Pogledaj cijelu verziju : Big Brother 2011
bezimeni
01-07-2011, 13:15
Nije ona pobijedila jer se ljudi slažu sa njom .Sa njom se slaže manjina.Pobijedila je jer su se ljudi sažalili .U trenutku kada ju je Nemeš javno nogirao glasovi su skočili za 800% .
Tjedan dana ranije je bila prva po glasovima ako nisi znao. Razlika je u tih tjedan dana bila samo u tome što je Nirmal, koji je bio drugi pao za 3-4-5 mjesta.
bezimeni
01-07-2011, 13:53
Moguće , ali na dan finala kada je ostalo samo njih dvoje Dule je uvjerljivo vodio do trenutka kad je nogirana.Tada se dogodio preokret.Očito sažaljenje .
Ne sažaljenje, već su ljudi bili sretni što se taj tip napokon maknuo od nje. Meni je recimo bila uvijek simpatična sama po sebi, no ne i u paru s njim. A Dule se sjebao jer je počeo kalkulirati s lovom, pa je pokazao da nije simpatična seljačina, već samo seljačina. Inače, ona je nogirana puno ranije nego što su ostali samo njih dvoje. Kad su ostali samo ona i Dule, onda je najviše odskočila po glasovima, to nije imalo nikakve veze s nogiranjem.
U svakom slučaju završilo je kako sam priželjkivao od onog prvog youtube filma, zbog čega sam i počeo povremeno gledat to sranje od BB-a :)
Po meni bi bila međunarodna tragedija da je bilo tko drugi pobijedio, jer su ovo bili najdosadniji ljudi na televiziji, ikad.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.