Pogledaj cijelu verziju : Protesti u HR??
cham3leon
28-02-2011, 16:35
Ok je to da političare gura želja za vlašću, ali onda puk mora biti malo pametniji i naučiti što bi bilo dobro za njih da razviju drukčija mišljenja a ne svi pratit stado. Da se pojavi dovoljno interesa za neku drugu političku opciju, našao bi se netko tko bi pokušao predstaviti ljude tog mišljenja.
bezimeni
28-02-2011, 16:55
:rotfl: Tip je rekao sve ...unija će otići kvragu ako nas prime u nju .Mi to znamo odavno a oni će tek saznati .
:rotfl: Tip je rekao sve ...unija će otići kvragu ako nas prime u nju .Mi to znamo odavno a oni će tek saznati .
To stalno govori moj prof iz geogeafije.
Systematic Reverse
28-02-2011, 18:23
5Fm7jmkHAxs
lik zbori istinu..
josip_kraš
28-02-2011, 19:29
Ajde neka su Rumunjska i Bugarska bile "suitable" za EU.
Podsjetimo da je Hrvatska 2004 bila spremija za EU nego oni 2007, kada su ušli.
Rumunjska i Bugarska su dale izgraditi američke vojne baze, raketne štitove i ine objekte na svojem teritoriju, Amerikanci su zbog tog pritiskali EU da ih prime preko reda :) Sad se rezultati vide, i jedna i druga zemlja su u totalnom rasulu, pogotovo Rumunjska, koja je leglo kriminala i zaostala u "našim" devedesetima. Jednostavno, ako zemlja nije gospodarski i zakonski spremna za EU, ne bi smjelo biti nikakvih popuštanja. Mi ćemo ući regularnim, čak i previše regularnim putem, da se tako izrazim, ali ćemo se znatno bolje snaći nego Ru&Bu.
Bugarska je lijepa drzava, otkako su u EU sve im ide nabolje, fino se razvijaju.
Oni i Rumunji su zbog luka na crnom moru koje su postale baze pod utjecajem amera upali u eu. Ameri su to sredili.
sickpetey
28-02-2011, 22:44
/cut
:pray: :pray: kralj
Danas je moj kvart bio pod okupacijom, Skupila se raja i murija oko HDZ-a, a ovi pogasili sva svjetla kao fol nema nikog doma :)
bezimeni
28-02-2011, 23:25
Koji carevi klik (http://www.vecernji.hr/slika-640x348/vijesti/preostalih-sto-prosvjednika-vraca-se-zvonimirovom-ulicom-slika-309568)S :D
Ovo izgleda ko neka dječja revolucija.
Death By Sexy
01-03-2011, 08:36
/cut
:pray: :pray: kralj
Baš to! Lik nas je sažeo u 1 min ;(
Herr Schnitzel
01-03-2011, 10:55
Bitno da se svi slažu sa Helmerom ali ne osjećaju da je nužno raditi promjene.
Niko Bellic
01-03-2011, 14:08
Tofko Dedić Toti, predsjednik Saveza Roma, podići će tužbu protiv organizatora prosvjeda u Zagrebu, Ivana Pernara (26) jer, kako kaže, njegovi su prosvjednici uzvikivali "Cigani, Cigani!". xD
josip_kraš
01-03-2011, 18:45
Tofko Dedić Toti, predsjednik Saveza Roma, podići će tužbu protiv organizatora prosvjeda u Zagrebu, Ivana Pernara (26) jer, kako kaže, njegovi su prosvjednici uzvikivali "Cigani, Cigani!". xD
You must be kidding.
Forengner
01-03-2011, 18:52
Tako i treba tom malom pederu.
Kad ne zna da smiri masu.
FaTaL_mRkvA
01-03-2011, 19:06
Tako i treba tom malom pederu.
Kad ne zna da smiri masu.
Ovo.
Mislim tužba je glupa, ali mislim da je lik debil i da treba preuzeti odgovornost za svoje nepromišljene postupke, npr. organizacija prosvjeda kojeg je nesposoban normalno voditi.
tužba nije nimalo glupa... dapače, dobro se i sjetio čovjek
FaTaL_mRkvA
01-03-2011, 20:21
Ček jel on tuži zato što im je uvredljivo da se njih cigane poistovjećuje sa takvim ološem kao što je naša vlada ili zato što se tim činom aludira na to da su cigani lopovi?
Ogg The Dogg
01-03-2011, 20:38
zašto se onda romi nađu uvrijeđeni kad ih se zove ciganima?
FaTaL_mRkvA
01-03-2011, 20:56
Ak se dobro sjećam "ciganin" znači "onaj koji putuje" ili tako nešto.
Ma cigani, ko je vidio govorit romi. I što me boli kurac što to njima smeta.
Forengner
01-03-2011, 21:14
Khm.Rasizam.Khm.
Pa šta, kako bi ih trebali zvat nego cigani, ni oni sami sebe ne zovu romi.
Forengner
01-03-2011, 21:30
" I što me boli prozor što to njima smeta. "
Khm.
I da,naravno da ne vole da ih zovu ciganima.Da li bi ti voleo da te neko zove Balkanska svinja?
Baš i nije isto balkanska svinja i cigan. Ugl. znam ih par i ne uvređuju se kad ih zovu cigani. To su oni i ne srame se toga.
Forengner
01-03-2011, 21:41
Pa da,ali je 'cigan' pogrdan naziv.Veoma pogrdan,nesto kao 'Nigger' - Crncuga.
