Log in

Pogledaj cijelu verziju : Battlefield 3

Stranica : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10

Constantine
17-04-2011, 15:03
http://goo.gl/o0EGc
pa neka netko kaze da je grafika losa.

Tsaя
17-04-2011, 20:26
2zw8SmsovJc&feature=aso

Stvarno prebolesno.
Nemam riječi, jedva čekam igru !!!

Cid
17-04-2011, 20:31
Ako u modernim pucaljkama osim grafike išta valja, onda je to mogućnost da se igra skriptira do savršenstva, što pruža filmsku atmosferu i doživljaj. Ako to nije zabava onda neznam što jest.

bezimeni
17-04-2011, 22:26
To je dvosjekli mač .Takav gameplay je efektan ako se dobro napravi ali više/manje postaje jednokratno iskustvo .Odigraš jednom , eventualno dva puta i to je to .S obzirom da si obično gotov za 5-6 sati i nije nešto . Ali ne sumnjam da će ovo biti najbolja pucačina ove godine na svim platformama .Imati će odličan SP a u multi je priča za sebe i sigurno će biti vrhunski .Veliko je pitanje kako će biti optimiziran .Ako se ugledaju na Crysis 2 po pitanju performansi uspjeh im je zagarantiran .

Kid A
17-04-2011, 23:57
Vece ste vi budale sto raspravljate uopce s njim

Cid
18-04-2011, 11:50
?
ne pratim te :D

*Fila*
18-04-2011, 13:39
ništa prespektakularno, odlična grafika, radnja cod fore, ok je u svakom slučaju, samo treba nabavit pare za novu grafu :(

Kid A
18-04-2011, 14:53
?
ne pratim te :D
A ono, uvijek ista prica zadnje 2 godine.
Otvori se tema o nahajpanoj igri i svi razglabaju, tek upada W3DR4N i napise nesto "igra je sranje, prelose e" i njih hrpa se osjeca duznim da mu da do znanja zasto je u krivu dok njega zapravo boli kurac opcenito. Eventualno skicne u temu jednom tjedno da procita dokle je flejm stigao i da potpali vatru. Mogu shvatiti da smo svi juce dosli na forum ali nakon tisucu i nekog puta covjek se zapita ko je veca budala; on ili vi sto dozvoljavate da vas prca u mozak toliko vremena na jedan te isti fazon.

Bar mu vrijedi vise uopce replayati na postove

blood4me
18-04-2011, 15:03
Samo me zanimaju zahtjevi kakvi ce bit..
:D

Assasin`s
23-04-2011, 00:18
Neznam ko će više igrat CoD uz ovo :D

*Fila*
23-04-2011, 00:34
Samo me zanimaju zahtjevi kakvi ce bit..
:D
me 2 : :|

Tegla Ajvara
23-04-2011, 07:11
ja jedva cekam da izadje iako je necu moc igrat :cry:

Doggy
26-04-2011, 15:33
Battlefield 3 Q + A's with Patrick Bach

With the time between game releases getting shorter, what would you say to critics who believe the shorter times are stifling innovation and encouraging products which follow expected tried and trusted formulas?

Yes and no. I would argue that if you do have a clear vision on what you want to achieve and an experienced team you can actually plan for success. This could in some cases mean that you will use well known components in parts of the product and in other parts create completely new components. Everything does not have to be new to create a great gaming experience. In comparison with the music industry you do not need all new “never-used-before” musical instruments to create a new song but you do need some new components and a great idea.

With Multiplayer aspects becoming more prominent in games nowadays and with lots of stiff competition in the marketplace, how does Battlefield 3's multiplayer aim to entice gamers?

Battlefield has always been a strong contender in the FPS multiplayer space. There is no reason for us to not be able to stay ahead in this area for Battlefield 3. Dice do have more than a decade of experience in Multiplayer FPS and most of the key individuals building Battlefield 1942 (released 2002) is still today part of the Battlefield 3 team. We are always trying to improve on the Battlefield formula and Battlefield 3 is no exception.

A lot of focus is shifted towards the multiplayer aspects of games but what of the single player options - what can lone players expect beyond the single player campaign?

We are not only focusing on the multiplayer experience but also making sure anyone can get into the game no matter your personality or mood. Lone players like you say enjoy the Single player campaign but can also, without caring about Teamplay or responsibility for others, just have a great time in multiplayer.

What are your thoughts on your rival’s products which look like shipping around the same time as Battlefield 3, do you think cross game rivalry is healthy and do you actually learn much from what the competition is doing and how well they perform?

Competition is always healthy to push things forward. I think everyone is evolving from a healthy amount of rivalry and it inspires everyone to try harder to give the consumer a better product. Worst thing that could happen is if games stopped moving forward and we see that as a big part of our mission. We all need to start moving into the next generation of FPS games and we will try to take the first step.

It's been reported that EA aims to take the shooter crown from Activision and publish the top first person shooter for this generation. With Call of Duty performing so well, are you confident you attract the COD crowd?

From a developer perspective we are always trying to create the best game possible. We do believe that the Battlefield formula with a great Shooting experience as a core and including Teamplay elements, Vehicles and Destruction is the way forward for the genre. If we succeed in making the better game or not; we will still push the industry forward and that is a great win for consumers, developers and the industry as a whole.

What are your plans with DLC Content? Another VIP-Pass?

The only DLC we have announced now is the “Back to Karkand” pack that includes re-made maps, Weapons and Vehicles from Battlefield 2. If you pre-order the game you will get that for free.

The stunning footage of the game seen so far is supposedly from the PC version: when will you be showing some footage from the Xbox 360 version? And which differences can we expect from the PC version (aside the already known multiplayer differences)?

Our philosophy is to not to talk about things we cannot prove and this is true also when it comes to the quality of the Xbox 360 version of the game. All of the core game systems (animation, destruction, rendering, audio etc.) are the same on all platforms so there will not be a difference when it comes to the general experience of the game. Some technicalities will of course be different due to larger memory and the graphics cards you can have on the PC. We are trying to push the envelope of FPS games in general and this will be obvious in all versions of the game. Looking back to what quality we achieved with Battlefield Bad Company 2 last year we do know how to make high quality games on all platforms.

Battlefield has always been a multiplayer-focused franchise, then you created Bad Company for a more campaign-oriented, console-friendly experience. Now, with Battlefield 3 you seem to be mixing both philosophies in one single game: will both series continue to exist and develop independently?

We tried to give the Battlefield Bad Company series a unique soul of itself to not confuse it with the Core Battlefield series. We are hoping that that is obvious when looking at the material we have released so far from Battlefield 3. At the core they are both Battlefield games so of course there will be similarities but the tone and depth of Battlefield 3 will be fundamentally different.

We know the game will sport a co-op campaign, separated from the main one. Can you give us some details about it? How many hours should it take to complete?

We have announced that we will have a Co-op mode in Battlefield 3 but not what it will be. We will make sure we utilize all our Battlefield knowledge to create something really interesting in this area. Just wait and see.

Can you give us any details on soldier upgrades and weapon modifications?

No, cannot give any details at this time. I can tell you that it will not be less than in any of our earlier titles for sure.

Will the Onslaught-Mode feature in Battlefield 3? See question 9.

Why is there 24 player limits on consoles? Is it engine performance or networking issues?

We always have to find the sweet spot between player count, visual quality, destruction, vehicles, network traffic and general game quality in all games we are building. In this case we are focusing on all of the above and have come to the conclusion that 24 players on the console gives us the right balance. We had this number in Battlefield Bad Company 2 and that worked pretty good we think. We still have more players than most other FPS games on console with the added value of vehicles and destruction that we are almost alone in having. We have seen some games trying to do more and not always succeeding since it is really hard to keep the quality of the experience when just adding more players. We are not worried that the intensity of the multiplayer experience will not be enough on the consoles even if we are pushing the numbers further up on the PC.

Base camping was sometimes frustrating in Bad Company 2 (Atakama Desert is good example). Are you planning to re-introduce "no points in enemy base" system in Battlefield 3? What about team kills?

This is something we are constantly looking into. We are trying to find the perfect balance in all out maps, game modes and kits but I cannot give any specifics at this moment on exactly what we are doing for Battlefield 3.

Will there be training mode (or something similar) for multiplayer, where players can learn how to fly helicopters or use other vehicles?

Again I cannot comment on this at this time. Sorry.

Will a demo coming before the release? Yes!

Aral
26-04-2011, 15:37
Ajde, bar će demo doć.

CAK_CROchef
26-04-2011, 19:19
Za betu sam cito, da ak okupis MoH dobijes key za betu.

