Log in

Pogledaj cijelu verziju : Novi miš do ~350 Kn

marijanovic
07-12-2010, 19:09
Znam da se odlično razumijem u miševe, no nemam puno iskustva s raznoraznim skupljim miševima (recimo preko 200 Kn)
pa bi mi dobro došli savijeti oko odabira i iskustva korisnika s takvim miševima...

Trgovine koje su mi na raspolaganju su u Osijeku: Links, Chipoteka, HGSpot, Ekran (http://www.ekran-avc.hr/), Melior Computer Shop, Computer Centar, Algoritam Osijek

Na Logitech imam 10% popusta na sve njihove proizvode (u Linksu mislim). U Algoritmu 10% na Saitek (Recimo R.a.t. 3).

E sad, meni je za oko zapao SpeedLink Kudos:
http://www.speedlink.com/?p=1&s=1&t=1
http://www.speedlink.com/?p=2&cat=3111&pid=21156&paus=1
http://www.computerbase.de/artikel/peri ... link_kudos (http://www.computerbase.de/artikel/peripherie/2010/test-roccat-kova-razer-imperator-und-speedlink-kudos/4/#abschnitt_speedlink_kudos)

http://img139.imageshack.us/img139/4389/speedlinkkudosmaus01.jpg (http://img139.imageshack.us/i/speedlinkkudosmaus01.jpg/)S http://img530.imageshack.us/img530/8656/speedlinkkudosmaus06.jpg (http://img530.imageshack.us/i/speedlinkkudosmaus06.jpg/)

dT0a0eUgQjki_uIYtA3y44

Karakteristike su impresivne, a ležanje u ruci rekao bih optimalno. Probao sam ga i super mi je.
U ruci mi leži idealno.

Što vi kažete na taj miš, da ga uzmem?
Ili preporučate neki drugi (koji i gdje) do 350 Kn?

Edit:
Napomena, miša uzimam možda već sutra, ako ne sutra do kraja tjedna 99% sigurno.

RIDER32
07-12-2010, 20:40
Nećini se loš miš (u sebi mislim MX518).
Moja preporuka je da digneš kredit i uzmeš od mog frenda яazer мαмbαSza 650kn. Kad to uzmeš nemoraš više nijedan miš geldati. Svi će ti biti smješni :)

bezimeni
07-12-2010, 20:49
350 kn za miš....bačen novac.Ili kupiš MX 518 za 250 kuna i miran si idučih dest godina ili uštedi još 350 kn i kupi najbolji gamerski miš na ovim prostorima .Cayborg R.A.T. 7 u Algoritmu .

TNeL3NGGUmk

T1N1
07-12-2010, 21:01
Mislim da je MX 518 sasvim dovoljan, u ADM-u točno 250 kn. Imam ga već 3 godine i nikad me nije razočaral. :D

Bartuc
07-12-2010, 21:10
Kaj ove 2 tipke na Kudosu ne smetaju kad staviš ruku preko njih? Nemreš ih slučajno stisnuti zbog lošeg smještaja?

@Bezimeni, brutalno :D

KI KI
07-12-2010, 21:37
mx518 i moras biti zadovoljan.

golfw12
07-12-2010, 22:18
i ja sam za mx518, imam 2 komada kod kuče, normalni kod sestre je čak preživio i operaciju mjenjanje klik mehanizma prije par mjeseci i radi bez beda

Niko Bellic
07-12-2010, 23:09
Uzmi si SteelSeries Ikari Optical. Najbolji mis ikad. Moja ga Desanka jako voli.

Sickmanno1
07-12-2010, 23:10
MX518

marijanovic
07-12-2010, 23:12
MX-518, što će mi miš koji mi ne leži u ruci (doslovno mi ne leži nikako)?
Dao mi frend/kolega da koristim jedan dan. Igrao CoD4, ruka boljela doslovno.
Neudoban, nezgodan za držati, tipke loše razmještene a i karakteristike su mu moderne od prije 10ak godina.
Moj Canyon ga owna po svemu.

