Pogledaj cijelu verziju : Dark Souls
Stranica :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
Lol, ja sam pao valjda 10 puta na tom dreku. Još sam imao teškaša koji se vukao kao crkotina.
Duke v2.0
17-02-2014, 09:33
Da, baš je super ovaj Bed of Chaos, bonfire na drugom kraju mape i jeftina random propadanja u zemlju. Ragequito sam nakon 5 smrti pa ću ga kasnije riješavat.
mravojed20
17-02-2014, 10:48
Imaš skriveni bonfire, ja sam eto bio krele i gledao wiki prije pa odustao, pa krenuo ispočetka, al jbga sad kad znam di je neću ga ne koristit. uglavnom ili si ga sam potraži ili na wiki odi vidi, treba 45 sekundi do bossa onda.
Tegla Ajvara
17-02-2014, 11:40
ja sam koristio onaj skriveni kod quelaag, zacas si dolje onim liftom i protrcis onog sta nema glavu ni nogu i dropa demon titanite, i tamo si za tren
U jebote, ti si se morao dobro najahat do tam.
Ima bonfire tam usred lave, kod onih dinosaura.
mravojed20
17-02-2014, 13:46
Pao Seath, bezvze fajt, nije mi niš mogao zbog Havelovog seta. Sav je spor, jedva se okreće, ne kužim, onaj mutavi Capra Demon je petsto puta gori boss a onako nije nikakav big deal lorewise.
Artorias me razjebo zato u 30 sekundi, dosta za danas. :D
Tegla Ajvara
17-02-2014, 14:24
znam za taj bonfire u lavi, al taj je pomeni duza opcija
Pao Seath, bezvze fajt, nije mi niš mogao zbog Havelovog seta. Sav je spor, jedva se okreće, ne kužim, onaj mutavi Capra Demon je petsto puta gori boss a onako nije nikakav big deal lorewise.
Artorias me razjebo zato u 30 sekundi, dosta za danas. :D
Seath je zajebancija ako nemaš dovoljan curse resist.
Artorias i onaj boss prije njega, Guardian nešto, su mi najzanimljiviji i najzabavniji bossevi.
Manus je isto super ali je užasno težak, možda i najteži boss u igri.
Em je ogroman, em je brz, em ima dosta različitih napada, em trebaš ono čudo za odbijanje njegovog 1-hit napada.
Milina.
Yep, prva dva DLC bossa su jako cool jer su oba brza, pomalo divlji i nepredvidljivi. Ali što se mene tiče, još uvijek mi je najupečatljiviji prvi susret sa gaping dragonom iako fajt nije nešto posebno.
Riješio Painted World, boss opet laganica jer sam ju udario sa lightning spear taman kad je postala nevidljiva. Još 3 speara nakon toga i gotovo. Mislim da ću si napraviti Lifehunt Scythe sa njenom dušom, nisam to koristio dosad. Hrpu statova ustvari bacam kako mi treba za koje oružje jer mi je zabavno koristiti različito. Prvi prolazak je bio skroz sa Claymoreom pa sad malo miješam.
Duke v2.0
17-02-2014, 18:28
Ove katakombe su također debilne s nepostojećim bonfireima, ne kužim foru baš.
Fora je da bude teško da ti i takvi odustanete.
Ove katakombe su također debilne s nepostojećim bonfireima, ne kužim foru baš.
Ima dva bonfirea.
Duke v2.0
17-02-2014, 18:49
Fora je da bude teško da ti i takvi odustanete.
Fora je u tome da uopće nije teško jer sam lvl 80, većinu stvari one-hitam i gotovo sam neuništiv za mobove unutra, a umro sam jer sam pao u provaliju. Samo mi je frustrirajuće i besmisleno trošit 5 minuta na backtracking kroz područje koji mi ne nudi ni dovoljno jake mobove za soul grind, ni korisne iteme. To nije zabavno niti izazovno.
Ima dva bonfirea.
Da super, iza iluzornog zida ako je sudit po wikiju, totalno ću random lupat okolo u nadi da negdje postoji bonfire.
I dalje je najbolja igra ikad, ali da ima ozbiljnih problema i nedostataka, ima. Nadam se da će drugi dio većinu tih stvari popraviti.
Jedva čekam da dođeš u Tomb of the Giants :)
mravojed20
17-02-2014, 19:11
hahaha :D joj tomb... ono četveronožno kostursko smeće me 4-5 puta ubilo, jer bi ga osvjetlio, maknuo lampu i onda naslijepo se zaletio i skok s dragon greatswordom, al bi bila prespora animacija i uvijek bi on prije lupio mene i gotovo.
Onda sam se sjetio da mogu onaj ko force wave napad s tim mačem i padnu od jednog hita :D
Tako ću i Artoriasa mater mu.
Šta je taj lik morao radit s obje zdrave ruke kad je ovako naporan s jednom slomljenom e.