Lololo pa nije "nek ti bude"
Bi li tebi bilo svejedno da te netko zove
ustasa
od milja.....jer hej, ipak "to si ti i ne trebas se sramit toga"
Ako cemo po toj logici
Niko Bellic
01-03-2011, 22:06
Nije bitno šta kaže, nego tko kaže i što time želi reći... :roll:
Mislim da se kod nas oni neuvređuju kad im to kažeš. Postoji razlika kad se koristi riječ cigan, kad je uvredljiva a kad nije.
Forengner
01-03-2011, 22:09
Ja sam licno bio u par situacija kada me jurilo 5-6 naoruzanih roma (nozevi :o) zbog takvih 'neuvredljivih' reci.
Cigani sebe zovu cigani bez problema, ali ne preferiraju da ih se zove tako, isto kao i crnci sa "crnjo". Sasvim normalna stvar kod mnogih pripadnika etničkih skupina. U Kutini u "kutinskom selu" živi najviše Roma sa ovog područja + išao sam u osnovnu školu sa mnogo Roma pa znam to dosta dobro.
cham3leon
01-03-2011, 22:58
Kad prestanu provaljivat u kuće i postanu korisni članovi društva zvat ću ih kako god žele. Mala predrasuda, vjerojatno ih je samo 97% takvih.
Odkud ih tolko u nasoj drzavo.
Sigurno ih 80% nije legalno tu.
Siromasni su, mnoze se medjusobno ko zecevi, nepotrebni su.
Sumnjam da im dopustaju useljenje.
croat1gamer
01-03-2011, 23:08
*cough*
cham3leon
01-03-2011, 23:10
Sori, pravila & shit, ali nažalost ovo što sam rekao je istina.
Ma dobro je njima kod nas, sta se imaju bunit.
Citao sam da u Madjarskoj huligani vrse genocid nad njima. Da ih ubijaju, pale njihova sela...
Ma dobro je njima kod nas, sta se imaju bunit.
Osim što se ime njihovog naroda upotrebljava kao najčešća uvreda. Ali inače je sve u redu. Sunshine and lollipops.
Jesi vidio sta im talijani rade. Sve ih pocinju tjerat van iz drzave, i Francuzi.
Al niko nist nesmije rec, to je normalno kad oni to rade, da mi to napravimo, bili bi nacisti, rasisti.......
croat1gamer
01-03-2011, 23:23
Al niko nist nesmije rec, to je normalno kad oni to rade, da mi to napravimo, bili bi nacisti, rasisti.......
I concur. (http://www.reuters.com/article/2010/09/15/us-europe-roma-france-idUSTRE68E6EQ20100915)
Pomjeso sam, izgleda da su samo Talijani.
Kad bi vidjeli njihovo životno stanje ovdje, usrali bi ste se kad bi vidjeli kakve aute voze i kakve kuće imaju od socijalne pomoći......
croat1gamer
01-03-2011, 23:31
Ako se dobro sjecam, ambasador/diplomat USandA je nazvao talijanske politicare klaunovima.
Toliko o tome koliko ih ozbiljno shvacaju. Uz samu nekompetentnost, korumpiranost is slicne stvari.
Ako se dobro sjecam, ambasador/diplomat USandA je nazvao talijanske politicare klaunovima.
Toliko o tome koliko ih ozbiljno shvacaju. Uz samu nekompetentnost, korumpiranost is slicne stvari.
Govoreći o talijanskim političarima....
HD3lilnGiL8
Dreadlock
02-03-2011, 01:46
ZdWD1G6Pa_E
opet radi budalu od sebe
Skužio sam da je Pernar bliže meni nego što sam mislio. :(
Malo si je vjećnik u općini gdje živim.
Koji jadnik, sramota. Bolje mu je da se sakrije u rupu i ne izlazi.
josip_kraš
02-03-2011, 11:44
Majko mila ovaj je prolupao gore nego Gadafi.
http://www.24sata.hr/news/pernar-cure-m ... rba-211895 (http://www.24sata.hr/news/pernar-cure-me-opsjedaju-ali-nema-seksa-dok-traje-borba-211895)
Morph_OS
02-03-2011, 12:24
Pernar: Psihijatri me opsjedaju, ali nema termina dok traje borba.
josip_kraš
02-03-2011, 12:52
Attention kurva.Ništa drugo.
josip_kraš
02-03-2011, 13:38
Pernarov "Junak našeg doba":
http://www.index.hr/vijesti/clanak/poli ... 40411.aspx (http://www.index.hr/vijesti/clanak/policijska-snimka-mladic-pokazivao-guzicu-nakon-uhicenja-molio-da-ga-puste/540411.aspx)
Forengner
02-03-2011, 13:41
Koliko lose...
:'(
Secam se ja mnogih protesta,bilo je polomljenih glava,unistenih izloga,zapaljenih kola.I to sve jos mogu staviti pod 'vandalsko ponasanje'
Ali ovo...Koji je prozor ovo?I jos posle moli policiju da ga pusti...
Koja glupost.
Vjerojatno nisu očekivali da će ih policija uhapsit. :D
HD3lilnGiL8
To je fake koliko sam čuo :)
croat1gamer
02-03-2011, 15:11
Ono, niti prosvjede nam ne mogu voditi kompetentni ljudi. :'(
HD3lilnGiL8
To je fake koliko sam čuo :)
Na sreću(žalost), nije, čak je i u vijestima Rai televizije gost bio Berlusconi gdje je sa puno smijeha komentirao to :D... Čak je i nagradio kamermana :D
Ono, niti prosvjede nam ne mogu voditi kompetentni ljudi. :'(
PA IDEMO MI, ŠTA SE ČEKA!?!??! :D
Forengner
02-03-2011, 16:09
Kraj sedmog casa!!!
josip_kraš
05-03-2011, 18:52
Još malo ljudske mizerije:
http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/ ... html?rss=2 (http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/03/05/0196006.html?rss=2)
I gdje je nestao Pernar?