DJ Not Nice
06-05-2011, 05:08
yI2Ekax5xLE

CAK_CROchef
10-05-2011, 18:33
slika mape MP

The fine folks over at EA DICE have posted their first in a series of previews of some of the classic Battlefield 3 maps that will be available at launch with the game. DICE has also posted a concept image along with some Q&A from the designers of the new Karkand map.

Anyone who preorders Battlefield 3 will receive our first themed expansion pack at no extra charge. When Lead Designer Niklas Fegraeus got the assignment to lead the expansion pack, his thoughts immediately went to the four most played and loved maps in the history of Battlefield: Strike at Karkand, Wake Island, Gulf of Oman, and Sharqi Peninsula. Combined, these four maps have been played for an incredible 25,000 man years!

http://pnmedia.gamespy.com/planetbattlefield.gamespy.com/images/news3/karkand_02.jpg
http://pnmedia.gamespy.com/planetbattlefield.gamespy.com/images/news3/karkand_01.jpg
:pray:

DJ Not Nice
11-05-2011, 00:38
8G17KoNJ2SQ

Kid A
13-05-2011, 03:58
Glasine da je prva misija u Sarajevu

Kistra
27-05-2011, 17:05
PXaFw7aC9GE&feature=player_embedded

novi video :D

DJ Not Nice
29-05-2011, 00:02
http://i.imgur.com/k9DsO.jpg

W3DR4N
29-05-2011, 00:49
Ništa posebno.

DJ Not Nice
29-05-2011, 01:13
Uredu.

Kid A
29-05-2011, 01:14
Ja se sa svime slazem.

MasaKrisT
29-05-2011, 01:56
Sponzoruso.

Anelson
29-05-2011, 19:20
To je samo kad puhneš prašinu i evo ti grada!

pat
29-05-2011, 19:44
Ma da samo su ga malo pomeli. :rotfl:

*Fila*
29-05-2011, 21:04
Ništa posebno.

CAK_CROchef
06-06-2011, 21:33
KOJA BOLESTINA
sad bilo na E3 ... najbolja igra ikad, sve se moze rusiti...

pogledajte video
http://www.origin.com/

GDra
06-06-2011, 21:34
Imaš link?

CAK_CROchef
06-06-2011, 21:36
imas gore mali
cekam na gametrailersima da stave, bila je jedna misija i jedan trailer enginea u punoj snazi

Otvorena beta u devetom mjesecu
Igra izlazi 25.10.

bezimeni
06-06-2011, 21:38
UF ...mogao bih se bez problema zakvačiti na ovaj multi .Jedini uvjet je da ga dobro optimiziraju.

CAK_CROchef
06-06-2011, 21:53
8pNOxynC1Dc&feature=player_embedded

*Fila*
06-06-2011, 22:27
GOTY!

Anelson
06-06-2011, 23:20
Prejako! Primjećujem da se može uništiti i srušiti skoro sve.

DJ Not Nice
07-06-2011, 01:11
2ewGPuTbKuk

DJ Not Nice
07-06-2011, 02:28
cZ_qHl8Exp4

Aral
07-06-2011, 07:04
2ewGPuTbKuk
Nevjerojatno izgleda, u grafičkom prikazu daleko bolje od MW3, što nije i čudo. Ipak, grafika nije sve a obje igre će se igrat naizmjence do besvijesti!

Novi komp na jesen ide obavezno.

edit: Sad sam pogledao još jednom, naježio sam se kako dobro izgleda. Fuck.

edit2: Ok, priznajem poraz, ova misija je trenutno ownala sve do sad prikazano u MW3.

Tegla Ajvara
07-06-2011, 07:19
2ewGPuTbKuk
Nevjerojatno izgleda, u grafičkom prikazu daleko bolje od MW3, što nije i čudo. Ipak, grafika nije sve a obje igre će se igrat naizmjence do besvijesti!

Novi komp na jesen ide obavezno.

edit: Sad sam pogledao još jednom, naježio sam se kako dobro izgleda. Fuck.

edit2: Ok, priznajem poraz, ova misija je trenutno ownala sve do sad prikazano u MW3.

DAAAAAAAAAAA

jos odcepio zvucnike i gledam, neki awesome osjecaj :pray: :pray: :pray: :pray:
svaka im dala za ovu igru, razvalili su :D

Aral
07-06-2011, 07:33
A ne, koji zvuk, kad ću ovo igrat susjedi će zvat muriju jer će mislit da je počeo WW3 :D

Aral
07-06-2011, 09:24
E3 2011: Heart of Paris Trailer (http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-battlefield-3/714884)

CAK_CROchef
07-06-2011, 10:14
Samo zbog igre krecem skupljati pare za novi komp, i 5.1 zvucnike

Praetorian
07-06-2011, 10:44
Radije si kupi XBOX 360 ili PS3 proćeš jeftinije, i duže ćeš moći igrat.

Doggy
07-06-2011, 10:55
i ostanes zakinut za 20 ljudi po ekipi... al hebi ga, ps3 imam, a lovu za novi komp nemam, tak da se bum zadovoljil s 40 ljudi manje...

Tsaя
07-06-2011, 11:19
Kako ovo bolesno izgleda, svršavam na grafiku i gameplay. Ovaj tenk je ludnica.
Ovo će definitivno biti igra godine, jedva čekam!

CAK_CROchef
07-06-2011, 12:07

Nikad :nonono: ovu igru rade posebno za PC, cak je jucer na E3 igrano na PC...

bibonzo
07-06-2011, 13:40
Bit ce live demo za igru za jedno 3h od EA na ovom linku koji bi trebao trajat duze od onog jucer i nes novo bi trebali prikazat. Pa evo kog zanima nek baci pogled.

http://www.ustream.tv/battlefield3

Tsaя
07-06-2011, 13:48
Ma igra fenomenalno izgleda. Grafika je super!
Oružja odlično izgledaju, a ne ko igračke iz BC2.

Carp
07-06-2011, 14:22
Za mene igra godine.

Aral
07-06-2011, 14:32
Mislim da će biti pravi wow kad izađe, samo se treba strpit do desetog mjeseca.

Anelson
07-06-2011, 14:51
Najzanimljiviji dio mi je onaj sa dinosaurom. Nekakvu poruku šalje.

bezimeni
07-06-2011, 16:03

Si ti igrao dvojku na PS3 ?Ja pikselastiju i gadniju grafiku već dugo nisam vidio.Da ne pričam o pustoši na mapi u odnosu na PC verziju .

što se igre tiče :pray: . Riječi su suvišne.

xtali
07-06-2011, 17:26
Hahaha @ MW3....daj pogledaj ovo molim te,mislim da ce i SP biti bolji...multi izgleda jako jako dobro...procitajte ovdje preview od IGN-a http://pc.ign.com/articles/117/1172554p1.html

Constantine
07-06-2011, 18:06
http://i.imgur.com/xkvwS.png

Aral
07-06-2011, 18:23
Dinosaurs :pray: :rotfl:

DJ Not Nice
07-06-2011, 18:39
Koji je to jebeni WIN bio kad sam vidio, onak gledam, dinić..i odna se sjetim MW2 i 4chana xDDDDDDDDDD

DJ Not Nice
07-06-2011, 19:04
GY07rNFscTg
x5C7quLNTAM

Anelson
07-06-2011, 20:38
http://i.imgur.com/xkvwS.png
O tome govorim.

Praetorian
07-06-2011, 20:43

Si ti igrao dvojku na PS3 ?Ja pikselastiju i gadniju grafiku već dugo nisam vidio.Da ne pričam o pustoši na mapi u odnosu na PC verziju .

što se igre tiče :pray: . Riječi su suvišne.

Ne, igrao sam na XBOXU 360 na 24 " full hd monitoru i izgleda predobro, malo lošije od PC verzije.
Ali mi sto puta bolje radi neg kak mi je radilo na PC-u.

hansi
07-06-2011, 21:32
http://www.ustream.tv/Battlefield3

CAK_CROchef
08-06-2011, 15:14
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/247851_10150196823627672_308775617671_7159423_6073 43_n.jpg
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/248590_10150196830327672_308775617671_7159528_6530 697_n.jpg

Tsaя
08-06-2011, 15:36
Kalaš <<<<<<<<<<<<<<<<<3

DJ Not Nice
08-06-2011, 16:12
Kalaš sa zapadnjačkim 20mm railom..odvratno!

Tsaя
08-06-2011, 16:24
Sta ti znaci rail?

DJ Not Nice
08-06-2011, 17:05
Evo što taj kalaš ima na sebi, k tome na njega je okeljena ruska optika što nema ama baš nikakvog smisla;
http://www.brotherprice.com/ebayphoto/ak47railPP.jpg

A ovo je real russian šit;
http://www.rugift.com/images/mount-ak-saiga-vepr.jpg

Tsaя
08-06-2011, 17:48
Nevjerujem da je na kalasu americki rail, imaju i Rusi takve.

