Pogledaj cijelu verziju : Slusalice
kupujem si slusalice koje ce mi trajati dugo vremena i koje su dosta kvalitetne pa je izbor pao na 4 para slusalica i trebam vasu pomoc koje izabrati
1. AKG K-121 Studio
2. Audio-Technica ATH-M35
3. KRK KNS 6400
4. Shure SRH440
sva 4 para su jako kvalitetne slusalice ali nazalost nemam ih gdje poslusati prije kupnje pa me zanima sto vi mislite o njima, ili mi mozete preporuciti neke druge slusalice do 900-950kn
Niko Bellic
30-06-2011, 23:51
Shure. Imaju najmanje mana.
jedina mana kolko sam uspio procitati po internetu je ta sto te nakon duzeg nosenja navodno pocnu boliti usi, sada nisam siguran jel su to ljudi koji su pisali to imaju velike usi ili vole da imaju jako puno mjesta za usi
Niko Bellic
01-07-2011, 17:17
Shure sluske me najvise podsjecaju na moje Technics RP-DH1200. Prijateljski savjet, izbjegavaj modele s umetcima za usi koji su oblozeni onom tankom naboranom kozicom i ako ikako mozes uzmi model s odvojivim kabelom sa locking mehanizmom. Takve su sluske nepoderive i vjecne. Evo moje traju vec skoro 3 godine i eto ih kao nove.
jedina mana kolko sam uspio procitati po internetu je ta sto te nakon duzeg nosenja navodno pocnu boliti usi,
Pa da sjediš u najudobnijoj fotelji nakon nekog vremena ce te zaboliti guzica i leđa... stvar prirode :)
ali duze vrijeme mislim na 1-2h
Niko Bellic
01-07-2011, 20:24
Budes se naviknuo. Meni je build quality uvijek ispred udobnosti ako planiras da ti traju godinama...
naravno da mi je cilj da traju godinama, moj stari je sebi uzeo prije nekih 15god neke sonyeve slusalice i jos su uvijek citave i rade jako dobro
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.