PDA

Pogledaj cijelu verziju : PlayStation 4

Stranica : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16

Hexfire
06-12-2016, 09:20
Steep ispao govno ipak.

Vedro
06-12-2016, 09:25
A ne ono...

https://www.youtube.com/watch?v=WVuI_S-CmaI

W3DR4N
06-12-2016, 12:38
Baš čudno.

Hexfire
07-12-2016, 07:51
Pa nekako sam ipak očekivao više makar je Ubisoft.

A i ovaj Last Guardian očekivano ispao razočaranje. Možda uspiju nešto popatchirati.

Maloki
07-12-2016, 11:16
E a di si ti na kraju zeo tu plejku i za kolko para

Hexfire
07-12-2016, 14:01
Od lika s Bug foruma za 2700 kuna. Ova što T-com poklanja.

Moglo je i malo jeftinije, ali nekako mi je bilo bitnije da kupim od nekog koga "znam". A i ni jedna nije bila baš u blizini da bi mi se dalo skočit s autom.

I 700 kuna sam još dao za igre. Igrom slučaja našao lika blizu mene koji je sve imao.

Danas sam naručio s Alze još jedan gamepad, baš daju 10 eura popust na paypal plaćanje, pa reko ajd nek bude još i to. Moram još upiknut produženje garancije za 250kn i možda upiknem FIFU ako su predviđanja točna da će biti na 12 days of Christmas.

Hexfire
07-12-2016, 22:35
Se može negdje vidjeti koliko sam igrao neku igru ko na Steamu? Ili jedino ako igra ima taj podatak negdje u opcijama? Baš me zanima koliko već dugo igram Last of Us.

Maloki
08-12-2016, 00:30
Kad loadaš stisneš options i onda na info pa ti tam piše.

Hexfire
10-12-2016, 10:01
Last of Us riješen. Odigram još DLC pa krećem usporedno Uncharted 1 i Bloodborn.

Maloki
10-12-2016, 10:19
Daj koji komentar.
Frajer odigra jednu od najupečatljivijih igara ikad i jedino kaj kaže je "riješeno"

Vedro
10-12-2016, 11:08
Daj koji komentar.
Frajer odigra jednu od najupečatljivijih igara ikad i jedino kaj kaže je "riješeno"
To sam i ja htio pitat, jer ću igrat prije Uncharteda vjerojatno.

Hexfire
10-12-2016, 12:18
Ajd sklepat ću nešto kad prođem i DLC (zbog kojeg su mi ipak malo opali u očima). Pri kraju sam i s tim.

Maloki
10-12-2016, 13:24
Zakaj su ti opali u očima? Pa DLC baš rula.

Hexfire
10-12-2016, 19:11
Ajd, iako nisam baš planirao nešto komentirati. To je igra koju su više manje svi odavno prošli. I nek ide sve u spoiler tag (valjda radi) za svaki slučaj iako nije baš spoiler heavy igra. Pisat ću iz glave pa pokušajte slijediti tok misli. Ili nemojte.

Ali ukratko, igra je vrhunska i treba ju doživjeti kako bog zapovijeda, a ne kroz jebene jubito prohode ko što neki seru da je to ista stvar.

Trebalo mi je nekih 14h za igru + DLC. Već dugo nisam prošao neku igru "u jednom dahu" i bio sam siguran da sam barem duplo kraće igrao prije nego sam išao provjeriti game time. Zadnja igra koja me tako na prvu zaokupila je bila novi Tomb Raider, ali kod nje ta čarolija nestane nakon par sati. Pošto sam kripl većinom sam igrao na easy. Dalo bi se za silu na normal, ali nisam htio da mi nespretnost sa DS4 i općenito nenaviknutost na shootere na gamepadu unište doživljaj igre. Možda bi bilo pametnije da sam prije odigrao sve Unchartede pa se malo priviknuo na kontroler, ali nije mi dao vrag mira. Jednostavno je TLOU morala biti prva na redu.

O igri nisam ustvari znao puno osim da je zombie apokalipsa i da se vrti oko djevojčice i starijeg muškog lika. Podsjetilo me odmah onda na film The Road. Baš bih ga mogao opet pogledati...

Prva stvar koja me ugodno iznenadila je uvodnih 15-20 minuta. Baš vrhunski odrađen početak "apokalipse" bez nekakvog pretjeranog uvoda, bullshitanja nego jednostavno neko sranje se događa i bježi do prve karantene ako možeš. Kratko i slatko, a ima presudan utjecaj na razvoj Joela kao lika. Općenito mi se u igri sviđa što se jako malo fokusirala na same zombije, infekcije i činjenice povezane sa tim. To jest, igra ti ne gura takve stvari pred nos ako te baš briga za to. I to je skroz ok jer je glavni fokus igre na razvoju odnosa između Joela i Ellie. Igra ko igra bi funkcionirala čak i bez "zombija".

Druga stvar koja me iznenadila je nagli skok 20 godina u budućnost gdje se ustvari i odvija cijela igra. Znači društvo je već koliko toliko uređeno, zombiji su dio svakodnevice i likovi koje pratimo su već pomireni sa stvarima koje moraju raditi da bi preživjeli. Joel je sada krijumčar kojem spletom okolnosti u ruke upadne zadatak da tinejdžericu Ellie izvede van grada i dostavi grupi ljudi koji će probati otkriti zašto je ona imuna na infekciju i možda tim putem napraviti lijek i spasiti čovječanstvo, klasika.

Sam gameplay je ništa revolucionarno. Cover based napucavanje sa ljudskim protivnicima, korištenje stealtha kad god je moguće i rješavanje zombija/infecteda bacačem plamena. Oni su dosta gadni jer su brži i agresivniji od ljudi, pa je dobro izbjegavati ih kad god se može. A kad se ne može imate popriličan arsenal na raspolaganju da ih riješite muke.

Čak i na easy ovo nije klasičan run and gun shooter. Prvo, ne možete sami raditi municiju. Čak ni strelice za luk. A nikad ne nađete istoga u izobilju. Inventory je ograničen pa često morate ostaviti crafting materijale koje bi vam dobro došli kasnije jer jednostavno nemate kamo s njima. Kao drugo, čak i kad upgradeate oružja i "pojačate" Joelovu sposobnost ciljanja, ni u jednom trenu nemate osjećaj da ste puno nadmoćniji od protivnika. Health se puni packovima kojih nosite max 3 komada, lik je dosta ranjiv i ako vas pogode dok ste u čučnju, udarac vas baca na leđa pa treba par trenutaka da uopće možete uzvratiti paljbu ili pobjeći. Tu i tamo pronađete čokoladice kojima si napunite health, ali iste ne možete uzeti sa sobom nego samo pojesti ako vam health nije pun.

Igra izgleda baš fantastično. Vele da je čak izgledala bolje na PRO-u prije par dana, al su patchirali zbog Internet whineanja da nekad padne na 57 FPS. Lokacije su raznovrsne, a briga za detalje je jako velika.

Voiceacting u ovoj igri je vjerojatno nešto najbolje što sam čuo. I to ne samo dvoje glavnih glumaca nego nađeš neki random recorded tape i šokiraš se koliko uvjerljivo to zvuči. Često se voiceacting radi preko kurca, ali ovdje si nisu smjeli dopustiti grešku. Srećom nisu. I ruku pod ruku uz to ide i jako kvalitetno pisanje. Priča sama po sebi nije ništa posebno. Nekome će možda faliti velikih otkrivenja, obrata u priči, šokantnih trenutaka (iako ih ima), ali i ona je tu prvenstveno da upotpunjuje to razvijanje odnosa između dvoje glavnih likova. Rijetke igre uspiju postići da taj dio izgleda prirodno i neforsirano. Ustvari treba iznenađujuće dugo da Joel prestane gledati na Ellie kao na paket koji mora predati dalje pa do trenutka kad ju tretira kao vlastitu kćer. Nema tu klasike ko u mnogim igrama gdje u jednom ključnom trenutku dođe do ogromne promjene u odnosu dva lika nego se to ovdje gradi postepeno kroz cijelu igru praktički. Stvarno vrhunski odrađen cijeli posao vezan uz likove. Nema onog jednog lika koji je jebeno iritantan ili nikako ne paše u igru i baš iskače kao loše osmišljen. Naravno to je još uvijek igra, pa je ne moguće izbjeći da do kraja iste Joel i Ellie pobiju mase "nevinih" ljudi, ali to je nešto što se ne može izbjeći.

Također, igra ne dopušta igraču da ikako utječe na sam razvoj tog odnosa/priče. Želiš da se Joel ne ponaša ko seronja prema Ellie, e ne može. Hoćeš da kraj bude skroz drugačiji, e ne može ni to. Priča je takva kakva je, uzmi ili ostavi.

I kad u mix još ubaciš hrpu kratkih heart warming trenutka onda je jednostavno nemoguće biti ravnodušan prema likovima s kojima igraš. Btw, treće poprilično iznenađenje mi je bilo da se igra i sa Ellie. Čak i puno ako uzmem u obzir DLC.

Eh, DLC. Napravili su isti smećasti potez ko i Square Enix sa prvim Deus Exom. Izrezali van dosta bitan dio igre (ništa presudno, ali opet upoznaš Ellie puno bolje) i prodali ga kasnije ko DLC. Ustvari nisam sasvim siguran dal je onaj dio nakon ranjavanja Joela trebao biti izrezan u startu ili su to napravili kad su skužili da će DLC biti prekratak bez toga. Jer šta je da je, DLC je jeben. Onaj dio kad čita "puns" iz knjižice je baš bio poseban. Ajd da su ga barem uklopili u samu igru kad su napravili remaster, a ne ostavili ovako posebno. Ne vidim logiku da tako i nije. Ovako ostavlja pomalo gorak okus u ustima. Kad sam pročitao opis DLC-a da prati priču koja se događa usporedno sa glavnom igrom, definitivno nisam očekivao ovo.

I za kraj par onako random zapažanja.
Već sam spomenuo da AI ponekad vrluda, ali to je možda povezano i s težinom. Sve u svemu ne kvari puno dojam.
Cool su mi nail bombe. Nije ko u ostalim igrama kad baciš granatu pa netko vikne: pazi Mirko ide bomba i svi skoče u zaklon, nego baciš konzervu punu čavla pa lik još dođe provjeriti što je to proizvelo zvuk.
Da je bilo 50% manje pomakni kontejner, postavi dasku, ljestve, kutiju, paletu, pičku materinu puzzelova ne bih se bunio.
Da postoji opcija da ne prikazuje obje puške na leđima isto se ne bih bunio. Izgleda pomalo prenatrpano, pogotovo kad se igra s Ellie.
Kad sam već kod nje, ne bih se bunio da je gameplay s njom praktički skroz lišen vatrenog oružja. Ima razlike u odnosu na igranje s Joelom, ali mogla je biti i drastičnija.

Heartwarming trenuci: dio sa fučkanjem, žirafe, sve u DLC-u (puns, water gun, arkadna tabačina, maske), čuđenje na stvari koje više ne postoje: internet, facebook, icecream truck, pretvaranje da sat za poklon ne radi, šta još... trebao sam si zapisivati jbg.

Nemam volje više... Odite i odigrajte ovo.

Vedro
10-12-2016, 19:23
A baš sam htio napisat da ne spoilaš :D
Ništa, bum poslije možda pročitao. Ovo kaj si napisao van spoilera mi je dovoljno.

Xero
10-12-2016, 19:43
Ako is gledao dva filma u životu već znaš kompletnu priču.

Maloki
10-12-2016, 20:00
Ne znam, ni u jednom trenutku nisam dobio dojam da je DLC izrezan kako bi se naknadno prodao, baš paše kao zasebna cjelina. Puno je veći šok kad najednom bude WINTER i onda nisi siguran kaj se dogodilo, kaj je sa onim drugim. I još oba dijela DLC-a se fino nadopunjavaju sa lokacijom.