Aral
08-06-2011, 17:56
Ako i je, combo oružja rulaju.

CAK_CROchef
08-06-2011, 18:08
q9dkknLNfqI&feature=player_embedded

DJ Not Nice
08-06-2011, 18:18
Nevjerujem da je na kalasu americki rail, imaju i Rusi takve.

Taj 20mm je mainstream i nije "američki", al da je 20mm gore..JE.
I da, u zadnje vrijeme specijalne postrojbe Rusije koriste 20mm railove..u malim količinama, ali koriste.
I to samo jer si mogu sami dobavljati opremu.

Inače u svim ostalim postrojbama je rašn rail.

: D

http://pics.livejournal.com/k_a_r_d_e_n/pic/001s0cf9

Deadwalker
08-06-2011, 18:28
Gledajući ove Battlefield 3 gameplayove i dalje primjećujem kako DICE nema onu pravu "ratnu atmosferu" i napetost koju imaju SP komponente CoD igara. Uspoređujuči prikaz SP-a MW-a 3 i Battlefielda 3, od CoD-a mi je svakako bio zanimljiviji za pogledat.
Ofkors, Battlefield 3 je superiorniji po pitanju tehničkog aspekta igre i tu nema dileme, ali to ne znači da će i igra biti bolja. Većina wow efekata je do sada u Battlefieldu 3 bila po pitanju grafike, no ne u vezi nekih drugih aspekata igre.

Call of Duty upravo ima snagu u svojem imenu i prepoznatljivoj kvaliteti koja uključuje fenomenalan multiplayer i filmski SP. Danas sam baš gledao jedan dobar intervju na GT-u sa šefom EA-a. Novinar ga je baš pitao da kako misle privuci CoD fanove da igraju B3? Jer tu nije riječ o nekoliko tisuća ljudi, nego o mijunima ljudi koji čine kičmu za godišnju zaradu od milijarde dolare, a riječ je upravo o masi na koju cilja EA. Šef EA-a je rekao kako će još ulagati puno u marketing, ali mislim da hype neće biti dovoljno da se CoD makne s trona. Battlefiled 3 će morati osim grafike i tehničke kvalitete ponuditi još puno toga, a do sada to baš i nisam vidio.

Osim toga, Battlefiled 3 od početka forsa kampanju preko PC-a, a u Americi se većina ljudi igra na Xboxu. Stvorio se dojam da će na konzoli B3 biti osakačen (iako to DICE demantira pa opet istovremeno tvrdi kako je PC "glavna platforma") te se to ljubiteljima konzolaškog napucavanja sigurno neće svidjeti, dok s druge strane Activision nudi svima jednaku igru.

Imam neki dojam da će to biti još jedan promašeni promašaj EA da osvoji FPS krunu. Kažem ovo čisto sa marketinško-ekonomske strane.

Izuzev toga, nevezano uz temu, puno milijuna je EA uložio i u The Old Republic te uz Battlefield 3 to su dva najveća projekta koji moraju uspjeti (s ekonomske strane naravno). Prema svemu sudeći, stvari baš nisu kristalno obećavajuće :)

Tsaя
08-06-2011, 18:32
[quote="Tsaя":dwcq1teg]Nevjerujem da je na kalasu americki rail, imaju i Rusi takve.

Taj 20mm je mainstream i nije "američki", al da je 20mm gore..JE.
I da, u zadnje vrijeme specijalne postrojbe Rusije koriste 20mm railove..u malim količinama, ali koriste.
I to samo jer si mogu sami dobavljati opremu.

Inače u svim ostalim postrojbama je rašn rail.

: D

http://pics.livejournal.com/k_a_r_d_e_n/pic/001s0cf9[/quote:dwcq1teg]

Ovo mi je puno bolja kombinacija.
Na onoj slici iz igre je to prek kurca složeno, i nije ugodno oku, pogotovo onaj zastarjeli veliki scope koji nikako nepaše.

Constantine
08-06-2011, 18:48
Osim toga, Battlefiled 3 od početka forsa kampanju preko PC-a, a u Americi se većina ljudi igra na Xboxu. Stvorio se dojam da će na konzoli B3 biti osakačen (iako to DICE demantira pa opet istovremeno tvrdi kako je PC "glavna platforma") te se to ljubiteljima konzolaškog napucavanja sigurno neće svidjeti, dok s druge strane Activision nudi svima jednaku igru.
znaci,smeta ti sto nije console port?

bezimeni
08-06-2011, 19:06
Pih..neka onda igra novu ekspanziju COD-a kojeg smo već isprežvakali milion puta .Ja biram B3 :thumbs2: .

DJ Not Nice
08-06-2011, 19:07
Ovo mi je puno bolja kombinacija.
Na onoj slici iz igre je to prek prozora složeno, i nije ugodno oku, pogotovo onaj zastarjeli veliki scope koji nikako nepaše.

Al to nije real AK, to je zapadnjački izbljuvak.
..te NATO đinđe ga samo ružnijim čine.

Ovo je pravi rašn style AK sa NV-om;
http://www.militaryimages.net/photopost/data/532/AK-74.jpg

Il pak sa RD-om;
http://tantal.kalashnikov.guns.ru/media/x03M_03.JPG

Pun mi je qrac zapadnjačkih prerada AK, te općenito prerada ruskog naoružanja u igrama.
Ono, kad se već radi neka se uvedu i ruske optike i ostala pomagala za dotična oružja..nek izgleda to kak treba i kak inače izgleda u RL.

Deadwalker
08-06-2011, 19:25
znaci,smeta ti sto nije console port?

Pričao sam ono sa marketinško-ekonomske perspektive, a danas se ipak većina zarade vrti na konzolaškom tržištu. Osobno ne igram puno FPS igre tak da me boli briga iskreno :)

Tsaя
08-06-2011, 19:33
[quote="Tsaя":1fw901q1]Ovo mi je puno bolja kombinacija.
Na onoj slici iz igre je to prek prozora složeno, i nije ugodno oku, pogotovo onaj zastarjeli veliki scope koji nikako nepaše.

Al to nije real AK, to je zapadnjački izbljuvak.
..te NATO đinđe ga samo ružnijim čine.

Ovo je pravi rašn style AK sa NV-om;
http://www.militaryimages.net/photopost/data/532/AK-74.jpg

Il pak sa RD-om;
http://tantal.kalashnikov.guns.ru/media/x03M_03.JPG

Pun mi je qrac zapadnjačkih prerada AK, te općenito prerada ruskog naoružanja u igrama.
Ono, kad se već radi neka se uvedu i ruske optike i ostala pomagala za dotična oružja..nek izgleda to kak treba i kak inače izgleda u RL.[/quote:1fw901q1]

Slazem se s tobom.
I ja bi volio da za rusko naoruzanje izdvoje rusku opremu... neznam zasto im je to problem.

Sam da nestave da ispaljuje 3 metka kao akaban u bc2, il nek nam daju izbor ocemo li semi, burst ili auto.

Aral
08-06-2011, 19:34
BF3 i MW3 će na mom kompu imat prekrasan suživot, poput simbioze, skupa samnom.

Deadwalker
08-06-2011, 19:44
Ja iskreno ne znam tu igru koja nema lijepu simbiozu s tobom.
Oh wait
to su one koje moraš platiti da bi igrao

:eyebrows:

The Boz
08-06-2011, 19:46
...jel se vi fakat na gaming forumu svađate oko picatinny raila na kalašu!?

Tsaя
08-06-2011, 19:47
Uopće se nesvađamo, samo razgovaramo.

The Boz
08-06-2011, 19:52
Evo vam na, imajte moždani napadaj:
http://i.imgur.com/v2vs2.jpg

DJ Not Nice
08-06-2011, 19:55
Ta je OP i jeben pusher!

Constantine
08-06-2011, 21:13
q9dkknLNfqI

gledam ovaj video i mislim si:ovaj lik izgleda isto kao Steven Spieldberg,kad ono,to je stvarno on :)

DJ Not Nice
09-06-2011, 20:00
http://www.computerandvideogames.com/30 ... eneral-RSS (http://www.computerandvideogames.com/306431/news/bobby-kotick-wanted-to-play-battlefield-3-at-e3-ea-said-no/?cid=OTC-RSS&attr=CVG-General-RSS)

bloodyakafuzz10n
10-06-2011, 13:56
Imam jedan problem što se tiče Origina (sustava za Battlefield, nešto tipa Steam il tak neš). Spojio sam se na Origin sa e-mailom koji koristim u Battlefield Bad Company 2 (PC) samo sto mi je nick u BFBC2 "FuzZz CRO" a na Originu sam kao nick stavio "matejcro95". I kad idem na "My games" na Originu, ne prepoznaje mi BFBC2 iako je isti e-Mail. Jel ima neko neki prijedlog ili rješenje?