Da ga nisu zatvorili, ili mu je dosadilo ili su ga se mediji zasitili?
Čekaj jel to još traje???
Nisam pratio ovaj tjedan.
cham3leon
05-03-2011, 20:05
Bez brige, bio je danas na "pozornici" na nekom od prosvjeda, vidjeh na tv-u.
Ne znam, ne sviđaju mi se ovi ispadi i izgubljenost naroda, a još me više brine šta će radit kad i ako netko na vlasti skupi hrabrosti i zbilja poduzme mjere koje Hrvatskoj trebaju. Da ne govorim šta bi bilo da Pernar dođe u politiku ako uspije isprati mozak dovoljnoj količini ljudi koja nema za koga glasati na izborima. To je onda konačno dno ove države. Mogu se samo nadati da Hrvati nisu toliko glupi, a ja ipak vjerujem da baš i nisu.
Forengner
05-03-2011, 20:09
Ja dugo nisam video tako bolesno ambicioznu i glupu osobu,on zaista misli da ce ucestvovati u vodjenju drzave?Jos gore ako se nada vaznom kabinetskom mestu.Horor.
Ejhej alo urg balavac od 25 godina oce da vodi drzavu..
:((((((
cham3leon
05-03-2011, 20:12
Zato pitam prisutne i zainteresirane da mi se pridruže pa da pokrenemo stranku i izađemo na izbore. Bilo tko na ovom forumu je vjerojatno kompetentniji od Pernara.
josip_kraš
05-03-2011, 21:22
Za koga će prosječni građanin glasovati.Za HDZ s nebrojenim aferama ili Mikija koji ne zna reći nijednu konstruktivnu, nego samo "lopovi lopovi pokrali Hrvatsku kenj kenj truć truć".
U takvim okolnostima netko poput Pernara bi mogao i dobiti izbore.
josip_kraš
05-03-2011, 22:33
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/ ... HDZ-a.html (http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/115158/Dosta-je-tiranije-i-pljacke-HDZ-a.html)
Na skupu se pojavio i Ivan Pernar, 'začetnik Facebook prosvjeda', no okupljeni prosvjednici ga nisu baš dobro primili, odnosno kada je Pernar govorio, velik dio mladih je tražio da nastavi govoriti Ivan Lončar. Pernar je, zajedno s nekolicinom mladića s kojima je došao, pozvao na paljenje zastave, a Lončar je kazao: 'Nećemo paliti zastave, već rušiti Vladu.'
Pernar ih je pozvao da probiju policijski kordon, ali su Osječani to odblili i potom ga najurili.
:pray:
cham3leon
05-03-2011, 23:18
Dečko se posro. Aj nek ga je neko vratio malo na Zemlju.
TeraBajt
06-03-2011, 00:35
osijek 1 pernar 0
U Splitu bi mu zavarili u facu...
McPingvin_v2.0
06-03-2011, 04:16
Kad je kreten, u Zagrebu samo ima više kretena koji nemaju pametnijeg posla jer je Zagreb veći :)
Kad je kreten, u Zagrebu samo ima više kretena :)
Tru dat.
Niko Bellic
06-03-2011, 11:50
Meni lik malo čudno izgleda. :roll:
Na skoro svakoj slici ima otvorena usta kao riba i bleji u daljinu kao da gleda u bolje sutra ahahahaha... :rotfl:
http://img15.imageshack.us/img15/1966/ivanpernarin600.jpg
cham3leon
06-03-2011, 11:55
Možda malo pretjerujem ali ima neki poremećeni pogled, ne čini se baš mentalno stabilan.
Niko Bellic
06-03-2011, 12:01
Meni izgleda kao perverznjak koji voli maloljetna čeda, no za to nije on kriv nego roditelji i genetika. :roll:
Kad je pun mjesec Pernar se pretvara u reptila i sudjeluje u mističnim obredima.
Zato pitam prisutne i zainteresirane da mi se pridruže pa da pokrenemo stranku i izađemo na izbore. Bilo tko na ovom forumu je vjerojatno kompetentniji od Pernara.
Wikinga za premijera !?
cham3leon
06-03-2011, 16:46
Može.
Meni bi cak bilo draze da pernar i ekipa dodu na vlast nego hdz ili sdp :/
croat1gamer
06-03-2011, 22:58
I sta bi radili?
Prosvjedovali pred zgradom vijeca EU i palili zastave te nas tako izvukli iz krize?
Pernar nema ni fax, sta bi on. Nedo bog da takav dodje na vlast, onda cemo totalno propast.
Bio je danas clanak u Jutarnjem koji se bavio prosvjedima, odnosno vise mentalitetom prosvjednika. Pernar je pozvao sve koji zele sudjelovati u organizaciji prosvjeda u svoj stan. Oke. Doslo dvadeset ljudi, izmedju ostalog i novinarka koja naravno nije naglasila svoju profesiju, jer ju, uostalom, nitko nije ni pitao.
I kaze, sjedi frajer na celu stola, mobitel non stop zvoni, on se javlja, odgovara na mailove... oke. Zabranio je pusenje u stanu, sve pet, njegovo pravo. I onda je poceo bacati aroganciju, ko fol, ja sam vas vodja, mene se slusa, trebamo ih razbit... poceo je on svoj politicki govor, ni "d" od demokracije u vidu sudjelovanja drugih.
