Pogledaj cijelu verziju : Breaking Bad
h8wGfqZ-bL4
hehe znao sam da je početak 5. sezone prva epizoda ujedno i kraj sezone :D
StormCr0w
22-07-2013, 19:31
Mrš taman pogledo tu epizodu!
Izgubljeni
22-07-2013, 22:05
Izgleda da će ova završnica bit jebena :D
Jos 2 tjednaaa :hangin: :hangin:
http://www.wral.com/-breaking-bad-documentary-will-follow-drama-s-end/12708855/
[quote="Sgt. Bull":1u8w2liv]Nisam uletio nego sam odgovorio na onu konstataciju o gledanju TWD i BB i o tome kako je Izgubljeni uvidio da je jedna serija smeće a jedna nije. Iz moga posta se da zaključiti koja je smeće a koja ne.
Guzobolni.
ako ti je TWD bolji od BB onda se stvarno nema tu šta raspravljati :([/quote:1u8w2liv]
Znam da će zvučati kao nevjerovatna stvar, ali neki ljude vole više jedan žanr nad drugim i onda im se neke serije više sviđaju, a neke manje.
BE AMAZED
Ako ti je jedan žanr bolji od drugoga, a znam da će zvučati nevjerojatno, ne znači da je drugi smeće.
Dreamer Deceiver
27-07-2013, 12:06
[quote="Sgt. Bull":iu0j6sli]Nisam uletio nego sam odgovorio na onu konstataciju o gledanju TWD i BB i o tome kako je Izgubljeni uvidio da je jedna serija smeće a jedna nije. Iz moga posta se da zaključiti koja je smeće a koja ne.
Guzobolni.
ako ti je TWD bolji od BB onda se stvarno nema tu šta raspravljati :(
Znam da će zvučati kao nevjerovatna stvar, ali neki ljude vole više jedan žanr nad drugim i onda im se neke serije više sviđaju, a neke manje.
BE AMAZED[/quote:iu0j6sli]
nema tu nikakve rasprave da neko voli jedan žanr više nego drugi. Evo, osobno obožavam horror žanr. Horror mi je draži od žanra kojem pripada Breaking Bad (kriminalistička). I svejedno je Walking Dead jedno od najvećih sranja koje sam pogledao.
BE AMAZED!!!!!!!!!
Ali Walking Dead nije horor žanr; što je poprilično jasno za shvatiti. Čak se nije ni trudio biti horor, on je jednostavno nekakva akciona drama.
To što ima zombija ne znači ništa, po toj logici onda bi Shaun of the Dead trebao biti horor.
Shaun of the Dead najbolji zombi išta.
StormCr0w
29-07-2013, 15:22
+bezbroj
Pogledo sam ga prije 2 dana opet, prerula.
Dreamer Deceiver
29-07-2013, 21:25
Ali Walking Dead nije horor žanr; što je poprilično jasno za shvatiti. Čak se nije ni trudio biti horor, on je jednostavno nekakva akciona drama.
To što ima zombija ne znači ništa, po toj logici onda bi Shaun of the Dead trebao biti horor.
piše da je drama/horor/triler.
Smješteno je u horror settingu, šta je dovoljno za ljubitelja horrora da voli ili ne voli seriju
Smješteno je u horror settingu, šta je dovoljno za ljubitelja horrora da voli ili ne voli seriju
Jedno je što piše na wikipediji, a jedno je ono što je. Iz jedne epizode se da zaključiti na što ciljaju sa serijom. Mrzite seriju jer nije ono što želite da bude. Whopdee faking doo.
Izgubljeni
30-07-2013, 08:17
Ali Walking Dead ima prelošu dramu.
aj dosta o TWD !!
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/999066_4635318375559_1342209523_n.jpg
Windwalker
30-07-2013, 10:50
I opet je Kratos ukrao show.
Dreamer Deceiver
30-07-2013, 11:19
Jedno je što piše na wikipediji, a jedno je ono što je. Iz jedne epizode se da zaključiti na što ciljaju sa serijom. Mrzite seriju jer nije ono što želite da bude. Whopdee faking doo.
tako piše na imdbu. I ponovno ponavljam, mene zaboli kurac ako je horror ili ne. Ja želim da je kvalitetno. I ne mrzim seriju jer nije ono šta želim da bude, mrzim je jer je JEBENO loša
Da pojasnim:
- likovi su jebeno retardirani i glupi ko kurac
- njihov nizak iq naravno dovodi do glupih odluka zbog kojih je serja još lošija
- ne samo da su likovi glupi ko kurac, nego nemaju ni karakter. Michonne je čisti smijeh. Jedino šta zna radit je mrgodit se i gledat mrkom facom naokolo. Eventualno u onoj epizodi kamo idu ona, Rick i Carl je dobila neku karakterizaciju. Rick? On ni sam nezna šta bi sam sa sobom, šta bi dobro ispalo u seriji da lik zna glumit. Ono kad je crknula lori pa je imao onaj histerični ispad. Ono je bio čisti smijeh.
- glupa, nezanimljiva i dosadna priča
- jedino šta je dobro u seriji šta su se počeli rješavati glupih likova (lori, andrea, onaj glupi starac, crnac + razni kojima nisam zapamtio ime ni lica koliko su bili zanimljivi)
- 3. sezona je počela odlično da bi sa svakom epizodom (tj. nakon 8. ep kad je bila pauza) postala opet totalno sranje kao druga sezona. Lik guvernera totalno neuvjerljiv. Tobože bi trebao bit psihopat a goli kurac je. Finale 3. sezone je definitivno nešto najgore šta se moglo dogodit toj seriji.