CAK_CROchef
11-06-2011, 11:23
Co-op :thumbs2:
wBCtKMrz0mM&feature=feedu

DJ Not Nice
13-06-2011, 01:42
http://www.reddit.com/r/gaming/comments ... rdination/ (http://www.reddit.com/r/gaming/comments/hy24b/battlefield_3_preorder_dlc_boycott_coordination/)

Bojkot!
Uspjeli smo već jednom, pokušajmo opet!

Kid A
13-06-2011, 15:29
Shitstorm all over again.

EA opet radi sranja s DLC-ovima preko DICEa i stavili su neka oruzja u preorder koja ne mozes nikako kasnije dobiti. Masovni bojkot igre i neki gaming portali vec izvjestavaju o tom. Na EA forumu uredno otvoren thread gdje se kritikuju zbog takve odluke, nikakve psovke nista, omjer glasova u anketi je bio otprilike 80:20 protiv dlc-ova i EA uredno locka temu.

kvakomekiki
13-06-2011, 16:01
Jedno su DLC mape ali dlc oružija... to je pre nisko.

Tegla Ajvara
13-06-2011, 19:42
vidi ljubomorni sto ce neko imat bolju pusku odnjih
cccc :roll:

Cid
13-06-2011, 19:50
treba da za bojkot svi noževima igraju

Aral
13-06-2011, 21:39
Ili jednostavno MW3 zaigraju.

DJ Not Nice
13-06-2011, 21:53
Pametan si ti momak.

Aral
13-06-2011, 21:55
Aj aj, malo šale ne škodi :)

CAK_CROchef
14-06-2011, 12:40
Hocu li preordat i proci jeftinije, ili cu kupit u trgovini kasnije i proci skuplje.... hmm teska odluka ... :)

Mordeth.
14-06-2011, 16:36
Hocu li preordat i proci jeftinije, ili cu kupit u trgovini kasnije i proci skuplje.... hmm teska odluka ... :)

Hoćeš li kupiti igru za koju ne znaš kakva je, jel su uopće popravili probleme koje ima bad company 2 i kakvi su zahtjevi prije neke recenzije ili nećega? Počeli su silit na taj preorder kao da znaju da su zasrali pa da dobiju što više para prije izlaska igre. No nadam se da će sve ispasti ok...

DJ Not Nice
14-06-2011, 16:50
Po svemu viđenom igra izgleda zaista dobro, no marketing EA je sjebao sve sa najavom ovog preordera.

CAK_CROchef
15-06-2011, 21:04
[quote="CAK_CROchef":1scwwqoz]Hocu li preordat i proci jeftinije, ili cu kupit u trgovini kasnije i proci skuplje.... hmm teska odluka ... :)

Hoćeš li kupiti igru za koju ne znaš kakva je, jel su uopće popravili probleme koje ima bad company 2 i kakvi su zahtjevi prije neke recenzije ili nećega? Počeli su silit na taj preorder kao da znaju da su zasrali pa da dobiju što više para prije izlaska igre. No nadam se da će sve ispasti ok...[/quote:1scwwqoz]

Vjerovatno cu kupovat djelove za komp kad izadje igra, a i da bude losija od BC2 ja cu biti zadovoljan.
Jer podupirem PC gaming!

MasaKrisT
15-06-2011, 22:13
bravo.

DJ Not Nice
16-06-2011, 20:25
HA! HAAA!
http://twitter.com/#!/Battlefield/statu ... 8259476480 (http://twitter.com/#!/Battlefield/status/81395538259476480)

DJ Not Nice
16-06-2011, 21:19
http://www.gamersmint.com/wp-content/uploads/2011/06/10826_battlefield-3.jpg
http://h4.abload.de/img/10825_battlefield-33s77.jpg
http://h4.abload.de/img/10823_battlefield-36qms.jpg
http://www.gamersmint.com/wp-content/uploads/2011/06/bf32.jpg
http://www.gamersmint.com/wp-content/uploads/2011/06/bf31.jpg
http://www.gamersmint.com/wp-content/uploads/2011/06/bf33.jpg

Tsaя
16-06-2011, 21:38
Kako jebena grafika.

GDra
16-06-2011, 21:51
Zadnja slika. :pray:

croat1gamer
16-06-2011, 22:47
Cinematik cutscene. Vidio sam seksnijih.

CAK_CROchef
17-06-2011, 11:00
zadnja slika je gameplay iz one misije sto su pokazali na E3

inace pokazali su prvi put gameplay na konzolama, i cini mi se da je grafika malo losija
JLCFQyqEoHA

Deadwalker
17-06-2011, 11:09
Pa ne znam baš. Ograničenje konzola naspram PC-a je količina radne memorije, no još se može dosta izvući snage iz igraćih kutija. Meni igra izgleda identično kao na PC-u.

Aral
17-06-2011, 11:39
Da, ziher tak grafika izgleda? :o Predzadnja slika, ne vjerujem :pray:

Tegla Ajvara
17-06-2011, 11:43
ija isto rece usebi za predzadnju sliku :o :pray: :pray: :pray:
prenemosvjerovat
onak prvi put osjetim u nekoj igrici da neki lik nije hrpa poligona i tekstura
prava koza i meso i kosti xD

jos da ima neki mod di bi mogo raskomadat tjelo, tipa mraknes ga bazukom da ga rastavis
u biti krvi
to bi bila best game ever
poslje predjene igre isli bi se rjesit od ptspa :pray:

Aral
17-06-2011, 12:16
Mislim da ću jedno tjedan dana vegetirat od šoka kad ovo prođem.

Kenyi
17-06-2011, 12:36
Nemojte uzimati ove skrinove zaozbiljno jer se izuzetno retuširaju a i prije da su to slike ingame cutscena.

Constantine
17-06-2011, 15:56
ingame cut scene ne moraju nuzno biti CGI.
Ali ono,koga briga za screenove,vidjeli smo gameplay video i grafika je jebena.

Aral
17-06-2011, 17:18
A ingame cutscene su, kao što im samo ime govori, ingame grafika. Iako možda dodatno polirana, ipak pokazuje svu moć grafičkog enginea ove igre.

Deadwalker
17-06-2011, 20:19
Mislim da će Battlefield 3 biti prva igra nakon Crysisa koja će za ovakvu razinu detalja zahtjevati stvarno jaku mašinu. Baš me zanima koliko će dobro DICE optimizirati igru. Efekti dima primjerice su čista perverzija, gotovo kao da gledam ratni film.

Tegla Ajvara
17-06-2011, 20:54
Mislim da će Battlefield 3 biti prva igra nakon Crysisa koja će za ovakvu razinu detalja zahtjevati stvarno jaku mašinu. Baš me zanima koliko će dobro DICE optimizirati igru. Efekti dima primjerice su čista perverzija, gotovo kao da gledam ratni film.

to i jest čar

Tsaя
17-06-2011, 21:26
Nadam se da će biti dobro optimizirano.

kikl0p
17-06-2011, 21:57
Naravno da neće ko ni bc2, nije da me brine pošto kupujem gtx560. :D

Kostolomac
17-06-2011, 21:59
I ubaci još 2GB RAM-a :P

Tegla Ajvara
18-06-2011, 09:11
ja sam najtuzniji sto necu to zaigrat
krepala mi prosle godine nvidija geforce 9800GX2 :( :cry:
a jos mi zalije love koju sam dao za taj stroj

Praetorian
18-06-2011, 10:31
Ja kupujem ATI 6970 2 GB, valjda će bit igrivo.

CAK_CROchef
18-06-2011, 21:18

BC2 je primarno bila za konzole i bio je samo ispljuvak na PC, a sad se posebno radi za PC vec par godina,,, i vjerujem
da ce biti lijepo sredjeno

Tsaя
18-06-2011, 21:43

BC2 je primarno bila za konzole i bio je samo ispljuvak na PC, a sad se posebno radi za PC vec par godina,,, i vjerujem
da ce biti lijepo sredjeno

Nadam se. :)

Deadwalker
20-06-2011, 14:12
Riccitiello priznaje poraz Battlefielda 3 (http://www.bug.hr/master/vijesti/riccitiello-priznaje-poraz-battlefielda-3/109434.aspx)

Pomalo očekivano, no nije li prerano za to? :)

Praetorian
20-06-2011, 14:21
Ne, pa zna se da će Modern Warfare 3 biti bolje prodavan.

