Pogledaj cijelu verziju : Anketa! - Stare igre vs nove igre!
Forengner
09-06-2011, 16:54
Da li radje igrate starije klasike ili novije igre? Da li se pre odlucite za brzu partiju CoD-a 1 ili igrate CoDBO,da li radije jurite blago uz Minsca i Edwina ili pak igrate DA:O i kontrolisete Gray Wardena?Da li vise volite SC1BW 1v1 ili pak SC2? Da li vam je bolji stari Monkey Island ili novi?
Pitanje je prilicno jasno,jedino bih molio da obrazlozite zbog cega vise igrate starije/novije igre.
Igram i nove i stare igre. U zadnje vrijeme možda nešto češće novije pošto imam manje vremena, a izašlo je dosta naslova koje vrijedi provjeriti. Ali uvijek se nađe vremena za npr. Diablo II.
Nemam ništa protiv remake-ova starih igara, ali draže su mi starije pošto su mi kao takve ostale u sjećanju. Igram trenutno remake Broken Sworda i iako je to praktički ista igra, samo uz dodan hint system i bolje grafike, original mi je ipak draži srcu.
Isti mi kurac. Dobra igra je dobra igra, neovisno o tome jel stara il nova.
Chupacabra
09-06-2011, 18:14
Igram samo stare. Komp mi je dosta usran, osim toga, starije igre su često bolje od novijih. VINTAGE.
Jedno i drugo, često neke stare igre nemogu pokrenut na novijim windowsima i tako. Pošto sam odigrao sve vrijedno spomena u zadnjih 15 godina, nekad se zguštam na fakat starim naslovima.
Meni zavisi od igre. Ako je zanr igre koji volim igrat( open world games, free roam) nije mi bitno jel staro ili novo. Iako imam komp koj moze i sve nove igre vrtit na high nikad nisam forsao grafiku. Totalno mi je nebitna ako je igra dobra.
http://www.pohrani.com/f/2H/11m/24MBc0n4/248818197945166919105100.jpg
Cr4zyN4z1
09-06-2011, 23:59
Igram i starije i nove zavisi kako mi se kaj igra.
I nove i stare, ali starije igre su uglavnom one koje sam igrao prije 5-10 godina pa ih ponovno prelazim.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.