A kaj veliš na kraj, jel Joel postupio ispravno ili je malo pretjerao?

Btw igra je na survivor težini pravi gušt.

Vedro
10-12-2016, 20:02
Želim glazbu, zvuk i animacije pokreta na vrhunskom nivou. Ono malo Uncharteda kaj sam probao me uspjelo uvući. Zbilja, igra ide glatko. Možda ću ipak pričekat da si kupim 40 inčni iiyama monitor koji pikiram, pa se uvuć u igre kak spada.

Hexfire
10-12-2016, 20:39
Ne znam, ni u jednom trenutku nisam dobio dojam da je DLC izrezan kako bi se naknadno prodao, baš paše kao zasebna cjelina. Puno je veći šok kad najednom bude WINTER i onda nisi siguran kaj se dogodilo, kaj je sa onim drugim. I još oba dijela DLC-a se fino nadopunjavaju sa lokacijom.

A kaj veliš na kraj, jel Joel postupio ispravno ili je malo pretjerao?

Btw igra je na survivor težini pravi gušt.

Da, slažem se da je taj dio puno jači zato što te prebaci odmah u winter na igranje s Ellie. I lako je moguće da su ustvari taj dio planirali staviti negdje naknadno u igru (recimo Ellie u razgovoru objašnjava Joelu što se dogodilo), ali im je bolje ispalo da uklope u DLC. Ne znači da su išli od početka s planom ajmo tu nešto izrezati pa da možemo kasnije još zaraditi, ali baš ne vjerujem da su taj dio radili naknadno nakon što je main story bio završen, a ta rupa u radnji ispala kao odličan cover za dlc.

Ionako svejedno, ali mislim da su kod Remastera to mogli ugurati u samu igru. Recimo nakon Wintera odmah ili tokom tog dijela. Ovako mi je to ispalo malo čudno. Moguće da bih razmišljao drugačije da sam igrao to prije pa ti DLC nakon par mjeseci omogući da se još malo vratiš u taj svijet i prisjetiš starih dobrih trenutaka.

Na survivor mogu igrati jedino da ju portaju na PC i daju mi quick save opciju :(

Što se kraja tiče... da su dali opciju da sam biraš kako će završiti, bome nisam siguran što bih odabrao. Joelov postupak je skroz u skladu sa likom. Bez obzira na sve dobro što bi možda iz toga proizašlo, jednostavno nije mogao dozvoliti da izgubi još jednu kćer. Jer ko što i Marlene veli, Ellie bi vjerojatno pristala. Ali njegova sebičnost je prevladala.

Moglo se taj cijeli dio napraviti malo blaže, u nedostatku boljeg izraza. Nije baš bilo neophodno da zakolje onog doktora, da pobije baš toliko vojnika i onda još cold blooded smaknuće Marlene. Ali da je sve to kao lik jednostavno morao napraviti, je.

Windwalker
10-12-2016, 21:17
Ne, bolje je da je DLC skroz odvojen.
Puno bolja dinamika glavne igre, a DLC dođe upravo kao još mali bonus.

A za U4 će napraviti od DLC-a čisti spinoff, tak da tamo nemaš brige.
Iako U4 nije baš dobra igra u odnosu na sve ostale.

Maloki
10-12-2016, 22:39
Da su DLC ubacili u samu igru ne bi imao isti suprise factor i previše bi se razbio momentum igre.
Ovako je odlična samostalna epizoda.
Uncharted 4 je nakon TLoU najbolja ND-ova igra.

Davanje mogućnosti izbora je prelagani izlazak iz zeznute situacije, ovako te fino nadere nogom u jaja. Ja smatram da je Joel pravilno postupio i kada bih se sam našao u sličnoj situaciji stavio bih svoju obitelj iznad "općeg dobra".
Ellie je u žestokoj depresiji i pati od survivors guilta. Tražiti nešto tako ozbiljno od nekog tko je neuračunljiv nije pošteno. I ajde da su ju pitali ili joj rekli gle moramo, evo ti još par trenutaka da uživaš, ali oni su nju htjeli odmah bacit na stol. I još uz sve to ništa ne garantira da će zbilja uspjet naći lijek. Najbolji način za proći kroz takvu katastrofu je kao Tommyjeva ekipa, skupiti ljude i potrudit se ponovno izgraditi civilizaciju.

W3DR4N
11-12-2016, 11:30
To nisu zombiji. To su gljive.

Hexfire
11-12-2016, 12:27
Davanje mogućnosti izbora je prelagani izlazak iz zeznute situacije, ovako te fino nadere nogom u jaja. Ja smatram da je Joel pravilno postupio i kada bih se sam našao u sličnoj situaciji stavio bih svoju obitelj iznad "općeg dobra".
Ellie je u žestokoj depresiji i pati od survivors guilta. Tražiti nešto tako ozbiljno od nekog tko je neuračunljiv nije pošteno. I ajde da su ju pitali ili joj rekli gle moramo, evo ti još par trenutaka da uživaš, ali oni su nju htjeli odmah bacit na stol. I još uz sve to ništa ne garantira da će zbilja uspjet naći lijek. Najbolji način za proći kroz takvu katastrofu je kao Tommyjeva ekipa, skupiti ljude i potrudit se ponovno izgraditi civilizaciju.

Naravno da će svatko prvo gledati "svoje" i lako je raspravljati da li nekoga žrtvovati za opće dobro kad to nije netko tvoj. Ne bih rekao da tu ima najbolji način, jer nikad nisi siguran. Ima onaj dio u kanalizaciji gdje pronađeš učionice i igraonice za djecu. Joel u jednom trenutku komentira kako je dovoljno da samo jednom netko zaboravi zatvoriti vrata i gotovo. Lako je reći da treba skupiti ljude i izgraditi sve ispočetka, ali to ne rješava problem infekcije. Netko i dalje mora ići van na supply runove (s vremenom možeš postati samoovisan, ali to ne ide samo tako, a neke stvari možda nikad nećeš moći sam proizvesti) i riskirati da se vrati zaražen. I tko veli da u jednom trenutku ta infekcija neće mutirati i početi se širiti bez fizičkog kontakta.

Ovdje nakon 20 godina neuspješnih istraživanja napokon se dogodi nešto što ulijeva kakvu takvu nadu. Na kraju dana, ljudi i dalje umiru non stop, bilo u sukobu vojske i fireflya, od infecteda, preživjele skupine međusobno... da li je sad život jedne djevojčice dovoljno bitan da se uopće ne proba iz toga napraviti lijek? Dal je možda moguće napraviti kontra efekt i dio infecteda također izliječiti. Recimo ovi u fazi jedan bi možda mogli biti izliječeni. Na kome je sad tu da odluči o tome? Dal Ellie, dal Joel, dal "vlada"?. Ima isto jedan jeben dio kad Marlene komentira da su došli s njoj sa vijesti da Ellie neće moći preživjeti zahvat. I pitaju ju da li nastaviti sa postupkom, a vidi im u očima da je svejedno da li će ona dati zeleno svjetlo. Odluka je već donesena.

Hexfire
13-12-2016, 20:48
Zaboravio sam to pitati, ali kak točno funkcionira igranje diska? TLOU sam igrao sa slušalicama pa nisam primijetio, ali vidim sad na Bloodborneu da se disk zavrti tu i tamo. Dal se može baš instalirati na disk ili je već dio instaliran gore u nekom trenutku? Niti vidim igdje install niti uninstall opciju neke igre.

Maloki
13-12-2016, 22:18
Igra se automatski instalira čim ubaciš disk i sve se vrti sa HDDa, disk je tu samo drm.

Hexfire
14-12-2016, 06:44
Znači sad bih trebao imati Bloodborne, Uncharted 1 i 2 i TLOU instalirane gore. Nisam uopće provjeravao koliko je sad zauzeće prostora u odnosu na tek kupljenu konzolu.

A gdje ih obrišem, ako će baš trebati?

Maloki
14-12-2016, 07:53
Highlightaš ih, stisneš options na kontroleru i odabereš delete.

Windwalker
14-12-2016, 09:06
Imaš u Settings -> System Storage Management kolko ti kaj zauzima i kolko imaš slobodnog mjesta.

Hexfire
14-12-2016, 13:22
Hmm, dao bih se kladiti da sam gledao pod options pa nema delete. Ima eject, close aplication, neki info, onako po sjećanju. Ako je to taj meni.

Uglavnom tnx, budem još malo prošvrljao po tome. Ne mogu reći da mi se baš posebno dopada taj glavni meni i općenito pronalaženje bitnih opcija. Nekako mi je sve zbrda zdola.

Vedro
14-12-2016, 17:26
Red dead dostupan na PS now.

Windwalker
17-01-2017, 19:06
Pa ovo izlazi za mjesec dana.

Već dugo nisam kupio day one, no čini se da ovo budem.

https://www.youtube.com/watch?v=PCpDmVHSPik&t=1s

W3DR4N
17-01-2017, 19:43
Meni puno bolje izgleda Nier Automata. Stiže 23.2.

Windwalker
17-01-2017, 19:45
Izgleda ko PS2 igra, siva, upravljaš nekakvom slijepom curicom, i od užasnog je Platinuma, koji nije napravio dobru igru još od Bayonette (dvojka se ne računa, jer ju nije igrao nitko).

Hexfire
17-01-2017, 20:02
Meni oboje izgleda ok za probati, ali baš ko neki must play i ne na prvu.

Ostalo mi još malo Uncharted 3, pa četvorka i Ratchet & Clank pa ću vidjet šta će se onda nabavljati. Prije da ću onaj Horizon upiknuti nego ove dvije.

Windwalker
17-01-2017, 20:05
A dobro, Horizon je AAAAA igra naspram ovima, i normalno da će se igrati.
Ali između 8.2. i 1.3. kad Horizon izlazi, tu je Nioh - doza Soulsa za ovu godinu.

Izgubljeni_v2.0
17-01-2017, 20:17
Samo da ne bude ko Lords of Fallen doza Soulsa lol.

Maloki
18-01-2017, 00:05
Nioj izgleda sve jebenije, ovaj brzi combat dost vuče na Bloodborne.

Maloki
18-01-2017, 00:07
Nier isto izgleda jebeno.
Dobra godina, iako nema Soulsa.

Windwalker
18-01-2017, 12:23
Prva dva Ninja Gaidena su odlične akcije.
Tak da bi i Nioh trebao biti.
Jedino ga mogu ubiti bugovi, nedovršenost i slično, kao Ninja Gaiden 3.
No igru rade za Sony, pa pretpostavljam da ih nitko ne sili da je rushaju.

W3DR4N
19-01-2017, 10:02
Nevezano, u 4. mjesecu stiže Persona 5 i rulače.

Windwalker
19-01-2017, 14:20
Nisam ni četvrtu odigrao. Sram me je tako nešto igrati.
A i ne da mi se buljiti u malu Vitu, iako je igra gore.

Izgubljeni_v2.0
19-01-2017, 17:14
Kupi PSTV.

Hexfire
07-02-2017, 18:06
Sam jedini kojem Uncharted 4 nije bog zna šta. Ok, nisam još prošao igru do kraja (sad sam došao na ovaj pirate island nakon oluje), ali ne vjerujem da će mi ostatak drastično promijeniti mišljenje. Jer u odnosu na tri prethodna, čak i prvi koji je za današnje pojmove jako zastario, ovaj mi je baš dosadan. Ima nekih stvarno genijalnih dijelova, ali da sam još jednom morao vući jebeni terenac uz vulkan pomoću vitla popizdio bih. Ajd sad zadnjih sat dva se situacija počela popravljati, ali u globalu mi nije to to. Priča je bolja nego u prošlima, writing također, prezentacija naravno vrh, ali kao da nije nastavak Uncharteda.