Cid
20-06-2011, 14:25
koji trikovi ej :)))))))))))))))))

Tegla Ajvara
20-06-2011, 14:46
gledajte to ovak:
cajke- MW3
rock- B3

to su htjeli rec sa pod rjeci ''poraz''

Ikuzo
20-06-2011, 15:11
Prodat cu 40% kuce da bi mogo nabavit komp za igrat ovako sta :shock:

Kenyi
20-06-2011, 20:15
http://www.escapistmagazine.com/news/vi ... Same-Sport (http://www.escapistmagazine.com/news/view/111131-DICE-Battlefield-and-Modern-Warfare-Arent-Competing-in-the-Same-Sport)

Tegla Ajvara
20-06-2011, 21:08
http://www.escapistmagazine.com/news/view/111131-DICE-Battlefield-and-Modern-Warfare-Arent-Competing-in-the-Same-Sport
prvi komentar na toj stranici pa musko:

Modern Warfare 3 = Brain less run and gun shooter that any 10 year old can pick up. Battlefield 3 = A tactical shooter that requires some strategy and Actual logic to play.

Kostolomac
20-06-2011, 23:01
Posve mu vjerujem s obzirom da je igrao obje igre. Zna čoek.

croat1gamer
20-06-2011, 23:49
Jer svaki BF serijal se sadrzi od teskog taktiziranja.

Cid
20-06-2011, 23:52
Otprilike nijedan.

Doggy
21-06-2011, 11:13
ali se da taktizirat, za razliku od cod serijala...

Kenyi
21-06-2011, 11:19
Pa nije baš taktiziranje u pitanju, više je drugaciji nacin kretanja i sporiji tempo igre.
Isto tako ima taktiziranja u CoDu.

Doggy
21-06-2011, 11:28
u cod-u se da taktizirat samo s attachmentima i perkovima... i u s&d... sve ostalo je run'n'gun...

Cid
21-06-2011, 11:43
Ni Bad Company se ne razlikuje previše kad gledamo timski rad. Moguće je taktiziranje, ali svejedno ne daje nikakvu nadmoć nad timom koji igra kao da je deathmatch u pitanju. Tko bi htio taktizirati kad veći uspjeh imaš ne-taktiziranjem? :D

Kenyi
21-06-2011, 11:50
Pricamo o potpuno drugoj stvari.
Pricamo o mogucnostima taktiziranja i BF serijal nema neku prednost, jedino što je igra sporijeg tempa pa djeluje realisticnije.

croat1gamer
21-06-2011, 12:32
Kenan je zapravo najblize po tom pitanju.
BF serijal krase vece mape sa sporijim tempom dok je CoD serijal sa manjim mapama i mnogo brzim tempom.

U obje igre se da taktizirati, te ako se teammatesi znaju sporazumjevati i dogovarati, taj element je identican.. Jedina razlika bi bila sto BF nativno podrzava takticke elemente (zapovjedi, squadovi, commo rose), ali i to se podosta bastardiziralo sa BC2, tako da su obje igre na kraju skoro pa identicne u odnosu na takticke mogucnosti.

Eda, kad je BF na malim prostorima (e.g. njih 10ak se nade u nekoj zgradi) on postaje dosta hektican kao CoD, a vrijedi i obrnuto.

playyy
21-06-2011, 23:29
u cod-u se da taktizirat samo s attachmentima i perkovima... i u s&d... sve ostalo je run'n'gun...

ti ocito igras cracked public servere.

jadnici.

*Fila*
22-06-2011, 01:11

jadnici.
Facepalm za tebe jadniče. :thumbs1:

W3DR4N
22-06-2011, 02:01
Jedina taktika u starijim Battlefieldima je kempanje sa snajperom.
Jedina taktika u Bad Company 2 je srušiti zgradu u kojoj je kemper.

Deadwalker
22-06-2011, 09:13
:)

Grim
22-06-2011, 10:44
:)))))

Weki, gubiš svoj 'tač'.

Doggy
22-06-2011, 10:59

jadnici.

cod ne igram od cod 4...

Jedina taktika u starijim Battlefieldima je kempanje sa snajperom.
Jedina taktika u Bad Company 2 je srušiti zgradu u kojoj je kemper.

a da??? cool

Peyo
03-07-2011, 14:42
http://www.easilysharing.com/images/94995204828059406860.jpg (http://www.easilysharing.com/)

croat1gamer
03-07-2011, 18:44
I sta sad?
Moramo biti impresionirani paznjom za enormne graficke detalje?

[right:280rkuf0]http://i.imgur.com/DNnfw.png
AK 74 sarzer.[/right:280rkuf0]

DJ Not Nice
03-07-2011, 19:35
Da.

cham3leon
03-07-2011, 19:40
Kod CoD-a je tehnička zastarjelost još i među najmanjim problemima. Rado bih zažmirio na to kad bi gameplay bio zabavan.

Constantine
03-07-2011, 19:41
Gy1zDBW_UAw

Marvin OCX
03-07-2011, 20:00
Djedica je odlican :)
A nametanje rivalstva izmedju MW3 i Batttlefielda3 koje furaju mediji je u najmanju ruku retardirano i bespotrebno. B3 ce tehnicki i graficki visestruko nadmasiti Cod isto kako je i BBC2 nadmasio MW2. To znaju i pticice na grani. I upravo zbog toga se nece prodati kao Cod :)
I to svi znamo,Battlefield3 ce bit kvalitenija igra al MW3 ce se bolje prodati,sto puno govori,ali to je druga tema potpuno.
Ja naime jedva cekam ovu igru,djeluje fantasticno a zeljan sam dobrog FPS-a.

Kenyi
03-07-2011, 20:07
Zapravo su MW 2 i BBC2 bili na maltene isti.

Marvin OCX
03-07-2011, 20:09
Ne bi se slozio. Razvaljivost svega i svacega itekako utice na gameplay a i grafika u BBC2 je fantasticna.

DJ Not Nice
03-07-2011, 20:14
Dedica je car!

cham3leon
03-07-2011, 20:31
Zapravo su MW 2 i BBC2 bili na maltene isti.

BF ne igram, ali prema gameplay videima koje sam gledao, i tu se pobjeđuje na glupostima, pucanju iz neprirodno visokog skoka, manijakalnom trčanju uokolo i tako dalje, tako da mi više liči na CoD s vozilima nego bilo što drugo. Pretpostavljam da ima parabolične putanje metaka i to, čime je u startu bolje, i sigurno je taktika ključ uspjeha, ali ako se igrači u timu međusobno ne poznaju ne znam šta ih sprečava da ne igraju kaotično.

Aral
03-07-2011, 21:10
Kod CoD-a je tehnička zastarjelost još i među najmanjim problemima. Rado bih zažmirio na to kad bi gameplay bio zabavan.
Upravo to. Osim kaj je gameplay nevjerojatno zabavan. Kod BF3 se nadam da će pucat na istu kartu po pitanju zabave.

cham3leon
03-07-2011, 21:11
da, ti klikneš, a auto krene. Phun.

Aral
03-07-2011, 21:13
Nebitno :)

Taj cijeli battle između MW3 i BF3 je u biti samo pozitivan, više igara, više igranja, više zabave. Nema negativnih strana.

croat1gamer
04-07-2011, 00:39
http://i.imgur.com/DNnfw.png
[right:1558n6sz]AK 74 sarzer.[/right:1558n6sz]

XtAiL
04-07-2011, 00:40
Pogledo sam najave za BF3 nemam rijeci :pray: :pray:

Grafika je carska

DJ Not Nice
04-07-2011, 02:01
Jebem grafiku u čmar, daj mi ono što je pružio BF2 il pak BF Vietnam i sve 5.

Aral
04-07-2011, 08:37
Kad tad svi krenu putem CoD-a :) Barem jednim dijelom.

Kenyi
04-07-2011, 09:16
klanjam grafiku u čmar, daj mi ono što je pružio BF2 il pak BF Vietnam i sve 5.
E to, za sada su manje više samo prezentirali grafiku, malo "realnosti" ali to su manje više sve esteticke popravke.
Nadam se da nece ispasit kao usporeniji MW sa rušenjem zgrada i tenkovima.

