PDA

Pogledaj cijelu verziju : Battlefield 3

Stranica : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10

Kid A
07-12-2011, 19:10
Kako je ovaj Marvin pametniji kad suti

Deadwalker
07-12-2011, 19:28
Ti volis konzolsake pucacine i sve sto ide sa time, zato ti je MP u Resistance 3 bolji od ovog u Bf3. Meni je to smijesno i u sali uporediti. A beta je bila bugovita kao i trenutno sto je finalna verzija bugovita u malo manjoj mjeri zato sto je MP battlefielda 3 ogroman,mape su ogromne,opcije i mogucnosti. Najobicnije snajpanje je ovde mini nauka jer moras savladati tako komplexne i velike mape,znati desetine tacki sa kojih imas pregled desavanja(moras mijenjati poziciju nakon killa) sto znaci da moras znati i predviditi kretnje protivnika,pa tek onda dolazi do izrazaja mehanika pucaja,snaga snajpera,bullet drop... Bugova mora biti jer je ovaj MP na momente pravi pravcati rat. Battlefield 3 je svjetlosnu godinu iznad konkurencije po pitanju MP cak i bez vozila koja su prica za sebe.

:rotfl:
Doduše, ova boldana rečenica mi nimalo nije jasna. Bit će da sam intelektualno zaostao da shvatim to.

Kistra
07-12-2011, 19:38
Ti volis konzolsake pucacine i sve sto ide sa time, zato ti je MP u Resistance 3 bolji od ovog u Bf3. Meni je to smijesno i u sali uporediti. A beta je bila bugovita kao i trenutno sto je finalna verzija bugovita u malo manjoj mjeri zato sto je MP battlefielda 3 ogroman,mape su ogromne,opcije i mogucnosti. Najobicnije snajpanje je ovde mini nauka jer moras savladati tako komplexne i velike mape,znati desetine tacki sa kojih imas pregled desavanja(moras mijenjati poziciju nakon killa) sto znaci da moras znati i predviditi kretnje protivnika,pa tek onda dolazi do izrazaja mehanika pucaja,snaga snajpera,bullet drop... Bugova mora biti jer je ovaj MP na momente pravi pravcati rat. Battlefield 3 je svjetlosnu godinu iznad konkurencije po pitanju MP cak i bez vozila koja su prica za sebe.

:bravo:

Marvin OCX
07-12-2011, 19:39
Ocekivana reakcija od ocekivanih. Ocekivano. :D

Deadwalker
07-12-2011, 19:42
:(

croat1gamer
07-12-2011, 20:01
Lijep pokusaj izvlacenja, ali ne.
Moze se rezati fanboyizam koliko ga u zraku ima od tog tvog posta.

Odi igrat ArmA2 ako zelis vidjeti realizam.

Marvin OCX
07-12-2011, 20:06

Fanboyizam? Nimalo ga nema. Relizam kao kvalitetu niko nije spomenuo,niti ga zelim vidjeti.

Kako nije? Razmisli. Ti si konzolas i imas svoje parametre kvalitete dok Kid-a...he he he. Da.
Vise puta mu je receno da nema sta traziti u ovoj temi i da je ne truje onima koji vole ovu igru,i gle, zeli sebi ispuniti dan na ovaj nacin. Ti si samo iznio svoje misljenje,ja svoje. Niko nikoga nije nazvao glupim niti mentalno zaostalim, osim Kid-a koji voli ovako malo,na ovaj nacin biti kul. Sta ces. :(

Deadwalker
07-12-2011, 20:21
Mislio sam da trolaš.
Ali ipak ne.

Kistra
07-12-2011, 20:23

Da li si odigrao multiplayer u Battlefield-u 3?Ako nisi,kad odigras onda se javi i komentiraj igru...a drugo,po cemu nije realisticna?
Jeste da je destrukcija mogla biti bolja ali je 10x realisticnija od Call of Duty-a trenutno kao kandidata za ˝najbolju FPS igru˝...
a ArmA 2 takodje nije toliko realistican vec je i previse dosadan...
Battlefield kombinuje realizam i zabavu i zbog toga je duplo vise igriv multiplayer od bilo koje druge FPS igre...
Nisam fanboy,igrao sam i Arma2 i Call of Duty ali jednostavno multiplayer od Battlefield-a je najbolji i najzabavniji...
(Jeste da ima bugova i drugih gluposti ali i sa time je opet multiplayer igriv i zabavan)...

bezimeni
07-12-2011, 20:24
Battlefield 3 je trenutno bez konkurencije kada je u pitanju MP napucavanje uz sve svoje bugove .Bugovi smetaju ali i takva je trenutno najzabavnija i najljepša uz odlično pogođen omjer arkade i simulacije te uz dobru optimizaciju.Tko želi igrati malo jednostavniji ali i dalje napredan i zabavan MP onda neka proba Crysis 2 u kome gotovo da i nema bugova .Ostaje i treća opcija...reciklirano govno zvano COD .

Kistra
07-12-2011, 20:33
Battlefield 3 je trenutno bez konkurencije kada je u pitanju MP napucavanje uz sve svoje bugove .Bugovi smetaju ali i takva je trenutno najzabavnija i najljepša uz odlično pogođen omjer arkade i simulacije te uz dobru optimizaciju.Tko želi igrati malo jednostavniji ali i dalje napredan i zabavan MP onda neka proba Crysis 2 u kome gotovo da i nema bugova .Ostaje i treća opcija...reciklirano govno zvano COD .

Upravo to :thumbs2:

Marvin OCX
07-12-2011, 20:55

Bezimeni,optuzba za trollanje slijedi :wink:
A Crysis 2 sam igrao i jeste zabavan al samo u pogledu taktiziranja i dodataka na odijelo i puske. Samo napucavanje i akcija mi nisu pasali jer mi je prije svega bio prelagan,mala mape, nadjes 2 fazona koja pale i po 30 killova napravis za sec. Ovde je druga stvar totalno,jednostavno moras taktizirati i razmisljati puno vise. Cinjenica je da neke stvari frustriraju al ovaj MP je vrh.
Jedna od stvari koja me sjebala je ta da su toplinski nisan toliko nerfali da je sada beskoristan,potpuno. Vidis 20 metara,ostalo je zelena magla,a tako sam volio taj nisan :cry:

Kid A
07-12-2011, 21:25
Kako nije? Razmisli. Ti si konzolas i imas svoje parametre kvalitete
Bar covjek ne koristi Steam 90% vremena, uvijek isproba obje verzije igre gdje cesto presudi u korist PC izdanja ali nebitno, dovoljno sto ima konzolu = konzolas je. Logika vgg

I aj molim te objasni sta ovo znaci

Bugova mora biti jer je ovaj MP na momente pravi pravcati rat

Ozbiljno, nemoj pisati vise. Ovako ces barem ostati neshvacen

*Fila*
07-12-2011, 21:30
Napisah ogroman post...ali shvatio sam da se ne vrijedi spuštat na nivo nekih ljudi ovdje.
Super je čitati neke ljude...ali onda se sjetim da je to tužno jer su neki zbilja...ne znam to opisati. Nadam se da u pravom životu ako ga imaju, da su prihvaćeni takvi. Pozdrav svima, čitam i dalje samo nastavite.
Marvine kralju :) :pray:
i btw nek neki ostave balkanizam doma prije neg se logoniraju na ovaj forum... :|

fear
07-12-2011, 22:10
:|

Deadwalker
07-12-2011, 22:21
Odigrao sam ove godine sve pucačine vrijedne spomena, Battlefield 3 kao zaokruženi proizvod je negdje na sredini liste. Druga stvar je ako si tip igrača koji provedene u MP modu po nekoliko stotina sati, tu Battlefield 3 onda ima svoju publiku zbog te kvazi realnosti, velikih mapa te vozila svih klasa i kategorija.

Btw, smiješno mi je kako idete pričati o nekakvim činjenicama, a niste odigrali barem pola ovogodišnjih pucačina o kojima se non-stop pričalo po medijima. Kada bismo gledali FPS igre kao jedno zaokruženo iskustvo (SP, MP, Co-op), Gears of War 3 i Killzone 3 su daleko kvalitetnije igre.

bezimeni
07-12-2011, 22:29
Za sve postoji vrijeme i mjesto .Igranje FPS-a gamepadom petljajući po gljivi dok nišaniš je poput hebanja kondomom.I dalje je to dobar sex ako nema boljeg ...

Marvin OCX
07-12-2011, 23:50
I aj molim te objasni sta ovo znaci
[quote="Marvin OCX":torwpi6c]Bugova mora biti jer je ovaj MP na momente pravi pravcati rat

Ozbiljno, nemoj pisati vise. Ovako ces barem ostati neshvacen[/quote:torwpi6c]

Evo, pisem polako da me mozes shvatiti. Ne bi sebi oprostio da me ne shvatis. "Pravi pravcati rat" sa milion i kusur varijacija u potezima samo jednog vojnika na ogromnoj mapi gdje se kolje na nebu i na zemlji sa ogromnim brojem pusaka razlicitih specifikacija i dodataka koji mijenjaju prvobitne specifikacije,i velikim brojem razlicitih vozila,tolikim brojem vojnika itd itd...itd...je jeko tesko sumulirati u vidu racunalne igre bez da se povremeno tu i tamo javi neki problemcic u kodu kog nisu mogli predvidjeti.

Btw, smiješno mi je kako idete pričati o nekakvim činjenicama, a niste odigrali barem pola ovogodišnjih pucačina o kojima se non-stop pričalo po medijima. Kada bismo gledali FPS igre kao jedno zaokruženo iskustvo (SP, MP, Co-op), Gears of War 3 i Killzone 3 su daleko kvalitetnije igre.

Gears of war nisam igrao i necu komentarisati. SP u BF3 je los maximalno,sto je je. A Killzone 3 je cisti konzolaski sutercic kog sam zaigrao i mogu reci da je SP tu bolji nego u Battlefieldu 3. Ali MP je glupo i neozbiljno porediti.

hansi
08-12-2011, 00:52
killzone 3 nije konzolaski sutercic, lol

Marvin OCX
08-12-2011, 01:31
Killzone 3 je konzolaski sutercic,lol

Windwalker
08-12-2011, 01:31
Pa na konzoli je... i shootash...

A Battlefield 3 to nije! Ne! To je mrcinska muška PC igra! Toga na konzoli nema!

:hangin:

Marvin OCX
08-12-2011, 01:44
Postoji konzolaski zenski fps?
Battlefileld 3 je kvalitetno pokonzoljen,medju rijetkima sam koji je to par puta sam isticao. SP je bezveze. Grafika i destrukcija su daleko od obecanog,EA uzima pare bla bla. Svjestan sam negativnosti vezano za ovu igru...
Ja branim MP komponentu ovo igre koja je Macu Pikcu medju MP igrama. I koja vrijedi novaca i baca u drugi plan sve ostalo negativno. Vrlo jednostavno za shvatiti.

*Fila*
08-12-2011, 12:44
Postoji konzolaski zenski fps?
Battlefileld 3 je kvalitetno pokonzoljen,medju rijetkima sam koji je to par puta sam isticao. SP je bezveze. Grafika i destrukcija su daleko od obecanog,EA uzima pare bla bla. Svjestan sam negativnosti vezano za ovu igru...
Ja branim MP komponentu ovo igre koja je Macu Pikcu medju MP igrama. I koja vrijedi novaca i baca u drugi plan sve ostalo negativno. Vrlo jednostavno za shvatiti.
A marva brate pusti ih ajde, šta se zamaraš.
:)
oćemo igrat ovih dana?

Systematic Reverse
08-12-2011, 13:14
nastavite ove fanboys vs facts priče.

Marvin OCX
08-12-2011, 13:19
nastavite ove fanboys vs facts priče.
Facts da Ressintence 3 ima bolji MP od BF3? Onda jesam fanboy,moram tako izgledati :wink:

A marva brate pusti ih ajde, šta se zamaraš.
oćemo igrat ovih dana?

Pa da :D

The Fury
08-12-2011, 15:33
Svašta bi se dalo komentirati, ali bolje je šutjeti. Ako pohvališ igru onda si fanboy, ako popljuješ onda si konzolaš. Karikiram. Moram svratiti u CoD da vidim kako se tamo odvija ovo sve :D

Deadwalker
08-12-2011, 15:45
Facts da Ressintence 3 ima bolji MP od BF3? Onda jesam fanboy,moram tako izgledati :wink:

Odigraj pa komentiraj. Ako je veliko i "realno", ne znači da je ujedno i najkvalitetnije. Pojam zabave je doduše subjektivna stvar

Systematic Reverse
08-12-2011, 16:01
SPojam zabave je doduše subjektivna stvar

bas to, samim time i pojam 'najboljeg mp-a'.

bezimeni
08-12-2011, 16:15
bitno da se ne mora petljati po gljivama dok nešto ciljaš ...ostalo je manje bitno :fof:

Marvin OCX
08-12-2011, 16:18
Upravo. Ti volis svinjetinu,ja ribu. Primjera radi. O ukusu necemo raspravljati,ali bi svi trebali znati da je riba zdravija i bolja po organizam :) Nisam igrao Ressintence 3 ali sam gledao gameplay,dovoljno. Mozda sutra zaigram MP koji je blago receno debilan al ako mi bude kao takav zabavan necu ga porediti necim sto je ocito bolje. Ja nisam nikad bio MP igrac niti igrao MP duze od par sati jer mi dosadi. Dosadi mi jer u sat vremena vidis sve sto ti ima ponuditi sa minimalnim varijacijama. U BF3 mozes nakon 500 sati po prvi puta sjeti u avion ili helic i dozivjeti igru iz totalno druge pesperktive. Bukvalno igrati drugu igru sa drugim pravilima i trikovima. Ne znam kako nekome ko zaigra takvu igru,moze promaci nesto poput toga.