Meni ne smeta manjak zombija kao nekima, ali barem su mogli to zamjenit s KVALITETNOM dramom i pričom.
I sad sa "Whopdee faking doo" i "BE AMAZED" presavaranjem odjebi u osnovnu školu, makar mislim da su i oni prezreli za takve wannabe sarkastične ispade.
Da ne bude offtopic, evo trailer za ostatak sezone.
https://www.youtube.com/watch?v=T3dpghfRBHE
bah sad me silite da pogledam walking dead; bile mi dosadne prve dvije epizode pa sam odustao :P
StormCr0w
30-07-2013, 11:39
Goosebumps
Dreamer Deceiver
30-07-2013, 12:12
I met a traveller from an antique land
Who said: "Two vast and trunkless legs of stone
Stand in the desert. Near them on the sand,
Half sunk, a shattered visage lies, whose frown
And wrinkled lip and sneer of cold command
Tell that its sculptor well those passions read
Which yet survive, stamped on these lifeless things,
The hand that mocked them and the heart that fed.
And on the pedestal these words appear:
`My name is Ozymandias, King of Kings:
Look on my works, ye mighty, and despair!'
Nothing beside remains. Round the decay
Of that colossal wreck, boundless and bare,
The lone and level sands stretch far away"
Ode heisnebergovo carstvo u pi pi
StormCr0w
30-07-2013, 12:14
Ne.
Uništit će Gray Matter i poubijat sve tamo i uništit formule.
Na kraju dolazi Hank i ubije ga.
Dreamer Deceiver
30-07-2013, 12:30
svejedno će njegove carstvo oć u pipi :D
StormCr0w
30-07-2013, 12:55
Papa okruni Waltera za novog cara Gray Mattera.
Walter preusmjeri tvrtku na izradu metha.
LEGALIZUJ
StormCr0w
31-07-2013, 13:58
Na prošloj strani je :(
Evo editirao sam
btw utipkam ozymadias watchmen u yt i izbaci mi izmedju ostalog hrpu videa likova koji rade review plasticnih figurica Watchmena
a mislio sam da je unboxing krajnje dno
http://i.imgur.com/Dq7yzrU.jpg
Izgubljeni
02-08-2013, 08:18
Lol, još 9 dana pa kreće. :D
Ovo je zadnja sezona, jel? Bas bas zadnja?
Dreamer Deceiver
02-08-2013, 18:15
postoji mogućnost "better call saul" spin offa
http://www.wral.com/-breaking-bad-docum ... /12708855/ (http://www.wral.com/-breaking-bad-documentary-will-follow-drama-s-end/12708855/)
Izgubljeni
02-08-2013, 20:51
Inače Walter umre na kraju, mislim da su to više puta potvrdili i Bryan Cranston i redatelj da je to kao neizbježno.
I baš zato vjerojatno neće umrijeti.
BigBongman
03-08-2013, 08:50
Počeo gledat, pogledao prvu sezonu, koliko sam čuo nadalje sezone idu samo bolje i bolje?
Izgubljeni
03-08-2013, 08:55
Ja priželjkujem smrt Walteru jer je cigan i trijumf Jesseju.
A ono ima boljih/lošijih al u sveukupno gledano serija je odlična jer i te "slabije" epizode su još uvijek dosta dobre.
walterova smrt bi bio najgluplji kraj koji mogu napravit, zato sto je svi ocekuju.
Počeo gledat, pogledao prvu sezonu, koliko sam čuo nadalje sezone idu samo bolje i bolje?
sve su jednako dobre, ali kraj 3. sezone je najbolji
StormCr0w
03-08-2013, 13:03
Valterova smrt je potvrđena ako me izvori ne varaju.
http://i.imgur.com/ZCia5Cq.gif
:pray:
Dreamer Deceiver
03-08-2013, 13:43
zašto bi walterova smrt bila glupa? Lik boluje od raka i ko ćemo sudit po prvoj ep 5. sezoni, rak se vratio. Još je previše i proživio.
StormCr0w
03-08-2013, 13:53
Jednu godinu, prognozirali su mu više.
Neće umrijet od raka. Osim ako ne naprave nekakav timeskip od 5 godina il nešto.
Bilo bi bolje da on preživi, a ostatak likova umre na ovaj ili onaj načuin, a da je Walt direktno odgovoran za njihovu smrt...
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/998728_10151814589337679_1346957418_n.png
StormCr0w
11-08-2013, 13:08
Kolko?
I kad će doć na torente
Negdje sutra rano ujutro će biti premijera. (naša vremenska zona)
Nadam se da ću negdje navečer uspjet pogledat epizodu. ^^
sigurno ce par sati nekon emitiranja biti na torrentima
Izgubljeni
11-08-2013, 16:06
Nadam se da će Hank dobit dobru minutažu.
Bit će sutra ujutro već na torrentima.
Horny Devil
12-08-2013, 10:43
Pogledao BrBa. Moram priznati, puno mi se više svidjela epizoda od "magnets bitch" otvaranja prve polovice pete sezone. Shit is going down!
Pogledao upravo novu epizodu. Very good, very good.
Baš me zanima što će s Hankom. Nadam se da se scenaristi nisu odlučili za neki deus ex machina tipa pogine u prometnoj :D
StormCr0w
12-08-2013, 12:11
Ubije ga Marie lol
Horny Devil
12-08-2013, 12:18
Opali ga kamenom... pardon, mineralom po glavi.