Dal je u pitanju bio nedostatak inspiracije ili se pokušalo mijenjati formulu zbog uspjeha TLOU, manje bitno. Daleko od toga da je igra loša, ali definitivno prerazvikana.

Windwalker
07-02-2017, 18:52
I meni je veliko razočaranje.
Mislim da ti bude još jedan fini akcijski chapter, a sve ostalo mrtva dosada.
Igra u svojih 14 sati ima sat vremena zabavne akcije, dok je sve ostalo za zaspat.

dugi
07-02-2017, 19:07
Interaktivni film

Maloki
07-02-2017, 21:02
Meni je igra bila odlična, tek koju stepenicu ispod The Last of Us i to uglavnom zbog prvih par chaptera koji imaju premalo gameplayja. Od Italije pa sve do kraja je vrhunski.

Hexfire
09-02-2017, 09:23
Nekako sam bliže windwalkeru. Ali može biti da sam od ovog imao prevelika očekivanja. Ono, pošto je oproštaj od serijala da će biti još i jači od trojke koja je praktički non stop akcija. A oni krenuli u skroz drugom pravcu, ali bez dovoljno zanimljivih likova i priče da kompenzira nedostatak akcije. Italija je "cross/crusifix heist" level? Bome je i nakon toga bilo sranje dijelova.

Ovaj Nioh me sve više intrigira. Demo me definitivno nije oduševio, ali što više čitam o tome sve više bih htio isprobati. Preskup mi je trenutno, ali vidjet ću kako će se kretati cijena. Vjerojatno ću upiknuti za mjesec dva.

Windwalker
09-02-2017, 12:26
Kratki osvrt na temelju prve dvije misije - zakon je!
Više o tome kad više odigram.

Hexfire
09-02-2017, 12:59
Apdejtaj nas redovno. I usporedi malo težinu u odnosu na DS i BB.

Izgubljeni_v2.0
09-02-2017, 15:11
Mene je ubio onaj chapter di tražiš strelice u moru i skakučeš po onim otočićima. Koji kurac lol

Nioh je navodno jeben. Treba igrat.

Windwalker
10-02-2017, 12:31
Apdejtaj nas redovno. I usporedi malo težinu u odnosu na DS i BB.
Došao do trećeg bossa, vampirica neka, i preteška je.
Super brza, ima neku paralizu, skoro one hit kill kombo, itd.
Soulsi i Bloodborne imaju takve bossove, ali ne tako brzo (pa tek je kraj druge glavne misije).
Meni je igra u startu dosta teža od bilo kojeg Soulsa ili Bloodbornea (iako neki recenzenti kažu da nije).
Čak su ti dva obična protivnika u početku izazov, što u Bloodborneu nije slučaj (tamo si ih mogao onim bičem i tri-četiri odjednom).
Uglavnom, nakon prospavane noći čeka me opet ta vampirica, i ne veselim joj se.

W3DR4N
10-02-2017, 14:09
Kako si ti jebeno nesposoban čovjek.

Maloki
10-02-2017, 14:17
Ne znam, meni je zasad igra lakša od Fromovih igara.
Početak Bloodbornea mi je bio par sati lupanja glavom u zid.
I igra mi se čini ipak nešto sporija od Bloodbornea.
Ja bih ovo više opisao kao kombinaciji Ninja Gaidena i Diabla nego kao Soulsborne klona.
Levelanjem (i vjerojatno još nečim drugim), osim većih statsa, dobivaš i skill pointove kojima otključavaš nove poteze za različite comboe, loot je randomiziran, ima craftanja...

Super je igra, samo se još treba priviknuti na kontrole. Pred pol sata me mini boss (ima ih cijela hrpa) ubio jer sam pokušavao dodgeat sa krugom umjesto sa X.

Windwalker
10-02-2017, 16:47
Kako si ti jebeno nesposoban čovjek.

Ja barem igram igru, za razliku od nekih nesposobnijih, kojima je preteška pa je niti ne kupe.

Windwalker
10-02-2017, 16:50
Ne znam, meni je zasad igra lakša od Fromovih igara.
Početak Bloodbornea mi je bio par sati lupanja glavom u zid.
I igra mi se čini ipak nešto sporija od Bloodbornea.
Ja bih ovo više opisao kao kombinaciji Ninja Gaidena i Diabla nego kao Soulsborne klona.
Levelanjem (i vjerojatno još nečim drugim), osim većih statsa, dobivaš i skill pointove kojima otključavaš nove poteze za različite comboe, loot je randomiziran, ima craftanja...

Super je igra, samo se još treba priviknuti na kontrole. Pred pol sata me mini boss (ima ih cijela hrpa) ubio jer sam pokušavao dodgeat sa krugom umjesto sa X.
Meni je početak Bloodbornea puno lakši.
Intuitivnije kontrole, veća kontrola nad likom i lakše opažanje prijetnji iz okoliša. Barem takav dojam imam.
Ne kažem da je Nioh pretežak, ali mi se čini teži nego početak svih Soulsa i Bloodbornea.

Maloki
10-02-2017, 17:04
Mene je u Bloodborneu jebalo kaj je heal na trokutu, a L1 parry.
Trebalo mi je par sati dok sam se naviknuo.

Velim, isto me jebu kontrole al malo sam razmišljao i zbog stanceova je ovo definitivno najbolja kontrolna shema, teško bi se moglo izvesti kao u Soulsborne.

Windwalker
10-02-2017, 17:42
Mene muči kaj ne može biti guard nas L1 ak su napadi R1/R2.
Nego je promjena stancea na L1. A koji će mi to k.... usred borbe?
Nije da se baš branim, ali bilo bi puno bolje da je na L1.

Maloki
10-02-2017, 18:53
A ček mogu se promjenit kontrole?
Nisam uopće vidio

Hexfire
10-02-2017, 18:53
Od onog što sam čitao, bossovi su najslabiji dio igre. Uglavnom se svode na pronalazak jednog move seta koji onda non stop ponavljaš jer su bossovi napadi vidljivi iz aviona, ali je naporno jer fajt traje i po 10-15 minuta, a često te boss one shota ak zezneš i jedan dodge. Ne mogu reći da mi se to baš na prvu sviđa ak je tako. DS i BB su ipak puno popustljiviji po tom pitanju. A i bossovi nisu baš predvidljivi u napadima.

Se može na svakog bossa u coop-u ako baš zapneš? Jer u recenzijama piša da coop radi tek nakon što neko područje prođeš sam, ali uredno se u recenzijama prikazuje coop u boss fajtovima.

I dajte malo o levelima. Jesu u pravilu zatvoreni ko onaj u demu? Nekako mi je falilo prostora za manevriranje. Dal imaš samo jedan onaj shrine za respawn po misiji ili ih ima više? Shortcutove otključavaš ko u DS/BB ili možeš praktički od samog početka doći bliže kraju levela ako si pronašao put?

Hexfire
10-02-2017, 19:14
Bajdevej, je ovo ta vampirica boss?

http://www.hcl.hr/video/ups-cini-se-da-nioh-ipak-ima-easy-mode-102993/

Windwalker
10-02-2017, 22:13
A ček mogu se promjenit kontrole?
Nisam uopće vidio

Naravno.
Ima 'Souls' tip gdje su ti napadi R1 i R2 pa tako igram.
Ipak mi je igra bliže Soulsu nego Gaidenu i sličnima.

Windwalker
10-02-2017, 22:22
Od onog što sam čitao, bossovi su najslabiji dio igre. Uglavnom se svode na pronalazak jednog move seta koji onda non stop ponavljaš jer su bossovi napadi vidljivi iz aviona, ali je naporno jer fajt traje i po 10-15 minuta, a često te boss one shota ak zezneš i jedan dodge. Ne mogu reći da mi se to baš na prvu sviđa ak je tako. DS i BB su ipak puno popustljiviji po tom pitanju. A i bossovi nisu baš predvidljivi u napadima.

Se može na svakog bossa u coop-u ako baš zapneš? Jer u recenzijama piša da coop radi tek nakon što neko područje prođeš sam, ali uredno se u recenzijama prikazuje coop u boss fajtovima.

I dajte malo o levelima. Jesu u pravilu zatvoreni ko onaj u demu? Nekako mi je falilo prostora za manevriranje. Dal imaš samo jedan onaj shrine za respawn po misiji ili ih ima više? Shortcutove otključavaš ko u DS/BB ili možeš praktički od samog početka doći bliže kraju levela ako si pronašao put?

COOP-anje nisam probao pa ne znam kak funkcionira.

Leveli su zatvoreniji nego u standardnoj Souls igri i nisu povezani s drugim levelima. Ali ima pokoji prečac i par puteva koji do nekud vode, te više shrineova po levelu, tak da nisu baš ravna crta.
Nakon kaj prođeš glavnu misiju, tj. level, dobiješ i pokoju side misiju u istom levelu. Samo kaj ti onda odsjeku dio levela i promjene osvjetljenje, doba dana i slično. A side misija je obično da ubiješ određene protivnike.

Da, ono je boss vampirica, ali sredio sam je kak treba. Bježi, R2, bježi, R2, bježi, R2... moraš se koncentrirat i lupit je samo jednom i onda je zapravo ok.
Ali ako te dohvati, može te stunati i OTK-ati.

Windwalker
10-02-2017, 22:27
A ovu cheap magiju nisi trebao pokazati.
Sad možda Wedran odluči kupiti igru, lol.
Ali taman će mu to nerfati (nadam se čim prije).

No najgadniji i najagresivniji boss ikada bio je Abhorent beast u Bloodborne šalici prije nego su ga nerfali.
Imao sam tu čast boriti se s njime prije nerfa.

Maloki
11-02-2017, 08:33
Nije mi bio pretežak.
Najgori boss ikad je Watch Dog u defiled dungeonu.

Windwalker
11-02-2017, 10:00
Jesi ga igrao u startu ili kasnije?

Xero
11-02-2017, 12:44
Baš pogledo Nioh subreddit. Svakih pola sata nova tema o tome kako je vampirica najgori boss ikad i kako ljudi quitaju igru.

W3DR4N
12-02-2017, 12:40
To je Windwalker s hrpom profila.

Windwalker
12-02-2017, 12:43
Baš pogledo Nioh subreddit. Svakih pola sata nova tema o tome kako je vampirica najgori boss ikad i kako ljudi quitaju igru.
LOL, to neki luzeri kojima je Dark Souls pretežak.
A zapravo je lagana, neki peti/šesti put.

Windwalker
12-02-2017, 12:44
To je Windwalker s hrpom profila.
Wekica, ne zalazim ja na takva mjesta.

Hexfire
12-02-2017, 17:26
Prošao sam i Uncharted 4. Ajd ipak se sveukupan dojam popravi do kraja jer priča ima twist koje me iznenadio, a ima par odličnih trenutaka interakcije između Natea i Sama i Natea i Elene. Iznenadilo me dosta što je puno dulji od ostatka. 3-4h nije malo. A na kraju ispada da mu je to i najveća boljka. Komotno su mogli izbaciti hrpu dijelova koji su užasno naporno i dosadni, skratiti igru za 3 sata i bila bi još bolja.

I nabijem ih na one proklete kutije koje non stop treba gurati da bi se negdje popeo. Gori su od jebenog Valvea i klaskalica u Half lifeovima. Hrpa ima takvim dijelova koji su samo i isključivo za popunjavanje vremena, a ne vidim nikakvu potrebu za time. Odkad je 10h single player kampanje + multiplayer malo?