Neki student mu se usprotivio, kao, pa nasilje nije nikad legitimno, ni da nas ima 50,000 nije dobro rjesenje nasilno srusit Vladu. I onda Pernar pocne dreku o rasprodanoj imovini, oprostu 2/3 dugova gradjana, o EU... Poceli mu ljudi dovikivat da se ponasa kao Hitler, on bi samo promrmljao da je Hitler zagovarao nasilna rjesenja problema i nastavio baljezganje.
Student mu se nastavi protiviti, misli da je miran prosvjed jedini ispravan nacin, Pernar poceo drecit opet i nakon duge svadje mu rekao da izadje iz stana i prestane mu trosit vrijeme
Sve u svemu Pernar je psihicki nestabilna i mentalno retardirana osoba koja je ko fol pozvala ljude na revoluciju, samo da bi onako usput napomenila da ce se kandidirati na izborima i da ocekuje njihovu podrsku, te je na taj nacin prikupio jeftine polupoliticke bodove na ocaju naroda. Steta, steta, mogao je biti pametan, tiho se povuci, zavrsiti faks i nakon par godina uci u politiku, svi bi ga pamtili kao onog koji je pokrenio prosvjede, ovako se zabiljezio kao nakarada koja ce glasove dobiti jedino od onih idiota iz zelene akcije i onih sa crvenim vrpcama iznad nadlaktice.
@Kaciga, kao da govoriš nešto što vec ne znamo :D
Pernar nema ni fax, sta bi on. Nedo bog da takav dodje na vlast, onda cemo totalno propast.
A ko od njih ima fax?
cham3leon
07-03-2011, 12:27
Svi. Iako neki poput Bandića, vjerojatno Kosorice i još nekih bisera imaju diplome na kojima samo što se ne vidi nalijepljena cijena.
EDIT: I Pernar ima završen fax, on je viša medicinska sestra (ispravni naziv je viši medicinski tehničar, ali nekako mi je ljepše reći sestra). Jedino što je opet upisao neki kurac da može dobit studentske privilegije i poslije ne dobit posao u toj struci. Nešto s medijima ja mislim.
Niko Bellic
07-03-2011, 13:52
Sta kazete na ovo?
"Pravo je svakoga građanina da prosvjeduje, no gospodin Vidošević već godinama upozorava na nedostatak društvenog dijaloga koji je pretpostavka općeprihvaćenoj društvenoj strategiji koja mora odgovoriti kamo hrvatsko društvo želi ići i što su njezine stvarne vrijednosti i interesi za koje će se zalagati. Pogrešno bi bilo vjerovati da problem leži u pojedincu ili pojedinačnoj instituciji već je to problem funkcioniranja, odnosno nefunkcioniranja društva u cjelini."
Ja mislim da je u pravu.
cham3leon
07-03-2011, 14:08
Apsolutno.
Inače, o Vidoševiću kruže razne glasine za koje ne možeš nikad potvrdit ni da su istinite ni da su lažne, ali ako je suditi prema ovome šta govori, tip je car. Da se on uključi u parlamentarne izbore sa nekom trećom... hm, drugom opcijom, ja ne bih dvojio ni sekunde za koga glasat.
McPingvin_v2.0
07-03-2011, 15:27
Svi. Iako neki poput Bandića, vjerojatno Kosorice i još nekih bisera imaju diplome na kojima samo što se ne vidi nalijepljena cijena.
EDIT: I Pernar ima završen fax, on je viša medicinska sestra (ispravni naziv je viši medicinski tehničar, ali nekako mi je ljepše reći sestra). Jedino što je opet upisao neki kurac da može dobit studentske privilegije i poslije ne dobit posao u toj struci. Nešto s medijima ja mislim.
Bandić je završio politologiju što je glupo uopće smatrati faksom, a Jaca pravo, s tim da je cijeli život radila kao novinarka.
Nije bitno je li netko završio faks ili nije, bitno je da je osoba pametna, stabilna i da ima viziju budućnosti. Pernar nema niti jedno od tog troje :)
Forengner
07-03-2011, 15:48
Bandić je završio politologiju što je glupo uopće smatrati faksom
:-x :-x :-x :-x
Praetorian
07-03-2011, 15:52
Ja tek sad vidim koji je Pernar debil, a podržavao sam ga :shock:
JDJ-5a7N2nA
"Zelite li da vas ja nastavim voditi?"
0:53 - "mater ti jebem"
:)))))))))))))))))))))))))))
cham3leon
07-03-2011, 17:26
Šteta, da nije toliko tužno bilo bi smiješno.
Forengner
07-03-2011, 17:33
:/ Dobar govornik,ima grub jak glas.Inspiracija.
Sad sam dobio pun kurac kontre na moj post :D
mislim sve pet i ja imam sumnje da on moze voditi vladu, ali rade bi vidio nekog novog na vlasti nego stara lica. Mnogi ljudi misle da vlada moze ostvarit brda i planine, i to tesko da je istina, ali na konstantna sranja koja nam vladajuci serviraju vec 20 godina potreban je odgovor.
"Zelite li da vas ja nastavim voditi ili ne?"
