Log in

Pogledaj cijelu verziju : The Dark Knight Rises (2012)

Stranica : 1 2 [3] 4

croat1gamer
20-07-2012, 14:41
Mora da mu je netko spojlo kraj.

Devil Dog
20-07-2012, 15:17
GDJE JE BIO BATMAN?

Kid A
20-07-2012, 15:21
http://i.imgur.com/E9lr7.png

Kid A
20-07-2012, 15:39
Deadman Inc. 20-0: >I'm just waiting for a torrent
I hope they shoop out the gunshots and the clapping
Deadman Inc. 20-0: >Watching camrip
Deadman Inc. 20-0: >Suddenly someone starts shooting
Deadman Inc. 20-0: >Camera guy's buddy gets shot

Aerial
20-07-2012, 17:31
kradem :D

Sonic_Moronic
20-07-2012, 17:35
Ima nekih podnošljivih camova?

Aerial
20-07-2012, 17:42
Sram te može biti da te sram može biti.

Sonic_Moronic
20-07-2012, 17:47
Štaje lol. Nemam kina, neću ići u drugi grad da gledam film.

ProzoЯ
21-07-2012, 01:06
ja cu ili ic u kino ili cekat da izade dvdrip, retardirano mi camove gledat

Sonic_Moronic
21-07-2012, 01:55
http://i50.tinypic.com/ossql2.jpg

Kid A
21-07-2012, 02:06
ne kuzim

Windwalker
21-07-2012, 02:10
cinemassacre

Kid A
21-07-2012, 02:25
a lol

Aerial
21-07-2012, 10:11
http://www.vecernji.hr/kultura/i-novi-batman-glupava-je-bajka-a-mrtvi-aurori-krvava-stvarnost-clanak-433416

Novinarski strvinar #1.
Baš me zanima koliko će takvih imbecila još iskočiti po novinama/portalima.

flander
21-07-2012, 10:17
to vedran pisal ?

Sonic_Moronic
21-07-2012, 10:45
"Ubojica se strašnije i grotesknije nego Jocker"

Azer
21-07-2012, 11:27
The critics are saying the the new Batman movie is "worth dying for".

Azer
21-07-2012, 11:27
The critics are saying the the new Batman movie is "worth dying for".

Marvin OCX
21-07-2012, 11:39
Lik je najmanje pisao o filmu :)
A inace prva dijela su kao filmovi o Batmanu jako podbacili jer se pucalo na neki relizam cemu nema mjesta u batman univerzumu koji je pun mistike i gdje je i sam batman mistican i cudan nama kao gledaocima/citaocima,dok je Bale kao Batman uistinu ocajan i sam psiholoski profil covjeka koji se oblaci u kostim sisimisa isprazan i jako lose uradjen. Bas kao i Blade. Oba lika su izvorno stripovki ludjaci i poluheroji dok ja Blade u filmu obicni koljac a Bale u Batmanu obicni milioner koji se igra sa parama i skupim igrackama. Njegovi motivi koji su ga natjerali da zapostavi mentalnu higijenu i prepusti se opsesiji su nevidljivi u filmu. Ta granica prelaska sa ocajnog lika do maskiranog i definitivno umobolnog osvetnika/borca protiv zla je meni bila jako lose napravljena.
Nisu mi sjela prva dva dijela zato sto su temeljno losi u temeljima svega sto Batman nosi sa sobom ali su jako dobri kao akcioni filmovi. Mislim da ce ovaj zadnji biti vizuelno najatraktivniji.

Maloki
21-07-2012, 12:02
Ne znam kaj mi je retardiranije, ovaj kvazi-osvrt na cijelokupno društvo, demoniziranje nasilja u filmovima kao nekakav okidač koji ljude odvede u nasilno ponašanje i hipstersko pljuvanje po Hollywoodu kao izvora svega zlog ili "hurr durr mi smo puno pametniji od amerikanaca, prosječni amer je gluplji od prosječnog europljana, amerika puši karu ja sam tamo živio pa znam" komentara.

Ne znam ono tko dopušta da se ovakvi tekstovi objavljuju?

mravojed20
21-07-2012, 12:12
A inace prva dijela su kao filmovi o Batmanu jako podbacili jer se pucalo na neki relizam cemu nema mjesta u batman univerzumu koji je pun mistike i gdje je i sam batman mistican i cudan nama kao gledaocima/citaocima,dok je Bale kao Batman uistinu ocajan i sam psiholoski profil covjeka koji se oblaci u kostim sisimisa isprazan i jako lose uradjen. Bas kao i Blade. Oba lika su izvorno stripovki ludjaci i poluheroji dok ja Blade u filmu obicni koljac a Bale u Batmanu obicni milioner koji se igra sa parama i skupim igrackama. Njegovi motivi koji su ga natjerali da zapostavi mentalnu higijenu i prepusti se opsesiji su nevidljivi u filmu. Ta granica prelaska sa ocajnog lika do maskiranog i definitivno umobolnog osvetnika/borca protiv zla je meni bila jako lose napravljena.
Nisu mi sjela prva dva dijela zato sto su temeljno losi u temeljima svega sto Batman nosi sa sobom ali su jako dobri kao akcioni filmovi. Mislim da ce ovaj zadnji biti vizuelno najatraktivniji.

Zaboga, ko da smo različite filmove gledali evo.

Pogotovo prvi, jučer sam ga gledao nakon dugo vremena, i najbolji mi je zasad, sve mi je napravljeno apsolutno savršeno.

Volim i Burtonovu viziju, ali na drugačiji način. užasno mi se dopalo ovo realistično i uvjerljivo adaptiranje stripa.

Sonic_Moronic
21-07-2012, 12:28
Realizam je zakurac. Dobri su filmovi ali ne vidim šta je realno u njima.

Sgt. Bull
21-07-2012, 12:43
"Ubojica se strašnije i grotesknije nego Jocker"
Čovjek koji 'recenzira' film a ne zna ni da piše niti zna imena glavnih likova, ko tu koga? Tekst je loš. Ne, pardon, užasan je i nije mi jasno zašto bi iko objavio ovako nešto.

Ni redatelj Christopher Nolan, ni glavna zvijezda Christian Bale nisu krivi za bezumni čin naoružanog luđaka, baš kao ni čitava holivudska producentska mašinerija. Uvjeravao sam u to sam sebe na početku filma, ali sam u njihovu nedužnost prema kraju sve manje vjerovao.

Wtf?

Nažalost, nakon takvog početka slijede još dva sata kada sav smisao, ako ste toliko glupi da smisao u takvim filmovima tražite,Sode u vražju mater, sve do finala s preokretima kao u petparačkim sapunicama.

Sve je to stupidna bajka

Nije mi što je loš review filma, znamo svi da će biti toga. No više mi je do toga da ovakvi imbecili uopšte imaju pristup ikakvom mediju, a kamoli da objavljuju nešto. Kladim se da je izgubio konce nakon pola sata, pa se odlučio da proglasi film lošim i glupim jer ipak, tako je mnogo lakše.

šcer od SAVE BAĆIĆA
21-07-2012, 14:46

Zaboga, ko da smo različite filmove gledali evo.

Pogotovo prvi, jučer sam ga gledao nakon dugo vremena, i najbolji mi je zasad, sve mi je napravljeno apsolutno savršeno.

Volim i Burtonovu viziju, ali na drugačiji način. užasno mi se dopalo ovo realistično i uvjerljivo adaptiranje stripa.

Baš .Ne kužim kako se to moglo još bolje objasniti .Prikaz djetinjstva i odnosa u obitelji je bio i više nego odličan .Šok nakon smrti roditelja , razočaranje u pravni sustav te odluka o osvećivanju kao načinu života i mržnja prema kriminalu su odlično objašnjeni .Ne vidim nikakav problem u motivima niti njihovom nedostatku .Odluka da se svijet kriminala upozna bolje postavši i sam dio tog svijeta je logična .
Marvine ,koji je to film o bilo kojem strip junaku slojevitije i dramaturški bolje razradio ?Bale kao Batman očajan ? Pa tko ga je bolje odglumio ?

Kostolomac
21-07-2012, 14:54
Ali, u kategoriji zabave, što se mene tiče, prizor krhke Anne Hathaway u crnom, pripijenom kožnom kostimu na moćnoj mašini od Batmanova motora vrijedi milijune dolara.
Baš ovo je jedan od najboljih primjera holivudske blokbasterizacije. Koji umni proljev od texta.

ProzoЯ
21-07-2012, 17:24
http://i.imgur.com/5k9Cl.jpg

http://i.imgur.com/emfIE.jpg

http://i.imgur.com/lK8wo.jpg

http://i.imgur.com/QSEFf.jpg

http://i.imgur.com/sy2hV.jpg

Windwalker
21-07-2012, 18:06
:rotfl:

:(

Gu$ht3r
21-07-2012, 19:56
izgleda da je ipak happy end :)

Sonic_Moronic
21-07-2012, 23:11
http://boards.4chan.org/co/res/38980848

Koji su ovo isusi :pray:

Kid A
21-07-2012, 23:16
"They're doing a new Batman movie. Apparently they're starting shooting in Denver"

:))))))))))))))))))))

flander
22-07-2012, 09:46
kCAWje_-FmI&feature=player_embedded

‎"Its like having Ozzy Osbourne screaming in your ear"

Sonic_Moronic
22-07-2012, 09:48
I onda su stavili tenk.

flander
22-07-2012, 09:55
x5d_BeODxWg&feature=fvwrel

The Fury
22-07-2012, 16:55
Netko gledao od vas?
Ja jučer bio, film traje onako 3h. Mnogo dobar film, iako je za catwoman bolje pasala neka druga glumica.
Ugl, pogledajte. Mislio sam da bi Bane trebao biti mutav, ali i nije baš. Baja je, he will break your spirit than your ballz.

Windwalker
22-07-2012, 17:39
Jel ima u Cinestaru, tj. od kad će bit i kolko dugo?

The Fury
22-07-2012, 18:08
Ima i to u IMAXU (Arena centar, 50 kn karta) za ostala kina pogledaj. Bit će sada stalno.

Windwalker
22-07-2012, 18:28
Ne, hoću obični Cinestar u srijedu za 20 kuna.

I to mi je preveliko platno i prebučno, kud bi još taj imax.

Aerial
22-07-2012, 19:04
Jeej, pogledao ga sinoć :D

Short story: jako je dobar

Medium story: tematski je više nalik Beginsu. Zapravo je gotovo nastavak Beginsa, što zbog činjenice da se vraća League of Shadows (tj. Bane), a što zbog činjenice da su čisto iz principa prema Ledgeru izbjegavali spomenuti Jokera. Naravno, ne znači da nema veze s TDK, dapače, prvi dio filma nastavlja tamo gdje je TDK stao.
Bane me iznenadio; na slikama izgleda nekako .. bijedno. Na trailerima je već bolji, ali zbog nedostatka ekspozicije (tj. činjenice da nemate pojma što se događa) nema baš neki dojam o njemu. Međutim, kad ga doživite na filmu kako treba.. oh boy.

