Log in

Pogledaj cijelu verziju : Battlefield 3

Stranica : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10

*Fila*
05-02-2012, 12:28
MA engi je kurac od ovce, igram ga samo kad moram i to na nekim mapama. Dobro ako ga koristiš kao gospodin, pa uništavaš sve što leti i vozi, masteriziraš iglu i stingera koju su beskorisni, javelin sa reconom uskladiš, rpg-em ''headshotaš'' tenkove iz daljine, ali hrpa debila ga igra na bazzaru da može spamat rpg. To je low i jadno, ali stoke je bilo i bit će.
Assualt je daleko op klasa, kad god ga uzmem i složim si finu klasu sa m16, mvp pada. Mijenjam m320 pa buck pa medkit onda smoke zavisi o pointu koji napadam. Uvijek pobereš hrpu killova, digneš svoje, uzmeš point...a kad naiđe tenk, spam m320 na njega. Nisam jednom unitšio tenk sa m320, a da ne pričam o nadobudnim džipićima i tome, jedan m320 na pravo mjesto i multikill je tu.
Support je također dobar, po meni ultimativan skvad je engi, support i dva medica od kojih je jedan sa m320m a drugi doktor. Win i ace squad je siguran.
Ali ko voli nek izvoli....sto ljudi, sto raznih načina igre...ima dosadnih ljudi, abjusera, debila i njubova i seljačina kao ja, ali sve je to bf, i zato se igra. Zato što nekad umrem od smijeha kad preskačem lika koji leži da ga zakoljem, ili se stvaram 10 puta na istom pointu i 10 puta me lik čeka i kolje...ali volim ovu igru, really do.

Tsaя
05-02-2012, 12:58
Ja sam sada baš zapeo za support, ali uz to, medik mi je najdraži.

Marvin OCX
05-02-2012, 14:23
Assault je tu da ubija i ko voli kill volit ce i njega, al u svo ludilo battlefielda se najlakse uzivit sa inzinjerom. Definitivno. Ti ko assault imas samo jedno na umu a to je pjesadija i rijetko ko da ozivljava sto je cinjenica. Puske kod inz ne ubijaju tako lako kao Famas i ostale i zato vam se ne svidjaju. Ja vise volim onaj osjecaj straha kad tenk pocne da rusi kucu u kojoj si ili kad te helic naganja po coskovima a ti znas da je na tebi da nesto uradis po tom pitanju. Tenk kad ulazi u objetivu se okrece oko sebe i trazi jedinoga koji ga moze sjebati a to je injinjer. Moze se tenk unistiti sa jihad jeepom i M320 al ako je vozac katastrofalno los,RPG ne mozes zaustaviti. Nisam jednom svjedocio kako su tenk i helic uzeli partiju jer su imali inzinjera da ih popravlja i tako likovi uzimaju objektive redom. Istina stinger npr nece cesto oboriti helica al ce ga drzati podalje od objektive. Ja sam 5 puta stingerom pogadjalo helica koji nas je unistavao redom al taj je cijelo vrijeme u zraku i gore ga 2 inzinjera popravljaju. Istina nece se tako nabrati killova al je za krajnju pobjedu u conquestu to korisnije. A vama se to ne svidja jer vise volite kill :P :) Salim se naravno al stvarno sam misljenja da je uzbudljivije ko osa ubadati jednog T90 polako dok se ne zapali i onda skinuti vozaca kad izadje i pocne da bjezi nego skinuti trojicu sa nekim mitraljezom sa 200 metaka u redeniku. Assault cu igrati nekada kasnije jer ima prejebene puske al support ne vjerujem. Support mi je najslabiji kad je ucinak za tim u pitanju. Jedino municiju sto ti baci al ko od nas pozivi toliko dugo da mu nestane sva municija :) Moj idealan squad su dva inz,medic i recon sa svojim spravicama. Najdraze mi je kad sa nekog brda lockam tenk sa soflamom i kad ga javelin sjebe da skinem inzinjera kad izadje da ga popravlja. Skoro na Kharg isladnu smo tako ostavili groblje tenkova kod A objetive. Volim tu suradnju te dvije klase i kad ste 1000 metara udaljeni.

*Fila*
05-02-2012, 16:15
Dobar gunner koji čuva guzu, 3. na tv stationu koji lasa mete, dobar vozač koji ima thermal i reactive armor te gunner koji ima proximity scan. Ne nismo par puta odigrali rundu sa početnim tenkom tako. Kakvi engiji, zakon mi je kad znam odakle me poogodi i opet izviri da mi ga ide uvalit lol ili kad mi frajer ide ljepit c4...čak ga i pustim da se raduje da misli da će uspjet pa ga skinem. Prvo pravilo je da gunner gleda suportno od vozača, te ne leti odmah van ako vas gađaju bazuke jer je jako izložen. A kad imaš reactive i dobrog vozača koji kad dođe do sranja radi sa tenkom, miče se, rade menevre pizde materne ma može vojska engija pušit krc,.
Volimo kill...pa tko ne voli, killam i uzimam objective, radim više za tim nego šačica debila koji sa rpg spamaju po zgradama jer im se učinilo da je gore svijetlila optika od snipera...engijen puške su predobre btw. naravno nemaju domet niti snagu assualtnih ali pretjeruješ, niti jedna puška nije toliko op da je nemoš sa drugom kontrirat.
Ok različita mišljenja i bla bla..ali nisi u pravu u dosta stvari koje pričaš ptah ali ok svatko ima svoje viđenje, dapače, hvala na razm,jeni mišljenja:)
kad ćeš doć da te malo guzim na cbc? Pričaš o nekom skillu a nema te malo među velike dečke :)

Marvin OCX
05-02-2012, 17:08
Budi ti veliki decko sa 400 pingom :P

*Fila*
05-02-2012, 21:13
Budi ti veliki decko sa 400 pingom :P
Kad se već bahatimo...pa i da, u gradu di studiram igram preko ''posuđenog'' wlana od susjeda. Onda kad dečko odluči malo surfat meni sjebe vezu pa onako trčim malo, pa me vrati pa tako jako često. Jebiga nitko ti nije kriv za to sem tebe samoga. Možda ti je loša veza, parica ne može više podnijeti, možda je neispravan kabal, a možda te zbilja varaju. Nađi nekog da ti provjeri paricu i vezu pa onda mjenjaj operatera. Sretno :)

Marvin OCX
05-02-2012, 22:01
Parica je,u pravu si. Trebaju doc sa nekom opremom da to potvrde... A rado bi ja mijenjao da ima bolji net provider al nema,BIH je ovo :(

*Fila*
06-02-2012, 11:57
Jebiga nije ni kod nas puno bolje, ali donekle je brzina dobra, mislim igrivo je.
A riješit ćeš ti to pa ćeš se odmah i poboljšati :)
I ovako si puno napredovao moram priznati.

Marvin OCX
06-02-2012, 13:14
Kad uzmes u obzir uslove,to da nemam ni sata MP iskustva iza sebe i pristup kakav imam rezultati su mi fenomenalni :) A pristup mi je dosta lezerniji od tvog pa samim tim rezultati slabiji,ti si bolji u ovoj igri od mene naravno zato sto zelis da bildas skill, pratis desavanja,imas iskustvo,ekipu da te cuva,cak te nerviraju te suborci ako ne rade ono sto mislis da bi trebali... Dok recimo mene ne zanima sta moji rade izuzev ako nisam usao u igru da igram objektive. Al ja opet igram sat vremena svaki drugi dan i cesto udjem u serever da se zezam,experimetisem. Npr udjem sa zeljom da skinem helica sniperom i to je ono sto radim je mi je zabavno,nebitno mi je koliko ce me puta ubiti i ostalo. A sto se tice napretka mislim da sam postao jeben recon,radim sad jednu sniper montazicu od zadnjih nekoliko partija i tu uzivam max,svima bi to preporucio. Snimis 5 partija,napravis si kafu,zapalis cigaretu i polako montiras :thumbs2: Istina teze je igrati jer svi programi koje mozes koristiti da su free max uspore framerate i teze gadjas al eto :)

*Fila*
06-02-2012, 13:40
Eto zato je to dobra igra, jer svakom pruža drukčiji pristup i dojam...svakako kad složiš linkaj, zanima me m39 i m98 u akciji :)

*Fila*
06-02-2012, 14:43
http://www.gametracker.com/server_info/ ... 238:25200/ (http://www.gametracker.com/server_info/176.9.56.238:25200/)
178. u svijetu, not bad, ali može bolje.

Doggy
06-02-2012, 16:27
stigel 11mb patch za ps3, konacno popravljen voice chat... al b2k kuce su jos uvjek bug-ovite do neba... uzas...

Markecgrad
06-02-2012, 16:43
Išao si promjeniti origin name pošto mi je stari premutav da bi se vidio ingame, krenem lupati sva moguća imena i sve živo zauzeto. Kad odjednom popizdim i iz zajebance napišem najgluplji moguci nick, ono, ikada, i stranica ga prihvati.

I tako me na bf3 možete pronaći pod imenom Yinglebutt :(

croat1gamer
06-02-2012, 16:48
edit:
Nije dovoljno.
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))

Marvin OCX
06-02-2012, 21:28
Eto zato je to dobra igra, jer svakom pruža drukčiji pristup i dojam...svakako kad složiš linkaj, zanima me m39 i m98 u akciji :)

Slozio sve al nekako u procesu montaze poceo malo kasniti zvuk oruzja sto mi je nejasno totalno je nikakave radnje nisam mogao raditi sa tim zvukom,ni pomijerati ga,ni editovati na bilo kakav nacin. Kao da je dosao zalijepljen za sliku a eto poceo da kasni kroz proces... Nekako mi mrsko se ponovo,valja ceprkati po snimcima,sjeci... Al sreca nema puno materijala jer sva akcija je iz zadnjih 4-5 partija.

Marvin OCX
07-02-2012, 02:51
Evo montazice od mene. Zvuk snipera jos uvijek malo kasni za videom,bio sam to popravio al eto jos uvijek je tu :( Svejedno, hope you like it.

py8QYzsXOcA

*Fila*
07-02-2012, 12:05
Jako lijepo, odmah sam morao komentirat hehe
ima skilla ima, brz si, refleks je tu :)
Ono na metrou, fino, jako fino, samo kad mene jednom od tamo skine, onda je taj fasovao, flankaš ga i knife.
Ugl. sve u svemu, da je malo kraća, da si skupio samo one najžešće killove možda bi bilo bolja.
i m39 beast, daj mu više minutaže :)

Marvin OCX
07-02-2012, 13:17
Hvala drug! I da trebao sam vise akcije ubaciti sa M39 al sjecas se koliko cesto sam ti se zalio da mi ne ubija kako treba,da cesto i headshot nema efekta,a bolt je opet dosta jaci pa ce nadjacat i taj lag ako glavu pogodis :) A nema nista spektakularno zato sto je sve izrezano sa zadnjih 4-5 partija tako da je montaza bas ogledalo moje igre i skilla kad snipam. Nisam svjesno isao ganjati zesce killove al opet bila su 3 double kila ma metrou. Vjeruj ono mi je prvi gamepley sa M40A5 i da sam imao straihgt pull bolt onde bilo bi ludo. Sniper je zlo,bolji od M98B na blizinu. A cesto ja na metrou pravim onake pizdarije jer se svi grupisu i kolju a ti se samo malo udaljis,sakrijes i snipas. Samo ono kasnjenje zvuka me demoralisalo da radim sta novo gdje bi bas isao na to izvedem nesto zestoko. Najgore je sto mi video stoji na hard disku gdje je sve ok :)

*Fila*
07-02-2012, 16:18
Ali velim opet....sve to stoji, ali kao snip, ne vidim pretjerane koristi, osim counter snipinga :)

Marvin OCX
07-02-2012, 16:44
Zavisi sve od pristupa. Ja dosta spotam i koristim soflam i ostalo. Nisam daleko od objektive i pravim 15-20 killova prosjecno kada igram objetive. Gledam da skidam njihove snipere ako su na opasnim pozicijama al uglavnom poskidam sve koji se priblize objektivi koju cuvam. Ima u montazi se vidi kad sam skidao onaj javelin squad na onom tornju a unistavali su nas do tad... Mislim da sam dosta koristan timu kada igram objetive,sigurno korisniji od polovine tima koji samo trose tickete. Al opet ne koristan kao neko ko je pri vrhu spiska najkorisnijih nebitno koliko je taj ticketa kostao kad je ganjao objektive. Malo je nefer to sto sam ja znao biti prvi u svom timu sa 6 killova sa preko 1000 metara, i vise bodova od nekoga ko je jaja oznojio dole gdje je akcija. Tih 6 killova realno nista ne znace timu.

