Log in

Pogledaj cijelu verziju : Assassin's Creed III

Stranica : 1 [2]

cham3leon
08-10-2012, 16:02
FTL je igra godine.

Falus
08-10-2012, 17:25
Izgleda jednako pasivno kao i prosli djelovi. Na ovakvu igru bi svrsavao sa 15, ali sad i nakon 4 nastavka izgleda isprazno i isto kao prosla 4.

StormCr0w
28-10-2012, 13:51
Ako nekog slučajno zanima:
A5TmmksGnHc&feature=g-high-u

Arbiter of Change
30-10-2012, 11:09
Har har har.
http://www.rockpapershotgun.com/2012/10 ... nsactions/ (http://www.rockpapershotgun.com/2012/10/30/blood-money-assassins-creed-iiis-microtransactions/)

Worthplaying discovered AC III’s downloadable currency packs by way of recent Xbox Live and PlayStation Network updates. Named “Erudito Credits,” they come in five different price tiers: 20 for $1, 50 for $2, 155 for $5, 380 for $10, and 925 for $20. Seeing as AC III single-player peddles its wares in exchange for virtual British pounds, Erudito Credits seem to be multiplayer specific. And yes, their product description reads, “Buying this pack will grant you Erudito Credits in-game, allowing you to acquire some game items, disregarding your current level.”

Srle
30-10-2012, 17:59
review (http://www.gametrailers.com/reviews/455lbk/assassin-s-creed-iii-review)
9,2...iskreno, s obzirom da je GT u pitanju, očekivao sam veću ocjenu...

Neke mane su naglašene (slab VA glavnog lika, glitchevi) a preko glavne mane (counter killovi) se prelazi kao da je nešto dobro...

Ostale stvari, ako su ovakve kako su prezentovane, ne djeluju loše...Nije baš neki napredak kao u odnosu s AC na ACII...ali ne djeluje katastrofalno loše poput revelationsa...

Hexfire
30-10-2012, 18:26
Pa nisi valjda očekivao da ovo neće biti counter kill game ako je to glavni element borbe svakog dosadašnjeg nastavka i očito ljudima paše.

Meni ovo izgleda čist ok i probat ću kad tad, ali ima trenutno kvalitetnijih stvari koje prvo moram zaigrati.

Srle
30-10-2012, 19:16
Pa nisi valjda očekivao da ovo neće biti counter kill game ako je to glavni element borbe svakog dosadašnjeg nastavka i očito ljudima paše.
I jesam i nisam....Nisam upravo zbog toga što si naveo, a jesam zato što su i sami rekli da će combat sistem biti drugačiji...

StormCr0w
30-10-2012, 19:18
Bar se nije u prvom gejmpleju vidjelo da pobije četu od 20 vojnika pritiskom jedne tipke, i da ga napadaju 1 po 1.

Hexfire
30-10-2012, 20:25
U globalu je meni taj combat sustav čist ok. Vizualno je jako atraktivno, ne traži previše mozganja, a i nije baš da su igre takvog tipa česte na PC-u. Nekad baš dobro dođe takva no brainer igra. Ne treba svaka igra imat razrađen combat sustav na razini Witchera 2 ili Dark soulsa da bi bila zabavna.

Deadwalker
30-10-2012, 20:27
Meni se počne spavati kada igram takve igre. Ono, sklapaju mi se oči, suze mi i jako zijevam.

Srle
30-10-2012, 23:30
U globalu je meni taj combat sustav čist ok. Vizualno je jako atraktivno, ne traži previše mozganja, a i nije baš da su igre takvog tipa česte na PC-u. Nekad baš dobro dođe takva no brainer igra. Ne treba svaka igra imat razrađen combat sustav na razini Witchera 2 ili Dark soulsa da bi bila zabavna.
Pa...da.

ali nakon nekog vremena prestane biti zabavno, i počinje biti rutina.

Aral
31-10-2012, 00:08
GT review (http://www.gametrailers.com/reviews/455lbk/assassin-s-creed-iii-review)
Kao što se i očekivalo, jedan od konkurenata za goty. Igra ću s nezamislivim guštom.

Windwalker
31-10-2012, 01:11
Smeće godine. To sigurno.

Hexfire
31-10-2012, 09:16
Pa...da.

ali nakon nekog vremena prestane biti zabavno, i počinje biti rutina.

Ako se ne igra baš svaki dan onda čak ni ne dosadi tako brzo. Kao što sam rekao, ovakve igre nisu baš česte na PC-u, pa mi je i zbog toga ovaj serijal čist ok u globalu. Ali funkcionira baš kao nešto što igraš pol sata sat vremena dnevno tek tolko da pustiš mozak na pašu, kak se kod nas kaže.

Za tako nešto je igra sasvim u redu, ali kao nešto za što bi se moralo dati 50 eura definitivno ne.

Šanse da ass3 bude goty su iste ko i da mass effect 3 bude goty.

Aral
31-10-2012, 09:24
Jedan od kandidata, al goty neće bit.

Ovo je igra za igrat onak dva tri mjeseca, svaki dan pomalo. Nikako dočekat 23.11.

Sickmanno1
02-11-2012, 08:06
Gledajući reviewove, jedan od kandidata za GOTY. Sviđa mi se i po svemu viđenom izgleda da ću za mjesec dana (na svoj rođendan) se počastiti ovim nastavkom.

mravojed20
02-11-2012, 10:27
Ovo je neš sasvim drugačije od prvog nastavka. Stavio sam sve osim prvog na listu, napokon izgleda vrijedno igranja.

Prvi ne želim više nikad taknuti ajme, najsterilnija igra ikad.

StormCr0w
02-11-2012, 10:29
Kraj je triput gori od Mass Effecta, kažu povjerljivi izvori.

Kid A
02-11-2012, 10:39
Je, gledao sam na yt

Aral
02-11-2012, 10:57
Nebitno, bitno je ono između. Taman Hitmana odigram i onda za par dana dolazi ovo, bit će topla zima.

Srle
02-11-2012, 11:07
Šta očekivati od AC kraja, kad im priča nije neka...Drevne civilizacije, piramide, vanzemaljci templari i asasini...
Nije ni čudo što se do sd svaki AC završavao cliffhangerom, jer u UBI softu očigledno ne znau naprviti dobar kraj, pa samo prave segway za sljedeći AC...

Nisam gledao kraj ACIII, to ću uraditi kad budem igrao...

