Pogledaj cijelu verziju : Kućni ljubimci
LorlonWarrior
20-10-2008, 14:33
Reci mu da ću ga tužiti i da će završiti na sudu. Ili, ako ne želi probleme, neka mi jednostavno dâ 2 000 kn, i ja ću šutiti, a on neće imati probleme. 8)
Dogovoreno :rambo:
E, a mi to djelimo 50:50 ne?? :scared:
Naravno da ne. Ali frend ća ti biti jako zahvalan i jako sretan kada sazna da si ga izdao. Vjerojatno će i tebe preparirati. 8)
LorlonWarrior
20-10-2008, 18:49
Naravno da ne. Ali frend ća ti biti jako zahvalan i jako sretan kada sazna da si ga izdao. Vjerojatno će i tebe preparirati. 8)
Ko kaže da sam ga izdo, još nisam :P
Ima vremena... :D
http://www.dogcastradio.com/images/GermanShepherdDog.jpg
ovo je moj pas
Bio je napaljen taj dan ?
Bob Dylan
20-10-2008, 21:44
ovo je moj...zadovoljan sam s njim,niko me ne smeta.....
[attachment=0:2stqtlfx]moj pas.jpg[/attachment:2stqtlfx]
LorlonWarrior
21-10-2008, 14:48
[attachment=0:3jo7074h]moj pas.jpg[/attachment:3jo7074h]
Jbte čime ga ti hraniš?
:rotfl:
nosferatu25
21-10-2008, 15:13
članovima porodice?...
neox99buleseye
21-10-2008, 15:31
članovima porodice?...
LOLac :thumbs2: :bravo:
Jbte čime ga ti hraniš?
Svako jutro emocionalne vježbe uz neku gadnu hranu od koje ti dođe baš takva faca, i naravno, nakon tako dužeg tretmana.... :D
[attachment=0:w2cf4xqw]moj pas.jpg[/attachment:w2cf4xqw]
di si ga kupija i ja bi takvog :D
Bob Dylan
25-10-2008, 18:29
[attachment=0:2ae953r3]moj pas.jpg[/attachment:2ae953r3]
Jbte čime ga ti hraniš?
susjedima...
ja imam zlatnog retrivera koji je talno u stanu i jedino što se svaki dan bogovski rastrči cca 45min
stalno jede majko mila svaki dan dam 20kn za konzervu veliku tu i tamo mu pašte skuham i pomješam sa time,a i kad nešto skuham ili cura skuha obavezno jede,nije debel al jede sigurno 3 puta na dan obilno :)
dok susjed ima mladu ženku bernardinca dupli je od mog psa neznem čime ga hrani :D
starci i sestra u svojoj kući imaju patuljastog pinča (štakora)
mogu ti reć da mu jedna konzerva mala traje tjedan dana :)
The_Lord
26-11-2008, 14:57
Aaa.. i ja imam zlatnog retrivera. Presladak je... Ko mali je bio nemoguć, al sad je poslušan, pametan...
Moj nije tolko proždrljiv ko tvoj, al jede sve kaj mu se dade. Ko mali je bio jako pohlepan, al sad se opametio.
Ljudi, jel vi znate da pse nesmijete hraniti kostima??
McPingvin_v2.0
26-11-2008, 19:19
Ma nemoj, od kad to?
vjerojatno je mislio na pileće i ine sitnije kosti kojima se može utušiti...tko uopće kerovima daje sitne kosti?
...zato je Pedigre osmislio slasne valjkasto spužvaste krokete koje psi obožavaju...
McPingvin_v2.0
26-11-2008, 22:17
vjerojatno je mislio na pileće i ine sitnije kosti kojima se može utušiti...tko uopće kerovima daje sitne kosti?
Kvariš zabavu božićnoj maci.
The_Lord
27-11-2008, 00:52
Ma nemoj, od kad to?
E, znao sam da nećete znat.. Ovak, psima, a pogotovo onim starijima, ne smiju se davat kosti jer oni zbog svoje oštrine ozljeđuju crijevo psa pa se jako često stvaraju zatvori kojih se pas ne može riješiti pa se muči dvije godine dok više ne može ni hodat
Moj jadan završio tako.. 100% provjerena istina. Ako volite svoje pse, ne dajte im kosti da jedu.. To je isto kao da bi i ti pojeo kost... nikakve koristi nema
McPingvin_v2.0
27-11-2008, 10:03
E, znao sam da nećete znat.. Ovak, psima, a pogotovo onim starijima, ne smiju se davat kosti jer oni zbog svoje oštrine ozljeđuju crijevo psa pa se jako često stvaraju zatvori kojih se pas ne može riješiti pa se muči dvije godine dok više ne može ni hodat
Moj jadan završio tako.. 100% provjerena istina. Ako volite svoje pse, ne dajte im kosti da jedu.. To je isto kao da bi i ti pojeo kost... nikakve koristi nema
Potoje kosti koje psima ne smiješ, možeš i koje im je poželjno davati.
Kosti koje ne smiješ: male kosti i sve kosti peradi (osim vratova).
Kosti koje smiješ: veće kosti svih bića koji imaju pune kosti (dakle, ne perad, osim vratova)
Kosti koje je poželjno s vremena na vrijeme: pureći i pileći vratovi s mesom na sebi(svaka 2 mjeseca 4 obroka ovog i pas neće imati problema sa žljezdama i pražnjenjem istih)
Nema koristi? Pa, osim što je to psu zabava i odlična mu je vježba za zube, nema. I što je zdravo. I činjenica da nisi čuo za koštanu srž i to koliko je fina, što ljudima, što životinjama, je dovoljna da se ostaviš veterinarskih rasparava.
Sorkač, nisam fer, stari je uzgajao rottweilere nekoliko godina, a jedan rotić se i igrao sa mnom dok sam imao par godina. Zovi me Romul.
nosferatu25
27-11-2008, 12:38
moj labrador retriver, 5 meseci:
http://img167.imageshack.us/img167/8194/dsc01577jk3.th.jpg (http://img167.imageshack.us/my.php?image=dsc01577jk3.jpg)
http://img140.imageshack.us/img140/176/dsc01583lz0.th.jpg (http://img140.imageshack.us/my.php?image=dsc01583lz0.jpg)
http://img140.imageshack.us/img140/6229/dsc01618xi1.th.jpg (http://img140.imageshack.us/my.php?image=dsc01618xi1.jpg)
http://img123.imageshack.us/img123/8294/dsc01620wq8.th.jpg (http://img123.imageshack.us/my.php?image=dsc01620wq8.jpg)
The_Lord
27-11-2008, 15:31
[quote="The_Lord":39vpeodm]E, znao sam da nećete znat.. Ovak, psima, a pogotovo onim starijima, ne smiju se davat kosti jer oni zbog svoje oštrine ozljeđuju crijevo psa pa se jako često stvaraju zatvori kojih se pas ne može riješiti pa se muči dvije godine dok više ne može ni hodat
Potoje kosti koje psima ne smiješ, možeš i koje im je poželjno davati.
Kosti koje ne smiješ: male kosti i sve kosti peradi (osim vratova).