Markecgrad
07-02-2012, 18:14
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7300 @ 2.66GHz (2 CPUs), ~2.7GHz
4096MB RAM
1 TB HD
NVIDIA GeForce 9600 GSO
Windows 7 Ultimate 64-bit

Da li bi mi igra normalno radila na ovoj konfi? Ono, nevažno na kakvim postavkama, samo želim igrati bez zajebavanja :)

Tesko. Battlefield 3 jede GPU i CPU a oboje ti je slabo i za low postavke.

Skoro pa 40 fps na low, nisam ovo očekivao :D

Marvin OCX
07-02-2012, 18:20
Nije lose,igrivo, al opet za MP je bitan svaki frejm. A na low mozes opusteno igrati jer je razlika low-high nikakva.

*Fila*
07-02-2012, 19:34
Low 30-40 fps na 15.6 inča,igrivo i uživam :)

Deadwalker
08-02-2012, 08:08
Nije lose,igrivo, al opet za MP je bitan svaki frejm. A na low mozes opusteno igrati jer je razlika low-high nikakva.

Toliko o onoj priči da je "PC primarna platforma igre".

*Fila*
08-02-2012, 13:14

Toliko o onoj priči da je "PC primarna platforma igre".

Lol to danas nije ni za jednu igru. Znam govorili su kao da će za pc bit posebna ali je obični port klasični. low-high je vidljiva razlika ali većinom su one kozmetičke stvarčice: sjene itd što mi ionako pretjerano ne treba.
Ugl da. port, ali donekle igriv port.

croat1gamer
08-02-2012, 13:19
On a quick note, postavke bitne za MP su: veliki draw distance, stalni frejmrejt i pristojan kontrast igrac-okolina. Svaka dodatna opcija ti umanjuje mogucnosti da raspoznas protivnika od neceg drugog.

Marvin OCX
08-02-2012, 13:32
Najgore je sto ljudi povjeruju u to pa krenu hardver kupovat. Ja cu u to povjerovat kad za PC only izadje 10 igara tipa Crysis-a od 10 razlicitih izdavaca i kad vidim najavu neke nove igre koja ce da "pomete sve". Onda cu dic kredit i kupit njnja racunar. Tj nikad :) Sramota je nad sramotama sto 80% vlasnika igre Batman A.C. za pc jos nisu presli niti zapoceli igru jer cekaju patch za more bugova koji je najavljen nakon par mjeseci i evo odgodjen. A konzolasi presli i zaboravili igru.

Systematic Reverse
08-02-2012, 15:27
G2bcOIHvpKs

xd

Markecgrad
08-02-2012, 19:39
http://www.steamgifts.com/forum/vuI7g/s ... -dlc-again (http://www.steamgifts.com/forum/vuI7g/sapphire-giving-away-battlefield-back-to-karkhand-dlc-again)

Besplatni Back to Karkand here. Meni fino radi :D

Markecgrad
08-02-2012, 22:48
P3SzhK-KX4M

Tegla Ajvara
09-02-2012, 00:39
http://www.steamgifts.com/forum/vuI7g/sapphire-giving-away-battlefield-back-to-karkhand-dlc-again

Besplatni Back to Karkand here. Meni fino radi :D

kak?
:o
probo sam i nesljaka :(
kakav code traze?

*Fila*
09-02-2012, 02:07
P3SzhK-KX4M
Prelud lik, najjače videose radi, bez ikakve sumnje.

Tsaя
09-02-2012, 10:19
Jebote, nikako da mi uspije gazženje ljudi za helikopterom :)

Marvin OCX
09-02-2012, 13:35
Ja jedva da znam ostati duze od 10 sec u zraku :) Moram malo vjezbati vozila, pogotovo helice.

Tsaя
09-02-2012, 19:27
Ja isto tak, slabo mi ide letenje, trebao bi to malo uvježbati.

croat1gamer
09-02-2012, 20:00
Visoki mouse sens na letalima = letenje like a pro.

*Fila*
09-02-2012, 20:53
Visoki mouse sens na letalima = letenje like a pro.
Ne nužno. Jednostvano moraš uhvatiti feeling i osjetiti težinu svakog letala.
Napomena: za početak probati vipera, havoc je svinja.

Marvin OCX
09-02-2012, 23:01
Evo zasto volim ovu igru. Nisam jos ni izbliza iskusio sve sto pjesadija nudi a tu su tolika vozila. Kao da izigras neki FPS i kad ti dosadi zaigras neki ACE KOMABT npr. Sve u jednoj igri. I sto je najljepse ucis se ponovo pravilima i trikovima. Ja se recimo dobro snalazim kao recon,lako pronadjem drugog recona i jos lakse ocijenim koliko je dobar cim me primjeti i adaptiram se dok ga ne skinem, ili on mene naravno. Dok u avionima npr ja neam blage,ne znam ravno letiti :) Neki dan uzletim onak bezze da probam malo i cujem ono pistanje,znak da me neko nisani i ispalim mamce kad mi se ispred nosa pojavi drugi avion i raspolovi mi avion nekakvim mitraljezom :)

Marvin OCX
10-02-2012, 01:14
-Ft_qpUrY4Q&feature=player_embedded

:)

*Fila*
10-02-2012, 12:27
http://battlelog.battlefield.com/bf3/fo ... 880622452/ (http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654624880622452/)

Kid A
10-02-2012, 12:45
Bolje da si screenshotao, imam osjecaj da ce topic "nestat" cim privuce dovoljno paznje. Al to je to, imam tvoje novce i tko te jebe sad.

Tuzno

Marvin OCX
10-02-2012, 14:49
If DICE keeps ignoring those needs to maintain a healthy, large and active PC community, then they will soon have killed it completely.

Ovo je potpuno realno ocekivati. Kao i potpuno kolaps kvalitetnog gaminga. Ja kad o tome pricam neki hoce da me razapnu jer im se svidjelo neko smece koje danasnja gaming industrija moze ponuditi. Splinter Cell je bio na konzoli i prije a igrali smo svi ovaj zadnji koji je izasao. Ocito radjen za djecu. To je tako i tom putanjom ide. Igre se rade za djecu sa konzolama i potpuno sam siguran da ce za 5 godina izac 3D tetris koji ce bit hit. Meni je BF3 MP odlican,i on jeste odlican,al krivo mi je sto ne znam kakav je trebao biti da PC opet nije zadnji. A najzalosnije od svega je sto se kao spas gaminga ocekuju konzole nove generacije sa grafickim cipom snage otprilike kao atijeva 4870. Fizika i ostalo nula bodova. Znaci samo jos malo sminke. Gaming zajedno sa ostatkom planete krupnim koracima propada.

Marvin OCX
11-02-2012, 21:59
HS 2241 m 8)

Tsaя
12-02-2012, 11:52
Jeli to doslovno s jednog kraja mape na drugi?

MasaKrisT
12-02-2012, 11:57
Imam priliku uzeti : Battlefield 3 engleska verzija (Limited Edition s back to karkand exp)
Battlefield Bad Company 2 (Deluxe s Vietnam ekspanzijom)
+ nastiman Origin accaunt(šta god to značilo)
250 kn.

Može li netko objektivno reći pluseve i minuse ,zanima me isključivo BF3 multiplayer ofkors. Ima li igra budućnost ili mogu za dvije godine već očekivati BF5?Jesu sredili hitboxove? Plaćaju li se dlcovi?Ima li ekipe sa foruma?

bezimeni
12-02-2012, 12:05
Ja sam jučer imao priliku uzeti B3+expanzija za 100 kn tj. kupiti postojeći Origin accaunt .Ali ne dam ni tih 100 kn .Origin mi ide na jetra a sereveri s puni čitera koji jako kvare doživljaj .Ako još uzmeš u obzir da je igra puna bugova pitanje je koliko to se vrijedi živaca ...za novce lako , nije to neki iznos.Čak bi rađe kupio hebeni COD MW3 nego ovo zbugirano , čitersko govance.

Deadwalker
12-02-2012, 12:08
:D
Zapravo ispada da je puno bolje Battlefield 3 igrati na konzoli, nego na PC-u.

bezimeni
12-02-2012, 12:10
Igrati pucačinu sa gljivama je poput sexa sa kondomom .Je to sex samo ostaneš suhog kur..

Deadwalker
12-02-2012, 12:21
:))))
Mislim da si tako nešto već i ranije rekao. Da, nije isti osjećaj, al rađe ću igrati konzolašku inačicu, nego na računalo instalirati Origin te bugovit proizvod pun cheatera. Na konzoli broj bugova je daleko manji, cheateri su gotovo nepostojeći problem. Najveća prednost PC-a je ujedno i njegova najveća mana - dok otvorenost platforme s jedne strane pruža daleko kvalitetnije iskustvo igranja glede boljih kontrola i grafike (ako se iskoriste ta dva aspekta kako treba), s druge strane uvijek ima tone igrača koja će iskoristiti tu otvorenost u negativnom aspektu, bilo u vidu klasičnog piratiziranja igre, bilo u vidu stjecanja nepoštene prednosti.
Umjesto da je EA Battlefield 3 donio na Steam koji je zapravo zatvorena platforma na otvorenoj platformi. Al ok, njihovi menadžeri valjda znaju bolje.

Markecgrad
12-02-2012, 12:26
Kakvi jebeni cheateri? U ovih tjedan dana sam naišao samo na dva, i bili su banani u roku od nekoliko minuta.

Deadwalker
12-02-2012, 12:30
Ne znam, ne igram B3, no vidim da ljudi koji ga aktivno igraju stalno se žale na njih.

Kid A
12-02-2012, 12:32
@ Markec

Zavisi kakve si srece. U zadnjih tjedan dana, frendovima koji igraju BF3 treba bar 15 minuta da nadju cist server bez nekog sa wallhackom ili knifehackovima. Pretprosli tjedan su jos i hackali Punkbuster pa je hrpa legitimnih igraca izbacena iz fore

Juce mi frenda kickalo sa servera jer je koristio nekakav hack tool. Lik je samo ukljucio fraps.

Rusima je ovo kao Creation Kit u Skyrimu, zajebavaju se kako hoce

Raz
12-02-2012, 14:03
Fascinantan mi je marvinov hejt prema konzolama i silne priče o propasti gaminga.

http://4.bp.blogspot.com/-jnwqezP86Ww/Td_WTq9dxoI/AAAAAAAAAiI/GUzKdsxq4XQ/s1600/pcgamingmasterrace.jpg

Marvin OCX
12-02-2012, 14:54
Imam priliku uzeti : Battlefield 3 engleska verzija (Limited Edition s back to karkand exp)
Battlefield Bad Company 2 (Deluxe s Vietnam ekspanzijom)
+ nastiman Origin accaunt(šta god to značilo)
250 kn.

Može li netko objektivno reći pluseve i minuse ,zanima me isključivo BF3 multiplayer ofkors. Ima li igra budućnost ili mogu za dvije godine već očekivati BF5?Jesu sredili hitboxove? Plaćaju li se dlcovi?Ima li ekipe sa foruma?

Plusevi i minusi su nabrojani manje vise. Rijec je o najboljem MP iskustvu koje mozes zamisliti. Hakera ima naravno,svugdje ih ima al ne toliko da ti sjebu uzivanje. Promijenis server i to je to.Vecina servera ima admine i kickaju te cim aktiviras neki hack tako da mozes igrati na tim serverima. Ionako vecina ima omiljene servere i igraju tamo. Origin je isti kurac ko i steam samo malo bugoviitji al hrdjavom kurcu i dlaka smeta kako bezimeni rece jednom. Hitbox nece nikad bit sredjen. Ja imam ogromnih problema sa tim dok vecina nema. Mozda ces biti u toj vecini. Sve u svemu igra je vrijedna svake pare. Negativnosti postoje i normalno je kukati radi toga al kad sjednes igrati zaboravis to. DLC-ovi se placaju ,Back to karkand se placao,ali ti bi ga dobio. Ekipe sa foruma ima al ne igramo nesto zajedno. Valjda se to promijeni.

Ja sam jučer imao priliku uzeti B3+expanzija za 100 kn tj. kupiti postojeći Origin accaunt .Ali ne dam ni tih 100 kn .Origin mi ide na jetra a sereveri s puni čitera koji jako kvare doživljaj .Ako još uzmeš u obzir da je igra puna bugova pitanje je koliko to se vrijedi živaca ...za novce lako , nije to neki iznos.Čak bi rađe kupio hebeni COD MW3 nego ovo zbugirano , čitersko govance.

Bezimeni, kupi igru. Igra nije zabugirano cheatersko govance. Hakera ima,pokoji bug tamo ili ovamo postoji al ti nece pokvariti dojam. Imas you tube i dosta likova tamo kako stave cijelu partiju. Pogledaj 10 takvih videa i sve ce ti bit jasno.

Zapravo ispada da je puno bolje Battlefield 3 igrati na konzoli, nego na PC-u.

Naravano da nije tako. Na manjim mapama se ne primjeti da konzola ima duplo manje igraca ali na vecim... Pa juce sam napravio headshot sa preko 2 kilometra :)

Jeli to doslovno s jednog kraja mape na drugi?