Svašta bi se dalo komentirati, ali bolje je šutjeti. Ako pohvališ igru onda si fanboy, ako popljuješ onda si konzolaš. Karikiram. Moram svratiti u CoD da vidim kako se tamo odvija ovo sve :D

Aha. Iako si od svih prisutnih u temi najvise negativne kritike uputio ka toj igri. To zna onaj ko je pratio temu,ne onaj kome je dosadno pa daj da napise nesto ili onak malo trolla dosadu da ubije.

The Fury
08-12-2011, 16:48
Napisao sam da karikiram. :D
I nije to moje mišljenje već nekih drugih.

Imam original i igram aktivno MP tako da si me skroz krivo shvatio.
I pratim temu da :wink:

Marvin OCX
08-12-2011, 16:56
Znam :D Pogresno shvatamo jedan drugog. Karikirao si svoje misljenje tako sto si iznio kritiku tudjeg,koje je pogresno da dodam :D Tudje,ne tvoje :rotfl:

Deadwalker
08-12-2011, 16:59
bitno da se ne mora petljati po gljivama dok nešto ciljaš ...ostalo je manje bitno :fof:

lol :D

*Fila*
08-12-2011, 18:03
Zaboravio si da imaš aim assist da ti pomaže

Systematic Reverse
08-12-2011, 18:32
dobro, tu se i ja slazem.

fps =/= konzole

:p

The Fury
08-12-2011, 20:25
_pt9dZ37T1g&feature=player_embedded

http://s3.amazonaws.com/kym-assets/entries/icons/original/000/006/151/tumblr_lltzgnHi5F1qzib3wo1_400.jpg?1308698386

Marvin OCX
08-12-2011, 21:50
dKGDTK2pKEo&feature=player_embedded#!
:D
Eto,sad sto bi covjek uzeo malo igrati da se izvuce iz okvira ove pjesme ne ide, uradio Speednettest sad, 311 ping, server u Sarajevu. 120 km udaljen :rotfl:

*Fila*
09-12-2011, 01:50
Jesi ti siguran da tebi netko ne ždere konekciju?

Marvin OCX
09-12-2011, 07:01
Jup. BH telekom je zdere i dostavlja racune.
Valja opet kod direktora tuzlanske poste sa ovim racunom makar ga natjerao da ga pojede. Jedva cekam neku kunkurenciju da dobiju, gamad nesposobna...

*Fila*
10-12-2011, 00:34
FOaGhE_s ... ure=g-logo (FOaGhE_sejI&feature=g-logo)

:pray: :pray: :pray:

Marvin OCX
10-12-2011, 01:14
Kako volim ovu igru zbog ovakvih ludjaka :rotfl: :rotfl:

*Fila*
10-12-2011, 02:38
Slažem se...mislim da je planirano to, ali predobro izvedeno.
Sad smo umirali na ts, sa forom što si mućko kolu...ajme parodije a u igri ginemo ko budale, teamkillamo
malo zeze u noćne sate...

Marvin OCX
10-12-2011, 14:25
Vjerovatno je isplanirano al ako kojim slucajem nije... :pray: Moras biti lud za toga :D

playyy
10-12-2011, 18:15
jel se moze bf3 instalirat na 2 kompa tak da kad buraz ne igra mogu ja malo nabacit u mjestu studiranja? znaci skinem origin na svom kompu i igram s njegovim accountom.

fear
10-12-2011, 18:45
da

*Fila*
10-12-2011, 22:43
mbSfUOuTF0w&feature=player_embedded#!

Marvin OCX
11-12-2011, 16:57
q5DPE48B7xY&feature=player_embedded#!

Ovo mi se desava stalno nakon patcha. Tj mapa puna ovakvih helica sa beskonacnim brojem flare raketa ili da je jednostavno neunistiv. Pet raketa zaredom ispucas i niti jedna ga ne pogodi, ili ga sve pogode al ne obore. Stinger i Igla su mi obicne velike beskorisne cijevi trenutno :)

Freddy
11-12-2011, 17:12
koliki je max lvl?

croat1gamer
11-12-2011, 17:48
Zbilja su izveli chopper fortress, tj. pun chopper inzinjeraca koji ga popravljaju. :)
Mislim da bi ga direktni pogodak s tenkom trebao srusit. Also, kamikaze.

*Fila*
11-12-2011, 22:38
koliki je max lvl?
145
btw
Iksoristio bih priliku da Vas pozovem na domaći, ako ne i najjači naš server trenutno od CBC bagre.
http://battlelog.battlefield.com/bf3...quest-CROATIA/

Odlična ekipa i zeza, limitacije mortara i snipera se još sređuju, ekipa prati, nema cheatera.

Svakako navratite.

ovo za chopper. Danas je lik imao 96-2 sa havocom. Nas 8 ga je gađalo stingerima i samo 2 puta ga uspjeli sjebat...dakle neki kurac je sa stingerima.

Freddy
11-12-2011, 22:40
koliki je max lvl?
145
btw
Iksoristio bih priliku da Vas pozovem na domaći, ako ne i najjači naš server trenutno od CBC bagre.

Odlična ekipa i zeza, limitacije mortara i snipera se još sređuju, ekipa prati, nema cheatera.

Svakako navratite.

Sorry, that page doesn't exist

O.o

edit: nvm valja

playyy
12-12-2011, 17:05
moze li mi netko dati link do english fix-a, da radi i sa back to karkand

Marvin OCX
12-12-2011, 18:29
8dXsA-ziZZU&feature=g-all

Do pola videa sam 3 puta rekao :"Ma goni se bre u qurac!" :( :D

Tegla Ajvara
12-12-2011, 19:15
8dXsA-ziZZU&feature=g-all

Do pola videa sam 3 puta rekao :"Ma goni se bre u qurac!" :( :D

pusti te pacijente
ak je jedan lik, onda je cheater lud ili nadroksan. ak je montaza od vise njih , onda i nije nes, kad pogledas svima se nekad dese awesome kilovi
jucer jednog snajpera gadjam i opalim i taman nalete na stepenicama jos 2 igraca i troje ubijem jednim metkom, i to tak slucajno
inace sma dosasat skino 4helija snajprom, al opuco sam +50 puta na helije opcenito

Marvin OCX
12-12-2011, 20:08
Upravu si,statsi mu ni izbliza ne idu sa videom. Kill streak mu ko kod mene :D

playyy
12-12-2011, 21:51
koliki je max lvl?
145
btw

Svakako navratite.

Sorry, that page doesn't exist

*Fila*
12-12-2011, 22:50
http://battlelog.battlefield.com/bf3/se ... t-CROATIA/ (http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/881f80e3-a4de-44c6-b4b0-4fb4456a01bc/CBC-Battlefield-3-Conquest-CROATIA/)

Marvin OCX
13-12-2011, 07:42
CR7nt7AHc7U&feature=player_embedded

Ev partija cijela od onog lika. Rush,defender. Skide 3 helica snajpom,izgleda da je fakat jeben igrac.

DJ Not Nice
13-12-2011, 07:51
98pvrun84Ug

Marvin OCX
13-12-2011, 08:40
Et,lik ih pobi sve,opusteno. :D Mene zanima jel to zato sto je lik stvarno fantom i ima slow mo ili se tu potrefilo 10 debila,jer u dosta videa sam vidio kako 5 ili 6 likova doslovno stoje jedan do drugog dok ih prase pistoljem,onako kolektivno :D

Tsaя
13-12-2011, 11:14
CR7nt7AHc7U&feature=player_embedded

Ev partija cijela od onog lika. Rush,defender. Skide 3 helica snajpom,izgleda da je fakat jeben igrac.

Jeli to neki hack ili što, kako uspjeva iz prve skinut sva 3 helića, i to da ne nišani 5 sekundi, neku ucilja, bum i helić pada. Teško za povjerovat.
I kako uspjeva napraviti onoliko kilova sa pištoljem bez da uopće cilja?

pimp
13-12-2011, 11:29
skill decki, nije ovo nista strašno, sigurno je igrao igre tipa unreal, cod, cs 1.6 na competitive razini vise godina...

Freddy
13-12-2011, 12:20
evo izasla ekspanzija :pray:

mape su zakon

*Fila*
13-12-2011, 13:21
Izašla ekspanzija, imam limited, nemam ekspanzije...hvala ea i dice.

Morph_OS
13-12-2011, 14:29
Ruski kljuc? :rotfl:

Kistra
13-12-2011, 14:52

Nema to veze,ja imam ruski kljuc pa mogu igrati Back to Karkand...

*Fila*
13-12-2011, 14:54
Vau, kako si ti car. Ajde odi okolo i viči ja sam car jer se smijem ljudima koji su naručili eu ključ a dobili ruski.
Odjebi klinjo.

Marvin OCX
13-12-2011, 14:57
Jeli to neki hack ili što, kako uspjeva iz prve skinut sva 3 helića, i to da ne nišani 5 sekundi, neku ucilja, bum i helić pada. Teško za povjerovat.
I kako uspjeva napraviti onoliko kilova sa pištoljem bez da uopće cilja?

Neam pojma druze :D

skill decki, nije ovo nista strašno, sigurno je igrao igre tipa unreal, cod, cs 1.6 na competitive razini vise godina...

Definitivno je skill kad je snajp u pitanju,al izac sa pistoljem pred 6 likova i pobiti ih ko pilice bez da iko trepne... Ne znam. Postao sam ovde i videa od onog rechyyy lika isto,i igrao protiv njega na siene crossing mapi i nerealno je dobar. Nema promasaja,znaci u zgradi je preko mosta,na spratu,nas je 7,8 na mostu al padamo ko kruske :D Znaci trcim cik cak i skacem al me je lik skino 5 puta sigurno. :| Ja znam da ima veterana u MP koji su skill gradili godinama i zato su dobri pa to pocetniku kao sto sam ja djeluje wau,al opusteno skinuti 3 helica iz prvog pokusaja...Moras biti Michael Jordan u competitive igranju :D

playyy
13-12-2011, 18:57
jel ja nes krivo radim il bomba kad ju bacis koda si balon bacio

kad stojis na mjestu i bacis vertikalu bomba ode iza tebe :/

Kid A
13-12-2011, 19:03
[quote="Morph_OS":3hvpyscg]Ruski kljuc? :rotfl:
Vau, kako si ti car. Ajde odi okolo i viči ja sam car jer se smijem ljudima koji su naručili eu ključ a dobili ruski.
Odjebi klinjo.[/quote:3hvpyscg]
Smiri se malo

Tsaя
13-12-2011, 19:41
Izašla ekspanzija, imam limited, nemam ekspanzije...hvala ea i dice.

Imaš ruski key kao i ja, koji nije ništa manje vrijedan nego li eu key.
Problem ponekad nastaje jer svi prebacujete igru na engleski jezik, pa morate čekati patch.eng. koji ugl. izlazi isti dan kad i patch i treba ga aktivirati.

Ja kada sam dobio key (kupio sam sa Basehosta), dobio sam 2 keya, jedan je bio BF 3 LE, a drugi Back to Karkand DLC.
Odmah sam oba registrirao i origin mi je odgovorio da je važeći.

DLC bi ti trebao raditi ukoliko si to napravio.

*** Ako kojim slučajem nemaš zadnji patch za eng. verziju igre, evo link:
http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3 ... html#patch (http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html#patch)

Marvin OCX
13-12-2011, 21:10
WTF. Ne mogu da se logujem na Origin, izbacuje kao neispravan Origin ID,ili pasword... Ima neko slicnih problema?

hansi
13-12-2011, 21:30
dole je, vidim po streamovima

Kistra
13-12-2011, 21:40
WTF. Ne mogu da se logujem na Origin, izbacuje kao neispravan Origin ID,ili pasword... Ima neko slicnih problema?

Takodjer... :cry:

*Fila*
13-12-2011, 21:53
Odigrao malo, uspio sredit karkand...odličan je, i vrijedan svake lipe. Mape su predivne i ogromne.

Freddy
13-12-2011, 22:44
6wB33uPwa9Y

Marvin OCX
14-12-2011, 22:54
Ma ljepota,nema sanse izgubiti sa ovim nivoom temworka.

V-tuu5lLRC8&feature=player_embedded

DJ Not Nice
15-12-2011, 01:05
Sa guštom sam pogledao.

Marvin OCX
15-12-2011, 03:43
Najbolji video koji sam vidio do sada kad je ova igra u pitanju. Dio onog najboljeg sto igra nudi se jasno vidi i jedan ovakav gameplay bi im ustedio ogromne svote novca da su ga izbacili u reklamne svrhe,i definitivno bi imao veci uticaj na odluku nekoga da kupi igru.

*Fila*
15-12-2011, 10:36
Predivno nešto...ali guess what, kako nagovoriti nekog, e ajde ti stani i spotaj a mi ćemo kilat :)
Igraju sa manje igrača i softcore što je opet puno lakše ali eto.
znao sam nekad spotat dečkima iako igramo hc bar ti ga na onoj mapi pokaže di je...iako je neprecizna ali eto.
ugl. da, sve stoji, mav je fantastičan, ja i killam snjim nekad i to...ali ono, treba volje za to, da je neki bitan meč bih ali ovako a baš mi se da jer igramo 32x32 a tu kakav god bio teško je izvuć živu glavu nekad :=)

Tegla Ajvara
16-12-2011, 19:51
Ma ljepota,nema sanse izgubiti sa ovim nivoom temworka.