Maloki
12-02-2017, 17:29
Kaj ćeš sad igrat

Izgubljeni_v2.0
12-02-2017, 17:46
Ninja Senki DX.

Hexfire
12-02-2017, 18:01
Watch Dogs 2. Igrao sam malo onaj free trial i dopalo mi se dovoljno da mu dam šansu. Doduše, imam i od PS+ Little big planet i Titan Souls koje su mi zanimljive na prvu.

A nakon toga vjerojatno Horizon ako ispadne dobar.

Hexfire
21-02-2017, 18:18
I onda, imamo kakav generalni konsenzus za Nioh? Dal je to nešto što bi se Dark Souls fanu dopalo ili je puno manje fer? Nabaviti ili ne?

Maloki
21-02-2017, 19:58
A ono, meni je lagano dosadno.
Nakon cca 25 sati sam vidio ukupno možda 10 vrsti neprijatelja.
Mape su meh i ima dosta recikliranja u side misijama. Mogu shvatiti da po regiji imaš par misija i onda side misije na tim (blago izmjenjenim) mapama, ali korištenje iste mape za side misije u različitim regijama mi je blago retardirano.
I iskreno loot sustav ubija potrebu (i želju) za istraživanjem.
U Soulsima si mogao fulati neke prejebene stvari ako nisi prevenuo svaki kamenčić, ovdje ti to niš ne znači kad će ti do kraja svake misije dropati bolje i jače oružje.

THUNDER_DINIX
22-02-2017, 09:39
Mislim da je bolje sačekati novi Horizon ^^

Hexfire
22-02-2017, 11:41
Horizon nabavljam sigurno s vremenom, a za Nioh ću vidjeti s vremenom. Možda ako uleti neka dobra ponuda.

Windwalker
22-02-2017, 15:37
A ono, meni je lagano dosadno.
Nakon cca 25 sati sam vidio ukupno možda 10 vrsti neprijatelja.
Mape su meh i ima dosta recikliranja u side misijama. Mogu shvatiti da po regiji imaš par misija i onda side misije na tim (blago izmjenjenim) mapama, ali korištenje iste mape za side misije u različitim regijama mi je blago retardirano.
I iskreno loot sustav ubija potrebu (i želju) za istraživanjem.
U Soulsima si mogao fulati neke prejebene stvari ako nisi prevenuo svaki kamenčić, ovdje ti to niš ne znači kad će ti do kraja svake misije dropati bolje i jače oružje.
Nažalost, slažem se.
Mislim, igra je i dalje odlična, al ak vam nije sila pričekajte da pojeftini.
U početku je zakon, ali kasnije je malo dosadnjikava.
Nema ono nešto kaj Soulsborne imaju, kaj te tjera na 4 prelaska zaredom, na pretraživanje svakog kutka, na trosatno ili duže igranje u komadu čak i kad si na 100+ sati.
Ali ipak je nekoliko klasa iznad Lords of the Fallen.
Gameplay je odličan, vizualno je zakon, pogotovo dizajn čudovišta i oklopa i cijeli taj samurajski štih.

Hexfire
22-02-2017, 16:43
Setting mi se dopada, pogotovo ako ima nekih jebenih ninja stvari, ali ipak ću pričekati. Možda će biti još kakav trial tokom godine pa isprobam još jednom.

Lords of the fallen sam upiknuo na ovoj G2A deal promociji pa ću vidjeti valja li barem za jedan prolazak.

EDIT: Bajdevej, dal mi se sejvovi fizičke verzije mogu prebaciti na digitalnu verziju? Znači ista igra ako je u pitanju? Recimo da sad kupim Bloodborne digitalno i pokrenem ga, dal bi "vidio" ovaj save koji sam igrao.

THUNDER_DINIX
22-02-2017, 22:26
Horizon nabavljam sigurno s vremenom, a za Nioh ću vidjeti s vremenom. Možda ako uleti neka dobra ponuda.

Uzet ću i ja ako bude za stombera :D

Windwalker
23-02-2017, 00:12
Setting mi se dopada, pogotovo ako ima nekih jebenih ninja stvari, ali ipak ću pričekati. Možda će biti još kakav trial tokom godine pa isprobam još jednom.

Lords of the fallen sam upiknuo na ovoj G2A deal promociji pa ću vidjeti valja li barem za jedan prolazak.

EDIT: Bajdevej, dal mi se sejvovi fizičke verzije mogu prebaciti na digitalnu verziju? Znači ista igra ako je u pitanju? Recimo da sad kupim Bloodborne digitalno i pokrenem ga, dal bi "vidio" ovaj save koji sam igrao.
Ma dobra je igra, samo malo počne smarati kak se ide prema kraju, kao i 99.99% igara današnjice, koje siluju besmislenu kvantitetu nad sažetom kvalitetom.

Neće ti biti više triala. Ne daju ih nakon izlaska igre, to bi bilo besmisleno.

Za save ne znam. Trebalo bi raditi ako su igre iz iste regije.

Xero
23-02-2017, 00:12
Retardirane su mi ove primjedbe za Nioh. Sve je ostalo super, ali jebiga zone nisu ljepe i nema dosta neprijatelja pa igara saka i nije vrijedna para. Kao da Souls igre nemaju pun kurac mana, ali većina ih samo ignorira i daje ocjene 9/10 jer su Souls igre "brutalno teške".

Windwalker
23-02-2017, 00:14
Retardirane su mi ove primjedbe za Nioh. Sve je ostalo super, ali jebiga zone nisu ljepe i nema dosta neprijatelja pa igara saka i nije vrijedna para. Kao da Souls igre nemaju pun kurac mana, ali većina ih samo ignorira i daje ocjene 9/10 jer su Souls igre "brutalno teške".
Ne, Souls igre su megazakon, Nioh je samo zakon.

Da igraš i da imaš ukus, primjetio bi razliku.

Xero
23-02-2017, 00:27
Pa ne moram igrat Nioh da znam da je bolji do Souls igara jer sve je bolje od Soulsa.

Maloki
23-02-2017, 00:47

"Brutalno teške" fore prodaje još samo dječurlija tako da lagano odjebi s tim.
Kakav je tebi Nioh?

Hexfire
23-02-2017, 12:17
Tek je na pola Youtuba

Hexfire
08-03-2017, 12:22
Stigao mi Horizon. Dobio i fora knjižicu s artworkom. Odigrao nekih pola sata zasad pa nemam nekih dojmova osim da izgleda i zvuči odlično. Ali to je bilo i očekivano.

dugi
08-03-2017, 16:42
Vele svi da je u rangu Vitchera 3 što je super. Ovo je prvi naslov zbog kojeg bi uzeo PS4 slim...samo kaj nebudem :D.

Xero
08-03-2017, 19:12
Ma da baš igra je klasično ubisoft open world sranje samo što je nije ubisoft napravio.

dugi
08-03-2017, 20:08
Onda je sranje

Hexfire
08-03-2017, 20:48
Meni je zasad odlično. Side missioni su donekle Witcherovski, znači nema da dođeš do random NPC-a i ideš skupiti 5 boar hideova nego je iza svakog side questa neka priča.

Borbu ima elemenata Witchera jer ipak treba taktizirati protiv grupa neprijatelja. Jako su agresivni i deru poprilično već na normal. Treba ili stealthom riješiti dio ekipe ili koristiti zamke, imobilizirati ih užetom. Jedva čekam one ogromne beštije jer po viđenome dosad mislim da će to biti stvarno jeben dio igre koji će te prisiliti jako dobro planirati unaprijed. Fora stvar mi je da nema nikakvog health regena. Health se isključivo puni sa potionima i biljkama koje skupljaš.

Sam svijet mi je zasad baš zanimljiv i polako otkrivaš što se uopće događa. Kome takav setting nije privlačan, jebiga. Glavna "likica" je simpatična i brbljava, ostali bitniji likovi su zasad u redu. Sve je na visokoj razini.

Igra definitivno je mix Far Crya, Witchera i Tomb Raidera.

Eventualni problem može nekome biti što igra traži dosta preciznosti sa gljivama (roboti imaju slabe točke koje treba pogoditi), ali ne mogu reći da sam zasad imao puno problema.

Ovo je doslovno u svakom pogledu bolje od klasičnog Ubisoft open worlda.

Maloki
08-03-2017, 20:51
Igra je puno sličnija Witcheru, a iz Far Cryja su preuzeti bandit campovi i otkrivanje mape, samo ih ima puno manje nego tamo i dosta je zanimljivije.

Xero koliki walkthrough si gledao

Maloki
08-03-2017, 21:10
Ja bih igru dosta usporedio i sa The Last of Us jer su stealth i crafting dosta veliki elementi gameplayja.

Windwalker
08-03-2017, 22:04
E jbga, sad moram kupit.

Samo da prođem više onaj Niohzzzzz...

Hexfire
09-03-2017, 09:16
Sredio sam prvi put onog Coruptor robota i bilo je jebeno. Postavi zamke sa trap casterom, probaj ga pinnati sa ropecasterom, potrudi se da pogodiš u onaj weak spot svaki put kad pucaš...

Imao sam jedan fight sa ljudskim protivnicima i to je definitivno slabiji dio igre, ali nadam se da će omjer ostati ko i do sada. Znači puno više borbi sa strojevima.

Šta je da je, ima jako puno sakupljanja crafting materijala što bi neke moglo odbiti, ali zasad mi nije naporno. Kupim stvari usput, a fajtovi su ionako jako zabavni pa ne gledam na "scavenganje" kao nešto na što te igra sili.

I fora mi je što nije baš lako samo doći do merchanta i kupiti što ti treba jer trade funkcionira dijelom i na trampi. Da, postoji valuta koji svi koriste (metal shardovi od strojeva), ali za neke bolje stvari merchant traži nešto rijetko za trampu pa se opet treba potruditi da sakupiš potrebne materijale.

Imam sad i mogućnost mountanja pa će biti i lakše kretati se po svijetu. Nisam dosad koristio fast travel uopće. Dijelom iz razloga što moraš craftati item za to, ali većim dijelom jer mi je cijeli taj svijet baš jeben za lutanje po njemu.

Fali mi pomalo neki detaljniji glossary kao što ima witcher gdje ti igra "pamti" razno razne informacije o svijetu, ali preživjet ću. Ima nešto na tragu toga, ali dosta siromašnije.

Kao prvi nastavak novog IP-a ovo je po meni pun pogodak zasad. Nije najbolja igra svih vremena, ali sve što radi radi jako dobro. Kao neki temelj za system seller franšizu, teško da je moglo bolje.

Maloki
09-03-2017, 12:04
Meni je melee combat meh, a zabijanje strijela u face je super.

Hexfire
09-03-2017, 17:02
Je, melee je bezveze, ali spear je po meni tu prvenstveno za silent kill i override. I finishiranje ako su na podu. Koristim ga tu i tamo za ubijanje zagorskih purana i to je to.

Rejpala me 2 sabertootha malo prije. Uletio bez planiranja i nisam imao šanse.

Hexfire
09-03-2017, 22:06
Odradio prvi Cauldron, definitivno WTF na prvu što se same lokacije tiče. Pretpostavljam da će biti više manje na sličan kalup, ali možda me iznenade. Nije zabavno ko Tombovi u Rise of the Tomb Raider, ali nije loše. Srećom pa sam taman kupio sling sa freeze dmg inače bi "boss" bio dosta zajebaniji nego je bio.

THUNDER_DINIX
10-03-2017, 09:38
E jbga, sad moram kupit.

Samo da prođem više onaj Niohzzzzz...

Jel valja taj Nioh? Kontam ga uzeti na saleu jednog dana mozda.

Windwalker
11-03-2017, 02:18
Valja, al je predug i ima previše repeticije.
Prelistaj topic par strana unazad, pričali smo o njemu.
No za sale ti je ok.