"JEEEUAAAAUAAAAAJEBEMTIMATERUAAAABULJAAA"
"Ljudi, hvala vam na svemu, ja vas necu nikad ostaviti!"
http://1.bp.blogspot.com/_YHvvaeF1ONI/TQaV8eMfhBI/AAAAAAAAAAg/JP_GV4r5qq0/s1600-R/400px-Trollface.jpg
mozda da se pernar ugleda na ove francuze :D
NDf0_6BrHH4
cham3leon
07-03-2011, 19:24
Sad sam dobio pun prozor kontre na moj post :D
mislim sve pet i ja imam sumnje da on moze voditi vladu, ali rade bi vidio nekog novog na vlasti nego stara lica. Mnogi ljudi misle da vlada moze ostvarit brda i planine, i to tesko da je istina, ali na konstantna sranja koja nam vladajuci serviraju vec 20 godina potreban je odgovor.
Čak i ako je taj odgovor još manje kompetentni kreten i bolje-da-ne-pomislim-kakvi idioti koje bi uzeo sa sobom. Srećom podrška mu nije dovoljno jaka da da se tako nešto dogodi. Bar se nadam.
Arbiter of Change
07-03-2011, 19:24
Da, jer je faks garancija nečega. Case in point, trenutna vlada.
Forengner
07-03-2011, 20:53
Btw:zezao sam se u postu gore ;/
@Arby:faultet svakako pravi razliku.Nije garancija,ali pravi razliku.
[quote="Tsaя":34830yqa]Pernar nema ni fax, sta bi on. Nedo bog da takav dodje na vlast, onda cemo totalno propast.
Da, jer je faks garancija nečega. Case in point, trenutna vlada.[/quote:34830yqa]
Da nemaju fakx bilo bi jos gore. A mogu se kladit da 60% njih nema, vidi se kolko su retardirani.
cham3leon
07-03-2011, 22:16
Btw:zezao sam se u postu gore ;/
@Arby:faultet svakako pravi razliku.Nije garancija,ali pravi razliku.
Ne pravi razliku u slučaju već spomenutog Bandića koji je očito seljačina u duši i to ne može nijedan faks da ispravi. Što se tiče sposobnosti, znanja i ostalog, nije da ih naši političari nemaju, i nije dovoljno izigravati majmuna na glavnom gradskom trgu i zvati random političare "nesposobni" misleći da si rekao nešto pametno, nego je problem u tome što nisu na pozicijama na kojima bi trebali biti. Šuker je jedan obični računovođa, a ne financijski stručnjak, Jaca je vjerojatno dobra radijska voditeljica i novinarka, ali nije joj mjesto u vladi, a kamoli premijerskoj fotelji. I tako to ide dalje i bliže prema ekipi koja je sjedila u NO-ima u brodogradilištima a nisu imali doticaja s tom strukom.
U svakom slučaju o politici moramo pričati i razmišljati konstruktivno, onda dolazimo do nekih rješenja i vizije za napredak, a ne pretvaramo se u klonove blentavog Pernara.
Forengner
07-03-2011, 23:06
Na visokim pozicijama (vlada,ministri,itd itd) moraju biti kvalifikovana lica,npr,lica koja imaju vise od fakultetske diplome,to moraju biti strucni ljudi,lekari,pravnici,profesori,politikolozi,ljudi koji su imali dovoljno radnog staza i dovoljno godina da mogu odlucivati o sudbini drugih,a ne zutokljunci (kakav je ovaj Pernar) ili,kao sto ti kazes,seljaci poput Bandica.Diploma ne znaci nista,znanje se racuna.
McPingvin_v2.0
08-03-2011, 02:56
Ako je on dobar govnornik ja sam Ivo Sanader.
http://i.imgur.com/WRSJW.jpg
FaTaL_mRkvA
08-03-2011, 09:08
Ako je on dobar govnornik ja sam Ivo Sanader.
http://i.imgur.com/WRSJW.jpg
Nikad nisam mislio da baš TI nećeš shvatit sarkazam, al ajde :P
Forengner
08-03-2011, 09:41
:p Zezao sam se,ocajan je,ima slabašan glasić
Niko Bellic
09-03-2011, 10:10
Ante Tomić: Ivan Pernar je vođa sumnjive kvalitete (http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/131503/Default.aspx)
Assasin`s
10-03-2011, 18:27
Pernar priznao svoje ambicije: Želim se kandidirati za Sabor (http://www.24sata.hr/politika/pernar-priznao-svoje-ambicije-zelim-se-kandidirati-za-sabor-212967)
Možda je već bilo,al neda mi se gledat.
Duke of Earl
10-03-2011, 18:37
Ante Tomić: Ivan Pernar je vođa sumnjive kvalitete (http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/131503/Default.aspx)
Tomić je Bog.
beba nema zvečku
10-03-2011, 18:51
poprilično sam siguran da je on ateist.
McPingvin_v2.0
10-03-2011, 18:59
Nije ti on Mirko.
cham3leon
10-03-2011, 19:48
Bogami car je ovaj Tomić. A Pernar nije nikad čuo za inflaciju? Kako točno bi izdavanje većeg broja novčanica pomoglo u zapošljavanju ljudi? A kamoli opraštanje silnih dugova? Tko to može platiti i čemu?
Constantine
10-03-2011, 20:53
[quote="Niko Bellic":2p13da6f]Ante Tomić: Ivan Pernar je vođa sumnjive kvalitete (http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/131503/Default.aspx)
Tomić je Bog.[/quote:2p13da6f]
potpis,odlicna mu je kolumna u jutarnjem.
croat1gamer
10-03-2011, 23:58
ni jebeni prosvjed nam ne moze vodit sposobna osoba :pray:
Ozbiljno, jedina stranka kojoj bih ja dao da nam opcenito vodi bilo sta bio HNS. Kod njih imam dojam da znaju zapravo o cemu pricaju.