Odlična epizoda. Treba sad dočekati drugu. :(
Nadao sam se da će Walt ući u Hisenberg mod u završnoj sceni, i održati neki dugi "I am the danger" govor...
StormCr0w
12-08-2013, 13:46
Već sam si spojlao sve.
Nadao sam se da će Walt ući u Hisenberg mod u završnoj sceni, i održati neki dugi "I am the danger" govor...
pa je...jel mu rekal da ide oprezno ako stvarno nezna tko je Walt više :D
Više sam ciljao na ekspolozivnost, koje nije bilo, a ne na samu suštinu...
StormCr0w
12-08-2013, 16:53
http://i.imgur.com/n96AoLf.gif
Hahahahhahaha, najbolji post na ovim prostorima.
StormCr0w
12-08-2013, 17:15
wat
Dreamer Deceiver
12-08-2013, 18:55
ja umirem... isusa ti xD najbolji gif koji sam vidio u zadnje vrijeme xD
TeraBajt
12-08-2013, 19:21
:)))))))))))))
rula epizoda btw
Windwalker
13-08-2013, 01:15
Hehe!
To mi je bila najbolja scena u epizodi.
Voyager u gama kvadrantu. :rotfl:
Haha, brijem da je frajer cijeli dan potrošio da to napravi tako brzo.
Izgubljeni
14-08-2013, 19:30
Predobro je počelo, ona scena sa Hi Carol! :rotfl:
Horny Devil
19-08-2013, 09:25
Pogled'o. Jao, jao!
Dreamer Deceiver
19-08-2013, 09:43
mislim da će se u sljedeće tri ep stvari počet ozbiljno zahuktavati da sve eksplodira u 14. ep
Hank će upasti i reći da je Walt progovorio, i da je ovbom jedini način da se spasi da ovaj to isto uradi
nego
Novac u buradima....imam neki feel da su ona dva lika pokupila većinu para, da su samo pri vrhu novce stavili
Baš je dobra nova epizoda. Stvarno mislim da ću finalom biti razočaran jer mi se očekivanja povećavaju iz epizode u epizodu. :D
http://i.minus.com/izUI4FAI0c8H4.gif
btw za ove koji nisu znali - taj lik desno je Bill Burr, stand up komičar, i to prilično dobar :D
Dreamer Deceiver
26-08-2013, 07:43
nevjerojatno kako oni buildaju suspense da na kraju sve eksplodira. Ono je definitivno bila jedna od najnapetijih scena
StormCr0w
26-08-2013, 11:00
odjebi sa spojlerima
Horny Devil
26-08-2013, 11:00
Uf, još jedna odlična epizoda. Ako ovako nastave, tko zna kakva nas sranja čekaju u finalu.
Dreamer Deceiver
26-08-2013, 11:53
samo čekam 14 ep nakon koje walt bježi iz New Mexica. Baš me zanima šta će ga natjerat da pobjegne :D
Grrrrr, kakav cliffhanger :D Odlično, zadnjih 15 minuta je vrh.
Joj ovog Jessie treba ubit vise, koja cmizdrava vagina jos od prosle sezone
Najjači je lik, napokon popizdio.
cini mi se da ce jesse sjebat waltera sad, a ne hank
Ako je tako, onda je jasno da će Jesse otegnuti papke.
Dreamer Deceiver
26-08-2013, 19:51
mislim da će se njih dvoje udružit
Rula epizoda.
Samo čekam da Todd uđe u tu priču kako spada.
I to je to. Onda dolazi finale.
Windwalker
26-08-2013, 20:50
Damn, kakva epizoda!
Duke of Earl
27-08-2013, 11:02
Ovaj drugi dio sezone, svaka nova epizoda duplo bolja od prošle. Nadam se da nastavljaju tom putanjom do kraja :D
Razmazit će nas s time. :(
Inače, onaj Waltov video, priznanje.
Damn!
Duke of Earl
27-08-2013, 11:12
Ja sam zadnjih 5 minuta gledao otvorenih usta.
Dreamer Deceiver
27-08-2013, 11:52
ono kad je uletio u ured :pray:
StormCr0w
27-08-2013, 14:29
Pogledao 10. i 11.
inb4 walter jr izgori u stanu :D
Nece jer je bilo u flashbacku da je kuca citava
StormCr0w
27-08-2013, 17:42
Nece jer je bilo u flashbacku da je kuca citava
DOŠLI SU VATROGASCI
_mVq_4BA5DQ
http://www.liveleak.com/view?i=25b_1377514895
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1237870_525123640897715_835375481_n.jpg
Izgubljeni
28-08-2013, 20:44
Ova peta sezona, epizode kako idu tako bolje i bolje i drago mi je da ne rushaju sad nego idu polako.
StormCr0w
02-09-2013, 10:46
Jebemu, napetooooo :pray:
Hoće li i ovaj, kao i mnogi drugi Đesijevi planovi, propasti...
Horny Devil
02-09-2013, 13:57
Damn. Bit će gadno.
I da, Bambi Molestersi. :thumbs2:
Dreamer Deceiver
02-09-2013, 19:18
nadam se da je ovo kraj Emo Jessea i da doslovno postaje rabid dog. Jedva čekam njihov okršaj <3
Windwalker
02-09-2013, 23:44
I, koje su pretpostavke za kraj?
Marie će ga otrovat. Moja oklada.
Dreamer Deceiver
03-09-2013, 00:15
svi će krepat <3
Da svi crknu osim Walta i da nema na sto potrosit sve te pare.