Nije. Dalje je. Lik sjeo u helic i odletio bogu iza nogu i ja ga u helicu skino. A bez helija sam napravio 1919 m. Dalje ne moze. Firestorm mapa. Nadjem lika medju vatrenim stubovima dole,na onim poljanama. A ja bio na brdu lijevo od US baze. Ak si musterija da probas javi. Extra zezancija :thumbs2:
q7V5fSnp-nk&feature=youtu.be

Fascinantan mi je marvinov hejt prema konzolama i silne priče o propasti gaminga.]

Nisu ni rimljani znali da je Rim propao :wink:

MasaKrisT
12-02-2012, 15:30
Hvala marvine na odgovoru:) Ako bude koja jeftinija ponuda,poput bezimenove, uzet ću igru. Trenutno mi nije sila dati 250 kn za"možda ti budu valjali hitboxovi" iako mi se igra prema videima jako sviđa:)

*Fila*
12-02-2012, 15:42
Mislim da si tako nešto već i ranije rekao. Da, nije isti osjećaj, al rađe ću igrati konzolašku inačicu, nego na računalo instalirati Origin te bugovit proizvod pun cheatera. Na konzoli broj bugova je daleko manji, cheateri su gotovo nepostojeći problem. Najveća prednost PC-a je ujedno i njegova najveća mana - dok otvorenost platforme s jedne strane pruža daleko kvalitetnije iskustvo igranja glede boljih kontrola i grafike (ako se iskoriste ta dva aspekta kako treba), s druge strane uvijek ima tone igrača koja će iskoristiti tu otvorenost u negativnom aspektu, bilo u vidu klasičnog piratiziranja igre, bilo u vidu stjecanja nepoštene prednosti.
Umjesto da je EA Battlefield 3 donio na Steam koji je zapravo zatvorena platforma na otvorenoj platformi. Al ok, njihovi menadžeri valjda znaju bolje.
Dosadan si. :hangin:

Marvin OCX
12-02-2012, 15:47
Hvala marvine na odgovoru:) Ako bude koja jeftinija ponuda,poput bezimenove, uzet ću igru. Trenutno mi nije sila dati 250 kn za"možda ti budu valjali hitboxovi" iako mi se igra prema videima jako sviđa:)

To mozda je jedno veliko mozda. Ja sam inace poster child za baksuze. Od 100 igraca pored mene ce se jos jedan zaliti da cesto ima te probleme. Kod ostalih se to jako rijetko javi. Jedan ili dva rafala u svakoj desetoj partiji koja traje 20 min do pola sata. Ako ti to smeta onda jebiga :) Direktno na to utice i net konekcija koja je kod mene katastrofalna. Nek ti bezimeni kaze od koga je htio kupiti i kupi ti.

MasaKrisT
12-02-2012, 15:54
Čekam bezimenog da odgovori, da:) Ma nisam takva picajzla niti ja, samo ne bi volio više živaca potrošit nego guštat.

Deadwalker
12-02-2012, 15:57

Normalno, kada ističem očigledno. Meni se neda gnjaviti s nedovršenim proizvodom, no tko voli, nek izvoli.

Marvin OCX
12-02-2012, 16:14
@Deadwalker. Istina,trebali su jos vremena odvojiti na peglanje nekih sitinica,a to se povremneo pojavi poneki cheater je do druge firme zvane Punkbuster. I sve je manje cheatera. Ja sam u zadnjih 10 partija naletio na jednog koji je bio banan jako brzo. Problemi koje istices su tu u pretjeranoj formi i mizerni su u poredjenju sa pozitivnim stranama igre i niposto ne bi trebali biti razlog iz kog ti nisi uzeo igru. Ne mozes se zaliti sto ti sex dize krvni pritisak ako si hipertonicar jel tak.

Deadwalker
12-02-2012, 16:39
Dobro, ne budem dalje raspravljao jer ne igram igru i ne mogu o nečemu pričati što nisam osobno iskusio. Vidim da ima dosta mnogo negativnih komentara, bilo ih je i u ovoj temi, a i sam tijekom igranja bete sam vidio dosta problema.
I ne možeš uspoređivati Origin i Steam. Razlika u kvaliteti usluge je astronomska. Battlefield 3 mi ne znači toliko u životu da ga igram u nedovršenom stanju na iznimno manjkavoj usluzi. Zbog Mass Effecta 3 ću možda i progutati govno i to samo zato što imam PC saveove.
A možda i neću, ne znam još.

Marvin OCX
12-02-2012, 16:55
Ja sa Originom nemam nikakvog kontakta. Kliknem na ikonicu igre i igram jer sam stavio da se Origin autolauncha i to je to. Ne primjecujem ga. Niti mi smeta niti pomaze. Ne vidim u cemu je tu manjkava usluga. Ako mi treba Origin da igram igru koju sam platio,instalirat cu ga i to je to. Nebitno mi je jel to Steam ili Origin. Negativnih komentara ima naravno al ih ima i za Moniku Belluci pa opet... :)

*Fila*
12-02-2012, 18:41
http://battlelog.battlefield.com/bf3/se ... t-CROATIA/ (http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/881f80e3-a4de-44c6-b4b0-4fb4456a01bc/CBC-Battlefield-3-Conquest-CROATIA/)

Evo samo da Vas opet pozovem jer smo izmjenili server. Sada ide RUSH I CONQUEST LARGE, 64 igrača. Zasad pozitivne kritike, malo promjene. Dođite i zabavite se.

Kid A
12-02-2012, 18:44
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/881f80e3-a4de-44c6-b4b0-4fb4456a01bc/CBC-Battlefield-3-Conquest-CROATIA/

Evo samo da Vas opet pozovem jer smo izmjenili server. Sada ide RUSH I CONQUEST LARGE, 64 igrača. Zasad pozitivne kritike, malo promjene. Dođite i zabavite se.

Markecgrad
13-02-2012, 18:21
http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl ... 205651849/ (http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241205651849/)
PCPlay Platoon is back.
Bilo bi kulno kada bi nas se što više joinalo, tako da svi budemo na okupu.

Also, znam da logo saka :D

Systematic Reverse
13-02-2012, 20:26
meni je logo kul.

Marvin OCX
13-02-2012, 22:43
Ovaj lik je lood :o 3:20 Frajer skide pilota u heliju pa gunnera :pray:

v6h4nSoRtB8&feature=context&context=G2ca3f18FUAAAAAAACAA

*Fila*
14-02-2012, 00:20
Ovaj lik je lood :o 3:20 Frajer skide pilota u heliju pa gunnera :pray:

v6h4nSoRtB8&feature=context&context=G2ca3f18FUAAAAAAACAA

Nije me lako imperisonirat ali ovaj dečko jako lijepo radi. Strašno kako ima osjećaj, kako gađa...svaka mu čast...iako mu gledam statse...nije nešto posebno...reklo bi se da je i jači kad tako dobro igra.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/so ... 234351/pc/ (http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Wovn/stats/251234351/pc/)

Marvin OCX
14-02-2012, 00:51
KtPquDCEPB8

Ovaj lik je jedini ciji statsi nadmasuju ovu nenadjebivu montazu. Lik je cist dokaz kako je inzinjerac mocan. Ja kad bi ga vidio na mapi bi pobjegao :rotfl:
A Wovn je definitivno nenormalan kad je skidanje helija u pitanju. Pogledao sam mu par cijelih partija i ima vise promasaja nego ja kad gadja pjesadiju. Sto mi djeluje nevjerovatno. I ima onaj TheRealPwnstar,njegova videa redovno pratim radi humora kojeg lik ima i naravno jezivog skilla. Nije neki montazer ali je slayer nevidjen. Na malim mapama doduse. Gledao sam mu par partija conquesta na Caspianu i to nije taj igrac,poderase ga :) Ali na bazaru,metru i slicnim mapama to je zvijer.

*Fila*
14-02-2012, 12:12
Lik je kralj, ali skuži kako gađa, uvijek pogodi iza. Onaj mali lag koji postoji taman kompenzira da pogodi, ali vrh svaka mu čast.

Peyo
14-02-2012, 12:16
Imam pitanje u vezi misije u cooperativu fire from the sky. Prvo sam ju završio na medium pa na hard i sad želim ju završit na easy al kad uđem već u igru samo od sebe se prebaci na medium ili hard. Zašto ?

*Fila*
14-02-2012, 12:23
A lol. Punkbuster ne da nikom igrati opet...super. :)

Marvin OCX
14-02-2012, 13:07
Lik je kralj, ali skuži kako gađa, uvijek pogodi iza. Onaj mali lag koji postoji taman kompenzira da pogodi, ali vrh svaka mu čast.

Bas sam razmisljao o tome kako on i slicna Battlefield elita razmislja dok igra. Najlakse se vidi kad im pogledas partiju od pocetka do kraja. Istina cesto se razocaras kad uvidis da su im u montazama bas isjecene one wauu scene kojih itekako ima a i bas se vidi ogromno iskustvo u fazonima koje koriste. Gledam neki dan lik snipa sa M40A5 bez da reloada. Znaci puska samo nestane tj skloni je kao da je mijenja za pistolj i opet je vadi i puca. Greska u igri koju iskoristavaju. Ima scena u jednoj od montaza tog Wovna kad skide pilota u helicu koji se rotira. Evo je ispod.
LyX9fd9TG5E

A opet obrati paznju da lik cijelo vrijeme stoji na sred brda i snipa ih? Niko od protivnickih snipera ga ne gadja... Ne pada mi na pamet da se poredim sa njim al ja bi ga onde skino. To su neke stvari u njihovim montazama koje mi ne idu u glavu. Njegova prva montaza-Lik izleti iz metroa na ulicu i tako uz zgradu stoji 5 ili 6 likova jedan do drugog i sve ih poskida pistoljem??? Svi imamo "momente" u igri,i momenat je napravit multikill sa bolt sniperom al sa pistoljem na tolike ljude... :)

fear
14-02-2012, 17:24
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/881f80e3-a4de-44c6-b4b0-4fb4456a01bc/CBC-Battlefield-3-Conquest-CROATIA/

Podebljajte tiickete, 75 je premalo za rush 64 slota

Tsaя
14-02-2012, 18:12
Dajte za rush 200, a conquest 1000 ticketa.

*Fila*
14-02-2012, 20:33
Radi se na tome, ali imamo nekih problema, ne znamo zašto ne možemo tickete nariktat, a stavljeni su na 200%
to se može zahvaliti diceu koji je bez buga napravio igru
fear di se radi ovo apreciation club?

croat1gamer
14-02-2012, 20:49
Bem vam boga. Ovaj patch koji se danas stavljao je sjebao main BF2142 server, i to bas kad sam htio ponovno pocet igrat sa zorgom.

MasaKrisT
15-02-2012, 01:16
EDIT: prestao sam biti retardiran, nadam se da će se skinuti igra do sutra,vidimo se preko nišana,može nickovi vaši na pm ili nešto:)

MasaKrisT
15-02-2012, 15:24
Ima li rješenja za to što se nakon svake dvije runde samo vrti loading i neće dalje, pa ga moram prisilno restartat?

fear
15-02-2012, 16:06
fear di se radi ovo apreciation club?
vidim da si sredio^^

Marvin OCX
15-02-2012, 16:25
Ima li rješenja za to što se nakon svake dvije runde samo vrti loading i neće dalje, pa ga moram prisilno restartat?

Mani se to nije desavalo al tako je od kako je igra izasla,nakon svakog patcha ili update-a Origina neki novi problem :)
Nego kako ti se igra dopala? Vrijedi li para il je bugovito govno i kako je sve ne zovu? :)

MasaKrisT
15-02-2012, 16:35
Treći lvl sam zasad isprobavam prva dva"snajpera". Conquest large i conquest mi se ne sviđaju prvenstveno jer sam totalni noob za vozila,a pješačit je za umrt. Ostalo je čista perverzija, još gledam malo šta poisključivati grafički da bude lakše igrati. Nick mi je: masakrist, pa me slobodno addaj da negdje zaprašimo i naučim nešto od iskusnijih:) Uglavnom ovih par sati čista petica za gameplay, još da ovo sredim bit će gg.

Marvin OCX
15-02-2012, 16:52
SVD i MK11 MOD koristis? I ja sam puno koristio semiauto snipere dok nisam stekao feeling za bulletdrop,nisanjenje i reflex i moj savjet ti je da ako volis snipat krenes odma sa bolt sniperima. SV98 u sake i polako. :) Odes negdje na 1 player to start server i vjezbas bulletdrop na nekom zidu ili bilo cemu uz ciju pomoc se mozes orjentisati. Kasnije ces otkljucat M98B koji ima najmanji bulletdrop i najjaci je. Do tada vec znas snipat i to je to,ubijas. Nemoj lezati kad snipas,ne zato sto asociras na kempera vec zato sto si tako laka meta nekome ko zna gadjati i sa preko 1000 metara. Scopas,spotas i kreces se stalno lijevo-desno jer ce te tako tesko pogoditi nebitno kako dobar bio. A ako imas x12 optiku na vecini mapa ne moras ni maknut iz baze da bi snipao tako da mozes komotno igrat conquest. Ja na caspian borderu cesto snipam odma iz RU baze i skidam po cijeloj mapi jer je takva mapa. Nerijetko ako nema nikoga za gadjati oko objektiva skinem pokojeg u US bazi dok ceka spawn vozila :) Znam,nije fer al ne mogu odoliti. :)
Dodam te u battlelogu. I igraj na low postavkama slobodno.