V-tuu5lLRC8&feature=player_embedded
ovak sam uvjek zamislajo ovu igru
samo jbg, neam frendova koji igraju igrice i tesko je nac dobru ekipu za ovake stvari :|

*Fila*
17-12-2011, 21:27
m98 :pray:

Marvin OCX
17-12-2011, 21:47
M40A5. Vecina misljenja po forumima je da je ovo najbolji snajp u igri. Ja sam jedan kill samo napravio sa M98,imao je silencer na sebi,pokupio ga sa nekog lesa jer ga nisam otkljucao i skinem lika na nekoj srednjoj udaljenosti jednim metkom u prsa. To me iznenadilo,jedan metak,vjerovatno je lik vec bio pogodjen pa sam ga dokusurio. Ali precizan je,ogroman domet ima.

Tegla Ajvara
18-12-2011, 00:22
ja na m98b imam 6 zvjezda xD

*Fila*
18-12-2011, 01:52
m98 najprecizniji i najjači daleko...nakon m39 najjači snip u igri, meni :)

Aral
18-12-2011, 13:35
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... nMfvfPQQE# (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wwnMfvfPQQE#)!

Marvin OCX
19-12-2011, 10:08
co68Cowy9RA&feature=player_embedded#!

12 killova sa jednom granatom :rotfl:

Ima manijaka al statsi u ovoga lika ispod su :shock: naucna fantastika.

5 712 kills
255 deaths
Headshots 1 829
Frajer je odigrao ukupno 4 sata,29 min,13 sec. Sto znaci da je pravio 1328 killova po satu tj 22 killa po minuti :rotfl: Znaci mi nismo ni dotrcali do vozila u firestormu a lik je skino 22 protivnicka vojnika :rotfl:
To je nemoguce da puca heat seeking munje iz ociju i prdi biolosko oruzje jace od najopasnijeg virusa gripe sa Olympa... Chuck Norris to ne moze.
http://bf3stats.com/stats_pc/IllllIIIlll

*Fila*
19-12-2011, 12:40
Boosteri i chiteri...ima ih svuda :)

hansi
19-12-2011, 14:01
da je cod 4 na onoj najmanjoj mapi nebi me cudilo, ali u ovakvoj igri sa ogromnim mapama, drugacijim gameplayom... aimbot ili nesto, neznam kako moze toliko killova skupit

Tegla Ajvara
19-12-2011, 22:24
moze
jedan frajer je na jednoj mapi stajao u svojoj bazi i sve ubijao nozem
gdje god da se nalazio skine te nozem
u minuti je imo 40ak kilova
pa se ti misli

edit:
onaj pogodak pilota u heliju je tolki krumpir da je lame :nonono:
a ono rusenje aviona bazukom je najjaca stvar u igri, umrem od smjeha svaki put kad vidim, jos onaj zvuk :pray: :rotfl:

The Fury
20-12-2011, 11:02
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... UhrQyf-kec (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rUhrQyf-kec)

Neće mi staviti u prozor. Easter eggs sa dinosaurima.
Bitch please!

Marvin OCX
20-12-2011, 18:57
Admini koji bi pazili na cheatere ne postoje. Sad smo molili admina da obrati paznju na lika koji se zove Iteon,znaci klinca koji je 3 level i sa pistoljem pravi po 50 killova u partiji a kad uzme m16 po 80. Da bi lik napisao teams are balanced now :rotfl:

Gothmog
21-12-2011, 09:20
8XG4jY9MCYk

BABA BA BABABA!!!!

*Fila*
21-12-2011, 11:39
Admini koji bi pazili na cheatere ne postoje. Sad smo molili admina da obrati paznju na lika koji se zove Iteon,znaci klinca koji je 3 level i sa pistoljem pravi po 50 killova u partiji a kad uzme m16 po 80. Da bi lik napisao teams are balanced now :rotfl:
Kad igraš na nekim noname serverima :rotfl: . Mi igramo na cbc, i kad netko naleti, odmah samo zvcrnem admina i lete van. Bilo da su spameri nekog tipa, odvratni kamperi ili razni abuseri igre, lete van bez greške sa banom.
Milina :)

Tegla Ajvara
21-12-2011, 17:38
ja sam bio izbacen sa jednog servera i banan, samo neznam koje mu je ime
kad sam uso u avion niko me nije mogo skinit, a dolje sam sve sto se vozi pomeo i jednostavno sam im prisjeo :/

al ovo za kampere je prejadno. kakve veze ak neko kampira?

*Fila*
21-12-2011, 17:56
ja sam bio izbacen sa jednog servera i banan, samo neznam koje mu je ime
kad sam uso u avion niko me nije mogo skinit, a dolje sam sve sto se vozi pomeo i jednostavno sam im prisjeo :/

al ovo za kampere je prejadno. kakve veze ak neko kampira?

Jedno je braniti point pa malo kampati i to, ali spamati na jednom mjestu rpg i claymorice i biti naporan i dosadan svim igračima koji se žale na tebe, onda dobiješ kick.
Kamp je ok, ali sve ima svoje granice...
Kakve veze ima ako netko kampira...lol

Tegla Ajvara
21-12-2011, 19:55
to da sa rpg i bombama, pogotvo u metrou kod onih stepenica
al snajpanje - kamp mi je sasvim ok
ja nekad ak me neubiju ni nemicem se sa mjesta u cjelom gameu
jednom rukom kopam nos, 2. klikam misem ak se sta da ubit 8)

*Fila*
21-12-2011, 20:29
to da sa rpg i bombama, pogotvo u metrou kod onih stepenica
al snajpanje - kamp mi je sasvim ok
ja nekad ak me neubiju ni nemicem se sa mjesta u cjelom gameu
jednom rukom kopam nos, 2. klikam misem ak se sta da ubit 8)

Mislim da su rakete i m320 zabranjeni sad u metrou na svim serverima ali nisam siguran.
Snajpanje kampanje je ok naravno, ali kakva korist od debila koji leži 2 km od cilja i pokušava dobit headshot?? nikakva, zato takav leti iz skvada a i iz tima kada netko traži mjesto na serveru. A druga stvar je uzet m98 i ić rushat sa njime, e to je sniper :))
Ugl. da kampanje i defense objectiva, ali lame spamanje semi auto snipera itd je smješno...
i onda cijeli tim snajpa i onda gubi, ali uvijek snajperi gube, tu nema razgovora.

Marvin OCX
21-12-2011, 20:39
Kamp je nacin igre isto kao i guns blazing mod. To sto se nekome ne svidja kad popije headshot sa kilometar ne znam da li treba da mu se svidja kad medju njih 7 uleti pizda sa USAS-om i sve ih podere za pola sekunde.Kill je kill. Kamper mene kad ubije mi je mrzak naravno,ali zato jer mi je prekinuo nalet adrenalina koji sam imao,par minuta kasnije mi je svjedno. To je njegov stil igre. Bolesnik voajer ili pussy,njegova odluka. Prije neki dan sam napravio 40 killova sa M39 i kazu kamper u chatu,prozivaju neki kao klinci,bez da je itko pogledao ima li kakve optike taj sniper i jesam li ja bio rame uz rame kraj nekog assault lika i dijelio headshotove. Inace napravio sam 500 killova sa ovom zmijom :rambo: Lijepa okrugla cifra(ljepsa od Filinih 800 i kusur :P )
Malo cu ga ostaviti da se cijev ohladi :rotfl:

Tegla Ajvara
21-12-2011, 21:01
je, bas tak kak si reko
al nekad kad sam na nekom brdu di imam pregled cjele mape onda spotam ak nist, a ak vidim nekog da miruje odma ga usmrtim
cak mi nije problem pogodit vojnika u pokretu, steta sto ga se mora 2x krknit da padne ak nije uglavu

Tsaя
21-12-2011, 21:58
Nisu mi nešto ove Karkand mape :(

fear
21-12-2011, 22:12
Damn, umalo headshot od kilometar, ovako je samo 926 metara :(

*Fila*
22-12-2011, 11:02
Kamp je nacin igre isto kao i guns blazing mod. To sto se nekome ne svidja kad popije headshot sa kilometar ne znam da li treba da mu se svidja kad medju njih 7 uleti pizda sa USAS-om i sve ih podere za pola sekunde.Kill je kill. Kamper mene kad ubije mi je mrzak naravno,ali zato jer mi je prekinuo nalet adrenalina koji sam imao,par minuta kasnije mi je svjedno. To je njegov stil igre. Bolesnik voajer ili pussy,njegova odluka. Prije neki dan sam napravio 40 killova sa M39 i kazu kamper u chatu,prozivaju neki kao klinci,bez da je itko pogledao ima li kakve optike taj sniper i jesam li ja bio rame uz rame kraj nekog assault lika i dijelio headshotove. Inace napravio sam 500 killova sa ovom zmijom :rambo: Lijepa okrugla cifra(ljepsa od Filinih 800 i kusur :P )
Malo cu ga ostaviti da se cijev ohladi :rotfl:
Ma sve to stoji prijatelju, ali gle kakve koristi od kampera i snipera u timu? Sad ćemo stavit limit na 3-5 po timu. Jer igra se uništava, svi snipaju, nitko ne spota, nitko ne igra mav niti se trudi, beskorisni su. Prema tome kada nekom treba mjesto dobije kick i to je to. :)
A da ne pričam koliko frajera chita sa m39 i mk11 jer mogu spamat ko budale.
Kamperi su u načelu pičkice. I sam nekad zakampam, priznam, ali krećem se sporo i gledam što se dešava, kada naiđem na neprijatelje naravno da stanem i derem dok ih sve ne počistim...ali neki ljudi...u cod stilu, stave claymorice po kući, i zalegnu na pod sa bipodom i deri.
Ima servera koji to vole, kod nas takvi nisu poželjni jer ovo nije cod nego bf3.
Velim ok, miljardu igrača, miljardu načina igre i nek igra kako tko želi. Svatko ima priliku bit koristan, ali ako ja letim od flaga do flaga i nosim ekipu, a on snipa headshotove po 1000m...onda je to zbilja jadno i bezobzirno.
Prema tome nek ide na server di se takvi poštuju.
Btw. da ne bi ispao licimjeran da, imam 1309m headshot. Kad sam igrao snipere da dobijem zvijezdicu za njih napravio sam ga.
Igrao sam irnv i rushao ko budala, sad igram acog ili holograpich i dalje rusham i spotam sa mavom.
Na kraju završim među prva 3 bez problema :)

Marvin OCX
22-12-2011, 14:15
Mislim da moze biti ogromna korist od snipera ukoliko to on zeli. Ja sam igra malo sa likom iz Izraela koji igra snipera al cijelo vrijeme prati mene i govori gdje su protivnici i kuda da se krecem,dva puta me skino sa noza. Ili support,njegovo je da bude kamper sa mitraljezom i suppresive fire,ponekad protrci i podijeli paket municije i vrati se u lozu...Ali fazon je sto niko ne igra ono so treba ukoliko se prethodno ne dogovori. Desilo mi se da nam je u bazi jedan jedini tenk i jebe nas u pojam,a pun qurac inzinjera okolo se naganja sa pjesadijom :D
A ti sto stave claymorice i zalegnu jesu beskorisni timu i sami sebi jer ih bombom istjeras van ko miseve :D
A kako pravite te dalekometne headshotove,te preko 1000 metara kad se protivnik jedva vidi? Ev sta se meni desilo kad sam to probao. Savjet lika je bio da na firestorm mapi kao amer odem iza mape na okolna brda i zalegnem sto sam i uradio,da bi kroz 30 sec nakon sto sam nanisanio na mene se obrusio avion :rotfl: U čelo me pogodio avion jebeni,naopisivo je bilo gledati to kroz nisan :rotfl:

*Fila*
22-12-2011, 15:16
12x scope, bipod i m98 ili m39
wake island, negi na brod se sakrij i moraš imati sreće puno.

Marvin OCX
22-12-2011, 15:54
Onda sam ispunio vecinu uslova osim srece :D Desilo mi se pogodim lika ili da meci udaraju milimetar kraj njega al bas u glavu da pogodim sa tolike udaljenosti...nisam imao srece.