Kosti koje smiješ: veće kosti svih bića koji imaju pune kosti (dakle, ne perad, osim vratova)
Kosti koje je poželjno s vremena na vrijeme: pureći i pileći vratovi s mesom na sebi(svaka 2 mjeseca 4 obroka ovog i pas neće imati problema sa žljezdama i pražnjenjem istih)
Nema koristi? Pa, osim što je to psu zabava i odlična mu je vježba za zube, nema. I što je zdravo. I činjenica da nisi čuo za koštanu srž i to koliko je fina, što ljudima, što životinjama, je dovoljna da se ostaviš veterinarskih rasparava.
Sorkač, nisam fer, stari je uzgajao rottweilere nekoliko godina, a jedan rotić se i igrao sa mnom dok sam imao par godina. Zovi me Romul.[/quote:39vpeodm]
nemaš beda, romule...:)Kaj se tiče glodanja, odnosno grizenja kostiju zbog zubi, to da, ali... Na tržištu ima tolko različitih proizvoda za pse koji im mogu nadomjestiti kost... Zato ipak mislim da je bolje ne ih davati.. :nonono: a sad, kak ko oće
Nosferatu, baš je sladak pas. Jesi ga kupio preko uzgajivačnice ili bez pedigrea (rodovnice)? Zanima me cijena. Ja sam svog zlatnog retrivera, koji sad nema ni godinu dana, kupio u drugom mjesecu za 600 €.
McPingvin_v2.0
27-11-2008, 18:33
Kaj se tiče glodanja, odnosno grizenja kostiju zbog zubi, to da, ali... Na tržištu ima tolko različitih proizvoda za pse koji im mogu nadomjestiti kost...
Prirodno je bolje. A i šteta je baciti kost od potkoljenice nakon pečenja :)
Zavežeš mu traktorsku gumu na drvo, pa neka grize, imati ćeš koristi od toga u slučaju nužde. :D
nosferatu25
27-11-2008, 19:38
The Lord, kupio sam ga u uzgajivačnici, sa pedigreom je, sa rodovnikom, slavnom familijom :D (keva mu je nekoliko puta pobeđivala na izložbama pasa, a ćale je kao štene naručen iz USA i ima poseban pedigre). Inače, 200 evra. Uopšte, gledao sam na mnogo mesta kad sam kupovao štene, nigde cena nije prelazila 250-300 evra. Taj tvoj mora da je uber pas čim je 600 jeura.
The_Lord
27-11-2008, 23:18
The Lord, kupio sam ga u uzgajivačnici, sa pedigreom je, sa rodovnikom, slavnom familijom :D (keva mu je nekoliko puta pobeđivala na izložbama pasa, a ćale je kao štene naručen iz USA i ima poseban pedigre). Inače, 200 evra. Uopšte, gledao sam na mnogo mesta kad sam kupovao štene, nigde cena nije prelazila 250-300 evra. Taj tvoj mora da je uber pas čim je 600 jeura.
Moj je isto od odličnih roditelja, stari mu je iz engleske, pobro sve moguće nagrade, međunarodno priznat, a stara jako priznata i poznata u Hrvatskoj. A ne samo to, njemu su i baka i deda, pradeda i prabaka bili neki šampioni. Moglo bi se reći da je iz slavne pasje obitelji.
A kaj se tiče cijene, vjerojatno ovisi i o vrsti psa. Ne znam, možda su zlatni retriveri traženiji, pa samim tim i skuplji...
Aerospark
28-11-2008, 10:42
Prije sam imao 5 kanarinaca, 4-6 riba u akvariju, 3 mačke, 2 hrčka, a sad ništa od toga, pola toga se izgubilo po kući, ošlo na selo ili ih je snašla neka druga sudbina
Zlatnog retrivera Donu, ali povozio ju je auto i sad ima jednu slomljenu nogu :(
The_Lord
01-12-2008, 08:11
a jadna, jeste li je odvezli veterinaru? Ak ima slomljenu nogu? :|
Pa valjda jesu ako ima slomljenu nogu,neće pustit da se muči.
The_Lord
01-12-2008, 12:39
Da, ne bi trebali, al me zabrinjava što je glagol imati u sadašnjosti, po tome znači da još uvijek ima slomljenu???
[quote="The_Lord":3u0ls9eq]a jadna, jeste li je odvezli veterinaru? Ak ima slomljenu nogu? :|
Da, ne bi trebali, al me zabrinjava što je glagol imati u sadašnjosti, po tome znači da još uvijek ima slomljenu???[/quote:3u0ls9eq]
ma odvezli smo ju i imala je langetu ali ju je strgala i sad joj je zivac i dalje onak... boli ju noga ali moze hodati
LorlonWarrior
02-12-2008, 18:20
Moj smeđi mačak mi se u subotu posro u kući mamu mu njegovu. Aj sva sreća pa da nije tolko glup, bar je uzeo sam i izvuko vrećicu iz špajze i na nju se otoljo
The_Lord
05-12-2008, 14:08
ma odvezli smo ju i imala je langetu ali ju je strgala i sad joj je zivac i dalje onak... boli ju noga ali moze hodati
ej, pa daj joj nekak pomognite. onak, da se ne muči. Kak ju možete gledat tak jadnu!??
neox99buleseye
05-12-2008, 19:58
Imo sam psa Cunija, ali je krepao od starosti ( dobili smo ga prije 15 god živo čudo što je poživiotolko dugo ) , crknuo je prije pola godine. Imo sam mačku ali ju je auto zgazio - odkinuo joj je glavu - mrzim pijane vozače :yuck:
Ja mrzim pijane mačke po cesti.
LorlonWarrior
06-12-2008, 03:26
Ja volim emo žirafe po santama leda
LorlonWarrior
06-12-2008, 03:39
Imo sam psa Cunija, ali je krepao od starosti ( dobili smo ga prije 15 god živo čudo što je poživiotolko dugo ) , crknuo je prije pola godine. Imo sam mačku ali ju je auto zgazio - odkinuo joj je glavu - mrzim pijane vozače :yuck:
Ima moj frend kera starog nekih 16 godina, jbte ima karjesa i kamenca na zubima onak, izgleda ko da ima kamen u ustima a ne zube :rotfl:
A najjače kad laje - jbte pa ja prdim glasnije od tog :?
EDIT: Uff sorry za Double Post, slučajno... :(
ej, pa daj joj nekak pomognite. onak, da se ne muči. Kak ju možete gledat tak jadnu!??
Probali, al je reko veterinar da se ne moze nis napravit...nazalost :( :( :(
THUNDER_DINIX
09-12-2008, 16:20
^^ ne znam o kojoj zivini pricate, ali moj ker je slomio nogu i isao na operaciju. sad ima neke metalne plocice u nozi
^^ ne znam o kojoj zivini pricate, ali moj ker je slomio nogu i isao na operaciju. sad ima neke metalne plocice u nozi
I moja macka je isla na operaciju i imala isto nekakve takve plocice.
The_Lord
10-12-2008, 23:02
Evo, yvohr, rješenje su metalne pločice!! što god to bilo....
LorlonWarrior
23-12-2008, 01:00
Moj smeđi mačor ima 6 kila!
Kad je frend došo i vidio ga, lik se usro i počeo vikat: VIDI RISA!!!
