Pogledaj cijelu verziju : Call of Duty 8 potvrđen za 2011. godinu
http://site.elitetigers.net/index.php?option=com_content&view=article&id=294:call-of-duty-8-potvren-za-2011-godinu&catid=15:vijesti-s-cod-scene&Itemid=44〈=hr
Ne odustaju oni :(
:pray:
Ako bude Modern Warfare 3 :pray: Šteta samo kaj ga IW sa originalnom postavom nebude radio al kaj je tu je. Ili još bolje, nek naprave neki futuristučki, kak su i najavljivali, to bi bio pravi seck. Svake godine jedan cod i to je to.
Yay. Uzbuđen sam. I posve iznenađen.
Yay. Uzbuđen sam. I posve iznenađen.
Neznam ko je reko ali je reko da ces ljudima prodat i govno zapakovano u kutiju ako se zove COD.
Naravno, zato kaj je ovo fenomenalno govno koje radi profit samo tako. Dao bog da naprave još najmanje 10 nastavaka.
Budući da još nisu napravili bolji COD od prvog Modern Warfarea, i bolje im je da se prime izrade novog nastavka. Treyarch nikad neće biti dobar kao Infinity Ward, što potvrđuje i posljednji prosječni naslov. Ipak, trude se.
cham3leon
23-11-2010, 10:59
Pa koja budala bi išla svake godine kupovati više manje istu igru?
Pa koja bi budala svake godine igrala jedan te isti nhl, nba i fifu, pes...list goes on and on.
cham3leon
23-11-2010, 11:47
Pa zapravo, da, i za to se slažem. Ne znam kakve su njihove cijene, ali brijem negdje 300-tinjak kuna.
Da, doduše, na konzolama kolko tolko opravdavaju cijenu don na našem kompiću baš i ne.
bezimeni
23-11-2010, 11:58
STreyarch nikad neće biti dobar kao Infinity Ward, što potvrđuje i posljednji prosječni naslov. Ipak, trude se.
Ovaj zadnji je barem duplo bolji nego MW 2 ako pričamo o SP kampanji .
neka neka samo nek ih rade, igrat će se multi,ekipa se skupi pa se napucavat malo. Kao da je njima bitno kakava je igra, glavno da okrene 2 miljarde kuna u 5 dana...svaki novi će povećat taj broj za 10-15% i to je to. Na konzolama su glavni, na kompu isto a nađi nekog ko nije čuo za call of duty a ima internet i computer i svaka ti čast.
cod je zakon, uzeo mi je dobar dio života :)
Neven <R>
23-11-2010, 13:08
Budući da još nisu napravili bolji COD od prvog, i bolje im je da se prime izrade novog nastavka. Treyarch nikad neće biti dobar kao Infinity Ward, što potvrđuje i posljednji prosječni naslov. Ipak, trude se.
Slažem se.
Mislim da je Black Ops donio najbolju SP kampanju od svih CoD-ova i dosta dobrih novosti u MP-u.
Ne želim da više rade nove nastavke, jer koliko god dobar bio, i sedmi nastavak je pretjerivanje.
Kaj je da je mislim da od CoD-a treba napravit stanku od 2-3 godine prije nego izađe novi jer ovo sad je praktički te jedna te ista igra samo što ima novu kampanju i par poboljšanja koji bi se mogli s patchom stavit.
ja mislim da bi bilo najbolje da ih onako izbacuju ko u epizodama, svaki mjesec bar jedan cod, jer to je najbolja igrica na svijetu i sasvim zaslužuje bilijune koje zarađuje.
MasaKrisT
23-11-2010, 13:40
+1 -.-
svi sad kao ma loša je ponavlja se a svi fino onda odu zaigrat jedan...tako će biti sa svakom igrom koja pobere fanove. I onda skuže i mlate slamu na tome dok ide...kad ne bude išlo prodat će ga nekome da napravi opet remek djelo i oživi ga. Neka ga rade, ljudi će da kupe i to je to.
cham3leon
23-11-2010, 14:23
Ja ga ne igram. Igrao sam malo jedinicu i dvojku, drugo nisam ni probao jer nisam vidio ništa novo.
Četvorka mi je najbolji Call of Duty do sada. Svaki je prijašnji bio smiješten u već sto puta viđen ww2 setting te se od početka igre znalo kakav će biti ishod pojedine bitke. CoD 4 nudi nešto novo, tu je konstantna napetost u stealth misijama sa SAS-ovcima i izraženi timski rad u misijama sa amerikancima. Da ne pričam o filmskoj atmosferi pred kojom se i jedan Crysis može sakriti. MW2 još nisam igrao, no nadam se da je barem dijelomično zanimljiv kao četvorka.