Izgubljeni
03-09-2013, 09:23
U kurac uvik kasnim, trebam što prije pogledat novu ep. Meni bi bilo najdraže da svi ckrnu osim Hanka. Čovjek je faca teža.
Dreamer Deceiver
03-09-2013, 10:39
moram priznat da me je ful iznenadila njegov reakcija oko jessea, baš se vidi da će napravit sve da ujebe Walta pa ako treba, čak i postat kao Walt
I meni je Hank odličan lik. Sviđa mi se kako su napravili da je zapravo glavni zločinac bolji od protagonista.
Inače, jel itko osim mene misli da je serija u zadnje vrijeme neprestano napeta? Do četvrte sezone je često znala biti dosadna sa razvučenom radnjom, ali od zadnje epizode četvrte sezone, one s Gusom, niti jedna jedina epizoda nije imala praznu radnju. Ako ništa, serija postaje bolja što se teško može reći za ijednu drugu.
Ja sam se prijato iznenadio hankom...kontoa sam da će biti neki comic relief lik, a na kraju se ispostavi da je i više nego pametan i sposonan u svom poslu...takođe ovo sad što radi s Đesijem..
Skoro daje dobar lik kao Saul
http://i.imgur.com/6KldFrj.jpg
Sickmanno1
03-09-2013, 19:12
Skyler su pogodili. Za sekundu sam je zamrzio.
Maneken glumi Pinkmana...loše
Dreamer Deceiver
03-09-2013, 20:19
kamo je walter junior????????
Windwalker
03-09-2013, 20:23
A obično 'merika sve remakea.
StormCr0w
03-09-2013, 20:30
JEL OVO ZLATKO FIJAN
http://i.imgur.com/Svahe4z.jpg
EDIT
ups prevelika reza
Dreamer Deceiver
04-09-2013, 16:12
jedino je Mike bio ok prema njemu od svih ljudi tokom serije
StormCr0w
04-09-2013, 16:22
Ma da. A Walt mu nije spasio život par puta, zvao ga natrag u biznis, slao u rehab...
Ma da. A Walt mu nije spasio život par puta, zvao ga natrag u biznis, slao u rehab...
Pustio mu curu da umre,otrovao mu od druge sina kako bi se okrenuo protiv Gusa i Mikea, primorao ga da ubi Galea i manipulirao još malo da ne ode iz biznisa.
Stalo je Waltu do njega, ali uvijek je Walt prvi.
Dreamer Deceiver
04-09-2013, 18:05
čini se da je walt tek sad poslušao savjet od Mikeovog "half measures" govora, tj samo oko jessea, a ne oko hanka
StormCr0w
04-09-2013, 19:32
Pustio mu curu da umre,otrovao mu od druge sina kako bi se okrenuo protiv Gusa i Mikea, primorao ga da ubi Galea i manipulirao još malo da ne ode iz biznisa.
Stalo je Waltu do njega, ali uvijek je Walt prvi.
Reko sam.
Joj vidio sam spoiler za iducu epizodu i onda mi je malo bio bed pa sam linkao Stormu da i njemu spoilam i sad mi je evo malo lakse
StormCr0w
04-09-2013, 22:45
jebem ja tebi boga
Ali mozda govorim istinu, a mozda i ne (s obzirom da je source s /tv/a). Sve mi se cini da ces morat cekat 7 dana da budes siguran
http://i.imgur.com/FnoAV.gif
StormCr0w
04-09-2013, 22:52
bmk
ionako svi umru
Znači netko će napokon krepat slijedeći tjedan.
https://www.youtube.com/watch?v=nDc-LNW8z18
Dreamer Deceiver
09-09-2013, 07:39
pas mater, pas mater, pas mater
StormCr0w
09-09-2013, 07:46
ADMIRE JEL ONO BILA ISTINA?
Ne stignem pogledat danas.
Dreamer Deceiver
09-09-2013, 07:57
mislim da je bogu i vragu dopizdilo da se svaki ponedeljak ovdje piše da su zadnjih 20 min nešto najnapetije ikad, ali ovo stvarno je :D
Kako je Walter glupo nasija na onu sliku, kao fino iskopana bacva, a sam zna da su bacve bile duboko u zemlji i to vodoravno pobacane. Još mu je ranije Saul reka da mu se onaj veliki crnac ne javlja koji jedini zna na koji je nacin sakrija novce. Veliki minus za takozvanog masterminda :) Tako da je sve to skupa ispala velika glupost totalno nekonzistentna sa umom glavnog lika prikazanog ranije i tok događaja koji je slijedija di je sve krenulo po zlu. Po meni jako jako loše.
Kako je Walter glupo nasija na onu sliku, kao fino iskopana bacva, a sam zna da su bacve bile duboko u zemlji i to vodoravno pobacane. Još mu je ranije Saul reka da mu se onaj veliki crnac ne javlja koji jedini zna na koji je nacin sakrija novce. Veliki minus za takozvanog masterminda :) Tako da je sve to skupa ispala velika glupost totalno nekonzistentna sa umom glavnog lika prikazanog ranije i tok događaja koji je slijedija di je sve krenulo po zlu. Po meni jako jako loše.
Mislim da je nasjeo jer "voli" Jessea previse, i nije mislio da ce cinkat.
http://i.imgur.com/13BJjm7.png
http://i.imgur.com/lj4HVac.gif?1
http://i.imgur.com/C515j9I.jpg
http://i.imgur.com/pAz5wzX.jpg
Cijelo vrijeme na kraju očekujem da stignu Todd i njegovi i onda... argh :D
Odličan finiš.