Artorias silovatelj, ubio me nekih 15 puta. Ali samo kad sam išao 2 handed katanu na njega i pokušavao evadeat sve. Krš i lom.
Ne postoje one hit napadi u Dark Soulsu.
Da super, iza iluzornog zida ako je sudit po wikiju, totalno ću random lupat okolo u nadi da negdje postoji bonfire.
Malo je problem što manje igrača ostavlja ove poruke na podu, barem mi se tako čini u odnosu na prošlu godinu kad sam prvi put igrao. Nema boljeg osjećaja nego kad naiđeš na poruku "bonfire ahead".
Ono što se ja nadam da će promijeniti su kontrole koje se tiču bacanja spellova. Kad sam igrao s warriorom nije mi bilo toliko bitno, ali sad sa clericom je ponekad u žatu borbe konfuzno. Stisni desno da uzmeš talisman, pa stiskaj gore dok ne pronađeš spell koji trebaš i usput hodaj unatrag jer monster ide prema tebi. Samo što nisam ni sam siguran kako bi to mogli riješiti. Na PC-u fino sa quick barom neke vrste, ali na kontroleru malo teže.
Duke v2.0
17-02-2014, 20:18
Ne postoje one hit napadi u Dark Soulsu.
Ne shvaćam ovo baš, postoje i od strane igrača i od strane protivnika :S
Ne postoje napadi koji te uvijek ubiju jednim udarcem. Sve ovisi u defu,hpu i dal te udari dok rollaš.
Duke v2.0
17-02-2014, 23:40
Ne postoje napadi koji te uvijek ubiju jednim udarcem. Sve ovisi u defu,hpu i dal te udari dok rollaš.
Aha to da.
mravojed20
18-02-2014, 11:29
Artorias pao. Kako mi je super priča oko tih bossova, igra ima nevjerojatan lore.
Jadni Pinwheel i Priscilla : (
Jbte u ovoj igri je baš igrač teški šupak, sve ubija.
Priscillu ne moraš ubit.
A i ti si dobrica, samo si ih riješio muka, svima je život samo teret.
Yep, pogotovo u ovoj ekonomiji.
cham3leon
18-02-2014, 13:16
Riješio leptira iz 4. pokušaja, čak nisam ni imao nikakav štit koji adekvatno čuva protiv magije nego sam se pouzdao u dobro staro kotrljanje okolo i halberdu u jednoj, a samostrel u drugoj ruci. Potrošio sam jedno 20 strelica, sve skupa možda 60 dmg, a ostalo je ostvareno u bliskim susretima mojeg halberda i njegove face. Nisam čak ni uspio izbjeći sve napade, pogodio me bar jedno 5-6 puta, ali jednostavno je tako ispalo da sam ja njega uspio sasjeći prije nego on mene.
Osim toga sam ubio Hidru iz prve ovaj put, onog jednonogog između Parisha i Darkroota iz druge, Kozu također iz druge, a do Havela ne mogu jer nemam master key, inače bi i njega.
Što je najgore, uopće nisam ništa bolji nego prije jer vidim da primam jednako mnogo udaraca, samo što sam napravio malo bolji build, imam mrvicu bolji gear i znam koje oružje za što koristiti. Kad smo već kod oružja, sad sam se uvjerio da je halberda (halaberda?) >>> sve. Čak sam prema njoj orijentirao cijeli build (podjednako str i dex, mnogo endurancea) i mrcina razara sve. Onaj osnovni napad je kao za koplje samo mrvicu sporiji i dovoljno dug da možeš ostati izvan dometa većine neprijatelja, a 2h power attack je premoćan u manjem prostoru kad je više protivnika oko tebe. Jednom sam one-hitao 5 mobova u jednom zamahu. Koristim samo halaberdu sad, a za malobrojne situacije kad ne funkcionira ili je protivnik podložniji backstabu ili ripostanju imam Bandit's Knife kao sidearm. Gotovo ispadne ko neki povijesno točan build.
Ugl, sad sam išao u Depths, ali nisam siguran da je to bila dobra ideja. Ne mogu otključati ona vrata gdje bi trebao biti bonfire, a ne želim ići još dublje prije sejvanja. Jel ima neki zaobilazni put do toga i da li je riskantan?
Za vrata si mogao master key koristit. Pošto ga nemaš ključ nađeš malo dalje u kanalizaciji. Nije baš na nekom opasnom mjestu samo su štakori oko njega.
Tegla Ajvara
18-02-2014, 13:33
zena prodaje masterball
on je izmedju deepsa i blightowna
sjedi kod onih rdjavih vrata koja djele te mape
Kod bonfirea sam prije Orsteina i kompanije. Danas ću to vjerojatno riješiti pa sad nisam siguran što dalje. Koliko je zabavan fight sa Gwyndolin? Koliko vidim na wikiju posljedice kad ju ubiješ su poprilične, ali pošto se nisam s njom borio u prvom prelasku mislim da sad budem barem probao.