*Fila*
22-12-2011, 19:38
Onda sam ispunio vecinu uslova osim srece :D Desilo mi se pogodim lika ili da meci udaraju milimetar kraj njega al bas u glavu da pogodim sa tolike udaljenosti...nisam imao srece.
Ma ja sam znao dobit hitmarker...dođe ti da plačeš.
Uspio sam 833m lika koji se vozio u jeepu lol, a 1300 sam dernuo lika sa broda na otok, na c točku wake island koji je pucao po meni i ležao je pa je bilo lakše.
ugl...sreće samo sreće...i ponešto znanja :)

Marvin OCX
23-12-2011, 09:18
Dobio sam jasan "znak" da se trebam kaniti tih dalekometnih headshotova. Tacnije dva znaka. Prvi je bio da sam nakon ulaska u igru poceo trcati do mjesta sa kog sam mislio snajpat i dozivio nesto sto nimalo ne kontam,Bad luck? I pao mrtav :D I spawnam se,ziv i u jednom komadu dodjem na zeljenu lokaciu,zalegnem,rasklopim bipod i nanisanim avion kako iz vedra neba leti pravo meni medju oci. I zavrsim partiju sa 0-2 :rotfl: Ostavim onako mis i tastaturu i izadjem do prijatelja na pivo :D

The Fury
23-12-2011, 10:28
KtPquDCEPB8&feature=player_embedded

Ne, ne želim vjerovati u ovo :pray:

Tegla Ajvara
23-12-2011, 12:17
nija :o
al pitanje je kolko je puta promasio dok nije naucio
inace u bf2 je bilo dost lagano skinit heli sa antitank projektilom

*Fila*
23-12-2011, 13:30
Svaka mu čast. Gledo sam mu statse, za obe bazuke ima oko 55-60% što je opako. Strašan dečko, svaka mu čast.
Ja sam uspio dva puta helija spizdit koji je bio prenisko. Ali ovo što on radi? Svaka mu čast.
Nije mi jasno kako savršeno pogađa putanju helija, dok onaj jedan kill kad kroz ogradu na noshahru, train yardu skine heli mi je bolesno čudan jer zašto se to meni ne dogodi, meni se rpg zakuca u ogradu i nestane naravanio.
Ali svaka mu čast, što je je, skill je skill, morat ću se česšće odvažit na to. :)
p.s. volim lika nekad sa rpg pogodit direktno u noge, i naravno da preživi dčeko i spraši mi ga u glavu, a on....bome, svaka čast.

Marvin OCX
23-12-2011, 16:50
Wtf :rotfl: Sve razumijem al kako ima kad pored tolikih tona celika oko sebe on kao inzinjer ima kad skidat i snipere :pray:

Systematic Reverse
23-12-2011, 16:54
:S

Marvin OCX
25-12-2011, 20:00
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/1249387_460s.jpg

hansi
25-12-2011, 20:16
samo sta je ovo jebena video igra

sickpetey
25-12-2011, 20:34
U kojoj je cilj ubiti frajera i ne krepat right?

Marvin OCX
25-12-2011, 20:55
Dedo ima nepobitnu logiku kako god okrenes :)

*Fila*
25-12-2011, 23:24
U kojoj je cilj ubiti frajera i ne krepat right?
Da, ali da si priključen na uređaj i umreš kad i u igri onda bi shvatio...ali ovako... :|

Tegla Ajvara
26-12-2011, 15:55
i ima pravo
al to bi se najvise pokazalo u nekom modu di imas jedan zivot, i ak kirepas cekas spawn do sljedece runde :D

*Fila*
26-12-2011, 16:48
Ok ajmo onda ukinut sve igre i ić ratovat zapravo da taj deda bude u pravu.
Mislim smješan primjer trolanja i opravdavanja kampera.

Kadamon-sama
27-12-2011, 09:29
pa kemperi jedini i igraju pravilno tu igru, mislim igra nije nit napravljena za trckaranje i brzinu, UT, Quake i Tribes su igre napravljene za brzinu i trckaranje i to je jasno iz prvog pogleda, najkvalitetniji matchevi u bc2 i 2142 gdje sam najvise bio od koristi timu su bili gdje sam pametno, sporo i uz minimalno izvirivanje iz covera advancao kroz mapu sa squadom jako sporo pritiskujuci enemy team dok nismo uzeli objective i onda ga u defensive positionu campali dok nismo mogli advanceati dalje, ljudi prestanite wajnati i shvatite da su za to te igre napravljene, arkadna simulacija/prezentacija rata jel? onda ju tako i igraj...

kad kazem kemper ne mislim na onoga koji stoji u svojoj bazi cijelu igru vec pametni kemper, znaci dodes do defensive positiona stanes/cucnes sta vec iza njega, proviris/koordiniras s timom da vidis koga ima, ako su tim derpovi sam sa sobom koordiniras, uzmi jack-of-all-trades build i sam si svoj squad, izaberes priority target i kroz koji put ces advanceati do sljedeceg sto lakse defendable polozaja, iz tog covera sa sta manjim izvirivanjem granatiras/pucas/noob tubeas enemy positione dok im svima ne iskopas grobove i tamo ih pospravis i onda uz ili bez smoke screena ides dalje.

mislim svi ste pohvalili onaj klanski video od malo prije a likovi nisu nista drugo radili nego pametno kempali

to je ko da igras UT bez bunny hopanja i wall jumpanja i onda se zalis sta drugi to rade i da su njubare jer tu mehaniku koriste da te lakse ubiju DURRRR DURRRRRRRR

Marvin OCX
27-12-2011, 09:40
i ima pravo
al to bi se najvise pokazalo u nekom modu di imas jedan zivot, i ak kirepas cekas spawn do sljedece runde :D

Za sve koji toliko mrze kampere treba izmisliti mod Ultra- giga- tera- hardcore- very hard mod gdje ces cekati spawn ne do sljedece runde vec nekih 5 dana npr. Ono da te bas kazni za rushanje. Bas me zanima ko bi ga igrao :wink: Osim mene koji ionako igram svakih par dana :D
@Kadamon-sama. Bas neki dan igram metro conquest i na ulazu u zgradu vidim 4 lika kako idu prema meni,vratim se par metara iza i legnem iza kartonske kutije i pustim ih da protrce te ih sve poskidam sa ledja,da bi na chatu svaki od njih bar 3 puta spomenuo mene i to kako kempam. Ono, kempam na pola ulice iza kartonske kutije,right :D

*Fila*
27-12-2011, 11:53
pa kemperi jedini i igraju pravilno tu igru, mislim igra nije nit napravljena za trckaranje i brzinu, UT, Quake i Tribes su igre napravljene za brzinu i trckaranje i to je jasno iz prvog pogleda, najkvalitetniji matchevi u bc2 i 2142 gdje sam najvise bio od koristi timu su bili gdje sam pametno, sporo i uz minimalno izvirivanje iz covera advancao kroz mapu sa squadom jako sporo pritiskujuci enemy team dok nismo uzeli objective i onda ga u defensive positionu campali dok nismo mogli advanceati dalje, ljudi prestanite wajnati i shvatite da su za to te igre napravljene, arkadna simulacija/prezentacija rata jel? onda ju tako i igraj...

kad kazem kemper ne mislim na onoga koji stoji u svojoj bazi cijelu igru vec pametni kemper, znaci dodes do defensive positiona stanes/cucnes sta vec iza njega, proviris/koordiniras s timom da vidis koga ima, ako su tim derpovi sam sa sobom koordiniras, uzmi jack-of-all-trades build i sam si svoj squad, izaberes priority target i kroz koji put ces advanceati do sljedeceg sto lakse defendable polozaja, iz tog covera sa sta manjim izvirivanjem granatiras/pucas/noob tubeas enemy positione dok im svima ne iskopas grobove i tamo ih pospravis i onda uz ili bez smoke screena ides dalje.

mislim svi ste pohvalili onaj klanski video od malo prije a likovi nisu nista drugo radili nego pametno kempali

to je ko da igras UT bez bunny hopanja i wall jumpanja i onda se zalis sta drugi to rade i da su njubare jer tu mehaniku koriste da te lakse ubiju DURRRR DURRRRRRRR

Pa to i oću reći. Tkz. tactical defending i patroling su jedno a kampanje je drugo. Kako nazvat lika koji leži u karkandu u zgradu, stavi si dve claymorice iza i sa pkp tu čeka cijeli meč, naravno da ja naletim jer čistim kuće i poginem. Na kraju ima score 4-0 i od toga je mene jednom. Cijelu igru ležat i čekat pa mislim stvarno koliki psihopat moraš biti.
Ali druga stavr je ovo što ti pričaš, lagano kretanje, uvijek iza zaštite, defend objectiva dok napadju i to, to je druga stvar.
Ali ako ćemo kao u ww2 onda ćemo po 3 dana sjedit u rovovima i čekat da netko prvi juriš napravi a koliko se sjećam povijesne bitke su bile: polje i leti jedni na druge, japanci su marširali na amere, rusi na njemce...dakle RUSH je postojao, iako slabo efikasan i uz velike gubitke ponekad i odlučio rati.
Snipere razumijem koji pomažu, oni koji leže na 2000m i serkaju to ne razumijem.
Velim svatko ima svoje mišljenje moje je ovo. Ne razumijem kako im se da ležati i čekati cijelu igru kad je akcija svuda po mapi. Puno je zanimljivije kretati se sa squadom, pomoći, dobiti pomoć te pokrivati svoje krilo. BArem meni, ali očito da su to no liferi i forever aloneri koji nikad nisu čuli za teamwork/voice.

[quote="Tegla Ajvara":1cr0z1b2]i ima pravo

Za sve koji toliko mrze kampere treba izmisliti mod Ultra- giga- tera- hardcore- very hard mod gdje ces cekati spawn ne do sljedece runde vec nekih 5 dana npr. Ono da te bas kazni za rushanje. Bas me zanima ko bi ga igrao :wink: Osim mene koji ionako igram svakih par dana :D
@Kadamon-sama. Bas neki dan igram metro conquest i na ulazu u zgradu vidim 4 lika kako idu prema meni,vratim se par metara iza i legnem iza kartonske kutije i pustim ih da protrce te ih sve poskidam sa ledja,da bi na chatu svaki od njih bar 3 puta spomenuo mene i to kako kempam. Ono, kempam na pola ulice iza kartonsake kutije,right :D[/quote:1cr0z1b2]

To je drugo što si ti napravio, to je pametan potez, sačekao si i poskidao ih uimjesto rush na njih.
ALi vidim brate da ide kdr na bolje, što je m39 tako dobar?

Kistra
27-12-2011, 13:14
Nakon dugog vremena,odlucim odigrat co-op u Battlefield-u 3 i sta me doceka,naravno error :-x
Kaze:Game was disconnected,something went wrong ili You were disconnected from EA Online... :twisted:
Sto da napravim? Da li se to i vama dogadja?
Ustvari,sad mi i taj error javlja i kad hocu multiplayer da igram :shock:

Tsaя
27-12-2011, 13:55
Jel hoće netko igrati co-op?

croat1gamer
27-12-2011, 15:30
Mislim da ste u diskusiji zaboravili da je u pitanju igra, koja je smisljena da bude zabavna na prvom mjestu, a to se vrlo lako unisti pretjeranom realnoscu, tj. kad se prijede ona linija izmedu realisticne zabave i realisticne frustracije.

Marvin OCX
27-12-2011, 17:15
Pa to i oću reći. Tkz. tactical defending i patroling su jedno a kampanje je drugo. Kako nazvat lika koji leži u karkandu u zgradu, stavi si dve claymorice iza i sa pkp tu čeka cijeli meč, naravno da ja naletim jer čistim kuće i poginem. Na kraju ima score 4-0 i od toga je mene jednom.SCijelu igru ležat i čekat pa mislim stvarno koliki psihopat moraš biti.
Ali druga stavr je ovo što ti pričaš, lagano kretanje, uvijek iza zaštite, defend objectiva dok napadju i to, to je druga stvar.
Ali ako ćemo kao u ww2 onda ćemo po 3 dana sjedit u rovovima i čekat da netko prvi juriš napravi a koliko se sjećam povijesne bitke su bile: polje i leti jedni na druge, japanci su marširali na amere, rusi na njemce...dakle RUSH je postojao, iako slabo efikasan i uz velike gubitke ponekad i odlučio rati.
Snipere razumijem koji pomažu, oni koji leže na 2000m i serkaju to ne razumijem.
Velim svatko ima svoje mišljenje moje je ovo. Ne razumijem kako im se da ležati i čekati cijelu igru kad je akcija svuda po mapi. Puno je zanimljivije kretati se sa squadom, pomoći, dobiti pomoć te pokrivati svoje krilo. BArem meni, ali očito da su to no liferi i forever aloneri koji nikad nisu čuli za teamwork/voice.

[quote="Marvin OCX":3e8os5kp][quote="Tegla Ajvara":3e8os5kp]i ima pravo

@Kadamon-sama. Bas neki dan igram metro conquest i na ulazu u zgradu vidim 4 lika kako idu prema meni,vratim se par metara iza i legnem iza kartonske kutije i pustim ih da protrce te ih sve poskidam sa ledja,da bi na chatu svaki od njih bar 3 puta spomenuo mene i to kako kempam. Ono, kempam na pola ulice iza kartonsake kutije,right :D[/quote:3e8os5kp]

To je drugo što si ti napravio, to je pametan potez, sačekao si i poskidao ih uimjesto rush na njih.
ALi vidim brate da ide kdr na bolje, što je m39 tako dobar?[/quote:3e8os5kp]

Ne razumijem ni ja ovo jer fakat ima likova koji to rade :rotfl: Kazem ok,njegov stil,al pobogu :D I ja volim kad poredam antitenk mine na jednom kraju baze i kad mi izbaci da sam ubio dvojicu i raznio nek vozilo na drugom kraju mape jer mi je u zadnje vrijeme cesto mrsko cekati da neko naleti na te mine pa da ga dokusurim sa RPG :D
K/D je takav iz 3 razloga, sa tih 50-ak sati nisam vise totalni pocetnik u MP igrama al opet nemam vremena da igram koliko bi htio. Drugi razlog je verovatno M39,pase mi jednostavno,stavim ACOG i rusham,tacnije polu-rusham,pametnije igram,primjetio sam da prije ja skinem nekoga ovako nego on mene sa x12 optikom i nekim bolt sniperom. Pase mi taj kombo i na rushu gdje sam 10 metara iza prve linije i preko ramena svojih suboraca skidam,a u conquestu isto jako dobar recept jer na nekim malo vecim distancama od nekih 80-90 metara su mi svi koji nemaju sniper u dometu. A treci razlog...ev zamisli ovo,dolazi mi prijatelj prije neki dan,BF veteran inace,i uzme malo Karkand da igra,i uzme M39,udje u igru i kroz 10 sekundi naleti nalika koji repetira pusku,30 metara udaljenosti,pogodi ga 3 puta u prsa a lik zavrsi repetiranje i ubije ga. Ovaj se okrenu prema meni sa onim smijesnim wtf izrazom na licu :D -E ovo mi se ne desava vise tako cesto kako je net konekcija malo stabilnija.