Also, jel netko gledao maloprije dnevnik 3? Intervju onog debelog tipa za poljoprivredu. Novinar u pozadini. :pray:
sickpetey
11-03-2011, 00:00
Sto je najbolje ja vec tjednima neznam da su uopce nekakvi prosvjedi osim tek ovaj tjedan i pol.
D.O.M.I.
11-03-2011, 00:41
Ozbiljno, jedina stranka kojoj bih ja dao da nam opcenito vodi bilo sta bio HNS. Kod njih imam dojam da znaju zapravo o cemu pricaju.
da nam Hrvatsku vodi srpkinja koja otvoreno govori da je Hrvatska bila agresor u Domovinskom ratu te ubojica za volanom ? Svaka ti čast :bravo:
To DOMI! reci im.
(e nemoj da mu neko opet brise postove zaklacu ga ko neki neke '93-ehttp://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/HIHA.png)
[da nam Hrvatsku vodi srpkinja
Prilično sam siguran da ima hrvatsko državljanstvo.
beba nema zvečku
11-03-2011, 09:29
al preziva se Pusić. IĆ . Na IĆ ti završavaju četnička prezimena,kuiš :ekipa:
Daj prestani srat i pisat gluposti! :-x
cham3leon
11-03-2011, 09:40
da nam Hrvatsku vodi srpkinja koja otvoreno govori da je Hrvatska bila agresor u Domovinskom ratu te ubojica za volanom ? Svaka ti čast :bravo:
Ti si zabrijao malo.
D.O.M.I.
11-03-2011, 10:03
Na pitanje zašto je rekla da je hrvatska bila agresor u BiH odgovara : "odite na skup historičara u Zagreb ,preporučam" , "pročitajte knjigu Janka Bobetka" ili "Hdz je zaobišao neke institucije" (ne objašnjava kako) ili "To valjda već svi znaju" ili "O poznatim stavovima nema smisla nanovo raspravljati (malo sam proučavao njene intervjue i tražio kako joj je pala na pamet ta ideja o našoj agresiji i samo sam ovakve odgovore našao) - toliko o njenim argumentima i obrazloženim stavovima
-iako se sama predstavlja kao autoritet za EU - neke njene izjave izazivaju podsmjeh i zgražanje kod pravih poznavatelja vanjske politike - tako je prije par godina izazvala pravu malu buru kada je izjavila da trebamo usporiti na putu za EU i okrenuti se regiji
-nepristojna ,obračuni s kumicama na placu , smijanje drugima u facu
-iako njena stranka kipi od afera i pravih pljački ,a protiv kolege joj Čačića postoje pravomoćne presude u Izraelu - da je prevario tamošnje svoje partnere - te ova nedavna stvar iz Mađarske, netko i dalje tvrdi da je ona političarka bez afera
-liberalka kojoj je jedan dikator kako kaže "najbolji političar kojeg je Hrvatska imala"
-jedna očajna priča hrvatske politike , "štetočina bez sentimenta za Hrvatsku" -kako su je jednom dobro opisali - koju eto unatoč sve slabijim rezultatima iz svakih izbora - guraju među ozbiljne kandidate svaki slijedeći put
cham3leon
11-03-2011, 10:20
Onda glasaj za HSP, siguran sam da oni nikad ne bi nikome nikad ukrali ništa, čak i da im na pladnju ponudiš. I sigurno bi davali sirotinji iako nisu komunjare, već samo socijalisti.
Osim toga koga briga za Čačićeve prometne nesreće i Pusićkino ponašanje na placu? Nit želim Čačića zaposlit kao vozača, niti Pusićku kao prodavačicu, nego kao saborske zastupnike ili ministre.
McPingvin_v2.0
11-03-2011, 12:46
D.O.M.I., vidimo se za jedan lunarni ciklus.
FaTaL_mRkvA
11-03-2011, 12:48
Nama netreba netko tko će nas izvući iz krize, jer to još dugo vremena nebi mogao ni Isus.
Treba nam netko tko će spriječiti da država još više propadne, ili barem usporiti propadanje.
Šteta je već počinjena, i ja neznam kako bi se ovakva država kojoj odjednom fale deseci (stotine?) milijardi kuna mogla izvući u manje od 100 godina, osim ako ne nađemo neku naftu ili nam se spuste izvanzemaljci.
Političari nas, koji god bili, izvući nemogu. Ljudi trebaju otvoriti neki biznis, svatko ima pravo izvoziti i mogu tako probati preživjeti, no veći je problem što se dobrom dijelu ljudi koji posao nemaju zapravo ni neda raditi.
cham3leon
11-03-2011, 13:07
I tu opet uskače politika. Te nihilističke gluposti da sve političare treba protjerat i tome slično su sramotne izjave za ljude koji imaju više od 17 godina.
Ljudi će se itekako primit posla ako smanjiš socijalne naknade raznih vrsta. Ponajprije ne mislim na penzije nego na naknadu za nezaposlene i tako to. A izlazak iz krize počinje zaustavljanjem pada, prema tome treba nam netko da izvuče zemlju iz krize. Samo šta to nitko ne želi, a najmanje narod.
FaTaL_mRkvA
11-03-2011, 19:41
Da, ali u našoj zemlji se nemoguće probiti do neke visoke pozicije ako si pošten jer su svi tolko korumpirani da to nisu istine.