Long story:SDakle, radi se o tome da se u Gotham vraća League of Shadows. Nije neki spoiler, pošto ste to valjda mogli i sami do sad zaključiti ako ste nešto saznali o Risesu. Bane je ključna figura i ima opaki masterplan. Za razliku od Jokera koji je mentalnim igrama htio Gotham baciti u kaos i anarhiju, Bane to radi direktnije. Eksplozivom, ubijanjem, tenkovima i vješanjem.
Batman je u depri nakon sranja s kraja TDK-a, ali se odluči vratiti u igru (mind you, policija ga i dalje smatra ubojicom) kad viditi da stvari odlaze kvragu. Apsolutno je nemoguće reći išta više o radnji jer je cijela stvar toliko isprepletena (unutar filma i sa prethodnim filmovima) i potencijalni spoiler da ono... shvaćam zašto su traileri tako neshvatljivi :D

Dakle tematski je više nalik Beginsu. Ono, problem korupcije, moći, ultimativne kazne, do koje granice treba nešto tolerirati i do koje granice možeš izdržati. Stilski je više nalik TDK-u, pogotovo scene eksterijera. Malo me zasmetalo što nema letenja, onog klasičnog Batmanovog "glidinga" među nebodere, već to isključivo obavlja s novom letjelicom. Ajd, s obzirom da je Batman u nekako fizički inferniornijem stanju nego u prijašnjim nastavcima možda je i razumljivo...

Speaking of which, kad se prvi put pojavi Batman na ekranu (nakon dobrih pola sata ili više) trnci su vam zagarantirani :D

Bane.
Bane je zakon. Ne sjećam se kad sam zadnji put na jednog lika gledao s tolikim... ne znam.. strahom. Seriously, na slikama je niš koristi, u trailerima je ok, ali kad ga vidite na filmu, u punoj spremi, nabildanog ko' od Velebita odvaljenog, s onim čudnim, bizarnim glasom i savršenim engleskim, kako ljudima lomi vratove jednom rukom i kad se Batman nađe lice u licu s tim čudovištem... aritmija zagarantirana :D Scena borbe između njih dvoje u Baneovom skrovištu je jedna od najžešćih face-to-face okršaja (unatoč jeftinim potezima kamere koji "skrivaju" fake udarce) na ekranu. I wonder what shall I first break; your spirit or your body...

Anne Hathaway je pokupila odlične kritike na račun Catwoman, ali iskreno nisam toliko primjetio nekakvu senzaciju. Odradila je scene odlično, ali .. ne znam, ništa specijalno. Valjda bi bilo bolje da je dobila malo više vremena na ekranu.

Inače, radnja je nemoguća za prepričati bez spoilera jer se toliko stvari ispreplete, a zadnjih 20 minuta je apsolutno carstvo spoilera kakvo se rijetko kad viđa. Do sada ste vjerojatno čuli svakakve spekulacije po forumima i kalkulirate i sami, ali ćete se svejedno iznenaditi kad se na ekarnu počnu nizati jedan za drugim twistom. Zadnjih par scena, odrađene u klasičnom Nolanovom stilu, će vjerojatno izazvati "A JEBOTE NIJE VALJDA" efekt :D

Ok, uglavnom: jako dobar film koji cijelu trilogiju zaokružuje u odličnom stilu. Stvar je logično završena, ali i proširena (ne smijem reći kako, osim Karabašu u inbox, jer je apsolutni spoiler), doslovno savršeno uklapa kao dio cjelovite trilogije.
Nakon dva filma, međutim, efekt nije toliko jak kao s prva dva Batmana. Nema više onog "wow" efekta koji je izazvao TDK, što je sasvim logično. Teško da će istu senzaciju ponoviti po treći put.

4.5/5

The Fury
22-07-2012, 20:30
Nisam mogao bolje reći, a nije spoilao .... Svaka čast

Windwalker
22-07-2012, 21:11
Jedva čekam!

Azer
22-07-2012, 23:36
Netko gledao od vas?
Ja jučer bio, film traje onako 3h. Mnogo dobar film, iako je za catwoman bolje pasala neka druga glumica.
Ugl, pogledajte. Mislio sam da bi Bane trebao biti mutav, ali i nije baš. Baja je, he will break your spirit than your ballz.

then * :P

Nego, kad bi DVDRip trebo bit vani? Mjesec-dva iza premijere u kinima ili kako to već ide?

loo
22-07-2012, 23:48
Prije 3-4+ mjeseci. Primjer: Diktator u kinima od 11.5., a na dvd-u izlazi 21.8. Ili još gore, The Dark Knight izašo u kinima 18.7.2008, a na DVD 9.12.2008. Vjerojatno će tako i ovaj :D Što je bolji/razvikaniji film to ga duže vrte u kinima i kasnije puste na dvd.

flander
23-07-2012, 08:12
Avengersi ti izlazi brijem 20.9., a u kina su došli kad 1.5. tak neš... ? dakle TDKR nebuš prije 10. mjeseca sigurno...

loo
23-07-2012, 08:38
Najvjerojatnije 12. ili čak 1. mjesec.

Deadwalker
23-07-2012, 10:56
@Aerial
Hvala na odličnom osvrtu, zaletit ću što prije do Cinestara :)

Aerial
23-07-2012, 17:08
Np :D

Enivej.. Bokte idu mi na racku ove "post 9/11" spike koje niču ko gljive poslije kiše kad je u pitanju Batman. Sad još sa Risesom hrpa ljudi fura da je tu nekakva paralela sa Occupy Wall Streetom.
Da, je, onak, na prvi pogled bi netko to mogao zaključiti.
Međutim, pojma nemam kako i dalje nešto tako možeš tvrditi nakon 10 sekundi gledanja filma. Onak, League of Shadows uleti u grad, na ulice pusti luđake i teroriste predvođene fašističkim tiraninom koji vješa ljude po gradu (Bane). DA, TO JE TO, to je baš liberalni pokret koji je na Wall Streetu bio.
Jesus.

Sonic_Moronic
23-07-2012, 19:32
Da vidimo što kaže netko relevantan.

RzrrFVZSzfY&feature=g-user-u

Aerial
23-07-2012, 20:19
Inače ono što me impresionira kod negativaca u ovim Batmanima je ta nekakva razina detalja, imerzije, do koje se ide u tim likovima.
Pričam o činjenici da to nisu "samo" bad guysi, nego doslovno imaju nevjerojatnu predanost detaljima. Obično negativci u filmovima, koliko god dobro odrađeni bili, imaju nekakvu dozu nasumičnosti; rade neke stvari koje jesu loše, ali nisu "njihove", nemaju neku metodičnost ili obrazac po kojem se ponašaju.

Kod Batmana je baš to ono što impresionira. I Ras al Ghul i Joker i Bane su likovi kojima je identitet u svemu što rade. Joker nema ni jednu riječ koju je izrekao i nijednu stvar koju je napravio, a da ne vrišti *Joker*.

Ista stvar je i sa Baneom. Lik je takva *prisutnost* kakva se rijetko viđa. Ima jedna scena kad mu u skrovište dođu dva njegova "informera" da ga obavjeste o jednom detalju, ali prilikom ulaska u skrovište naprave nekakvu grešku (neću o konkretnim detaljima zbog spoilera) koja nije nešto bog-zna-koliko značajna, ali eto, dovoljno značjna da Bane reagira "na svoj način". Bane im kaže da nije zadovoljan takvim postupkom i da će ih kazniti. Direktno, hladno. Pogleda informera i onda pogleda jedno truplo sa strane i kaže liku "Search his body for evidence, and then I will kill you." I taj lik jednostavno ne može reći "ne". On napravi to i umre. I tako je sa svakom, makar najmanjom stvari koju Bane radi; u pravu je i dominira bilo čime.
Isti efekt izaziva i kod gledatelja, jednostavno ne možeš reći "ne" kad je Bane na sceni, lik kontrolira apsolutno sve svojom prisutnošću. Da ti kaže "sagni se i popuši mi racku" napravio bi to istog trena :D Zbog toga je toliko intimidirajući i zato izaziva strahopoštovanje.. kad se Batman suoči s njime osjećaj je zapravo grozan, jer gledaš Batmana koji se suočava s likom koji *nikad* ne radi kompromis.

Xero
23-07-2012, 20:26
Meni Bane izgleda previše retardirano(mislim vizualno) da bude "strašan". Ali štajaznam nisam još gledao film.

Aerial
23-07-2012, 20:27
Jep, somenuo sam to, na slikama izgleda čak jadnjikavo u onom nekakvom ofucanom kaputu.

Ali na filmu je potpuno druga priča :D

Sgt. Bull
23-07-2012, 20:31
Još tri dana valja izdržati :(

The Fury
23-07-2012, 22:05
BANEEEEE

http://images.wikia.com/batman/images/b/b4/BaneJS.jpg

Bartuc
23-07-2012, 22:46
Aerial, slažem se. Jedan od boljih glavnih negativaca i upravo zato film rula isto kao i Dark Knight. Kad bi morao birati Joker vs Bane, iskreno, ne znam kojega bi odabrao, oboje su jednostavno savršeni.

Aerial
23-07-2012, 23:14
Bonus stvari na soundtracku su fora.
Didn't see this one coming, did ya :D

gfQX8DMMigM

Aerial
24-07-2012, 21:12
edit: ok zbog potencijalnog insinuirajućeg spoilera sam maknuo link na video...

enivej, ako ste zaboravili što se događa u Batman Beginsu obavezno pogledajte ponovno, pogotovo prvu polovicu filma, prije nego odete gledati Rises :D

Da_killah
26-07-2012, 23:17
jel može netko nać onaj clip sa starim baneovim glasom? I jel samo mene taj glas podsjeća na Williama Bella iz Fringea? Btw, film mi je neš lošiji od prethodnika, al i dalje odličan

Dreamer Deceiver
27-07-2012, 00:13
jebeš jokera, bane je faca. Enivej, film je odličan. Meni bolji od Dark Knighta.

Sgt. Bull
27-07-2012, 00:24
Mene samo iznenađuje kako je Nolan uspio doslovno svaki mogući očekivani potez (lomljenje leđa npr) ubaciti a da ne bude onako ofirno. Baš sam pred kinom sa frendom raspravljao o Baneu i spomenuo mu lomljenje leđa uz 'ma nema šanse' komentar. I onda... paf. Film kao film je fenomenalan. Kraj mi se sviđa, nekako sam se nadao da će biti Robina, iako meni se čini da je u ovom slučaju ustvari Blake (Robin) preuzeo Batmana. Cotillard nisam uopšte očekivao da ispadne onako velik lik kao što je ispala, posebno njena ona akcija me doslovno izbacila iz cipela. Bane mi je odličan. Za razliku od Jokera ima pozadinu, ima razlog i cilj i to mi je nekako mnogo više i mnogo bolje sjelo. Za razliku od Jokera on čak i uspije u nečemu. Sve u svemu, mislim da je ovo najbolji dio trilogije i lično, definitivno jedan od najdaržih filmova. Čeka se trilogija na dvd/bluray izdanjima. Definitivna kupovina.

