Pogledaj cijelu verziju : Diablo 3
Deadwalker
31-05-2012, 22:39
Javio se čovjek koji komentira Diablo a nije ga ni igrao :(
Preloš si.
Mislim, čovjek je dao konkretne zamjerke i baš me iskreno zanimalo kaj imaš ti reći, pošto imam namjeru kupiti igru pa da vidim komentare na neke konkretne kritike.
mravojed20
01-06-2012, 00:24
Kreno sam pisati replay na mravojed20, i onda odustao jer ono fakat ne vidim neki razlog zašto bi se trudio :(
A daj napiši zaš ne, bar ja volim poslušat i tuđe mišljenje.
:D
sickpetey
01-06-2012, 15:03
Ovo postaje zanimljivo.
Delirium
01-06-2012, 17:49
...čovjek...
ekčli hipster... ne voljeti diablo su znaci prljavog hipsterštluka.
/thread.
http://i.imgur.com/KGzuQ.gif
Deadwalker
01-06-2012, 18:54
Koreanci traže povrat novca od Blizzarda zbog poluproizvoda, Fair Trade Commision zaplijenio im dokumente da se utvrde moguće nepravilnosti
http://www.pcgamer.com/2012/06/01/blizzard-offices-raided-over-diablo-3-refund-policy-after-error-37-strikes-korean-gamers/
Sgt. Bull
01-06-2012, 19:22
Može. Oću i ja.
Neću sad ulazit u rasporavu o kvaliteti samog diabla 3, ali ne mogu a ne nasmijat se na globalno rejđanje oko tih errora i svega.
Koje su ljudi picajjzle to nije normalno.
Sjećam se da sam na svom prvom kompu znao igrat igre u 15-20 frejmova jer je bio slab. Kad sam dobio half-life, igrao sam ga u prozoru veličine 1/4 ekrana i bilo mi je super. Svojedobno sam igrao i WoW na privatnim serverima koji su se rušili svakih 2-3 sata. Očekuješ to, preživiš i ideš dalje.
Fakat mi nije jasno zašto se ljudi ne mogu strpit dok ovi ne saniraju servere, nego cmizdre ko mala djeca jer eto nisu odmah dobili slatkiš.
Da, znam, sam sustav je retardiran (premda mi je od DRM-a mrskiji auction house koji u principu uništava potrebu za craftingom i lootanjem), no što je tu je, pa neće im izbrisat likove ili sribat progress...
Ti si mogao igrati u 15-20 FPS-a, pa čak i u malom prozorčiću sa niskom rezolucijom, ali mi zbog errora nemremo igrati uopće. Zadnjih 3 dana je bila umjetnost odigrati igru na kratko vrijeme... igru koja košta 450 kuna... i koja je oduvijek bila single player igra sa solidnim, neobaveznim MP-COOP elementom.
Dođem s posla, nemam planove za izlazak, normalno da želim odigrati igru tih par sati slobodnog vremena, a dočeka me error prije nego uopće uđem u igru.
Deadwalker
01-06-2012, 21:38
Neću sad ulazit u rasporavu o kvaliteti samog diabla 3, ali ne mogu a ne nasmijat se na globalno rejđanje oko tih errora i svega.
Sjećam se da sam na svom prvom kompu znao igrat igre u 15-20 frejmova jer je bio slab. Kad sam dobio half-life, igrao sam ga u prozoru veličine 1/4 ekrana i bilo mi je super. Svojedobno sam igrao i WoW na privatnim serverima koji su se rušili svakih 2-3 sata. Očekuješ to, preživiš i ideš dalje.
Fakat mi nije jasno zašto se ljudi ne mogu strpit dok ovi ne saniraju servere, nego cmizdre ko mala djeca jer eto nisu odmah dobili slatkiš.
Da, znam, sam sustav je retardiran (premda mi je od DRM-a mrskiji auction house koji u principu uništava potrebu za craftingom i lootanjem), no što je tu je, pa neće im izbrisat likove ili sribat progress...