Nadam se da će novi biti smiješten u nekom futurističkom settingu.
Ovi su vec na dobrom putu da prestignu Final Fantasy
Četvorka mi je najbolji Call of Duty do sada. Svaki je prijašnji bio smiješten u već sto puta viđen ww2 setting te se od početka igre znalo kakav će biti ishod pojedine bitke. CoD 4 nudi nešto novo, tu je konstantna napetost u stealth misijama sa SAS-ovcima i izraženi timski rad u misijama sa amerikancima. Da ne pričam o filmskoj atmosferi pred kojom se i jedan Crysis može sakriti. MW2 još nisam igrao, no nadam se da je barem dijelomično zanimljiv kao četvorka.
To definitivno stoji, tako je uvijek sa svim novim stvarima, pogotovo ako se drastično promijeni setting. Po meni je MW2 svojevrsni nastavak priče i dizanje "wow" efekta na novu razinu. Same misije su jednostavno...filmske, neopisive. Plus, sistem napucavanja, osjećaj, ubijanje i sama atmosfera gaze sve pred sobom. Isto kaj je radila i jedinica.
kako su krenuli, mogli bi i fifu.
Tema očišćena, za daljnje gluposti slijede opomene. Molim pristojnu raspravu.
Daj pa kad je Black Ops najavljen svi ste srali o njemu kao još jednom u nizu a sad naravno svi igraju i sline. Isto tako ce bit i sa iducim nastavkom.
Ovisi, ovo bi trebao biti MW3, a kako MW2 nije ostavio dobar dojam na većini PC igrača, sumnjam da će ga puno ljudi kupiti.
Možda neće biti nastavak MW-a 2, možda naprave nešto potpuno drugačije.
MasaKrisT
23-11-2010, 17:51
neznam, igra koja se rekordno prodala, brijem da ce svakako raditi nastavke za nju,dokle god ide.
Assasin`s
23-11-2010, 18:11
I kad igra dođe opet če rušiti rekorde.
Ovisi, ovo bi trebao biti MW3, a kako MW2 nije ostavio dobar dojam na većini PC igrača, sumnjam da će ga puno ljudi kupiti.
Možda neće biti nastavak MW-a 2, možda naprave nešto potpuno drugačije.
kako nije....ajmo reć da 50% voli mw a 50% ka blek ops i treyarchove ideje. KAko izlaze tako će ih ljudi kupovat, kako ti stari tako novi klinci kojima će starci uzet kad vide reklame.
Kad gledam koliko zarađuju smijem se zaradama nekih holivudskih filmova. :)
cham3leon
23-11-2010, 19:15
Daj pa kad je Black Ops najavljen svi ste srali o njemu kao još jednom u nizu a sad naravno svi igraju i sline. Isto tako ce bit i sa iducim nastavkom.
Opet, ja ne. Dapače ne znam apsolutno ništa o njemu ni o zadnjih 2-3 COD-ova i ne interesira me više.
Dobro govorim za vecinu CoD "communitya" čitaj djece od 10-15 godina. Osobno još igram aktivno CoD2 jer mi je ostao najbolji iako imam i CoD4 i MW2 originale.
Opet, ja ne. Dapače ne znam apsolutno ništa o njemu ni o zadnjih 2-3 COD-ova i ne interesira me više.
+1
cod community je retajan. onak mlađi brat koji ide sad 7. razred(il tako nešto), frendovima prodaje black ops jer su preretardirani da si sami skinu :pray:
Dobro govorim za vecinu CoD "communitya" čitaj djece od 10-15 godina. Osobno još igram aktivno CoD2 jer mi je ostao najbolji iako imam i CoD4 i MW2 originale.
Istina sve klinjaža jebena...teško nać nekog 20+ skim moš normlano poćakulat.
a kad starci oće kupit cod da kupe ljubav djeteta, jer djeca se ne igraju vani više nego na kompjuteru.
Istina sve klinjaža jebena...teško nać nekog 20+ skim moš normlano poćakulat.
a kad starci oće kupit cod da kupe ljubav djeteta, jer djeca se ne igraju vani više nego na kompjuteru.
cod 2 je još uvijek najbolji, a sve ostalo iza sve više i više preseravanje, pogotovo ovaj zadnji :thumbs1:
lagano počinje ovaj serijal ići na nerve
neznam, igra koja se rekordno prodala, brijem da ce svakako raditi nastavke za nju,dokle god ide.
Prodla se rekordno jer ljudi nisu znali što kupuju.
Worthaur
24-11-2010, 11:54
Prodla se rekordno jer ljudi nisu znali što kupuju.
lol?
Poluproizvod, jelte...
EDIT: Govorim za MP, za SP se i ovako igra ne kupuje.
