Pogledaj cijelu verziju : The Burning Crusade
Ivangrozni
15-01-2007, 14:45
Bok ljudi , samo vam ocu rec,da ak kupujete u Algoritmu...nisu vam sve daske na broju.
preko interneta = TBC 38$ (228kn ak racunas da je 1 dollar 6kn,neznam kak sam ja to racuno) a Collector's Edition = 60$ (360kn) ... mislim, prolupali ste LOL. dobijes 2 TBC Collectors za cijenu 1 u algoritmu :P
pa sad si misli di ces kupovat :boohoo: :boohoo:
:fof: ;D
pozdrav
Ivangrozni
15-01-2007, 15:39
Bok ljudi , samo vam ocu rec,da ak kupujete u Algoritmu...nisu vam sve daske na broju.
preko interneta = TBC 38$ (228kn ak racunas da je 1 dollar 6kn,neznam kak sam ja to racuno) a Collector's Edition = 60$ (360kn) ... mislim, prolupali ste LOL. dobijes 2 TBC Collectors za cijenu 1 u algoritmu :P
pa sad si misli di ces kupovat :boohoo: :boohoo:
:fof: ;D
pozdrav
yep....algoritam je smece tbh....nista ne kupujem tamo,samo Game Cards,iako i to mozes dobit za nekih 160kn preko neta :wink: :wink:
ali stvarno su lopovi...kak bi ja sad trebo to nabavit ak nemam kreditnu :-x :-x a starci mi nebi dali ni 1 lipu za nesto sto ima veze s WoWom lol...
jedina opcija mi je sad da mi frend iz ZG-a kojeg znam prek WoW-a naruci prek neta,i ja mu dam pare :D tak ce i bit na kraju :cry:
cmeljo22
15-01-2007, 17:08
znaci koliko sam skuzio moram si prvo nabavit oriđiđi wow a onda još i BC... jel mogu ja uzet od bratica cd(dvd) i da ja samo kupim accaunt :? :? :?
moras imati WoW acc da bi ga mogao upgradeovati u TBC,slicno kakad ima WoW trail pa ga pretvoris u WoW acc s original cd keyom
cmeljo22
15-01-2007, 18:24
moras imati WoW acc da bi ga mogao upgradeovati u TBC,slicno kakad ima WoW trail pa ga pretvoris u WoW acc s original cd keyom
znaci mogu imat braticev orđiđiđi wow a ja samo kupim BC i naravno kupim acc
yeeess :wink:
Ivangrozni
15-01-2007, 19:30
ne kuzim te bas ,ali ja mislim da ono sto ti mislis je odgovr : N e
zato kaj prvo trebas orididi CD key od acc-a , a taj se key moze samo za 1 acc iskoristit, i onda samo upises neki kod koji dobijes kad kupis TBC, odes na http://www.wow-europe.comS i upgrade-ash acc,to ti je to :)
sretno :ekipa:
cmeljo22
16-01-2007, 15:44
THX NA INFU...
Dakle moram pljunit 500 kn da bih igro BC (neznam tocno cijene, ako itko mozze tocno u lipe)
cmeljo22
16-01-2007, 16:39
fuck it evo sad sam pogledo na algoritmu...
world of warcraft - 169,99 kn
The burning crus. - 299,00 kn
prepaid card - 208,99 kn
TOTAL - 677,98 KN
znaci (ak sam skuzio) pljunem 677,98 i imam 3 mjeseca igranja (cuo sam da s wowom dobijes mjesec free ili je to 10 day????)
S WoW-om dobijes mjesec free igranja, i treba dosta pljunuti, a ako iams karticu bolje i je s njom placati
cmeljo22
16-01-2007, 16:49
S WoW-om dobijes mjesec free igranja, i treba dosta pljunuti, a ako iams karticu bolje i je s njom placati
jel se dobije ista jeftinije????
a jel ima i gdje za kupit samo acc... ili se on samo dobiva uz oriđiđi wow :?
uz original..nema im smisla davat cd keyeve bez cda, jer onda nema zarade.
a plaćanje karticom ti je jeftinije..ovisi na kolko se pretplatis, ja sam na 3 mj. pa plaćam 260kn 3 mjeseca.
hmm... moram starog zicat da da karticu =P
e samo da jos pitam (mislim da je odg na pitanje NE al ipak...)
dal se i sa tbc-om dobije sta free igranja ?!
ne, to je samo ekspanzija...