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Hidraulicar Kreso
23-12-2008, 12:00
ja imam džukelu, njemački ovčar. Nikad pušten sa lanca, prava beštija :D
Sony Ericsson
19-01-2009, 14:03
da, ostavi ga jos koju godinu na lancu pa ga onda oslobodi i pusti mu da kolje okolo
ma nekuzim zasto ljudi kupuju pase, ako ih misle samo u kavezu/na lancu drzat
LorlonWarrior
20-01-2009, 13:03
ma nekuzim zasto ljudi kupuju pase, ako ih misle samo u kavezu/na lancu drzat
Kurče se :(
imam psa vec 10 godina i na lancu je bio samo kad je sezona parenja. prvih tjedana dana je ok al onda pocinje svilit, ne vraca se kuci po 4-5 dana i tako. ali ovako je stalno u kuci i u dvoristu! Mačkam i je umrla prije mjesec dana, crna, ogromna i čupava od zatajenja bubrega! : (:( :(
Mr Vercetti
22-07-2009, 15:28
Ker koji nije na lancu, a voli klat stvari okolo :)
Voli da kolje stvari jel.
Imam malu crnu mačku zasad. Prije sam imao dvije papige tigrice, jedna je bila prilično divlja dok mi je druga instantno doletjela na rame čim je čula da ulazim u kuću.
Imao koker spanijelku, jedno 13-14 godina, uginula je prije dvije god :cry: Vjernijeg, pametnije i poslusnijeg psa nisam nikada vidio. Jednog dana cu ponovno kupit tu istu pasminu.
Al za pocetak, kad se preselim, uzimam malu macu, zena inzistira a ni ja nemam nis protiv toga :)
ja sam imo vranu,sokola i sovu. Divljeg zeca i sad imam polu divljeg macka 8)
Da vidim... 2 psa (nažalost, svaki je veličine malo veće mačke) 2 mačke (jedna je uginula nedavno :() i sestra ima zeca koji se zove Saša. -.-
Windwalker
29-07-2009, 00:05
Sad imam jednu slatku, ali nedruželjubivu macu (osim kad je gladna, tek se onda da maziti).
A jednog dana ću nabaviti ovo:
http://www.floridanaturepictures.com/reptiles/Reptile_pics/greeniguana1.jpg
...i ovo:
http://www.bio-diversity-nevis.org/images/Nevis%20Birds/Land%20Birds/Red-tailed_Hawk_Buteo_jamaicensis.jpg
I onda ću ih razmnožavat i križat i svojim minionsima pokoriti svijet. :evil:
Ja bi iguanu, al naravno moja stara ne podnosi ni pomisao na takvog ljubimca... :(
Joj,kako su meni ptice slatke sa svojim perjem.
Slađe mi nego mawe mice mace s dlakom.
:)
Mr Vercetti
31-07-2009, 12:52
Joj,kako su meni ptice slatke sa svojim perjem.
Slađe mi nego mawe mice mace s dlakom.
:)
You don't like pussy cats? That's blasphemy!
Imam malog mopsa ime joj je Bobica(doduše ona se nikad ne odaziva)
Zločesta nešto poput ovog :evil: ,ali pametna samo tako.
Cijeli dan samo spava,a navečer postane ovakva :kill:
2 su joj godine(čuo ja mopsevi žive do 15 godina?!)
Kako je taj mops ružan pas,fuj.
Ja bi iguanu, al naravno moja stara ne podnosi ni pomisao na takvog ljubimca... :(
Moja stara bi iguanu ili kameleona, ali pauka mi ne da da kupim :D
Prije sam imao 2 mace, 3 papige i jednog zeku. Svi su krepali ili pobjegli (1 papiga). Jednu mačku su mi susjedi otrovali (smradovi), drugu mačku smo odnjeli na selo pošto je opravdala ime Freddy, 1 papiga mi je pobegla, 2 su nađene sa nogama u zraku, od kojih je jedna bila toliko napaljena da je stalno "hopsala" štangicu na kojoj stoji (ta je bila ženka, niti me ne čudi :D), a zeko je otišao onoga dana kada je ZG zahvatila gripa koja kolje zečeve :(
I da, ta napaljena papiga, koja je štancala štangicu, ona je znala pričati - "Dođi pičko pusu, pusicu" i "Čuj čuj" :rotfl:
Zašto bi ti htjeli otrovat mačku?
Ma imamo jednog glupog susjeda u zgradi što mu je stavio otrova u hranu. Pitaj boga što mu je mačak smetao. Inače je taj mačak bio kralj u kvartu. Često je bio vani i psi su ga se bojali :pray: Sjećam se scene kada se mačak šetao, pas nešto laje, mačak se nakesi, a ovaj put pod noge :D
Heh, ja imam psa, i stalno se bojim da ga netko ne otruje. Pošto imam kuću, kad ga pustim u dvorište laje ko lud jer se boji mraka. I onda susjedi redovito pizde. A najgore je kad cijela obitelj ode negdje prek noći, onda cijelu noć samo laje XD
Ja imao kao klinac 7 riba(najviše je poživjela naravno zlatna)nismo si baš bili frendovi jer bi stalno šutjela,bila je ljuta jer joj jednog dana nisam dao hrane i taj dan je zapamtila(glupa ribetina nemogu vjerovat kako je to zapamtila a pamćenje joj je ono 5 min,ako se ne varam),od tog dana nije ni riječi progovorila.Imao sam dva zeca,mlada divlja zečića.Prelude su to životinje,slatke,neodoljive.Kad su mali trebaju ti čak i dobri refleksi da ih uhvatiš u ruku.Oba zeca smo dali prijateljima pošto su staru izluđivali(brabonjcima po kući).Najslađa životinja na svijetu.
Evo jedne tužne anegdote.Frend je imao dva kanarinca(bar mislim da su bili,neke ptice uglavnom).I sad zvali su se Kiki i još nešto.I jednog lijepog dana osmog razreda dok je frend išao speć kobasice u tavi,stavio ulja,pripalio vatru,ulje se zagrijalo.Pustio pticu iz kaveza,ptica letila vani,vratila se kući i letila u krug po kuhinji,lupila u onaj ormarić od suća,zančina i sl i upala u tavu sa vrelim uljem(spasa joj nije bilo :(.Frend je plakao ko kišna godina jedno 2 tjedna.Zato se ja nevolim niti vezat uz životinje.
Ja imao kao klinac 7 riba(najviše je poživjela naravno zlatna)nismo si baš bili frendovi jer bi stalno šutjela,bila je ljuta jer joj jednog dana nisam dao hrane i taj dan je zapamtila(glupa ribetina nemogu vjerovat kako je to zapamtila a pamćenje joj je ono 5 min,ako se ne varam),od tog dana nije ni riječi progovorila.Imao sam dva zeca,mlada divlja zečića.Prelude su to životinje,slatke,neodoljive.Kad su mali trebaju ti čak i dobri refleksi da ih uhvatiš u ruku.Oba zeca smo dali prijateljima pošto su staru izluđivali(brabonjcima po kući).Najslađa životinja na svijetu.
Evo jedne tužne anegdote.Frend je imao dva kanarinca(bar mislim da su bili,neke ptice uglavnom).I sad zvali su se Kiki i još nešto.I jednog lijepog dana osmog razreda dok je frend išao speć kobasice u tavi,stavio ulja,pripalio vatru,ulje se zagrijalo.Pustio pticu iz kaveza,ptica letila vani,vratila se kući i letila u krug po kuhinji,lupila u onaj ormarić od suća,zančina i sl i upala u tavu sa vrelim uljem(spasa joj nije bilo :(.Frend je plakao ko kišna godina jedno 2 tjedna.Zato se ja nevolim niti vezat uz životinje.