Izgubljeni_v2.0
19-03-2017, 18:33
Horizon GOTY.

Hexfire
19-03-2017, 18:37
Baš sam pri kraju main misije i glavna priča je iznenađujuće zanimljiva. Baš je jeben cijeli svijet i ne bih se čudio da u njega ubace i igre nekog drugog žanra prije direktnog nastavka. Ili da se jednog dana radi serija/film.

Izgubljeni_v2.0
19-03-2017, 18:41
Neznam, ja sam prošao tut i skupljao Metal Flowere i one drvene figure cijelo vrijeme. Jebeno je.

Windwalker
19-03-2017, 20:02
Horizon GOTY.
E, al daj sad za ozbiljno.
Jel ova igra nudi išta više od standardnog Ubisoft napornog open worlda (osim grafike)?
Jer mi je pun k... napornih igara koje imaju milijun stvari za skupit i ne znaju kad završit.

Windwalker
19-03-2017, 20:03
Neznam, ja sam prošao tut i skupljao Metal Flowere i one drvene figure cijelo vrijeme. Jebeno je.
Ili je ovo sarkazam koji nisam prepoznao?

Windwalker
19-03-2017, 20:04
Više ne igram igre koje traju duže od 10 sati i imaju više od dva puta do nekog mjesta (a i to je možebitno previše).

Izgubljeni_v2.0
19-03-2017, 22:04
Dost je dobra igra. Pravo da kažem nekako uopće nisam imao hajp za igru, išao mi je na kurac onaj agresivni marketing i kad sam shvatio da dobivamo još jedan open world i one njihove brije: "gle kako je velika igra", proljev me uhvatio. Al ispala je jebenica igra.

Prvo ono najočitije, igra prejebeno izgleda, a ako ćemo sad tražit dlaku u jajetu voda i lyp syncing su malo smećec al ok. Gameplay je izuzetno fluidan i zabavan. Igra je dosta lagana, al isto tako ima momenata gdje ti igra pobaca i sve i svašta i ako malo unaprijed ne isplaniraš vež uletiš ko sivonja isto nećeš dobro proć. Ima sva ona sranja koje open world igre imaju, crafting sistem, lootanje i slično, e i drago mi je da ekonomija u igri nije u totalnom kurcu ko u većini tih igara.

Sadržaja ima dosta i ponavlja se na kraju krajeva al je fino doziran i posložen. Tako u svakom području imaš pobacano raznovrsnog sadržaja i nemaš dojam da cijelo vrijeme radiš jednu te istu stvar. Pobacali su svega u igru, "tombove" iz TR, bandit kampove i tornjeve iz ubisofta i side questove u maniri Witchera. Al ničega nije previše, tih tornjeva ima sveskupa 7 komada, bandit kampova isto tu negdje, tombova mislim 5 i tako. Nije ko kad dođeš tipa u DAI i onda zatvoriš rift i skužiš da ih je ostalo još 80 komada lol. Collectiblesa ima hrpa, ali ih je većina opcionalna a za platinu moraš samo skupit "main" collectiblese za koje u ranijoj fazi igre možeš kupit mape i odmah ih sve otkriješ. Mislim da možeš sve rješit u nekih 50 sati uvrh glave, ako nisam i pretjerao s tom brojkom.

Meni je cijela ta ideja Horizona izgledala odbojno al svijet je jeben, uvuče te i fakat je zanimljivo, neke lokacije su stvarno jebeno dizajnirane i fora je vidjet dijelove propalih gradova, dobiš malo TLOU štiha. Još imaju jedni fora collectiblesi gdje ti da prikaz kako je to razrušeno mjesto nekad izgledalo prije pada civilizacije i malo se objašnjava što se dešavalo prije samog pada, fora stvar.

Uglavnom je jebenica. Super igra i sve to, al na jesen izlazi RDR 2 pa uzalud vam trud svirači.

Izgubljeni_v2.0
19-03-2017, 22:04
A i ono Yakuza 0 je izašla u prvi mjesec. To je stvarno jebena igra bila.

Maloki
20-03-2017, 00:43
"Tornjeva" ima 5, a Cauldrona (tombovi) 4.
Sve te standardne pizdarije su taman dozirane da ti se ne digne želudac.
Side questovi su dost pristojno odrađeni - nema ih milijun i variraju od podnošljivih do zanimljivih.

Izgubljeni_v2.0
20-03-2017, 14:21
Gle stvarno, ma uglavnom tog dodatnog sadržaja nema ničeg previše i taman kad ti već lagano dokurči nema više. Jedino što bi zamjerio je ono izdrkavanje s praćenjem tragova do X mjesta pa istraži pa opet prati tragove. Ponavlja se u dosta side questova, a bome i već više put u mainu. Isto sranje je imao i Witcher i tamo je bilo naporno u tri pičke matere jer si imao milijon takvih questova.

To govno su imale i Batman igre, samo se pojavi svega par puta jer je Rocksteady skužio da bi overusanje takve jednostavne game mehanike dovelo do zamora.

Maloki
20-03-2017, 14:39
Ak se ne varam Batman je to imao prvi.

Izgubljeni_v2.0
20-03-2017, 15:32
Pa da, i prvi su shvatili da ne treba izdrkavat s tim.

Xero
20-03-2017, 16:36
Ne bolje je igru pretvorit u tenk simulator.

W3DR4N
21-03-2017, 11:41
Witcherov problem je bio taj da su track questovi imali jedno 400 kilometara trackanja po mapi, po questu.

Maloki
21-03-2017, 13:15
A ovdje je kraće, možda 100km.

THUNDER_DINIX
30-03-2017, 22:28
Prešao Horizon. Odlicna igra, zasad prvi kandidat za GOTY.

Windwalker
01-04-2017, 19:31
https://abload.de/img/horizonzerodawn_20170afqri.jpg

Xero
01-04-2017, 20:08
Zašto joj je glava veća od torza?

dugi
01-04-2017, 21:07
Vidiš da je anoreksična.

Windwalker
03-04-2017, 00:23
Zlobnici jedni, dobra je Aloy.

Windwalker
03-05-2017, 17:16
Imamo GOTY!

https://www.youtube.com/watch?v=CAoCOXBE0yY

W3DR4N
08-05-2017, 11:25
I, kakav je Battlefield?

Hexfire
08-05-2017, 13:06
Puno bitnije, kakav je Nier Automata?

Windwalker
08-05-2017, 15:48
Genijalan!

Izgubljeni_v2.0
09-05-2017, 05:19
Betfild goty 2016.

Hexfire
09-05-2017, 15:35
Genijalan!

Riješio sam Bayonetu prije par dana pa vjerojatno ovo nabavljam slijedeće. Čekam već mjesec i pol da buraz prođe Horizon da ga mogu tradeati. Mislio sam isprva za PC, ali i PRO verzija je u 60 FPS-a pa mi je na isto.

I ova Persona 5 mi je intrigantna, ali imam minimalna iskustva u JRPG-evima. Teško mi je reći na prvu kako će mi sjesti.

planta4z
29-05-2017, 13:35
Genijalan!

E to i mene zanima, moram ga probati prvom prilikom, jedva čekam :)

THUNDER_DINIX
02-06-2017, 14:39
Napokon je izasao Tekken 7, igra koju sam najviše čekao :D

Hexfire
13-06-2017, 11:45
Tko sve igra Tekken?

Windwalker
13-06-2017, 12:54
Nitko, lol.
Pa ne daje se puna cijena za tabačinu s desetak likova.

Hexfire
13-06-2017, 15:13
Pa dosta ti je jedan s kojim igraš

Windwalker
13-06-2017, 17:21
Da, 10 minuta prije nego ti dosadi.

W3DR4N
13-06-2017, 20:20
Brijem da sam vidio da igra ima tridesetak likova.

Paran0a
13-06-2017, 20:45
jbg wind zna brojeve sam do 10

Windwalker
13-06-2017, 22:16
A jbga :(

THUNDER_DINIX
14-06-2017, 08:33
36 likova ima.

Mance55
23-06-2017, 12:44
Jel netko igrao ovu Resident Evil 7? Vidim da je sad na popustu pa se mislim da je možda uzmem, zanima me jel valja? https://www.jeftinije.hr/Proizvod/8209143

Windwalker
23-06-2017, 15:56
Pogledaj si recenzije.
Kažu da je bolja od prošlih par nastavaka.
Ali najbolje ćeš znati sam ako pogledaš koji video.

Maloki
23-06-2017, 19:46
Ak voliš hororce trebalo bi ti bit dobro.
Probao kod frenda u VRu, izgleda ko govno, rađe igraj bez VRa.
Meni su te igre prespore, tempo kao u The Last of Us je taman za hororce.

Falus, jesi to ti?

Windwalker
28-06-2017, 17:18
Until Dawn na PS+ u srpnju.
Pa ko još nije, nek nabavi i odigra.

https://blog.eu.playstation.com/2017/06/28/your-playstation-plus-games-for-july-are-until-dawn-thats-you-and-game-of-thrones/

Hexfire
28-06-2017, 17:57
Fino. Nije moj cup of tea, ali čuo sam uglavnom dobre stvari. Game of Thrones je smećast, ali ajd, prolazi.

Izgubljeni_v2.0
28-06-2017, 20:51
Sve Telltale igre su smeće. Al da, skroz pristojna zadnja 2 mjeseca. Until Dawn je jebenica, slash teen hororac i ne trudi se bit ništa više. Ima jednu fora game mehaniku uz već standardan gameplay tog žanra i radnja može otić u dosta smjerova, a odluke zapravo imaju jebenog smisla i utjecaja, a ne ko u Telltale igrama gdje promjeniš koji dijalog i aj bok. Možeš ubiti sve likove, a mogu ti svi i preživiti do kraja igre, neke sekcije se mogu odigrat nešto drugačije zbog neke odluke, u par situacija ima više ruta kojim možeš ići i tako, uglavnom skroz fina igra.

Vedro
02-07-2017, 13:30
Evo i mene iz šopinga.

http://i.imgur.com/duSXIRE.jpg?1

Maloki
02-07-2017, 14:53
Dobar odabir

Vedro
02-07-2017, 15:04
U zadnji čas sam se predomislio za plejku. Kolega sa posla mi rekao da je puno bolje uzet pro, pa sam gledao malo razliku i dobro da nisam fulao. Plejka je nova iz Gamestopa, a igra je rabljena iz Cexa https://ie.webuy.com/

Izgubljeni_v2.0
02-07-2017, 15:05
Kupi Titanfall 2.

Vedro
02-07-2017, 15:26
Može, hvala na preporuci. Brijem da ga je pregušt igrat na konzoli.

Mance55
03-07-2017, 13:52
Evo i mene iz šopinga.

http://i.imgur.com/duSXIRE.jpg?1

Uf, izgleda najbolje ovako kad je zapakiran još nov u kutiji :)

Vedro
03-07-2017, 14:38
Uf, izgleda najbolje ovako kad je zapakiran još nov u kutiji :)
Presretan novom igračkom. Kupio bih to i prije dok sam živio u hr ali nije bilo para za dobar tv, a bilo bi glupo spajat takav entertainment centar na monitor.

Vedro
03-07-2017, 14:39
Double

Bartuc
03-07-2017, 16:39
Nicee, kak to da si odlučio Pro uzeti? TV ti je 4K ili?

Jučer sam malo gledao usporedne testove na 1080p između PS4 i PS4Pro i nisam vidio neku razliku u performansama, čak su svi komentari na YT bili tipa "wtf"... Soma kuna je razlika u HR, za to bi rađe 4-5 igri uzeo.