Peyo
05-07-2011, 09:52
I sta sad?
Moramo biti impresionirani paznjom za enormne graficke detalje?

s modern warfareom dobiš k****, a ne metke, ni servere ne daju, jedino kaj na igri vredi je setting. a dobro, bu došel taj bf3 i onda se nadam kad tad novom half life-u i cs-u, ovo je samo još jedan dokaz kolko bu battlefield pokopal cod, battlefield je od trenutnih pucačina bog i batina, a najtužnije je kaj je cod takvi kakav je bolji od svega ostalog lol oni homefronti, gluposti, pa to ne bi igral da mi neko plati, battlefield je zapravo oduvek bil bolji od cod-a, baš zato kad je bil orjentiran na multiplayer. single player na pucačinama je svima groblje, osim na killzone-u, a killzone razbije sve u kampanji, umjetna inteligencija razara ove debile iz coda i battlefielda.

Kenyi
05-07-2011, 09:57
Meni je Killzone nevjerovatno precijenjen.
Nekako je još uvijek prerano pricati o tome kako ce BF3 biti bolji od MW3.
Iako nema neku konkurenciju, ako ne uspije biti za par klasa bolji od MW3 onda jebiga, nek se DICE pocne necim drugim baviti.

Deadwalker
05-07-2011, 10:46

LOL. Po pitanju SP-a nema konkurencije (unatoč lošoj radnji, no ona nije neki važan segment pucačina), a i u MP-u je dosta kvalitetno odrađen. Odigraj igru pa pričaj o njoj.
U vezi B3-a, piše na bugu (http://www.bug.hr/master/vijesti/battlefield-3-primamljiv-svima/109696.aspx)Skako je igra zbog prilagodbe široj publici pojednostavljena u nekim segmentima.

hansi
05-07-2011, 11:21
e ljudi ajmo napravit neoptimiziranu igru za bilosta drugo osim xboxa

brb black cops

xtali
05-07-2011, 21:38
POTVRDEN COMM ROSE U BF3!!!!
http://www.justin.tv/dontrevivemebro
http://forums.electronicarts.co.uk/batt ... dcast.html (http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-3/1409414-only-new-info-zhinto-drmb-podcast.html)
Trazite postove korisnika zh1nt0-a...
Slucajno je rekao da DICE poboljsava comm rose i da je prenio anti-spam ideje prema game designerima... :D nakon toga je i potvrdio comm rose , ne officaly ali mozete se nadati najavi 17. za vrijeme konvencije u njemackoj

Kid A
05-07-2011, 21:50
Ummm...sta je comm rose?

Marvin OCX
05-07-2011, 22:40

LOL. Po pitanju SP-a nema konkurencije (unatoč lošoj radnji, no ona nije neki važan segment pucačina), a i u MP-u je dosta kvalitetno odrađen. Odigraj igru pa pričaj o njoj.
U vezi B3-a, piše na bugu (http://www.bug.hr/master/vijesti/battlefield-3-primamljiv-svima/109696.aspx)Skako je igra zbog prilagodbe široj publici pojednostavljena u nekim segmentima.
Odigrao sam treci dio Killzona i igra je totalno precijenjena tj kao i sve danas, medijski je nahajpana i od "recezenata" prodana. Prava konzola. Jedino sto je dobro u igri je napucavanje,akcija je freneticna do jaja. Od bljestave cartoonish grafike me glava zabolila.
A pojednostavljivanje Battlefielda 3 je zadnja vijest koju sam htio cut vezano za tu igru. Al me ne cudi,nimalo :( Toliko o PC veziji :?

Kistra
05-07-2011, 22:51
Ummm...sta je comm rose?

http://bf3blog.com/2011/05/bf3-wish-q-c ... ommo-rose/ (http://bf3blog.com/2011/05/bf3-wish-q-communication-command-commo-rose/)S :wink:

xtali
05-07-2011, 23:30
Takoder,zh1nt0,community manager za DICE,je rekao da je battle recorder potreban za compettative scenu ali da ne moze pricati o drugim "features"ima koje ce poboljsati tu scenu,posebno naglasavajuci vaznost e-sportsa u battlefield povijesti...

croat1gamer
05-07-2011, 23:34
Ummm...sta je comm rose?
http://i131.photobucket.com/albums/p311/Frontline1944/CommoRose-1.png
Ovo, pristupa mu se preko Q ili T (opci i command type). Preko njih se mogu izdavati naredbe, traziti pomoc, spottati protivnike i sl.
Jedna od najkorisnijih stvari u BF serijalu.

DJ Not Nice
06-07-2011, 05:00
Naslov kaže ovako..
DICE on Battlefield 3's multiplayer graphics changes
..woooooooot!?

Više informacija na linkaču;
http://www.videogamer.com/pc/battlefiel ... anges.html (http://www.videogamer.com/pc/battlefield_3/news/dice_on_battlefield_3s_multiplayer_graphics_change s.html)

Voč ya sej grls?

Meni osobno ne smeta niti trunku, dapače, drago mi je pročitati da se zasebno radi na MP komponentama.

Kenyi
06-07-2011, 09:38
I bolje je tako, fps je ipak od ogromne važnosti u MP-u i grafika ne treba biti u izražaju kao u SP-u.

xtali
07-07-2011, 07:02
Ne,nije da je grafika slabija,nego su animacije drugacije...

DJ Not Nice
08-07-2011, 04:06
http://i.imgur.com/9pYLJ.jpg

Kenyi
08-07-2011, 10:11
Modova nece biti za BF 3 :(
http://www.escapistmagazine.com/news/vi ... tlefield-3 (http://www.escapistmagazine.com/news/view/111490-DICE-Says-No-to-Mod-Tools-For-Battlefield-3)

Arbiter of Change
08-07-2011, 10:56
Da previše komplicirano za moddere. Pfff.
Prije će biti da je netko ljubomoran na Project Reality i želi slično prodati službenim kanalima. :)

Tegla Ajvara
08-07-2011, 22:39
uopce me nedira to sto nece bit modova
koji ce vam to uopce k? :?

DJ Not Nice
09-07-2011, 07:11
O Bože dragi..

playyy
10-07-2011, 03:25
treba mape prodavat u dlc-ovima...:D

Anelson
10-07-2011, 11:12
Loše vijesti.

*Fila*
10-07-2011, 12:02
Minimalni zahtjevi:

Procesor: Core 2 Duo s 2 GHz
RAM: 2 GB
Grafička kartica: AMD ATI ili Nvidia DirectX 10 ili DirectX 11 kompatibilna
Disk: 15 GB za verziju na disku ili 10 GB za digitalno izdanje

Preporučeni zahtjevi:

Procesor: Četverojezgreni Intel ili AMD
RAM: 4 GB
Grafička kartica: Nvidia GeForce GTX 460 ili AMD Radeon HD 6850

pat
10-07-2011, 12:18
Odakle si to izvuko?

Kistra
10-07-2011, 19:20
Minimalni zahtjevi:

Procesor: Core 2 Duo s 2 GHz
RAM: 2 GB
Grafička kartica: AMD ATI ili Nvidia DirectX 10 ili DirectX 11 kompatibilna

Preporučeni zahtjevi:

Procesor: Četverojezgreni Intel ili AMD
RAM: 4 GB
Grafička kartica: Nvidia GeForce GTX 460 ili AMD Radeon HD 6850

To nisu zasad oficijalni zahtjevi vec iz Gamestop-a...
http://www.vg247.com/2011/07/08/gamesto ... bf3-on-pc/ (http://www.vg247.com/2011/07/08/gamestop-lists-minimum-and-recommended-specs-for-bf3-on-pc/)

DJ Not Nice
10-07-2011, 20:49
Hmhm..manje minimum od BC2..hmhm

hmhm

hmhm

Tsaя
11-07-2011, 09:24
Ovi preporučeni su preveliki. Nemože biti tolko zahtjevno za max., vjerujem da su zahtjevi fake.

Grim
11-07-2011, 10:43
Preporučeni zahtjevi su sasvim realni.

Tsaя
11-07-2011, 11:52
Pošto optimiziraju i prave igru za PC posebno, nisu realni.

Kenyi
11-07-2011, 13:24
Jebiga, igra se ne pravi kako bi se zaboravila za par mjeseci.
Igra bi trebala biti (barem u glavima developera) nasljednik BF 2 koji se i dan danas igra manje više.

Nightyx
11-07-2011, 14:31
zahtjevi mi se cine dost realni da bi bili fejk, neznam kad igra izlazi, ali kontam da ima jos vremena, tako da je to dovoljno za ovako nesto, pa makar i sad izasla, ko da su za witcher 2 nest manji...

Kenyi
11-07-2011, 20:35
Po ranim navodima, igra ce biti dostupna preko Origina, a ne preko Steama.
Vec predviđam svijetlu buducnost :(

hansi
11-07-2011, 20:36
a jebiga, ako ne bude islo kako spada pocekat ce novi komp

Aral
11-07-2011, 20:51
Igrat će se na minimum, nema veze.