Also, imam 16.
http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/ ... 83006.html (http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/03/12/0183006.html)
:pray: :pray: :pray:
Dreaming Jinx
13-03-2011, 13:12
Bio u subotu na prosvjedima. Jebena atmosfera, puca te neki predobar osjećaj, da nisi sam, da je jos par tisuća ljudi iza tebe koji imaju isti cilj kao i ti, zabaviti se i promjeniti nesto. Razgovor s nepoznatim ljudima, smijeh, usklici, indijansko glasanje, humor, atmosfera 10/10. Inače imam jako radikalna vjerovanja, mislim da nam uopce ni ne treba lider, al jbga, u ovoj državi da se bilo šta promjeni bilo bi dobro.
josip_kraš
13-03-2011, 16:27
http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/03/12/0183006.html
:pray: :pray: :pray:
tl;dr.
Bio u subotu na prosvjedima. Jebena atmosfera, puca te neki predobar osjećaj, da nisi sam, da je jos par tisuća ljudi iza tebe koji imaju isti cilj kao i ti, zabaviti se i promjeniti nesto. Razgovor s nepoznatim ljudima, smijeh, usklici, indijansko glasanje, humor, atmosfera 10/10. Inače imam jako radikalna vjerovanja, mislim da nam uopce ni ne treba lider, al jbga, u ovoj državi da se bilo šta promjeni bilo bi dobro.
Samoupravljanje FTW.
cham3leon
13-03-2011, 18:22
Smislim da nam uopce ni ne treba lider
Svjetla budućnost naše zemlje prepune intelektualaca.
Mene samo zanima za koga da glasam kad se konačno raspišu ti izbori. Ova vlada je nesposobna i pokvarena, ali koja stranka može garantirati da to neće biti ako dođe na vlast.
beba nema zvečku
13-03-2011, 20:26
ja bi osnovao stranku ili se priključio nekoj samo ako bi se ista zvala Super Stranka.
FaTaL_mRkvA
13-03-2011, 20:42
Trebamo osnovat Gejmersku PCP Forum Ultra De Luxe 2000 stranku s pinguom na čelu. Problem, hdz?
Mene samo zanima za koga da glasam kad se konačno raspišu ti izbori. Ova vlada je nesposobna i pokvarena, ali koja stranka može garantirati da to neće biti ako dođe na vlast.
http://www.resizr.com/resized/3bb7.jpg
:D
Dreaming Jinx
13-03-2011, 22:05
Ne.
Ozbiljno pitam. Postoji li realna opcija, ozbiljni kandidat za novu vladu?
McPingvin_v2.0
13-03-2011, 22:19
Trebamo osnovat Gejmersku PCP Forum Ultra De Luxe 2000 stranku s pinguom na čelu. Problem, hdz?
http://i.imgur.com/bSJNA.jpg
[quote="FaTaL_mRkvA":cefn7tc2]Trebamo osnovat Gejmersku PCP Forum Ultra De Luxe 2000 stranku s pinguom na čelu. Problem, hdz?
http://i.imgur.com/bSJNA.jpg[/quote:cefn7tc2]
:(
cham3leon
13-03-2011, 22:24
@Kvothe: Možda. Možda je SDP sposoban dati kvalitetnu vladu, ali onda znači da im je PR katastrofalan i svi koji za njih rade na tome zaslužuju četiri pljuske i vritnjak s martensicom. Doduše niti nemaju šta pametno govoriti osim "HDZ je kriminalna organizacija" kad je njihova politika praktički ista pa ne mogu kontrirati vladajućima na druge načine.
Možda HNS ima sposobnih ljudi, ali njihova promidžba jest odavno katastrofa jer osim Čačića i Pusićke ja ne znam ni jednog jedinog važnijeg političara iz te stranke.
Možda HSLS pod vodstvom Kosora ima dobrih ljudi i ideja (ne bi me iznenadilo), ali opet ostaje problem da su oni i dalje na istom mjestu u političkom spektru.
Možda HSP ima potencijal napraviti bolju vladu, ali oni i dalje nisu desnica nego bismo vjerojatno dobili ovo isto što imamo i sad s razlikom da su branitelji povlaštena klasa koja ništa ne mora radit i ima sve moguće privilegije.
Možda Zelena Akcija... ne.
EDIT: i ja bi sa Pingvinom u stranku.
Inače, koja je procedura i koliki su troškovi prijavljivanja parlamentarne stranke za izbore? Bilo bi fora, bar da zgazimo Pernara na izborima xD
Ja pingvinu ne bi dao da moderira svoje postove, a kamoli državu, ali ne može bit gori od HDZ-a.
@cham3leon: Još mi Zelena Akcija najbolje zvuči. :(
McPingvin_v2.0
13-03-2011, 22:36
Ja pingvinu ne bi dao da moderira svoje postove, a kamoli državu, ali ne može bit gori od HDZ-a.
+1
Kako to da ova tema ima već 27 stranica a sva je protkana politikom, temom kakti zabanjenom na ovom forumu?
McPingvin_v2.0
13-03-2011, 22:48
Jer je kulturna.
beba nema zvečku
13-03-2011, 22:59
e hoće opet biti izbori na forumu ko pred 4 godine
Forengner
13-03-2011, 22:59
Protivkandidat?
McPingvin_v2.0
14-03-2011, 01:54
Slabinac?
Lord Ragnarok
14-03-2011, 02:44
ne
e hoće opet biti izbori na forumu ko pred 4 godine
Kakvi, sta?
EDIT
Lol Pingu nesto si smrsao?