Puno zabavnije mi je sad kad kombiniram oružja, iako nisu sva jednako snažna. Trenutno koristim lightning Uchigatanu, Occult club, Divine balder sword i tu i tamo Gargoyle Halberd. Na bossove ću vjerojatno sa Crystal halberdom. Odustao sam od Lifehunt Scythe pošto imam već katanu za bleed, ali možda si napravim Sword of Artorias. Doduše i Richards Rapier mi je zabavan za korištenje, ali nekako slab zasad u odnosu na sve drugo.
Tegla Ajvara
18-02-2014, 23:43
ako igras na faith, bolje nemoj ubit i udji u coverant
dobijes spell koji je najjaci buff za oruzje u igri
i tek kasnije kad dobijes 3. razinu spela valjd onda mos ubit a da nesjebes converant
btw ubio sam manusa sa lukom i strelom odozgo prije onog ulaza u fajt
sprasio oko 200 strjela ak ne i vise
aj bar sam ga se rjesio za vazda
Ako ubijem isto dobijem neki weapon buff.
mravojed20
19-02-2014, 10:46
Pao i Manus, prvo sam probao strijelama ali imam samo lightning longbow i nisam ni mogao ga pogoditi :D i reko fuck this shit, uletio unutra i jao koji je to pokolj bio, uspio ga razvaliti. A jadna princeza Dusk : (
Ostao mi je još crni zmaj, Bed of Chos, Four Kings i Gwin. Taman će dvojka izać dok njih ubijem :D
EDIT:
Kad Hawkeye Gough pogodi Kalameeta, isuse bože najbolja scena u igri.
Još su mu dali ful dobar dijalog, odličan lik.
E ako dvojka ne bude imala ovakav lore i animacija popizdit ću.
Four Kings je smiješno lagan fight, jedino je zajebancija doć do njega.
Ako planiraš NG+ onda iskoristi vrijeme i na putu do Gwyna farmaj titanite.
Windwalker
19-02-2014, 13:38
E ako dvojka ne bude imala ovakav lore i animacija popizdit ću.
Pa vrlo vjerojatno će imat još bolje.
Tegla Ajvara
19-02-2014, 20:23
jel neko odvas fuzzyballs80? xD
http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/8802-Dark-Souls
Jej.
Savršeno pogođena recenzija i yahtzee nastavlja bit bogom jer mu se sviđa igra.
Windwalker
20-02-2014, 01:55
Nevoli Lords of Shadow.
Nula (0) bodova.
Kad ne vidi rulež u svakom aspektu te igre.
mravojed20
20-02-2014, 11:33
Gotovo, crni zmaj je bio malo zajeban, ali kad mu se kod nogu stoji je lagan bio, a za Gwynna sam imao one gljive od Elizabeth :D dvije potrošio i taman je crko.
Budem nekad opet igrao, mislim da samo Gwyndolina nisam ubio jer je prenaporan ali pošto je opcionalan boss nije mi se ni dalo baš. Glupo mi je da kad Anor Londo postane mračan, di god da umreš, vrati te na onaj prvi ugašeni bonfire, firekeepera sam morao ubiti i šta, onda moram kad me Gwyndolin ubije trčati skroz do crkve di je slika, po gredama onim, pa onda okretati most, pa po mostu dolje do njega, i onda lame fajt ma joj :D
Sad se čeka dvojka.
Tegla Ajvara
20-02-2014, 11:45
bokte sta frajer melje, ja nis skoro nisam skonto O.o'
'' ,kjsdahkjf hadkj gba kjh akjhb akhjsbdh absjdh abkshjdb nasbdn bas ''
Duke v2.0
20-02-2014, 11:54
Bog te jebo tvoji postovi su najteži za shvatiti na forumu, bilo bi lijepo i razumno da ne kenjaš drugim ljudima zbog toga.
>najnerazumljiviji postovi
>zaboravi na Marvina, Velikog Mestra tridesetog stupnja Hermetickog umijeca
Duke v2.0
20-02-2014, 12:29
Marvina nema više.
mravojed20
20-02-2014, 13:11
Šta nisi skužio, pojasnit ću ti :D
http://www.youtube.com/watch?v=mElcgzq2Nm8
Duke v2.0
22-02-2014, 17:47
Uspio sam doć od početka katakombi, preko pinwhella, do Nica bez da sam vidio ijedan bonfire na putu, s tim da mi je to bio prvi susret s tomb of giants. Toliko o super razmještenim bonfireovima. Uglavnom, borba, i sam put kroz tombse je bio iznimno intenzivan s obzirom da sam se prvi put susreo s svim tim sranjima i nisam imao više Estusa. Uspio sam ga roknut iz prve, al da nisam, vjerojatno bi puknuo deinstall jer nemam baš vremena trošit 30+ minuta na besmisleni backtracking koliko god ovo bila najbolja igra ikad.