Dok sam imao 10 godina, slobodnog vremena na pretek te igru na koju nisam potrošio svoje novce, ne bih cmizdrio sigurno.
Sada kada radim, studiram te imam dnevno poprilično malo slobodnog vremena, da platim 450kn igru i imam stalno takve probleme, sigurno bih poput Korejaca tražio povrat novca.
Jbg, jedno je da se takvi problemi dese tu i tamo, no kolko vidim po komentarima na brojnim forumima, ti errori nisu baš tako rijetka pojava.
Dobro je da nisam kupovao odmah igru - vidim da loot ne funkcionira baš kako treba, problemi s konekcijom na servere nisu svake prijestupne, a i treba još dosta toga balansirati po pitanju gameplaya.
Ako se ovo nastavi ovako, igrat ću samo Torchlight 2 - em jeftiniji, izazovniji i igram ga kada ja želim, ne kada mi serveri to dopuštaju.
Mislim kako cijela ta filozofija Blizzarda "Diablo 3 je za nas multiplayer igra" je samo maskiranje izrazito napasnog DRM-a kako bi se veoma duga i skupa produkcija financijski isplatila. Sve bi to bilo u redu da nude uslugu/zabavu vrijednu tih novaca, no gledajući sve ovo, stvari nisu baš blistave.
Sjećam se da sam na svom prvom kompu znao igrat igre u 15-20 frejmova jer je bio slab. Kad sam dobioShalf-life, igrao sam ga u prozoru veličine 1/4 ekrana i bilo mi je super. Svojedobno sam igrao i WoW na privatnim serverimaSkoji su se rušili svakih 2-3 sata. Očekuješ to, preživiš i ideš dalje.
Drugo je to a druga stvar je kad pljunes preko 30 eura za igru i dobijes nedovrsen proizvod, ali ne. Jos smo i bezobrazni pa trazimo previse lol
Neven <R>
01-06-2012, 21:44
Ljudi cmizdre jer ne mogu koristit proizvodi koji su platili. AJME RAZMAŽENOSTI. E daj molim te čitaj što pišeš.
Što će sljedeće razmaženci smisliti? Žaliti se kad im se auto pokvari, ili kad im padne internet?
Dam se kladiti da nisi platio HL, a i da jesi mogao si unaprijed znati da će ti trzati. Što se tiče privatnih wow server primjer ti je preglup i upravo uništava tvoju poantu, jer si te padove izdržao baš zato što nisi htio platiti WoW. I primjer za komp ti je preretardiran, jer da si platio neki megajaki komp očekivao bi da ti pokrene igre i žalio bi se da sve ne radi kak spada, zar ne?
E stvarno nemam riječi.
Sgt. Bull
01-06-2012, 21:46
TO DA GALLOWS WITH HIM!!!11
Arbiter of Change
01-06-2012, 21:50
Koreanci traže povrat novca od Blizzarda zbog poluproizvoda, Fair Trade Commision zaplijenio im dokumente da se utvrde moguće nepravilnosti
http://www.pcgamer.com/2012/06/01/blizzard-offices-raided-over-diablo-3-refund-policy-after-error-37-strikes-korean-gamers/
Netko traži mito. Konteksta malo. Ekipa iz Južne Koreje je bijesna na Blizzard jer su ih izbacili kao posrednika iz gold sellinga posla, prvenstveno jer je isti legalan i podložan porezu u tim krajevima. Blizzard je na to odgovorio tako da je u potpunosti uklonio RMAH sa Azijskih servera, ali gold selleri su poznati po globalnom poslovanju tako da ih je svejedno opičilo po džepovima.
Ukratko, they mad.
Ajme što ste se uzvrpoljili...
Ok, ljudi su dali ozbiljne novce za igru, i nemaju svi vremena na pretek. Nije da je ovo 1996, pa da igra neće dobiti nikakvu zakrpu. Shvaćam da su ljudi frustrirani, ali zar je to što ne mogu igrat igru BAŠ DANAS razlog da za istu traže natrag svoj novac?