& Bartuc: Na Kudosu držiš ruku i uopće se ne pritisnu te tipke (dpi i profil) nikako. Na takvom su mjestu, dost su tvrde i nisu baš izbočene.
Stiskajući dlan tu (baš da probam kad sam isprobavao miša) ništa nisam postigao, niti se mijenjao dpi niti profil.

A preporuke MX-518 - molim nemojte više.

Kudos uopće nema tako loš razmještaj tipki.

SS Ikari mi je preloš a ni nema ga tu u Shopovima (možda links, ali nijedna review me nije uvjerio da je to ok miš).

Niko Bellic
07-12-2010, 23:21
SSIO je fantastican mis. Lezi mi u ruci kao da je ona bila kalup pri izradi misa. Savrsen mis. Savrsen.

Razzarach
07-12-2010, 23:25
Je, Ikari i MX518 su losi i tvoj kenjon ih owna, jelda.

marijanovic
07-12-2010, 23:31
SSIO je fantastican mis. Lezi mi u ruci kao da je ona bila kalup pri izradi misa. Savrsen mis. Savrsen.
Tako sam i ja našao Kudosa. Ljubav na prvi pogled (u mom slučaju prvo ležanje ruke na tom čudu)xD.
Napravili su ga za mene, za moju ruku, po mojoj ruci, a specifikacije po mom idealu (virtualno nemoguće prekoračit brzinu praćenja pokreta na njemu, 1000 Hz USB, 5000dpi, sline koje cure iz usta kao gladnom psu kad vidi komad strvine...).

Znao sam da će svi preporučavat MX-518 koji mi ama baš nikako ne paše.
U Linksu bi me došao 251,10 Kn s popustom.

Je, Ikari i MX518 su losi i tvoj kenjon ih owna, jelda.
Šta pak ti time hoćeš reći? Pa ipak je to OCZ Equalizer, A4Tech x7 750BF. Pročitaj malo reviewove istih ipogledaj karakteristike.
Pitaj i neke face ovdje na forumu, one što im nickovi pišu crvenim slovima. Neki od njih i danas koriste takav miš, a mogu i puno po tvom "bolje" imati.

bezimeni
07-12-2010, 23:34
Izabrao si sranje od miša.To bu ti se pokvarilo za godinu dana.Uzmi MX 518 .Kakav je bio prije 6 godina takav je i danas a uz malo vježbanja i ležati će ti u ruci.Vježbati valjda znaš .

Niko Bellic
07-12-2010, 23:37
Onda si uzmi Kudos i budi sretan da si nasao mis koji ti savrseno pase u ruku.

marijanovic
07-12-2010, 23:40
Pričekajte koji mjesec da vidite što će VIDI ekipa reći o tom SpeedLink mišu.

Ima mislim 3 godine jamstva, pa šta i ako se pokvari u tom roku dobijem novi. No neće se pokvariti.
Barem ne senzor i optika (tj laser) jer to je AVAGO ADNS senzor unutra dok je laser Phillips Twin-eye.

Eventualno mi je izbor Sweex Nitro ili Sharkoon Fireglider; al sumnjam da valjaju kao Kudos, ipak je razlika u cijeni dobrih 150+ kuna. Kudos je SpeedLinkov najskuplji/najjači miš, a SpeedLink nije neka divljara (recimo headseti su im jako dobri)...
- - - - - - -

Edit:
A Logitech G500? Valja li on onako? Znam da se ljudi žale da ima neku svoju aceleraciju...
U Linksu bih ga mogao dobiti za 377 Kn (možda bih se i mogao toliko protegnuti).
Jedino mi se ne sviđa oblik MX-518, bojim se da mi ne bi odgovarao...

bezimeni
07-12-2010, 23:43
Ma garant će ti se pokvariti nakon tri godine i jedan dan.Uzmi MX 518 .Radi i nakon šest godina i paše u ruku ko saliven .U kvartu sam prvi u svim FPS-ovima !

Bartuc
07-12-2010, 23:46
Zašto si otvorio temu ako si čvrsto odlučio za Kudosa koji ti je savršen u ruci i savršen na papiru i znaš da se odlično razumiješ u miševe.