U katakombama i Tombu imaš dva bonfire. U obje zone dva. Mogao si me zvat preko steama da ti pokažem.
Da, nije baš da su na putu koliko se sjećam. Ali ima ih.
Al nije baš i da su skriveni, pogotovu u tombu.
Jedan je niz ljestve, odmah iza Patchesa, a drugi je nešto dalje od od toga, kratkim puteljkom koji ide u suprotnom smjeru od onog koji vodi prema Nitou.
Samo treba istraživati.
Progress update:
Prošao danas Catacombs i Tomb te malo prije sredio i Sifa. Dobio Wrath of Gods, rula. Bez nekih problema sa bossovima. Umro jednom kod Nita jer sam zaboravio na one ogromne skeletone. Sifa sa lightning spearom sredio i tako. Sad krećem prema Sethu, onda još Kingsi i kraj. Nisam još igrao NG+ pa možda krenem sa ovim. Pogotovo ako je istina da se dvojka odgađa za PC.
Koji je točno motiv za igranje NG+ osim većeg lvla?
Neki bossevi su dosta teži. Gravelordanje. Achivmenti.
Ne, nego craftanje i daljnje leveliranje.
Levele je i on spomenio, a craftanje služi skoro sam za achivmente.
http://youtu.be/M9x_koRZ2bA
Priča.
Duke v2.0
07-03-2014, 18:02
haha, odlično je ovo :D
Koliko bi trebao dignuti Drake Sword damage, da bude nekako optimalan za prvi walkthrough? Sad mi je na +2, al' još je nekako slab hit...
na +5 to je inace i max
pređi Great Hollow, tamo ima bar 5-6 dragon titanitea za skupit
A farmam Valley of the Drakes, no drop i nije neki...U svakom slučaju, hvala :)
Drake Sword je smeće, ima puno boljih oružja.
Duke v2.0
19-03-2014, 16:33
Black Knight Sword recimo u početku igre ako imaš sreće. To mi je droppal onaj black knight u undead burgu i bilo je dostatno za prolaz cijele igre.
A igram Wanderer klasu, pa 2-handeri nisu opcija...čini se da sam loše izabrao, ako je vjerovati internetu. No, sviđa mi se njegova brzina i početni armor...
Duke v2.0
19-03-2014, 17:55
Nema početna klasa skoro nikakve veze s daljnim napretkom, sve nadoknadiš kroz par lvla. Ja sam isto uzeo wanderera mislim pa sam se prešaltao na black knight sword + shield combo.
Krenuo sam i ja s Wandererom pa koristio Claymore cijelu igru i Shield of Artorias polovicu igre.
To mi je zakon u Dark Souls 2. Nema glitchanja za Drake Sword. Ne bude Black Knight Sword pao na prvom vitezu. Nema zaletavanja po Stone Armor.
Oružja u početku su puno slabija i rjeđa. To me veseli jer Flander zbog toga ne bude nikad završio igru.
Čim nađeš halberd igra je gotova.
Našo i smeće je, kao i u prošla dva. Nemrem igrat s takvim krampovima. Meni treba mač čvrsto u ruci.
Rad R4C3R
20-03-2014, 12:42
Zweihander
E to je rulalo mrcinski, pogotovo s lightningom.
Windwalker
20-03-2014, 12:53
Ja sam zadnje prošo Demon's Souls s Mirdan Hammerom (blunt haleberd u biti).
Tolko je rulao da su Flamelurker i Maneaters pali od prve (ili to ja imam više skilla u šestom prolasku).
Ja se nisam mogao maknuti od claymorea.
Windwalker
20-03-2014, 13:17
Prva 4 (t. 1 i 3 NG+) DeS-a sam s Fire Longswordom i Blessed Greatswordom.
Peti s Blueblood Sword, a šesti sam se napokon odlučio maknuti od mačeva (samo Blessed Mace i Mirdan Hammer).
Prva 3 (tj. 1 i 2 NG+) DaS-a sam s Fire i Lightning Zweihanderom i Greatswordom i najtežim oklopom.
Četvrti put sam odlučio nešto bržeg lika, te uzeo Occult Claymore, te Fire i Lightning Flamberge i Bastard Sword.
Sad ne znam kak da krenem dvojku, al mogo bi se maknut od mačeva.
mravojed20
20-03-2014, 13:18
Ko kupuje duju za PC?
Našo i smeće je, kao i u prošla dva. Nemrem igrat s takvim krampovima. Meni treba mač čvrsto u ruci.