Ribe govore? :D
Pa svaki normalan čovjek(kao što si i ti primjetio) bi skužio da se zajebavam,ma dosadne su ribe....
r0rschach
01-08-2009, 00:35
Imam crno pseto. Neki mješanac štajaznamčega, stara ga udomila iz azila na inicijativu mog brata koji je zapilio da hoće psa. I mogu reći da iako nije bogznakako lijep, barem je poslušan.
LPFireDog
01-08-2009, 00:56
Zlatnog retrivera
2 Mačke
Papagaja (glupog) :twisted:
Constantine
15-08-2009, 09:19
Imam jednu mačku,tota i jos 4 mala mačića,2 siva i dva crna,jedan se zove MJ(rođen je na dan Jacksonove smrti :D ),ostali nemaju imena,os ljubimaca htio bi papagaja,po mogucnosti kakadua,kameleona i onog zgužvanog cucka(zbilja neznam kako se pasmina zove ali je slican Franku iz MIB-a)
Mačku.
Kasnije stavim sliku, sad mi se ne da.
Imam jednu mačku,tota i jos 4 mala mačića,2 siva i dva crna,jedan se zove MJ(rođen je na dan Jacksonove smrti :D ),ostali nemaju imena,os ljubimaca htio bi papagaja,po mogucnosti kakadua,kameleona i onog zgužvanog cucka(zbilja neznam kako se pasmina zove ali je slican Franku iz MIB-a)
"Mops" is the name.
Imama kuju labradora Bela koja je trudna i uskoro će otelit mlade, mačku Lady maca od Erkinlanda i 3 mačića koja su se nedavno izlegla. Mislim da ću ih dat baki da ih ubije.
http://www.imagesforme.com/out.php/i639608_bela3.jpg
http://www.imagesforme.com/out.php/i639609_maii2.jpg
http://www.imagesforme.com/out.php/i639610_29072009050.jpg
Valjda slike nisu prevelike...
Constantine
15-08-2009, 21:15
Imama kuju labradora Bela koja je trudna i uskoro će otelit mlade, mačku Lady maca od Erkinlanda i 3 mačića koja su se nedavno izlegla.Mislim da ću ih dat baki da ih ubije.
.
:o
zasto bi baba ubila macice?
Imama kuju labradora Bela koja je trudna i uskoro će otelit mlade, mačku Lady maca od Erkinlanda i 3 mačića koja su se nedavno izlegla.Mislim da ću ih dat baki da ih ubije.
.
Pa šta ću s njima? Neću imat 4 mačke i još kad se 9-10 kerova rodi... nemam kome dat a ne pada mi na pamet ih sve ostavit kod sebe :thumbs1:
Ne kontam vas... nikad niste znali da ste to radi?
Constantine
16-08-2009, 09:28
pa jbte daj ih nekom,nemaju svi hrpu ljubimaca doma i ima hrpa ljudi koji bi htjeli macku imat radije nego da je tvoja baba kokne.Ja isto sad imam 4 mala,1-2 cu ostavit,ostala 2 dam.
EDIT:pa kako nemas kome dat,ja znam ono hrpu ljudi koji bi htjeli macka
King tiger
17-08-2009, 22:18
.
Pa šta ću s njima? Neću imat 4 mačke i još kad se 9-10 kerova rodi... nemam kome dat a ne pada mi na pamet ih sve ostavit kod sebe :thumbs1:
1.telefon
2.oglasnik
3. ???????
4. PROFIT
The Patriot
18-08-2009, 12:31
Imam psa koji lovi stakore po imanju cijeli dan. :thumbs1:
Constantine
18-08-2009, 13:15
Imam psa koji lovi stakore po imanju cijeli dan. :thumbs1:
a to je loše zato što,da pogodim,ti voliš štakore?
Neznam jesi li čuo, ali baš su nedavno izumili jedan medicinski zahvat u narodu poznat kao škopljenje.
Constantine
18-08-2009, 18:38
pa postoje neke udruge koje se brinu za životinje za razliku od tebe pa daj tamo.
I onda ih ube nakon 30 dana.
Ajde ti to plati.
Ako je već dobrovoljno uzeo tu mačku, pripitomio je, hranio i pustio u svoju kuću te je tako de facto onesposobio za život u divljini onda ima i dužnost brinuti se za tu mačku, a ne je svjesno pustiti da se pari znajući da će mačiće ubiti.
Uz to je još i toliko škrt da neće platiti veterinaru da ih bezbolno uspava već će ih odnijeti svojoj baki da ih ona ubije.
Pričamo o mačkama,ne o Medvjedima ovdje.
Ajde ti to plati.
Ako je već dobrovoljno uzeo tu mačku, pripitomio je, hranio i pustio u svoju kuću te je tako de facto onesposobio za život u divljini onda ima i dužnost brinuti se za tu mačku, a ne je svjesno pustiti da se pari znajući da će mačiće ubiti.
Uz to je još i toliko škrt da neće platiti veterinaru da ih bezbolno uspava već će ih odnijeti svojoj baki da ih ona ubije.
Mačka mi dođe jednom mjesećno u kuću. Ne pada mi na pamet plaćat išta veterinaru kad je i ovo sasvim normalna stvar i to ljudi rade odkako postoje.
Gradska djeca...
Constantine
19-08-2009, 13:31
pa ono da si na selu sigurno ih nebi trebao ubit zato sto imas dovoljno prostora i mozes ih jednostavno ostavit negdje,snaći će se -.-
pa ono da si na selu sigurno ih nebi trebao ubit zato sto imas dovoljno prostora i mozes ih jednostavno ostavit negdje,snaći će se -.-
Nisam na selu, al' nisam ni u gradu. Imam veliko dvorište, al' šta će mi 20 mačaka da trče okolo?
Ili još gore pasa...
Ne seri :D
Tu se ne smiju imat domaće životinje tak da nije selo :nonono:
bar ne u ovom novom dijelu...
Constantine
19-08-2009, 15:14
Nisam na selu, al' nisam ni u gradu. Imam veliko dvorište, al' šta će mi 20 mačaka da trče okolo?
Ili još gore pasa...
pa i onda pobij :bravo:
Ili još gore pasa...
pa i onda pobij :bravo:
Pa hoću :bravo:
I ti tu ništa ne možeš :P
Jedino ako hoćeš sve uzet pošto si ti tako plemenit i dobar. :D Jedino mi mora ostat jedan da popapa mlijeko
A onda i njega možemo :twisted: :thumbs2:
Pričamo o mačkama,ne o Medvjedima ovdje.
Kakve veze ima o kojoj je životinji riječ?
Mačka mi dođe jednom mjesećno u kuću. Ne pada mi na pamet plaćat išta veterinaru kad je i ovo sasvim normalna stvar i to ljudi rade odkako postoje.
Gradska djeca...
Ljudi rade mnoge stvari otkako postoje pa ih to ne čini ispravnim.
Inače, živim na selu.
Ja imam psa, ja ga zovem Lego, al on je kod mene vec 4 godine i nezna kako se zove... Uvijek kad ga zovem on bleji okolo... :( Mozda je gluh?
Dakle ovde stavljamo slike svojih kućnih ljubimaca,mačaka,pasa,akvarijumskih ribica,štagod...