Sickmanno1
02-11-2012, 14:51
:pray: :pray: :pray:

Deadwalker
04-11-2012, 16:11
Koliko čujem od ljudi koji su igrali, Ubisoft je nastavio u Revelations smjeru poglupljivanja cijele akcije. Da ne duljim, samo ću preuzeti citat s drugog foruma:

Ne znam, recenzenti koji mu daju maksimalne ocjene su ocito pali na glavu.
Nemaju tu veze vise ukusi, nego cinjenice i elementi koji cine jednu cjelinu, a ni jedan od njih nije doveden do savrsenstva. Stealth nije previse zastupljen, tamo gdje ga ima je izveden jako povrsno i naivno. Borbi fali fluidnosti, sve se dogadja prema nekoj skripti. Ne mozes nekoga dokrajciti ako lezi na podu sve dok se ne postavi u "idealnu" poziciju u kojoj igra shvati da se treba pokrenuti taj potez. Nije uvijek slucaj, ali desi se, a jedan od razloga je sto se svi napadi obavljaju samo s jednim gumbom, a igra odredjuje ovisno o poziciji neprijatelja koji potez ce se aktivirati. O kontriranju i blokiranju apsolutno svega ako neprekidno drzis tipku za blok ne zelim uopce pricati. AI je KATASTROFALAN. Na jednoj misiji sam napravio stealth kill iz covera pred 5 likova koji su bili udaljeni od mene oko 10m. Dodju do mrtvog tijela, pregledaju ga i mirno stoje. Priblizim se jednome s ledja i zabijem mu ostricu u vrat dok on cvili ko svince na svinjokolji. Ostala cetvorica niti da bi se okrenuli, nego gledaju u onaj les i razgovaraju o tome tko je to mogao uciniti

Novi engine je jedna velika, ogromna, divovska, gigantska laz. Na konzolama izgleda identicno, ako ne i losije nego prethodnici. Zbog drukcije arhitekture, teze je sakriti neke stvari koje su nekad zakamuflirali s lakocom. Pop-up je dosta prisutan, a prisutna je i blaga magla koja se dobro uklapa, a pravi cilj joj je sve to prikriti. Modeli likova takodjer nisu napredovali, kao ni raslinje i svi sitni detalji koji utjecu na vizualni dojam. Mozda je na PC-u drukcija situacija, ali sumnjam da je bolje od prethodnika koji su se takodjer pokretali na piceku. Prica me vuce naprijed, iako je strasno izlizana i razvucena do bola. Kao sto sam i pretpostavljao, daj ljudima novi setting i imas ih u saci, iako napretka nema niti u kolicini koja bi stala pod nokat. Ne znaci da je zbog toga losa, pogotovo ljudima koji su voljeli prethodnike i koncept nove vrste interaktivnog filma gdje je izazov, kontrola i sloboda samo iluzija. Pod plus mogu staviti samo setting i zato mi je za 75% u najboljem slucaju.

StormCr0w
04-11-2012, 16:24
fug:DDDDDDDD

Bar nisam pao na onaj silni hajp i ozbiljno razmišljao o tome da zaigram igru.
Hvala.

Marvin OCX
04-11-2012, 16:54
Sam gameplay u Revelationsu je ok. Ono sto je katastrofalno lose jesu prica,radnja,i ona AC mistika koja je bila prisutna u drugom dijelu,pa i u Brotherhoodu donekle. Ja sam veliki fan serijala al zbog navedenog sam se tjerao da zavrsim igru. Jednostavno nista sto se desava te ne uspijeva zainteresovati i ne budi nikakavu emociju.
Mislio sam da ce Ezio biti "mudriji" i da ce sama igra biti ozbiljnija gdje ce prica voditi glavnu rijec jer je ostario i ne bi bilo logicno da radi konstantno iste vratolomije kao ranije.
Postoje razlozi i zasto je to tako ali nas kao konzumente ne bi trebali zanimati niti trazit neka opravdanja u tome.
Ukratko igra je jako losa zbog toga. A sama grafika je na PC-u prelijepa,scene borbe atraktivne. Meni nikada nije smetalo sto je borba prelagana jer je ima dosta i da je to ninja gaiden onda bi 90% vremena se fajtao na ulici sa 3 strazara i tu se gubi mistika tebe kao ultimativnog ubice koji vrlo brzo i efikasno ubija. Maratonske borbe svakih 10 minuta bi bile sigurno gore od toga sto je lagana. Borbe i finiseri su spektakularni i cije da glavni lik ostavlja dojam masine za ubijanje sto assassin mora biti.
Drugi dio je remek djelo i dragulj gaminga mene sto se tice i volio bi da ovaj zadnji dio bude bar upola tako dobar.

Aral
04-11-2012, 17:51
Svatko ima svoje mišljenje, onaj tko je naumio igrat, igrat će ovak i onak. S obzirom da niti jedan AC nisam prešao ni do pola, ovo bi baš mogao zaigrat kak spada.

Marvin OCX
04-11-2012, 18:04
Pa zavisi,jesam naumio igrat ali ako me ne bude prica tjerala dalje tj ako bude poput Revelationsa nema teorije da cu se maltretirat opet. Uninstal i vozdra.
Razvodnjavanje i gubitak kvalitete sam donekle mogao tolerisat u Brotherhoodu jer je tu i tamo bilo zanimljivih misija ali ne sjecam se da sam igrajuci Revelations bio ukupno 10 min zainteresovan za desavanja. Mislili su promijenit grad,ubacit onu kuku i nabacit Eziu bradu i to je to...

Arbiter of Change
04-11-2012, 19:21
Koliko čujem od ljudi koji su igrali, Ubisoft je nastavio u Revelations smjeru poglupljivanja cijele akcije. Da ne duljim, samo ću preuzeti citat s drugog foruma:
Meni se samo ne sviđa to što sam čuo da je parkour još više automatiziran sada tako da praktički samo usmjeriš Connora u smjeru, držiš jednu tipku i on sam odradi sve dok ne pustiš tipku. Kao što se do sada preskakalo preko onih uskih greda, npr. Pretpostavljam da nisu mogli izvesti raščlanjena penjanja po stablima pa je jedna duga radnja bila jedino riješenje.

StormCr0w
04-11-2012, 19:25
Da, držiš samo jednu tipku + smjer. Autojump ftw.

Falus
04-11-2012, 19:28
Ma cijeli pristup Ubisofta prema ovoj igri meni ne pase. Vidi se na sta ciljaju i jednostavno me vise takve stvari ne pale kao prije. AC 2 san prije 3 godine guta ko budala, ali nakon jos par naslova izmedju uvidis da je sve oko tog serijala toliko povrsno i nemastovito.