Sgt. Bull
01-06-2012, 21:55
Kako ne shvaćaš da se ova glupost sa serverom povlači od izlaska igre? Kako neki nisu mogli igrati danima? U tome i jeste poenta cijele priče. Problem i jeste u tome što čak i ako ti se posreći da uđeš i pokreneš igru, nemaš garancije da češ uspjeti odigrati više od 10-20 minuta na veoma visokom pingu sa latencijom 700>. Bilo je više zakrpi i nekih održavanja servera no, da bi fail bio veći, samo su uspjeli pogoršati stanje na serverima.
Neven <R>
01-06-2012, 22:00
Nije da je ovo 1996, pa da igra neće dobiti nikakvu zakrpu. Shvaćam da su ljudi frustrirani, ali zar je to što ne mogu igrat igru BAŠ DANAS razlog da za istu traže natrag svoj novac?
Ali 1996 si kupljenu igru mogao igrati bilo kad, nisi ovisio o milosti i nemilosti servera. To je korak unazad
šcer od SAVE BAĆIĆA
02-06-2012, 07:24
Samo ću reći da se jako dobro znalo kakva zaštita se stavlja na igru .Assassin's Creed 2 je imao istu i ljudi su imali sličnih problema .To vam nije bilo dosta , nego vam još i spiče cijenu za plakati , pa ste svejedno čekali u redu ispred dućana :pray: .
Ja pojma nemam o čemu o oni pričaju, meni se još ni jednom nije dogodio error s povezivanjem na server osim onog prvog dana kad je bio clusterfuck :o
Ali da igra ima drugih mana i da nije vrijedna 450 kn, to je istina.
Moj je stari morao hodat 7km u školu i normalno je to sve pretrpio i nikad se nije žalio, zašto da onda moj brat plaća kartu za bus ili da ga ja vozim kad se očito može i bez toga?
Sickmanno1
04-06-2012, 20:35
Ako se ovo nastavi ovako, igrat ću samo Torchlight 2 - em jeftiniji,Sizazovniji i igram ga kada ja želim, ne kada mi serveri to dopuštaju.
Imaš neku kristalnu kuglu?
Mister Witcher 9.6 :rotfl:
Ak će bit duplo bolji od jedinice, to i dalje znači da će bit duplo dosadniji :(
Sgt. Bull
04-06-2012, 21:02
^
QFT
Deadwalker
04-06-2012, 21:24
Ako se ovo nastavi ovako, igrat ću samo Torchlight 2 - em jeftiniji,Sizazovniji i igram ga kada ja želim, ne kada mi serveri to dopuštaju.
Imaš neku kristalnu kuglu?
Mister Witcher 9.6 :rotfl:
Naravno, mister Diablo 3 100%
Sickmanno1
04-06-2012, 21:37
De pogledaj kak budemo prošli na euru ^^
Deadwalker
04-06-2012, 21:43
Za to ti nažalost ne treba kristalna kugla :(
Witcher 2 9.5
Diablo 3 7.5
/facts
MasaKrisT
04-06-2012, 23:01
Leo Messi 11/10
Ivo Karlović 2/10
Gdje je smisao?
Sickmanno je spomenuo Witchera pa eto.
MasaKrisT
04-06-2012, 23:11
A zo. Nego kako stojiš sa Mastodonom, ćemo popit nešto?
E može, vidimo se tam pa ćemo si popit.
Al jebote nisam znao da nakon njih imaš još izvođača (uglavnom ovi domaći), ne znam oće mi se dat ostajat dulje.
Deadwalker
05-06-2012, 00:28
Witcher 2 9.5
Diablo 3 7.5
/facts
Ofkors, zna čovjek što valja
Systematic Reverse
14-06-2012, 20:03
http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=4&t=24624
!!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.