Kraj nije mogao biti gluplji....kao da su svi prvi put uzeli da pucaju, pa da sa desetak metara promaše oba lika koja nemaju nikakvog zaklona...
Ja očekujem i pretpostavljam da će ih Toddovi potamaniti; sve ostalo ne dolazi u obzir :D
Kraj nije mogao biti gluplji....kao da su svi prvi put uzeli da pucaju, pa da sa desetak metara promaše oba lika koja nemaju nikakvog zaklona...
Da da da frajer roka sa jackhamerom i nikom nisra =D
Horny Devil
09-09-2013, 17:11
Lakše sa spolerima, dečki.
Al' da, pretpostavljao sam da će pokositi Hanka i Gomiea, pogotovo kad su Declana sredili tako efikasno.
EDIT: Ops, nova strana.
Samo sam čekao da jebeni Jessie napravi glupost i pokuša pobjeći iz auta (krenuo je otvarati vrata) i triggera kišu metaka po Hanku i Beaneru.
Sickmanno1
09-09-2013, 18:48
Bolje da nisam gledao :(
Razocaran i slažem sa svime što je wiskey rekao.... :thumbs1:
Windwalker
09-09-2013, 19:13
Od onog poziva i jurnjave pa nadalje jebeno savršeno!!!
Dreamer Deceiver
09-09-2013, 20:41
a čujte, pucnjava je u realnom vremenu trajala možda pol minute. lako se desi da se fula meta koja je udaljena od njih više desetaka metara. Ali jebenti nagli klifhenger. Previše je takvih ep ove sezone :D
Windwalker
09-09-2013, 20:49
Da su ih htjeli odmah pobiti, učinili bi oni to.
Imam neki osjećaj da se igraju s njima.
A što se Waltovog vjerovanja tiče - ljudi zaboravljaju da je Walt ispod genijalnog, smirenog Heisenberga u biti vrlo, vrlo nestabilna osoba s posebnim okidačem na Jessea.
Tako da ne vjerujem da je u tom trenutku uopće mogao obraćati pažnju na boju zemlje, položaj bačve i slične gluposti.
Dreamer Deceiver
09-09-2013, 21:06
pa upravo to. Zna da mu se Hank približava, da je Jesse popizdi, da će umrijeti zbog raka i jedino šta mu je bitno je taj novac kojim želi osigurat svoju obitelj. Naravno da je popizdio. Svako bi to napravio.
A šta se tiče shootouta, mislim da je pogodio koji metak nekoga. Mora bit :D
StormCr0w
09-09-2013, 21:16
Ajde koristite spojler tag pederi. Reportam ubuduće.
Upravo pogledao epizodu. :pray: TREBA DOČEKAT SLJEDEĆU!
Dreamer Deceiver
09-09-2013, 21:37
isprike, mislio sam da su svi već pogledali ep :(
Pa je li moguće da ova serija postaje sve bolja i bolja? Po meni, od kraja 4. sezone na ovamo nije bilo dosadne epizode te je sve čisto savršenstvo.
Najveći cliffhanger svih vremena, al da, glupo je i meni, ispalo je nerealno. Al čeka se, čeka :)
Windwalker
10-09-2013, 00:38
Nije.
Najveći cliffhanger je bio dok se Mitch skoro utopio.
http://i.imgur.com/uvQfU5F.png
Meth Damon :rotfl:
Izgubljeni
11-09-2013, 08:17
Evo pogledao i ja, a što reći, svakom epizodom sve bolje.
Jest da je malo glupasto da ovi nikog nisu pogodili, iako je Gomie imao bolan izraz lica nakon što je ušao u zaklon, btw. otić će oni svi u zatvor, sjetite se da je Todd u prvom dijelu sezone uzeo onu staklenku sa paukom od onog klinca, koja je puna njegovih otisaka.
Ni CSI ekipa neće uzimati otiske s neke random tegle...Pogotovo što niko osim ova tri lika i ne zna da je pauk malcu pripadao
Izgubljeni
11-09-2013, 10:25
To jest istina, al biće sigurno sranja s tom teglom kasnije, možda npr kad poslažu kockice jednostavno posluži kao dokaz ili nešto slično. Inače kladim se da je Gomie popio metak po onoj njegovoj faci, inače meni ništa nije smetalo osim što deset hitmana s automatskim puškama nisu mogli napunit njih dvoje i dopustili im da trče u zaklon, a sposobni su cijelu meth organizaciju ugasti. Ostatak mi stoji i ono s bačvama, on je vidio bačvu i kao što je Hank rekao, stvorila mu se panika u glavi, a vjerovatno nije vjerovao ili nije htio vjerovat da će se Jesse udružit s Hankom.
Btw. http://i1.cdnds.net/13/30/618x473/aaron-paul-kiss-walter-white.jpg
StormCr0w
11-09-2013, 11:37
TRI PRSTA
http://mojtv.hr/magazin/9800/better-cal ... -brba.aspx (http://mojtv.hr/magazin/9800/better-call-saul-konacno-dobio-zeleno-svjetlo-snimat-ce-se-spinoff-brba.aspx)
StormCr0w
12-09-2013, 21:08
Meni je Saul naporan :|
Huell će da dominira...
Saul je ok u ovom formatu, da se tu i tamo pojavi, ne znam kako će biti da ima svoju seriju....
Windwalker
12-09-2013, 21:41
A vjerojatno neki proceduralac.