Mirogamemasta
05-11-2012, 16:01
Svatko ima svoje mišljenje, onaj tko je naumio igrat, igrat će ovak i onak. S obzirom da niti jedan AC nisam prešao ni do pola, ovo bi baš mogao zaigrat kak spada.
Koji je razlog? Zašto nisi niti jedan prešao do kraja?

Meni je AC bio super zbog parkoura koji nije bio zastupljen u igrama nešto previše, ali sad kad su ga počeli štancati svake godine...
Jednostavno mi nije toliko dobar da trošim vrijeme na njega. (Još pogotovo kad se sjetim da sam se za Brotherhood 60% vremena doslovno silio da ga igram.)
Kao što rekoh prije, treba odigrati svaki drugi nastavak, zato ću ovo preskočiti, možda odigram četvrti dio kad izađe.

StormCr0w
05-11-2012, 16:04
Zato što svaki postane nepodnošljiv nakon nekog vremena? IMO igre nakon AC II ne isplati se igrat.

Windwalker
05-11-2012, 16:55
Koliko čujem od ljudi koji su igrali, Ubisoft je nastavio u Revelations smjeru poglupljivanja cijele akcije.
Kaj je to moguće?
Pa jedinica je imala najgoru borbu i akciju ikad (i platforming, dizajn, likove, dio priče koji sam vidio).

Mirogamemasta
05-11-2012, 20:43
Py-yRjM0le8
Svaka čast! :pray:

Mirogamemasta
06-11-2012, 22:06
Vidi čuda pa igra je još uvijek u alpha fazi.
http://www.gameinformer.com/b/news/arch ... eries.aspx (http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2012/11/05/rush-job-why-assassin-39-s-creed-iii-sets-a-bad-precedent-for-the-annualized-series.aspx)

Srle
09-11-2012, 09:16
10 disappointing things about AC III (http://kotaku.com/5958941/how-has-assassins-creed-iii-disappointed-me-let-me-count-the-ways)
Dopada mi se teks, djeluje da ga je pisao neko ko se razumije u igre...za razliku od raznih "WOW cool lik se penje po zgradama" recenzija...
Tekst ima minor spoilera, ništa previše razotkriajuće...

Marvin OCX
09-11-2012, 12:37
Ali se niko u komentarima ispod nije slozio sa njim...

Deadwalker
09-11-2012, 12:58
Možda zato jer na internetu uglavnom borave zadrti fanbojevi?

Marvin OCX
09-11-2012, 16:12
Ili mozda zato sto "recezenti" danas znaju ponajmanje? Najvece gluposti covjek procita upravo u profi recenzijama.

Falus
10-11-2012, 11:29
Lik se sasrao pri kraju i krenuo se izvlačit kako ne mrzi igru i kako i dalje misli da je vrijedna igranja. Lol. Nakon što je napisao da nije zabavna i kako sama srž gameplaya ne postoji ili je loša upadne s tim :D

Hexfire
10-11-2012, 12:25
Pa tak nešto sam i očekivao. Ako nisu napravili nikakav značajan napredak u prethodna 4 nastavka, onda je bilo za očekivati da će i sada biti tako.

Jedino mi nije jasan dio gdje liku smeta što za jednu stealth igru ima loše razrađen taj dio. Ajd prvi dio možda i je imao neka stealth obilježja, ali sve ovo kasnije nema nikakve veze sa stealthom. Čistokrvna bezvezna akcijska avantura.

Deadwalker
10-11-2012, 12:49
Fora je što bi se igra, gledajući karakterizaciju assassina kao talentiranih ubojica, trebala u velikom dijelu oslanjati na element iznenađenja, barem kada su u pitanju ove veće zaštićenije mete. Ali ne, ti si fakin rambo za kojeg je i Conan milo dijete. Jedino je prva igra donekle slijedila nekakav stelath pristup, kasnije je sve pretvoreno u akcijsku šoru u kojoj je de facto nemoguće umrijeti.
Sve u svemu, igra je teški dizajnerski promašaj Ubisofta.

Srle
10-11-2012, 13:22
Niej da nema stealtha ili da jhe nemoguć, ali igra jednostavno primorava da se tako nešto ne radi...od stražara koji vide u mraku isto kao i po danu, a po danu vide savršeno., pa na dalje
Meni jako čudno da igra koja toliko propagira stealth, istog u igri apsolutno nema, pogotovo kad je igru radio UBI soft, koji je radio i Chaos theory, po meni najstealth igru ikad. Shvatam da nije isti razvojni studio radio obe igre, ali niej da ne nemaju iskustva na tom polju.

flander
10-11-2012, 19:44
DLC Coming Soon !

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/525643_435089289860929_415148145_n.jpg

Hexfire
10-11-2012, 21:02
Već sam naručio

Marvin OCX
11-11-2012, 03:13
Da se nadovezem na stealth kog nema-ima u igri. Istina nema ga kako se ocekuje od jedne "stealth" igre ali sa druge strane moze se igrati u nekom stealth fazonu, Npr onih devet kuronja u Brotherhoodu ja sam pobio bez da uletim sa macem i pocnem klat,isto tako vecinu sam misija zavrsio tako da me ne otkriju ili da me otkriju kad je vec kasno...
Tako da neki stealth u igri postoji ako je ti tako zelis igrati,istina da bi bilo ljepse da je takva sama po sebi i da je to ocito kao takvo, ali ja sam uvijek ako je ikako izvodivo ulijetao u borbe macem tek nakon sto ubijem metu bez da iko vidi kako sam dosao do nje. Cesto sam samo odsetao sa "mjesta zlocina" ako ubijem metu sa onim otrovnim strelicama.
Igra nije sneaker ali ima nekog stealtha.

Mirogamemasta
17-11-2012, 18:27
Zero Punctuation: Assassin's Creed 3 (http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/6516-Assassins-Creed-3)
Umro sam... :rotfl:

Arbiter of Change
18-11-2012, 20:44
Aral, očekujem tvoje mišljenje uskoro. Bez padobranca. :)

Hexfire
18-11-2012, 22:46
Još je na CoDu.

Deadwalker
18-11-2012, 22:47
Za to mu ne treba puno vremena.

Hexfire
18-11-2012, 22:48
Možda otkrije da ima multiplayer.

Deadwalker
18-11-2012, 22:54
Prije će odigrati Warzone u The Old Republicu.

Aral
19-11-2012, 15:51
Baš htio reć da igram, kako me čitate :) Dojmovi kasnije....

