PDA

Pogledaj cijelu verziju : Logitech Illuminated

bezimeni
13-11-2010, 15:22
U ADM-u je na akciji pa bi ju u ponedjeljak upiknuo .Vi koji ju imate kako ste zadovoljni nakon što ju već malo duže koristite ? Ima li naša slova ,svijetle ili ona isto ili su stavljene naljepnice pa to izgleda loše .Kakvo je tipkanje ? Slično kao na laptopu ili ima dublji hod.Kava je za igranje i vrijedi li 350 kn ili da radije ubodem ovu (http://www.links.hr/index.php?naziv=Tipkovnica+STEELSERIES+Merc+Stealt h+Gaming+Keyboard%2C+crna%2C+USB&option=artikl&id_kategorija=101201&id_artikl=101.200.196)Szbog izdvojenog gamerskog dijela ?

Constantine
13-11-2010, 15:26
Hrvatska slova ne svijetle,naljepljena su,ali se naviknes, na to,ni ne primjeti se na prvi pogled.Tipkanje je bolje nego na
wait,what,350kn :O
Kupuj odma,ne trebas razmisljat,ja sam za svoju dao 550.

Shaka
13-11-2010, 15:32
takoder sam za svoju dao 550kn,i ne bi uopce razmisljao na neku drugu tipkovnicu...

najbolji osjecaj tipkanja koji mozes iskusiti,ja imam srecom eng layout(sa velikim enterom ali malim shiftom) i puno mi je bolja od hrv layouta,narusava mi harmoniju ta nakeljana slova jer su ostala sva laserski izrezana i svijetle.To naše ljepljenje je bas tipicno hrv fušerski....uz monitor,periferija koju zasad imam najduze,a imao sam ih jako puno(to govori dovoljno mislim =) )

Bartuc
13-11-2010, 15:49
Takva fora sa nalijepljenim slovima je i na mojoj G11 :( Ali želja mi je imati takvu tipkovnicu sa niskim tipkama, pre veliki gušt mi je pisati po njima.

Constantine
13-11-2010, 16:07
takoder sam za svoju dao 550kn,i ne bi uopce razmisljao na neku drugu tipkovnicu...

najbolji osjecaj tipkanja koji mozes iskusiti,ja imam srecom eng layout(sa velikim enterom ali malim shiftom) i puno mi je bolja od hrv layouta,narusava mi harmoniju ta nakeljana slova jer su ostala sva laserski izrezana i svijetle.To naše ljepljenje je bas tipicno hrv fušerski....uz monitor,periferija koju zasad imam najduze,a imao sam ih jako puno(to govori dovoljno mislim =) )
ima i hrv verzija veliki enter.

bezimeni
13-11-2010, 16:13
Ja moram kupiti hrv verziju , bez naših slova ne dolazi u obzir. Nadam se da će ih biti ...

W3DR4N
13-11-2010, 16:27
Ja sam imao američku verziju tipkovnice na testiranju u Vidiju, i bio sam toliko oduševljen da sam je odlučio istog trena kupiti kad se pojavi na našem tržištu. Kupio sam je na ljeto 2008. za 699 kuna. Moja verzija ima tiskane tipke, a ne naljepnice kao što je to bio slučaj s nekim drugim Logitechovim tipkovnicma. S obzirom na tisak, znakovi ne svijetle, no nakon dvije godine se nisu izlizali.

bezimeni
15-11-2010, 17:11
Naravno nije ih bilo :( ..baš su zadnju prodali u prošlu subotu.Moš si misliti :roll: .Skinu cijene da budu prvi na nabava net a od robe ni traga.Pošto mi je trebala nova tipkovnica uzeo sam ovu (http://www.links.hr/index.php?naziv=Tipkovnica+GENIUS+Ergo+Media+700,+ USB&option=artikl&id_kategorija=101201&id_artikl=101.200.177)S.Samo kaj je skroz crna a ne ko ova na slici . Za sada zadovoljan .Paše mi što je zakrivljena , hod tipki je srednje dubok i tipkanje je ugodno .Ima hrpu multimedijalnih tipki i u živo izgleda odlično .

Shaka
15-11-2010, 19:07
bas mi je zao sto si uzeo to tipkalo...

Niko Bellic
15-11-2010, 21:14
Zašto ti je žao? Tko zna, možda Genius iznenadi?

Systematic Reverse
22-11-2010, 19:14
jel taj Logitech Illuminated ima duboke tipke ili kao laptop?

brijem si ja to uzet, ali ako ima duboke tipke.

mrzim ove laptop tipkovnice..

bezimeni
23-11-2010, 17:46
Eto nakon nekoliko dana definitivno mi nije žao što sam uzeo Genius ego media tipkovnicu.Definitivno vrijedi svaku kunu.Toliko mi se svidjela da sam odlučio dati šansu još jednom geniusovom proizvodu :D .Upiknuo sam danas Genius Ergo Media 500 (http://www.techwarelabs.com/reviews/gaming/ergomedia500/)S.Za sada sam ga isprobao samo u zadnjem stalkeru .Igrati se ovom spravom je poput olakšanja :D .Tako paše u ruku da je milina i nema nikakvog naprezanja lijeve ruke .Programiranje tipaka je skroz jednostavno , postolje je stabilno i ne klizi po stolu .Ipak ima i manu.Za fps poput stalkera fali još poneka tipka .Ali stalker je izuzetak te će za skoro sve druge fpsove biti sasvim dovoljno makar nije neki problem u ekstra situacijama pružiti ruku do punokrvne tipkovnice.Ima i pozadinsko osvjetljenje ( koje vam ne treba jer jako brzo zapamtite raspored tipki te ju ne morate potrebe pogledavati ). Ima i zvučnu karticu pa možete uštekati slušalice i mikrofon ( nisam isprobavao jer mi to ne treba ) .Za 130 kn i više nego zadovoljan :thumbs2: .