Evo za početak ovo je moj mačak kojeg zovem Mačak
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs300.ash1/22733_245011982452_733047452_3123721_2530889_n.jpg
...a ovde se sprema za izlazak u grad
http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs240.snc3/22733_245011997452_733047452_3123722_6821782_n.jpg
rudeboy95
10-01-2010, 18:44
Kad sam prvi put vidio ime teme mislio sam da pise My Penis. :rotfl:
OT: Nemam kućnog ljubimca, osim naravno pauka u sobi s kojim živim u miru.
Constantine
10-01-2010, 18:45
imam 3 mačka,budem postao slike kad ih uslikam
uglavnom,stara se zove tota,a njezina djeca MJ i Lili.
Imam psa...evo danas sam upload-ao video na jubito kako plače za starim jer ga nije uzeo van u šetnju...Malo je nečist jer je vani kiša padala pa je on ko budala skako po blatu...
bGKvmmdduHo
Nema potrebe za dvije teme, pa spojio novu sa postojećom. :)
ot: Imam jednog lijenog crnog mačka. Prije sam imao i zamorca te dvije papige tigrice.
Odlicno,nek si.
Nisam ni znao da ima slicna tema.
McPingvin_v2.0
10-01-2010, 21:48
Ima već 5 tema :(
Evo ga ovdje kako zijeva :D
http://imgur.com/Xe4Z7.jpg
MILF hunter
11-01-2010, 05:02
Zakon je, obožavam mačke. :thumbs2:
rudeboy95
11-01-2010, 12:43
Jedino što bi od mačaka imao je maine coon.
http://www.smokeycoons.com/images/Img_0818-reduced.jpg
Ogromna mačka izgleda risa (narančasti primjerci bacaju na lava) i karakteristika psa. Za razliku od drugih mačaka, obožava plivat i moze zivjet izvan kuce (bar preko ljeta). Jedina mana je to šta jedan primjerak dodje vise od 600€. Legenda o imenu govori da je to mjesanac risa i rakuna i da mačka dolaze iz americke savezne drzave Maine.
Sve maćke mogu živjeti izvan kuće,dapače preferiraju polja i šume više nego psi...
Kako lijepa macka e :pray:
ovo si kupujem kada narastem :pray: :pray:
vlastita kuća/stan, posao.
Constantine
11-01-2010, 23:34
Kako lijepa macka e :pray:
ima čudne oči,a i meni je moja lijepša,potpuno siva,doduše pomalo bijesna.
rudeboy95
14-01-2010, 01:09
Čisto da znate, ovo je mačka za natjecanja (il kako se to vec zove), tako da ako kupite jednu, ona vam isplati, a ako kupite muzjaka + ženku, pun prozor cete zaradit. Tako da samo vam trebaju pare za pocetak.
Bilo bi extra uzgajat te macke, vidio sam jedna zena prodaje macice po 2000€... ulozite 4000€ i imat cete 20 000€ za par godina. Još ako imate više legala..uff..
edit: jos sam zaboravio pare od natjecanja...a jooooj...
edit2: Mačići su 5k kuna :wink:
edit3: Ma kakva natjecanja, mislio sam na izlozbe.
edit4: evo slika mačića:
http://www.njuskalo.hr/image-w450/macke/maine-coon-macici-slika-1862846.jpg
Morao sam ovo staviti negdje pa ovde cu
http://i.imgur.com/ybllp.jpg
Imam psa, njemački ovčar, odaziva se na dva imena, Lex i Rogal Dorn. Slike mi se neda postat, možda poslije.
Ova zadnja slika prejebena...pohod u rat :)
Ova zadnja slika prejebena...pohod u rat :)
al pas izgleda koda je izašo iz vešmašine .. :D
imam kera.
edit : i 2 papige.
3 cucka, 3 mačke i 1 papiga i mama neda da ih se rješimo. :( :-x
Sonic_Moronic
23-01-2010, 19:43
Jedino što bi od mačaka imao je maine coon.
http://www.smokeycoons.com/images/Img_0818-reduced.jpg
Ogromna mačka izgleda risa (narančasti primjerci bacaju na lava) i karakteristika psa. Za razliku od drugih mačaka, obožava plivat i moze zivjet izvan kuce (bar preko ljeta). Jedina mana je to šta jedan primjerak dodje vise od 600€. Legenda o imenu govori da je to mjesanac risa i rakuna i da mačka dolaze iz americke savezne drzave Maine.
U jebote. Ovo su onakve mačke koje zamišljam kako manipuliraju budalastim ljudima i tjeraju ih da im se klanjaju. Bogovski.
blood4me
23-01-2010, 20:58
Hehe.. bas sam mislio otvorit ovakvu slicnu temu pa skuzih da ima ova :P
Ugl. danas mi se oprasila njemacka ovcarka i iz jaja ispalo 6 malih njemackih ovcarcica... nazalost 2 su se mrtva izlegla :(
Sad imam 8 njemackih ovcara(4 velka(2 muska, 2 zenska) i 4 mala) i jednog pekinezera i brdo macketina od kojih nijedna nema ime..
Haha,otvori zološki vrt...Tako oko moje kuće isto ima oko desetak mačaka a sve imaju isto ime MIC.
Glupo davat mačkama imena, proklete živine te neće ni pogledat ak im se i u uho zdereš.
Ja sam svoju nazvo Lady maca od Erkinlanda...
I još imam kuju labradora koje se odaziva na ime Bela i sva ostala imena, riječi i gestikulacije...
cham3leon
24-01-2010, 00:03
Glupo davat mačkama imena, proklete živine te neće ni pogledat ak im se i u uho zdereš.
O, mačke mogu itekako zapamtiti svoje ime, samo što se nikad ne žele odazvat. Osim kad su gladne :>
Sonic_Moronic
24-01-2010, 00:12
BOW TO ME, WEAK HUMAN.
Ja jednostavno mrzim mačke, nikad ih nema samo kad stavimo hranu u njihovu posudu stvore se odnekud (to ni sam bog nezna od kud".
mindstorm
24-01-2010, 00:49
imam psa Maxa, našao ga u šumi kad je imao 1 mj, bacio ga netko...
sad ima 5 god i najbolji mi je pas..
nikad nije imao uzicu, usred grada, prometa, bilo gdje, sigoran sam da če mi hodati uz nogu i ne odvojit se za ništa..
u ovih pet god, kolko god psa da je bilo oko njega kad bi viknuo "max" stvorio bi se u trenu
stvarno privržene i vjerne životinje....
to mi nije pas nego član obitelji !!
Isuse kad se sjetim dok je jedan moj frend imao nekog ogromnog pit bulla i trči on za njim preko raskrižja i dere se " REX PIČKA TI MATERINA DOLAZI OVAMO" :pray: :pray:
mindstorm
24-01-2010, 01:05
Isuse kad se sjetim dok je jedan moj frend imao nekog ogromnog pit bulla i trči on za njim preko raskrižja i dere se " REX PIČKA TI MATERINA DOLAZI OVAMO" :pray: :pray:
ma nema veze što je p bull bez lanca ako pas sluša ali ovo....
nemam riječi
Sonic_Moronic
24-01-2010, 10:43
imam psa Maxa, našao ga u šumi kad je imao 1 mj, bacio ga netko...
sad ima 5 god i najbolji mi je pas..
nikad nije imao uzicu, usred grada, prometa, bilo gdje, sigoran sam da če mi hodati uz nogu i ne odvojit se za ništa..
u ovih pet god, kolko god psa da je bilo oko njega kad bi viknuo "max" stvorio bi se u trenu
stvarno privržene i vjerne životinje....
to mi nije pas nego član obitelji !!
