Pogledaj cijelu verziju : Pitanje vezano uz T-Mobile (produljenje ugovora)
Eto, nisam znao koga drugoga da pitam (prije nego odem u T-centar) pa evo da postam 'vamo.
Planiram upiknuti Samsung Galaxy Mini 2 prilikom produljenja ugovora, pa me zanima postoji li mogućnost da kupim više od jednog uređaja po toj (99 kuna) cijeni.
Hvala unaprijed.
Isprike moderatorima ako sam promašio temu za ALT-F4.
Samo ako uzimaš više brojeva, svaki u svojoj tarifi ili u grupnoj tarifi. Ako uzimaš samo za sebe - jedan ugovor = jedan uređaj po promotivnoj cijeni.
Baš sam prekjučer malo gledao tarife i ponudu uređaja u T-Mobileu, pa to je pre strašno na što su spali. Bar što se tiče poslovnih tarifa. Ako se do kraja godine nešto ne primijeni, prenosimo brojeve u VIP koji ima neizmjerno bolju ponudu :(
Pa, planirao sam uzeti jedan uređaj za curu i jedan za sebe.
S obzirom na to da smo trenutačno na "običnim" Sony-Ericsson i Nokia mobitelima, ovaj nam se čini kao dobar uvod u Android. Iako koristi pomalo zastarjelu Gingerbread verziju OS-a.
Dakle, ovo gore navedeno nije moguće?
Moguće je ako ćeš napraviti jedan ugovor za sebe i jedan ugovor za curu, pa se na svaki ugovor veže zaseban mobitel. Ili ako odete u grupnu tarifu (Obitelj+), onda svaki član ima pravo na 1 mobitel, s time da samo nositelj ugovora (ti) ima nisku, promotivnu cijenu, dok član (cura) ima cca 10x višu cijenu uređaja od tebe. I takva grupna tarifa nije za curu i dečka, ako se raziđete, zapeo si sa tarifom i plaćaš jedan račun za vas dvoje sljedeće 2 godine.
Također, kupi mobitel preko njihovog web shopa, masu je jeftiniji nego u dućanu, a 100% je sigurno i jednostavno - https://www.hrvatskitelekom.hr/mobilne- ... e=CP&tab=0 (https://www.hrvatskitelekom.hr/mobilne-usluge/narudzba/izbor-uredjaja-detalji/Samsung-Galaxy-mini-2-9393784?entityid=9awtavgdQvwAmb1-oDclVQLLXFlcUzTSxN8rPkALTeQ1&processtype=CP&tab=0)
Ahaaaa. Okej.
Još samo da te pitam, ta ponuda uključuje pretplatu, da?
Žao mi je ako postavljam banalna pitanja.
Na ovom linku što sam ti dao su cijene uređaja po tarifama (scrollaj malo niže). Znači u Extra Total+ LStarifi, mobitel košta 98kn (odnosno 8kn preko web-a), a mjesečna pretplata ti je iznos te tarife - za Total+ L, to je 300kn mjesečno.
Što je skuplja tarifa, mobitel je jeftiniji. Ti si moraš naći optimalnu razinu, pogledaj što koja od tih tarifa nudi i koliko mobitel košta u tarifi koja ti odgovara. Ako je u toj tarifi mobitel pre skup, možeš uzeti skuplju tarifu da te mob ispadne jeftinije pa nakon mislim 6 mjeseci preći u nižu tarifu... no to si provjeri.
EDIT:
I da, nakon 6 (ili koliko već) mjeseci možeš preći SAMO U PRVU NIŽU tarifu. Znači nemereš sa Total+ XL preći u Total + M (preskočiti L tarifu)!!!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.