Aral
19-11-2012, 18:41
Samo jedno...brutalno! Od samog početka u Operi pa nadalje. Grafika rula, optimizacija bolesna...ove će se igrat i igrat.

crnisokol
19-11-2012, 19:08
Aralova iznimno pozitivna ocjena ni u jednom trenutku nije bila upitna :D

Hexfire
19-11-2012, 19:49
Očekivao sam sve, ali da će biti brutala baš i ne.

W3DR4N
19-11-2012, 21:21
Lol.

Maloki
19-11-2012, 23:04
Brat peglao danas na plejki, Desmond je ružniji nego inače i dok trči izgleda ko da dribla.

Aral
19-11-2012, 23:14
Scena na brodu na Atlantiku za vrijeme oluje :pray:

Srle
20-11-2012, 21:34
Aral, znam ja da si ti entuzijastičan preko svake mjere....ali dve scene koje si naveo...ne samo da nisu nešto, a kamo li brutala...

Pogotovo Opera...Lik se vere po čitavom kazalištu i niko ga ne primjeti....

Bartuc
20-11-2012, 21:46
Pa da te mogu primijetiti bi ubilo su zabavu i maknulo čitav stealth iz igre!? WTF, to nije mana, to je feature.

Hexfire
20-11-2012, 22:27
Istina

Aral
20-11-2012, 23:10
Četiri sata igre i tek sam sad stigao do Connora, OGROMNA igra. Neću spoilat al ima finih iznenađenja. Prava uživancija.

Sgt. Bull
21-11-2012, 00:18
I tetris je ogromna igra.

No to ne znači da je dobra.

Iako je. Mnogo bolja od AC-ova. But you get the point.

Marvin OCX
21-11-2012, 01:57
Ne znam imam li ikakvo pravo da nesto komentarisem na osnovu pola sata igre,tj tek sam na brodu za Boston ali neke sitnice tipa extremno ruznog Desmonda mi kvare ugodjaj ali ono nesto,ona neka ozbiljnija atmosfera je tu. Mogla bi ovo biti dobra igra.
Na pojedinim forumima se ljudi zale na fps dropove i neke probleme oko kontrola ali to nije pravilo i vecini radi uredno.

Srle
21-11-2012, 10:26
Desmond je komplet Revelations proveo u animusu i u komi...nekako je logično da bude žgoljav...

Nekako je sve komplikovanije jer kao u ME3 jedan taster služi za sve...hvatanje, kupljenje, puštanje, counterovanje...

Za sad nema ničeg zanimljivijeg u odnosu na prošle nastavke...pogotovo kad se pogleda kakva je razlika bila između AC i ACII....

Aral
22-11-2012, 18:13
Dobio brod, odnosno prvi put upravljam njime :pray:

Marvin OCX
22-11-2012, 20:16
Imas li FPS dropove? Ono,sa 100 i kusur frejmovi opadnu na 22...
To mi se javilo cim sam dosao u Boston i presta sam igrat dok ne izadje neki patch ili slicno jer dostab ljudi ipak ima taj problem.

Aral
22-11-2012, 21:25
Hm, moram priznat da ne, vrti se stvarno glatko.

Maloki
22-11-2012, 21:53
Dobio brod, odnosno prvi put upravljam njime :pray:
Čemu :pray: ? Poslije tower defense brija u Brotherhoodu/Revelationsu/di-već vjerojatno najgluplja stvar lol.

Bartuc
22-11-2012, 21:59
Uopće ne sumnjam da je nešto tipa "Press X to avoid rock!", "Press Y to sink enemy ship!" :D

Maloki
22-11-2012, 22:16
Ma vidio brata kak pegla neki dan, baš je ono loše. Upravljaš brodom jer očito si dovoljno kompetentan da najednom budeš kapetan iako si poprilično balav, braniš neki trgovački brod i to je to.

Deadwalker
22-11-2012, 22:24
Pravi muškarci igraju pomorske bitke u Total Waru.

šcer od SAVE BAĆIĆA
22-11-2012, 22:27
Pravi muškarci igraju pomorske bitke u Total Waru.

:rotfl:

uEOC9UbFLJk

hrčak
23-11-2012, 00:11
Završio. Bože sačuvaj. :(

Maloki
23-11-2012, 00:16
Jel ubiješ sunce?

hrčak
23-11-2012, 00:21
Da bar.

Arbiter of Change
23-11-2012, 07:59
RPS dojmovi o PC verziji.
http://www.rockpapershotgun.com/2012/11 ... pc-review/ (http://www.rockpapershotgun.com/2012/11/22/assassins-creed-3-pc-review/)

I get that it wants to tell a story rather than be mindless action. I can certainly see the character-bulding intentions behind a prologue that encompasses the adventures of lead protagonist Connor’s father in Boston before seguing into Connor’s own Native American childhood and long journey to becoming an adult Assassin. That doesn’t mean I think it works, or even that it’s the right decision. AC3 is, to me, plagued by bad decisions – decisions that regardless of noble intent serve to diminish and dilute a deft open-world action game and its smart new features (i.e. animal-hunting and naval combat).

Srle
23-11-2012, 13:03
Novina je da se mogu pomaziti pripitomljene životinje...

Aral
23-11-2012, 18:11
Kenjate bezveze :)

Srle
24-11-2012, 08:37
Ali Aral kako ti je ova igra super, kad nisi ni jedan ranije AC završio zbog dosade...a ovo je skoro isti AC kao i drugi, samo malo novih animacija i drugačiji setting? Ničeg novog nema...oslobađanje tvrđava je identično kao i oslobađanje tornjeva u brotherhoodu.
Upravljanje brodom je zanimljivo koliko i tower defence u Revelationsu...dakle jednom...sreća pa je brod opcionalan...
AI je toliko dobar da čitava vojska traži lika u bijelom, koji ispred njihovih očiju bez ikakve sumnje skida wanted postere s svojim likom...

Glavni lik je u potpunosti nezanimljiv i jednodimezionaln..."freedoooom!!!"...nema svojih motiva ili bilo šta, njemu je bitno da su svi dobro i tako...pobićemo Britance koji oporezuju sve, ali neka robova tu gdje su...
Mapa je toliko konfuzna da je to strašno...ne znam zašto nisu zadržali prijašnju mapu i obilježavanje?
Za sad sam u Bostonu i shvatio sam da sve i jedan viewpoint je jedna te ista crvena crkva samo na drugačijim lokacijama...

Desmond misija je bila jedna i ubjedljivo je najbolja...padobranom se spustiš na neku zgradu...nekako provališ unutra da te niko ne spazi, pokupiš predmet, napadne te jedan lik, i nakon toga...svi u kombiju idu nazad...WTF?! lik je iz super tajne super osigurane zgrade, izašao na prednja vrata?