Cjatko. ^^
bornathepicek
25-01-2010, 12:12
http://www.imagesforme.com/upload/fd3f2181.jpg
Upravo ste se nasmiješili, zar ne? :D
Zvijer zvana Bundo.
Meni taj cucek zgleda kao da plače.
bornathepicek
25-01-2010, 23:23
Meni taj cucek zgleda kao da plače.
Da kad pospan tak mu oči zgledaju :P
Meni taj cucak izgleda kao mu treba nivea q10 :) Šalim se,slatki je.
bornathepicek
26-01-2010, 12:11
Meni taj cucak izgleda kao mu treba nivea q10 :) Šalim se,slatki je.
Ma tu još zgleda ok pošto je na zadnjim šapama :P
Dok normalno stoji sav je naboran ^^
Mrzim pse na baterije
Faco e... :(
LorlonWarrior
18-02-2010, 15:25
Moj smeđi mačak od kojeg budem jednom posto slike (da, smeđe boje, ko drvo, pridi mač nikad nisam takvu boju vidio) je nesto...
Nema ga od 24.12 i eto prošlo skoro 2 mjeseca
Čisto sumnjam da će se vratiti al eto, šta mogu...
blood4me
18-02-2010, 19:50
http://www.imagesforme.com/upload/4882357c.jpg
Moj najdrazi pas ^^ Mimy.. osim nje ima jos 3 odrasla njemacka ovcara ^^
mačka(direktan potomak srednjoeuropske divlje mačke) i zlatni retriver(smrdljivo đubre samo ždere).... ali da vidiš kada ga mačka dovede u red... glavna je, ali divlja da ne može divljija biti
.Shepard
23-02-2010, 06:58
Imam crnu mačku, i trenutno me masno hebe. Nemogu spavat radi nje, ima ono vrijeme parenja, a posto je u stanu i nemoze van, stalno mjauče. [mjauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu]. onak GTFO! any help? :roll:
angel eye
23-02-2010, 08:27
Imam crnu mačku, i trenutno me masno hebe. Nemogu spavat radi nje, ima ono vrijeme parenja, a posto je u stanu i nemoze van, stalno mjauče. [mjauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu]. onak GTFO! any help? :roll:
Pusti je van da se pari, jbt...
[quote=".Shepard":1w1lrqb1]Imam crnu mačku, i trenutno me masno hebe. Nemogu spavat radi nje, ima ono vrijeme parenja, a posto je u stanu i nemoze van, stalno mjauče. [mjauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu]. onak GTFO! any help? :roll:
Pusti je van da se pari, jbt...[/quote:1w1lrqb1]
ili napravi jednostavno što sam i ja napravio.... kastracija i nemaš više takvih problema
Ima li netko dobar savjet kako da pripitomim papigu tigricu? Imam je već par mjeseci, al još uvijek bježi od mene.
angel eye
23-02-2010, 18:33
Ima li netko dobar savjet kako da pripitomim papigu tigricu? Imam je već par mjeseci, al još uvijek bježi od mene.
Daj joj keksa
McPingvin_v2.0
23-02-2010, 18:36
Ili seksa.
A, ček, ptica... Ne bih znao ^^
Kod njih to dosta zavisi i koliko su dugo kod tebe.
Ja sam imao dvije... jednu sam dobio dok je već malo odrasla i nisam ju uspio pripitomit koliko god sam se trudio, dok je druga bila kod mene od malena i bila je nešto najposlušnije što sam u životu vidio. Samo sam trebao zazviždat da mi dođe na rame, a čak je dolazila i spavat kraj mene kad sam bio bolestan, strašno. ^^
E, meni trebaju načini na koji da ju pokušam pripitomit: da pričam s njom, dajem joj hranu ili što..?
Probaj joj pružit prst da ti sjedne na njega, a sa drugom rukom dati neku hranu. Neće sigurno htjet od prve, no kod njih moraš biti uporan. :)
angel eye
23-02-2010, 18:50
E, meni trebaju načini na koji da ju pokušam pripitomit: da pričam s njom, dajem joj hranu ili što..?
Kao što je rekao Raz, zviždi joj...
Pričaj s njom, pjevaj joj, pa moraš joj dati hranu, šta ti je.
Mazi je, daj joj malo čokolade, i osvojit ćeš je...
I voli je, jer to životinje kuže. Budi dobar prema njoj i ona će bit dobra prema tebi.
Hvala na savjetima, znao sam otprilike da treba životinji pokazati ljubav, ali ipak je to lakše s psom kojeg maziš i osvojio si ga, nego s pticom koju ne možeš taknut.
angel eye
23-02-2010, 18:58
Hvala na savjetima, znao sam otprilike da treba životinji pokazati ljubav, ali ipak je to lakše s psom kojeg maziš i osvojio si ga, nego s pticom koju ne možeš taknut.
Ma pomalo, i ona je životinja (osim ako je bolesna, onda su nemoguće i divlje-to prvo provjeri) budi uporan, neka se navikne. Stjeraj je u kut krletke i mazi je. Ako te ugrize za prst, obljepi ga flasterima:) i nastavi. Ako sam ja mogla pripitomiti pilića, možeš i ti papigu.
To već radim, i uopće me ne grize jako, onako malo gricka, znači to da se već možda malo priviknula?
Da, mislim da se malo priviknula. Nakon što se u potpunosti pripitome vole doletjet na rame i malo grickat uho. :)
Također, nesmiju biti ni stalno zatvorene u krletki. Moraju imat slobode i malo letjet po sobi (naravno, kod zatvorenih prozora ^^) da se priviknu na okolinu oko sebe. :)
Evo da malo oživimo temu: moja papiga se totalno pripitomila, skoro cijelo vrijeme je sa mnom u sobi dok sam na kompu, hoda po tipkovnici itd.
Evo slika:
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_5567b8c3.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/1091133_21042010047.jpg)http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_57e103a8.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/1091132_03042010004.jpg)
angel eye
21-04-2010, 20:08
Ajme kako je slatka, ma predivna jee :))))))))))))))))))
Daj joj pusu od Angel xD
Sgt. Bull
21-04-2010, 20:13
Kako si je pripitomio? Moja je užas, totalni, kad ugrize pod obavezno ima krvi. Nikako je ne mogu pripitomiti, pokušavao sam ali neće. Inkubatorska ptica, boji se nekih stvari (recimo malih ljestvi, igračka tipična za ptice, ona se boji). I opet je volim :(
E, super što si je uspio pripitomit. Lijepa papiga btw. :)
Pa u biti sam samo pričao s njim, s vremenom je počeo letjeti na glavu i igrati se kosom, onda treba biti miran da se ne uplaši i da shvati da je sve u redu. Inače, da, papagaj je stvarno predobar.