Tsaя
27-12-2011, 20:33
Jeli postoji neki laser kojim mogu označiti neprijateljsko vozilo?
Znam da je u BC2 to bio pištolj, dal ima ovdje toga?

*Fila*
27-12-2011, 20:58
Jeli postoji neki laser kojim mogu označiti neprijateljsko vozilo?
SOFLAM + JAVELIN = :pray: :pray:

Tsaя
27-12-2011, 21:31
Šta je soflam?

*Fila*
27-12-2011, 22:22
Šta je soflam?
Onaj kao dalekozor veliki na tripodu.
Ima ga recon umjesto mava ili tugsa.
Google. :wink:

fear
27-12-2011, 22:35
[quote="Tsaя":2tiy83yc]Jeli postoji neki laser kojim mogu označiti neprijateljsko vozilo?
SOFLAM + JAVELIN = :pray: :pray:[/quote:2tiy83yc]
Guided shell + ctv station= bje bje helići i avionćeki

Tsaя
27-12-2011, 22:58
[quote="Tsaя":3btxum1q]Šta je soflam?
Google. :wink:[/quote:3btxum1q]

A jebiga, al reacon nema javelin :(
To treba baš timski organizirati.

*Fila*
28-12-2011, 02:21
[quote="Tsaя":p99ukzne]Jeli postoji neki laser kojim mogu označiti neprijateljsko vozilo?
SOFLAM + JAVELIN = :pray: :pray:
Guided shell + ctv station= bje bje helići i avionćeki[/quote:p99ukzne]

Da, kad imaš nekog na stationu i dobrog gunnera da ti čuva guzu onda si imba.
Imao sam jednu rundu 25-0 dok nas nisu sjebali.

[quote="*Fila*":p99ukzne][quote="Tsaя":p99ukzne]Šta je soflam?
Google. :wink:[/quote:p99ukzne]

A jebiga, al reacon nema javelin :(
To treba baš timski organizirati.[/quote:p99ukzne]

U tom je i ljepota igre, legni i snipaj ali uperi soflam tamo di je bitka. Injžinerci će da riješe ostalo.
Baš danas igrao sa kolegama. Sniper, dva injiženera i support. Baci nam ammo lik i čuva nas, mi javelin, e skidali smo boga i vraga :)

Tsaя
28-12-2011, 10:32
Ja volim igrat sa inžinjerima, ali sa snajperom nikako, nejde mi baš, a i pre statično mi je to, ja volim letat po mapi. :)

*Fila*
28-12-2011, 11:41
Ja volim igrat sa inžinjerima, ali sa snajperom nikako, nejde mi baš, a i pre statično mi je to, ja volim letat po mapi. :)
E pa nađi frenda koji rado igra snipera ili mu treba recon service star. On ti stavi soflam, ti čistiš sa javelinkama. Simple as that.

Tsaя
28-12-2011, 12:36
Daj mi reci, dali mogu ja uzet recon, stavit soflam, ubit se i uzeti inžinjera? Hoće li taj soflam nestati?

*Fila*
28-12-2011, 14:33
Daj mi reci, dali mogu ja uzet recon, stavit soflam, ubit se i uzeti inžinjera? Hoće li taj soflam nestati?
Nisam ziher, ali mislim da hoće.
ALi to ti nema smisla, gubiš previše vremena tako.

Marvin OCX
28-12-2011, 15:07
Hoce nestat ce,zadnji patch je to poravio. Samo soflam ima jak laser i bas je vidljiv tako da ako ga nisi postavio na neko pametno mjesto bolje ti je bjezi jer ce kisa granata da te zaspe.

*Fila*
29-12-2011, 02:06
Ili jedan gospodin sa mavom koji ide okolo i sije strah.
Btw. longest 1727 može ko više? :)
a sa mavom imam 80 killova negdje.

Marvin OCX
29-12-2011, 06:38
Btw. longest 1727Smože ko više? :)

Ama kako :? Imam M98B (inace ludilo od snipera,juce ga otkljucao) pa cu da probam jednu kilometarsku lobotomiju i ja nekome da napravim :D Daj mapu i tacnu lokaciju.

Tegla Ajvara
29-12-2011, 10:30
Btw. longest 1727 može ko više? :)
nemoguce
ja preko 900 vec nevidim protivnika
to je neki krumpir, radnom pogodak, mucka prevara

fear
29-12-2011, 11:42
[quote="*Fila*":1t9k3xok]Ili jedan gospodin sa mavom koji ide okolo i sije strah.

Ama kako :? Imam M98B (inace ludilo od snipera,juce ga otkljucao) pa cu da probam jednu kilometarsku lobotomiju i ja nekome da napravim :D Daj mapu i tacnu lokaciju.[/quote:1t9k3xok]
Najlakše je na Gulf of oman, ciljaj sa broda , bipod je obavezan.

*Fila*
29-12-2011, 12:16
[quote="*Fila*":720hh55f]Ili jedan gospodin sa mavom koji ide okolo i sije strah.

Ama kako :? Imam M98B (inace ludilo od snipera,juce ga otkljucao) pa cu da probam jednu kilometarsku lobotomiju i ja nekome da napravim :D Daj mapu i tacnu lokaciju.[/quote:720hh55f]

Firestorm. Na brdu iza svoje baze, moli se bogu da njihov sniper leži negdje na njihovom brdu iza baze.

nemoguce
ja preko 900 vec nevidim protivnika
to je neki krumpir, radnom pogodak, mucka prevara

Ja igram na lapu, na low, na 1366x768, i nabijem glavu na monitor, prati odsjaj sniperove optike pa se ravnaš po njoj i onda iznad nje nekih 3-4 crtice (12x optike) boom headshot.

Najlakše je na Gulf of oman, ciljaj sa broda , bipod je obavezan.

Na gulf te lako skuže na brodu, bolji je firestorm.

Tsaя
29-12-2011, 12:32
Jel može taj mav pucat, kak se ubija s tim?

*Fila*
29-12-2011, 21:53
Jel može taj mav pucat, kak se ubija s tim?
Letiš iznad njega i onda se obrušiš punom brzinom kroz trbuh mu, dobiješ roadkill.
Obrušavaš se sa I a dižeš space, wasd klasika i miš.
Malo je teško ali kad se navikneš, rasturaš :)

Tsaя
29-12-2011, 23:08
Dal se i ovde dobije platina za 1000 kilova?

fear
29-12-2011, 23:25
Dal se i ovde dobije platina za 1000 kilova?
nope, svakih 100 kilova po jedna zvijezdica i 2000bodova

Marvin OCX
29-12-2011, 23:44
Sad malo snipo,6,7 killova sa po 500 i 600 metara idu dosta lagano ako se protivnik ne krece,i u istoj mapi 759 metara,najdalji zasad. A protivnik je bio jedva vidljiv,znaci glava samo,pucao na mene i iz stojeceg polozaja sam mu skalp rasuo po firestormu :D Fali mi jos 1000 metara Filu da stignem :D M98B je strasan sniper. Igrao kasnije metro conquest,sa 8x optikom,headshotovi sipaju. Nekako mi djeluje najprecizniji snip u igri.

*Fila*
30-12-2011, 12:57
Sinoć se igrali malo.
JA 2153.
Kolega 3144. Peder sretni niti ima m98 niti igra recon i pogodi iz 5 pokuišaja. A mi gađali cijelu večer.
Još ja dobijem hitmarker...
ugl. preko 1700-1800 ne možeš u standarnoj igri napraviti. Velim 1727 u igri
setup kill 2153. 502. u svijetu :)

Tegla Ajvara
30-12-2011, 16:55
Sad malo snipo,6,7 killova sa po 500 i 600 metara idu dosta lagano ako se protivnik ne krece,i u istoj mapi 759 metara,najdalji zasad. A protivnik je bio jedva vidljiv,znaci glava samo,pucao na mene i iz stojeceg polozaja sam mu skalp rasuo po firestormu :D Fali mi jos 1000 metara Filu da stignem :D M98B je strasan sniper. Igrao kasnije metro conquest,sa 8x optikom,headshotovi sipaju. Nekako mi djeluje najprecizniji snip u igri.
zato jer metak ima duplo punjenje, i puno brzi je od ostalih i manji pad ima pa ti se cini
logicno bi bilo da jedanhitas njime bez obzira na udaljenost, al nazalost to nije tako i to necu prezalit u ovoj igri i bljestanje snajpera :thumbs1:
nikaaaaaaadddddddddd :(

Marvin OCX
30-12-2011, 17:11
Bljestanje mi je ok,jer ipak ne bi volio da me neko cijelu partiju siluje iz nekog grma sa kilometar udaljenosti bez da imam blage gdje je. A M98B je inace sniper koji otkida extremitete i pravi rupcage i u tijelu nosoroga,kamoli covjeka, i jeste bezze sto bar on nije jedan metak kill od bolt snipera. Ja danas opet probao snipat sa njim, i na nekih 200 metara udaljenosti 3 lika u autu,dojica izadju,jedan osto na mitraljezu i ja da ga skinem nista,probam jednog od one dvojice sa 2 metka u ledja,opet nista...Vratilo mi se ono sranje kad mi meci ne prave stetu :-x Uzmem FAMAS,najludji i najveci rate of fire ima u igri,od 1000 rpm. Ispucam okvir u lika na max 30 metara i nista,a sa bullet dropom na toj udaljenosti je dovoljno 6-7 metaka,ako je snaga 19 umjesto 25 u prvih 15 metara. Gledam poslije gameplay te iste puske gdje likovi padaju cim zapucas :(

Freddy
30-12-2011, 18:37
F2000 strojnica mi izgleda puno vece nego sto sam zamisljao

*Fila*
30-12-2011, 19:27
Bljestanje mi je ok,jer ipak ne bi volio da me neko cijelu partiju siluje iz nekog grma sa kilometar udaljenosti bez da imam blage gdje je. A M98B je inace sniper koji otkida extremitete i pravi rupcage i u tijelu nosoroga,kamoli covjeka, i jeste bezze sto bar on nije jedan metak kill od bolt snipera. Ja danas opet probao snipat sa njim, i na nekih 200 metara udaljenosti 3 lika u autu,dojica izadju,jedan osto na mitraljezu i ja da ga skinem nista,probam jednog od one dvojice sa 2 metka u ledja,opet nista...Vratilo mi se ono sranje kad mi meci ne prave stetu :-x Uzmem FAMAS,najludji i najveci rate of fire ima u igri,od 1000 rpm. Ispucam okvir u lika na max 30 metara i nista,a sa bullet dropom na toj udaljenosti je dovoljno 6-7 metaka,ako je snaga 19 umjesto 25 u prvih 15 metara. Gledam poslije gameplay te iste puske gdje likovi padaju cim zapucas :(
Meni je samo žao jer ti ne možeš okusiti ovu igru kako treba. M98 je bog snipera, stavim mu holo i fast pull sa laserom. One hit kill, a što ne is prve pada sa pistolom. Nema ništa šanse a minimalno udara 59 bez obzira na udaljenost.
Ugl...jebe te net brate, a dotad nećeš znati kakva je koja puška nego samo sliniti na youtube. šteta.

Kistra
30-12-2011, 19:46
[quote="Marvin OCX":1fck1hug]Bljestanje mi je ok,jer ipak ne bi volio da me neko cijelu partiju siluje iz nekog grma sa kilometar udaljenosti bez da imam blage gdje je. A M98B je inace sniper koji otkida extremitete i pravi rupcage i u tijelu nosoroga,kamoli covjeka, i jeste bezze sto bar on nije jedan metak kill od bolt snipera. Ja danas opet probao snipat sa njim, i na nekih 200 metara udaljenosti 3 lika u autu,dojica izadju,jedan osto na mitraljezu i ja da ga skinem nista,probam jednog od one dvojice sa 2 metka u ledja,opet nista...Vratilo mi se ono sranje kad mi meci ne prave stetu :-x Uzmem FAMAS,najludji i najveci rate of fire ima u igri,od 1000 rpm. Ispucam okvir u lika na max 30 metara i nista,a sa bullet dropom na toj udaljenosti je dovoljno 6-7 metaka,ako je snaga 19 umjesto 25 u prvih 15 metara. Gledam poslije gameplay te iste puske gdje likovi padaju cim zapucas :(
Meni je samo žao jer ti ne možeš okusiti ovu igru kako treba. M98 je bog snipera, stavim mu holo i fast pull sa laserom. One hit kill, a što ne is prve pada sa pistolom. Nema ništa šanse a minimalno udara 59 bez obzira na udaljenost.
Ugl...jebe te net brate, a dotad nećeš znati kakva je koja puška nego samo sliniti na youtube. šteta.[/quote:1fck1hug]
Mene zajebavaju i sniper-i, i net i konfiguracija koja je preslaba za Battlefield (sve Back to Karkand mape) i zbog toga me sve vise i vise nervira ova igrica...