Svaka epizoda novi slučaj.
http://img.gawkerassets.com/img/1901powzfi8fdpng/original.png
Meni je Saul naporan :|
Saul je uz Jessea i Hanka najbolji lik.
StormCr0w
14-09-2013, 16:28
Tvoje mišljenje.
Saul je odličan zato što u svakoj, pa i najgoroj situaciji, ne zaboravlja da napomene da će uzeti 15%, kao dio njegovog "premium" paketa
Jesse je odličan zato što.. Aha da, zato što je pizda.
Dreamer Deceiver
15-09-2013, 09:19
baš me zanima koliko će likova preživjet današnju ep
StormCr0w
15-09-2013, 10:04
4
StormCr0w
15-09-2013, 10:30
http://i.imgur.com/5djJ4MJ.gif
baš me zanima koliko će likova preživjet današnju ep
Ja se ne bi ni najmanje začudio da svi prežive ovu pucnjavu. Nešto tipa da se prekine paljba u jednom trenutku pa se neš dogovore. Ajde eventualno da Gommie umre da ne bude skroz nerealno a i nije toliko bitan lik.
Izgubljeni
15-09-2013, 11:29
Kao što sam već rekao, meni izgleda da je Gomie metak već popio po onoj njegovoj faci, ne vjerujem da će itko bitniji još izginut, ipak ima još 3 epizode do kraja.
Što se tiče tog Saul spinoffa ne vjerujem da ću bit nešto dobro, meni je ovako ok lik al serija samo za njega bi mogla bit naporna.
Dreamer Deceiver
15-09-2013, 11:40
a čujte, ipak nakon ove ep walt bježi u New Hampshire. Možda i hank pogine pa Marie popizdi :D
s8SJaQNC_rw
Ja osobno nisam niti ne namjeravam gledati, ali evo.
Pa ako nekoga zanima, može pogledati, pa neka barem kaže jel bi to trebala biti današnja epizoda. ^^
Ili se jednostavno strpiš jedan dan.
Ma sumnjam da je pravi, ma nema šanse, ali ipak se bojim pogledat ga. :/
Dreamer Deceiver
15-09-2013, 12:46
odlazim s interneta za danas
StormCr0w
15-09-2013, 13:05
Lol na video
Chupacabra
15-09-2013, 18:43
Poceo i ja ovo gledati, pogledao prve dvije epizode. Zasad mi se sviđa iako je Jesse iritantan
StormCr0w
15-09-2013, 18:47
Oh, pripremi živce.
Death By Sexy
16-09-2013, 07:23
Nisam vidio ovu od danas, ali kraj od prošle:
https://i.chzbgr.com/maxW500/5439859456/h3E7D9834/
StormCr0w
16-09-2013, 07:26
emrYGyBfFGM
Dreamer Deceiver
16-09-2013, 07:38
ipak nisu bili toliko neprecizni. Pas mater koja epizoda. Doduše, mislio sam da će ubit i skyler.
Death By Sexy
16-09-2013, 07:43
Neee spojlo sam si sad. Dajte samo napišite za koju epizodu stavljate spoiler za retardirane poput mene. Mislim, očekivao sam to.
StormCr0w
16-09-2013, 07:44
Spoileri se otvaraju na vlastitu odgovornost :3
Bar nisam ko neki samo stavio bez spojlera.
Ja sam sjedio na rubu cijelo vrijeme. Onaj telefonski razgovor, naježio sam se. 10/10
Dreamer Deceiver
16-09-2013, 07:55
mene je iznenadio jr. kad je zvao policiju, ma općenito, cjela ta scena u njihovoj kući je bila heartbreaking. Ode obitelj u kurac. I još kad je uzeo Holly
StormCr0w
16-09-2013, 08:00
Sjebo si spoiler.
Ja sam mislio da će jr. past na nož, totalno blesavi kut kamere je bio :pray: Ono, ovaj se trese tamo na štakama a nož strši kao u nekoj komediji. Nadam se da će crknit skajler na kraju.
Edit:
Jessie u kavezu i Pulp Fiction flashbackovi :)
Death By Sexy
16-09-2013, 08:08
No, dobro :P :D
Sam ovi mene kurite. Al čemu spoileri kad ne znaš odoka o očemu su? Ok o BB-u, al pa nisu svi gledali sve epizode, jel? :(
Horny Devil
16-09-2013, 14:30
Odlična epizoda. ODLIČNA
Zaista odlična
I ja sam mislio da će Walt jr biti uboden u onoj borbi...Scena kad Walt prijeti i plače je odlična i dobiće nekih nagrada samo na osnovu nje...Pinkman je dobio šta je zaslužio
Sam ovi mene kurite. Al čemu spoileri kad ne znaš odoka o očemu su? Ok o BB-u, al pa nisu svi gledali sve epizode, jel? :(
A možeš očekivati spojlere o epizodi dan nakon kaj izađe. Brijem da je Chupa jedini koji zalazi u ovu temu a da je tek krenuo gledat seriju.
Fakat je epizoda odlična bila, evo baš gledam po internetu i još uvijek ima ekipa kaj seru po seriji, pa ono, neki fakat ne znaju uživati.
Na kraju epizode mi je bilo teško skapirati da je sve to bila samo jedna epizoda od 40 minuta.
Produkcijsko gotovo savršena. I detalji su bili super.
Btw.za onaj produženi intro gdje su do dvadeset i neke minute prikazivali imena ljude na seriji su morali tražiti posebnu dozvolu od neke agencije/udruge. Meni osobno se sviđa kada je produženi ili zakašnjeli intro, nekak doda atmosfere.