Ima veći damage od greatsword klase oružja,velik domet dobar scaling i možeš ga koristit sa štitom. I ovo:
https://www.youtube.com/watch?v=HkwNVRHhunE
da, dobar je taj pvp u DaSu
Ima veći damage od greatsword klase oružja,velik domet dobar scaling i možeš ga koristit sa štitom. I ovo:
Ovo mi je preloše
Ko kupuje duju za PC?
Skoro sigurno uzimam preorder.
cham3leon
20-03-2014, 17:35
Sad je halberd power attack trostruki?
I u dvojci ću se družiti s ovim predivnim sječivom.
Running attack je dvostruki spin, a power attack trostruki.
cham3leon
23-03-2014, 00:24
Riješio Iron golema, što valjda znači da sam prešao Sen's Fortress. Jel ima još nešto u tom području da bi bilo vrijedno dodatnog istraživanja, recimo da li ima smisla i da li se nekako može sigurno spustiti dolje u jamu iznad koje ideš kad prelaziš one mostove sa sjekirama? Logana sam oslobodio.
cham3leon
24-03-2014, 15:08
Ok, Stray demon je definitivno najgori i najiritantniji boss do sada. Znači, samo su c/p-ali Asylum demona sa cijelim movesetom i dodali onaj area effect kod napada koji kad te jednom pogodi, mrtav si i kojem je teško uopće vidjeti gdje je sigurna granica. Da, neće ti skinuti cijeli health ako te pogodi, ali će te odbaciti na taman dostatnu distancu da idući napad ne možeš izbjeći ma kojim god smjerom krenuo trčati, a taj drugi napad je smrtonosan. Da ne spominjem da samo o sreći ovisi hoće li te uspjeti odmah u prvom šutu pogoditi prije nego što mu se približiš. To je baš artificial difficulty i loš dizajn bossa. Jedina dobra stvar je što se nalazi 30 metara od bonfirea pa nije tlaka počinjati ispočetka, ali recimo iron golema sam iz 3. pokušaja udesio, a ovoga nikako. Jednom sam došao do toga da mu je falila crtica healtha što bi se dalo još jednim udarcem riješit i baš me tada ubio.
Pa iron golema su svi ubili iz max 3. pokušaja
Tebi se iz trećeg pokušaja učitao Youtube clip ubijanja Iron Golema.
Rad R4C3R
24-03-2014, 15:53
Drži ga lockanoga i stalno kruži oko njega da mu dođeš s leđa. Također, nastoj da uvijek on bude pozicioniran u sredini sobe da mu možeš doć s leđa. Za taj napad s vatrom se priprema 3 godine tako da kad vidiš da mu je ona toljaga visoko u zraku samo se odmakni dovoljno daleko, čim je spusti zatrči se do njega i udri ga par puta. To ponoviš dok ne umre. Ja sam ga uspio ubit iz drugog pokušaja, prvi put je nekako uspio sletit na mene i one shotat me.
I ja sam sad počeo ispočetka jer sam htio preć igru prije Dark Soulsa 2 a stari sejvovi od jedinice su mi se corruptali. S novim likom sam sa Zweihanderom prešao sve do Ornsteina i Smougha bez problema, uključujući i njih iz prvog pokušaja. Sad se mislim dal da odem rješavat DLC ili nastavit sa Dukes Archives.
cham3leon
24-03-2014, 16:04
Ma skužio sam to, cijelo vrijeme ga tako mesarim, ali ima toliko healtha da mi treba jedno 15-ak ciklusa njegovog udarca i mojeg rezuckanja po njegovoj guzici, a ako samo jednom pogriješim i dohvati me ono što ti zoveš vatra (makar ne izgleda ni približno kao vatra, više ko neki plin koji se širi), idući udarac ne mogu izbjeć i taj me uvijek ubije.
probaj sa bleedom, katanu u ruke i maži :D
cham3leon
24-03-2014, 16:36
Ne vjerujem da bih ga mogao udariti toliko puta zaredom da izazovem bleed. Makar mogu probat, nisam ni isprobavao druga oružja što imam budući da halberd jebe majke i uvijek se pokaže najboljim.
sa katanom sam ga sjebo odma, dva hita i proca se bleed
katane su zakon
Katane su za weabo dex fagove.
Uzmi si štit sa dobrim magic resistom i diži ga kad vidiš da ide taj napad.
cham3leon
24-03-2014, 19:28
E vidiš, nisam se sjetio. Pogledat ću malo koje štitove imam. Ako Gfwl proradi jer sad trenutno nemam sejva.
Rad R4C3R
25-03-2014, 02:17
Predobro je koliko priče se može pohvatat iz opisa itema, pa čak i suptilnijih stvari poput toga na kojoj lokaciji se pronađe koji item i zašto je bio baš tu. Ništa nije slučajno.
Rad R4C3R
30-03-2014, 13:31
Konačno prešao.
Trebalo mi je 30 sati, s time da sam stukao sve optional bossove i DLC i završio Siegfriedov quest line.
Greatsword+15 pobjeđuje svemir.