Kid A
27-07-2012, 00:33
Pa i Joker je ostvario svoj cilj

Sgt. Bull
27-07-2012, 00:45
Jokerov eksperiment sa brodovima je bio fail, Bane sa druge strane...

Kid A
27-07-2012, 01:13
Brodovi su bili samo odvlacenje paznje, njegov pravi eksperiment s Dentom je uspio i dokazao je ono sto je htio

Sgt. Bull
27-07-2012, 08:03
Doduše, ima i te.

Srle
27-07-2012, 08:48
Gledao i ja sinoć...film ko film nije loš, samo što je totalno predvidljiv...
Da ne spominjem kako Alfred otkriva kraj još u prvom satu filma
I da ona izgledala sumnjiva još u prvoj sceni
Jedino su me dve scene iznenadile
Da je Bane Ra'sov sin
I da on na kraju govori da nije on izašao iz rupe
od čega se prva ispostavila kao netačna...

Onaj prvi fajt Banea i Batmana je dobar, kad se Bane svo vrijeme poigrava s njim....

Sonic_Moronic
27-07-2012, 09:07
Ček, stvarno mu slomi leđa? A ja sam se zajebavao. Well, jedno iznenađenje manje.

Hexfire
27-07-2012, 09:29
Ma malo mu polomi kičmu, niš ozbiljno.

The Fury
27-07-2012, 09:30
Ništa što zatvorski liječnik može popraviti u jednom potezu, no biggy.

Srle
27-07-2012, 09:44
Pa ne bih rekao da mu polomi kičmu, al definitivno neku štetu nanese

Nego najgora scena u filmu j ekad Bane pušta emotivnu suzu...Mislim lik ubija u svakoj sceni na različite načine, i onda odjednom jednu emotivno ljubavnu suzu pušta...stvarno...

Aerial
27-07-2012, 11:00
Ajmo malo klasika :D

0pNY2Krf3Rw

Sonic_Moronic
27-07-2012, 11:51
Eh, reprizirao sam prva 3 i uživao više od očekivanog, sad me taj šrot zove, makar znam da ću zažaliti :(

Bartuc
27-07-2012, 12:09
I ja planiram reprizirati sve stare Batmene. Novi su me nahypali, a prošlo je hvala bogu godina i godina otkako sam ih zadnje gledao. Jedva čekam, mogao bi već danas početi...

Windwalker
27-07-2012, 12:31
Nemoj.

Osim ako krećeš od Beginsa, slijediš sa DK i onda prestaneš.

Bartuc
27-07-2012, 12:50
Jel Nolan najavio da je ovo kraj trilogije ili ima naznaka da bi mogao snimiti još koji nastavak sa poznatim negativcima?

Kid A
27-07-2012, 12:51
Trebao bi biti kraj, ne vidim svrhu snimanja nikakvih nastavaka i offspinova osim ako se ne misli ugledati na Kojimu

Srle
27-07-2012, 13:54
Valjda će sljedeći Batman biti neki reboot, kako bi se taj batman uklapao u Justice League film koji treba da se snima...

Tako sam negdje pročitao...

Hexfire
27-07-2012, 14:30
Možda naprave Robina, ionak su prežvakali sve druge superjunake po par puta.

Sonic_Moronic
27-07-2012, 14:44
Da, stvarno treba još reboot, nema ih dosta.

Hexfire
27-07-2012, 14:51
Definitivno. Kužim reboot nekih starih franšiza, ali kad se radi za nešto staro 3-4 godine to mi stvarno nema logike.

Bartuc
27-07-2012, 15:03
Dobro, Spidermanu je trebao reboot i dobro da su ga napravili pošto je novi Spiderman neusporedivo bolji od Tobeyevih verzija :D Bar što se mene tiče.

Sonic_Moronic
27-07-2012, 15:05
Bar Spiderman nije imao 2 moderna reboota... Naporno je više.

Hexfire
27-07-2012, 15:05
Je, bome je bio neophodan. Ko i Superman reboot.

Bartuc
27-07-2012, 15:22
Superman bi mogao imati pre dobre filmove, ultimativni super heroj, tak da bi volio reboot :D

Superman vs Batman? :D Koje su to rasprave bile :D

Sgt. Bull
27-07-2012, 15:25
Pa pravi se Superman reboot. Naredne godine izlazi pod rediteljskom palicom Snydera dok je producent Nolan.

Bartuc
27-07-2012, 15:26
Ozbiljno :o Pojma nisam imao... ili sam zaboravio!?

Hexfire
27-07-2012, 15:27
Da, zato sam i napisao.

Sonic_Moronic
27-07-2012, 15:27

Rasprave koje nemaju apsolutno nikakvog smisla jer je Bruce običan čovjek kakvu god tehnologiju imao, Superman bi mu slomio svaku kost u tijelu sa jednim udarcem. Ali zbog popularnosti je i bio strip gdje Batman istuče Supermana, sigh...

Sgt. Bull
27-07-2012, 15:28
@Bartuc: Traileri (http://www.empireonline.com/news/story.asp?NID=34651)

Bartuc
27-07-2012, 15:29
Lol, ali ovaj je toliko mutav da nosi gaće na tajcama!? :D

@Bull, idem pogledati, sad odmah... hvala!

EDIT: Pogledao, jebeno, čeka se :D

EDIT 2: :pray: :pray:

On i Renee Zellweger imaju takvu nenadjevibu kontrolu tijela, prilagode se ulozi bilo da su na rubu anoreksije ili debele svinje (Renee) ovisno što od njih uloga traži. Svaka čast.

http://www.pohrani.com/f/3L/33/4cp2VxM3/bale.jpg

Petlare
27-07-2012, 17:09

Rasprave koje nemaju apsolutno nikakvog smisla jer je Bruce običan čovjek kakvu god tehnologiju imao, Superman bi mu slomio svaku kost u tijelu sa jednim udarcem. Ali zbog popularnosti je i bio strip gdje Batman istuče Supermana, sigh...

ma batman sam sjebe cijelu justice league di nece jednog supermana sam mu treba mali kamencic kriptonita i ovi umire :yuck:

šcer od SAVE BAĆIĆA
27-07-2012, 17:15
On i Renee Zellweger imaju takvu nenadjevibu kontrolu tijela, prilagode se ulozi bilo da su na rubu anoreksije ili debele svinje (Renee) ovisno što od njih uloga traži. Svaka čast.

Tu je još i klik (http://celebritiesgettingfat.com/wp-content/uploads/2011/08/image.img_.jpg)

Aerial
28-07-2012, 09:58
ZS6bD3SpIvk

staro, ali.. :pray:

Aerial
28-07-2012, 13:26
kul slikica..

http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/4874138_460s.jpg

Duke of Earl
28-07-2012, 13:31
Reveals his face, lol. Skoro cijelo lice mu je prekriveno tom maskom.

Sgt. Bull
28-07-2012, 13:48
Reveals his *forehead.

Aerial
28-07-2012, 13:53
You get the point.

Srle
28-07-2012, 16:40
Šta Bane laže?

Aerial
28-07-2012, 17:01
Laž ide pod spoiler pa tko želi nek čita:

Laže u smislu da prodaje ljudima spiku kako će svi biti jednaki i da rješava Gotham od diktatora; ofc, ono što zapravo radi je obični fašistički totalitarizam s jednom osobom na čelu (s njim).

Srle
28-07-2012, 17:52
Meni se više čini da je rekao nešto kao "radite šta hoćete, dok meni na put ne stajete"...i tako je i bilo

Hexfire
28-07-2012, 18:35
Zaboravio je napomenut da će atomska eksplodirat bez obzira na razvoj događaja.

Aerial
29-07-2012, 21:45
hyO0vhIyRao

odličan impression, jedino je zeznuo na "blinding!" i "i will break you", šteta :D

Kid A
29-07-2012, 21:48
Ne znam koliko bi mi moralo biti dosadno da idem traziti takve videe

Duke of Earl
29-07-2012, 21:49
Ane :D

Srle
29-07-2012, 21:51
Koliko je tek nekom bilo dosadno da upamti komplet tekst sve s naglaskom....i onda to snimi...

Aerial
29-07-2012, 21:54
Ne znam koliko bi mi moralo biti dosadno da idem traziti takve videe

svaki me put iznenadiš s ovakvim abortusima :(

šcer od SAVE BAĆIĆA
29-07-2012, 22:05
Pogledao .Odličan završetak odlične trilologije .Oduševljen .

šcer od SAVE BAĆIĆA
30-07-2012, 08:35
Jučer sam imao više piva u guzici pa mi se nije dalo pisati .Ako nekoga zanima evo malo više mojih doživljaja .

Svaki dobar režiser zna da ako želi napraviti hit film mora imati vrhunski početak i kraj .Ovaj film ima baš to .Uvod u radnju je fenomenalan .Scene sa avionima , koje su očito tako i snimane bez CGI-a ili sa njegovom diskretnom primjenom kao u ostatku filma su ludilo .Pojava Baneaje upečatljiva , glas para kino dvoranom.Ukupno gledajući Jocker je bio bolji negativac ali napravili su odličan posao sa Baneom sobzirom da je mogao glumiti jedino govorom tijela i pogledom .
Nadao sam se da će barem jednom skinuti masku ali to se nije dogodilo.
Prva pojava Batmana vas doslovno naježi.Bruce je ovdje , za razliku od TDK ponovno središnja figura što jako pozdravljam.Odlični Bale nosi film slično kao i u prvome dijelu .Nešto što mi je jako falilo u TDK.Razvoj radnje je više manje očekivan i tu nije bilo nikakvih razočarenja .Odlična muzika naglašava svaku scenu do usijanja.Praznog hoda ima ali malo i tih tri sata sa pauzom doslovno proleti .
Kraj filma je ponovno toliko dobro odrađen da jednostavno zaboravite na eventualne propuste tjekom filma ako ih je uopće i bilo .Jednostavno fenomenalno i kraj po stilu jako podsjeća na Inception .

Ovaj zadnji dio mi je možda i bolji od TDK , teško se odlučiti .U stvari sva tri djela treba gledati kao cjelinu .U principu riječ je fenomenalnim filmovima i jedina zamjerka je vrludanje ili diskutabilni odabir ženskih uloga .Nisu mi jednostavno na potrebnoj razini , fali karizme .Nije Anne Hathaway uopće loša ali u akcijskim scenama mi je neuvjerljiva i malo sam kolutao očima tokom gledanja .Da se mene pitalo ja bi ulogu dao Pauli Patton.

