PDA

Pogledaj cijelu verziju : Cooler CPU

ezav
07-05-2011, 08:21
Trebam savijet za cooler za Socket 1156 dok cpu u pitanju je i5 2500 .

Komp je radna masina i nece biti klokan ili nekaj , covijeku je problem buka od box coolera i brine ga dali ce box moci adekvatno hladiti 24/7

Ima se ova dva uvjeta :

1.Ultra Lagana montaza , ma da bude laksa od montaze box cooler-a !!!!

2. Do 400 kuna ni lipe vise , sto manje to bolje u prevod :D

Lagana montaza jer bi sam ugradival a nije bas strucan u tome (zato ja nemam ideje kaj mu preporuciti) a cjena mora biti max 400 kuna jer je u pitanju 6 kompova koji trebaju novi cooler :D

Niko Bellic
07-05-2011, 08:45
Scythe Yasya

Push pin montaza (kao stock cooler) i vent s onim kinom za manualnu regulaciju RPM-a koje se montira u expansion slot. Tisina je zagarantirana.

Mocniji push pin hladnjak ne postoji. Ako mislis da ce biti pretezak i da ce smrdat plocu, neka si uzme i Scythe Ninja Wire da ga dodatno ucvrsti.

marijanovic
07-05-2011, 08:50
Zalman Performa 10x quiet.

Niko Bellic
07-05-2011, 09:11
Sta se on ne montira uz backplate pa moras vadit maticnu?

ezav
07-05-2011, 09:37
Zalman odpada ..

Ali ovaj Scythe Yasya prode , na 1156 plocama po rew ne radi pre veliko opterecenje zanci ne savijaju se prej jako , i tokom testova grip u 4 pina nije popustil ...

Znaci na MSI P67A-GD65 nebi trebalo biti problema ipak je to high end ploca :D

Jos jednom tnx , prosljediti cem i videti kaj ce se odluciti :D

Niko Bellic
07-05-2011, 09:55
Bolji sa push pin montazom ne postoji, ali mi fakat nije jasno odakle im ideja da takvu mrcinu pricvrste s tim plastikicama slabasnim. Srecom pa postoji Scythe Ninja Wire da umiri panicare.

ezav
07-05-2011, 10:29
True malo je sablasno jer ima prek 800g , malo previse ...

Ali mozda nije bed jer koliko sam skuzil lg 1155 ploce imaju backplate po defoltu , pa ako su pinovi dosta jaki ploci nece biti nista biti a ni nemre odpasti ako ga ne mices previse :D

A ovo su kompovi u ured tak da nema beda :D

Poslal liku linka na cooler i ninja wire za svaki slucaj i filmic s youtube o montazi i drzim mu fige :D

Tnx jos jednom .