Igrajući je po drugi put sada, prerasla mi je u jednu od najdrazih igara ikad. Skoro sve smrti u igri se mogu izbjeći ako paziš, više igara bi trebalo bit sa ovakvom razinom težine gdje iz svojih pogrešaka naučiš kako igrati bolje. Sa bossovima koji su kako internet kaze najtezi, a to su Ornstein i Smough, i Kalameet u DLC-u, nisam imao uopce problema, ubio sam i jedno i drugo isprve, ključno je igrat pazljivo, a i dobar build pomaze sigurno. Najvise sam puta na kraju umro na Gargoylima jer tu jos nisam pazio sto radim. A prvi put kad sam igrao nisam mogao prec Ornsteine i Smougha nikako, sad neznam zasto mi je to bio toliki problem.
Druga stvar što se ljudi bune je da kad umreš treba se 5 minuta opet borit da dođeš do stvari. Al neznam gdje to, ima milijun shortcutova koji se mogu otvorit u igri, praktički sve bude blizu nekog bonfirea na kraju, i super je kako su područja sva na neki način povezana. U krajnju ruku zaobiđeš sve živo i trčiš po duše, jako je lako zaobić većinu protivnika ako se ne želiš borit. Mislim da u cijelom vremenu igranja nisam niti jedanput izgubio duše, uvijek sam uspio recoverat nakon što umrem.
Jedna stvar koju igra ima za manu je ocajan aim za luk strijele (plus sta crossbow uopce nema aim), koje znaju zapinjat bezveze za nevidljive zidove. Ali prava snaga igre je u melee borbi, pa je preporučljivo ic tim putem, a strijele koristit eventualno za olaksat neke dijelove ako ti je potrebno.
Jedino mi je zao sto mi je vecina igre bila spoilana unaprijed, mozda sam samo na par bossova isao naslijepo i to je bio pravi gust. Zato se sad trudim da neznam nista o DS2 dok ga ne budem igrao, pa cu probat to i bez pomoci wikija igrat, smatram da ce tako bit zabavnije.
U svakom slučaju, Dark Souls je vrhunac RPG žanra, 9.9/10
crnisokol
30-03-2014, 14:25
prvo mi je bilo čudno da u prvom prelasku imaš samo 30 sati, no wiki čini svoje očito
Rad R4C3R
30-03-2014, 15:19
Pa da, prvi put kad sam igrao sam u 30 sati tek dosao do Anor Londa ali build mi je bio ocajan, bezveze sam trosio levele na sve i svasta. I gubio sam vrijeme na gluposti. Mislim ono, ginuo sam na leptiru, što reći. Sad sam dizao samo strenght, endurance i vitality i igra je sto puta lakša i zabavnija.
Wiki mi je pomogao u smislu da znam koliko bonfirea ima u kojem podrucju i da vidim kakvih itema sve ima, inače bi područje istrazivao u cijelosti sam bez guideova i nasao bi valjda 90% stvari... za bosseve sam znao jer sam čitao ovu temu, ali nisam znao/čitao strategije kako se borit protiv njih, jednostavno je bilo prelagano jer sam imao hrpetinu estusa, healtha i endurancea, pa cak i ako pogrijesis trebas gadno pogrijesit barem 3-4 puta da umres. Najgori boss mi je bio Bed of Chaos koji me ubio valjda 5 puta jer bi me pomeo u neku provaliju. A i to je zbog moje gluposti. Ostatak, nakon sto dodjes do nekog soul levela 70, je laganini.
Pa da, prvi put kad sam igrao sam u 30 sati tek dosao do Anor Londa ali build mi je bio ocajan, bezveze sam trosio levele na sve i svasta. I gubio sam vrijeme na gluposti. Mislim ono, ginuo sam na leptiru, što reći. Sad sam dizao samo strenght, endurance i vitality i igra je sto puta lakša i zabavnija.
Znači igrao si kao Windwalker. Nije bad.
Windwalker
30-03-2014, 20:23
Ti više nisi mjerodavan.
Pitanje je hoćeš li uopće dvojku završiti.
Ja sam jedinicu prvi put igrao 70-ak sati (to uključuje 3 prolaza do Platinuma).
I bila je lagana.
I s dvojkom sam gotov što se tiče priče. Sad ganjam neke convenante u coop i pvp, a NG+ tek sljedeći vikend mogu, jer moram radit neke druge stvari nažalost.
Ja imam Battlefield 4 platinu.
Pitanje je hoćeš li je ti ikad imati.
Windwalker
30-03-2014, 20:29
Ne znam kako odgovoriti na ovo.
Sredio si me.
:(
Rad R4C3R
30-03-2014, 21:57
W3DR4N ima Farming Simulator platinu i samim time je najmjerodavnija osoba na forumu.
Ja imam 34 sata igre u dvojci i tek sam skupio 4 lord duše.
