Harry
09-08-2006, 10:31
Imam ploču Asus P4V800D-X za soc.478 koja ima i AGP8x i PCI-Express X16 utore. Otkako sam kupio novu grafu X1900GT koristim normalno PCI-Express X16. E sad...Čim sam upalio neku igru kad sam prvi puta probao karticu,učinilo mi se da kartica nije u punom svjetlu,da ju nešto koči da iskoristi sve svoje mogućnosti jer 3d mark 06 score od 2.5k i malo više bodova za rang kartice kao što je ona jednostavno nije ništa. Onda sam u Everestu vidio ono što sam i mislio da je. Kod PCI Express utora stoji ovako: PCI-Express X16@X4. Znam što to znači ali nisam siguran. Moja ploča izgleda nema punu propusnost za ovaj utor. Znači da bi morao kupiti novu koja ima.
Početkom slijedeće godine,možda i ranije planiram kupiti jedan Core 2 Duo (mod.E6600) i novu ploču za LGA775 te normalno memoriju. Kako odabrati ploču a znati da neće biti ovakvih "smicalica"????
Početkom slijedeće godine,možda i ranije planiram kupiti jedan Core 2 Duo (mod.E6600) i novu ploču za LGA775 te normalno memoriju. Kako odabrati ploču a znati da neće biti ovakvih "smicalica"????