Znam da se odlično razumijem u miševe

marijanovic
07-12-2010, 23:49
Zašto si otvorio temu ako si čvrsto odlučio za Kudosa koji ti je savršen u ruci i savršen na papiru i znaš da se odlično razumiješ u miševe.

Znam da se odlično razumijem u miševe

Ovaj "odlično razumijem u miševe" je samo napapiru (specifikacije i to, nisam se baš igrao tak skupim miševima, recimo da je mamin pogled bio ubojit kad sam rekao da ću dati 350 Kn za novog miša!)

Pa nisam čvrsto odlučio, zato sam i otvorio temu. Samo što mi predlažete miš koji mi ne paše (famozni 518).
A svi bolji su i skuplji. Razer Abyssus neću jer mu fali tipki (bez bočnih ne mogu).

Edit:
A Logitech G500? Valja li on onako? Znam da se ljudi žale da ima neku svoju aceleraciju...
U Linksu bih ga mogao dobiti za 377 Kn (možda bih se i mogao toliko protegnuti).
Jedino mi se ne sviđa oblik MX-518, bojim se da mi ne bi odgovarao...

Razzarach
08-12-2010, 00:17
Pa jebote nemoze jedan šarkun ili kenjon i sviks bit bolji od roccat, steelseries ili logitech misa. jendostavno to se protivi zdravoj logici!
Kako pizdarija od 100kuna moze bit bolja od misa koji ima najmanje 50% gamera. kako?
i sta nema skoro isti oblik G500 i MX518?

marijanovic
08-12-2010, 00:31
Pa jebote nemoze jedan šarkun ili kenjon i sviks bit bolji od roccat, steelseries ili logitech misa. jendostavno to se protivi zdravoj logici!
Kako pizdarija od 100kuna moze bit bolja od misa koji ima najmanje 50% gamera. kako?
i sta nema skoro isti oblik G500 i MX518?

Sorry ali logitech je tu ak se ne varam nekih 30ak godina, možda i više. Nije ni čudo da su dobri.
Razer je nov, tamo od PCPlay oko 40 - 50 broja, i navikan je bio jer je prvi rekao "gamerski miš" iako mu prvi modeli nisu baš šljakali bajno, al je bilo razvikano i skupo, marketing.
Roccatov Kone v1 je bio ok, no kvario mu se scroll skoro svaki prodani miš je išao na reklamaciju. Takoreći isto razvikana i novija firma, a cijena prodaje.
Steelseries je postao slavan podlogama i sponzoriranjem progamera. Miševi isto navikani, samo ekstra skupi neš i valjaju.
Šarkun, Kwnjon, swix - sve su to relativno novi igrači među miševima, nisu razvikani i zato je i cijena niža.

Prosurfaj malo pojmove: ADNS 6090, Phillips Twin Eye laser, Omrom keys, 500 Hz USB pooling rate, ... pa ćeš viditi koliko miševa ima upravo to. Govorim o Logitechima i Razerima. Ista stvar unutra kao i recimo A4Tech.

W3DR4N
08-12-2010, 00:49
Ja sam imao Steelseries miševe na testu. Nisu posebno fency, ali nikad nisam vidio kvalitetniju i robusniju konstrukciju. Osjećaj kvalitete u ruci je nevjerojatan.

The Boz
08-12-2010, 01:09
Nebi taj RAT7 u ruku opet nikako. Užasan je feeling raditi s njim. Kao da držiš u ruci krhku maketu namjenjenu nekome sa manjom šapom. Ima visok brag/wow faktor, ali to je to.

RIDER32
08-12-2010, 01:29
Druže Ivane morate više drkati pa ce vam MX518 ležati u ruci.

marijanovic
08-12-2010, 03:02
Ok; G500 or Kudos then it is.

bezimeni
08-12-2010, 07:21
Znači Kudos .Bila je ovo jako dobra tema :thumbs2: .