Ali našao sam Faraam set :cool:
Pa rekao ti je Windwalker gdje je.
Sgt. Bull
10-05-2014, 20:35
HALP! Kako se štima miš? Onaj fix ne radi a ne udara mi se tipkama :'(
Danke šošon.
crnisokol
10-05-2014, 21:17
najjednostavnije tako da uštekaš gamepad u komp :)
koji fix si stavio?
Sgt. Bull
10-05-2014, 23:02
Rješeno, fix koji sam ja koristio je trebao random update da bi sve radilo. Thx.
Tegla Ajvara
11-05-2014, 20:20
https://www.youtube.com/watch?v=uqQf_92dgHM
u boj u boj mač is toka bračo
nek holov zna kako mremo mi!
Arbiter of Change
18-05-2014, 11:59
Bude nešto.
https://twitter.com/JKartje/statuses/467756429022347265
http://i.imgur.com/oFngKGQ.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=yS4E0igoCeI&list=UU477Kvszl9JivqOxN1dFgPQ
GOTY.
Mirogamemasta
27-08-2014, 00:04
https://www.youtube.com/watch?v=aGKgYLINBA4#t=201
Tko zna da li su ovo custom animacije ili su napadi i cutscene uzete od drugih boss monstera?
Skroz isti fajt sa Artoriasom samo drugi model.
Attention Dark Souls fans!
We're pleased to announce that next month it will be possible for players to migrate their Dark Souls: Prepare to Die games, saves and achievements from the Games for Windows Live platform to Steam.
-Games for Windows Live users will be able to redeem their Games for Windows Live Tokens on Steam to get Dark Souls: Prepare to Die Edition at no additional cost. (To find your Games for Windows Live Token, please head to the support webpage: http://bit.ly/1t6kfvm (http://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fbit.ly%2F1t6kfvm&h=xAQF3fBdi&enc=AZNXnZRccbcWkI82zlcH0Sj2msL_34pL7SOwbOShlIwlHm iSeyPMJRh78Q58dHtt0lkeVcy8sXRL2huvP14kMTe6JvJERLkG W8qAjOmXwjJGxbIRrA8cwhywoCS-7QkapB0RAQLz40ZqbBDzn_A5P-fl&s=1))
-In the month of November, there will be a period by which Games for Windows Live Dark Souls: Prepare to Die Edition users will be able to transfer their Save Data (characters + progress) and Achievements over to their Steam accounts.
-Players will still be able to use their Games for Windows Live Tokens to redeem the Steam version of Dark Souls: Prepare to Die Edition at no additional cost even after the migration period ends; but game Save Data and Achievements transfer functions may not be available.
-Games for Windows Live Rankings will not be transferred to Steam.
The specific migration start and end dates will be available soon; however the migration period will begin sometime in November 2014 with more specific dates to come.
We will be sharing more information soon regarding the migration process soon, so stay tuned!
S fejsa in.
cham3leon
21-10-2014, 07:44
Jao, moram nastavit igrat to.
Konačno. GFWL me izludio u toj igri...Dva dana radi, 2 mjeseca ne radi.
Dark Souls se konačno seli na Steamworks.
Evo vam i procedura, kako da prebacite sejvove, i achievemente
http://steamcommunity.com/games/211420/announcements/detail/206368522048405952
cham3leon
23-02-2015, 15:49
Krenuo sam ispočetka sa novim likom. Havela iz 3. pokušaja, minotaura, hidru, kozu, gargojle, leptira, vepra, sve crne vitezove i ostalo iz prve. Sad moram u smrdljivi Blighttown a ne da mi se.
Nego, da li je i dalje potreban onaj drugi fix da bi se igralo online? Vidio sam više puta summon signove igrača, ali mi je čudno da me još nitko nije invejdao.
Sad su sjebali online opet sa ovim steam patchevima.
Ja sam se malo sjebao, ali nema šanse da idem ispočetka. Zadnje sam hidru riješio i nije mi se dalo jebat sa onim plavim zmajevima poslije onog bonefirea u spilji. Tak da sam se vratio skroz na početak i ubro zweihander na groblju i riknuo jednom u katakombama. Ali imam jeben plan sad. Riješit ću rep od onoga zmaja koji bude na kuli nakon što se riješi Taurus i Solaire, gdje valjda ispadne jeben mač. Dosta duša sam potrošio na neke skupe strijele, tak da si moram uzet neki bolji bow, a sve ostalo ide na str i dex. Imam i dobar axe kojim mogu sve čistit jednim udarcem do ozbiljnijih protivnika. Probat ću katakombe onda...
Drake Sword je lošiji do zweihandera.
cham3leon
23-02-2015, 22:37
Sad su sjebali online opet sa ovim steam patchevima.
Znači treba opet neki fix imat?
Nema fixa koliko ja znam.
