PDA

Pogledaj cijelu verziju : brzopotezno u vezi memorije

.
11-05-2011, 13:59
http://www.infospot.hr/Memorije/Kompone ... t9126.html (http://www.infospot.hr/Memorije/Komponente/DDR2/Kingmax-Mars-DDR2-2GB-800MHz_pr144343ct9126.html)

planiram nadogradit komp navedenom memorijom.

prilično sam siguran da je kompatibilna s mojom matičnom jer mi je sadašnja isto keks od 2 gige na 800 mhz frekvenciji.

ono što me zanima je kvaliteta te memorije. ako uopče postoje nekvalitetne :/

IGoR_2803
11-05-2011, 14:04
memorija je memorija, ako ne misliš klokati i ganjati neke visoke taktove/zategnute latencije - kupi i vozi... tj. gledaj najjeftinije

.
11-05-2011, 14:26
k thx, može lock

P.S. Kakvo je to plačanje virmanom/opća uplatnica?

druga opcija mi je plačanje u lokalnoj poslovnici, što i nije opcija.

marijanovic
11-05-2011, 14:40
Uzmeš uplatnicu, ispuniš, na šalteru recimo u pošti uplatiš. To je plaćanje uplatnicom.

.
11-05-2011, 14:45
onda mi treba njihov žiro račun il šta već?

marijanovic
11-05-2011, 14:47
Treba ti njihova ponuda, bar mislim da je tako.
Dakle registriraš se na stranici, prijaviš se, staviš u košaricu što bi kupio, dobiješ ponudu u roku 24 sata, uplatiš to s ponude prema informacijama što pišu na ponudi i nakon dan-dva ti stiže kupljeno. Dostavu plaćaš naravno.

cham3leon
11-05-2011, 14:49
Nekidan sam kupovao memoriju, pa su mi dali neki šrot od TakeMS-a (istina da se tu na marku i kvalitetu ne treba gledati jer već imam jedan keks od MS-a pa mi radi dobro), ali kad sam je počeo intenzivnije koristit, na nekim igrama i to, primijetio sam da se komp znao često zablokirat, bilo je jasno da je to od memorije. Testirao sam sa memtestom poslije i stvarno je izbacilo jedno 700 errora na njoj. Srećom ima garanciju pa sam zamijenio. Prvi put vidim da nova novcata memorija ima grešku.

marijanovic
11-05-2011, 15:23
Nekidan sam kupovao memoriju, pa su mi dali neki šrot od TakeMS-a (istina da se tu na marku i kvalitetu ne treba gledati jer već imam jedan keks od MS-a pa mi radi dobro), ali kad sam je počeo intenzivnije koristit, na nekim igrama i to, primijetio sam da se komp znao često zablokirat, bilo je jasno da je to od memorije. Testirao sam sa memtestom poslije i stvarno je izbacilo jedno 700 errora na njoj. Srećom ima garanciju pa sam zamijenio. Prvi put vidim da nova novcata memorija ima grešku.

To nije tako rijedak slučaj i događa se i kod poznatih marki.