MasaKrisT
24-11-2010, 20:18
Nebih znao,ja sve codove odigram sp i obrisem. I dobri su mi.
Nebih znao,ja sve codove odigram sp i obrisem. I dobri su mi.
Potpis. CoD igram radi filmske atmosfere u SP kampanji, a ne zbog MP-a punog nabrijanih klinaca koji će te nazvati cheaterom ako dobro igraš ili tr00 pro igrača koji znaju svaki kutak mape. Iako, dali se isplati kupiti samo radi tih par sati SP-a? Po meni ne.
Forengner
24-11-2010, 20:55
Vredelo je kad si imao momente od kojih je prestajao dah,(stariji CoD-ovi) i kada je bilo lude akcije (WaW Mw) ali ovi novi delovi su mi potpuno neprivlacni i nimalo me ne zanimaju.
Da hoću igrat MP, igrao bi Q3 i UT. Ovo se ostalo je drek. CoD naslovi se igraju zbog sp-a, jer ne postoje slične igre sa takvim "filmskim" kampanjama te tematike.
GODSKILLER
25-11-2010, 21:52
Potvrđen podnaslov za novi cod,Call Of Duty:-6u1c8tpGEE
Sta kazete da sljedeci nastavak bude pod tematikom buducnosti ili bilo koji nastavak COD koji je pred nama.. Bi li vas to privuklo, tipa 20-30 god. u buducnost (3 ili 4 svj. rat).. ili mozda u jos dalju buducnost.. Mislim da bi svejedno napravili odlicnu pricu..
Pa i kažu da će tak bit, samo se nezna tko će ga službeno radit ^^
Chupacabra
25-11-2010, 22:30
Već COD 8? Ma daj. Naći će se vrlo mnogo ljudi koji će to kupiti, ali kad je u pitanju cod mp, sve je "isto sranje, drugo pakovanje". Ono, godišnje izađu po dva nastavka, ako ovako nastave uskoro ćemo imati COD 5622262745: Korean War. Daj molim te.
Cod se isplati igrati jedino zbog SPa, sa izuzetkom COD 2 mp-a. To je to.
Slazem se.. i ja Cod igram samo radi SP-a.. Inace nemam vremena da se zadrzavam satima na netu ili u igri, ali za COD-a bez problema odvojim svoje vrijeme.. :wink:
Zašto se COD ne isplati igrati u MP?
Jeste da je malo neisplativo što se tiče cijene, ali COD oduvijek ( osim WaW i MW2) ima po meni jedan od najjačih communitya.
Isto sranje, drugo pakovanje? Isto možeš reći za sve igre koje imaju više od 2 nastavka. Ako je dobro realizirano to ne mora biti nikakav problem. Dapače, igram COD aktivno jos od neke 2007, a Black Ops mi je vjerojatno najzanimljivija igra koja je izašla ove godine.
e al kužiš foru, oni od 2. nastavka nisu promjenili gameplay. kužiš hitboxevi, damage, način pucanja, kretanje, jedino što su dodali neke pizdarije poput sprinta, drukčijih pušaka i sl. irelevantne pizdarije.
Već COD 8? Ma daj. Naći će se vrlo mnogo ljudi koji će to kupiti, ali kad je u pitanju cod mp, sve je "isto sranje, drugo pakovanje". Ono, godišnje izađu po dva nastavka, ako ovako nastave uskoro ćemo imati COD 5622262745: Korean War. Daj molim te.
Cod se isplati igrati jedino zbog SPa, sa izuzetkom COD 2 mp-a. To je to.
nop.
Chupacabra
26-11-2010, 16:12
Dodaj svoje mišljenje.
cod2 se isto ne isplati igrat... logika ti nije jača strana, a?
"Cod se isplati igrati jedino zbog SPa, sa izuzetkom COD 2 mp-a. To je to."
nop.
Chupacabra
26-11-2010, 16:48
@ranger: S obzirom na veličinu posta kojeg je citirao, mogao je aludirati na bilo koju rečenicu. Nisam ja telepat da čitam njegove misli i znam o kojoj rečenici priča.
@hansi: u redu, shvatio sam.
da ti je logika i razum na razini shvatio bi.
Chupacabra
26-11-2010, 18:12
Ovisi s koje perspektive gledaš.
e al kužiš foru, oni od 2. nastavka nisu promjenili gameplay. kužiš hitboxevi, damage, način pucanja, kretanje, jedino što su dodali neke pizdarije poput sprinta, drukčijih pušaka i sl. irelevantne pizdarije.
If it ain't broken, don't fix it.