H10TriEpNeY

Sve u svemu mene je serijal oduševio i uopće se više ne nadam nečemu tako kvalitetnom iz iste "galaksije" .

9/10

Kid A
30-07-2012, 08:42
Jocker

šcer od SAVE BAĆIĆA
30-07-2012, 08:45
krivo napisao , Joker naravno .

Delirium
30-07-2012, 09:03
Jocker

http://i.imgur.com/F4kAv.jpg

Maloki
31-07-2012, 00:09
Ja pogledo danas i film rula Isusa, Bane bog.

Bartuc
31-07-2012, 05:49
tih tri sata sa pauzom doslovno proleti .

Di si gledao kad je bilo pauze? Nama u Imax-u nisu dali pauzu, sve u komadu, pre jebeno :D

Možda zato što je bila premijera!? Kojn te jeba dali smo 50kn po karti, a sad gledamo u srijedu Extreme dvorana 25, obična 22 kune :D

šcer od SAVE BAĆIĆA
31-07-2012, 06:51
Branimirova i da , jebala ih pauza i reklame prije filma.

Aerial
31-07-2012, 10:08
Idem večeras opet za malo objektivniji pogled :D

Azer
31-07-2012, 11:10
Prokleti bili svi koji imate kina bliže od 50km od kuće.

Hexfire
31-07-2012, 11:26
Fak, od mene je 46km :(.

Dreamer Deceiver
31-07-2012, 11:27
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/582140_401285069921307_1400772999_n.jpg

Sonic_Moronic
31-07-2012, 11:37
:DDDD

Bartuc
31-07-2012, 14:54
Idem večeras opet za malo objektivniji pogled :D

Ja sam mislio ići reprizirati ovu srijedu, ali sve je već porezervirano, samo šljam sjedala su ostala :( Tak da bumo išli valjda sljedeću srijedu :D Isplati se film pogledati par puta, samo mi je žao kaj će biti pauza u Branimiru :(

Maloki
31-07-2012, 17:28
Ja tam posle 15. idem s frendicom ponovno gledat u IMAX.

Dreamer Deceiver
31-07-2012, 18:29
http://www.comicbookmovie.com/fansites/ ... s/?a=64703 (http://www.comicbookmovie.com/fansites/rorschachsrants/news/?a=64703)

koliko je bolje prije zvučio :(

šcer od SAVE BAĆIĆA
31-07-2012, 18:38
U kinu se to čuje savršeno .Bez problema ga mogu usporediti po kvaliteti sa James Earl Jones tj. Darth Vaderom iz Star Warsa.

Bartuc
31-07-2012, 20:16
http://www.comicbookmovie.com/fansites/rorschachsrants/news/?a=64703

koliko je bolje prije zvučio :(

Hahaha, isus koji je ovo vrag, sva sreća pa nisu ostavili tak :D Glas Banea je apsolutno fantastičan, bolje rečeno orgazmatičan. U ovoj alternativnoj verziji (ranijoj) nisi qurca kužio kaj priča, ko neki alien :D

Dreamer Deceiver
31-07-2012, 21:04
neznam, očito ja imam neki nadljuski sluh koji je bolji od većine čovječantva...

Sgt. Bull
31-07-2012, 23:11
Ja sam već rekao da je prije bolje, opasnije, muškije, Baneastije zvučao. Iako je i sada močan, prije je baš bio životinja.

Aerial
31-07-2012, 23:27
Gledao večeras opet.
Ne mogu vjerovati, ali.... bolji mi je nego prvi put. Mislio sam, ok sad gledam s nekakve objektivnije perspektive pa će biti propusta...

Racku, zapravo tek na drugom gledanju pohvataš one "greške" ili manjak informacija koje su ti promakle na prvom. Da, ima i dalje 2-3 nedoumice, uglavnom marginalne, ali većina stvari se poklopi. Film treba gledati više od jednog puta, ima dobar broj sitnih detalja koje ne možeš pohvatati na prvu.

Razzarach
31-07-2012, 23:37
Koji kurac je taj IMAX?

The Fury
31-07-2012, 23:40
IMAX iz da shit yo

Dreamer Deceiver
31-07-2012, 23:40
http://lmgtfy.com/?q=imax

Death By Sexy
01-08-2012, 00:08
E, gledal sam ga. Dobar je film, al dvojka mi je bolja... Najbolji akcijski film ove godine, doduše mnogo više sam očekivao. Nije mi to to, nekaj je falilo da bude epičan........................................... .....
8/10
+
.Bane je kul - i glas i stas LOLO
.twist na kraju je odličan i neočekivan
.dupe Anne Hathaway
.film je zanimljiv i nimalo dosadan
.ono kad Gordon zaskviči između dumpstera dok čekaju kamion xDDD

-
.Anne Hathaway preiritantna i loša
.Joseph Gordon-Levitt - obožavam ga al je bio neuvjerljiv ovdje i Robin je (usput, fail u definiranju Robina, svi znamo kaj je radil prijei kak su mu starci umrli) tak da instant hejt
.onaj bijeg iz banke na motorčekima, NE TREBA TO E
.Bane poptuno neistražen i neistaknut lik
.svi policajci su retardirani
.preveliki hajp oko filma i onda razočaranje
.meh dojam nakon filma

šcer od SAVE BAĆIĆA
01-08-2012, 07:59
Meni je ovaj zadnji dio još i najbolji .TDK mi je odmah na prvu bio lošiji od Beginsa .Previše likova je imao i paralelnih radnji a pre malo Balea .Ovaj zadnji dio to sve ispravlja i stavlja stvari na svoje mjesto .

loo
01-08-2012, 11:11
Šta je s tobom i pisanjem interpunkcija? Tako nešto baš moraš namjerno radit, ne može bit slučajno.

Meni je ovaj zadnji dio bolji od TDK-a. TDK u potpunosti nosi Heath Ledger, a ostatak filma nije ništa posebno. Jedna od stvari koje me se najviše dojmila je glazba u sva 3 dijela. Nigdje nisam vidio da je glazba toliko dobro iskorištena kako bi postavila atmosferu. Jednostavno je savršena u svakom dijelu filma.

Dania
01-08-2012, 11:22
Aha, Zimmer ♥

Aerial
01-08-2012, 11:23
Radi i glazbu za Man of Steel, pa će valjda i tamo biti dobra :D

Dreamer Deceiver
01-08-2012, 11:29
sad samo čekam odgovor kako mi nemamo pojma o dobroj glazbi za film i kako je zimmer repetativan itd. itd. :(

Srle
01-08-2012, 16:20
. Jedna od stvari koje me se najviše dojmila je glazba u sva 3 dijela.
This.
Scena u tunelu, kad se prvi put Batman pojavljuje, ne bi bila ni upola dobra bez one muzičke pozadine...

Aerial
01-08-2012, 16:33
ane, jebemti one koji imaju auto i žive u gradu u kojem na cestama imaju nadvožnjake.. mislim da bi po cijele noći vozio uz TDK glazbu :D
Ili barem po parkirnim garažama :D

Maloki
01-08-2012, 22:02
(usput, fail u definiranju Robina, svi znamo kaj je radil prijei kak su mu starci umrli)S

Na kojeg od 5 Robina misliš? :P

Kostolomac
01-08-2012, 22:30
Pogledao. Filmčina.

mravojed20
01-08-2012, 22:48
Pogledao večeras. Jao.

Strašan film.

Moram jedino reć da mi je bilo žao što Batman ne izgleda ko zvijer kao u prvom filmu - Batman Begins, tamo si se zaista mogao uživit u njega, u ostala dva mi se kostim nikako ne sviđa, pre 'ljudski' je, pogotovo onaj dio oko vrata mi je loš.

Ako se dobro sjećam, u ovom filmu nijednom nije 'nestao' kao u prethodnim, onako u sekundi, znam da je van forme i to, al kam on.

Također, nema onih brzih kadrova di se čini ko da je nevjerojatno brzo, nego su snimali tako da se borba čini sporom, šteta. Ono prije je bilo brutalno.

Inače, boleština od filma, evo.

Aerial
01-08-2012, 23:51
Ono prije je bilo brutalno.

Ono prije je bila šatro režija u kojoj cuttaju udarce da se ne vide greške prilikom snimanja (Begins) :D

Ovdje su zeznuli što su snimali udarce iza lika kojeg se udara, pa je dosta jeftino prodati udarac koji prolazi pola metra od nečije face :D

loo
02-08-2012, 09:04
U ovom nastavku su zanimljivo napravili scenu tučnjave između Batmana i Banea u kanalizaciji. Kao što rekoste, nije bilo cuttanja svakog udarca da izgleda jače/bolje, a i nije bilo glazbe, što je također doprinjelo zanimljivosti scene. Ta glasna tišina mi se posebno svidjela kod scene na stadionu kad onaj mali pjeva i ništa se drugo ne čuje. Baš pojačava i poboljšava atmosferu.

Aerial
02-08-2012, 09:44
Jep, to su pun pogodak napravili što se u tučnjavi u kanalizaciji ne čuje ništa osim njihovog stenjanja/deranja, udaraca i tečenja vode. Kad se Batman počne derati u potpunoj tišini, a Bane ga samo gleda, znaš da se ne sprema dobro :D

Dreamer Deceiver
02-08-2012, 10:45
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/530006_372543889485312_517037076_n.jpg

Sonic_Moronic
02-08-2012, 13:45
Kad će ovo na devedeje?

Srle
02-08-2012, 13:55
za tri-četiri mjeseca....

Sonic_Moronic
02-08-2012, 13:59
Eh... Morat ću pogledati neki cam. Za to vrijeme će mi internet spojlati svaki detalj radnje, bilo kuda betmen svuda.

Deadwalker
02-08-2012, 14:00
Kakav dvd, čekam 1080p.

Aerial
02-08-2012, 16:29
Neki retard radi spin-off Batmana s još nekolicinom hendikepiranih ljudi (kojima se pridružio DP koji je radio sa Zemeckisom wtf), naziva Suffocator of Sins, a koji bi valjda trebao uskoro izaći.
Još faca koristi Auroru (609NWHGBQy0)Sza promociju pa tvrdi da je Holmes njega zvao jer je opsesivno gledao njegov trailer.

CP1TXnP2GSk

wow

Aerial
03-08-2012, 13:39
evpoZdFbyy0

Srle
03-08-2012, 15:08
Ja ne znam jel ima gore preporuke za gledanje filma od ovog podcasta...

Kostolomac
04-08-2012, 17:47
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/526986_336208503133526_1757148198_n.jpg

BigBongman
04-08-2012, 17:52
2.12 izlazi DVD

Aerial
05-08-2012, 18:09
J1ob926Ur8Y

:shock:

Aerial
09-08-2012, 20:01
**(intervju iz časopisa GQ)
Christopher Nolan je snimio scenu u kojoj vidimo porijeklo Banea, ozljede koje je pretrpio kao mladić, te njegovu raniju stranu, što bolje objašnjava zašto nosi masku.