Praetorian
12-07-2011, 09:43
Ovi preporučeni su preveliki. Nemože biti tolko zahtjevno za max., vjerujem da su zahtjevi fake.

Tsar iće to tebi na max, ti imaš ako se ne varam ATI 5870, a ona je jača od ATI 6850.

ScorpiuS
12-07-2011, 11:30
Zahtjevi su taman, pa će tako moja 4 godine stara konfiguracija ovo vrtit na high, ali sa malo manjim teksturama zbog samo 512 MB memorije na grafulji. A tako je i sa većinom novih igara, ne znam što se bunite, jer će ovu igru moć pokrenut konfiguracija koja košta 3k kuna. A naravno da treba najbolja grafulja da pokrene sve na high, kad se započnu palit sve te kerefke koje opterećuju GPU jedini koji to može preživiti je Fermi i AMD-ov ekvivalent

Što se tiče ovoga sa Steamom, ne znam što da kažem. EA se ponovno oholio i sada mi plaćamo zbog toga.

Marvin OCX
12-07-2011, 11:39
Danas je harver miljama ispred zahtjevnosti igara. Mozda je to projekcija moje zelje al prilicno sam siguran da ce ova igra imati identicne ili mozda vrlo malo vece zahtjeve od BBC2. Jer sanse da PC verziju rade odvojeno i da ce kako i treba bit dosta kvalitetnija od konzolaske su izasle Douglas Adamsovog pogona nevjerovatnoce.

Tegla Ajvara
12-07-2011, 14:09
odsad na stranicu battlefield 3 mozete ic preko www.modernwarfare3.com (http://www.modernwarfare3.com)

kikl0p
12-07-2011, 17:34
Zahtjevi su taman, pa će tako moja 4 godine stara konfiguracija ovo vrtit na high,Sali sa malo manjim teksturama zbog samo 512 MB memorije na grafulji. A tako je i sa većinom novih igara, ne znam što se bunite, jer će ovu igru moć pokrenut konfiguracija koja košta 3k kuna. A naravno da treba najbolja grafulja da pokrene sve na high, kad se započnu palit sve te kerefke koje opterećuju GPU jedini koji to može preživiti je Fermi i AMD-ov ekvivalent

Što se tiče ovoga sa Steamom, ne znam što da kažem. EA se ponovno oholio i sada mi plaćamo zbog toga.
Možda na 800x600 rezi.

Deadwalker
12-07-2011, 17:45
Po ranim navodima, igra ce biti dostupna preko Origina, a ne preko Steama.
Vec predviđam svijetlu buducnost :(

Dok ne promijene neke stavku u EULI-i, ne planiram koristiti taj sustav tj. kupovati igre na njemu.
Rađe ću kupiti i igrati PS3 verziju igru.

Chappi
12-07-2011, 18:33
www.modernwarfare3.com (http://www.modernwarfare3.com)

Marvin OCX
12-07-2011, 18:39
Bilo vec. Btw fantasticno izgleda sto je je. Pokosit ce sve FPS-ove unazad i unaprijed par godina po svemu sudeci.

xtali
14-07-2011, 00:02
PUNKBUSTER JE IN!!!

Click this bar to view the full image.
Looks like the Russian Battlefield Websites battlefieldbc.ru and bf3.com.ua had the opportunity to hold a podcast with the Russian Battlefield Community Manager Eugene “Joe” Olenev.

“So we`ve did that podcast. It was mainly dedicated to different aspects of Battlefield in Ukraine and Russia. We don`t have lots of events in russian-speaking community yet. ”

They were kind enough to compile and translate a list with the BF3 Facts that came up in the Podcast Interview. However, like everywhere these days, not much new Information came up.
But it looks like good ol’ PunkBuster has been confirmed to be included as Anti-cheating Measure.
- Hitboxes are much improved in comparison with BFBC2.
- Recoil is really hard and needs to get used to.
- The closed betatest for MoH owners will be held but no word on date yet.
- There will be ingame VOIP.
- The anticheat system is PunkBuster.
- There are three slots for weapon customization.
- Character customization will be up but no word on details.
- BF3 will be greatly optimized. DICE is willing to optimize it for all platforms and hardware.
- System specs won`t be “fantastic”. They will be reasonable.
- The feeling of BF3 is truly different. It`s not BF2 and not BFBC2.
- BF3 will be highly cybersports-oriented.
- There`s no final decision about commo-rose at DICE.

kikl0p
14-07-2011, 03:52
Kad je Punkbuster spriječio hackanje?

Interview sa developerima o mp: http://www.next-gen.biz/features/dice-b ... ultiplayer (http://www.next-gen.biz/features/dice-battlefield-3s-multiplayer)

Kistra
21-07-2011, 10:42
"Leaked Battlefield 3 Alpha Trial video"

BgIaqfqGLMs&feature=player_embedded

BgIaqfqGLMs&feature=player_embedded

tX8ZarDzrZQ&feature=player_embedded

Constantine
21-07-2011, 11:12
0MgQMoPwGwM&feature=channel_video_title

0QnnAXEiqq0&feature=channel_video_title

bfeOoEDYEt0&feature=channel_video_title

Tsaя
21-07-2011, 12:50
AK 74 <3

DJ Not Nice
21-07-2011, 13:02
AK74MS; )

CAK_CROchef
21-07-2011, 13:19
SDcbaR1THPQ&feature=channel_video_title

Tsaя
21-07-2011, 13:35
AK74MS; )

Jebote, kak se dobro čuje. Odmah mi se diže. :)
Jedva čekam igru! <3

Tsaя
21-07-2011, 13:49
bTAn0APN-pM&feature=channel_video_title

bezimeni
21-07-2011, 13:59
Sigurno najbolji SP FPS ove godine .Sigurno najbolji MP FPS ove godine .I sigurno igra godine .Ovo nemože faliti .

Constantine
21-07-2011, 14:17
Novi official trailer:

XhBjBy5OOFY&feature=feedu

Tsaя
21-07-2011, 14:23
Ja sam oduševljen igrom.

Ova oružja i njihovi zvukovi su doživjeli velik napredak naspram BBC2. Odlično odrađeno.

Kistra
21-07-2011, 14:33
Izgleda savrseno :D jedino mi se ne svidja damage od sniper-a,nekako mi je preslab :o

snowblind
21-07-2011, 14:35
Grafika i zvuk veoma dobri, ali ovo me uopće nije privuklo. Imam osjećaj kao da gledam tehnički unaprijeđen BC 2. Nadam se da će pokazati i neki drugi mod ili barem mapu gdje će bit više vozila. Za sada još ne razmišljam o kupovini. Čeka se beta da prvo vidim da li ću je moći igrati kako spada i da li će mi igra bit dovoljno zanimljiva za kupnju.

Ne bi htio da se sjebem kao s BC 2, prvih 4 mjeseca fantastična igra, zabavna i sve, a onda mi odjednom dopizdila igra zbog manjka sadržaja. Isto tako se nadam da igra neće izaći sjebana kao što je bio slučaj s BC 2: sjebani server browser, friend lista malo radi malo ne (valjd će battlelog raditi kako spada) hit detection koji je znao bit kriminalan i takve stvari. Svi ovi problemi nisu mi smetali u BC 2 jer sam se zabavljao makismalno dok sam igrao ali bilo bi žalosno da se to ponovi i sa ovom igrom.

croat1gamer
21-07-2011, 14:41
Ja ne vidim nikakav napredak u odnosu na BC2. :(

Tsaя
21-07-2011, 15:41

Gledaj bolje. Ima ih.

Šta ti točno očekuješ?

ScorpiuS
21-07-2011, 17:35
Kako ne vidiš? Grafika je daleko bolja, možda nema puno više poligona, ali sveopći dojam je poboljšan. Paleta boja je puno realističnija, fizika je još malo podignuta (iako je prenaglašena), oružja više ne izgledaju kao da su iz neke LEGO igre... Ima toga.

ScorpiuS
21-07-2011, 17:35
Kako ne vidiš? Grafika je daleko bolja, možda nema puno više poligona, ali sveopći dojam je poboljšan. Paleta boja je puno realističnija, fizika je još malo podignuta (iako je prenaglašena), oružja više ne izgledaju kao da su iz neke LEGO igre... Ima toga.

croat1gamer
21-07-2011, 17:38
Ne mislim samo na grafiku, vec opcenito na feeling koji ostavlja.
Isti falus kao CoD4/WaW ili MW2/BO.

kikl0p
21-07-2011, 17:42
Kakvi su ovo naranđasti indikatori iznad neprijateljskih likova? ovo ispada kao da lik ima wh.

croat1gamer
21-07-2011, 17:47
To se provlaci skoro u svakoj BF igri. Spottani protivnici.