@Iskusnjare, čitam da je preporučljivo uzeti US account na PSN... jel zbilja tako? Kakve vi accove imate i jel možeš dodati frendove iz drugih regija!? Mada nisam uvjeren da se meni uopće isplati uzeti PSN, free igre su rijetko vrijedne spomena, a MP mi "treba" samo za Bloodborne :/ Lol, pišem u sadašnjosti, a kupio bi ga eventualno oko Božića :D

Hexfire
03-07-2017, 17:18
Imam samo hrvatski account, neda mi se gnjaviti sa više njih. U teoriji je PRO više future proof, ali trenutno nema veće razlike. Mislim da je Tekken 7 prva igra gdje je razlika uočljiva jer je na običnom igra u 900p, a na PRO je full HD. Isplatilo se uzeti ga kad je bio pun njuškalo PROeva. Ne znam kak je danas situacija.

Odigrao sam BB prije par mjeseci i jedan jedini put me netko invadeao. Em nema igrača, em nema neki arena mod ko Dark Souls. Ne bih se s tim zamarao, ako stvarno ne želiš PS+.

Meni treba radi FIFE i Tekkena, ali vjerojatno bih ga uzeo bez obzira na to. Najviše mi se sviđa što možeš spremati saveove u cloud. Igre su tak tak. Dosad uglavnom bile smećaste, ali evo prošli mjesec odlični Tales from the Borderlands, ovaj mjesec navodno dosta dobar Until Dawn. I dalo se prije koji tjedan za 250kn uzeti godišnju preplatu i još si dobio đabe Star Wars Battlefront Ultimate Edition. A i dodatnih 20-30% popusta na neku akciju nije za baciti. Neke igre sam jeftinije kupio na PS storeu nego su bile igdje drugdje.

Windwalker
03-07-2017, 21:41
U BB te mogu invadeati samo u onim nightmareima gdje su babe zvonarice.
Ak ih ubiješ više nema invadeanja.

Postoji 'arena'. Ljudi su dogovorili neki sinister chalice dungeon kao glavnu arenu za pvp.

Vedro
04-07-2017, 01:54
Nicee, kak to da si odlučio Pro uzeti? TV ti je 4K ili?

Brzo sam odlučio, a prije nisam ništa znao osim da pro vrti 4K. Poljak sa posla mi je rekao da je noviji i bolji, pa sam pogledao recenziju od HCLa na youtubeu gdje govori o teraflopsima i pro ima duplo jači hardver. Nisam čitao komentare. I ovo što Hex kaže, plus još igara koje će izlazit. Uglavnom kupio sam bolju konzolu i nisam htio puno razmišljat zbog sto eura. TV imam tjedan dana novi LG 49" FHD, platio ga 420 eura.

https://www.youtube.com/watch?v=PQ2EX1wGjR4&t=513s

Maloki
04-07-2017, 07:01
Sony sa svojim ekskluzivama ganja da igre izgledaju jebeno na PS4, a sa Pro dodaju još neke pizdarije (uglavnom 4K).
Ja imam normalni hrvatski, na američkom bi stalno morao kupovat one store bonove ak bi htio uzet digitalne naslove.
Možeš se normalno dodavat i igrat sa svima bez obzira na regiju u kojoj ti je account.

Izgubljeni_v2.0
04-07-2017, 09:34
Možeš furat oba accounta ako hoćeš. Napraviš HR kao main, na US kupuješ sranja koja hoćeš, a to sve koristiš preko HR accounta. Samo kao što je Maloki rekao, trebat ćeš uzimat one bonove ako hoćeš furat US account.

Ja sam mislio tako radit, al onda skužiš da se neki popusti i ponude samo odnose na Plus korisnike, pa da zapravo maximalno iskoristiš US store, trebao bi plaćat još jednu preplatu. Uglavnom sve mi je to bilo previše zajebancije i na kraju samo koristim HR account.

Maloki
07-07-2017, 13:45
Vedro niš ne pišeš.

Hexfire
07-07-2017, 16:44
Igra

Vedro
08-07-2017, 01:59
Kopam po opcijama i istražujem konzolu i mogućnosti. Nisam sjeo za komp tri dana. Igrao sam Bloodborne samo sat vremena i još sam kupio Dmc na storeu za 12 eura. Naručio sam si još one Kontrolfreek palice i grip za kontroler. Nadam se da Bloodborne mi ne bude pretežak, pa da se ne pretvori u frustraciju.

Hexfire
08-07-2017, 03:50
Ne bi to bila From Software igra da nema pun kurac frustracije.

Vedro
08-07-2017, 04:45
Frend ima platinu i kaže da je obogatio riječnik novim psovkama :D

Vedro
08-07-2017, 05:11
From software :D

Bartuc
10-07-2017, 16:16
Jebo mater PS4 poskupio od prije tjedan dana kad sam gledao :o

Znači prije je bio 2299 u Linksu sa Horizonom, a sada je 2375 bez ikakve igre :(

Napraviti ću si folder sa bookmarksima na PS4 stranice od trgovina di da pratim cijene, jel ima još koja trgovina (ne web shop)?

Links
HGSpot
Sancta Domenica
Infomark
Svijet Medija

Kakav je Neutrino? Nisam nikad ništa kod njih uzimao.

Windwalker
10-07-2017, 17:05
Ma bit će ti oko Božića (ako misliš tada uzimati) milijun akcija.

I uzmi od SD, oni su glavni za PS4.

Od trgovina, imaš još Svijet Igara.

W3DR4N
10-07-2017, 17:48
Treba ovo čekat

https://blog.eu.playstation.com/2017/07/10/introducing-the-new-glacier-white-ps4-pro-destiny-2-bundle/

Windwalker
10-07-2017, 17:52
To mu bude preskupo.

dugi
10-07-2017, 18:20
Brijem da bu ta plastika požutila koliko se konzola grije po ljeti :P

Vedro
10-07-2017, 19:18
Ljepša je crna konzola. Bijela konzola je nekak pederska.

Xero
11-07-2017, 12:16
Wow koji rasizam.

Izgubljeni_v2.0
11-07-2017, 12:54
Zato Maloki fura crnu konzolu i bijele slušalice.

#notoracism

dugi
11-07-2017, 16:20
Kad izbace sa hrvatskim grbom, onak šahovnica prek pola konzole, onda kupujem.

Maloki
11-07-2017, 18:10
A prejebena je bijela konzola, uzeo bih da je bilo kad sam ja kupovao.

Vedro
12-07-2017, 01:48
A prejebena je bijela konzola, uzeo bih da je bilo kad sam ja kupovao.

Ma lepa je nema kaj, samo mora pasat uz namještaj u sobi. Meni je crna prelijepa. ;)

Mance55
13-07-2017, 11:47
Ma lepa je nema kaj, samo mora pasat uz namještaj u sobi. Meni je crna prelijepa. ;)

vječne rasprave i dileme, to je kao da sad idemo raspravaljati jel ljepši crni, bijeli ili crveni auto... :)

Windwalker
13-07-2017, 12:14
Ja sam htio uzeti obični bijeli PS4 još davno, ali uz crni je išao GTA V za gotovo nikakvu razliku u cijeni.

Xero
13-07-2017, 12:39
Trebali su ti platit da uzmeš GTA V.

Windwalker
13-07-2017, 17:04
Samo bezokusnim xeronjama GTA V ne valja.

Vedro
13-07-2017, 18:03
vječne rasprave i dileme, to je kao da sad idemo raspravaljati jel ljepši crni, bijeli ili crveni auto... :)

Zašto ne bi birao ako mogu. Ima i skinova svakakvih pa možeš i šahovnicu ko dugi stavit haha.

Maloki
13-07-2017, 19:19

Crna boja stoji svakom autu, ostale boje su hit and miss.

Bartuc
15-07-2017, 16:07
Jel netko zna koliko košta Netflix i HBO na PS4 i jel to dostupno u HR, neka iskustva?

W3DR4N
15-07-2017, 18:54
To je usluga. Na svemu košta isto lol.

Hexfire
15-07-2017, 21:00
Pa nemaš "poseban" Netflix za PS4. Ak imaš Netflix account koristiš ga gdje god je moguće. Pogledaj si cijenu, al mislim da je oko 7 eura mjesečno. Postoji od nedavno hrvatska verzija, ali na njoj fali gro stvari koje imaš na američkoj verziji i hrpa stvari nema naše titlove.

flander
17-07-2017, 10:22
Jel netko zna koliko košta Netflix i HBO na PS4 i jel to dostupno u HR, neka iskustva?

koja poanta takvih servisa kad imaš piratiju, razumijem amere ili recimo u njemačkoj, ak te skuže dobiš enormne kazne, al kod nas na balkanu stvarno ne vidim poantu netflixa i HBOa, dost mi je kaj ciganima sa HRTa plačam pretplatu

Vedro
17-07-2017, 10:54
Poanta je jednostavnost korištenja.

flander
17-07-2017, 11:41
ne cjepidlači

Vedro
17-07-2017, 12:51
Zavisi, kaj voliš gledat.

Maloki
17-07-2017, 16:02

Netflix 90kn za max rezu i 4 korisnika.
Nađeš 3 kolege i podjelite troškove.

HBO Now nažalost još nije dostupan kod nas.

Toliko mi je jeben Netflix da mi se više ni ne da gledat sranja koja nisu na Netflixu.

Vedro
17-07-2017, 16:06
Nisam sve prelistao ali onaj netflix originals izgleda da je prilično jeben.

Bartuc
17-07-2017, 16:37
Ma ništa, netflix piratujem pošto izađe u jednom danu sve... nego reko curi da PS4 može streamati HBO, onda je došla na ideju da idemo kupiti odmah PS4 tako da može u nedjelju gledati Game of Thrones, lol :D Bolje 2500kn i dan ranije gledati nego pričekati ponedjeljak i skinuti FullHD :pray:

Xero
17-07-2017, 16:45
To ti je konzolaški mentalitet.

flander
17-07-2017, 19:14
Ma ništa, netflix piratujem pošto izađe u jednom danu sve... nego reko curi da PS4 može streamati HBO, onda je došla na ideju da idemo kupiti odmah PS4 tako da može u nedjelju gledati Game of Thrones, lol :D Bolje 2500kn i dan ranije gledati nego pričekati ponedjeljak i skinuti FullHD :pray:

s obzirom da je GoT bio kod nas u 3 ujutro, dođe ti na isto dali gledal piratiju ili na HBO Go-u

Bartuc
19-07-2017, 17:12
Moram PS4 kupiti do 16.08., krenuo je Summer Sale na PS store i ovi su mi upali u oko :D

Mad Max 100kn
Last Guardian 150kn
Bloodborne Goty 200kn
Heavy Rain + Beyond Two Souls bundle 115kn
Ratchet & Clank 110kn

PS: Kak vam se čine te cijene?

Hexfire
19-07-2017, 17:17
Slično ko na saleovima prije. Dio toga komotno kupiš fizički za iste pare.

Bartuc
19-07-2017, 17:21
Mislim da ću fizičke kopije uzimati samo igre bez ili sa minimalnim replay valueom. Recimo Bloodborne GOTY ću 100% uzeti digitalni pošto mi može n puta u godini doći da ga repriziram. Samo treba procijeniti na temelju 10 minuta gameplay videa što ima, a što nema replay value... Možda vas zadavim za mišljenja u vezi toga.

Za sada, dojma sam da samo Bloodborne, Horizon i Nioh imaju replay value (sa one liste što sam si složio)!? ( http://forum.pcplay.hr/showthread.php?22431-Koju-igru-trenutno-igrate&p=1544225&viewfull=1#post1544225 )

Hexfire
19-07-2017, 20:22
Pa od ovih što si iznad naveo samo Bloodborne ti ima pravi replay value. Moram si ga nabavit u digitalnoj verziji čim bude na oko 20 eura.