Lindy Hemming je detaljno pričala o kostimima koje je kreirala za zadnje poglavlje Nolanove sage o Vitezu tame, a spomenula je i scene koje su kasnije izbačene iz filma, gdje je Bane prikazan kao puno manja prijetnja nego što kasnije postane. Hemming je intervjuirana prije nego što je pogledala "The Dark Knight Rises", i nije očekivala da će scene biti izbačene, što je Nolan najvjerojatnije napravio kako se publika ne bi niti malo sažalila nad glavnim negativcem filma.

"U filmu ćete vidjeti – osim ako su tu scenu izbacili, a sigurna sam da nisu – još na početku priče, vidjet ćete kako se Tom Hardy (Bane) bori protiv ljudi koji ga izazivaju i muče. Ima lance na sebi, stoji na drvenom postolju, a ljudi ga napadaju. U toj sceni, nosi mnogo siroviju, primitivniju verziju maske. Također, vidimo kako je Bane bio ozlijeđen u mladosti. Jedan od ključnih detalja njegovog kostima jest golemi ožiljak preko leđa. Čak i kada ne nosi pancirku, zbog ozljede mora nositi pojaseve oko struka, i proteze. U sceni gdje se mlad bori u zatvoru, gdje se uči boriti isto kao što je Batman učio, na sebi ima ranu verziju pojasa Tu ", rekla je Hemming. Kad je saznala da je ta scena ipak izbačena, Hemming je komentirala "To je šteta, ali shvaćam da snimljeni materijal treba skratiti", te dodala kako izbačena scena pojašnjava zašto osim maske, Bane također nosi pojaseve oko struka, te proteze.

**

Kme... nadam se nekakvoj director's cut verziji ili barem dodacima na DVD/bluerayu..

šcer od SAVE BAĆIĆA
09-08-2012, 20:13
Nolan ne radi redateljske verzije niti objavjuje izbačene scene tak da buš to teško vidio.Izbacio ih je sa razlogom.

Srle
09-08-2012, 20:16
Ili ostavlja za neki Bane prequel, možda...

šcer od SAVE BAĆIĆA
09-08-2012, 20:24
Ništa od toga .Nolan je završio sa Batmom.

Windwalker
09-08-2012, 21:56
99% da nije.
Tako je to u svijetu Hollywooda.
Za par godina reći će da nije dosta i snimit će novoga.

Srle
09-08-2012, 22:01
Pa Bane prequel ne bi ništa imao s Batmanom...Mada to sam ionako lupio...

Ali dobra ideja da te scene nisu završile u filmu...ionako su pred sam kraj, scenom kad Bane pušta suzu za onom, uništili komplet lika...

Aerial
09-08-2012, 22:03
Pa baš zato je i potrebna, dumbo.

Dreamer Deceiver
09-08-2012, 22:51
tome sam se i ja najviše nadao u filmu, baneovom porijeklu.

hrčak
09-08-2012, 23:24
Došo prije pol sata iz kina. Štrc, štrc.

The Boz
09-08-2012, 23:26
ZAR KRVARIŠ!?

Windwalker
14-08-2012, 23:22
Neke cool slike.

http://i46.tinypic.com/1eku2p.jpg

http://i48.tinypic.com/1zque51.jpg

Sgt. Bull
16-08-2012, 09:19
Druga slika > Ra's Al Ghul > poza = Baneova poza u filmu > awesome.

Razzarach
16-08-2012, 15:22
Nije li Ra's al Ghul onaj kinez?

Sgt. Bull
16-08-2012, 15:25
Nope. On je bio fake. Glumio je da je Ra's Al Ghul da bi pomogao ovom da može fejkat.

Bartuc
16-08-2012, 22:21
PhoGjKwdYRM&feature=relatedS:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

Aerial
16-08-2012, 22:30
Vidio neki dan, a onak.. malo su ipak pretjerali :D

THUNDER_DINIX
17-08-2012, 12:50
oduševljen sam filmom, kao i cijelom trilogijom.

filmski preporod u Batman svijetu

Frky
23-08-2012, 13:02
Aupičkumaterinu kako loš film!

I to govorim kao fanboy prva dva nastavka!
Neznam, film mi je ispa kao neki prosječno loš akcić upakovan u Nolanovu prepoznatljivu režiju!

The Boz
23-08-2012, 13:05
DARK KNIGHT ENDING LEAKED
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Looks fake.

Windwalker
23-08-2012, 14:03
Aupičkumaterinu kako loš film!

I to govorim kao fanboy prva dva nastavka!
Neznam, film mi je ispa kao neki prosječno loš akcić upakovan u Nolanovu prepoznatljivu režiju!
To je Inception.
Pobrkao si nešto.

Frky
24-08-2012, 20:49
Nisam ništa pobrkao! Neznam! Valjda su me prva dva filma toliko razmazila da sam očekivao nešto slično njima!

Nekao su me (sad da na peišem svaki [po meni]Sfaling) najviše iznervirale uru i nešto lječenja Wayne-a ( i to u dva navrata) što je totalno nepotrebno i retardirano, pogotovo ono s konopom! Pa jebemu mater, to mi je sličilo na Van Damme-a kad je mora isprebijati ono stablo samo da bi dobio glavnog negativca! Nadalje, onih 5 mjeseci okupacije grada od strae Bane-a je još više retardirano i nelogično! Mislim, lik zauzme grad (ili dio grada, nebitno) i kao da vlast običnim ljudima (aka. 99%) i reče im da će umrijeti svi skupa zajedno s njim za 5 mjeseci! Di je tu point?? Koja svrha svega toga??? Sjebi ih sve i piči negdje drugdje, ruši vlade drugih zemalja ali živi!!! Isto tako, ako su već bili u nekoj izolaciji (blokirani svi putevi i te spike), odakle se stvorio Wayne??? Pa jebenom Snake Plissken-u je trebalo bar 10 min. da uđe u taj neki izolirani dio grada/grad!!!!
Neznam, nekako mi je to sve nelogično i usrano napravljeno ako usporedim prva dva djela!
Neću više srati jer bi mogao pisati do sutra!

šcer od SAVE BAĆIĆA
24-08-2012, 21:27
Nisam ništa pobrkao! Neznam! Valjda su me prva dva filma toliko razmazila da sam očekivao nešto slično njima!

Nekao su me (sad da na peišem svaki [po meni]Sfaling) najviše iznervirale uru i nešto lječenja Wayne-a ( i to u dva navrata) što je totalno nepotrebno i retardirano, pogotovo ono s konopom! Pa jebemu mater, to mi je sličilo na Van Damme-a kad je mora isprebijati ono stablo samo da bi dobio glavnog negativca! Nadalje, onih 5 mjeseci okupacije grada od strae Bane-a je još više retardirano i nelogično! Mislim, lik zauzme grad (ili dio grada, nebitno) i kao da vlast običnim ljudima (aka. 99%) i reče im da će umrijeti svi skupa zajedno s njim za 5 mjeseci! Di je tu point?? Koja svrha svega toga??? Sjebi ih sve i piči negdje drugdje, ruši vlade drugih zemalja ali živi!!! Isto tako, ako su već bili u nekoj izolaciji (blokirani svi putevi i te spike), odakle se stvorio Wayne??? Pa jebenom Snake Plissken-u je trebalo bar 10 min. da uđe u taj neki izolirani dio grada/grad!!!!
Neznam, nekako mi je to sve nelogično i usrano napravljeno ako usporedim prva dva djela!
Neću više srati jer bi mogao pisati do sutra!

Ako idemo istom logikom prva dva dijela imaju jednaki broj nebuloza .Mislim da si nešto pobrkao .

Vise na litici i čovjeka od nekih stotinjak kila digne jednom rukom ."Auto" od nekoliko tona vozi po kosim krovovima pokrivenim crijepom , izdresirani šišmiši koje praktički nazoveš po potrebi ,u jednoj sceni je bio skroz u plamenu a lice bez opekotina itd.Pa onda drugi dio i pretvaranje mobitela u radar/sonar i to do te mjere da su povezali sve mobitele u ogromnu radarsku mrežu kojom gledaju kroz zidove .Uzimanje otiska prsta sa raspadnutog metka i sl. nebuloze .

Treći dio je samo dosljedan u svemu tome i ako se filmovi gledaju iz tog kuta onda su debilizam .Ja baš i ne vidim neke svrhe analizirati ovaj serijal na takav način .

Aerial
25-08-2012, 01:37
Mislim, lik zauzme grad (ili dio grada, nebitno) i kao da vlast običnim ljudima (aka. 99%) i reče im da će umrijeti svi skupa zajedno s njim za 5 mjeseci! Di je tu point?? Koja svrha svega toga??? Sjebi ih sve i piči negdje drugdje, ruši vlade drugih zemalja ali živi!!! Isto tako, ako su već bili u nekoj izolaciji (blokirani svi putevi i te spike), odakle se stvorio Wayne??? Pa jebenom Snake Plissken-u je trebalo bar 10 min. da uđe u taj neki izolirani dio grada/grad!!!!
Neću više srati jer bi mogao pisati do sutra![/SPOILER]

- Bane nije reko "narodu" da će bomba eksplodirati nakon 5 mjeseci; samo da netko među njima ima trigger (laž)
- On je to napravio da pokaže Batmanu da je grad u kur*cu; ona sarkastična faca kad narodu kaže "do as you please"... Bane smatra da je Gotham već dovoljno u kaljuži da ga ništa više ne može spasiti.. smatra narod glupavom djecom koja će se svejedno međusobno pobiti; Batmanu da TV da vidi kako ta "vladavina naroda" na kraju svejedno rezultira sranjem i kaosom

flander
31-08-2012, 17:38
fLyoog562x4&feature=relmfu

Bara
31-08-2012, 17:55
Odličan HISHE, jedan od boljih, i naravno zadnji dio Batman trilogije dao im je itekako materijala.

Ja nakon što sam izašao iz kina osjećao sam se prevareno, i nadasve glupo što sam se vozio iz Makarske čak do Splita da bih gledao ovo smeće. Prvi film je bio odličan, drugi je bio odličan zbog Jokera, iako je bilo puno nebuloza, a trica je samo sranje...

mravojed20
01-09-2012, 15:25
Svaki film ikad ima nebuloze, come on.

Jedina lejm stvar u tim filmovima je Batmanov oklop u 2. i 3. filmu, izgleda skroz pičkasto prema prvom, i nimalo impresivno.

To i što ima faking otvorena usta dok diše, valjda nije mogao na nos ni udahnut kroz ono sranje.

flander
11-10-2012, 22:51
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/132824_10151100259632005_2058652078_o.jpg

You should have respected my authoritay.

pogledajte zadnji South Park :D komedija na Banea :D

http://www.southparkstudios.com/full-ep ... insecurity (http://www.southparkstudios.com/full-episodes/s16e10-insecurity)

Marvin OCX
29-11-2012, 19:20
Ja nakon što sam izašao iz kina osjećao sam se prevareno, i nadasve glupo što sam se vozio iz Makarske čak do Splita da bih gledao ovo smeće. Prvi film je bio odličan, drugi je bio odličan zbog Jokera, iako je bilo puno nebuloza, a trica je samo sranje...