MasaKrisT
15-02-2012, 17:26
da SVD i MOD jer ostalo još nisam otključao ništa. Čim bude SV98 otključan,uzimam ga.... Hvala na savjetima:)

Markecgrad
15-02-2012, 18:22
Moram malo tog recona isprobat, čini se mnogo fun :D

*Fila*
15-02-2012, 19:03
Lol odmah recon...igraj assault na conquest sa manje ljudi da skužiš osnove...kakav sniper, smrt za bodove i tvoj tim.

Markecgrad
15-02-2012, 19:15
Što odmah recon? To je jedina klasa koju još nisam isprobao.

Tsaя
15-02-2012, 19:26
Meni je support klasa vrh.
Evo, nakon šta sam napravio preko 1000 kilova sa mg36, bacio sam se na rpk-74m, odlična stroja, a ktome je i ruska <3
I danas lepi 55lvl :)

Marvin OCX
15-02-2012, 19:57
da SVD i MOD jer ostalo još nisam otključao ništa. Čim bude SV98 otključan,uzimam ga.... Hvala na savjetima:)

Ma zakoljes kakvog kempera i pokupis ga :)

Moram malo tog recona isprobat, čini se mnogo fun :D

Sve su klase fun na svoj nacin. Recon je doduse jedina klasa koja je jako zanimljiva i u 1-1 duelima. Istina tako nisi od prevelike koristi timu i samome sebi pa ga je najbolje brzinski skinuti ili ignorisati i onda ganjati pjesadiju. Jer da nema njega ti bi opusteno skidao sve po cijeloj mapi a i obratno. A i te price o timskoj igri su suplje ukoliko nemas ekipu i tako uletite jer vidjet ces kako cesto ce te neko ozivit ili dodati health pack a neku napredniju timsku suradnju necu spominjati. 90% igraca je tu da se zabavi,zabavi se i ti.

flander
15-02-2012, 20:02
po kojoj fori Fila može imat takav sig ?

to mi nekako malo veliko od 50pix ??

Systematic Reverse
15-02-2012, 20:11
fila jebe mayke sine.

*Fila*
15-02-2012, 22:10
Što odmah recon? To je jedina klasa koju još nisam isprobao.
Ne diraj je, jedino kad budeš skupljao 50 houra za medalju, kao i sam. Ako nisi takav igrač, nemoj ga ni forsirati, jer ćeš samo popizdit.

Meni je support klasa vrh.
Evo, nakon šta sam napravio preko 1000 kilova sa mg36, bacio sam se na rpk-74m, odlična stroja, a ktome je i ruska <3
I danas lepi 55lvl :)

PKP <3

po kojoj fori Fila može imat takav sig ?

to mi nekako malo veliko od 50pix ??

Ti si bio uvijek onaj koji je ostajao kad su svi bježali sa sata ili uvijek napisao na papirić ko je napravio neko sranje jel :)

flander
16-02-2012, 00:01
ne neg mi nije jasno kak ti je opce forum dozvolio stavit sig veci od 50pixa, imam jednu sliku koja ima 60pixa i neda, dok ti imaš bar 3 puta veci sig i DALJE :D

*Fila*
16-02-2012, 00:57
Pogledaj post od sys rewersea :)

MasaKrisT
16-02-2012, 01:34
Nešto definitivno nije uredu sa loadanjem između partija, idem googlat jel to samo kod mene:/

*Fila*
17-02-2012, 02:03
Nešto definitivno nije uredu sa loadanjem između partija, idem googlat jel to samo kod mene:/
ako misliš na black screen...ako imaš rusku verziju budi siguran da si patchao dobre eng loc i te fajlove
ako imaš normalu verziju onda ti nema pomoći, imam nekog seljobera na ts koji isto stalno ima black screen između loadinga...ništa ne pomaže

MasaKrisT
17-02-2012, 02:29
Multilanguage imam, bude crni ekran i dolje se vrti loading,ništa više, to je na serverima gdje se budu promjene mapa.

Marvin OCX
17-02-2012, 02:49
Meni to ne bi bio problem,ja ionako odigram po partiju-dvije dnevno.
Igraj onda na srverima gdje je jedna mapa u opticaju ili neke severe sa 1000 tiketa tako da ces se naigrat do novog crnog ekrana :)

MasaKrisT
17-02-2012, 10:36
Čim skužim u filterima kako pronaći takve servere sa 1000 ticketa, sa zadovoljstvom:)

*Fila*
17-02-2012, 11:34
Čim skužim u filterima kako pronaći takve servere sa 1000 ticketa, sa zadovoljstvom:)
E to nemoš, ukucaj rađe 1000 tickets u tamo di ide ime servera...velim to je black screen problem i nema pomoći dok tj kad tj nikad kad se dice sjeti to srediti.

Marvin OCX
17-02-2012, 22:42
Meni ovo opet neigrivo. APSOLUTNO NEPOSTOJECA DETEKCIJA POGOTKA tokom 80% meca i tako par partija vec. A jedna partija mi je jednostavno nestala. Kao da je nisam ni igrao. Lika iz protivnickog tima sam zamolio da mi pozira da ga probam ubit. Lik stoji. Gadjam ga sa 2 metra iz magnuma,6 metaka ispucao i svi metci samo prolaze kroz njega a on mi napisa da mu uopste nema onih suppression signalizatora da ga neko gadja. E u kurac vise... :-x

Kistra
17-02-2012, 23:16
Meni ovo opet neigrivo. APSOLUTNO NEPOSTOJECA DETEKCIJA POGOTKA tokom 80% meca i tako par partija vec. A jedna partija mi je jednostavno nestala. Kao da je nisam ni igrao. Lika iz protivnickog tima sam zamolio da mi pozira da ga probam ubit. Lik stoji. Gadjam ga sa 2 metra iz magnuma,6 metaka ispucao i svi metci samo prolaze kroz njega a on mi napisa da mu uopste nema onih suppression signalizatora da ga neko gadja. E u kurac vise... :-x

Ja sa Scar-L ispucam 20 metaka na jednog lika,ne ubijem ga,krenem da napunim i dodje jedan sa F2000 i zapuca,i naravno mrtav sam odma!Tako da sto da kazem ... :)

Marvin OCX
17-02-2012, 23:46
Bilo mi je nekih 5 dana ok i bas sam uzivao, Ono M16A3 uzmes i lik pada nakon 5 metaka max. Bilo kako treba da bude. Medjutim ev opet ona ista sranja. Necu ni igrat vise dok tj ako ovo rijesim.

*Fila*
18-02-2012, 02:40

Ja sa Scar-L ispucam 20 metaka na jednog lika,ne ubijem ga,krenem da napunim i dodje jedan sa F2000 i zapuca,i naravno mrtav sam odma!Tako da sto da kazem ... :)

Scar-L...ajde se informiraj malo. SAmo imaš Scar H u igri, Light je bio u bc2. :)

Kid A
18-02-2012, 04:13
LrOIgxQ--Tc

Marvin OCX
18-02-2012, 06:38
Prvo rpg pa ovo...Za rpg sam mogao nekako povjerovati al sniperom da ga skines... Definitivno namjesteno al svejedno kad skontas koliko puta su morali to ponoviti svaka im cast,tj njemu.

*Fila*
18-02-2012, 13:07
Bitno da lik ima siću od bodova i 0.6 kdr mislim, lol :)

MasaKrisT
18-02-2012, 13:29
Bolesno dobro, naježio se:)

*Fila*
18-02-2012, 13:44
E da, zab. sam reći, digli smo tickete na serveru. Sad su partije do samog kraja neizvjesne bez obzira na ekipe, svakako dođite vidjeti...ako nema mjesta, ako ste u dugačkom redu, javite mi se, kickat ću afk igrače da uđu oni koji žele igrati. Možemo si to priuštiti kad smo stalno puni hehe :)

MasaKrisT
18-02-2012, 14:21
Može ime/link/nešto servera?:)

*Fila*
18-02-2012, 17:34
http://battlelog.battlefield.com/bf3/se ... h-CROATIA/ (http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/881f80e3-a4de-44c6-b4b0-4fb4456a01bc/CBC-Battlefield-3-Conquest-Rush-CROATIA/)

Kistra
18-02-2012, 23:31
[quote="Marvin OCX":32v9v8hf]Meni ovo opet neigrivo. APSOLUTNO NEPOSTOJECA DETEKCIJA POGOTKA tokom 80% meca i tako par partija vec. A jedna partija mi je jednostavno nestala. Kao da je nisam ni igrao. Lika iz protivnickog tima sam zamolio da mi pozira da ga probam ubit. Lik stoji. Gadjam ga sa 2 metra iz magnuma,6 metaka ispucao i svi metci samo prolaze kroz njega a on mi napisa da mu uopste nema onih suppression signalizatora da ga neko gadja. E u kurac vise... :-x

Scar-L...ajde se informiraj malo. SAmo imaš Scar H u igri, Light je bio u bc2. :)[/quote:32v9v8hf]

A sorry,na brzinu sam napisao,a nije mi se dalo traziti koji je tacno model! :)

Marvin OCX
19-02-2012, 13:46
RtachPXZ0hc&feature=player_embedded

Marvin OCX
20-02-2012, 10:50
http://www.egmnow.com/articles/pc/battl ... ng-tweaks/ (http://www.egmnow.com/articles/pc/battlefield-3s-incoming-tweaks/)

E u kurac nek idu DICE i EA. Nema sanse da cu kupiti BF4 dok ovi kreteni vuku konce oko BF3. Likovi lete okolo na MAW-ovima,prave 50 killova u partiji sa njim,tu su nevidljivi zidovi,bugovi,hiljade zalbi igraca na USAS i jebeni flashlight koji je jaci 5 puta od sunca,spamanje sa semiauto sniperima,hakeri i chaetri uzivaju itd al ne,nece oni rjesavati probleme vec napraviti nove bespotrebne promjene. Tako da je M98B sada pracka. Nerfan do jaja tj svi bolt sniperi imaju isti damage. Pa cemu onda jebevanje zivaca da otkljucas taj M98B kao nagradu za trud kad ces odma na pocetku imati MK11 kome je snaga dignuta ili SV98 koji ima brzi reload i tako ce biti puno bolji sniper od Berete... Bolt sniperi ce ubijat jednim metkom u gornji dio prsa...Tek sad ce biti problema i zabrana raznog oruzja po nekim mapama. Ja ne znam jer oni ovo namjerno rade zato sto zele sjebati igru i skratiti joj zivot kako bi mogli raditi novi BF svake godine ili ko im vec daje savjete za ove budalastine. Sa frag rounds u sacmama ces moc snipere skidat :rotfl:

Kistra
20-02-2012, 14:36
http://www.egmnow.com/articles/pc/battlefield-3s-incoming-tweaks/

E u kurac nek idu DICE i EA. Nema sanse da cu kupiti BF4 dok ovi kreteni vuku konce oko BF3. Likovi lete okolo na MAW-ovima,prave 50 killova u partiji sa njim,tu su nevidljivi zidovi,bugovi,hiljade zalbi igraca na USAS i jebeni flashlight koji je jaci 5 puta od sunca,spamanje sa semiauto sniperima,hakeri i chaetri uzivaju itd al ne,nece oni rjesavati probleme vec napraviti nove bespotrebne promjene. Tako da je M98B sada pracka. Nerfan do jaja tj svi bolt sniperi imaju isti damage. Pa cemu onda jebevanje zivaca da otkljucas taj M98B kao nagradu za trud kad ces odma na pocetku imati MK11 kome je snaga dignuta ili SV98 koji ima brzi reload i tako ce biti puno bolji sniper od Berete... Bolt sniperi ce ubijat jednim metkom u gornji dio prsa...Tek sad ce biti problema i zabrana raznog oruzja po nekim mapama. Ja ne znam jer oni ovo namjerno rade zato sto zele sjebati igru i skratiti joj zivot kako bi mogli raditi novi BF svake godine ili ko im vec daje savjete za ove budalastine. Sa frag rounds u sacmama ces moc snipere skidat :rotfl:

Na opcu zalost Battlefield 3 od pocetka nije valjao kako treba,a sa svakim novim patch-em postaje sve gori i gori :(

Marvin OCX
20-02-2012, 18:25
I have just two wishes for the next patch: no more guns, no more vehicles. so we can meet on the battlefield just to chat in peace.
Ev nacina da sve bude ok i da noob i casual player budu zadovoljni kao i neki skiller ili pro.