*Fila*
30-12-2011, 22:28
Ova igra ti nije kriva jer te to sve zajebava. L2p i nabavi komp.
Ja igram na lapu na low pa mi vidi statistike

Marvin OCX
31-12-2011, 09:05
[quote="Marvin OCX":134e9j7x]Bljestanje mi je ok,jer ipak ne bi volio da me neko cijelu partiju siluje iz nekog grma sa kilometar udaljenosti bez da imam blage gdje je. A M98B je inace sniper koji otkida extremitete i pravi rupcage i u tijelu nosoroga,kamoli covjeka, i jeste bezze sto bar on nije jedan metak kill od bolt snipera. Ja danas opet probao snipat sa njim, i na nekih 200 metara udaljenosti 3 lika u autu,dojica izadju,jedan osto na mitraljezu i ja da ga skinem nista,probam jednog od one dvojice sa 2 metka u ledja,opet nista...Vratilo mi se ono sranje kad mi meci ne prave stetu :-x Uzmem FAMAS,najludji i najveci rate of fire ima u igri,od 1000 rpm. Ispucam okvir u lika na max 30 metara i nista,a sa bullet dropom na toj udaljenosti je dovoljno 6-7 metaka,ako je snaga 19 umjesto 25 u prvih 15 metara. Gledam poslije gameplay te iste puske gdje likovi padaju cim zapucas :(
Ugl...jebe te net brate, a dotad nećeš znati kakva je koja puška nego samo sliniti na youtube. šteta.[/quote:134e9j7x]

Upravo. Na sve sto si napisao. Navise mi je krivo sto nemam mogucnost da ovu igru dozivim kako treba. Gledam najnizi ping mi pred ulazak na server cesto bude 150 ili 170,a kod likova unutar po 30 il 50 max. Pa bolan znam pogoditi sa M98B u jebenu vugla i ne ubiti :D Tad Alt+F4 rjesavaju problem. Neku noc je na firestormu pola partije sve bilo ok,5 hedshotova sam napravio,sve preko 600 metara, jedan preko 700,ma pravo snipanje,jos bez bipoda, da bi primjetio lika kako se sulja do mene sa nekih 50 metara(da me zakolje naravno) i pogodim ga dva puta dok je ustao da bi me opusteno ubio sa onim govnetom,neki AK,mali,inzinerac sto ga nosi...
I bar 1 puta u partiji imam onaj Bad luck :rotfl: i svaki puta kazem samo E JEBIGA :D

*Fila*
31-12-2011, 13:27
A velim, u ovoj igri, hitreg je smeće, ali donekle hvata, radi kad ti je ping od 30-60. Ali sve preko je već hendikep, a samo i djelić sekudne nekom daj prednosti gotov si, a dok ti pucaš, otkirješ mu se, i on ti bez beda no scope 360 napravi kad ti lagaš.
Sinoć sam nekog jadnika ubio 5 puta i više nisam htio. Dečko laga ali brutalno, ono trči pa se vrati natrag, i samo gađaš ono di se vrati, iako nema ničeg, ubiješ ga jer se warpa na to mjesto. Kasnije smo mu rekli nek iziđe jer jako laga i nema mu to smisla. Dečko se zahvalaio, čestitao novu i otišao.
Ali imaš opet i debila klasičnih o kojima sad nebi.
Dakle što da ti kažem...čak i ja ne dobivam full dojam od igre jer igram na lapu ali eto barem me toliko ne jebe ko tebe.
Nadam se da ćeš sredit taj net...a velim probaj navratit na cbc jednom kad sam tamo, pa ćemo vidjeti koji ti je ping, možda bude igrivo.

Freddy
31-12-2011, 16:19
985 headshot :)

Marvin OCX
31-12-2011, 19:10
WFT :cry:
Pa jebo majku inace sam sabur covjek kako se to u BIH kaze al ako ne proturim ruku kroz monitor radi ovog multica nece niko.
M89B je motherfucker od snipera sad kad sam otkljucao straight pull bolt. I tako ja cugno malo sad pred izlazak pa reko da snipam dok ne krenem. I na samom pocetku runde na caspianu zalegnem i skinem lika sa 1011 metara iz treceg pokusaja i napravim jos 9 headshotova sa antene kad puce veza i izbaci me sa servera. Aj ok kontam, desava se,a na kraj pameti mi nije da mi nece biti niti jednog killa u statsima,znaci ko da nisam ni igrao. A razmak izmedju tok kilometarskog killa i momenta kad me izbacilo je minimum 15 min. Pa dijete mozes napraviti za 15 min a ne statse memorisati :(

Kistra
31-12-2011, 19:53
WFT :cry:
Pa jebo majku inace sam sabur covjek kako se to u BIH kaze al ako ne proturim ruku kroz monitor radi ovog multica nece niko.
M89B je motherfucker od snipera sad kad sam otkljucao straight pull bolt. I tako ja cugno malo sad pred izlazak pa reko da snipam dok ne krenem. I na samom pocetku runde na caspianu zalegnem i skinem lika sa 1011 metara iz treceg pokusaja i napravim jos 9 headshotova sa antene kad puce veza i izbaci me sa servera. Aj ok kontam, desava se,a na kraj pameti mi nije da mi nece biti niti jednog killa u statsima,znaci ko da nisam ni igrao. A razmak izmedju tok kilometarskog killa i momenta kad me izbacilo je minimum 15 min. Pa dijete mozes napraviti za 15 min a ne statse memorisati :(

Nije mi jasno zasto im je problem napraviti da ti se statsi sejvaju kada te tako net izbaci ili kada iznenadno moras otici negdje i izaci...uostalom
Marvine,bice jos takvih headshotova,nemoj pasti u ocaj :P nek ti bude utjeha to sto ja nisam ni na 500 metara napravio headshot a ne na 1000 jer mi
mi je sniper skill ocajan :wink:

Marvin OCX
01-01-2012, 10:19
Ma sa ovim snipom ne moze bit ocajan :D Al nije lako nimalo napraviti ovako dalek headshot jer oci su mi sipale trazeci bljesak u daljini i opet mene prvog lik uocio i poceo me gadjati, tako sam i skuzio gdje je. Mada bez straight pull bolta tesko da bi uspio,puno mi je korisniji od bipoda,baz zasad dok se ne ustelim u ocjenjivanju bullet dropa.

*Fila*
04-01-2012, 15:34
Ovim putem bih samo pozvao igrače, platoonove i klanove, voljne igre da dođu koju kod nas. Postoji mogućnost pražnjenja servera ako baš želite ili možemo svi smiskani igrat public game.
Igre su zanimljive, igra se brzo i rusha puno. Za prijašnje kritike neću pametovati jer svatko ima svoje mišljenje, događa se svašta kad ljudi gube, razumijem.
Ugl. bilo tko i u bilo kojem broju, dođite, ako bude problema i prepun server napravit će Vam se mjesto.
Hc je conq server, sa aktivnim adminima i mnogim poznatim domaćim igračima. Punish/forgive system se brine da nikad ne dobijete teamkill i izvučete se sa njim ako je bio namjeran :)
ugl. http://battlelog.battlefield.com/bf3/se ... t-CROATIA/ (http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/881f80e3-a4de-44c6-b4b0-4fb4456a01bc/CBC-Battlefield-3-Conquest-CROATIA/)
pa ko poželi neka dođe
lijep pozdrav.

Marvin OCX
05-01-2012, 00:30
http://i44.tinypic.com/63t9x0.jpg

E6ISi-YiqN8

Kratos vjerovatno uletio... :D
Strasno je koliko ovoga ima. Prije 15 dana sam naletio na cheatera,bas sam ovde i nick mu naveo,veceras opet naletim na njega. Bezze. Lik se seta serverima i sere se u igru svima a admini spavaju.

Kid A
05-01-2012, 00:36
Da su bili pametni pa sredili da BF3 bude steamworks imali bi i VAC podrsku za servere i takve kretene bi banalo iste sekunde cim se spoje. Ali valjda njihov pristup ima vise smisla

*Fila*
05-01-2012, 02:09
Žalosno kakvih ljudi ima.

Tsaя
05-01-2012, 18:21
Jel se može kako koristiti chat u co-opu?

Marvin OCX
05-01-2012, 19:37
Ne moze,ni sa mikrofonom i slusalicama ne radi ako si mislio i tako da probas. Coop su sjebali maximalno.

*Fila*
05-01-2012, 20:17
Ne moze,ni sa mikrofonom i slusalicama ne radi ako si mislio i tako da probas. Coop su sjebali maximalno.
Kako nebi moglo? radi ti voice chat u coop usotalom imaš ts

Tsaя
05-01-2012, 21:46

A šteta.
Evo prešao sam sve, još mi malko fali da dobiem G3.
Bezveze je to što nemože chat, jer sa nekima se teško sporazumijeti :P, onu zadnju misiju sam igro valjda 8 puta da bi ju završio, jer bi uvijek netko od kolega ubio krivog čovjeka :P

Marvin OCX
06-01-2012, 23:15
http://bf3blog.com/2012/01/battlefield- ... -for-dice/ (http://bf3blog.com/2012/01/battlefield-3-ideas-of-new-dlc-maps-for-dice/)

Volio bi da imam neki konkretan komentar na ovo,ali nisam igrao BBC2,tako da ne znam je li ovo nagovjestaj da ce da nas muzu u buducnosti ili stvarno imaju namjeru napraviti da BF3 traje na obostrano zadovoljstvo.

Tsaя
07-01-2012, 18:33
Napokon sam postao Colonel! :)

*Fila*
07-01-2012, 21:16
Ima ko da dođe na CBC sa svojom ekipom ili platoonom? HC je server samo da nebi bilo nismo znali.

Marvin OCX
08-01-2012, 10:09

Nemoj samo postati ovakav colonel ko ova parada cheatera ispod

http://battlelog.battlefield.com/bf3/ba ... 176814362/ (http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/20799218/2/176814362/)

Tsaя
08-01-2012, 10:38
Neboj se. Nevjerujem da ću doći do colonel lvl3, a kamo li do lvl 100. :P

Zanimljivo je kako imaju 4 puta manje kilova od mene, a lvl 100 su.

Marvin OCX
08-01-2012, 10:52
Nisu cheatali od pocetka vjerovatno jer onog Ramboslice lika sam ja licno silovao na bazaru a colonel je. Valjda mu negativan KD isao na zivce i pocne koristit te hackove ili ih mozda tada nije koristio. Svejedno ne kontam te samoobmane i gluposti al nikako. Igra je to.

fear
08-01-2012, 10:56
Dobro došao u klub ^^

*Fila*
08-01-2012, 15:03
Rank 61...brzo idu rankovi što je da je

Tsaя
08-01-2012, 19:35
Jeste, u BC2 nisam ni do 40og došao, presporo je išlo, ovdje sam već prestige :)

Marvin OCX
08-01-2012, 21:18
Iskustvo. Isto bi ti bilo da je obratno,odnosno puno lakse ako snipas. Gledam skoro prijatelja kako u BC2 snipa sat vremena sa istog mjesta a nisan se ne mice kad aima...

Tsaя
08-01-2012, 22:03
Evo, upravo sam danas dobio zvjezdicu za snajper klasu.
U početku nisam baš znao sa snajperom, al sad mi super ide i baš ga volim koristiti.

Tegla Ajvara
08-01-2012, 22:40
ja sam 36lvl i 101 sat igranja :D

Doggy
09-01-2012, 02:33
http://bf3blog.com/2012/01/battlefield-3-ideas-of-new-dlc-maps-for-dice/

Volio bi da imam neki konkretan komentar na ovo,ali nisam igrao BBC2,tako da ne znam je li ovo nagovjestaj da ce da nas muzu u buducnosti ili stvarno imaju namjeru napraviti da BF3 traje na obostrano zadovoljstvo.

ak ne sjebu grafu na bc2 mapama kak su na b2k-u, moglo bi bit zanimljivo... nek jos ubace sve mape za veterane il tak nest, bude odlicno... bc2 mape su mozda cak i bolje od ovih u bf3

Marvin OCX
09-01-2012, 11:40
Nisam igrao BC2,BF3 mi je prvi multiplayer,ali ga prijatelj igra jos uvijek(puni serveri) i djeluju mi extra zanimljive mape,ali i dosta manje osim jedne(heavy metal ja mislim da se zove). Mada kad pogledas firestorm ili caspian border kao jedne od najvecih,nekako mi objektive djeluju sabrano na centru dok okolo zjapi prazan prostor...

Doggy
10-01-2012, 00:56
ok je heavy metal, al puno je prevelika... ak nemas squad mate-a u helicu, ne ispalti se ni igrati... a i samo je conquest...

a ja nemogu vjeroavat kak su sjebali b2k... rush 3 baze na svakoj mapi??? ima mjesta za jos bar tolko baza... je tak i na pc-u il tam ima vise baza?

*Fila*
10-01-2012, 01:45
ok je heavy metal, al puno je prevelika... ak nemas squad mate-a u helicu, ne ispalti se ni igrati... a i samo je conquest...

a ja nemogu vjeroavat kak su sjebali b2k... rush 3 baze na svakoj mapi??? ima mjesta za jos bar tolko baza... je tak i na pc-u il tam ima vise baza?

