Pogledaj cijelu verziju : SHIFT 2: Unleashed
bezimeni
15-08-2011, 10:03
Meni na atici radi savršeno 8) .
edit: Riješio, problem je u Avastu i pojedinim AV programima. Alt tab sve riješava.
edit
sad si me shebao , tak mi i treba kad ne čitam post do kraja :D
ovi standing mile, drag i legends DLC-i su čista perverzija, poboljšavaju višestruko iovako fenomenalnu igru, uz PTMu mod i moj Chillstream zabavi nema kraja. Igra koja definitivno zavrijeđuje 90/100 :thumbs2:
Baš sam to htio reć, odličan dlc kojeg svakako treba isprobati!
@bezimeni: :)
Vi koji imate gamepadove, kak ste narihtali sensitivity skretanja i dodavanja gasa?
Nwm, uspio sam podesit, igra se promijenila za 180°.
cham3leon
01-09-2011, 14:33
Nisam probao na gamepad, ali brijem da speed sensitivity mora biti do kraja, ili bar do pola, a gas po volji, manji sensitivity ako ga ne možeš dozirat dovoljno precizno, i tako.
Ma sensitivity skretanja mora bit čim manji, inače čim pikneš auto skaće ko lud. Sensitivity gasa sam smanjio na 0% a dead zone zasad na nekih 20-30%. Uglavnom, skroz drugačiji feeling vožnje.
cham3leon
01-09-2011, 16:47
Ne sensitivity skretanja nego speed sensitivity koji ti jednostavno ublažava prenagla skretanja ovisno o brzini. Must have za gamepadove, ponekad dobar za non-FF volane.
Ali opet, poznajući tebe, to neće biti važno jer su vjerojatno sve asistencije uključene i auto skoro da vozi sam sebe.
Pa uključen mi je samo onaj stability ili koji vrag, na low, to je minimum kaj mogu stavit, osim da ga isključim. Ostalo je sve zgašeno, jer sve iznad nije više zabavno.
I od kud ti poznaš mene da moram imat sve uključeno? :) Fakat neznam tko lud može tak vozit, poanta u ovakvim igrama i simulacijama je da pogasiš čim više toga.
edit: Ti vraga, fakat si mi pomogao s ovim, sad još bolje radi 8)
cham3leon
01-09-2011, 18:35
I od kud ti poznaš mene da moram imat sve uključeno? Fakat neznam tko lud može tak vozit, poanta u ovakvim igrama i simulacijama je da pogasiš čim više toga.
Nisam bio spreman na ovo. Trollaš ili...?
Ne, zašto? Pa znaš da volim više simulacije nego arkade i te pizdarije. Naravno, kako kada, ali uvijek sam priklonjen "simulacijama".
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.