Kistra
20-02-2012, 23:29
I have just two wishes for the next patch: no more guns, no more vehicles. so we can meet on the battlefield just to chat in peace.
Ev nacina da sve bude ok i da noob i casual player budu zadovoljni kao i neki skiller ili pro.

:rotfl:

Kid A
23-02-2012, 18:04
https://stalkdice.ep.io/

IGoR_2803
24-02-2012, 09:50
igram SP kampanju i moram priznati da je ratna atmosfera super dočarana, ali jebamipas kako mi na jetra ide ova simplifikacija svega živog... press left mouse button... isusati... a da ne govorim o faking checkpoint sustavu... checkpointovi sami po sebi nisu problem, ali postaju izrazito iritantni ako moram 5 puta gledati jedan te isti cutscene...

Marvin OCX
24-02-2012, 13:11
tdpqNpJbWWk&feature=player_embedded

Doggy
24-02-2012, 14:02
http://battlelog.battlefield.com/bf3/ne ... 195992365/ (http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654779195992365/)

*Fila*
24-02-2012, 16:16
SMješno mi je kako ljudi glume sherlocke i delaju filmić za ono što svi vide pročitat. Kao da smo moroni nekakvi nepismeni lol.

fear
24-02-2012, 21:35
Mogli su objaviti stvari koje će sjebati, uglavnom nakon patcha igra ne radi kako treba.^^

*Fila*
25-02-2012, 16:42
http://img35.imageshack.us/img35/1005/17368166.jpg
Evo da se se vidi koji server roka :)
http://battlelog.battlefield.com/bf3/se ... h-CROATIA/ (http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/881f80e3-a4de-44c6-b4b0-4fb4456a01bc/CBC-Battlefield-3-Conquest-Rush-CROATIA/)

Marvin OCX
26-02-2012, 06:31
25 likova ceka? :rotfl: Mogu komotno drugi server napunit.

*Fila*
26-02-2012, 11:25
25 likova ceka? :rotfl: Mogu komotno drugi server napunit.

I meni smješno, ali šta ćeš :)

Marvin OCX
27-02-2012, 02:30
L96 je vrlo,VRLO jebena puska. Imao sam neki animozitet prema njoj jer nisam htio da povjerujem da je bolji sniper od M40A5 ali jeste,ima znatno manji bullet drop jer mu metak nevjerovatno brzo putuje i cak M98B nadjebe u nekim situacijama do 300-400 metara ali realno L96 je idealan kombo M40A5 i MB98. Ko voli snipat obavezno da ga proba.

*Fila*
27-02-2012, 11:41
Tebi je svaki tjedan neka puška nova, i sad je odjednom dobra...lol
sve su puške odlične, aposlunto sve ako ih znaš koristit na način na furaš prednosti a mane uspjevaša nadoknaditi.

Marvin OCX
27-02-2012, 12:53
Nisam ga otkljucao do prije par dana. Falilo mi par killova nozem a nije mi furka zaklat. Nekako mi draze i kad nadjem nekog pucat mu u vugla sa pola metra,smijesno izgleda.
A jeste to da svaka puska ima nesto cime nadoknadi mane pa se iznenadis kad vidis neko ima 2000 killova i rastura sa puskom koja je generalno dosta losija od ostalih. Ali sa sniperima nije tako jer previse faktora tu utice na tvoju igru. Npr na manjoj mapi sa M40A5 i x8 optikom ces skidat sve ko zeceve radi reload speeda,ali na vecoj si meta nekome ko losije gadja od tebe sve dok ima distance medju vama,a on M98B u rukama :) To je cista matematika a L96 ima fenomenalne ocjene.
Samo ako naprave ono sa nerfanjem M98B i ostalim sniperima snipanje ce bit dosta manje zanimljivo jer ce skill bit manje bitan.

Marvin OCX
07-03-2012, 10:01
Postao sam Colonel. Konacno :)

*Fila*
07-03-2012, 11:56
Postao sam Colonel. Konacno :)
Tek sad brate, e da igraš normalne klase već bi oadavno bio :)
Vidim acc ti je 20% gj,.

Marvin OCX
07-03-2012, 14:38
Sta to znaci "20% gj" vezano za acc?
Idu rankovi brzo kad se igra al moje su partija ili dvije svaki drugi dan...

*Fila*
07-03-2012, 15:10
Sta to znaci "20% gj" vezano za acc?
Idu rankovi brzo kad se igra al moje su partija ili dvije svaki drugi dan...
20% accuracy
good job

Doggy
07-03-2012, 15:52
http://www.battlefield.com/battlefield3 ... e-quarters (http://www.battlefield.com/battlefield3/1/close-quarters)

komedija

Marvin OCX
07-03-2012, 18:36
Vec vidim USAS pedercine kako se cerekaju :( Pa zasto prave COD od ove igre :(

*Fila*
07-03-2012, 21:35
toliko od bf...nema šanse da to uzmem, jedino ako bude free što je nemoguće a i onda samo radi novih pušaka.

Marvin OCX
08-03-2012, 00:49
Navodno cemo u DLC-u koji ce doc iza ovog dobiti najvecu BF mapu ikad...

*Fila*
08-03-2012, 01:14
Navodno cemo u DLC-u koji ce doc iza ovog dobiti najvecu BF mapu ikad...
Rekla kazala...ali nadam se nekom kursku ili nečem sa 10 tenkova i po 2-3 helija, da bude onako pravi jebeni rat sa par manjih kuća i građevina u kojima može malo pješdaija ratovati. Ako bude tako uzimam taj dlc siguro, a za ovaj cod dlc to nije siguro, velim previše mi to smješno sve izgleda, i jadno.

Marvin OCX
08-03-2012, 01:30
Upravo to se spominje,vise oklopnjaka i letjelica. A od novog oruzja zelim na toj najvecoj mapi da postave kakav stacionirani sniper koji probija tenkove :)

Doggy
08-03-2012, 02:02
i onda bu ta najveca mapa ispala zadnje smece ko i heavy metal na bc2... di svi samo cekaju helic... bedastoca...

Gothmog
08-03-2012, 10:26
FR6cfWSy0Yc

*Fila*
08-03-2012, 12:23
i onda bu ta najveca mapa ispala zadnje smece ko i heavy metal na bc2... di svi samo cekaju helic... bedastoca...

Heavy metal je odlična mapa, sjećam se tone servera di su je igrali po 1000 ticketa, ali bilo je premalo ljudi i vozila za tako veliku mapu.

Postao sam 50lvl colonel :)
još samo 50 :)

Marvin OCX
08-03-2012, 15:26
Ides do 100??? :shock: Svaka cast :)

*Fila*
08-03-2012, 15:28
Ides do 100??? :shock: Svaka cast :)
Pa nego. Ovih 50 je bila šala, sad je ostalih 50 bit dosadno, ali nema druge, obavit ćemo i to :)

Markecgrad
08-03-2012, 15:56
http://i.imgur.com/y8kD2.jpg
:'(

Doggy
08-03-2012, 16:01
frend na ps3 vec dosel do 100

http://battlelog.battlefield.com/bf3/so ... 69571/ps3/ (http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/iGGy_Vz666/stats/285769571/ps3/)

*Fila*
08-03-2012, 20:32

http://battlelog.battlefield.com/bf3/so ... 69571/ps3/ (http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/iGGy_Vz666/stats/285769571/ps3/)

Pričam od 100lvl orao, dakle 145. lvl...
ali ima lik dobre statse

Dania
08-03-2012, 20:39
Pew pew pew!

Doggy
08-03-2012, 21:15

Pričam od 100lvl orao, dakle 145. lvl...
ali ima lik dobre statse

a daj, ja sam zabrijal da je 55. tj 100. zadnji...

Marvin OCX
08-03-2012, 21:19
Maloprije me orao lvl 78 skide 3 puta sa nekom sacmom sa 150 metara :( :) Kako neam blage. Al je onda popio 4 headshota sa 700 metara :) Jer ocito mu se ne moze pribliziti :)

*Fila*
10-03-2012, 02:16
Btw malo sam istraživao i naišao na nešto. Ako je ono u previewu tdm onda je mapa smanjena, dakle 8v8, smanjena mapa jer ima radnom pointe.
DAkle možda je veća varijanta mape za cq i rush...nadajmo se da će dlc na nešto ličiti. Prvo trebaju izaći oni pravi previewi kao i za karkand pa da se digne hype,...a možda i bude čemu tko zna...zanima me koja su nova oružja :)

Doggy
10-03-2012, 14:07
meni je dosta i ono kaj sam videl... hrpa kuteva di budu debili lezali s lmg-ima i sacmama, s claymore-ima na svakom uglu... da sam htel tak igrat, uzel bi cod, a ne bf3...

Marvin OCX
10-03-2012, 15:46
Mene je vise puta ubila neka pussy sa claymore na velikim mapama kad ih poreda oko zastave i na ulazu u kakav objekt, i onda zalegne tu u kakav cosak i ceka... Ili kad te helic ko recona uzme naganjati po brdima,pa x puta sam gledao dva protivnicka helica jedan kraj drugog kako skidaju pjesadiju itd itd. Ogroman je broj primjera takve i slicne bezvezne igre nevezano za mapu. Sve je do igraca.

*Fila*
10-03-2012, 18:15
Odi u cod, uđi u tdm. To nije tdm već takmičenje.
Odi u conquest large, softcore igre, debila koliko hoćeš.
U hc ima manje jer se tu manje praštaju debilima greške. Tako je otkako je svijeta i vijeka bilo i bit će. Zato squad up, teamplay i voicechat. Nema druge,.

Kid A
10-03-2012, 21:42
http://www.reddit.com/r/battlefield3/co ... atch_info/ (http://www.reddit.com/r/battlefield3/comments/qgkq9/reddit_vs_4chan_squad_info_match_info/)

Kid A
10-03-2012, 22:17
dabl post nja ~~~~
http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl ... 550335188/ (http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391550335188/)
http://i.imgur.com/BYBmP.jpg

hansi
11-03-2012, 00:54
>reddit in charge of fair play and good sport

Marvin OCX
11-03-2012, 10:21
Odi u cod, uđi u tdm. To nije tdm već takmičenje.
U hc ima manje jer se tu manje praštaju debilima greške. Tako je otkako je svijeta i vijeka bilo i bit će. Zato squad up, teamplay i voicechat. Nema druge,.

Ev sad bas igrao Squad DM, onak taj ribbon da dobijem. Nidje veze. Molim likove da se ne rasipamo po mapi vec da picimo zajedno i fatamo likove u unakrsnu vatru i da smo blizu da se ozivljavamo kad koji padne al dzaba. Uzmem nakon toga Kharg island conquest... 10 recona se nabilo oko mene kod B zastave,polijegali ko gusteri na kamenje i protivnicki snajperi ih poskidase redom :( Pa de reko makar kad snipate nemojte lezat vec se krecite ako znate da u protivnickom timu ima neko ko zna gadjat al ne ide :) Na kraju sam sve protivnicke snipere sam poskidao iz RU baze jednog iza drugog 8) A htio medica igrati jer mi je M16A3 zvijer od puske. Definitivno bolja od Famasa koja je dobra samo izbliza.

*Fila*
11-03-2012, 12:53
[quote="*Fila*":3n7p7i6h]Odi u cod, uđi u tdm. To nije tdm već takmičenje.

Ev sad bas igrao Squad DM, onak taj ribbon da dobijem. Nidje veze. Molim likove da se ne rasipamo po mapi vec da picimo zajedno i fatamo likove u unakrsnu vatru i da smo blizu da se ozivljavamo kad koji padne al dzaba. Uzmem nakon toga Kharg island conquest... 10 recona se nabilo oko mene kod B zastave,polijegali ko gusteri na kamenje i protivnicki snajperi ih poskidase redom :( Pa de reko makar kad snipate nemojte lezat vec se krecite ako znate da u protivnickom timu ima neko ko zna gadjat al ne ide :) Na kraju sam sve protivnicke snipere sam poskidao iz RU baze jednog iza drugog 8) A htio medica igrati jer mi je M16A3 zvijer od puske. Definitivno bolja od Famasa koja je dobra samo izbliza.[/quote:3n7p7i6h]

M16 je godhand samo takav, ja je nosim sa silencerom i ruskim holo. :)

Marvin OCX
11-03-2012, 16:30
Ruski holo,to je Cobra jel tak? A da, silencer obavezno,foregrip,i reflex kod mene. Ubija na distancu a recoil se moze kontrolisati. Nisam jos probao AEK. Kazu da je i ona fenomenalna...

*Fila*
11-03-2012, 16:44
Ruski holo,to je Cobra jel tak? A da, silencer obavezno,foregrip,i reflex kod mene. Ubija na distancu a recoil se moze kontrolisati. Nisam jos probao AEK. Kazu da je i ona fenomenalna...
imaš kobra to je ruski red dot
a holo je ruski onaj kružni, nije kao američki ''kockast''
aek je laser, preferiram bez ičega je nositi od optike, samo grip i silencer. DObra ali jede metke ko luda, obavezan ammo perk.