Ivangrozni
16-01-2007, 20:24
hehe,da ja sam se isto nado da ces dobit nesto free month ili nest sa TBC :>
ja danas pljunuo 500kn na Game Card + TBC :cry:
jeste vidjeli koja je gužva bila u zg danas oko bc-a? Jeli itko od vas to već nabavio? Kakvi su dojmovi?
jeste vidjeli koja je gužva bila u zg danas oko bc-a? Jeli itko od vas to već nabavio? Kakvi su dojmovi?
dižem polako BE-a http://www.imagesforme.com/thumbs/2526BEMAGE.jpg (http://www.imagesforme.com/viewer.php?id=2526BEMAGE.jpg)S
a što se tiče generalno wowa...ok je..malo sam zbunjen jer sam i u Outlandu i u početnom području BE-ova prvi put pa mi je sve novo..al ima vremena..
JedimiNjoke
16-01-2007, 23:02
Cmeljo, nabavi prvo obični WoW, dođi do lvla 60, kupi TBC :) Trebat će ti najmanje mjesec dana do lvl 60. 8) Pa kreni!
Cyric the BLood God
17-01-2007, 09:35
Cmeljo, nabavi prvo obični WoW, dođi do lvla 60, kupi TBC :) Trebat će ti najmanje mjesec dana do lvl 60. 8) Pa kreni!
pa da ... e da Perune di si ti pobogu ?????!!!!!??? btw naso sam se s Dejsi n...reci cu ti samo ..uffff
cmeljo22
17-01-2007, 14:29
evo danas odnjeo popis(zahtjev) za adsl.. znaci jos nekih mjesec-dva i pocinjem vegetirat :D :D
dotle mozda BC-u padne i cijena (nemoguče) :cry: :cry:
ak sam vec ceko 2 godine mogu i sad 2 mjeseca... evo trazim na netu neku pomoć pa sam si nasao gdje se nalaze najjaci petovi za huntera 8) 8)
JedimiNjoke
17-01-2007, 20:08
pa da ... e da Perune di si ti pobogu ?????!!!!!??? btw naso sam se s Dejsi n...reci cu ti samo ..uffff
Prestao igrat. Šta ufffff konju? Kaj je dobra ili?
Aj pls da nemoram brisat postove pređite na PM.Hvala
Pa kako vam se igra ja moram jos 20 minuta cekat dok nepocnu radit serveri.
nerazumijem ššta si htio reći time? :roll:
Shadowhell
24-01-2007, 12:46
nerazumijem ššta si htio reći time? :roll:
možeš jednostavno reći i gtfo noob lol :D
Danas od 3:00 do 11:00 nisu radili serveri.Pa sam mora cekat a htio cut vasa misljenja o WoW BC.Ljudi ja sam jucer kupia WoW i WoW TBC i game karticu sve mi instalirano acc imam ali jeli smijem u BC ispod 60 levela?
Danas od 3:00 do 11:00 nisu radili serveri.Pa sam mora cekat a htio cut vasa misljenja o WoW BC.Ljudi ja sam jucer kupia WoW i WoW TBC i game karticu sve mi instalirano acc imam ali jeli smijem u BC ispod 60 levela?
smiješ, al nema potreba jer nemaš kaj tam radit prije 60
Jedino što TBC user dobije prije normal WoW usera prije lvl 60 je da može biti Blood Elf i da može imati Jewelcrafting.
A inače, svaku srijedu ti je održavanje servera, zato nisi mogao igrati.
Netko u igri mi je roko da u outlands mogu samo kad budem 58 level?jel to istina?
Shadowhell
25-01-2007, 11:05
Netko u igri mi je roko da u outlands mogu samo kad budem 58 level?jel to istina?
da
+1
K vragu.
aj mi reci, šta bi ti tamo radio prije 58lvl?
Shadowhell
25-01-2007, 19:46
K vragu.
A valjda bi čovjek htio vidit ono kaj je platio..
K vragu.
A valjda bi čovjek htio vidit ono kaj je platio..
pa dobro..neznam di bi on na lvl 15 šetucko tamo^^
Čujem da blood elves male izgleda pederski jer to istina?? Uskoro počinjem tbc
Čujem da blood elves male izgleda pederski jer to istina?? Uskoro počinjem tbc
http://images.google.hr/images?hl=hr&q= ... like&gbv=2 (http://images.google.hr/images?hl=hr&q=blood+elf&btnG=Pretra%C5%BEi+slike&gbv=2)
google is 'ur friend
Ja želim vaše mišljenje, naguglo sam se ja već mamute
Arbiter of Change
12-02-2007, 20:10
Ja želim vaše mišljenje, naguglo sam se ja već mamute
Ne znam jesi li ih vidio prije nego ih je Blizzard malo nabildao.... e ono su bili gay-peoplez. :roll:
Samo ih je malo čudno vidjeti onako šesne među gadnom Hordom. :rotfl:
Shadowgamer
01-03-2007, 20:55
istina... :D
Lord Jambrek
01-03-2007, 21:32
Je došao TBC u naše dućane?
Je došao TBC u naše dućane?
Ne još ga nema,nit u Crovortex-u nit u algoritmu :( Mislim da nebu tak skoro bar još kojih 10tak dana ak ne i više :(
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.