W3DR4N
08-12-2010, 08:26
Uopće ne kužim tvoju opsesiju lošim miševima i proizvođačima. Znaš da karakteristike ne prodaju proizvod, već njegova kvaliteta i postojanost. Kao da nas pokušavaš uvjeriti da Vivax radi bolje telke i playere od Pioneera.
Niti ne kužim zašto se s 23 u guzici za bilo što moraš opravdavati starcima. Ali to je tvoja stvar.

Kudos izgleda kao najplastičniji miš ikad.

Doctor Freak
08-12-2010, 08:30
Ok; G500 or Kudos then it is.

MX 518 ti je prevelik?? G9 is way for you.

Niko Bellic
08-12-2010, 08:32
LOL. Skoro svi su plasticni. xD

@ Doctor Freak

Ima budget od ~350 kuna.

IGoR_2803
08-12-2010, 10:22
Druže Ivane morate više drkati pa ce vam MX518 ležati u ruci.

najbolji komentar... :pray:

marijanovic
08-12-2010, 10:24
Koji onda? G500 ili Kudos?
Zainteresiran sam i za G500 od sinoć.

Doctor Freak
08-12-2010, 11:06
Pa kad si već tolko opičen tim miševima zašto jednostavno ne pričekaš dok novci ne dođu na granu za G9??

Meni isto tako MX518 nije odgovarao, al sam se vremenom naviknuo. No kada je došao G9 u ruke to je bio preporod. Neznam koji miš bi mi bio bolji od njega, a probao sam ih hvala Bogu mali milijun (barem one više klase).

Neznam kakvog ti smisla ima G500 kad ima praktički istu ergonomiju kao mx518 : ))))

marijanovic
08-12-2010, 11:19
Onda ipak Kudos?

Systematic Reverse
08-12-2010, 12:11
užasan ti je izbor..

i mnogo netocnih stvari si rekao u ovoj temi.

ali radi sta hoces.

btw kako to da ti mx518 nepase a g500 pase?

skoro su isti..

ja bi na tvom mjestu uzeo Ikaria sto ti je Niko preporucio.

ali to sam samo ja..

Shaka
08-12-2010, 12:17
takoder glas za ikarija....

Niko Bellic
08-12-2010, 12:35
Zar ti Shaka nisi rekao da ti Ikari ne pase?

Moje iskustvo s Ikarijem je takvo da uz njega ni ne razmisljam o drugim misevima. Zelim koristiti taj mis do kraja zivota.

marijanovic
08-12-2010, 13:39
Nisam nigdje napisao da mi g500 paše već da se bojim da mi ne bi odgovarao.

Sickmanno1
08-12-2010, 13:49
Dok marijanovic bude kupovao auto, digut ce cijelu zemlju na noge :D

Bartuc
08-12-2010, 13:55
A zamisli tek onda mamin izraz lica, kad kaže da će potrošiti soma i pol eura na auto :O :D

Uzmi Kudos i nabaci recenziju. Osobno, kad bi se "zaljubio" u neku komponentu za koju imam love, nebi nit razmišljao nit tražio druga mišljenja.

Niko Bellic
08-12-2010, 14:16
O takvim stvarima nema smisla pricati s roditeljima kad oni ne kuze. Moja stara kupi novi tepih bez da mene konzultira i tako ni ja njoj ne kazem sto, gdje i kako kupujem od hardvera i periferije, osim naravno kad je stvar skuplja od 2 soma, pa trebam 'posudit' karticu da to rascjepam na rate.

Reci staroj da je bolje da si kupis mis, nego da trosis lovu na cure. Mis ce bar radit ono sto od njega ocekujes i drzat jezik za zubima, a ako je defektan mozes se pozvat na garanciju.

Vedro
08-12-2010, 14:58
I ja sam bacao oko na tog Speed linka ali sam na kraju kupio Ikari optical.Imam ga vec kakvih dva mj. i nemam nikakvih zamjerki i bolje mi lezi u ruci nego Logitech i scroll je ugodniji.