Marvin OCX
11-03-2012, 16:49
Rate of fire joj visok garant. A i ja sam primjetio da je vecina koristi bez ikakvih nisana i sa laserom. Nemam je jos otkljucanu al polako. Nekako me najvise F2000 zanima. Imam traume od nje jos iz bete :)

*Fila*
11-03-2012, 19:06
Rate of fire joj visok garant. A i ja sam primjetio da je vecina koristi bez ikakvih nisana i sa laserom. Nemam je jos otkljucanu al polako. Nekako me najvise F2000 zanima. Imam traume od nje jos iz bete :)
Ma i nije nešto, moraš jako tapkati jer ima dobar recoil. Mislim jak. Holo je na nju kao majka.
Na aek sam mislio da je laser jer samo pogedaš čovjeka i klikneš i mrtav je.

MasaKrisT
12-03-2012, 00:02
Može mi netko objasnit ove ACOG optike što se grejdaju ne znam 3,5, pa 4x itd. Da li se to optika koju koristim(HOLO npr) zooma više ili što, jer nisam baš skužio razliku:) Sprašio sam 200 killova u 2h sa AEKom,brutala je.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/masakrist/

EDIT: sad sam skontao da sam igrao na noobs only serveru lol, nije ni čudo .

Doggy
12-03-2012, 11:46
svaka optika ima drugaciji zoom, par ih imaju isti, svaka ima americku i rusku verziju, najmanje reflex i ruska cobra, holographic i ruska pka-s, pa idu 3,4 m145 i ruski pk-a, pa acog i ruski pso, irnv koji je isti na obje strane, pa rifle scope i ruski pks, jos ima za snipere balistic...

http://battlefieldo.com/attachments/bf3-dlc-jpg.722/

2 dlc bi mogel biti zanimljiv...

*Fila*
12-03-2012, 14:07
Može mi netko objasnit ove ACOG optike što se grejdaju ne znam 3,5, pa 4x itd. Da li se to optika koju koristim(HOLO npr) zooma više ili što, jer nisam baš skužio razliku:) Sprašio sam 200 killova u 2h sa AEKom,brutala je.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/masakrist/

EDIT: sad sam skontao da sam igrao na noobs only serveru lol, nije ni čudo .

Kobra i red dot je nekih 1.4 zoom
holo je 1.5
(obrati pažnju na ekran sa strane kako se smanji kad stisneš desni klik za sve vas koje će te tvrdit da ne smanjuje)
onda imaš ruski pka i američki 3.4 zoom. Diže se brže od acoga, manji je zoom, prema tome ima nešto manji recoil.
I onda acog 4x standard i nakon toga imaš, rifle 6x, ruski 7x za puške te onda idu 8x i 12x za snipere.(imaš i 12x za neke lmg, tako da budeš extra svjetleći noob=)
Preporuka: ovisi o mapi, na assault puške ne treba ništa više od 3.4, dakle holo, kobra ili 3.4 ako je malo veća mapa.
Veće mape može rifle scope ako imate pušku tipa abakan ili m16a4 pa možete fino puckat metak po metak, mislim preciznije su.

Na injžinerca ne treba išta više od holo-red dot jer su puške relativno manjeg dometa (osim scar koji je priča za sebe)

Support strojnice experimentirao sam sa svačime, nekako su mi najbolji iron sight, irnv na nekim mapama i kobra. Od toga ništa više.

Sniper sa holo ili 3.4 jebe mame, jer je jak, a ne svjetliš ljudima po mapi sa optikom.

Eksperimentiraj, naći ćeš ono šta ti paše i začas si on top :)

Marvin OCX
12-03-2012, 14:42
M98b,silencer i holo na Teheran mapi npr jer je mracna-masakr napravis. Ne vide te,nema te na mapi i ne cuju te,a glave pucaju ko lubenice :)

W3DR4N
12-03-2012, 18:54
Ako želim kupiti Battlefield, koliko mi je bitno uzeti Back to Karnešto?

*Fila*
12-03-2012, 19:24
Ako želim kupiti Battlefield, koliko mi je bitno uzeti Back to Karnešto?
Podosta. 10 novih oružja, 4 mape...većina servera su ti b2k tako da ako želiš imati full exp i te spike uzmi si ga.

MasaKrisT
12-03-2012, 20:10
Fila,marvin itd, ima kakva ekipica da igrate preko ts i to? Znam da sam još noobina, ali volio bi i tu stranu bfa isprobat, ne samo public.

W3DR4N
12-03-2012, 20:18
Nitko ne želi igrati s tobom jer si metalac.

MasaKrisT
12-03-2012, 20:58
Razočaran sam, ista fora od 2008.
Daj nešto novo.

W3DR4N
12-03-2012, 21:10
Nemam.

Marvin OCX
12-03-2012, 22:05
Masakrist.@ Fila ima ekipu,on je pro i stalno igra. Ja sam tu povremeno al kad jesam javi da zapucamo.

*Fila*
12-03-2012, 22:12
A imam ts ali imam stalnu ekipu, mislim nije moj ts pa te nemrem zvat na njega. Dođi na cbc, dokaži se malo pa te zovnu moji :)
I fila je pro, lol to that marvine :)

Marvin OCX
12-03-2012, 23:04
Kako nisi,puno igras,znas metar fazona,imas ekipu,extra statse... Manijaci i no liferi su nesto drugo. Mene je neki dan po prvi puta u 1-1 nadigrao jedan recon,BlacFalkon ja mislim da se zove,5 puta me skino,ja njega 2 puta al onda vidim da lik ima preko 15000 killova i 500 sati sa M98B a ja 1000 i oko 120 sati ukupno... To je manijak, ne dobar igrac. :)

*Fila*
13-03-2012, 01:57
manijaci su svi koji su prvi na statsima i candyman-srb
a to što veliš, casual skiller ono ajmo tako reć možda i jesam, imam neke aseve u rukavu,. igram na laptopu pa me to nekad jebe ali bitno da se praši.

Marvin OCX
13-03-2012, 03:39
Ne nuzno jer statsi su varljivi. Gledam likove koji su prvi u HS distance, ima ih sa HS sa skoro 5000 metara sto je apsolutno nemoguce bez nekog hacka. Ili likovi koji imaju osjecaj za skidanje pilota u heliju poput onog Wovna koji je u 1-1 situacijama samo dobar recon,nikako predobar. Ili oni likovi sto imaju kanale po you tube. Recimo onaj TheRealPwnstar je slayer nevidjen,ali na malim mapama. Postao je jedan gameplay sa Caspian bordera i to je drugi igrac potpuno. Izgubljen totalno jer nije navikao na to da moze popiti metak sa svih strana,sa velikih udaljenosti,od vozila ili letjelica :) Ja volim kad vidim nekog ko ima po 2000 killova sa 5 razl pusaka i ko se snalazi u svim klasama. A tu ipak trebaju uslovi,sigurno ne laptop ko kod tebe i 100 ping ko kod mene,al eto,puca se :)

Systematic Reverse
13-03-2012, 10:20
igram na laptopu pa me to nekad jebe ali bitno da se praši.

eh, to je vec malo fucked up. :)

*Fila*
13-03-2012, 13:35
[quote="*Fila*":1zszutgf]igram na laptopu pa me to nekad jebe ali bitno da se praši.

eh, to je vec malo fucked up. :)[/quote:1zszutgf]

Najveći je gušt onda rastaviti nekog ko ima neku mašinu, a ja igram na 30 fps :)
Maksimalni trollface :)
Meni osobno su tr najjača igrača, prvi sa naših prostora, CoronaAce, drugi je xfactor iz rival gaminga, a treći je neki dečko što fura tenkove nicz_dk i skida boga i vraga sa one shotom. Nevjerovatan dečko. Sva tri su daleko o nekih preserevatora, već igračine samo takve.
Ostali sniper điđe miđe i preseravanje su samo to, preseravanje.

Systematic Reverse
13-03-2012, 14:38
ja ispizdim štagod da igram na lapu..

Marvin OCX
13-03-2012, 21:21
Pored sve zelje ja ne mogu igrat medica ili bilo sta drugo. Citav rafal ispucam u lika sa 20 metara i ne ubijem. I tako minimum 80% partije. Pucam papirne metke ili cvijece ocito :( Internet je definitivno razlog,nema sta drugo biti.

*Fila*
13-03-2012, 22:15
Pored sve zelje ja ne mogu igrat medica ili bilo sta drugo. Citav rafal ispucam u lika sa 20 metara i ne ubijem. I tako minimum 80% partije. Pucam papirne metke ili cvijece ocito :( Internet je definitivno razlog,nema sta drugo biti.
HC???
kad ćeš shvatiti da ti može samo pomoći

Marvin OCX
14-03-2012, 05:45
Probao al ne mijenja nista. Famas i M16A3 bas juce koristio i npr 2 killa napravim kako treba,short bursts na medium distancama i bas padaju brzo, narocito sa M16A3 radi duze cijevi i onda 10 min je uzaludno pucati... Net nestabilan. Ona krivulja stabilnosti konekcije vise lici na EKG :) A snipanje mi je prelagano na HC da furam,narocito quick scoping. M98B bez nisana,1 metak kill. Na softcore bas moras ici na HS...
Ev suskanja o patchu http://twitter.com/#!/zh1nt0
i DLC trailer
s9N853JrG_0

*Fila*
14-03-2012, 10:34
Ako misliš da je tako lako onda dođi na cbc i budi u suprotnom timu pa ćemo vidjeti :)

Marvin OCX
14-03-2012, 12:14
Et izazivas me sa nozem da dodjem :) Ne ozb, sa sniperom i sa malo reflexa bas je lagano jer 1 metak ubija,sa neke manje distance,100 m,nisam pokusavao vece. Odigrao TDM jednu partiju i dvije CQ. Definitivno laganije nego na softcore i nije fazon jer ne moras glavu gadjati. HC je u globalu tezi samo ako nemas ekipu,i skill naravno jer pravila su svima ista. A ti bi da ja dodjem da me ti i tvoji kompanjoni silujete :P

fear
14-03-2012, 21:25
@fila_ jeste možda primjetili lag na CBC serveru na nekim većim mapama, sada kada mi framrate više nije problem u nekim trenucim mu se pojavi masovni lag i kašnjenje tipa oću se spawnat u tenk koji mi je na popisu a on je pun već 2sekunde

Tegla Ajvara
15-03-2012, 09:23
tak i sa avionom i onda me stvori na avionu koji taman poljece

*Fila*
15-03-2012, 12:34
Et izazivas me sa nozem da dodjem :) Ne ozb, sa sniperom i sa malo reflexa bas je lagano jer 1 metak ubija,sa neke manje distance,100 m,nisam pokusavao vece. Odigrao TDM jednu partiju i dvije CQ. Definitivno laganije nego na softcore i nije fazon jer ne moras glavu gadjati. HC je u globalu tezi samo ako nemas ekipu,i skill naravno jer pravila su svima ista. A ti bi da ja dodjem da me ti i tvoji kompanjoni silujete :P
Još jedan koji tvrdi da je hc lakši... :pray: :rotfl:

@fila_ jeste možda primjetili lag na CBC serveru na nekim većim mapama, sada kada mi framrate više nije problem u nekim trenucim mu se pojavi masovni lag i kašnjenje tipa oću se spawnat u tenk koji mi je na popisu a on je pun već 2sekunde

To je do igre sinko, jer igra ne kuži brzinu kojom svi kliknu da stvore u tenk i onda stvori ljude na tenku. To je jer su htjeli napvraiti spawnanje u vozilima, a nisu to napravili kako spada debili.

tak i sa avionom i onda me stvori na avionu koji taman poljece

Blame dice.

Marvin OCX
15-03-2012, 18:40
Još jedan koji tvrdi da je hc lakši... :pray: :rotfl:

cxO6FIB5E-0

Jos jedan koji je u pravu,ne znam sta je tu cudno? O ovome sam pricao,a ovo je visestruko lakse nago na normal modu gdje moras imati hack za 1 bullet kill.

*Fila*
15-03-2012, 20:04
Ako ti imaš skill ko on onda dođi da te vidimo, da vidimo kako si dobar.
Te fore di lik pali neke njubare na hc i onda to snimi su mi smiješne. Bumo vidjeli kako bi se proveo protiv nekog ko trči, rusha, radi za tim.
A ovi debilčeki koji kampaju pa ih skineš...I nije ti one shot kill...je na nekih 50m, a imaj na umu da smiješ samo jednom promoašiti, a kad promašiš onda si završio.
Tako da ptah bez ikakve uvrede još si ''zelen'' da svoje priče potrijepljuješ nekim no life skilanderima.
btw. skor mu nije nimalo impresivan a kao jebeno je dečko agresivan. Velim nemoj sam sebe zavaravati gledajući ovakve videose. Velim pozvan si kad god želiš na cbc u naš ili suprotni tim pa ćemo vidjeti kako je hc lak.
gl hf i nhf brate

Marvin OCX
15-03-2012, 20:21
Dude relax.