Hexfire
24-11-2012, 08:46
A očito nije bila tak dobro osigurana.

Aral
24-11-2012, 12:03
Ali Aral kako ti je ova igra super, kad nisi ni jedan ranije AC završio zbog dosade...a ovo je skoro isti AC kao i drugi, samo malo novih animacija i drugačiji setting? Ničeg novog nema...oslobađanje tvrđava je identično kao i oslobađanje tornjeva u brotherhoodu.
Upravljanje brodom je zanimljivo koliko i tower defence u Revelationsu...dakle jednom...sreća pa je brod opcionalan...
AI je toliko dobar da čitava vojska traži lika u bijelom, koji ispred njihovih očiju bez ikakve sumnje skida wanted postere s svojim likom...

Glavni lik je u potpunosti nezanimljiv i jednodimezionaln..."freedoooom!!!"...nema svojih motiva ili bilo šta, njemu je bitno da su svi dobro i tako...pobićemo Britance koji oporezuju sve, ali neka robova tu gdje su...
Mapa je toliko konfuzna da je to strašno...ne znam zašto nisu zadržali prijašnju mapu i obilježavanje?
Za sad sam u Bostonu i shvatio sam da sve i jedan viewpoint je jedna te ista crvena crkva samo na drugačijim lokacijama...

Desmond misija je bila jedna i ubjedljivo je najbolja...padobranom se spustiš na neku zgradu...nekako provališ unutra da te niko ne spazi, pokupiš predmet, napadne te jedan lik, i nakon toga...svi u kombiju idu nazad...WTF?! lik je iz super tajne super osigurane zgrade, izašao na prednja vrata?
S takvim načinom razmišljanja, pitam se kak uopće igraš bilo koju igru. Igre su za zabavu, a ne filozofsko razmišljanje zašto je ovako ili onako. S ovim si u biti opisao razmišljanje većine ljudi na forumu.
Uopće se ne zamaram takvim stvarima, ako mi je igra sjela, igra ću je. Takvu procjenu i osjećaj stekneš nakon prve minute, il ide ili ne. Naravno, nekad se prevarim, al ljudi smo.

Bartuc
24-11-2012, 12:11
Nope, većina "normalnih" ljudi krene sa jednom igrom i odigra je do kraja :P Da kupuješ igre, stekao bi određeno poštovanje prema naslovu i posvetio mu pažnju kakvu zaslužuje. Ovak nije čudo zašto igraš 10 igara odjednom i 90% njih nikad ne završiš...

Aral
24-11-2012, 12:23
Završim samo one koje su vrijedne završavanja. Razlog zašto neke JOŠ nisam završio je taj zato što ima drugih igara koje su mi toliko dobre da ih prelazim po 3-4 puta. Uz to, igram kolko igram slobodnog vremena, pa se takve stvari otegnu.

To sa kupovanjem ili ne kupovanjem igara su samo lažni morali i vaša opravdanja koja nemaju temelje. Kupio sam D3 pa mi je trebalo pola godine da dođem do Inferna. Netko se voli posvetit samo jednom stvari i dat sve za nju, ja volim radit više stvari odjednom ali ne posvećivat takvu pažnju. Na takav način "skupljam" više iskustva :)

Bartuc
24-11-2012, 12:40
Nisu lažni morali niti opravdanja, meni je iskreno sve jedno što ne kupuješ igre, bog zna da sam i ja prije Steama 99,99% igara piratizirao i apsolutno se ne sramim toga. Ali otkako sam počeo kupovati igre, drugačije ih cijenim nego kada sam ih besplatno skidao. I dan danas znam spiratizirati neku igru, pogotovo ako nije vrijedna kupnje (precijenjena), ali svaki put imam neku grižnju savjesti i nikada je ne odigram sa tolikim guštom i toliko detaljno kao igre koje kupim :D Ali OK, sada mi je omjer takav da piratiziram 3-4 igre godišnje, a sve ostalo kupim, OK balans :D

Aral
24-11-2012, 12:43
No dobro, nećemo sad preć s jedne teme na drugu, al priznajem da imaš pravo, drugačiji je osjećaj, barem mogu govorit za D3 i SC2 koji sam neki dan kupio, iako sam ga već prošao dva tri puta.

Srle
24-11-2012, 12:55
S takvim načinom razmišljanja, pitam se kak uopće igraš bilo koju igru. Igre su za zabavu, a ne filozofsko razmišljanje zašto je ovako ili onako. S ovim si u biti opisao razmišljanje većine ljudi na forumu.
Uopće se ne zamaram takvim stvarima, ako mi je igra sjela, igra ću je. Takvu procjenu i osjećaj stekneš nakon prve minute, il ide ili ne. Naravno, nekad se prevarim, al ljudi smo.
Nisam ciljao da nije zabavna...Već na to da je identična prošlim nastavcima...koje nisi prešao, zato što si ti bili dosadni, ali ti je ova wow.
Ne smetaju mi mane u igrama, svaka ih ima...ali smeta to što je ova igra reciklaža prošlih nastavaka, s malo ili nimalo novog ili kreativnog...to nije moj način razmišljanja, već činjenica...

I čisto da se zna, ja podržavam Aralov entuzijazam prema svakoj igri....iako ponekad nije na mjestu.

Marvin OCX
24-11-2012, 14:15
SI dan danas znam spiratizirati neku igru, pogotovo ako nije vrijedna kupnje

Ja se iskreno ne sjecam igre za koju bi dao pare jer ima odlican SP i vrijedna je toga da stoji tamo na nekom pocasnom mjestu i da joj se oda pocast time sto cu je kupiti... Iskreno ne sjecam se kada sam zadni puta zaigrao takvu igru.
Gaming danas je u tolikom kurcu i tolika smeca se stancaju da samo neki zarazan i dobar MP u nekoj igri su vrijedni novca.
Gledam SP i MP ovog novog MOH-a pa to je govno od jebenog King Konga. SP je naravno sranje a MP jos vece(male mape,kill streaks,one bullet kill sniperi,bugovi...) i sve to cijene 60 dolara? Nema teorije da je to igra vrijedna kupovine. I danas su 99% takvih. Ne mora igra imati ni MP komponentu jer ako je dobra onda se kupi.
Npr narucio sam sebi sve STALKER-e i neka stoje na tom pocasnom mjestu a vecinu ostalih se pokajem sto sam i piratizirao koliko su lose.
Od AC serijala imam drugi dio na originalu jer to je vrhunska igra po mom misljenju.
Uglavnom mislim da bi gaming bio kvaliteniji da manje ljudi kupuje originale. Sigurno bi bilo manje nedovrsenih i losih poluproizvoda i vise bi game developera islo na sigurno i pravilo kvalitenije igre koje bi kvalitet prodavao.