Dreaming Jinx
14-03-2011, 19:00
Kako će vam se lopovi smijat kad opet pobjede izbore.. :(
Arbiter of Change
14-03-2011, 19:23
@Kvothe: Možda. Možda je SDP sposoban dati kvalitetnu vladu, ali onda znači da im je PR katastrofalan i svi koji za njih rade na tome zaslužuju četiri pljuske i vritnjak s martensicom. Doduše niti nemaju šta pametno govoriti osim "HDZ je kriminalna organizacija" kad je njihova politika praktički ista pa ne mogu kontrirati vladajućima na druge načine.
Problem s njima je što, posebno od kad je Milanović na scenu stupio, oni postoje jedino i samo za to da budu kontra HDZ-a u svakom pogledu. Doslovno.
cham3leon
14-03-2011, 19:29
Baš, to sam primijetio. To normalno ne znači da je ostatak stranke nužno loš, ali uz takvu osobu koja se natječe za mjesto premijera mislim da nisu nimalo uvjerljivi. Kad su obje najveće stranke toliko propale, nije ni čudo da su ljudi zbunjeni i ljuti, mada neće ništa postići prosvjedovanjem.
FaTaL_mRkvA
14-03-2011, 20:07
Taj milanović tolko melje samo da ga melje, na prošlim izborima je izgubio 1000 glasova svaki put kad je otvorio usta.
No sad će vjerojatno pobijedit na izborima, jer će većina glasat za bilo koga samo da nije HDZ, a to će na kraju ispast SDP i opet smo u banani, opet će na vlast doći stranka bez ikakvih ciljeva ...
Vidio sam Milanovica jucer na trgu, fura se na bajsiću.
Jebo mater svoju.
cham3leon
14-03-2011, 22:05
Fora.
Ali uglavnom za iduće izbore predviđam rekordno nizak broj glasača.
FaTaL_mRkvA
15-03-2011, 13:01
Fora.
Ali uglavnom za iduće izbore predviđam rekordno nizak broj glasača.
Ili rekordno visok.
cham3leon
15-03-2011, 13:40
Ne, nikako, rekordno nizak.
Vidio sam Milanovica jucer na trgu, fura se na bajsiću.
Jebo mater svoju.
Prokletnik, od kud mu pravo vozit se na biciklu?!
Karlo_from_Bjelovar
16-03-2011, 21:57
...i to još na biciklu!
MasaKrisT
16-03-2011, 22:29
Usred dana!?
croat1gamer
16-03-2011, 22:31
Usred offtopica!?
Natrag na glavnu temu.
josip_kraš
18-03-2011, 00:21
I tako, nema više prosvjednika, Pernara više nema joooj...ničeg više neeemaa....
Sutra će biti "prosvjednika" u Tkalčićevoj za vrijeme tekme Dinamo-Hajduk. Bojsi bojkotiraju utakmicu i okupljaju se tamo.
Navodno je negdje u gradu organiziran i susret s Torcidom, pa možda krenu zajedno do Markovog trga :)
FaTaL_mRkvA
19-03-2011, 00:22
Jel mi sutra u razdoblju od 2-6 popodne sigurno biti u zagrebu na relaciji savski most-jarun? Jer se održava koncert nede ukraden, tekma, prosvjedi, sve živo... I jel će se moć busom od zagreba prema zapadu sa savskom mosta uz arenu?
:) PA nismo u Harlemu, normalno da je sigurno.
savski most jarun nije područje di haraju prosvjednici tako da valjda ti nece biti guzvi i zastoja u to vrijeme,
FaTaL_mRkvA
19-03-2011, 00:55
Brutale, fala, nebi htio otić u zg pa onda skužit da nemogu doma jer su neki traktori na cesti il kaj već...
McPingvin_v2.0
19-03-2011, 01:24
Jel mi sutra u razdoblju od 2-6 popodne sigurno biti u zagrebu na relaciji savski most-jarun? Jer se održava koncert nede ukraden, tekma, prosvjedi, sve živo... I jel će se moć busom od zagreba prema zapadu sa savskom mosta uz arenu?
Taj potez nije siguran samo ako hodaš po cesti zavezanih očiju.
Dreaming Jinx
19-03-2011, 12:18
A kakav je plan za kvatrić? Jel prolaze boysi tamo?
Niko Bellic
19-03-2011, 12:25
Zasto se bojis BBB-a? Ako si tovar samo drzi jezik za zubima i nece ti se desit nista.
Dreaming Jinx
19-03-2011, 12:28
Zasto se bojis BBB-a? Ako si tovar samo drzi jezik za zubima i nece ti se desit nista.
Da, iz Splita sam. I za BBB-om uvijek ide drotovija, a njih sigurno ne zelim sresti danas.
Niko Bellic
19-03-2011, 13:00
Samo se deri po gradu "Hajduk i Torcida - hrpa invalida!". Mozda te neki od BBB-a zagrle i zapjevaju zajedno s tobom. xD
TeraBajt
19-03-2011, 13:04
ti si retardiran
cham3leon
20-03-2011, 14:16
Kod Stankovića je upravo još jedan genij koji ima rješenje za sve naše probleme.
cham3leon
20-03-2011, 18:39
Srećko... nešto. Ne znam. Neki filozof. I nije tolike gluposti mljeo, vrtio se oko nekih realnih razmišljanja i činjenica, ali ne može nikako izvući konkretan zaključak na nešto ili kakav pametan prijedlog za tekuću krizu ni na jednoj razini. Očito se čovjek razumije u mnogo toga pomalo, ali ništa dovoljno da bi mogao reći nešto pametno vezano za bilo koju problematiku, što znači da funkcionira i jedino zna funkcionirati kao vječiti promatrač i kritičar, a IMO takvih ima već sasvim dovoljno u Hrvatskoj.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.