Sranje je jedina rijec koja mi pada na pamet. Pa ovo je cistokrvno smece od filma. Maltene random nabacane scene i prenemaganja,katastrofalni likovi,zaplet i obrt na nivou mexickih sapunica... Ne znam ko je bezvezniji,Bane,Cat woman ili sam Batman koji je ovde jos i sporedni lik :pray:
Dosta ljudi mi je reklo da je film izrazito los,i samo mali dio da je totalno smece. Ono,mislio sam da pretjeruju,mozda je losiji od prethodna dva dijela ali da je bas smece bilo mi tesko povjerovati... Mozda nije smece,jer da bi film bio smece po meni mora iritirati gledaoca losim sadrzajem i buditi neke negativne emocije i reakcije ali ja sam gledajuci ovo bio apsolutno nezainteresovan za desavanja i osjecao sam kako mi je jako dosadno. Ocekivao sam puno od ovog filma kao i od Prometheus-a i nekako mi izgledalo da ce biti neke svijetle tacke u holivudskoj kinematografiji koja je postala nesto poput turbo folka u BIH a eto oba filma ne vrijede utrosenog vremena da se pogledaju kamoli miliona utrosenih da se snime.

Maloki
29-11-2012, 19:29
Assassin's Creed i Battlefield su ti u potpunosti uništili ukus.
Bari je to napravio Fallout 3 i Scott Pilgrim.

Dreamer Deceiver
29-11-2012, 22:02
kako volim bashanje po ovom filmu. Dobro da ljudi napišu da im je loš ili tako nešto, ali ovo je čisto preseravanje tipa "ja sam kul pa ču sad bashat po filmu i srat po najsitnijim detaljima da se vidi kako sam ja ekstra pametan". Smarate.

Bartuc
29-11-2012, 22:18
Pogotovo po filmu koji rula :D

Marvin OCX
29-11-2012, 22:28
kako volim bashanje po ovom filmu. Dobro da ljudi napišu da im je loš ili tako nešto, ali ovo je čisto preseravanje tipa "ja sam kul pa ču sad bashat po filmu i srat po najsitnijim detaljima da se vidi kako sam ja ekstra pametan". Smarate.

Kakvi bolan najsitniji detalji pa sve u filmu je lose,od sitnica koje se mogu skloniti na stranu do krupnih stvari koje su esencija svakog filma. Ovaj film je jednostavno jako los. Osim par likova na ovom forumu nikog nisam sreo da im nije bar duplo losiji od prethodna dva. A kako ovde postoje desetine docenata dobrog ukusa bolje je ne ulaziti u rasprave. Ak ti je ok film to je tvoje misljenje,moje je da je ovo katastrofalno los film. Da sam bashao o filmu imao bi sta sat vremena pisati vjeruj.

Assassin's Creed i Battlefield su ti u potpunosti uništili ukus.

Hvala. :wink:

Sgt. Bull
29-11-2012, 22:34
http://gadizmo.com/wp-content/uploads/2012/09/dark-knight-rises-mask-limited-edition-DVD.jpg
I came :pray: kako bih ovo volio imati bez obzira na film :pray:

http://ecx.images-amazon.com/images/I/71vIUhS8MPL._AA1500_.jpg

šcer od SAVE BAĆIĆA
29-11-2012, 22:37
Da sam bashao o filmu imao bi sta sat vremena pisati vjeruj.:

Raspiši se slobodno baš me zanima, pa da usporedimo argumente, jer ovo što si dosada napisao je skroz općenito.

Dreamer Deceiver
29-11-2012, 22:45
a svejedno će napisati ono šta je pročitao po svim mogučim forumima i čuo na svim mogućim reviewima tzv internet kritičara koji su popili svu pamet ovog svijeta. Niš novog i niš pametnog

Sgt. Bull
29-11-2012, 22:47
Što ste tako butt hurt čim neko ne voli neki film? Svako ima pravo na svoje mišljenje. Ja ga podržavam. Napiši šta ne valja, možda će i jednom u šest godina rasprava na forumu otići u nekom normalnom pravcu.

Maloki
29-11-2012, 22:49
Ja sam ovo jučer naručio, danas su mi poslali. Ne znam sad koliko treba Zavvijevim pošiljkama da stignu?

http://www.zavvi.com/blu-ray/the-dark-k ... 41026.html (http://www.zavvi.com/blu-ray/the-dark-knight-trilogy/10641026.html)

Sgt. Bull
29-11-2012, 22:50
Neće prije 04.12 (tad izlazi). Obično od 5 do 7 dana. P.S. di si nabavio blu-ray player?

Kid A
29-11-2012, 22:50
Omg netko ima skroz suprotno misljenje od mog! Kako se samo usudjuje, bezobraznik jedan?!
EDIT
Bull me prestigao

šcer od SAVE BAĆIĆA
29-11-2012, 22:51
Pa to i kažem neka napiše konkretno što ne valja pa da razgovaramo. Najviše me zanima objašnjenje tog nesrazmjera kvalitete u odnosu na prva dva dijela. Nema šanse da mu teorija drži vodu.Može netko smatrati serijal govnom ili vrhunskim ali da je neka ogromna razlika u kvaliteti između nastavaka, nema šanse.

Maloki
29-11-2012, 22:53
Znači trebalo bi mi stić između 4. i 6.12.
GG. Za Božić maraton.

Maloki
29-11-2012, 22:53
JOJ NADAM se da će mi stić 6.12. kao za Svetog Nikolu.

Kid A
29-11-2012, 22:59
Vidis da su ljudi na rubu zustre rasprave a ti ides u offtopic

Bartuc
29-11-2012, 23:06
Paaa daaa jebote, sveti Nikola je :pray:

Windwalker
29-11-2012, 23:20
DKR nije puno lošiji od prva dva.
Lošiji je, ima par blesavih scena i situacija, ali je i dalje vrlo dobar.

Marvin OCX
29-11-2012, 23:26
[quote="Marvin OCX":2wqkt63l]Da sam bashao o filmu imao bi sta sat vremena pisati vjeruj.:

Raspiši se slobodno baš me zanima, pa da usporedimo argumente, jer ovo što si dosada napisao je skroz općenito.[/quote:2wqkt63l]

Morali bi se prvo dogovoriti sta je argument. :) Moje kada kazem da je npr karakterizacija likova jednaka nuli,da je batmanovo "budjene" i vracanje snage i zelje da umre ili zivi tako lose uradjeno da u jednoj sceni on izgleda jadno i zeli da umre doslovno a vec u narednoj(bukvalno) oblaci odijelo i ide da im pokaze ko je glavni samo da bi shvatio da vise nije glavni te da bi se ta snaga opet nekako pojavila u zatvoru gdje je opet htio da umre ali je opet za sekund ojacao i skocio te se uhvatio za neki kamen bla bla... To je esencija ovog filma koja stoji u nazivu filma a odradjena je kao da je od sekundarne vaznosti. To je po meni smijesno lose uradjeno a glavna je stvar u filmu to njegovo vracanje "snage". Ti ces npr reci da je to odlicno uradjeno i eto nas u sferi ukusa opet :)
Postujem tvoje i bilo cije misljenje da je ovo fenomenalan film,moje je da je jako los. Nije vrijedno rasprave niti je bitno. Medjusobni respect i vozdra.

Što ste tako butt hurt čim neko ne voli neki film? Svako ima pravo na svoje mišljenje. Ja ga podržavam. Napiši šta ne valja, možda će i jednom u šest godina rasprava na forumu otići u nekom normalnom pravcu.

Nece nikada otici u normalnom pravcu jer nema temelje za takvo nesto. Zato je najpametnije obostrano postivanje necijeg misljena bez klasicnog pametovanja i spominjanja ukusa itd. Zaista nigdje nisam sreo da se toliko likova pravi expertima u stvarima gdje nemaju nikakvog iskustva kao na ovom forumu. Vise ljudi je spominjalo moj neukus po pitanju BF3 a rijec je o ljudima koji nisu ni zaigrali igru jer oni koji jesu se nadju u istoj situaciji kao i ja i pitaju se "na osnovu cega ovi grade misljenje jer isto nema veze sa stvarnoscu". Ali nebitno,to je tako i nece se primijeniti ni u narednih 6 godina.
Prva dva dijela batmana su ok akcioni filmovi jer ih nisam dozivio kao filmove o batmanu. Drugi dio je imao odlicnog i uvjerljivog jokera a ovaj dio nema nista.
Ta furka sa polomljenom maskom mi je ok, i u samom filmu je trebala nositi jaku simboliku to kada ju je Bane polomio i odvalio sa batmanovog lica i ta bi poruka dobro funkcionisala i bila uvjerljiva da scena borbe nije neopisovo traljavo izrezirana i da ne podsjeca na birtijsku tucnjavu. Ne kazem da je morala izgledati spektakularno ili da je morala liciti na scene borbe iz "borilackih" filmova ali postoje nacini da se kamerom koju Nolan forsira u scenama akcije i koja podjeca na tzv gerilsku kameru to izvede jako dobro. Npr u trecem dijelu Bornovog identiteta to jako dobro izgleda.
Jednostavno cjelokupan film mi je totalno neuvjerljiv u skoro svim segmentima i to je moje misljenje. Nema potrebe za raspravama i pametovanjem.

šcer od SAVE BAĆIĆA
29-11-2012, 23:37
Morali bi se prvo dogovoriti sta je argument. :) Moje kada kazem da je npr karakterizacija likova jednaka nuli,da je batmanovo "budjene" i vracanje snage i zelje da umre ili zivi tako lose uradjeno da u jednoj sceni on izgleda jadno i zeli da umre doslovno a vec u narednoj(bukvalno) oblaci odijelo i ide da im pokaze ko je glavni samo da bi shvatio da vise nije glavni te da bi se ta snaga opet nekako pojavila u zatvoru gdje je opet htio da umre ali je opet za sekund ojacao i skocio te se uhvatio za neki kamen bla bla... To je esencija ovog filma koja stoji u nazivu filma a odradjena je kao da je od sekundarne vaznosti. To je po meni smijesno lose uradjeno a glavna je stvar u filmu to njegovo vracanje "snage". Ti ces npr reci da je to odlicno uradjeno i eto nas u sferi ukusa opet :)
Postujem tvoje i bilo cije misljenje da je ovo fenomenalan film,moje je da je jako los. Nije vrijedno rasprave niti je bitno. Medjusobni respect i vozdra.