ISto je ali igraš bar 40v40 pa je skoro zanimljivije...ali da, uništili su ga.

Marvin OCX
10-01-2012, 06:52
Sposoban recon je nevjerovatno vrijedan u timu,ako ne vrijedniji onda sigurno nista manje koristan od dobrog inzinjera. Sto ga vise igram sve vise mogucnosti otkrivam,od spotanja pjesadinaca,oznacavanja oklopnih vozila,te flenkanja i postavljanja radio beacona na takticka mjesta za spawn sto moze rundu rijesiti. Skoro na wake islandu nismo mogli maknut od protivnickog snipera,lik nas je skidao redom a u tenk sjedes inzinjerci pokosise,ti izadjes da ga popravis onaj sniper te skine,tacnije njih dvojica. Uzmem MAW i nadjem ih,nadjem fin ugao iz onog kamenja pored plaze i bum bum skinem obojicu,i pobijedimo :D Reacon daje malo "bolestan" smek igri and i like it :D

*Fila*
10-01-2012, 12:43
Dobar je recon ako igraš preko voice ili ts, onda sa mavom i spotanjem pobjeđujete sigurno...ali kad legne na brdo 4000m, udaljeno i kampa onda je njub,.
i pogotovo volim soflam recone koji razume da je to insta win.

Doggy
10-01-2012, 15:04
a imas i recon-a, koji su u hardcore-u squad leaderi, pa mi na karkandu lezi u prvoj bazi na zgradi, dok mi napadamo zadnju bazu, pa se ti spawnaj na njega, lol...

Macolla
10-01-2012, 15:41
Jesu li crnobradi gusari u mogućnosti da igraju MP?

*Fila*
10-01-2012, 15:46
a imas i recon-a, koji su u hardcore-u squad leaderi, pa mi na karkandu lezi u prvoj bazi na zgradi, dok mi napadamo zadnju bazu, pa se ti spawnaj na njega, lol...
Da, ili se penju sa mav na najveće zgrade i beskorisni su.

Jesu li crnobradi gusari u mogućnosti da igraju MP?
Naravno da ne.

Marvin OCX
10-01-2012, 23:04
WkxMFhXDnQU&feature=g-user-lik&context=G2f3e9a6UCGXQYbcTJ33YynVF7kdMePEkorAZEaA3-vqcIc6FvURI

E jest uradjeno :bravo: :)

HzyXcjqzEw8&feature=player_embedded

:rotfl: :rotfl:

The Fury
13-01-2012, 19:13
bUcLAM6xRCU&feature=player_embedded

Aral
14-01-2012, 11:28
WwfsvysT5dY&feature=player_embedded#!

Tsaя
19-01-2012, 15:04
A jebote, kako mrzim ovu igru !!!
Svaki jebeni put se mora srušiti i to baš onda kad mi ide najbolje. :(

*Fila*
23-01-2012, 00:50
osxcOJVYcXE&context=C370a72fADOEgsToPDskLi8DQWgudZfRjl1DYjTGqx
Malo good old times :)
Najjače je kad smo nekog stranog lika rejpali, lik nije znao što će

Marvin OCX
23-01-2012, 10:40

*Fila*
24-01-2012, 13:46
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'M0RsKkA_DZuKeLA' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrB.exe driver failure (PnkBstrK.sys) ffab

zakon, hvala pb, nedaj igrati meni koji sam pošten, a čitere pusti :pray:

Tsaя
24-01-2012, 17:29
Hoće li doći neki DLC uskoro?

Tegla Ajvara
24-01-2012, 18:14
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'M0RsKkA_DZuKeLA' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrB.exe driver failure (PnkBstrK.sys) ffab

zakon, hvala pb, nedaj igrati meni koji sam pošten, a čitere pusti :pray:

imene tak
fffffffffffffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuu
al sam na nekim serverima

Marvin OCX
25-01-2012, 00:47
http://bf3blog.com/2012/01/hackers-ban- ... 3-players/ (http://bf3blog.com/2012/01/hackers-ban-innocent-battlefield-3-players/)

Doggy
25-01-2012, 12:02

uskoro ne, prvo treba igru sredit, onda b2k dlc, pa bi tek onda mogli ubacit jos koji dlc... al bude ih...

*Fila*
25-01-2012, 12:42

uskoro ne, prvo treba igru sredit, onda b2k dlc, pa bi tek onda mogli ubacit jos koji dlc... al bude ih...

Ma nula bodova, vidiš da ne mogu sredit punkbastard.

Marvin OCX
25-01-2012, 13:38
Svaki drugi pokusaj ulaska na server to me govno kicka...

Doggy
25-01-2012, 13:56
[quote="Tsaя":17x61fkx]Hoće li doći neki DLC uskoro?

Ma nula bodova, vidiš da ne mogu sredit punkbastard.[/quote:17x61fkx]

to je sad zbog haxora, al i to se bude rijesilo... al i samu igru jos moraju popravit, par stvari ubacit, a za vecinu znam da ni nebudu popravili, al sta ces, mozemo samo zivjet u nadi... sreca pa mi na ps3 nemamo briga s pb-om, al zato imamo s chat-om, za koji su prvo rekli da je problem u konzoli, a sad da ga budu popravili s patch-em, lol... njubare...

Deadwalker
25-01-2012, 18:53
http://bf3blog.com/2012/01/hackers-ban-innocent-battlefield-3-players/

Igre pod okriljem EA-a se jednostavno ne isplati igrati na PC-u. Grozno bugovite, s katastrofalnom podrškom za igrače. Umjesto da si uzmu vremena da ne izdaju naslove u fazi koja se jedva može zvati betom.

Marvin OCX
25-01-2012, 22:59
http://bf3blog.com/2012/01/hackers-ban-innocent-battlefield-3-players/

Igre pod okriljem EA-a se jednostavno ne isplati igrati na PC-u. Grozno bugovite, s katastrofalnom podrškom za igrače. Umjesto da si uzmu vremena da ne izdaju naslove u fazi koja se jedva može zvati betom.
Ne znam,al ovo je nemar totalni. Milslim,napravili su apsolutno nevjerovatno MP iskustvo al ovakve stvari i nemar za te jako bitne probleme bas bacaju mrlju na sve ostalo. Prijatelj,inace stari MP igrac, mi kaze da se ne sjeca kad je jedna igra imala ovoliko budalastina vezanih za sebe... Trebalo je odgoditi izlazak za jos koji mjesec i poraditi na ovakvim stvarima. Zamisli da das 400 kuna,(tj 100 KM-ova koliko sam ja platio box verziju) i da te neki haker bana? Ja bi poludio,koliko zbog novaca,toliko zbog sati igre koji su iza mene. Navodno se sprema neki veeeliki patch...

*Fila*
26-01-2012, 13:01
[quote="Marvin OCX":33dxsbri]http://bf3blog.com/2012/01/hackers-ban-innocent-battlefield-3-players/

Ne znam,al ovo je nemar totalni. Milslim,napravili su apsolutno nevjerovatno MP iskustvo al ovakve stvari i nemar za te jako bitne probleme bas bacaju mrlju na sve ostalo. Prijatelj,inace stari MP igrac, mi kaze da se ne sjeca kad je jedna igra imala ovoliko budalastina vezanih za sebe... Trebalo je odgoditi izlazak za jos koji mjesec i poraditi na ovakvim stvarima. Zamisli da das 400 kuna,(tj 100 KM-ova koliko sam ja platio box verziju) i da te neki haker bana? Ja bi poludio,koliko zbog novaca,toliko zbog sati igre koji su iza mene. Navodno se sprema neki veeeliki patch...[/quote:33dxsbri]
Patch je priča, a da su odgodili izlazak nebi kurca pokupili onoliko para koliko jesu jer su izašli prije coda.
Tako da, pare i samo pare, a ti frende kad kupiš odjebi.
(ne ti, nego mislim kako oni to gledaju=)

Deadwalker
26-01-2012, 13:25
Nije jedino Battlefield 3 takav. ToR isto ispašta zbog EA-ove pohlepe. Igra je još uvijek trebala biti u produkciji da se sredi PvP i još neke stvari, a umjesto toga došla je na tržište u stanju koja se može zvati rana beta. Onda ih je EA forsao da izdaju patch prije detaljnog testiranja pa su još više uprskali stvar.
Ono, najbolji primjer lošosti je to što su forsali BioWare da naprave Dragon Age 2 u 10-ak mjeseci, a PC verzija Crysisa 2 došla je s tri univerzalne grafičke postavke koje su sve izgledale skoro pa isto (kasnije su to sve pokrpali, no bili je prekasno pošto je PC verzija već pokupila tone negativnog publiciteta). Onda te još sile koristiti Origin koji em što ima hrpu nedostataka i krši mnogobrojna pravna stajališta većine zemalja, k tome imaju i katastrofalnu podršku za kupce gdje se računi banaju zbog izraza e-peen ili napišeš na forumu da imaš 12 godina pa te isto banaju.
Mogu ovako još dugo.
Long story short, ubuduće sve EA-ove igre zaobilazim na PC-u u širokom luku. Nije mi žao dati novce za nešto, ali onda očekujem punu uslugu, a ne podršku koju bih i ja bolje realizirao, iako nisam nikada radio taj posao.
Žele uzeti tržišno mjesto Activision-Blizzardu, a to žele postići na brz i prljavi način.

*Fila*
26-01-2012, 16:06
Velim razumijem pohlepu i pare...ali daj mi jebeno da igram usranu igru koju sam platio. Užas jebeni nikad više neću kupit nijednu njihovu igru baš radi ovoga. Sramota da mene jebe program koji kicka chitere, mene koji ne znam kako chit izgleda.
:thumbs1:

Kid A
26-01-2012, 16:21
Sramota da mene jebe program koji kicka chitere, mene koji ne znam kako chit izgleda.
Cudi me kako ne znas sta se desilo s obzirom da pratis BF3 desavanja i tako to. Uglavnom jedna skupina hackera je dobila kontrolu nad punkbusterom i valjda svaki tjedan (ili dan, nisam siguran al znam da je serijski) banaju po par stotina legit igraca i koliko sam cuo od kolega situacija je toliko ozbiljna da ce EA morati ugasit master servere da rekonfiguriraju sve jer PB vise nije uopce pod njihovom kontrolom. Najsmjesnija stvar? Taj PB exploit postoji jos od 2009-e u glavnoj formi sto samo govori koliko je program pouzdan i koliko se (ne)odrzava.
Ova ekipa koju znam, svi su uzeli BF3 i ono, danas im se igranje svodi na prvih pola sata trazenja cistog servera ali sto vise vremena se zadrzavas na jednom serveru vece su ti sanse da ce ti upasti neki rus sa knife/wallhackom, aimbotom i sjebati cijelu partiju.
Smijesno kako ovih problema uopce ne bi bilo da su odlucili izdat igru i na Steamu jer ne vjerujem da postoji cheater kojeg VAC ne bi detektirao u roku od pet minuta

*Fila*
26-01-2012, 16:46
[quote="*Fila*":1m4d3j7x]Sramota da mene jebe program koji kicka chitere, mene koji ne znam kako chit izgleda.
Cudi me kako ne znas sta se desilo s obzirom da pratis BF3 desavanja i tako to. Uglavnom jedna skupina hackera je dobila kontrolu nad punkbusterom i valjda svaki tjedan (ili dan, nisam siguran al znam da je serijski) banaju po par stotina legit igraca i koliko sam cuo od kolega situacija je toliko ozbiljna da ce EA morati ugasit master servere da rekonfiguriraju sve jer PB vise nije uopce pod njihovom kontrolom. Najsmjesnija stvar? Taj PB exploit postoji jos od 2009-e u glavnoj formi sto samo govori koliko je program pouzdan i koliko se (ne)odrzava.
Ova ekipa koju znam, svi su uzeli BF3 i ono, danas im se igranje svodi na prvih pola sata trazenja cistog servera ali sto vise vremena se zadrzavas na jednom serveru vece su ti sanse da ce ti upasti neki rus sa knife/wallhackom, aimbotom i sjebati cijelu partiju.
Smijesno kako ovih problema uopce ne bi bilo da su odlucili izdat igru i na Steamu jer ne vjerujem da postoji cheater kojeg VAC ne bi detektirao u roku od pet minuta[/quote:1m4d3j7x]
Znam ja to sve, čitam i pratim sve, ali mi je to sve toliko, hm ne znam smješno i žalosno u isto vrijeme. Mislim bmk ja neam veze sa time, ja sam onaj standard dumb player koji je kupio igru i hoće je igrati i sad ne može jer netko koga je platio ne radi svoj posao kako treba.
Eh budala sam i sam kad kupujem igre, baš smo svi budale koji kupujemo igre valjda jer i kad imaju para i kad im respektiraš taj njihov ''rad'' dobiješ kurac da prostite.

