Pogledaj cijelu verziju : Tiho kuciste
u potrazi sam za sto tisim kucistem, a da je nabavljivo kod nas... cijenom do 1000kn
molim preporuke
bezimeni
19-02-2012, 19:38
Možda ovo (http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_34_316&products_id=7622)
oNK2HqwutWU
Dođe sa već instaliranim ventovima pa cijena kućišta u biti i nije velika .Kućište se čini masivno i jako prilagodljivo .Meni osobno i izgleda jako dobro .
marijanovic
19-02-2012, 20:04
Cooler Master Silenceo:
http://www.links.hr/?naziv=kuciste-cool ... 52.607.137 (http://www.links.hr/?naziv=kuciste-coolermaster-silencio-550-midi-crno-bez-ps&option=artikl&id_kategorija=052607&id_artikl=052.607.137)
bezimeni
19-02-2012, 20:29
u potrazi sam za sto tisim kucistem
Cooler Master Silenceo:
bYsbvxjsOLg
marijanovicu samo zato što piše da je kućište silencio ne znači da to stvarno i je..u stvari je jedno od najglasnijih :D
Možda ovo (http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_34_316&products_id=7622)
Od toliko istvari koje bi trebale olakšati korištenje oni su ga još više zakomplicirali... majke ti pa neslažeš kućiste svaki dan :)
bezimeni
19-02-2012, 22:18
Ne vidim što su to zakomplicirali...upravo suprotno .Ja bih prvi okretao kavez za diskove .Jedino što fali kućištu je USB 3 utor ...sve ostalo je savršeno .
gledao sam Fractal Define R3 jer ima zvucnu izolaciju sa unutarnje strane, treba mi da bude stvarno tiho jer planiram snimati glazbu u istoj prostoriji u kojoj se nalazi komp pa ne smije biti zvukova koje mikrofon moze pokupiti
bezimeni
19-02-2012, 22:27
Onda ti treba i pasivno hlađenje za napajanje , procesor i grafu ...jer ti ventovi su vjerojatno glasniji od ovih montiranih na kućište od 17 , 16 i 15 db što je vrlo tiho .
marijanovic
19-02-2012, 23:23
u potrazi sam za sto tisim kucistem
Cooler Master Silenceo:
bYsbvxjsOLg
marijanovicu samo zato što piše da je kućište silencio ne znači da to stvarno i je..u stvari je jedno od najglasnijih :D
Boga pitaj kakvi su tu ventilatori u pitanju, očito nešto ne šljaka baš najbolje (rekao bih da je to na video nasnimljen zvuk starog usisavača).
Ineče, ni najbolje zvučno izolirano kućište nije tiho ako su unutra bučne komponente (ventilatori, hladnjaci na procesoru i grafičkoj, ...).
Niko Bellic
19-02-2012, 23:38
gledao sam Fractal Define R3Sjer ima zvucnu izolaciju sa unutarnje strane, treba mi da bude stvarno tiho jer planiram snimati glazbu u istoj prostoriji u kojoj se nalazi komp pa ne smije biti zvukova koje mikrofon moze pokupiti
Može. :thumbs2:
Karlo_from_Bjelovar
21-02-2012, 12:57
@luka: sve ti je to isti vrag! ja sam pregledao 10 kucista pred cca godinu-dve da nadem neko sa savrsenom suspenzijom za HDD i nisam ga nasao (a da je bilo dostupno u lijepoj našoj). sad mi hard diskovi (WD green) stoje na dnu kucista na starim gacama. meni isto ide na zivce dok se komp uopce cuje. najvaznije ti je uzet graficku s pasivnim hladenjem, neko napajanje tipa corsair, pasivni cooler za cpu, uzet neke ala scythe ventove, volt modat ih na 5-7V i to je to. ja imam sve od navedenog osim graficke s pasivnim hladenjem i komp se UOPCE ne cuje preko dana, samo preko noci.
ma meni treba tako nesta posto trebam snimat vokale u istoj prostoriji gdje mi se kompjuter nalazi pa ne smije biti nikakvih zvukova
Karlo_from_Bjelovar
21-02-2012, 22:05
jasno mi je, i frend mi se bavi snimanjem pa mi je jasno... kazem ti, dzabe ti sva izolirana kucista svijeta ako nemas ono gore sto sam napisao..
gledao sam Fractal Define R3 jer ima zvucnu izolaciju sa unutarnje strane, treba mi da bude stvarno tiho jer planiram snimati glazbu u istoj prostoriji u kojoj se nalazi komp pa ne smije biti zvukova koje mikrofon moze pokupiti
Točno to, uz dobar cpu hladnjak nebi trebalo biti nikakve buke...
ali njemu za snimanje zvuka ni netreba graficka?!? uzme nesto sto se ne grije, pasivno hlađenje i to je to.
probaj naci polovni antec p180 ili p182,to je iz mog iskustva jedno od najtisih kucista koje sam imao prilike isprobati...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.