Niko Bellic
08-12-2010, 16:19
Dobro si napravio. Mis je vrlo umiljat i pitom.

marijanovic
08-12-2010, 16:51
Nema smisla o takvim stvarima pričati s roditeljima?
Šta sam trebao, mučit se s jednim mišem na dva kompa (svaki vikend nosim miša doma - stan, fino u ruksaku jer ne nosim laptop doma) a novce što zaradim i dobijem dati u kućni budžet? Naravno, kad sam rekao da ne dam tako novce već da si hoću pred Božić uzeti nešto napali su me šta ću s 350 - 400 Kn. Kad sam rekao miš, malo je bilo ono protivljenja (nije normalno dati toliko za miš kad ima miševa od 50 Kn). Dobro, bar nije bilo gore nego kad sam dao 150 za miš u veljači prošle godine...

bezimeni
08-12-2010, 17:24
Bog te...ja sam u tim godinama već imao 5 godina staža i polako brojao 10 somova dojč maraka ( otpriliko ko danas 10 somova eura ) za nadolazeću svadbu sa 100+ gostiju te ubrzo nakon toga opremao stan za život i kupovao auto a ti tu "mama mogu si kupiti mš za komp " :D .

Sickmanno1
08-12-2010, 17:33
vristim : DDDD

Niko Bellic
08-12-2010, 17:34
Ala pa reci im da si nasao u Osijeku neku malu i da ju hoces odvest na veceru i u kino, a onda se samo pojavi s novim misem. Kad te pitaju sto je bilo, reci da te kuja sjebala kao mladog majmuna i da si u napadu bijesa zbog tog sto si ostao suh, punih muda i kratkih rukava, otisao u Links i kupio mis da ublazis bol na srcu tvom i sprijecis njegov lom s nabrijanim ubercool misom.

marijanovic
08-12-2010, 17:37
Ko kaže da sam ja pitao da kupim? Lol. Samo sam rekao što ću kupiti.
Nisam balav da sam ne znam s svojim novcima, a to što roditelji vode brigu da ne trošim na gluposti - to je njihov problem.

Inače, ~350 kn je oko 10% cijene novog krova za štagalj, stari se nageo opako pa to sređujemo da se ne sruši pod snijegom.
I da, inače roditelji čekaju da dijete počne zarađivati kako bi kućni budžet bio bolji i moglo se više ulagati u stvari kojih bih se ja najradije riješio. Takvi su svi normalni roditelji.

@ Niko: Da kažem da sma našao tako neku spremali bi me za ženidbu. lol Čim spomenem neku curu odmah me napadaju ...
Zato im ni ne spominjem svoj "ljubavni" život; par puta jesam i nisam mogo više živit. xD

No ošli smo u offtopic.

Nisu mi novci sjeli, tako da još nisam ništa kupio.

Systematic Reverse
08-12-2010, 17:46
e pa lepo.

Niko Bellic
08-12-2010, 17:51
Kakva crna zenidba. Reci da je cura muslimanka, da joj tata pravoslavac, da slusa Cecu i zeli vanbracnu djecu + par crnaca da posvoji. Te pare, kako ti starci uopce znaju za njih? Sta nisi cutao i kupio i rekao na nagradnoj igri da si dobio. IMHO, radije kupi Samsung F3 500GB, a ne tu da uzgajas ergelu miseva.

Systematic Reverse
08-12-2010, 17:52
jebes nagradnu igru..

mogao je reci da mis dodje 20kn, kurac oni znaju (pretpostavljam)..

Niko Bellic
08-12-2010, 18:00
Najbolje bi bilo da on nekom "pokloni" novce, a taj netko njemu "pokloni" zeljeni mis. Nema zlocina, nema dokaza. Na poklonu nema cijena i tu je kraj svih problema. Ili uhvati starce dok vode ljubav, pa ih ucjenjuj da ces slike stavit na fejs madafakin yea!

Shaka
08-12-2010, 18:09
Zar ti Shaka nisi rekao da ti Ikari ne pase?