Imam džukelu. Odaziva se na ime Liza, jer nisam imao priliku da joj nadjevam ime (koje bi vrlo vjerojatno bilo Milhervina ili tako nešta). Neznam koja je pasmina, skače ko luda, trči, parkur ovo ono.
sickpetey
21-04-2010, 21:18
Mr.Ker..zapravo se zove Nero
http://www.imagesforme.com/upload/bed469c4.jpg
pola šnaucer,pola terijer,otvara vrata,trci preeprokleto brzo,i laje nonstop i dize zivce ukucanima i okolini i jede nametnike kao muhe,žohare,skakavce i ostalu gamad
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_c1bc6891.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/1099209_26042010.jpg)
Evo i jedna slika mog psa, ime Floki, pasmina je koker španijel. Baš je super, cijelo vrijeme zaigran, a nekad i previše :) , ta zaigranost je mali problem kad uspije doći do susjedovih kokoši, inače sve pet.
Trebam pomoć, tigrica mi je pobjegla. Vidio sam u kom smjeru je odletio pa me zanima koliko mogu letjeti i kolike su šanse da ga opet nađem? I gdje će se većinom zadržavati, na drveću?
Trebam pomoć, tigrica mi je pobjegla. Vidio sam u kom smjeru je odletio pa me zanima koliko mogu letjeti i kolike su šanse da ga opet nađem? I gdje će se većinom zadržavati, na drveću?
0% sry
:( , ipak sam mu postavio krletku na krov da bi ju mogao vidjeti s veće udaljenosti, možda ipak doleti natrag. Inače živim u selu tako da mislim da imam veće šanse nego da živim u gradu.
McPingvin_v2.0
12-05-2010, 17:12
Trebam pomoć, tigrica mi je pobjegla.
U jebote, što ako pojede nekog? :shock:
Meni je druga tigrica jednom pobjegla (ovo sad mi je 3. ako ne racunamo jednu koju smo nasli pa je udomili), uglavnom odletjela je dosta daleko, ali je bila ful pitoma. Najdraze joj je mjesto bilo nekom stajat u rukavu, valjda joj je bilo toplo ili sto, jednom je cak i staroj snjela jaje u rukavu. Uglavnom, našo ju je jedan stariji bračni par jer im je sletjela na balkon, jer je valjda čula glasove na balkonu i totalno se pustila da ju uhvate bez ikakvog straha, i sutradan nam je papigica vraćena.
Kasnije si s njom mogao i vani izlazit na ramenu, nebi se micala haha....
Zato sam i postavio krletku na krov, i moja tigrica je dosta pitoma pa se nadam da bi se možda mogla i vratiti. Stvarno bi mi bilo žao da se ne vrati, jer sam se priviknuo na njega i baš ga zavolio.
Feanore, na kojoj je to udaljenosti otprilike (taj stari bračni par)? Zna li netko koliko otprilike tigrice mogu odletjeti? Mislim si da je vjerojatno za vrapcima letio jer je to ipak društvena životinja.
http://i42.tinypic.com/6hhwty.jpg
Kitteh. Zove se Momo (punim imenom Momo Adachi >:3) i da, ima zvono oko vrata.
Constantine
16-05-2010, 21:59
jadan mačić,izgleda ko krava sa tim zvonom oko vrata :(
McPingvin_v2.0
16-05-2010, 22:03
Constantine, ti nikada nisi vidio kravu, jel?
Constantine
16-05-2010, 22:13
mislim na milka kravu :roll:
McPingvin_v2.0
16-05-2010, 22:57
Da, ovo mače nije ljubičasto.
angel eye
16-05-2010, 23:03
Lol
Btw presladak ti je mačić, tigrasti- takvi su mi najdraži :D
McPingvin_v2.0
16-05-2010, 23:04
Đes' maco, stigo whiskas, jel.
sickpetey
16-05-2010, 23:07
Se meni cini ili ti je to treci put da to govoris XD?
angel eye
16-05-2010, 23:17
Hahaha :D
Ovo je moj Garfield... spava :D
http://i41.tinypic.com/2heefrc.jpg
A ovo je bio Mr. Bijoux, prije Garfielda... meni presavršena i lijepa maca :(
Našla sam je na cesti šmrkavu, jadnu i mawenu...
http://i39.tinypic.com/21aa7a8.jpg
E ovaj je pljunuti Garfield. :)
angel eye
16-05-2010, 23:27
E ovaj je pljunuti Garfield. :)
Da oranđ zato se i zove tako :P
Sad je nešto prodivljala u zadnje vrijeme...sva je luda xD
mačka čistokrvni potomak srednjoeuropske divlje mačke, mi je uzeli iz napuštenog legla u podrumu. Takva ista mačka osvaja nagrade po turnirima i slično, ali kad vidim što ovi tim mačkama rade ja mislim da bi mi moja mačka oči iskopala da tako nešto pokušam... Poludivlja i inteligentna je... užas bude kada se mrak spusti pa počne loviti po kući, moramo ju šutnuti van ili nam noge stradaju. Ali zna di joj je mjesto(barem što se mene tiče) malo podignem glas kažem mici van, i lagano sa drugog kata dođe dolje i izađe
bornathepicek
20-05-2010, 16:56
http://i42.tinypic.com/6hhwty.jpg
Kitteh. Zove se Momo (punim imenom Momo Adachi >:3) i da, ima zvono oko vrata.
Kaj mu to, onak ne smeta?
Sigurno ga već uši bole od toga :(
Evo naše ljubimice, zove se Dama i stara je malo više od 2mj. Kao što vidite, gamer je u duši :)
http://lookpic.com/d2/i2/3192/Px9qXz8w.jpeg
http://lookpic.com/d2/i2/3227/5Tbn5n3j.jpeg
http://lookpic.com/d2/i2/957/oOv78BFo.jpeg
Deadwalker
23-06-2010, 21:12
Koristis macka za ciscenje prasine sa periferije? :P
Sickmanno1
23-06-2010, 22:26
Ajd priznaj da neces jos imat djete, pa si uzeo macku da ti cura neplace :P
http://i47.tinypic.com/n5q8zo.jpg
http://i49.tinypic.com/a1r4na.jpg
sickpetey
30-06-2010, 18:45
Slatka je :D ..cek jos joj nisi promijenio ime XD?
Jok. Smišljam perfektno ime.
sickpetey
30-06-2010, 18:52
Sure reci kad smislis bas me zanima :D nice kitties need nice names
Nazovi ju Metallica. Šta fali tom imenu? Ili ako je muško Slayer.
Ista ko i moja, samo je moja siva. Kad smo ih uzimali iz legla bile su dvije žute i jedna siva ^^
bezimeni
30-06-2010, 20:50
Imam već nekoliko mjeseci hrčke .Prvo dva , muško i žensko .Od neki dan ih imam 8 :roll: .
Constantine
30-06-2010, 20:56
Ja trenutno imam 5 mačaka i jednog psa u kuci :(
moras se rijesit dva macka i psa.
Jebo me pas ak ne rikne neka živina ima da ih krenem sa sjekirom klat, majko mila 3 mačke, 3 psa, 1 papiga i brat majmun.
Razmišljam o nekom fensi imenu, tipa Naomi ili Kiara, ali ne tako glupa.
Death By Sexy
30-06-2010, 22:33
E vidiš onog žutog Volva? E takvog bum si ja BMWa kupil, al crnog. :D
ot:
Abadah ->
CPkTQA9rYXY
Meni je najjače ime Lea.
Onako, lijepo ime, kratko, sve najbolje.
bornathepicek
01-07-2010, 12:28
Za mačora bi ti Naomi ili Kiara?