Kid A
15-03-2012, 20:29
Filu jos jebe to sto je zavrsio rat a njega nije sacekalo

"nadjemo se u igri pa ces vidjet kak sam faca hur hur"

Dania
15-03-2012, 20:50

*Fila*
15-03-2012, 22:03
Dude relax.
Savršeno sam miran, samo sam iznio svoje mišljenje, izazvano tvojim, nije dopušteno?

fear
15-03-2012, 22:28
nego di najčešće igrate, pitam čisto da vidim kak pcp ekipa igra

*Fila*
15-03-2012, 23:37
nego di najčešće igrate, pitam čisto da vidim kak pcp ekipa igra
pa ja većinom na cbc, hc domaći
bug ima isto neku ekipicu
xxx drži pristojan bolt action server (ptah you know what i mean)
53core imaju rush, dosta prazan ali bilo je dobrih partija
dfa bilo koji je dobar, samo pun nujbara, nema punish systema, i veliki je red za uć.
Većinom sam na hc, za soft ti ne znam puno jebiga.

Systematic Reverse
16-03-2012, 20:16
"nadjemo se u igri pa ces vidjet kak sam faca hur hur"

a ti fino stalkas i samo cekas gresku!

*Fila*
18-03-2012, 22:46
ova igra nema smisla bez skvada ili teamplaya preko ts i tako to.
Sad išao malo po serverima, debili, ali debili da to nije normalno...ubije mi samo volju za igrom.

fear
19-03-2012, 10:39
ova igra nema smisla bez skvada ili teamplaya preko ts i tako to.
Sad išao malo po serverima, debili, ali debili da to nije normalno...ubije mi samo volju za igrom.
tru dat,
dobro je kada naletiš na server di igra nekakav clan pa ih pratiš, sve ostalo je recept za ragequit

Marvin OCX
19-03-2012, 18:04
Ne samo da nije toliko zanimljivo kao kad si squadu sa slusalicama vec je i dosta teze. Ali opet sve je to od igraca do igraca. Ne ulaze svi na servere iz istih razloga. Neki ce zejebavati i trollati ako im je to zabavno u datom trenutku dok drugi ovu igru shvataju preozbiljno. Npr-Uletio da snipam i oznacim soflamom sve metalno na mapi,od zippa do aviona i napisem timu kratko i jasno USE JAVELINS!!!! Da bi neko odgovorio TOOOO CARE i tako je partija tekla(lik je iz srbije) da bi ja kasnije primjetio u chatu komentare tog lika od psovki suigracima, i meni, ako malo zakasnim da mu oznacim koga, preko spominjanja svoje ekipe i toga kako su jebeni pa do nekog monologa o COD igracima i sniper noobovima... Bezze. Ako te to bas toliko nervira promijeni server jer nerijetko se naleti na momke koji vole malo timskiju igru.

*Fila*
19-03-2012, 19:10
Jednu rundu ostanem, vidim da sam prvi u ekipi, drugi moj ima 12-24 sve mi je jasno. Na kraju runde hvala đenja dok ne nađem neki normalan server di se na kraju ubija za svaki tiket,.

Gothmog
19-03-2012, 20:16
Nisi ni ti ništa bolji od te ekipe koja te živcira, ako samo gledaš K/D. Najbolji timovi sa kojim sam igrao nisu imali najbolji omjer, ali su svejedno bili prvi, jer su bodove zarađivali u kitovima, igrajući timski...

*Fila*
20-03-2012, 01:52
Nisi ni ti ništa bolji od te ekipe koja te živcira, ako samo gledaš K/D. Najbolji timovi sa kojim sam igrao nisu imali najbolji omjer, ali su svejedno bili prvi, jer su bodove zarađivali u kitovima, igrajući timski...
sa kdr ionako nemoš bit prvi, trebaš imat team, raditi za team...ja se ubijem za likove, uzimam kittove palih medica i oživlojavam vraćam ekipu, ostatak dekipe se njubira i lik leži a dve claymorice iza njega i on uživa sa bipodom i kul mu je
ako igraš timski, igraš objective, bit ćeš prvi iz razloga 1. bodovi u skavdu se duplaju, radiš objective, bodova na tone. 2. tamo je uvijek akcij, uvijek se puca, ako si brz na okidaču nagrađen si i sa kdr 3. održavaš tim, daješ metke, health i spotaš
bodovi bodovi bodovi
jadno je kad sam ja prvi, moj skvad na dnu, a ja mvp sa scoprom 10000 i kdr nezz 22-25 to je jadna igra jer samo sam ja radio objective za nekih 2-3k više od mojih debila koji su valjda tek danas instalirali igru.

Kid A
20-03-2012, 02:11
A zakaj se ne prijavis u Navy Sealse ili neku slicnu elitnu postrojbu? Ono, kad si toliko dobar steta da ti skill propada s nama u IRL-u http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/wildy.gif
Bar ce mi ikad biti jasni ljudi koji ovako preozbiljno shvacaju igre

*Fila*
20-03-2012, 12:19
Ptah brate nije valjda da se ljutiš na mene radi onog gore....vidim igraš svaku večer više ni ne pozdravljaš :)

opa eto na patcha :)) još par sati da srede neke gluposti i to je to :)

Systematic Reverse
20-03-2012, 12:28
Bar ce mi ikad biti jasni ljudi koji ovako preozbiljno shvacaju igre

jbg, najbolje gejmanje je kad cw-aš vs nekog sličnog skilla, svidjelo se to tebi ili ne.

a takvo gejmaje neces doziviti ako "neshvacas ozbiljno" igru.

zato i postoje casual igraci i igraci koji se uhvate jedne igre zato sto im rula, i zele biti sto bolji u njoj.

Kistra
20-03-2012, 16:24
Da li ostaju sacuvani statsi ako izadjem iz runde koja nije zavrsila?

Marvin OCX
20-03-2012, 16:42
Ptah brate nije valjda da se ljutiš na mene radi onog gore....vidim igraš svaku večer više ni ne pozdravljaš :)

opa eto na patcha :)) još par sati da srede neke gluposti i to je to :)

Ma jok,kakva ljutnja. Svi imamo pravo na misljenje a ja sam samo prenio svoja iskustva sa snipanjem na HC modu... A uletim skoro svako vece jer imam ovih dana vise slobodnog vremena i da vidim jel mi od varijacija u brzini konekcije pada i skace onaj problem detekcije. Uzmem FAMAS i jednim okvirom pokosim trojicu na pocetku runde dok ostatak jednostavno treba citav okvir na jednog covjeka. A naravno da si mrtav u 95% takvih slucajeva. I poceo mi se javljat pad u framerateu al bi to danas trebao rijesiti jer cu novu konfu nabavit...

Ostaju. Meni barem uvijek ostaju ili se naknadno jave. A znao sam cesto "nasilno" prekinuti rundu sa alt+f4 ili me zbog pada konekcije samo izbaci. Bas neki dan nakucam 60 i kusur killova sa M40A5 i izbaci me,pa kad monitor nisam pojeo :) Ali se javi sva statistika kasnije izuzev jednog slucaja kad su kilovi bili u globalnim statsima profila al u statsima konkretno te partije nije bilo. Znaci pise nulla kills i death za svih 60 igraca :)

ProzoЯ
20-03-2012, 17:26
Ja imam hd 6850, amd phenom quad core 955 be, 4gb rama. Bili trebao moc igrat sve na ultra settings? jer steka mi cak i ako stavim high settings pa igram med/high kombinaciju

Kistra
20-03-2012, 18:56

Ostaju. Meni barem uvijek ostaju ili se naknadno jave. A znao sam cesto "nasilno" prekinuti rundu sa alt+f4 ili me zbog pada konekcije samo izbaci. Bas neki dan nakucam 60 i kusur killova sa M40A5 i izbaci me,pa kad monitor nisam pojeo :) Ali se javi sva statistika kasnije izuzev jednog slucaja kad su kilovi bili u globalnim statsima profila al u statsima konkretno te partije nije bilo. Znaci pise nulla kills i death za svih 60 igraca :)[/quote]

Super,jer sam igrao na jednom serveru sa 37000 tickets-a pa nikad zavrsiti
(igrao sat i po,a ono tek otislo oko 5000 tickets-a)...

*Fila*
20-03-2012, 21:24
Ostaju ako ne uđeš u taj isti server.

Kistra
21-03-2012, 10:24

Kako to mislis?Ja sad ne smijem uci ponovo u taj server jer mi se onda gube stats-i?

*Fila*
21-03-2012, 14:24

Kako to mislis?Ja sad ne smijem uci ponovo u taj server jer mi se onda gube stats-i?
ne u taj isti, jer igra ne kuži i resterira statse na nulu kao da ulaziš prvi put u rundu. Uđeš u drugi server i igraš pa dođe report.

*Fila*
23-03-2012, 21:58
patch odgođen...trebao je bit 27.3...ali bolje je ovako da nas yebu svako malo.

Doggy
27-03-2012, 13:16
ovaj put je dice nadmasil samog sebe...

mozda je popis fixeva s ovim patchem malo veci, al jos je veci popis zajeba... nadam se da pc igraci budu imali vise srece, pa se to nebu odnosilo na njih, al ovo kaj su na ps3 napravili je kaos...

osim kaj se mora opet skidat b2k, kitovi su restartani, tak da se opet sve treba slagat, neke stvari su cak i zakljucane...

Kistra
27-03-2012, 22:19
DICE has introduced new ‘shortcut items’ to the in-game store with the latest update.

These allow players to purchase items that would usually only be available via playing the game. Ten different shortcuts are currently available to purchase.

“If you’re new to the game, this is the perfect way to gain some ground on the veterans online,” explains DICE. “Or if you’d love to get some more air time in the jets but want to equip those AA missiles straight away, this is for you.”

The shortcuts include:

Kit Shortcut Bundle: Immediately unlocks all items unique to the four playable classes
Vehicle Shortcut Bundle: Immediately unlocks all items for all vehicles
The Ultimate Bundle: Immediately unlocks all items from all other available shortcut packs

The items are currently available from the PlayStation Store or in-game Battlefield 3 store and will be rolled out to PC and Xbox 360 players once the latest patch launches.

Koji je onda cilj igranja i gdje je tu zabava? :shock: Za svako oruzje,nisane i dr. stvari bi se trebalo potruditi gdje poslije
budes zasluzeno nagradjen,a ne uvesti ovu glupost...mislim da je ovo jedna od zescih gluposti koju ce DICE napraviti... :thumbs1:

Doggy
27-03-2012, 23:06
nije im ni prvi ni zadnji put...

*Fila*
28-03-2012, 00:06
doggy pričaj kakav je peč?
trubeeee :)
ali čujem da je to jedino pozitivno :yuck:

*Fila*
28-03-2012, 11:27
Neke od stvari koje nisu bile u patch notesu, ovo je sa PS3, moguce da ce biti tako i na PC-u:

Moved AA on Kharg (US on Carrier, Russian at Air strip) (Thanks whoever did this!!)
Faster vehicle spawn (I mainly noticed air)
Shorter game start countdown
Much better responsiveness (Even better with AA turned off)
You can fly through all poles from testing with jets and little bird so far. (EDIT - Only the top breaks, halfway down its still solid, which works out ok)
Can spawn into AA guns (People actually use them now)
**Improved sound EDIT: Can hear footsteps, reloading as well as voiceovers ( ahh fuck theres a grenade etc), much more clearly, I could hear footsteps and reloading from next room.
I think console sound cutout is fixed (EDIT: Reports that it isnt)
Uninstalls B2K and forces you to re download (PS3 thing I think)
Custom Servers (AU Pricing, 34.99 for 30 days, 9X.XX for 90 days, also has 1 day option and some others)
Match Making option in multi player, seems to be for esport/organised scrims on custom servers.
Reset some of my kit customisations
Many Many small UI tweaks, minimap has more focus on team function icons (heal, repair, flags)
Icons for vehicles on spawn screen
Easier to see what spawn point is selected on map when selecting spawn
No blind colour mode, but all the icons seem to be much easier to see (seem to be tweaked towards blind mode type icons)
Jets guided missiles are actually useful and can take out a tank and nearby infantry (runners from tank) in 2-3 hits tops)
*Stinger takes about 2-3 seconds to lock onto and fire, missiles seem to move slightly faster, 1 hit disable and if more then 1 engineer in area heli is generally fucked, I forsee a lot of heli's flying with ECM or Maintenance in future, range is greatly reduced but enough to keep helis off a flag and nearby area. EDIT: Lock on is UBER Fast, like seriously must be less then 2 seconds, there is however a minimum range which you can't lock on at all, might be about 15 -20 metres.
Can quit between rounds
Havoc is noticeably easier to fly but I still don't think its on par with Cobra, should be able to stand its own though.
Other squad leader objectives are marked on flags, I could see this as SL, it shows a star next to objective X1 or X2 if 2 SL have marked it, this is awesome!
Laser marker or maybe guided missile range seems to have been increased, could hit empty APC at C from Aircraft carrier on Canals using little bird.
The 'out of bounds' area is now shaded orange, to make it more apparent, for the idiots.
They've added a Russian soldier customization.
They added a more audible sound for when you're getting shot in vehicles, and when your vehicle is disabled.
Laser guided missiles (Jets) are a one-hit disable on tanks, without having to have the tank be painted.
Jet Canons have been toned down a lot, the difference is really noticeable. Gives the disabled pilot more time to bail out which = less kills.
The green squad color has been changed just a bit. It's a little more towards the shade of the squad color PC has for colour blind mode.
The revive icons on the map for medics has been made 3 times bigger. Not exaggerating. It's fucking huge. Also, the medpacks and ammo packs on the map are tiny.
Objective icons are more apparent on the map, and larger. On the downside, if you're using air vehicles, it'll be difficult to see other vehicles on the map.
The guns have quite a noticeable recoil change as well.
Dodging missiles in Jets is still very possible. So far, I haven't noticed much difference than pre-patch.
Guided missiles now lock on to vacant vehicles as well.