Deadwalker
24-11-2012, 17:11
Ako ti je 99% igara smeće, zašto uopće dalje prakticiraš gaming u slobodno vrijeme?

Marvin OCX
24-11-2012, 18:12
1% u ogromnom broju naslova istih kao jaje jajetu i nije tako malo i nadje se ponesto sto se moze zaigrati. Sto niposto ne znaci da je rijec o dobroj igri. Ev ovaj AC3 nije smece ali nije ni nesto posebno,bar ovih sat vremena koliko sam odigrao mirisu na to. Volio bi da jeste jer bi to znacilo bar 50 sati kvalitetnog gejmanja u slobodno vrijeme,kog imam jako malo. Bar onog odvojenog iskljucivo za gejmanje.
Borderlands 2 npr mi je odlicna igra i u tih je 1% i svakako cu je kupiti uskoro.

Srle
29-11-2012, 10:47
http://kotaku.com/5964121/ubisoft-considering-co+op-for-assassins-creed-iii-sequels

The two pertinent questions they've posted give an insight into things Ubisoft is obviously thinking about. The first is asking whether people would be into the idea of another player jumping into your singleplayer campaign to give you a hand. The second is seeing how interested you'd be in another Assassin's Creed III game next year (so, think Assassin's Creed III: Brotherhood, etc).

Srle
02-12-2012, 12:27
Završio sam AC III i mogu reći da, uprkos Revelationsu, ovo je najlošiji AC do sad....
Nema se nikakav osjećaj napretka, kako priče tako i likova, jednostavno jedna sekvenca prati drugu, bez da se osjeti da se nešto bitno desilo.Kraj igre (prošlost/sadašnjost) je antiklimaktičan i u tri minute uspjela da nadmaši Mass Effect 3 kraj...Vidi se zašto su prijašnji AC-ovi završavali cliffhangerom, jer očigledno ne znaju napraviti kraj priče.
Homestead misije su najbolje. Connor, jedini assassin na kontinentu, jedina šansa za spas slobodnog naroda, mora sve to da stavi sa strane, da bi mogao četiri krmka da odvede u njihov svinjac, ili da pomogne nekom totalnom gay liku da nastavi da prikriva svoj true identitet tako što će mu pomoći da napravi nož kojim će da zavede neku gospu. Desmond leveli, oni prije kraja su takođe antiklimaktični i jednostavno...hm...wtf, zašto?

Likovi su neupečatljivi i dosadni....svi do jednog...osim što Haytham ima dva do tri momenta da valja...NPC-ovi koji su u jednom momentu supervažni u sljedećoj sekvenci se ne pojavljuju uopšte...Glavnog lika sam već komentarisao i ne isplati se ništa novo dodati.

Snijeg i brodovi kao glavni novi feature su toliko naporni da ne vidim poentu stavljanja istih uopšte u igru. Velike bitke koje trebaju da prikažu velik broj NPC-ova se odvijaju samo dva puta i toliko su bespotrebne da ne vidim samo zašto se nije moglo protrčati kroz tu dionicu
Takođe Connor bi mogao da trči od Davenporta do Bostona ako želi, ali konj može to isto, ali ne može trčati (ili kako se već zove to za konje) već mora da odmori svakih 5 sekundi. Nekako se gubi poenta ACII, jer tu je Desmond učio da bude asssassin kao Ezio, s tim što u trici ima sve pokrete identične Connoru. Igra ima bugove koji su bile nepostojeći u AC I, a kamo li u drugim AC-ovima...
Ono što je bio glavni feature Ezio triologije su pećine, grobnce, interijeri, free run zagonetke....toga ovde ima samo jednom a i to je bijedno napravljeno.

Puno toga ne valja u ovoj igri, moga bi još toga navesti, ali nema potrebe. Ali Connor izgleda super fancy kad tomahavkom ubija i može se penjati po zidovima, zato je ovo bez sumnje GOTY kandidat.

Ova igra samo dve pozitivne stvari ima: onaj E3 CGI trailer i Aral kaže da je brutala

moja ocjena 3.5/10

W3DR4N
02-12-2012, 12:41
konj može to isto, ali ne može trčati (ili kako se već zove to za konje)

Galop.

Srle
02-12-2012, 12:44
Upravo to, hvala
Connorm može trčati bez prestanka, a konj u galopira samo po pet sekundi i onda ide deset sekundi da dođe sebi, pa opet.

Fuckface
02-12-2012, 13:43
A i brz je koliko sam Connor. Šta se krovova tiče, na svakom ikad su dva stražara s puškama, tako da biraj najmanje loš način kretanja.

Maloki
02-12-2012, 13:45
Netko se voli posvetit samo jednom stvari i dat sve za nju, ja volim radit više stvari odjednom ali ne posvećivat takvu pažnju. Na takav način "skupljam" više iskustva :)
Najbolja izjava na forumu.

Ja se iskreno ne sjecam igre za koju bi dao pare jer ima odlican SP i vrijedna je toga da stoji tamo na nekom pocasnom mjestu i da joj se oda pocast time sto cu je kupiti... Iskreno ne sjecam se kada sam zadni puta zaigrao takvu igru.
Gaming danas je u tolikom kurcu i tolika smeca se stancaju da samo neki zarazan i dobar MP u nekoj igri su vrijedni novca.
Gledam SP i MP ovog novog MOH-a pa to je govno od jebenog King Konga. SP je naravno sranje a MP jos vece(male mape,kill streaks,one bullet kill sniperi,bugovi...) i sve to cijene 60 dolara? Nema teorije da je to igra vrijedna kupovine. I danas su 99% takvih. Ne mora igra imati ni MP komponentu jer ako je dobra onda se kupi.
Npr narucio sam sebi sve STALKER-e i neka stoje na tom pocasnom mjestu a vecinu ostalih se pokajem sto sam i piratizirao koliko su lose.
Od AC serijala imam drugi dio na originalu jer to je vrhunska igra po mom misljenju.
Uglavnom mislim da bi gaming bio kvaliteniji da manje ljudi kupuje originale. Sigurno bi bilo manje nedovrsenih i losih poluproizvoda i vise bi game developera islo na sigurno i pravilo kvalitenije igre koje bi kvalitet prodavao.