Onda ga odma odi uškopit :(
Meni je za mačka fora ime Švrćo :)
borna, ispostavilo se da je ipak žensko, ne muško ^^
Markecgrad
01-07-2010, 12:46
Imam zlatnu ribicu. Nikakve koristi od nje, samo mi novce troši :(
Hrčka i dvije kornjače.Ali ženska je taman izlegla pa ih možda bude više.
Doduše, kornjače nisu baš kućni ljubimci, bar ne čančare :)
FaTaL_mRkvA
01-07-2010, 16:07
Mačka i glupo pseto.
http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/40678_1553719199858_1141508559_1588759_4200122_n.j pg
http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/36798_1553724039979_1141508559_1588775_5474845_n.j pg
Evo mojeg stvorenja, zove se Don, star je 2mj. i od jučer je kod mene :) Inače je 90% shi tzu i 10% maltezer.
Koje krvoločno stvorenje. :D
Na ovoj prvoj izgleda kao plišana igračka :)
Sickmanno1
09-08-2010, 00:05
Zato se ja nikad necu zenit...
The Fury
09-08-2010, 08:03
Nekako mu ne paše ime Don. Što fali imenima tipa: Toš, Đimi, Tajkus. :P
Baš je zvijer.
Mravojedjed
09-08-2010, 08:09
Pas i papiga (nimfa)
Pas se boji papige :rotfl:
Pas se zove Madame (čita se madam,i ne nisam ja taj odgovoran za tako fucked up ime
Papiga se zvala Nikita ali svi su je zvali Nikki (da,da sa dva k) pa smo ju prozvali Nikki
Zato se ja nikad necu zenit...
:D Pes je moj odabir, mačka koju već imam od prije je ženin ^^
Sickmanno1
09-08-2010, 09:58
Nekak ti bash nevjerujem :D
Sickmanno1
09-08-2010, 10:38
Musko si, znaci odabrao bi nesto izmedu Heskija, Njemackog ovcara ili mozda Labradora, ako si mekseg srca ^^
Windwalker
09-08-2010, 13:31
Ja sam dobio prije par tjedana malog Njemačkog ovčara (2 mjeseca je bio star).
Uši su mu se digle odma za par dana.
Sad je lud. Prepametan, ali ak ne dobije kaj hoće, grize ko lud.
Ruke su mi pune ožiljaka, ko da sam iz rata došo.
Ime mu je Argo.
Upravo dobili štence, oujea.
Pes otišao za ženom u vrt, vratio se sav blatnjav i onda smo ga išli malo oprat, ovo mu je prvo pranje. Inače je sav napuhan od dlake al ovak mokar izgleda ko neki mali koščati picek. Slika mi je bila smiješna pa sam je odlučio podijelit s vama ^^ Ovo je inače shi-tzu.
http://img530.imageshack.us/img530/2638/img0027w.jpg
nemoj psu drogu bacat u hranu jebote
Jesi siguran da je taj pas s ovog planeta? Ima nekako zelene oči.
Windwalker
11-09-2010, 00:01
He, he. Baš je zakon ispao zbog te igre svjetla.
Moj pas. Zove se Misty :D
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1138.snc4/150049_1728232488823_1328785520_1918468_6812069_n. jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs995.snc4/76843_1728232688828_1328785520_1918469_2023410_n.j pg
bornathepicek
22-11-2010, 15:28
Da baš je fintica kad se onak zabulji u neš :)
Sonic_Moronic
22-11-2010, 16:06
Evo mojeg stvorenja, zove se Don, star je 2mj. i od jučer je kod mene :) Inače je 90% shi tzu i 10% maltezer.
Što je sladak bokte <3333
Trebaš ga vidjet sad kad je veći :D
Cookie monsta
22-11-2010, 23:42
Imam mačka Bonija..
Macak
http://img210.imageshack.us/img210/7564/sam00430.jpg
Macak i macka
http://img190.imageshack.us/img190/849/20101110194948.jpg
Imam jos psa i 5 macica, ali mi ih se trenutno ne da slikat :/
De smanji malo rezu bokte, ne gledam forum na stadionu
sorry, nisam znao da su slike 'volke. xD Fix'd
Evo moje mačke, baš je slikao lol.
Ai come from teh outer space!
http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/Fotografija0228.jpg
mylo the cat
01-12-2010, 16:44
moj pas ima majcu underdog
Lolcat :D
http://img826.imageshack.us/img826/9295/dsc02767z.jpg
AWWWWWWWWW kako je cupawaa
Lord Ragnarok
13-12-2010, 12:40
sigurno je dobra na raznju
Kako kazniti mačku kad se zavuće u vrećicu i ne želi izać van?
Ovako...
http://imgur.com/rHed3.jpg
http://imgur.com/bchld.jpg
Zašto ju jednostavno nisi izvukao.
Jesam, al je opet ušla. Uostalom, ovako je zabavnije :)
evo i mog cucka iz mlađih dana :)
http://lh3.ggpht.com/_G2tYewxlg8g/TK8tvN-jKBI/AAAAAAAAAns/GddXRY6KSkI/s800/IMG_002.JPG
http://lh3.ggpht.com/_G2tYewxlg8g/TK8tw55ITSI/AAAAAAAAAnw/IEyEnzajlAI/s512/IMG_003.JPG
Odvratan je :) Ne ozbiljno, nemrem smislit tu vrstu psa :)
hahah, nisi jedini. al takvog pesa moraš imat da bi ih znao cijenit, karakterom su posebni.
Jesam, al je opet ušla. Uostalom, ovako je zabavnije :)
I tvoj se voli zavlacit u vrecice?
Moj ima jos jedan fetis. Penje se na kutije i sjedi na njima.
Moja ima puno fetiša. Sve se bojim kaj će bit sad kad okitimo bor...bolje da je držim dalje od toga.
http://img276.imagevenue.com/loc243/th_55592_DSC03059_122_243lo.jpg (http://img276.imagevenue.com/img.php?image=55592_DSC03059_122_243lo.jpg)Shttp://img260.imagevenue.com/loc174/th_55602_jaw_122_174lo.jpg (http://img260.imagevenue.com/img.php?image=55602_jaw_122_174lo.jpg)S
RIP MIKI :cry: :cry:
http://i.imgur.com/7E92i.jpg
Kakav gazda takav i pas :)
Dva mačka i dva pasova. Stvorenja stvorena da rade slatku stetu curinoj robi, cvijecu i OBUCI!!! ha ha ah ha. Jedino sto dobijemo svi izgon iz kuce kad se takvo sta desi, ali vrijedi vidjeti onaj njen bijesni pogled ( Diablo je mica maca naspram nje onda)
Ja sam tek jučer skužio da je stara nekamo otpeljala naša 2 mala cucka pa sad imam tri psa, tri mačke i papagaja.
cham3leon
09-01-2011, 23:02
Nekamo.
A kaj je još bolje to je napravila prije cca 2 mjeseca.
Systematic Reverse
11-01-2011, 02:12
http://img814.imageshack.us/img814/7557/dsc01569gi.jpg (http://img814.imageshack.us/i/dsc01569gi.jpg/)
ovo je moj (nas) pas i ja.
slikano prije cca 3 godine, ali dog je prakticki indetican i sad.
totalno je pametan i bahat:D
blood4me
13-01-2011, 16:37
Zas ti pas ima tak neki punkie friz? :O
Systematic Reverse
13-01-2011, 17:00
zato sto rejpa!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.