Windwalker
16-09-2013, 16:30
Jesus Christ Marie, koja ludnica!
Ako sam ja dobro shvatio u onom razgovoru telefonom, Walt je znao da je policija tu, i sve što je govori,o preuzimao je krivicu na sebe, a svoju ženu oslobađao...jer govorio joj je da ni o čemu nema pojma šta on radi, pa da kako ona nije odobravala to, pa da joj je on prijetio ako išta kaže...
A što se tiče uvodne scene, skontao sam da su noževi bili tamo, ali ne znam hoće li se sad Pinkman sjetiti da ne smije otvoreni plamen tamo gdje kuhaju, odnosno hoće li to imati veze sad s white power rajom
Neven <R>
16-09-2013, 17:15
Najbolje ti izbjegavat thread dok ne pogledaš ep
Jel ovo bila zadnja epizoda?
Bas kraj?
Worthaur
16-09-2013, 18:44
Jos 2 epizode.
Izgubljeni
16-09-2013, 18:56
Koja epizoda. Telefonski razgovor je bio strašan. Od polovice ove pete sezone je išlo samo od boljeg prema boljem, al neznam kako će ovo premašit. Savršena epizoda.
Dreamer Deceiver
16-09-2013, 20:39
meni je ono obiteljsko suočavanje bilo prestrašno. Baš nekako... emotivno :D
Srsly, trznulo me nešto kad je ova uzela nož, pomislio sam u trenu da će Juniora ubosti O_o
Ako sam ja dobro shvatio u onom razgovoru telefonom, Walt je znao da je policija tu, i sve što je govori,o preuzimao je krivicu na sebe, a svoju ženu oslobađao...jer govorio joj je da ni o čemu nema pojma šta on radi, pa da kako ona nije odobravala to, pa da joj je on prijetio ako išta kaže...
A što se tiče uvodne scene, skontao sam da su noževi bili tamo, ali ne znam hoće li se sad Pinkman sjetiti da ne smije otvoreni plamen tamo gdje kuhaju, odnosno hoće li to imati veze sad s white power rajom
Naravno da je Walt shvatio da je policija tamo, inače bi doveo bebu doma, ne bi je ostavio tamo gdje je ostavio.
Baš gledam na ImdB-u, mislim se kako ništa ne može nadmašiti ocjene prošle epizode i zadnje u 4. sezoni, ali ova ima 9.9 :pray:
Nemam riječi, jedina serija koja s vremenom postaje bolja, i to masu. Svaka čast. Savršeno.
Duke of Earl
16-09-2013, 22:20
Ovo bude stvarno nemoguće nadmašiti. Epizoda u kojoj mi je Skyler postala draža od Walta.
10 je ocjena trenutno.
Ovo slušam na repeatu.
TDFAYRtrYuk
10 je ocjena trenutno.
Ovo je neviđeno na IMdB-u koliko ja znam :pray:
Btw, Vince Gilligan, upravo sam čuo, sam kaže da je ovo najbolja epizoda ikad i da iako je ponosan na slijedeće dvije, ovu ništa ne može nadmašiti.
Volio bih da kraj bude vezan za Grey Matter kompaniju. Ne znam zasto nisu skoro nista radili s time, a ima puno potencijala
Edit: http://i.imgur.com/G4IJZi5h.jpg
http://i.imgur.com/96hddNTh.jpg
http://i.imgur.com/q7s1hXXh.jpg
StormCr0w
17-09-2013, 16:00
Ja sam reko da će s onim mitraljezima iz fast forwarda raznijet gray matter, poubijat sve i uništit formule.
To je bilo prije nego su ga zajebali Jack i njegovi. Sad mi se osveta čini logičnijom nekako.
Čini se da sam ja jedini kojem su zadnje 2 epizode mrlja na inače savršenoj 4. i 5. sezoni. "Fotomontaže" na mobitelima iz 1999. rješavaju cijeli slučaj i sjebu jednog od najtraženijih drug lordova u cijelom SAD-u. Malo nategnuto. Al' dobro, zadnju epizodu spašava onaj telefonski razgovor.
Dreamer Deceiver
17-09-2013, 22:10
ja i dalje ne kužim po čemu je to nategnuto nekim ljudima. Ajmo ovako. Jebeni si genijalac koji je novac iznad svega. Stotine ih je umrlo zbog tvoje želje za novcem. Imaš partnera koji je popizdio i koji je poznat kao vrlo nestabilnma osoba za koju neznaš šta može napravit. + mrzi te iz dna duše. I onda dobiješ sliku od te osobe. Meni bi bilo nategnuto da je on išao ko neki Dr. House ili SHerlock gledat kako to nije pravi novac jer se na mobitelu vidi da pijesak nije iste boje kao pijesk u pustinji, bla bla. Ja bi osobno prvi popizdio i išao tražit novac.
Izgubljeni
17-09-2013, 22:16
Da uopće nije nerealno, mene je onaj shotout razočarao, al vidjeli smo koliko su zapravo neprecizni bili i kako je to zapravo završilo u zadnjoj epizodi.
Meni je ova epizoda zavrsila kao kraj sezone, nemam pojma sta je jos ostalo da se moze desavati u 2 iduce epizode
http://31.media.tumblr.com/d787537bc3e4f204bc03a4eb4cce9a27/tumblr_mmrp3r6Hqh1r3zvxbo1_500.jpg
Meni su baš fora ti preklopni mobiteli, da imaju ogromne smartphoneove uopće ne bi bila špica.