Kada ih spottas (radi se manualno), tada proslijedis svojem squadu/timu da se tu nalazi protivnik, te taj marker ostaje kratko vrijeme (dok imas line of sight + sekunda-dve).

kikl0p
21-07-2011, 18:42
Aha to sam si i mislio, nisam do sad igro nijedan bf previše pa neznam...

Aral
21-07-2011, 19:49
Pošto je danas nekakav bitniji i važniji napredak u novijim igrama relativno teško ostvariti, barem u nekim stvarima, ovo je i više nego dovoljno. Moderno ratovanje, nema se tu kaj puno stvari promijeniti ili izmisliti, pošto se sve ovo želi približit kakvoj takvoj stvarnosti. Da je riječ o nekakvoj sf pucačini, možda bi i stvari bile drugačije. BF2 nisam nešto specijalno igrao jer me se nije baš dojmio, tak da ovo čekam kao žanr koji nikad nisam igrao.

ScorpiuS
21-07-2011, 20:00
Mislio sam da ovo nikad neću reći ali, počinje mi falit drugi svjetski. :(

croat1gamer
21-07-2011, 21:05
@ Aral- BF2 ti nije bio dovoljno flashy. Rajt?

Inace, usporedi ovih 5 screenshotova:
BF1942 (http://www.20id.org/images/games/screen-bf1942.jpg)
BF2 (http://www.freewebs.com/penguingeneral/PAK-1.jpg)
BF2142 (http://www.freewebs.com/2ndwarlord/screenshots/bf2142d-20061015-113542.png)
BC2 (http://www.overclock.net/attachments/nvidia/145353d1268230480-8800gt-sli-bfbc-2-bfbc2game_2010_02_14_13_44_55-1.jpg)
BF3 (http://media.giantbomb.com/uploads/3/39912/1805711-bf3mp_super.jpg)

Also, bonus:
MoH (http://www.bug.hr/_cache/db7ab806584d28a1313266a1b38776b2.jpg)

Eto na sto mislim pod "Nista novo".

Aral
21-07-2011, 21:20
Ma da, kužim te kaj hoćeš reć. Neznam, valjda to tak treba funkcionirat pa eto ^^

Marvin OCX
21-07-2011, 22:57
Mislio sam da ovo nikad neću reći ali, počinje mi falit drugi svjetski. :(
True

IGoR_2803
22-07-2011, 09:25
ovo kaj gledam je fakat impresivno, ali nadam se da PC verzija neće imati ove nebuloze tipa "resupply efficiency ribbon" i ina sranja... jebo ih ja konzole, još malo pa će jebene gljive iskakati u FPSovima...

ono, uživim se u napucavanje po mračnim tunelima podzemne željeznice, drhtave ruke pritišćem lijevu tipku miša, i onda nakon headshota mi se pojavi jebeni "you pass with flying colourse" banner... odi u falus, upropasti mi svu atmosferu...

Marvin OCX
22-07-2011, 10:17
I meni je neshvatljivo kako developeri ne primjecuju koliko takve gluposti ubijaju nihov spostveni trud oko postizanja neke atmosfere...

Necto
22-07-2011, 10:40
Ovom ce pod hitno trebati jedan jebeni realism mod, izgleda ko arkadcina teska.
Treba ih bojkotirati samo zbog razloga jer ne daju mod toolse, gamad jedna.

Praetorian
22-07-2011, 11:31
Šta sad plačete za modovima, kad zaživi ON live nijedna igra se neće moć modat, puno igara će tako i propast upravo zbog nedostatka modova.

ScorpiuS
22-07-2011, 12:01
Šta sad plačete za modovima, kad zaživi ON live nijedna igra se neće moć modat, puno igara će tako i propast upravo zbog nedostatka modova.
Mda, OnLive će žavit isto kao što je Steam danas, moguće je koristit, ali ne nužno.

Nisu modovi za svaku igru. I kada bi dobio modove za online igranje onda bi podijelio komunu na više dijelova, pa zbog toga dobiješ flameanje sa svih strana, slabjenje kompetitivne scene, nestajanje lvl-upanja (osim ako ćeš igrat na istom serveru cijelo vrijeme)...

croat1gamer
22-07-2011, 12:34
ovo kaj gledam je fakat impresivno, ali nadam se da PC verzija neće imati ove nebuloze tipa "resupply efficiency ribbon" i ina sranja... jebo ih ja konzole, još malo pa će jebene gljive iskakati u FPSovima...

ono, uživim se u napucavanje po mračnim tunelima podzemne željeznice, drhtave ruke pritišćem lijevu tipku miša, i onda nakon headshota mi se pojavi jebeni "you pass with flying colourse" banner... odi u falus, upropasti mi svu atmosferu...
Barem se to ne pojavljuje u svakoj novijoj igri.

#Ziv 5 sekundi?-
Exp.
#Ziv 90 sekundi?-
Exp + medalja.
#Ubio protivnika sa sekundarnim oruzjem?-
Exp + medalja.
#Umro?-
Medalja.
etc. etc. etc.

Iako je slicno bilo i u BF2142, tamo se zbilja moras potruditi da bi dobio neku medalju, a da dosegnes maksimalni level se teoretski treba utrositi najmanje 2 tjedna konstantnog i dobrog gejmanja (+250h).
#Medal of Gallantry
Total
150h Total time played
1,000 Captured Control Points
400 Defending Control Points
5000 Teamwork score
#Good Conduct Medal
In a Round
27 kills and NO Team kills, damage or vehicle damage
Total
180h Total time played
#Commander Excellence Badge (Silver)
In a Round
20 minutes as Conquest Commander
Total
1000 Conquest Commander score
#War College Ribbon
In a Round
45 Commander Score
Total
60h Total time as commander
2 win:loss ratio

I sada jedan lagani za dobiti:
#Combat Efficiency Pin
In a Round
5 Kill Streak
Ugl, sto zelim reci jest da se moras namuciti kao prokleti konj da bi dobio bilo kakvu medalju, dok danas te za samo kretanje boduju.

_

Da, jer onlive ce zasigurno svugje zazivjeti i epski pounistavati ostale konzole.

Da, jer ce jedan mod uspjesno ispraviti arkadnost vanilla igre i svi ce odjednom htjeti samo taj mod igrati, a ne neki drugi.
Also, bojkot jer ne mozes moddati igru, ggnore.

Ukratko, what skorpijus said.

Constantine
22-07-2011, 12:38
Ugl, sto zelim reci jest da se moras namuciti kao prokleti konj da bi dobio bilo kakvu medalju, dok danas te za samo kretanje boduju.

U BC2 se moras posteno namucit da dosegnes max level.

Assasin`s
22-07-2011, 13:03
@Demize99 on his twitter has confirmed that destruction has almost been turned off completely for the alpha trial of the game and that in the full game destruction will be full. i cant be bothered to post links to both conversations its all on his twitter.

Tsaя
22-07-2011, 19:02
7Nl6FU-awzw&NR=1

kikl0p
22-07-2011, 19:44
Gledo sam jucer kolko se da vidit u ovim videima samo neke zgrade se mogu djelomicno unistavat i to one u koje se da ulazit a takve su rjetkost...

croat1gamer
22-07-2011, 19:48
@Demize99 on his twitter has confirmed that destruction has almost been turned off completely for the alpha trial of the game and that in the full game destruction will be full. i cant be bothered to post links to both conversations its all on his twitter.
Citaj jebemu. ;'(

Tsaя
23-07-2011, 08:28
pBYiZMBVxNE&feature=feedu

croat1gamer
23-07-2011, 08:45
JEBOTE RETARDLUKA. :pray:

Aral
23-07-2011, 09:11
A kvragu i sve :rotfl:

Marvin OCX
23-07-2011, 09:47
...i ako malo bolje obratite paznju mogli biste zakljuciti da mozete pucati iz oruzja koje nosite u rukama...

fear
23-07-2011, 10:02
Igra li netko Alphu?

Grim
23-07-2011, 11:56
Na koju foru se uopće uđe u Alphu?

Praetorian
23-07-2011, 12:04
Moraš biti Alpha od rođenja!

DJ Not Nice
23-07-2011, 12:10
Imaš sve nastavke BF-a.

fear
23-07-2011, 12:39
https://bf3alpha.battlefield.com/index.php?id=1
Ako si sretan izaberu te, ima nešto veze sa veteran statusom.
Valjda.

Falus
23-07-2011, 23:58
Meni pari rulež za sad

R@pt0r
24-07-2011, 17:49
Jel ima tko odavdje da može dobit key a da mu netreba? :)