Lol, prvo izvučeš brojku iz šupka i onda cijelu industriju svedeš na primjer MoH-a. A u životu ti kvaliteta i originalost i nisu neka nužnost za dobru prodaju.
Marketing je.

@AC3 - gledao kraj kad je brat završavao. Kraj lošiji i od onog u ME3.

Tsaя
02-12-2012, 19:50
Imam jedan problem. Igra mi se zaledi kad ju pokrenem. Pokrene se i zaledi kad se pri paljenju pojavi onaj uvodni tekst.
Jednom sam uspio ući, ali kroz multiplayer, pa sam tamo odabrao da me prebaci u singleplayer i odigrao sam prvih 20 minuta, te sam onda izašao sa alt+tab, i kad sam se vratio, igra se zaledila.
Sada opet nemogu nikako ući u nju, uvijek se zaledi.
Imam zadnje drivere za grafičku, zadnji dx, zadnji vc++... neznam u čemu je problem. (igru vrtim na laptopu).
Kako popraviti to?

LukA33
03-12-2012, 13:51
skuzio sam da jako puno ljudi ima problema s pokretanjem AC3 na laptopu pa tako isto i ja :S

flander
04-12-2012, 13:27
LOL koja prva misija u igri, ona sa operom xD

popni se na vrh dvorane a da nitko ne skuži xD WTF !!!

Hexfire
04-12-2012, 14:13
Koliko sati moram igrat ovo da napokon dođem do Zagor te-nay stadija igre?

Srle
04-12-2012, 16:40
2-3 sata...

Nego, jel Aral već odustao od AC-a?

Hexfire
04-12-2012, 18:06
Na far craju je.

StormCr0w
04-12-2012, 18:06
3 igre u tjedan dana :rotfl:

Aral
04-12-2012, 19:24
3 igre u tjedan dana :rotfl:
http://i.imgur.com/3OGkv.jpg

Windwalker
04-12-2012, 20:07
Ako su COD-ovi, možeš ih i deset u tjedan dana.
Pod uvjetom da imaš želudac za takve ispljuvke.

Aral
04-12-2012, 20:53
Nemaš ga jedino ak si alternativan.

Hexfire
04-12-2012, 21:09
alternativan sam

flander
06-12-2012, 17:07
moram priznat da je igra totalno osviježenje nakon AC2+razne ekspanzije

stvarno ona šumska prostranstva ljeti i zimi su super :D tu i tamo navratim u grad i "liberiram" pokojeg crvenog stražara hehe :D

trenutno se više prelazim side questove + skupljanje perija nego glavnu misiju, koja je svrha skinanja životinja ? jer mogu sa tom kožom kak proširit inventory ili to kaj oderem mogu prodat ?

Mirogamemasta
07-12-2012, 18:34
Assassin's Creed III DLC Erasing Saves (http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2012/12/06/assassin-39-s-creed-iii-dlc-erasing-some-saves.aspx)
AHAHAHAHA. (Da mi se u D3 to desi onda bi plakao. Baš sam đubre.)

flander
10-12-2012, 16:59
evo završio igru nakon 30 sati, više-manje

što reci...

ista igra kao i prethodnik

igra pati od istih sindroma kao i prethodni nastavci, loš AI, loš stealth, nedostatak jebenog čučnja, Connor se ljepi na sve i svašta, što zna bit jako frustrirajuće kad lovite one Almeniac stranice(isti klinac ko u AC2 kad vatate one lopove koji su random spamani po mapi), nevidljivi zidovi, recimo jašem na konju i na jedamput STOP, konj zablokira, ista stvar i kad se penjete po planinama, na veoma očitim djelovima gdje bi se trebalo popest Connor zapne, skupljanje raznoraznih gluposti, perje, chestovi, vatanje životinja je jebeno dosadno, nikako ali nikako nemožete ostat bez municije ili novaca, ako ispucate npr. 2 metka na neprijatelje i kad završite borbu opet ih možete lootat, tako da posjećivanje dučana ili kreiranje vlastitih strijela u Manoru nema svrhe... !!!

sakrit se možete samo na određenim mjestima, na onima kojima igra nudi, buseni trave, kolica sa sjenom, hrpa lišća itd, AI je grozan, sad te vide sad te nevide, one spike, ubiš stražara pred hrpom drugih stražara, ne mrdaju opce

igra me odma razočarala samim početkom, prvom misijom u operi, što sam spomenuo par postova iznad

dakle misija u operi gdije morate ubit nekog lika koji se nalazi na samom drugom kraju operne dvorane, i sad kako do njega nego da se penjem po balkonima, imajte na umu da je opera puna i da se cijela ta misija dešava u vrijeme predstave. Nitko ama baš nitko ništa ne poduzima na osobu koja se pentra po balkonima, da bi ležerno nakon pentranja došetal do lika i ubio ga, pobjegao i sve pet...

ima takvih situacija miljun, mora da su devoleperi cijelu igru radili preko prozora

nadalje, vratili su Ass guild gdije imate 6 assova koji rade liberation misije, ništa posebno, pošaljete ih u neki grad da obave svoje i nakon par minuta Mission Completed, isti klinac ko i u Brotherhoodu, nepotrebno upotpunosti

šume i gora su fora, pentranje po stablima i sve to, borbe sa brodovima su zaista dobro napravljene, ali sama plovidba brodom je nekako hmm neatmosferična,prazna, nema ljuljanja broda ili efekta lupanja valova o brod, koji bi dodali više osjećaja da ste na brodu, kao da plovite na nekoj dasci =/

kroz cijelu igru jedino gdije sam donekle uživao su oni Side misije gdje skupljate dijelove karte za Skriveno Blago, isto kao što ste u AC2 skupljali one tokene neke za Ramulus(?) odljelo, to je poprilično zabavno

Lip Sync je užasan, baš ono grozan, par karaktera imaju dobru sinkronizaciju, ostalo stvarno nema veze sa mozgom :D posebice kad Connor zafučka da pozove konja xD užas

cijela ta hajka oko Anvil engina je 0, igra izgleda isto kao i prijašnji nastavci, stvarno neznam koja je razlika između tog prijašnjeg engina i ovog anvila, tj. koje su prednosti Anvila nasprem prijašnjeg

kraj je bezveze, čak se ni ne borite protiv glavnog negativca nego ga Connor ubije u cut sceni na totalno blesav nacin, i sva ta hajka oko jabuke je o uništenju svijeta bla bla bla

sve u svemu, dorađeni AC2, tipična UbiSoftska igra, od samog početka serijala sam ocekival dobru stealth igru, a na kraju dobiš 1 button game...