Doggy
28-03-2012, 13:02
ovo za aa nisam skuzil na kharg-u, a spawn u aa isto tak nisam videl...
minimapa je previse zoom-irana, ammo i heal kutije su manje na minimapi, ko i jeep-ovi, koje se jedva skuzi, pogotovo kaj da mina blizu njega (mina je na minimapi veca od jeep-a)
cijene servera na ps3 su po meni odlicne, 1 dan 11kn, 7 dana 50kn, 1 mjesec 200kn, 3 mjeseca 450kn
svi kitovi su restartani, opet se sve mora slagat (osim vozila), a na inzinjeru sam moral 4-5 put slagat opet 553, jer je uvjek vracal na m4... a na 553 svaki put stavljal laser...
to da se lakse vidi spawn point, ne vidi se, sve isto
kaj se boja tice, mislim da su ih zajebali, sve djeluje nekak cudno sad, mozda jer sam navikel na ono kak je bilo
za jet guided missles, i dalje su u banani, ni 8 preleta ne unisti tenk ak ga ovaj popravlja, cak ni raketa i hrpa olova iz masinke, i to na hc-u... na svakom tenku dobijem po 4-5 put disable, al uvjek ga poprave...
sa stingerom sam gadjal jedan tenk koji je bil oznacen, na caspianu, kad je izlazil iz us baze, ni hitmarker nisam dobil, neznam kaj je bilo...
onog odbrojavanja na pocetku match-a vise nema, al je zato izmedju match-eva na 50 sec, al ok, da se izaci tu...
to da guided rakete ciljaju i prazno vozilo je glupost, a nek su dva vozila jedno kraj drugog, random ih mjenja, kolko god jedno vozilo bilo na sredini nisana...

Doggy
29-03-2012, 00:01
http://battlefieldo.com/threads/pc-patch-details.4586/

fear
29-03-2012, 18:35
opet su napravili sranje.
mg36 je uništen, igra mi se u 2 sata 5 puta smrznula i 3 puta crashala na desktop.
jebo im bik mater nesposobnu

Doggy
29-03-2012, 19:22
fala, znaci nisu samo konzolasku verziju sjebali, ahahahaha...

W3DR4N
29-03-2012, 19:23
Znači dodali su hrpu gimmicka tipa karta i comm rose, a nisu se sjetili popraviti igru. A jesu nam ga opet metnuli.

fear
29-03-2012, 20:41
also, sada vidim da nemam više Extended Mag za mg36
o jebali oca svog

Tegla Ajvara
29-03-2012, 22:16
nekak mi zao love sta nisam skino igru i samo preso i obriso

ali drugi puta cuuu pametnijeeeeeeeeeee tanana nanana nana :gitara:

DJ Not Nice
29-03-2012, 23:00
Ne mogu ni igrati više, čim ožežem igru, te želim ući na server, dočeka me hebeni black screen.

Iz dna duše mrzim EA, ne bih ni kupio BF3 da ga nisam dobio.

EDIT: Uz malo guglanja, otkrio sam potencijalni problem/rješenje.

*Fila*
30-03-2012, 00:56
Cijeli dan nisam mogao igrati pa eto navratio večeras malo. Odigrao 2-3 runde...ne znam što misliti zbilja ne znam.
Evo nečeg čeg se sjetim ovako:
commo rose isti rac, beskorisan sa hrpu neppotrebnih naredbi i malo ljepši,
recoil svih pušaka podignut što je i dobro i loše, treba se naviknut na sve to, ali u načelu je to ok
ne vidim previše razlike između moje postave prije sa m16 i silencer i sada, ubija, i djelim hedare previše, nisam ja tako dobar streijelac, ali svaki drugi kill je nekako hedara...valjda recoil
popravljanje tenka je jedan dan posla što je ok...ali jedan hit, i ideš u racku što opet ne znam koliko je dobro...
novi zvukovi su ok...ali ono, čemu mjenjati nešto što je ionako nebitno,
mapa je qurac opet, neprecizna, barem meni, u sva tri moda, koji su pratički isti qurac, fuj,
par puta ubijen kroz zid, ali baš kroz krvavi zid, reko okej
opet sam umro kad sam legnuo iza zida dakle nisu popravili delay, iako moram priznat da ljepše meci pogađaju nekako
maknuli su frog prone ili kako već hoćete i to nikad neću prežaliti, debili yebeni prokleti bili na uskrs 2012.
kao da brže diže scopane puške, možda je do mene
par puta mi se desilo da gađam lika i aposultno ne dobijem ni jedan hit marker, pucao sam iz hipa sa 10 m, ali opet wtfffff, ni jedan hit?
nisam stigao puške testirat osim scar, pekcheneg i m16., čini se okej mada moram još malo igrat da vidim
strojnice na tenkovima su preciznije i jače (barem meni)
soflam se vidi bolje što je win
havoca nisam probao, vele mi ovi moji letači da je fin sada...rakete su jače i ovaj moj jedan je presretan jer ubiaj sve iz prve tenkove
mitraljka na avionu užaš veli mi ovaj moj maverick
tenk na tenk dvoboj brže završava što je ok
ali kad gađam tenk bazukom kao da mu opet treba pun rac
javelin je sada bog i batina, mislim debili, čemu buffat buffano!!!! retardi
...i još dosta toga, prvi dojmovi su to
ukupan dojam: ne znam. Usrali su dosta dobrih stvari, mislim čemu dirati taj frog prone leap i to ili takvo što.Čemu ikone za oživit ekipu koje su 3/4 mape da ne vidim protivnike koz njih??? debilzam. Vau zvukovi, kul, da skužimo da su nešto promjenili. E i sad vidiš ping, napokon, da izgleda da su kao nešto i promjenili. Izmjena malo menu i to...ne znam, moram sutra još igrati, ali sve u svemu nisam a kao što vidim nisam jedini....
šta vas najviše smeta, šta mislite da su još trebali ili nisu trebali promjeniti?

Gothmog
30-03-2012, 08:08
Aha...ovo bi objasnilo zašto ovih dana viđam više servera i playera na Bad Company 2 :D

W3DR4N
30-03-2012, 18:36
Bar je Fila poznati COD camper, pa ne znam što se našao buniti.

Kistra
30-03-2012, 18:53
Pa jebemu DICE i EA pa dokle? :hangin: Pre ovog patch-a sam igrao normalno i sve je bilo savrseno (resio se svih proslih problema)
da bi ovim patch-om opet sve sjebali i opet ne mogu uci u jedan jebeni server! Super,bas super i neka samo tako nastave,jako malo im fali da
stvarno sjebu igru do kraja,sto ocigledno hoce da postignu... :cry:

*Fila*
30-03-2012, 23:07
Koliko je igra obećavala....a gle sad... :|

Tegla Ajvara
31-03-2012, 07:20
ma usrali su samim time sto moderi nemogu pravit modove.
-__________________-'
ovo meni lici vise na neki mmo, neg na mp igru

Kistra
31-03-2012, 19:53
Ne mogu ni igrati više, čim ožežem igru, te želim ući na server, dočeka me hebeni black screen.

Iz dna duše mrzim EA, ne bih ni kupio BF3 da ga nisam dobio.

EDIT: Uz malo guglanja, otkrio sam potencijalni problem/rješenje.

Aj molim te mi reci kako da se resim black screen-a,ako si uspio naci rjesenje?

DJ Not Nice
31-03-2012, 20:49
Pošto imam RUS verziju igre, morao sam skinuti patch za prijevod sa RUS na ENG.

Kistra
31-03-2012, 22:40
Pošto imam RUS verziju igre, morao sam skinuti patch za prijevod sa RUS na ENG.

Hvala ti,to sam i ja napravio i sad radi,ali me izbacuje iz igre svake 2-3 runde...

DJ Not Nice
31-03-2012, 22:43
NP, na svu sreću nemam tih problema sa izbacivanjem iz runde.

swYRwDU2gPc

Kistra
02-04-2012, 09:05
M39 EMR i SKS :pray:
Ovi sniper-i ko da su stvoreni za Team Deathmatch... 8)

*Fila*
02-04-2012, 10:30
M39 EMR i SKS :pray:
Ovi sniper-i ko da su stvoreni za Team Deathmatch... 8)
m39godhand da, stavim mu prigušivač i holo i okolo rush. Boli me njonja što plaču auto sniper noob :)
A sks je prejak, prejako su ga buffali.

DJ Not Nice
02-04-2012, 14:30
SKS sa flash suppressorom nema recoila.

MasaKrisT
02-04-2012, 19:09
Jel se to meni čini ili aek sad trza ko blesav? Odigrao tri partije danas, u jednoj problemi s lagom, u jednoj sa zvukom.joj.joj.

Marvin OCX
03-04-2012, 14:52
Nema DICE blage sta zeli sa ovom igrom. Sjebali su sve na sto se niko nije zalio a ostavili ili buffali vecinu stvari koje iritiraju vecinu igraca. Ne znam zasto vec jednom ne izbace recon kao klasu jer ga nerfaju od BBC2 konstantno. Svi sniperi su sada pracke obicne, oslabljeni(1 hit kill sa 20 metara nije vrijedan spomena) bullet drop je veci i najveci idiotluk od svih-nerfanje steady scope funkcije sto ubija svaku agresivnost u recona jer moras biti klasicni nepomicni kemper koji gadja samo nepomicne mete da bi mogao zaustaviti dah i nanisaniti kako treba. O gadjanju meta u trku necu ni pricati a kamoli o nekom brzem nisanjenju kada ti neki supprot recimo izleti na nekih 60-70 metara gdje ste jedan drugom u dometu. Tu sam sada svaki puta mrtav jer ne mogu iz trka stati i nanisaniti. Prije patca sam u 99% slucajeva ubijao u takvim situacijama i kad promasim glavu pa moram 2 puta pogoditi jer sam se mogao bocno kretati cik cak,brzo stati,nanisaniti i gadjati. Tek sada ce biti recona kempera koje i ja ne volim. Ne razumijem ove gluposti jer recon je bio sve al ne OP klasa ma kako se neko ustelio.
A ostale puske sada brze ubijaju. Puno brze. Neki dan na khargu su me sa 70 metara opusteno skidali 15-ti leveli sa pola rafala bez ikakve sanse da se mogu sakriti ili skakanjem izbjeci koji metak. Znaci skill koji sam imao sa snipom sada vise nije bitan jer neko ko je tek kupio igru me moze brze ubiti sa m16a3 i na 100 metara. BF3 polako postaje COD ovakvim potezima.
BF4 definitivno nemam namjeru uzimati dok ne vidim imaju li namjeru unakaziti odlicnu MP igru. A BF3 cu igrati svakih 10 dana po 2 min kada cu uci u server i svirati sa sirena u autima jer je to moralo biti promijenjeno :D

*Fila*
03-04-2012, 18:51
SVakom novom minutom i smrću ili čak i nekim killovima, žalim novce za ovu igru...kako je uspjela od jebeno dobre igre tako postat loša to ne mogu razumjeti ali bi volio samo diceu zahvalit jer odličan posao rade. :thumbs2: :hangin:

Freddy
03-04-2012, 19:15
zar sam ja jedini kojem je igra postala bolja :/

W3DR4N
03-04-2012, 20:03
Nedo bog da bi netko Filu ubio. Odma igru u smeće. lol

Deadwalker
03-04-2012, 20:09

Kid A
03-04-2012, 20:51

*Fila*
03-04-2012, 22:30
zar sam ja jedini kojem je igra postala bolja :/
Pa očito, jer tona ljudi pidzi nakon patcha, zbilja su zeznuli što je demize i sam priznao. Nisu mav ni popravili već se opet moš dić ako legneš na njega lol.
Rade na patchu da patchaju patch. :)

DJ Not Nice
03-04-2012, 22:45
18YLzyK-Kbs