Moje iskustvo s Ikarijem je takvo da uz njega ni ne razmisljam o drugim misevima. Zelim koristiti taj mis do kraja zivota.

meni osobno nije pasao,ali mi je njegova kvaliteta ostala u sjecanju,predobar osjecaj klikanja,a skrol najbolji koji sam iskusio,od preciznosti senzora...itd

jedino me kod ikarija osobnoSsmetala ergonomija,nekak sam morao iskriviti ruku da bi mi pasap a nakon par sati bi me znalo zaboljeti...zbog toga se nije zadrzao kod mene,inace ne vidim razlog zasto bi drugima to smetalo,by the way trenutno imam g500 i zadovoljan sam sa njime,sve osim skrola mi je odlicno =)

Sickmanno1
08-12-2010, 18:21
Ko kaže da sam ja pitao da kupim? Lol. Samo sam rekao što ću kupiti.
Nisam balav da sam ne znam s svojim novcima, a to što roditelji vode brigu da ne trošim na gluposti - to je njihov problem.

Inače, ~350 kn je oko 10% cijene novog krova za štagalj, stari se nageo opako pa to sređujemo da se ne sruši pod snijegom.
I da, inače roditelji čekaju da dijete počne zarađivati kako bi kućni budžet bio bolji i moglo se više ulagati u stvari kojih bih se ja najradije riješio. Takvi su svi normalni roditelji.

@ Niko: Da kažem da sma našao tako neku spremali bi me za ženidbu. lol Čim spomenem neku curu odmah me napadaju ...
Zato im ni ne spominjem svoj "ljubavni" život; par puta jesam i nisam mogo više živit. xD

No ošli smo u offtopic.

Nisu mi novci sjeli, tako da još nisam ništa kupio.

Majstore moj, cim ti zavrsis faks i nades posao bjez od kuce...

Shaka
08-12-2010, 18:32
to ti i ja savjetujem =P

marijanovic
08-12-2010, 18:37
A što mislite zaš studiram računarstvo. S tim faksom nema baš posla u Virovitici ili okolici...

bezimeni
08-12-2010, 18:47
Sad kad ovo čitam postao sam tužan .Ajde da pokrenemo akciju "Dajmo mu da ima miš !!! " . Svatko donira neki dio, kotačić sim , kotačić tam i složimo nešto tipa Cayborg R.A.T. 7 samo bolje.

Shaka
08-12-2010, 18:48
dobro,necemo ga sad sprdat,nije on kriv zbog toga...sta bi ti na njegovom mjestu?

bezimeni
08-12-2010, 18:50
Ono što sam i napravio u sličnoj situaciji...lupio šakom o stol i sve poslao u PM.

Bartuc
08-12-2010, 18:52
sta bi ti na njegovom mjestu?

Pivu i ćevape.

Niko Bellic
08-12-2010, 18:55
Zato i imas kcer, a ne sina. Bog te kaznio za nepostivanje roditelja. Jos ako ti se kcer spandza s nekim mangupom...

Shaka
08-12-2010, 18:59
spandza,hahaaahha

dobro nije svako odlucan poslati svoje roditelje u PM,makar te tlacili cijeli zivot,ja sam sa svojima super,nikad ne tlace ni prigovaraju sta god napravio,u dobrom ili losem smislu

znam sta bi mi moj stari rekao da kazem da sam uzeo mis od 500kn,jbg sine to su tvoje pare ako hoces zapali ih...boli njega qurac sta cu si ja uzet ako mene to cini sretnim roditelji ce me podrzati i zato razumijem ovakve slucajeve kao marijanovicev...

bezimeni
08-12-2010, 19:04
Ne nego me Bog blagoslovio.Da imam sina morao bih raditi duplo više .Je da su Barbike bile skuplje nego Action Man ali kada dođu prave igračke na red poput automobila , stana i sličnih pizdarija koje sin očekuje e onda izgore ti kume kesa .

Bartuc
08-12-2010, 19:07
Ja sam isto u savršenim odnosima sa starcima, ali također mi je bedasto kupiti neku komponentu bez da se s njima prvo savjetujem pošto živim pod njihovim krovom i ne plaćam stanarinu!?