Meni je ova epizoda zavrsila kao kraj sezone, nemam pojma sta je jos ostalo da se moze desavati u 2 iduce epizode
Ja bi volio kad bi u ove dve epizode Walt krene u neki put osvete, a ne pokajanja.
ja i dalje ne kužim po čemu je to nategnuto nekim ljudima. Ajmo ovako. Jebeni si genijalac koji je novac iznad svega. Stotine ih je umrlo zbog tvoje želje za novcem. Imaš partnera koji je popizdio i koji je poznat kao vrlo nestabilnma osoba za koju neznaš šta može napravit. + mrzi te iz dna duše. I onda dobiješ sliku od te osobe. Meni bi bilo nategnuto da je on išao ko neki Dr. House ili SHerlock gledat kako to nije pravi novac jer se na mobitelu vidi da pijesak nije iste boje kao pijesk u pustinji, bla bla. Ja bi osobno prvi popizdio i išao tražit novac.
Slažem se u potpunosti. Svi sad nešto govore ''aaaa Walt veleum, kako je uspio nasjesti na takav trik, trebao je stati i razmisliti''...
Stvar je u tome da ne samo šta bi svi postupili tako u istoj situaciji, nego se i iz stajanja i razmišljanja ne može ništa zaključiti. Mogao je samo nagađati je li fejk ili nije, a odgađanje je samo značilo rizik spaljivanja novca.
Duke of Earl
18-09-2013, 18:06
Ja bi volio kad bi u ove dve epizode Walt krene u neki put osvete, a ne pokajanja.
Walt će porokat nazije s onom strojnicom iz flash-forwarda, spasit Jessea, uhitit će ga i umrijet će od raka.
Gdje tu u priču dolazi ricin? Prije bih rekao da će prije ubijanja nazija uzeti ricin da bi umro u idućih par dana.
zašto bi Pinkmana spasio?
Mislm da je ricin za njega, jer se još od Tucoa provlači, time će biti puno ličnije ubistvo
StormCr0w
18-09-2013, 20:05
Implying da je Jesse živ nakon 9 mjeseci.
S obzirom da bolje pravi meth od Todd-a, što da bne?
StormCr0w
19-09-2013, 08:30
Jer Todd nije retard i naučit će formulu nakon maksimalno 3 kuhanja, a iskustva ima još od prije. Znači 3 dana. Nema razloga da drže Jesseja 9 mjeseci il kolko već. Plus, dužni su ga ubit, rukovali su se.
Jessieju je trebala godinu dana da nauči skoro dobro kao Walt tako da nema šanse da Todd od Jessieja nauči do te razine.
Walt je odmah znao da Todd neće ga moći replicirati, ali ga je bolila briga.
StormCr0w
19-09-2013, 09:43
S tim da je Jesse kreten i drogaš.
https://www.youtube.com/watch?v=hs5oLYiB2Cg
I radi drugi najbolji meth na svijetu. Toddova kvaliteta meth je usporediva sa onim što je Jessie tada radio.
Beat by a dead drop junkie.
StormCr0w
19-09-2013, 12:12
Opet ne znači da će preživit dok Walt ne dođe. Odvezat ga neće sigurno a Walt ako ga nađe će ga ubit jer je sjebo i njega i obitelj mu.
Mada uopće ne sumnjam da će bit neki bolesni twist.
Svi znamo da će Jesse preživit a Walt umrit.
StormCr0w
19-09-2013, 12:34
Ne.
http://i40.tinypic.com/14lufxx.jpg
http://i39.tinypic.com/2h71mat.png
Dreamer Deceiver
19-09-2013, 16:22
tužno je gledat u koje smeće se Dexter pretvorio. Nekad omiljena serija, a sad ne mogu pogledat ep do kraja bez da pauziram nekoliko puta i odem radim nešto pametnije
http://tn.loljam.com/14/upload/ftp/201209/15/Jam/BrBa/breakfast.jpg
Hahahaha
xVPvzX-AeSM
tek sad skuzio da je Aaron (Jesse) u kornovom spotu
http://i40.tinypic.com/14lufxx.jpg
http://i39.tinypic.com/2h71mat.png
rak u bradi i blue passanger :D :D
dok ne obrije glavu i pusti bradu pljunuti Ned Flanders
al pljunuti !!
StormCr0w
20-09-2013, 18:19
:D
http://img4.joyreactor.com/pics/post/funny-pictures-simpsons-breaking-bad-ned-366684.jpeg
Windwalker
20-09-2013, 20:12
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Windwalker
21-09-2013, 12:24
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aVOMvvd_460s.jpg
Dreamer Deceiver
22-09-2013, 10:30
zadnje dve ep traju 75min
Zajedno?
Ili svaka za sebe?
StormCr0w
22-09-2013, 10:40
Svaka za sebe :rotfl:
"They're within a 75 minute block of programming time, but I think each of them—the one this weekend and the one after that, are only about six or seven minutes longer than usual." - Vince Gilligan
Dreamer Deceiver
22-09-2013, 10:47
znači nešto ko prva sezona koja je trajala oko 55 min?
Epizode prve sezone trajale su oko 47 minuta kao i sve ostale, osim pilota, on je bio 55min.
Ali da, vjerojatno će otprilike toliko trajat zadnje dvije (55min).
TeraBajt
22-09-2013, 16:40
20 minuta reklama lol
20 minuta reklama lol
Gledaš Breaking Bad na televiziji :pray:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.