E fino. Onda idem sa handerom prema zmajevima i taman do tamo ću ubrat nešto skilla. Samo ne mogu se sjetit da li nisam imao mogućnost ili nisam znao baratat handerom sa dvije ruke zato jer cijelo vrijeme koristim hartavi štit. Baš me zanima kaj ima kod zmajeva...
Znam, skužio sam već kakva je igra, al idem im jebat majku tamo.
Poginuo sam tamo 30 puta, a jednom sam most prešao.
cham3leon
23-02-2015, 23:51
Ja opet forsiram halberd jerbo nema savršenijeg komada oružja, čisti str build mi se ne da radit, a dex build ostavljam za idući put, vjerojatno thief klasa.
Jedino šta mi treba neki sidearm za protivnike protiv kojih mi treba brzina za lakšu borbu izbliza. Mora imat kick napad obavezno, mora imati neki potez koji se ne odbija od zidova, dakle pogodan za skučene prostore i bilo bi dobro da ima scaling što veći na str i dex, ili barem što bolji crit. Mislim da sam zadnji put korsitio banditski nož.
Claymore ljudi, Claymore je pravi put.
Ja opet forsiram halberd jerbo nema savršenijeg komada oružja, čisti str build mi se ne da radit, a dex build ostavljam za idući put, vjerojatno thief klasa.
Jedino šta mi treba neki sidearm za protivnike protiv kojih mi treba brzina za lakšu borbu izbliza. Mora imat kick napad obavezno, mora imati neki potez koji se ne odbija od zidova, dakle pogodan za skučene prostore i bilo bi dobro da ima scaling što veći na str i dex, ili barem što bolji crit. Mislim da sam zadnji put korsitio banditski nož.
Zajebi Zweihander, na Halberd sam mislio. Davno sam stao igrati i nešto sam zaboravio, pa se pomješalo sve u glavi. :D
Longsword ili Balder Side Sword, ako ga imaš.
cham3leon
24-02-2015, 09:57
Balder side sword... Mislim da nemam, al to bi trebali dropat oni krelci u katedrali, šta ne?
Da, u katedrali. Nisam siguran ima li ih još igdje. Fora je Balder, ali i moja prva ljubav je Claymore.
Ja sam i dvojku samo claymore furao.
Longsword je bolji od Baldera, ako nisi čisti dex build.
cham3leon
24-02-2015, 19:52
Onda ću se longsworda držat.
Inače, riješio i razjapljenog zmaja isprve.
Ako ovako nastaviš možda pređeš Sens Fortress do izlaska Dark Souls trojke.
cham3leon
24-02-2015, 20:10
U, sori što igram DS u stintovima od 20-ak minuta do pola sata. Osim toga, u prethodnom prelasku sam došao u Anor Londo i riješio naslikani svijet. Točno se sjećam da sam stao kod crnih vitezova streličara.
Neću ti oprostit. Igraj dulje. I nisu crni vitezovi.
HA! Očito lažeš jer streličari nisu crni nego su srebrni!
Ne zna koje su boje jer nikad nije došao dosta blizu njih da ih dobro pogleda.
cham3leon
24-02-2015, 22:02
Evo sad baš pogledao, 38 sati igre imam na stimu.
Upalim danas Dark Souls zbog vas. Rekoh idem malo invejdat nisam dugo igro. 6 invazija 6 lagera 6 poraza.
I još da je bar 60 fps, ali ne 30 je.
Upalim Dark Souls 2. 5 invazija 5 pobjeda. Na kraju sam igrao sat i pol win ratio mi bio 90% i dobio jedno 20 riposteova.
Igra na 60 fps stoji.
U dvojci čak imam i ovo posebno oružje s kojim kad riposteam nekog odmah im iskaču osigurači.
http://cloud-4.steamusercontent.com/ugc/707400405234995150/84800EF94BF9C927D92BAC8B992D8B1BF10F5259/
Dvojka je stoputa bolje igra.
Meni se čini kao da je dvojka sto puta lakša igra.
Stoput lakša za pokrenit iako je grafika stoput bolja.
Odem u katakombama do Vamosa i napadnu me oni glupi kotači. Jedan od njih se zakotrljao prema njemu, počeo ga rezati i na kraju ga je ubio...
Pa šta će ti Vamos? Bolje da njega ubije nego ona dva korisna blacksmitha. Još i kul kacigu dobiješ.
Ma dobro to, ali bilo je tragikomično za gledat.
Imaš i onaj save backup sa dsfixom, ako ti se to desi s nekim bitnijim likovima.
Tegla Ajvara
29-03-2015, 06:10
http://img-9gag-ftw.9cache.com/photo/aMrd0DR_460sv.mp4
kak si to tek sad vidio? :D
Tegla Ajvara
29-03-2015, 19:08
http://i.imgur.com/HcT37.png?1
bit ce da je tak
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.