Tak da, marijanovicu, niš ne brini i ne slušaj Bezimenoga i Sickoa. To su dečki koji imaju kilometre za svojom guzicom, dečki koji imaju pimpeke kao lav, puni ožiljaka od divljih borbi sa ženkama...

Sickmanno1
08-12-2010, 19:34
lol pa i ja zivim sa starcima. Jednostavno mi nije logicno da odem od kuce, koja je zapravo i moja, tocnije 1/2. U kucu mjesecno dajem 2k kuna, koje me starci nikad nisu ni trazili. Za uzvrat dobijem lijep osjecaj da pomazem obitelji i da ne zivim na njihov racun. Da me starci dave i da im moram polagati racune gdje sam potrosio koju kunu, odselio bi se odmah od kuce, tj. oterao bi starce od kuce, posto oni prakticki zive u mojoj kuci, a ne obrnuto. (Moj djed FTW!)

bezimeni
08-12-2010, 19:40
Bogami deda te pošteno volio i bio je vrlo mudar čovjek ...nije često slučaj :thumbs2: .

Sickmanno1
08-12-2010, 19:43
Djed je pred kraj zivota volio puno piti, sto nije bilo drago mojim roditeljima, te su nerijetko izbivale svade. Ja na drugu ruku sam bio mudar i dobar stalno sa djedom, koji je jednom dok mu je puko film otisao i napravio oporuku da njegova polovica kuce ide na mene poslje njegove smrti. Drugu polovicu ima baba i ona zivi u prizemlju.

Sad samo brojim dane da baba vise drapi da se preselim dolje :D

bezimeni
08-12-2010, 19:45
Buš se načekao ...znaju one i do devedesete zajebavati :D .

Sickmanno1
08-12-2010, 19:47
A znam :(

U prilog mi neide nikako da joj je mama zivjela do 94 godine. Moja prababa :(

Bartuc
08-12-2010, 20:01
U prilog mi neide nikako da joj je mama zivjela do 94 godine. Moja prababa :(

Pogledaj si film Duplex sa Ben Stillerom i Drew Barrymore :D

marijanovic
08-12-2010, 20:09
Ne znam za vas, al mene moji baš i ne tlače. Više ja tlačim njih stalnim traženjem stvari za komp, nadogradnjama, kupovinama i igranjem (tj konstantnim bivanjem za računalom dok ne radim nešto drugo). Muka im je samo moja ovisnost i to što ne učim (to da ne učim im ne kažem ja već tetka kod koje stanujem iako imam sasvim pristojne rezultate). Nemojte me krivo shvatiti. To što me često pitaju za novac (koliko imam u novčaniku) nije da me kontroliraju već mi u novčaniku kad idem za OS ne smije biti manje od 300-400 Kn, nije da mi provjeravaju troškove ili nešto već samo to da ako puno potrošim nije baš zgodno za dopuniti novčanik pošto je zadnjih par godina (ova najviše) totalno reki bi "usrano" (stalno nekakvi nenadani veliki troškovi, kvarovi, a podbacila poljoprivreda, tata na minimalcu a mama nezaposlena).

RIDER32
08-12-2010, 23:40
hahaha koji offtopic :D svaka vam cast. Ljepo se može nasmijati ovdje :D

btw i ja sam sa svojima u savrsenim odnosima.. Pogotovo jer preuzimam 'biznis' pa sam vezan za to iako naravno imam svoje ambicije.
I također kupim sve sta ocu ali o svemu prvo popricam sa starom i sve 5. Treba znat uvjerit staru da mi to bas treba i da je to savrsena prilika za proc jeftino :D

druže Ivane znate ono kako se kupujemiš? Odes u trgovinu, zamolis da raspakira kutiju da ga primis u ruku i procjenis dali ti odgovara.

marijanovic
09-12-2010, 00:00
druže Ivane znate ono kako se kupujemiš? Odes u trgovinu, zamolis da raspakira kutiju da ga primis u ruku i procjenis dali ti odgovara.