Moguće je kako je ta njegova transformacija prikazana površno ili smiješno ali ne vidim kako je u prva dva dijela manje površna ili nebulozna kao što je u ostalom i svaki strip sam po sebi. Dakle ovo nije Schindler's List ili The Godfather i analizirati ovaj serijal u svijetlu istinske realnosti nema baš nikakvoga smisla. Ovaj film to niti ne pokušava.

Marvin OCX
29-11-2012, 23:56
Jeste da ovo nije strip,ali stip ima unikatnu atmosferu kao bitne elemente onoga sto ces da pretpostavljas i neces postavlljati pitanja. Ovde je pravljen neki novi batman sa nekom dozom realizma o moralo se na nekim elementima vise poraditi,narocito na tako bitnim elementima.
Prvi dio je donekle funkcionisao po pitanju toga i lose ali prihvatljivo lose je uradjeno to kada obican covjek odluci da postane borac protiv zla i da udara tamo gjde najvise boli a to su neciji strahovi i odlucuje sopstveni strah od sismisa savladati i utjerati ga u kosti svim negativcima. Covjek mora biti jako poremecen da se odluci oblaciti kao sismis i raditi ono sto on radi. A Bruce nije prikazan kao poremecen lik niti kao lik koji ima takav psiholoski profil da to uradi. Nema onu dozu mistike oko sebe koju neko mora imati da odluci svoje strahove da iskoristi kao simbol straha za ostale koji to zasluzuju. Lose ali prihvatljivo lose je to uradjeno u prvom dijelu. Drugi dio je imao impresivnog Jokera koji je iznio film na sebi. "Ukrao" je svaku scenu u kojoj se nasao i kao lik iako nimalo bolje profiliran od batmana je ipak briljirao jer je odglumljen maestralno.
Treci dio ima loseg batmana,apsolutno nezanimljivu zenu macku i Bane-a koji je na moment upecatljiv ali u globalu mlak lik.

Srle
30-11-2012, 00:05
.
S ovim se slažem u potpunosti. Na početku filma, Wayne ne može normalno da hoda i dobije neku super fancy hi tech spravu koja mu to omogućuje...Onda dobije otvoreni prelom kičme ili čega već i, u kombinaciji s nikakvom nogom, on se super mirakulozno izlječi da u Assassins creed maniru skače po nekim kamenčićima...

šcer od SAVE BAĆIĆA
30-11-2012, 00:24
/
Ne, ovo je baš strip.Serijal vjerno prati motive iz kombinacije nekoliko stripova.Da li prati atmosferu stripa? Kako kome, meni osobno paše ozbiljnost i kvazi realnost i bio mi je totalno atmosferičan . Za potpuni doživljaj gledanje u dobrom kinu je obavezno.

I meni je prvi dio najbolji. Ima dobro pogođenu dozu mistike. Slažem se da drugi dio osim fenomenalnog negativca nije imao tu kvalitetu te je bio prerazvučen. Treći je dio na tom istom nivou ali riječ je o nijansama. Za Selinu sam još najava znao da će biti suvišan lik. Ali takve loše odglumljene likove je imao i Begins (Rachel Dawes ) pa opet ne vidim neku veliku razliku u kvaliteti. Što se negativac tiče Ra's al Ghu mi nije ništa "jači" od Banea, dapače.

Totalno ujednačen serijal, riječ je o nijansama.Pogledaj si filmove u komadu ili sa par dana razmaka.

Dreamer Deceiver
30-11-2012, 10:19
Omg netko ima skroz suprotno misljenje od mog! Kako se samo usudjuje, bezobraznik jedan?!
EDIT
Bull me prestigao

nema to nikakve veze ko je film ljudima loš ili nije. To je stvar ukusa. I svaki put kad čitam kako neko sere po filmovima, ko da čitam doslovan copy paste sa sto različitih foruma, ali doslovno. Neznam sad na kojem sam filmu to primjetio, ali znam da se po filmu bilo sralo po nekoj sitnici, i onda je jedan tzv. internet kritičari (šta je nešto najretardiranije ikad, jer nema bolje stvar od njih od srat po filmu iz razloga da prikupe gledanost) kaže kako mu smeta neka sasvim nova stvar i onda cjeli internet počne srat po toj stvari. a šta je niste skužili prvi put da tek sad serete? I onda kad ih pitaš objašnjenje zašto film ne valja, shvatiš da je bolje da nisi niš ni pitao jer biš najrađe počeo plakat nad glupim filozofiranjem zašto je film smeće. Npr, bull je prije dao 5/5 ocjenu. I sad je dao ocjenu 0/5. Sorry, ali to je retardirano. Ako nisi prvi put vidio greške u filmu, onda neznam šta. Ok shvaćam da će doživljaj splasnut, shvaćam da neće opet bit isti gušt gledati ko prvi put, ali dat ocjenu 0 filmu kojem si dao prije 5 je glupo. Jest da si reko da si malo spor šta se tiče toga, al ajde :D

Šta se tiče ovog iznad mene, ovog marvina. Šta je nezanimljivo u baneu? šta je nezanimljivo u catwomanici? Ne shvaćam šta seru po hathawayici koja me je ugodno iznenadila u filmu. Odlična glumica. Bane nezanimljiv? Hardy nezna glumit? Hardy je jedan od najboljih glumaca današnjice. Uloga zbog koje sam se zaljubio u njega je definitivno Tommy iz Warriora gdje je odglumio takvu zvijerčinu da mu se na licu i očima vidi kako je lud. I onda da bane ne valja. Ono šta je joker bio darkknightu, to je bane TDKR. I šta fali TDK? Odlična priča, zanimljivi likovi. Film nema atmosferu? Jbg, nema atmosfere, to je istina. Nemojte me krivo shvatit, ne branim ja ovaj film kao najsavršeniji film ikada, kao film bez mana, jer filma ima mana. Baš kao i svaki drugi film.

Ali da, šta se ja uopće ovdje prepirem oko toga. Očito mi je toliko dosadno u životu.

Aral
30-11-2012, 10:28
Pogledao film prošli vikend. Nije dobar ko prva dva dijela, al kad malo bolje razmisliš, općenito me cijela trilogija nije baš neš privlačila pa film ispada osrednje. Ok za pogledat, al nije baš za fanove, ak takvih ima.

Srle
30-11-2012, 10:31
Kad Aral kaže da je nešto ok, a ne brutala, onda svi znamo koliko je loš film u stvari.

Maloki
30-11-2012, 10:33
Ok za pogledat, al nije baš za fanove, ak takvih ima.
Pokušavam shvatit poantu, al mislim da je previše apstraktno.

Kid A
30-11-2012, 10:36
@ Dreamer Deceiver
Da imam iste standarde koje sam imao sa 10 godina pa Americki Ninja IV bi mi jos bio najbolji film sto sam pogledao. Kaj je lose u tom kad pogledas film opet i primjetis neke mane sto su ti promakle prvi put, imas kompletniju sliku nego prije. Sad jos samo napisi "ako ti je TDKR bio los, sto ti ne napravis bolji" pa da dodjemo full circle.
Stvar ukusa. Meni su npr u zadnjih 5-6 godina 80% filmova u uzoj utrci za Oscara bili cisti promasaj dok sam se opet odusevio nekim radovima iz nezavisne produkcije. Koliko god da se tebi TDKR svidja, netko ce s istom/vecom strascu tvrditi da je njemu sranje.
Primjera radi, nedavno sam pogledao i onaj youtube filmic sto si linkao na forumu i bio mi je izuzetno los i amaterski odradjen, naravno mogao bih sad i detaljnije obrazloziti sta sve ne valja s njim ali pitanje je koliko bi i takvu kritiku prihvatio s obzirom da te evidentno dira ona usmjerena ka filmu s kojim nisi imao nikakve veze.

Duke of Earl
30-11-2012, 10:45
NAPRAVI TI BOLJE

Dreamer Deceiver
30-11-2012, 10:51
Pa naravno da bi ti bio loš film. Meni je isto tako hrpa filmova loša sada s iznimkom par klasika koji su mi i dalje odlično kao prije. To ako ti je bio film loš idi ga ti napravit bolje je nešto najretardiranije ikad i koliko god bio lud i glup, nisam na toj razini da to napišem :D Pa da, pogledaš drugi put i imaš kompletniju sliku, može ti bit bolji ili lošiji, sve to stoji, ali da se od ocjene 5 spusti na ocjenu 0 je ludost (ovo nije upućeno sgt.bullu, već i mnogim drugima koji su prije hvalili film i onda počeli pljuvat po filmu) i to unutar par mjeseci. I da, zadnjih 5-6 godina oscar ima malo dobrih filmova, doduše ima i odličnih. Već vidim da ove godine pobjeđuje film Zero Dark Thirty ko šta je pred par godina pobjedio Hurt locker, jer ipak, to je film o lovu na osamu.

A čuj, slobodno kritiziraj. Film je amaterski iz razloga šta sam ja amater. Ne može se od mene očekivati da s prvim filmom napravim kandidata za oscar. Snimanje filmova je ko seks. Prvi put većinom bude loš. Sve šta više jebeš, to si bolji.

Kid A
30-11-2012, 11:08
Mozda je stvari u tome sto cesto filmove pogledam nakon kino premijera pa me ne drzi taj hype (ili ga u pravilu nemam) kao sto i odigram igre s par mjeseci/godina zakasnjenja pa mi impresije uopce nemaju veze s internet hypeom tak da na kraju Portal 2, ME1/2 ili DE HR dobiju daleko realniju ocjenu. Bez obzira na taj kino aspekt, svejedno mi je Batman/Bruce bio traljavo odradjen u TDKR dok Catwoman smatram za visak i prilicno jadak pokusaj fanservicea, film bi bio sasvim ok bez nje (iako bi bili uskraceni za SPEKTAKULARNE scene lateksa dok se izlezava na motoru)

Maloki
30-11-2012, 11:09
Žak je osjećaj kad se zabundaš na Grenlandu opisao poput najboljeg seksa.

Eto vam jedan komad trivije.