Istina je neke promjene bi bile dobrodošle, ali većinu stvari koje si naveo moderi uspješno srede tako da tu nemam nikakvih pritužbi. Naravno, sam COD gameplay ne paše svima, ali mjenjanje igre iz temelja jednostavno nije moguće.
cham3leon
26-11-2010, 20:32
Onda znači da je izdavanje CODova na godišnjoj bazi zapravo pljačka jer bi se mogli potruditi i strpati sadržaj iz nekoliko proteklih nastavaka u jednu veliku igru koja potraje dovoljno dugo do nekog novog i inovativnijeg COD-a.
Ne znam koliko modova ima za CoD, ali bolje igrati jednu igru + pokoji mod nego trošiti velike pare za gotovo isti komad softvera svake godine. Uopće to ne razumijem.
Mogli su CoD4 i MW2 povezati u jednu igru, kao i WaW-BO.
WaW i BO su u različitim vremenskim periodima.
Ali se priča nastavlja iz WaW u BO.
Ne moguće ww2 codovi su kolko tolko realni, a ovi novi nisu.
Ako si igrao igru vidio si da se pojavljuje Reznov iz WaW-a. Ima i jedna misija sa Dimitri Petrenkom.
Onda znači da je izdavanje CODova na godišnjoj bazi zapravo pljačka jer bi se mogli potruditi i strpati sadržaj iz nekoliko proteklih nastavaka u jednu veliku igru koja potraje dovoljno dugo do nekog novog i inovativnijeg COD-a.
Ne znam koliko modova ima za CoD, ali bolje igrati jednu igru + pokoji mod nego trošiti velike pare za gotovo isti komad softvera svake godine. Uopće to ne razumijem.
I jeste. Nisu ni ljudi glupi da kupuju isti proizvod svake godine, pogotovo ako je MP gori od MP-a prethodnika. Black Ops je prvi COD nakon COD4 koji ima ozbiljni potencijal za competitive scenu, ali tvrdnja da se COD ne isplati igrati u MP je po meni apsurdna, jer je upravo to najjači dio COD-a, čak i slučaju prijespomenutih WaW-a i MW2. A sad, što se tiče novčane isplativosti, to je opet druga stvar...
Što se tiče MP-a, ne. MP tih nastavaka je imao katastrofalne statistike. A sad, iskeširat 400 kn za SP od max 6 sati je meni još neš gorega.
isusbogra
27-11-2010, 12:15
ko je pričo o codu, pričo je o ljudima
sexy peace
06-12-2010, 12:17
Nisu normalni vise s tim nastavcima
nek oni naprave jos 10 komada mw-a...odlican sp i zabavan mp svakog nastavka... ;)
To definitivno stoji, tako je uvijek sa svim novim stvarima, pogotovo ako se drastično promijeni setting. Po meni je MW2 svojevrsni nastavak priče i dizanje "wow" efekta na novu razinu. Same misije su jednostavno...filmske, neopisive. Plus, sistem napucavanja, osjećaj, ubijanje i sama atmosfera gaze sve pred sobom. Isto kaj je radila i jedinica.
Waaat ovo za MW2? Znaš zašto su epic scene u MW-u bile kul, zato jer ih je bilo malo i bile su neizforsane, dvojka je takav fejl sto se tice postizanja ''Woooooow'' efekta da je to strašno. Uglavnom, Raz, igraš i svakih 5 minuta se dogodi nešto ''epic'', uglavnom iz minute u minutu se gubi onaj ''aukuracovojezakon'' efekt, jer su valjda misli da ako uzmeš četvorku i njezine kul scene i onda staviš da umjesto smrti jednog lika iz prvog lica, staviš 5 smrti iz prvog lica tokom igre, da umjesto jedne atomske grunu sve atomske na svijetu u istom trenu, da umjesto jedne misije u kojoj pristupaš s helićem bude 5 misija kojim pristupaš helićem, da umjesto jedne scene di se sve uspori da bi mogao ubit antagonista, da se to dogodi 2-3 puta po misiji, uglavnom ista stvar kao s falloutom 2 na fallout 3.
''Ovo je kul, ajmo to umnozit za 50 pa ce biti 50 puta kulnije.'' Šteta što to tako ne fukncionira.
U biti jedina kul misija u MW-u 2 je bila ona u zatvoru i to samo zbog epic i prvi put vidjenog kraja i savršene grafike.
Marvin OCX
10-02-2011, 01:28
Ja zadnjim COD igrama zamjerim prekratke kampanje. Jedino to. A to sto ih skoro lageruju mi nimalo ne smeta. Sve do jedne,bile kratke,skriptirane itd su fantasticne igre,ja se ne sjecam kad sam prije Black ops-a onako uzivao u pucacini,odigrao sam je na ivici stolice...
Nek izdaju po tri igre godisnje jer sa COD-om poput Black ops-a gaming moze biti samo bogatiji,nikako obratno.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.