Nioh sam igrao samo demo koji mi nije baš bio posebno impresivan, a i postovi od winda i malokija koji su igrali me baš nisu uvjerili da se isplati nabavljati.

Horizon sam prošao samo jednom i prodao dalje. Možda bih odigrao ponovno kad dođu svi dodatni sadržaji, ali ne mogu reći da me baš jako vuće na ponovni prelazak.

Od tih novijih stvari, Nier ima jebeni replay value ako ga već nisi igrao na PC-u.

Xero
19-07-2017, 20:47
Nier kurca nema za replay value samo moraš istu igru 5 puta preć da bi pravi kraj dobio. Bloodborne je isto kurac pošto je build variety loš.

Bartuc
19-07-2017, 21:58
Držite fige momci...

Maloki
19-07-2017, 22:01
Nioh je ustvari dost jeben, samo trebaš odmah u startu shvatit da je to samo u nekim elementima Souls igra, realno puno više posuđuje od Ninja Gaidena i Diabla. Tu je build variety, barem kako mi se čini, poprilično jeben.
Bloodborne realno nema previše build varietyja kao Dark Soulsi, m al igra je toliki gušt da ćeš jednostavno htjeti više puta proletir kroz nju. A i ekspanzija donosi hrpu oružja pa ono.

Horizon nudi dosta prostora za eksperimentiranje i traje dost dugo, a i dodali su sad very hard i ng+ tako da tko voli takve stvari imat će kaj za igrat.

Te cijene gore su dost dobre, a ti realno možeš kupit te igrw i dok još nemaš konzolu.

Windwalker
19-07-2017, 22:11
Bloodborne ti ima najveći replay value. I najbolja je igra ikad.
Imaš solidna četiri različita builda koja možeš isprobat i roleplayat.
Čisti strength, čisti skill, čisti arcane (iako se pravi arcane razvije tek nakon polovice igre), te čisti bloodtinge, koji je najcool ako to odlučiš (no nikako za prvi prolaz).
I naravno, imaš mješavine, koje si slažeš u skladu s oružjima koja želiš s likom koristiti.
Prvi lik mi je bio 50 skill i 50 bloodtinge, što je loša mješavina ako želiš pvp lika, jer je to overleveled.
Ali čisti bloodtinge lik je ubojica i oličenje coolnosti, iako da bi ga razvio, trebaš proći više od pola igre s strength i skill based oružjima, no bez razvijanja strengtha i skilla, što znači da ćeš raditi sitnu štetu.
Ali kad skupiš katanu Chikage i nafarmaš prave blood gemove, milina! I onda još pištolj Evelyn, te Simon's Bowblade iz DLC-a. Predobro.

Nioh kakti ima, al je igra tolko dosadna da je mene smorilo i samo jedno igranje.
Ubacivanje Diablo loota u soulslike igru je po meni čisti promašaj.
A repriziranje loših levela i soba samo smanjuje vrijednost igri.
Ima dobrih levela, ima dobrog combata, ali sve je tako umjetno produženo i protkano nekom besmislenom pričom i likovima da je na razini smećastog Lords of the Fallen.
Combat i setting te art dizajn su puno bolji od te igre, ali sve ostalo je na razini.

A Nier nema replay value, već igru moraš proći tri puta za priču.
Prvo s glavnom ženskom 2B, onda s likom koji je prati 9S prolaziš 80% iste levele i događaje, ali ima dijelova gdje se razdvoje pa bude drukčije.
To nije problem jer lika igraš na nešto drukčiji način od 2B, a i igra je kratka i zabavna.
Nakon toga igraš nastavak te igre, što je u biti skroz novi nastavak priče, iako na istoj mapi. Kao DLC ekspanzija koja je odmah bila ubačena u igru.
I u ta tri prolaza baš sve isprobaš, nema ništa novo.
Naravno, možeš igru opet odigrati za koju godinu iz gušta, no nema novih klasa, skillova i slično.

Horizon nema replay value.
Naravno, htjet ćeš igru kompletirati i svaki prostor na mapi istražiti, ali nakon toga, to je to.
Slijedeći put sve opet isto.

Windwalker
19-07-2017, 22:15
E, Crash ti ima replay value, ako ga želiš kompletirati.
No svakog platiniraš za 2-4 dana.

Until Dawn ti ima dobar replay value, jer se dosta različitih izbora i posljedica mogu dogoditi u prolazu.
Idealno za igrati s nekim, i onda opet gledati kak netko drugi igra.
Za proći dva-tri puta čist zabavno.

Maloki
19-07-2017, 22:17
Crash je užasno zastarjela igra.

I Bloodletter je daleko kulnije oružje od chikage. Napraviš jebeni krvavi malj.

Windwalker
19-07-2017, 22:18
Xeri izgleda fali kurac u životu.
Nešto ga često spominje.

Windwalker
19-07-2017, 22:20
Crash je užasno zastarjela igra.

I Bloodletter je daleko kulnije oružje od chikage. Napraviš jebeni krvavi malj.
Crash je genijalan svima osim pipicama.

A s bloodtinge buildom koristiš oba oružja, samo što katanu prije skupiš i upgradeaš.

Maloki
19-07-2017, 22:24
Oba možeš furst samo ako se overlevelaš pa imaš nabildani str, dex i bld.

Crash je u nekim trenutcima anti level design.

Maloki
19-07-2017, 22:26
Infamous paket je 115kn, isto ok igre.

Windwalker
19-07-2017, 22:39
Oba možeš furst samo ako se overlevelaš pa imaš nabildani str, dex i bld.

Nope, igraš ih samo u krvavoj formi s čistim bloodtinge buildom ako si muž.
Strengtha i skilla tek tolko da ih možeš nosit.
I još nafarmaš bloodtinge gemove, koji inače dropaju samo circle, dok mogu dropati radial ili triangular ili waning u 1 od 100 puta.
Desetak sati farmanja i spreman si.

Vedro
20-07-2017, 03:34
Kada se hardver entuzijast dočepa konzole :)

https://preview.ibb.co/mRXU25/20170720_032700.jpg (https://ibb.co/geK925)
url for an image (https://imgbb.com/)

Vedro
20-07-2017, 03:59
Dobar je ljetni sale na storeu. Kupio Project CARS jučer i već nekoliko dana listam i tražim neku vožnju i skupo ispadne, ak misliš uzet nekoliko igara odjednom. Bezveze listao i ispalo 11 eura mislim standard verzija. Uzet ću plus na 3 mjeseca pa ću i tu uštadit koji euro za Horizon Frozen Wilds, još mi treba BB The old hunters, pa nek se ima za kasnije :) I Lawbreakerse ću uzet i tu se uštedi koji euro preko plusa. Poslije Gran turismo i Pes novi.

Hexfire
20-07-2017, 07:12
PES 2018 ti ima open betu od danas pa do 31.07. ak se ne varam. Dostupna je svima pa možeš otprilike već vidjeti kak će izgledati.

Vedro
20-07-2017, 07:37
Bravo! Skidam, ne bi našao jer je zakopano skroz dolje na preorderu.

Vedro
20-07-2017, 07:44
I da, ak skidate neku igru, obavezno zatvorit youtube preko optionsa jer izgleda da radi nešto u pozadini i uzima pola bandwita.

Hexfire
20-07-2017, 13:03
Skidam i ja. Nisam još igrao ovu konzolašku verziju pa me baš zanima kako izgleda.

Windwalker
20-07-2017, 13:54
Kada se hardver entuzijast dočepa konzole :)

https://preview.ibb.co/mRXU25/20170720_032700.jpg (https://ibb.co/geK925)
url for an image (https://imgbb.com/)

Imam i ja kondome na gljivama, al nisu tak grdi.

Hexfire
20-07-2017, 15:23
On koristi rabljene

Bartuc
20-07-2017, 18:45
Držite fige momci...

http://imgur.com/a/gsple

1.699,00 kn u Svijet Medija :D

Znaci jucer je bio 2.279,00, kao u izguljenoj kutiji, vrag mi nije dao mira i prije spavanja opet otvorim sve bookmarke i jebeno iznenadjenje. Cim sam vidio, narucio iste sekunde. Kutija zbilja je u kurcu, ali nutra je potpuno novi i sa punim jamstvom.

Kreirao sam cro acc, i sjetim se da nemam para na visi koju koristim samo za online kupovinu. Tak da sad cekam sutra da mi sjedne lova sa drugog racuna i idem po Bloodborne... Deus ce na trajnu pauzu :D

Maloki
20-07-2017, 19:09
Daj psn id da te dodam.

Bartuc
20-07-2017, 19:21
Jel to nick ili? Ako je, onda je Bartuc_PCP

Nego da, jučer još kažem curi, do 10.08. moram kupiti PS4 tako da stignem prije nego summer sale završi i kažem da se nadam da će do tada biti neki dobar deal (ako ne, kupio bi ga za 2300 i bok) :pray: Još ne vjerujem da sam ja imo sreće, jebote, valjda sam sad ispuco do kraja života sreću :/

Maloki
20-07-2017, 19:36
Poslao ti request

Xero
20-07-2017, 19:41
RIP Bartuc.

Bartuc
20-07-2017, 20:00
@Maloki, sutra bum online pa prihvatim...

Nego, kakav je Batman Arkham Knight? Znam da je na PC-u popljuvan zbog sile bugova i loše optimizacije, a sad je na solidnoj akciji (110 kn)?

Ove razmatram dok čekam lovu:

1) Bloodborne GOTY - to kupujem - 200kn
2) The Last Guardian = 150 kn
3) GoW Remastered = 150 kn
4) Infamous Second Son + First Light bundle = 115 kn (ovo mi se čini do jaja cijena!?)
5) Heavy Rain + Beyond Two Souls bundle = 115 kn (također mi se čini do jaja cijena!?)
6) Ratcher & Clank = 110 (do jaja?)
7) Rayman Legends = 60 kn (moram pogledati gameplay, možda mi se ne svidi pošto nisam baš za platformere)
8) Knack = 38 kn (niti ne znam kaj to je, ali spomenuli ste ga i za džaba je!?)

Savjeti!? Prebacio sam si 500kn na drugi račun, kaj uzeti :D

Maloki
20-07-2017, 20:13
Arkham Knight obavezno, Rayman rula i to isto uzmi.
Infamousi i Rathet imaju do jaja cijenu.

Maloki
20-07-2017, 20:13
Heavy Rain i Beyond su žešći treš interaktivni filmovi.

Windwalker
20-07-2017, 20:34

Nego, kakav je Batman Arkham Knight? Znam da je na PC-u popljuvan zbog sile bugova i loše optimizacije, a sad je na solidnoj akciji (110 kn)?

4) Infamous Second Son + First Light bundle = 115 kn (ovo mi se čini do jaja cijena!?)
5) Heavy Rain + Beyond Two Souls bundle = 115 kn (također mi se čini do jaja cijena!?)
7) Rayman Legends = 60 kn (moram pogledati gameplay, možda mi se ne svidi pošto nisam baš za platformere)

Rayman najbolji platformer.
Knack smeće.

Uzmi PS Plus prvo.
Trenutno imaš Until Dawn za aktivirati do kraja mjeseca, a to je najbolji interaktivni film.

I sve ove što si nabrojao za 150 i niže su ti odlični dealovi, a Bloodborne zaslužuje i više, tak da je 200 za njega krađa.

Windwalker
20-07-2017, 20:34
I dobrodošao.

Maloki
20-07-2017, 21:16
Kakva dobrodošlica, pa nismo kult ;(

Windwalker
20-07-2017, 21:27
Xero, čekamo te. Pridruži nam se!