Kistra
26-01-2012, 20:22
[quote="Kid A":3oucn5nm][quote="*Fila*":3oucn5nm]Sramota da mene jebe program koji kicka chitere, mene koji ne znam kako chit izgleda.
Smijesno kako ovih problema uopce ne bi bilo da su odlucili izdat igru i na Steamu jer ne vjerujem da postoji cheater kojeg VAC ne bi detektirao u roku od pet minuta[/quote:3oucn5nm]
Znam ja to sve, čitam i pratim sve, ali mi je to sve toliko, hm ne znam smješno i žalosno u isto vrijeme. Mislim bmk ja neam veze sa time, ja sam onaj standard dumb player koji je kupio igru i hoće je igrati i sad ne može jer netko koga je platio ne radi svoj posao kako treba.
Eh budala sam i sam kad kupujem igre, baš smo svi budale koji kupujemo igre valjda jer i kad imaju para i kad im respektiraš taj njihov ''rad'' dobiješ kurac da prostite.[/quote:3oucn5nm]

I ja se kajem sto sam uzeo Battlefield 3,jer otkako sam ga kupio (ima oko 2-3 mjeseca od kada sam ga kupio) igrao sam posteno svega 5-6 sati
(a battlelog mi je uracunao 20h) dok su ovi ostali sati bili mucenje (bio to problem u vezi ping-a,punkbuster-a,grafickih detalja itd.)
tako da sam ja svaki put,jebenih pola sata pokusavao uci u normalan server i kad uspijem uci,ili nemam vise vremena za igranje
ili obicno bude glup server sa chiterima i tako opet odem traziti novi server :-x U zadnje vrijeme mi uopce nije htio dati da udjem u bilo koji server...
Jako sam razocaran EA-om,Origin-om,podrskom i uopce Battlefield-om jer sam bio jako uzbudjen zbog te igre koja mi je na kraju
donijela vise problema nego zabave :(
I ja cu takodjer zaobilaziti igre koje izdaje EA osim ako se Origin ˝jako˝ poboljsa (u sto sumnjam) ili ako te igre
budu izlazile na Steam-u (u sto isto sumnjam nazalost)... :cry:

bezimeni
26-01-2012, 20:28
Mene je beta sa jedne strane oduševila a sa druge ( stvarno veliki bugovi , jedni od najvećih koje sam ikada okusio) razočarala toliko da sam odustao od kupovine i odlučio pričekati razvoj situacije .Čak bi igru i kupio odmah da te ne tjera da ju pokrećeš preko retardiranog web preglednika ( debilizam na težim drogama ) .

Vidim da sam pametno napravio .

Kistra
26-01-2012, 20:36
Mene je beta sa jedne strane oduševila a sa druge ( stvarno veliki bugovi , jedni od najvećih koje sam ikada okusio) razočarala toliko da sam odustao od kupovine i odlučio pričekati razvoj situacije .Čak bi igru i kupio odmah da te ne tjera da ju pokrećeš preko retardiranog web preglednika ( debilizam na težim drogama ) .

Vidim da sam pametno napravio .

Beta je po meni i bila bolja ali eto gotovo je sad,vec sam kupio... :(

Marvin OCX
26-01-2012, 21:00
Treba pljuvati po stvarnim problemima,ne igri. Battlefield 3 MP je ludilo i vrijedi svake pare,nema konkurencje. ALI i to veliko ali dojam narusavaju ove gluposti za koje vjerujem da ce uskoro rijesiti jer i oni zu gube.
@bezimeni,kupi igru bolan,nije to tako strasno kao sto djeluje,a i zelim da ti lobotomiju napravim with my little friend :D
http://img210.imageshack.us/img210/2422/m98b.png

Marvin OCX
29-01-2012, 00:14
http://mp1st.com/2012/01/28/battlefield ... -map-pack/ (http://mp1st.com/2012/01/28/battlefield-3-dlc-rumor-all-american-map-pack/)

Tsaя
29-01-2012, 10:04
Nadam se da će mape biti besplatne kao u BC2.

Marvin OCX
29-01-2012, 11:22
Sumnjam. Cetiri redizajnirane mape su se naplacivale tako da mi djeluje nemoguce da cetiri nove budu besplatne.

Tsaя
29-01-2012, 17:40
Kako da najlakše dobije Suppression ribbone?

fear
29-01-2012, 19:26
Suport, pljuca od 200 metaka i opleti.
Poželjne male mape tipa grand bazar i metro -conquest.

Doggy
29-01-2012, 19:55

nema lakseg, samo pazi da ti ne ubijes lika, pucaj oko njega, nek ga neko drugi ubije...

a kak dobiti m-com defender??? badava ja ubijem lika koji plant-a il disarm-a, kad nece i nece ribbon... a jedino mi taj fali...

Marvin OCX
30-01-2012, 20:40
h7L-CBhJHkM

MasaKrisT
31-01-2012, 00:30
Prejako:D

Doggy
31-01-2012, 01:06
2.15.12 -- It's Happening. (ocito patch)

Battlefield 3 NIGHT MODE (http://battlefieldo.com/threads/battlefield-3-night-mode.3491/)

Marvin OCX
31-01-2012, 10:41
Da li je moguce da padobranac zakolje drugog padobranca u zraku? :)

*Fila*
31-01-2012, 12:21
Da li je moguce da padobranac zakolje drugog padobranca u zraku? :)
ne. Kolika je slučajnost da se sretnu u isto vrijeme u zraku...ne vjerujem.

Marvin OCX
31-01-2012, 13:10
I ja sumnjam da postoji animacija za to jer puno su manje sanse za to nego da naletis na minobacaca kog ne mozes zaklat. Dva puta sam nailazio na protovnicke minobacace i nisam uspio ih zaklat,jednostavno ne moze.

*Fila*
31-01-2012, 13:39
I ja sumnjam da postoji animacija za to jer puno su manje sanse za to nego da naletis na minobacaca kog ne mozes zaklat. Dva puta sam nailazio na protovnicke minobacace i nisam uspio ih zaklat,jednostavno ne moze.

Imaš dva trika. Mlati ga sa nožem sprijeda, poreži ga.
Ili ga pogodi pištoljom pa će skužit i maknut se sa mortara, i onda mu odmah uvališ nož.

Kid A
01-02-2012, 09:51
http://www.reddit.com/r/battlefield3/co ... of/c3mpby0 (http://www.reddit.com/r/battlefield3/comments/p54yn/bf3_community_manager_zh1nt0_manages_a_team_of/c3mpby0)

So the newegg.com BF3 team, which is managed by the bf3 main admin/community manager has been proven to be aimbotting/macroing. No wonder EA has so much punk buster issues going on if they cant even tell their own managed team is full of cheaters
http://www.epsilon-esports.org/index.as ... yers&id=31 (http://www.epsilon-esports.org/index.asp?page=gameplayers&id=31)

*Fila*
01-02-2012, 12:11
Ah mrzim kad sam slobodan ujutro pa mogu igrat a serveri priprazni :(
a navečer kad sam zatrpan svi igraju :(

The Fury
02-02-2012, 14:14
lh6Nf0lBtGw

Neka me netko uštipne jer vjerojatno sanjam da ovo postoji :rotfl:

Marvin OCX
02-02-2012, 14:45

MasaKrisT
02-02-2012, 15:37
Kakav bog.

*Fila*
03-02-2012, 21:32
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/19550651/1/
evo rekorda
just for the record: nisam bio na ts, igrao sam na koljenima bez slušalica, dok me cura gnjavila. Jeben killfeed sam imao, prejeben uz podosta sreće i mog frenda PKP Pechenega :)

Marvin OCX
03-02-2012, 21:48
Sexy rezultat :thumbs2: Ja nemam killa sa tim mitraljezima. Imam naviku da svako malo reloadam a sa mitraljezom to traje vjecnost i pogines cesto...

*Fila*
03-02-2012, 23:35
Sexy rezultat :thumbs2: Ja nemam killa sa tim mitraljezima. Imam naviku da svako malo reloadam a sa mitraljezom to traje vjecnost i pogines cesto...
Ovo se ne reloada. Dobro ovdje sam morao stati tu i tamo ali...samo deri miško :=)

Marvin OCX
04-02-2012, 00:37
Ne znam zasto ali assault i support klase su mi nezanimljive trenutno. Support pogotovo. Nekako mi krkanski setati kroz mapu sa 40 kg metala u rukama i rafalom od 45 sekundi :) Sto mi se svidja jer cu poceti da istrazujem te klase kad mi recon i inzinjer dosade. Gledam recimo one ideje koje likovi imaju sa C4,pa svaka im cast. Jihad jeepovi i ostalo. C4 treba nerfat :)

croat1gamer
04-02-2012, 01:54
U svakoj verziji battlefielda postoji varijanta jihad jeepa. Nemoj da se tužiš.

Marvin OCX
04-02-2012, 02:08
Moguce,al ovo mi je prvi multiplayer,prvi susret sa hiljadama opcija koje Battlefield serijal nudi pa i to. Jihad jeep je neunistiv :) Samo malo prakse ti treba da budes veca prijetnja tenkovima tako nego kao inzinjer :) Mada medju tim idejama ima par sitnica koje nerviraju vise od recona kad te ubije sa 1000 metara udaljenosti. Claymore mine npr. Poredaju ih pored MCOM-a ili zastava i cekaju... Posteno al iritantno.

Doggy
04-02-2012, 11:36
evo rekorda
just for the record: nisam bio na ts, igrao sam na koljenima bez slušalica, dok me cura gnjavila. Jeben killfeed sam imao, prejeben uz podosta sreće i mog frenda PKP Pechenega :)

radje se baci na tdm, bude vise koristi od tebe... pa kakav je to conquest di nemas ni jedan flag attack il defend ribbon? dam se kladit da si lezal na savrsenom mjestu i rokal sve koji se priblize

*Fila*
04-02-2012, 12:09
Ne znam zasto ali assault i support klase su mi nezanimljive trenutno. Support pogotovo. Nekako mi krkanski setati kroz mapu sa 40 kg metala u rukama i rafalom od 45 sekundi :) Sto mi se svidja jer cu poceti da istrazujem te klase kad mi recon i inzinjer dosade. Gledam recimo one ideje koje likovi imaju sa C4,pa svaka im cast. Jihad jeepovi i ostalo. C4 treba nerfat :)

Ah...šteta, te dvije klase su i najbolje, nude premoć i bodove, dominaciju bojišta ako ih dobro koristiš. Radi sve 4 klase, tek ćeš tada otkriti što bf nudi....a jihad jeep na mapi svijetli ko božićno drvce, ako ga ne vidiš onda si brate slijep.

evo rekorda

radje se baci na tdm, bude vise koristi od tebe... pa kakav je to conquest di nemas ni jedan flag attack il defend ribbon? dam se kladit da si lezal na savrsenom mjestu i rokal sve koji se priblize

Sam sam branio point a na sharqiju. Di bi bio flag attack kad nije mogla muha proći kraj mene. Takva je bila runda da sam odmah počeo stiskati ih sam, što je moj skvad vidio i pazio me. Tdm sam probao, dosadan je jako. Conquest je zanomljiviji puno, a to što sam ovu rundu odigrao ovako je slučajnosti i veliki killfeed. Velim sry što sam držao point umjesto da pustim sve pa da im uzmem.

Tsaя
04-02-2012, 12:33

Frende, MG36 u ruke i bog si, meni trenutno najdraže oružje. :)
Al eto, svako drukčije razmišlja, meni se inžinjer recimo ne dopada.

Tsaя
04-02-2012, 13:20
Hoće li mi se izbrisati savegame i MP progress ako obrišem igru i ponovno instaliram?

Kid A
04-02-2012, 13:27
Nece ali je moras opet kupit

Marvin OCX
04-02-2012, 19:16
Hoće li mi se izbrisati savegame i MP progress ako obrišem igru i ponovno instaliram?
Progress ti je na serveru tako da slobodno brisi. Al pamti sifru Origina ako format radis.

Frende, MG36 u ruke i bog si, meni trenutno najdraže oružje. :)
Al eto, svako drukčije razmišlja, meni se inžinjer recimo ne dopada.

Ima vremena za to. Trenutno mi je neuporedivo zabavnije spotat i snipat,ili se ganjati sa tenkovima i helikopterima. Inzinjer je daleko najkorisniji,to se vidi tek kad se tenk pojavi i pocne da rusi sve oko tebe,a ti u cosku sa M16 bacas sebi health pakete i molis boga da ode :)

Tsaя
04-02-2012, 20:36
Da, al inžinjer vrijedu samo tu di su vozila, na ostalim mapama baš i ne, ai i RPG je na dosta servera zabranjen.

Markecgrad
04-02-2012, 20:44
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7300 @ 2.66GHz (2 CPUs), ~2.7GHz
4096MB RAM
1 TB HD
NVIDIA GeForce 9600 GSO
Windows 7 Ultimate 64-bit

Da li bi mi igra normalno radila na ovoj konfi? Ono, nevažno na kakvim postavkama, samo želim igrati bez zajebavanja :)

Marvin OCX
04-02-2012, 21:38
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7300 @ 2.66GHz (2 CPUs), ~2.7GHz
4096MB RAM
1 TB HD
NVIDIA GeForce 9600 GSO
Windows 7 Ultimate 64-bit

Da li bi mi igra normalno radila na ovoj konfi? Ono, nevažno na kakvim postavkama, samo želim igrati bez zajebavanja :)

Tesko. Battlefield 3 jede GPU i CPU a oboje ti je slabo i za low postavke.

Da, al inžinjer vrijedu samo tu di su vozila, na ostalim mapama baš i ne, ai i RPG je na dosta servera zabranjen.

Zabranjen jer je mocan i realno na mapama poput metra nema sta traziti. Tu assault i support vladaju,i naravno semiauto sniperi. Ja mislim da su radi mene na par servera zabranili M39 kad je grand bazar mapa u pitanju :)

Markecgrad
04-02-2012, 22:03
BF3 mi je u beti radio sasvim dobro na najnižim detaljima, budem riskirao :)