:D

Hexfire
10-12-2012, 17:37
Jedino što mi je zasad dobro u igri su nove brutalnije animacije i mogućnost istovremenog countera na više neprijatelja. Cool izgleda. Ostalo, od priče, glavnog lika, combat sustava preko lokacije je totalno smeće. Jedna od onih igara koja se igra po pol sata dnevno jer je fizički nemoguće dulje je igrati. Kao LA Noire je što se toga tiče.

Windwalker
10-12-2012, 18:00
Ja obično odustanem od takvih igara koje ne mogu igrati duže od pol sata u komadu (prvi Ass Creed, Silent Hill Homecoming, Deus Ex,...).

Aral
11-12-2012, 10:20
F6OAm4T3-Vk&feature=g-high-u

Srle
11-12-2012, 10:24
Alternativna istorija alternativne istorije?

Hexfire
11-12-2012, 10:46
O jbt kako je ovo loše :rotfl:

flander
11-12-2012, 13:48
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/184398_10151157935926361_1052399066_n.png

StormCr0w
23-12-2012, 18:29
dakle misija u operi gdije morate ubit nekog lika koji se nalazi na samom drugom kraju operne dvorane, i sad kako do njega nego da se penjem po balkonima, imajte na umu da je opera puna i da se cijela ta misija dešava u vrijeme predstave. Nitko ama baš nitko ništa ne poduzima na osobu koja se pentra po balkonima, da bi ležerno nakon pentranja došetal do lika i ubio ga, pobjegao i sve pet...

Bar se ne penješ kroz sjene noseći crnu odjeću, al oke. Also, nisu ljudi prije 300 godina zujali okolo na predstavama, predstave za ozbiljnu gospodu ovo ono.

Igrao sam malo danas, skupio družinu (oko 2-3 sata?). Nemam nikakvih prigovora na gameplay, zabavno je uletit u gomilu vojnika i atraktivno ih poklat koristeći 3 tipke. Točno mi dođe ko i prvi, da se odmorim malo od ostalih igara, samo što je to ovdje daleko zabavnije. Animacije su fenomenalne, ne mogu vjerovat da je ovo prva igra nakon Blood Moneya gdje penjanje po stepenicama ne izgleda ko da lik lebdi, već noge precizno pogađaju stepenice. Ista stvar je i s trčanjem, kod brzih skretanja "zanese" ga u stranu, konačno se osjeti da lik ima težinu.
Vremenski uvjeti su isto gg, fora je kako se lik smoči na kiši, propada kroz snijeg itd.
Ovaj Haytham lik je jedno 10 puta veći badass od svih protagonista do sad. Da je ovo jedina igra u serijalu i da nema Desmond sranja, bila bi odlična.
Također, pohvale idu na atmosferu i dizajn grada, feel je još bolji nego u Italiji. Vidjet ću još kasnije, sviđa mi se igra za sad. Ali ne mogu je igrat duže od sat vremena u komadu. Nekako me ne vuče naprijed, otkad sam stigo u Boston nije više onako atraktivna kao na početku, ali vidjet ćemo još...

StormCr0w
25-12-2012, 14:00
Okej, igra je postala zanimljiva nakon što sam se prebacio u ulogu Indijanca. Trener mi je crnac, master assassin, koji je uz to i zemljoposjednik :rotfl:

Isključio HUD. Film.

Arbiter of Change
03-01-2013, 12:58
Završio jučer. Vjerojatno bi bio najbolji AC do sada da Connor nije totalno nezanimljiv i monoton lik, a da ni ne spominjem retardaciju sa Desmondom i tom pričom. Kao što Storm kaže igra je trebala imati Haythama za glavnog lika i kolonijalna Amerika jednostavno ne funkcionira za mene kao setting.

Marvin OCX
03-01-2013, 22:22
Igra mi se ovo ali imam zestok fps drop u Bostonu... Jel ima neki fix il nesto sl?

StormCr0w
04-01-2013, 08:38
Wtf ja sam mislio da mi je grafička riknula. Mislim da nema fix, jer ja sam prvo stavio na low sve i bilo je jednako, onda sam vratio na high i kod sljedećeg pokretanja radila je normalno. Da bi kod trećeg opet počelo štekat.

Marvin OCX
04-01-2013, 15:18
Mora biti neki patch vezano za to ili fix... Jer ljudi se zale da je sve ok van grada ali unutar je skoro neigrivo.

flander
04-01-2013, 15:55
meni je sve išlo ko po loju :D

Marvin OCX
04-01-2013, 16:02
U lucky bitch :(

Deadwalker
04-01-2013, 21:13
Ubisoft i PC portovi, ne znam čemu se čudite.

Aral
04-01-2013, 22:23
I meni svukud jednostavno leti.

W3DR4N
04-01-2013, 23:49
Aral, falio si nam.

Hexfire
04-01-2013, 23:54
Nisam imao takvih problema. Bar što se prezentacije tiče je igra ok.

Falus
05-01-2013, 01:49
Total Biscuit on mp (S-kxsKs8JJQ)

Ovo čak izgleda zabavno. Da bar postoji jeftinija varijanta igre gdje mogu samo multiplayer platit :D

StormCr0w
08-01-2013, 15:24
http://i.imgur.com/bp2mf.jpg

:pray:

icecoldkilla
25-01-2013, 23:58
pozdrav ljudi, cuo sam da je igra imala nekih poteskoca sa bugovima i glitchevima na pc-u i ps3... pa me zanima jel sad to sve ispravljeno jer bi htio uzet igru za ps3 i ako je uzmem jer ja odma imam za downloadat taj patch ili kako vec??

Srle
14-03-2013, 13:38
WTF?!?!

PQTM_CQg1Bs
5agt2DuNN18

Preloše

IGoR_2803
14-03-2013, 22:40
također fucking fps drop u bostonu, bez obzira na settingse... jebeni ubisoft

StormCr0w
15-03-2013, 07:40
Ja rušio windowse jer sam mislio da driveri otkazuju. lol

IGoR_2803
15-03-2013, 09:00
našao sam neki modani ini file jučer i zamijenio postojeći, sad je OK... nema više gadnog FPS dropa u Bostonu, iako još uvijek nisam zadovoljan s performansama... čovjek bi pomislio da bi igra radila kak treba na hd7870 ali ne...

nema veze...

IGoR_2803
15-03-2013, 17:36
Ako ovaj Haytham nije najgay protagonist ikad onda ne znam tko je. Altair je bio badass, Ezio je bio švaler, a u starijim danima baraba... Ali ovo, ne znam što bi reko... :(