Vedro
21-07-2017, 02:14
Imam i ja kondome na gljivama, al nisu tak grdi.

Najljepši su zeleni i jedini koji imaju KF logo. Da sam uzeo crne sa rupicama isto kao da nisam niš kupio.

Vedro
21-07-2017, 02:29
Imam i ove još kad je cura bila ovdje pa smo igrali. Katastrofa žešća, odmah je uzela pilule. Radije da me neko guši vrećicom nego to.
https://preview.ibb.co/eqx8VQ/20170721_022228.jpg (https://ibb.co/fNYhqQ)

Vedro
21-07-2017, 03:43
Sori zbog kondoma ali moro sam, on je prvi počeo :)
Daj Hexfire ajmo igrat pes! Cimni me za frend rekvest ak si raspoložen. Odigrao sam upravo jednu tekmu, a nisam igrao odavno. Davno smo frend i ja noći provodili uz pes 2 na psone i kasnije na ps dvojci ali manje. Onaj pes 2 smo magistrirali. Znalo je past i do 30 golova u jednoj utakmici. Skurili smo igru totalno:) Vjerojatno me pobjediš ali očekuj moj posjed 70 posto :) vuče me nostalgija ponovno.

tenk
21-07-2017, 04:45
Kakva dobrodošlica, pa nismo kult ;(
Sekta,bartuc koji je valjda bio pisijas sad otisao na ps,a ovo je PCPlay,sramota,teska sramota da svi idu na ps

dugi
21-07-2017, 06:29
Ha ha, ja ostajem :p

Inače na sve platforme izlazi hrpa sranja a na PC najviše :)

https://www.youtube.com/watch?v=NdIoiZCBWwU

Vedro
21-07-2017, 06:40
Ništa, počni štedit pare za hardware, igre su ti besplatne, tak da možeš dobar komp sklepat.

dugi
21-07-2017, 07:13
Zadnji puta sam kupio komp od nule negdje 2003. Npr. Prodao GTX 760 za 1350 kn i kupio GTX 770 za 1500. Nakon godinu dana igranja prodao opet za 1500 i za 1800 kupio R9 380X. Nju prodao nakon godinu dana za 1350 i za 1500 uzeo RX 470 4 gb. Tu pak nedavno zamijenio bez nadoplate za GTX 1060 6gb koju ću opet bez problema prodati kad poželim. FX 8320, ploču, ram prodao i zamjenio bez nadoplate za G4560+ploča+ram. Već sad ima i7 6700K na pcekspert tržnici po 1400 kn ali nemam potrebe za nadogradnjom, imam u svim igrama 60 fpsa na full HD.

Monitor prodao i kupio novi za 150 kn nadoplate, prodao TV i kupio drugi za dva soma kn nadoplate. Napajanje, kućište i periferija može durati godinama.

Vedro
21-07-2017, 07:39
Sekta,bartuc koji je valjda bio pisijas sad otisao na ps,a ovo je PCPlay,sramota,teska sramota da svi idu na ps

Nema nikakve veze. Imaš tu par dečki koji znaju sve o igrama i možeš čuda pročitat ak te zanimaju igre. Pogledaj onaj post o Bloodborneu od Windwalkera na strani iza. Takve postove tražim na forumu i tako nešto mi je najgušt čitat. Pcekspert je nula, nikakav duh nema.Tam lik otvori temu o igri i onda počnu redat postove koliko je dobio frejmova, užas.

Vedro
21-07-2017, 07:43
Zadnji puta sam kupio komp od nule negdje 2003. Npr. Prodao GTX 760 za 1350 kn i kupio GTX 770 za 1500. Nakon godinu dana igranja prodao opet za 1500 i za 1800 kupio R9 380X. Nju prodao nakon godinu dana za 1350 i za 1500 uzeo RX 470 4 gb. Tu pak nedavno zamijenio bez nadoplate za GTX 1060 6gb koju ću opet bez problema prodati kad poželim. FX 8320, ploču, ram prodao i zamjenio bez nadoplate za G4560+ploča+ram. Već sad ima i7 6700K na pcekspert tržnici po 1400 kn ali nemam potrebe za nadogradnjom, imam u svim igrama 60 fpsa na full HD.

Monitor prodao i kupio novi za 150 kn nadoplate, prodao TV i kupio drugi za dva soma kn nadoplate. Napajanje, kućište i periferija može durati godinama.

I kaj si sve odigrao?

Maloki
21-07-2017, 07:56
Nema nikakve veze. Imaš tu par dečki koji znaju sve o igrama i možeš čuda pročitat ak te zanimaju igre. Pogledaj onaj post o Bloodborneu od Windwalkera na strani iza. Takve postove tražim na forumu i tako nešto mi je najgušt čitat. Pcekspert je nula, nikakav duh nema.Tam lik otvori temu o igri i onda počnu redat postove koliko je dobio frejmova, užas.
Jebemu mater Vedro, kaj radiš, sad će se frajer umislit.

Windwalker ti si prljavi cigan koji troši pare na Yugioh karte.

Eto sad je izbalansirano.

dugi
21-07-2017, 08:02
I kaj si sve odigrao?

puno toga, uvijek se nešto igra.

Hexfire
21-07-2017, 08:13
Sori zbog kondoma ali moro sam, on je prvi počeo :)
Daj Hexfire ajmo igrat pes! Cimni me za frend rekvest ak si raspoložen. Odigrao sam upravo jednu tekmu, a nisam igrao odavno. Davno smo frend i ja noći provodili uz pes 2 na psone i kasnije na ps dvojci ali manje. Onaj pes 2 smo magistrirali. Znalo je past i do 30 golova u jednoj utakmici. Skurili smo igru totalno:) Vjerojatno me pobjediš ali očekuj moj posjed 70 posto :) vuče me nostalgija ponovno.

Dodat ću te, ali si siguran da možemo versus? Ima samo quick match, nisam vidio da možeš pozvati nekoga u igru. Eventualno ak možemo coop zajedno, to nisam isprobavao.

Igram FIFU inače koliko toliko redovno, pa nisam baš na ti sa svim kontrolama u PES-u, ali snalazim se. Sam gameplay je bolji od FIFE, ali nema jebene šanse da im dam 500 kn za to. Vidjet ću tamo oko Božića ako padne na oko 200 pa možda uzmem, ali i to mi izgleda puno. Igra je grafički zaostala u 2010, nema ni blizu licenci ko FIFA, nema modova ko FIFA i najbitnije nema ni blizu toliko igrača. 30 eura bi bila realna cijena po meni, a ne ovo.

Hexfire
21-07-2017, 08:22

Bajdevej, ak uzmeš PS plus onda su ti neke igre još jeftinije. Bloodborne GOTY je 160 ak se ne varam. Čak me vuče da ga već sad kupim iako imam hrpu drugih stvari za odigrati.

Infamous se isplati za te pare, ako voliš takav tip igre.

R&C također simpa 3D platformer, za te pare ok.

GoW remaster sam platio cca 80kn na akciji i više od toga teško da bih dao. Pošto nisam igrao te igre prije nema nekakve nostalgije koja bi me vukla, a igra sama po sebi je solidna, ali ništa više od toga. Isplati se toliko dati čisto zbog QTE brutalnosti koje lik izvodi, ali da ću ju igrati ponovno, neću.

Arkham Knight je meni bio jeben. Malo ga jesu pretjerali sa batmobileom, ali je stealth dio dignut na još višu razinu od AC-a i Joker je najbolji dosad. Meni dovoljno. Upiknuo sam ga za PC mjesec dana nakon izlaska za 50 kuna :D, pričekao malo da izbace patch i nisam imao većih problema niti s bugovima niti performansama na gtx 970.

Last Guardian mi izgleda ko užasno iritantna i naporna igra, to možda odigram jednog dana slučajno.

Knack nisam probao, ali onako po sjećanju isto nije bog zna šta.

dugi
21-07-2017, 08:31
Zadnji Batman, auto kao da se voziš po ledu na klizaljkama ali inače jako dobar naslov. Odlična atmosfera i ima se kaj za igrati.

Windwalker
21-07-2017, 12:14
Jebemu mater Vedro, kaj radiš, sad će se frajer umislit.

Windwalker ti si prljavi cigan koji troši pare na Yugioh karte.

Eto sad je izbalansirano.

Izazivam te na dvoboj!

Kostolomac
21-07-2017, 12:32
Misliš d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-dvoboj!

flander
21-07-2017, 13:41
@ Bartuc umijesto interaktivinh filmova si uzmi Unch i The Last of Us....ovo dvoje odgeldaj na utubu

Vedro
21-07-2017, 14:50
puno toga, uvijek se nešto igra.
Ak voliš pravit konzole od kompova ok, al propuštaš dosta dobrih igara.

@Hex
Izgleda da ne možemo igrat demo pes.
Kupit ću onda i fifu novu jbg pa ćemo razbacat koji gejm :)

Bartuc
21-07-2017, 16:12
Kupio:

1) Bloodborne Goty
2) Infamous Second Son + First Light (bundle)
3) Batman Arkham Knight
4) Ratcher & Clank
5) Rayman Legends

Ukupno cca 560 kn.

@Hex, uzeo sam onaj Trial 14 dana za PS+ i dobio dodatan popust na Bloodborne :pray: Upravo se skida i to prvo igram. Uz njega ću skinuti Rayman Legends kao sekundarnu igru, možda bum i curu nagovorio da proba...

@Flander, pre skupe su trenutno, budem i njih kad dođu na popust.

Sve mi se čini da ću sve igre kupovati digitalno, jebo povrat novaca :D

PS: Još nisam uvjeren da ću uzeti PS+ godišnju pretplatu. Ono što me brine, piše da će se 08.08. ili kojeg već automatski produljiti!?!? Kaj moram razmišljati da mi to ne naplate, ne bum dobio nikakvo upozorenje?

Hexfire
21-07-2017, 16:26
PS: Još nisam uvjeren da ću uzeti PS+ godišnju pretplatu. Ono što me brine, piše da će se 08.08. ili kojeg već automatski produljiti!?!? Kaj moram razmišljati da mi to ne naplate, ne bum dobio nikakvo upozorenje?

Imaš u postavkama "cancel auto renewal" ili kako već da ti automatski ne produljuje preplatu. Ne vidim poantu automatskog produljenja jer mi je bolje kupiti PS+ preplatu kad je na akciji ko prije 2 mjeseca.

Skini si odmah i Until Dawn.

I uživaj u Bloodborneu, šta drugo reći.

Windwalker
21-07-2017, 16:27
Može se to isključiti negdje u postavkama.

Dobra kupovina.

Za BB ti treba PS+, ako želiš PVP-at i slično.

Bartuc
21-07-2017, 16:29
Hvala momci.

Nebum Until Dawn skidao, koliko kužim, to mi bude dostupno samo dok mi je aktivan PS+. Jedino ako moram skinuti da mi ostane za ubuduće ako planiram uzeti pretplatu!?

Bartuc
21-07-2017, 16:35
Aj kad sam već dosadan, još jedno-2 pitanja :D

Da li se PS4 uspori ako odmah skinem sve igre? Ima neka granica kada se mora stati sa trpanjem na HDD!?

dugi
21-07-2017, 16:39
Ak voliš pravit konzole od kompova ok, al propuštaš dosta dobrih igara.

Isto kao i netko tko se igra na PS 4 konzoli, propušta jednako tako dosta dobrih naslova. Total War, Civilizacija, MMO naslovi, Xbox naslovi poput Forze, Geras of war, qouantum break itd. Nemerš imati sve.

PC možeš pretvoriti u konzolu i koristiti ga po volji ali konzolu nemožeš u PC. Uostalom ako koristiš PC kao konzolu onda je to konzola na 60 fpsa i sa boljom grafikom.