To znači i ti glasaš za Kudos?
Mislim da u Linksu ne daju probati miševe, tako da G500 po toj teoriji otpada...

Bartuc
09-12-2010, 00:05
E sad nas već trollaš.

Systematic Reverse
09-12-2010, 00:29
:E

marijanovic
09-12-2010, 00:52
Trolam, zar ja? Nije mi namjera...

Ma što sam džabe otvorio temu, očekivao sam konstruktivne prijedloge.
Ispada da je istina "uzdaj se u se i u svoje kljuse" jer ovdje je napričano svašta, a malo rečeno.
Zanimljivo, na Bug forumu i još nekima nije bilo puno spike...

RIDER32
09-12-2010, 04:04
ovdje mozes cuti samo MX518.
Tvoj buđet je valjda najgori za birat mis. Ima svasta a nista nevalja.

Eo to moja preporuka po kojoj bi ja postupio i sigurno nebi pozalio kao i nikad dosad. Strpi se jos malo i kad naletis na neku bolesnu priliku kupuj bez puno razmisljanja. Bozic ce svaki tren a to vuce i hrpu akcija.

IGoR_2803
09-12-2010, 10:24
Ala pa reci im da si nasao u Osijeku neku malu i da ju hoces odvest na veceru i u kino, a onda se samo pojavi s novim misem. Kad te pitaju sto je bilo, reci da te kuja sjebala kao mladog majmuna i da si u napadu bijesa zbog tog sto si ostao suh, punih muda i kratkih rukava, otisao u Links i kupio mis da ublazis bol na srcu tvom i sprijecis njegov lom s nabrijanim ubercool misom.

preskačem 2 stranice threada ali na ovaj post sam se odvalio... kak bi rekli: "dole me delo"

:rotfl: :rotfl:

edit:

isusati, gotov sam... volim ovaj forum, dobro je za srce... smijeh liječi...

a u kurac! :pray:

Systematic Reverse
09-12-2010, 11:27
Trolam, zar ja? Nije mi namjera...

Ma što sam džabe otvorio temu, očekivao sam konstruktivne prijedloge.
Ispada da je istina "uzdaj se u se i u svoje kljuse" jer ovdje je napričano svašta, a malo rečeno.
Zanimljivo, na Bug forumu i još nekima nije bilo puno spike...

pa eto, skoro svi su ti rekli Ikari/MX518.

ti si zapeo za Kudos.

koji kok si uopce otvarao onda temu..

marijanovic
13-12-2010, 17:43
Kupio sam miša; probao oba, nije bilo dvojbe. Još sam na faksu. Ne stignem ni sad ni večeras niti sutra do podne javiti dojmove na miš.

Niko Bellic
13-12-2010, 17:51
Koji si mis kupio i gdje?

marijanovic
13-12-2010, 18:01
g500 i Kudos. G500 ne leži nikako, ne bih ga kupio ni da 200 košta. Kudos <3.

Niko Bellic
13-12-2010, 18:07
Uzivaj u misu, hrani ga samo najkvalitetnijim sirom i slobodno napravi nekakav review s puno slika.

marijanovic
19-12-2010, 14:53
Evo i video unboxing mog novog glodavca, napravljen od fotografija u MovieMakeru...
Ll4HZAj1wGE&feature=youtube_gdata

Bartuc
19-12-2010, 15:07
Haha, ovaj text na filmiću je ko šamar budali :D

Niko Bellic
19-12-2010, 15:54
Ja bih to ovako, ako baš mora biti titlova...

Unboxing of...

SpeedLink Kudos Gaming Mouse

(by marijanovic191x7)

Front side of the box...
Left side of the box...
Back side of the box...
Right side of the box...
Top of the box...

Opening of the box... (pa onda par slikica)

Inside the box...

Driver CD and manuals...

Full content of the box...

Mouse from the bottom...
Mouse from the left...
Mouse from the back...
Mouse from the right...
Mouse from the front...
Mouse from the top...

I like it a lot... (dok je na podlozi)

PLEASE SUBSCRIBE