Dreamer Deceiver
30-11-2012, 11:25
Mozda je stvari u tome sto cesto filmove pogledam nakon kino premijera pa me ne drzi taj hype (ili ga u pravilu nemam) kao sto i odigram igre s par mjeseci/godina zakasnjenja pa mi impresije uopce nemaju veze s internet hypeom tak da na kraju Portal 2, ME1/2 ili DE HR dobiju daleko realniju ocjenu. Bez obzira na taj kino aspekt, svejedno mi je Batman/Bruce bio traljavo odradjen u TDKR dok Catwoman smatram za visak i prilicno jadak pokusaj fanservicea, film bi bio sasvim ok bez nje (iako bi bili uskraceni za SPEKTAKULARNE scene lateksa dok se izlezava na motoru)

lik kojeg bi ja definitivno izbacio iz filma je miranda...
tj. pustio bi je u filmu, ali bi onda policajca kojeg je glumio Levitt stavio ko sina od ra's al ghula. Em šta bi bio veći twist (svi su znali tko je miranda, a od blake su očekivali batmana/robina), imalo bi smisla jer al ghul je imao sina na kojeg nije bio previše ponosan, em šta bi levvit bolje odglumio od mirande. Ali to sam samo ja :D

Marvin OCX
30-11-2012, 11:37
Pa naravno da bi ti bio loš film. Meni je isto tako hrpa filmova loša sada s iznimkom par klasika koji su mi i dalje odlično kao prije. To ako ti je bio film loš idi ga ti napravit bolje je nešto najretardiranije ikad i koliko god bio lud i glup, nisam na toj razini da to napišem :D Pa da, pogledaš drugi put i imaš kompletniju sliku, može ti bit bolji ili lošiji, sve to stoji, ali da se od ocjene 5 spusti na ocjenu 0 je ludost (ovo nije upućeno sgt.bullu, već i mnogim drugima koji su prije hvalili film i onda počeli pljuvat po filmu) i to unutar par mjeseci. I da, zadnjih 5-6 godina oscar ima malo dobrih filmova, doduše ima i odličnih. Već vidim da ove godine pobjeđuje film Zero Dark Thirty ko šta je pred par godina pobjedio Hurt locker, jer ipak, to je film o lovu na osamu.

A čuj, slobodno kritiziraj. Film je amaterski iz razloga šta sam ja amater. Ne može se od mene očekivati da s prvim filmom napravim kandidata za oscar. Snimanje filmova je ko seks. Prvi put većinom bude loš. Sve šta više jebeš, to si bolji.

Stoji to oko jebavanja al ne treba preskakati drkanje...
Jer imam osjecaj da ti razmisljas kao Ed Wood i da smatras sitnicama neke jako bitne stvari u filmu. Nije isto naredat hrpetinu pokretnih slika koje ce gledaoca natjerati da razmislja i dodje do odredjenih zakljucaka i naredati drugu hrpetinu pokretnih slika koje ce probuditi emociju. Ovaj zadnji batman i likovi u njemu ne bude ama bas nista. Gledas film apsolutno ravnodusan. Ako poredis ulogu i lik jokera i Bane-a ili cat woman i ako nisi primjetio jebeni kanjon u razlici u kvaliteti jbg onda.
I ja sam se zanimao za reziju i na vrijeme odustao kad sam shvatio koliki umjetnik moras biti da "pogodis u centar" i napravis apsolutno najbitniju stvar u filmu(za koju si i sam reko da je nema u filmu ) a to je atmosfera, i da je odrzis identicnom cijelo vrijeme jer u suprotnom ce gledaoc imati osjecaj da gleda vise fazlicitih filmova u jednom.
Pulp fiction je gomila debilnih dijaloga u sustini i bilo ko ga moze snimiti kao takvog ali zasto je onda to tako prokleto dobar film?
Zbog originalne i prejake atmosfere koju je skoro nemoguce opisati ali je tu,nozem se moze rezati.
Mozes hvatanjem pravih kadrova dok snimas svadbu ili djeciji rodjendan napraviti kasnije da to izgleda krajnje uznemirujuce za gledati,David Lynch je karijeru napravio na tome. To su sitnice povezane medjusobno koje grade maestralno lijepu ili ruznu cjelinu. I ono sta razdvaja velike od malih filmova su sitnice. Zadnji batman je kostur od filma. Ima pricu, ima likove i ima sve sto jedan film mora imati ali sve je to jako siromasno na "sitnicama" koje su najbitnije a ne nebitne kako kazes.
Recimo Cat woman mi je ubola u centar sa prvom scenom i momentom kad je skuzila da ju je Wayne skuzio,pokret ociju i dva muzicka tona u pozadini sa onim njenim "uups" su odisali wicked sexipilom koji cat woman mora da ima. Kasnije ga vise nigdje nema. I zato je ona kao lik bespotrebna i jako losa. Losa jer nema tih sitnica od po 2 sekunde jer ih je jako tesko prikazati u filmu pogotovo ako nemas ideja. Batman je jos i daleko ali daleko najlosiji lik u filmu. A likovi su samo jedan od dijelova koji cine ukupnu atmosferu i filing koji je u ovom filmu mlak.

Aerial
30-11-2012, 11:46
Pod "atmosfera" zapravo mislite na "noć", jelda?

Aerial
05-12-2012, 17:28
https://www.youtube.com/watch?v=dhCbj0LyHpg

aubožjumater :pray: :pray:

(in case you missed it (https://www.youtube.com/watch?v=xaVf6sxBSYk))

W3DR4N
05-12-2012, 17:38
Ne kužim. Glupo je.

Kid A
05-12-2012, 17:46
Presmijesno

Bara
09-12-2012, 11:48
Preglupo kao i film :D

Maloki
09-12-2012, 12:54
:D :D

Aerial
09-12-2012, 13:03
:D :D :D

Kid A
09-12-2012, 13:10
O_o ^^

StormCr0w
09-12-2012, 16:55
xD

Dreamer Deceiver
09-12-2012, 18:01
:3

R@pt0r
18-12-2012, 03:12
fLFAXvFYhsE

:pray: :pray: :pray: :pray:
Ovo totalno ide za ringtone! :D
Sry ako je već neko postao.

mravojed20
18-12-2012, 09:19
:pray:

Dugo nije bilo nečeg ovako zakon. :D

Death By Sexy
18-12-2012, 10:30
20x na repeatu sad.

when i say now you say survival
now
now
:)

Bara
18-12-2012, 10:59
KOJI LOL! :pray:, smeće film ali dobar beat

Aerial
18-12-2012, 11:10
..... who has that? ಠ_ಠ

Horny Devil
18-12-2012, 11:17
Šteta što ovo nije stvarno u filmu...

flander
18-12-2012, 21:21
61ta8lhLX60

R@pt0r
19-12-2012, 13:45
fLFAXvFYhsE

:pray: :pray: :pray: :pray:
Ovo totalno ide za ringtone! :D
Sry ako je već neko postao.
Inaće to je isječak iz ovog videa. :)

IkMPZ7WeDck

Aerial
19-12-2012, 14:17
- this isn't a carrrr
*mortal kombat*
- O_O

:pray:

mravojed20
19-12-2012, 23:16
pre pre savršeno. ma taj glas mi je za slušat cijeli dan :D

Gotham...on your feet. :rotfl:

flander
22-12-2012, 18:26
CIaWo-BlBjs

neznam jel bilo

TeraBajt
25-12-2012, 21:02
napokon pogledo. gg.
rula bejn.

Aerial
27-12-2012, 14:18
Dvoboj kritičara Jutarnjeg: NAJBOLJI FILMOVI 2012. (http://www.jutarnji.hr/dvoboj-kriticara-jutarnjeg--polimac-vs--pavicic---deset-najboljih-dvd-a-/1074000)

Jurica Pavičić:

22. Vitez tame: povratak

Christopher Nolan
SAD

Kao i većina akcijskih spektakala danas, novi Nolanov Batman ima barokno zapetljanu radnju u kojoj se lako pogubite. Film je, međutim, politički dvostruko provokativan. To nije samo prvi američki blockbuster koji dočarava socijalnu revoluciju u SAD-u, nego i film koji uznemiruje ljevicu jer podsjeća na to da su revolucije - okrutne.

Nenad Polimac:

1. Vitez tame: povratak

Christopher Nolan
SAD

Može li hollywoodski blockbuster biti superioran europskim ili azijskim umjetničkim filmovima? Zašto ne, ukoliko osim narativne uzbudljivosti posjeduje i dostatno političke subverzivnosti i dramske slojevitosti. Završni dio trilogije Christophera Nolana o Batmanu filmska je fikcija koja udara na najveće američke paranoje - strah od ekonomskog kolapsa, revolucionarnog prevrata i arapskog terorizma. Teško da bi se neki američki redatelj dosjetio nečeg takvog, no Nolan je obrazovani Englez koji najmoćniju zemlju na svijetu (bar se tako Amerika još uvijek naziva) promatra s distance i precizno ustanovljava njezine najslabije točke. Prošla su vremena dok su Tim Burton i Joel Schumacher serijal o Čovjeku-Šišmišu nakrcali “campom” i ironijom, Nolan smrtno ozbiljno izlaže zbivanja, kao da predložak filma nije strip DC Comicsa o super junaku nego Tolstojev “Rat i mir”. “Osvetnici” Jossa Whedona možda njeguju primjereniji pristup priči o superjunacima, međutim, Nolanov prosede puno će bolje prihvatiti publika koja ne mari za trivijalne sižeje.

Sgt. Bull
27-12-2012, 14:21
/facepalm
Posebno na ovo "Nolan je obrazovani Englez"

Aerial
27-12-2012, 14:25
A ono, dobro je u načelu rekao, samo mislim da je ipak pretjerano stavljati ga na prvo mjesto :D

Sgt. Bull
27-12-2012, 14:29
Jedini razlog zašto se Nolan obrazovao jeste da bi dobio pristup kameri na kampusu fakulteta. Sam je rekao da nije bio bog zna kakav student i da ga studiranje nije apsolutno zanimalo. Also, on je pola Amerikanac obzirom da je dobar dio života proveo u Chicagu i često priča mješanim akcentom. Samim time pola ovog dole teksta je sheeit jer autor ide na pretpostavku da je Nolan extra-super-duper-Britanac-koji-owna-Amere.

Dreamer Deceiver
27-12-2012, 16:00
polimac je inače seronja i ima usrane recenzije. Da ne kažem koliko spojla u njima...

Kid A
27-12-2012, 17:00
Teško da bi se neki američki redatelj dosjetio nečeg takvog, no Nolan je obrazovani Englez..........Nolan smrtno ozbiljno izlaže zbivanja, kao da predložak filma nije strip DC Comicsa o super junaku nego Tolstojev “Rat i mir”.........međutim Nolanov prosede puno će bolje prihvatiti publika koja ne mari za trivijalne sižeje

Eto sva sreca pa sad imamo mesiju Nolana, ne znam kako se ljudima uopce dalo raditi filmove prije njega.
Nepojmljivo mi je da netko jos bude placen za ovakve umne prolive

StormCr0w
27-12-2012, 17:04
Završni dio trilogije Christophera Nolana o Batmanu filmska je fikcija koja udara na najveće američke paranoje - strah od ekonomskog kolapsa, revolucionarnog prevrata i arapskog terorizma. Teško da bi se neki američki redatelj dosjetio nečeg takvog

:rotfl:

Ovaj ko da nije ni jedan film pogledao zadnjih 15 godina.

EDIT:"Obrazovani englez" :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

šcer od SAVE BAĆIĆA
27-12-2012, 17:07
Tip sere bez veze ko i svaki kritičar ali to što se nekolicini glasne manjine nije svidio film, pa

RFZrzg62Zj0

Aerial
27-12-2012, 18:42
Eto sva sreca pa sad imamo mesiju Nolana

Al ne, ozbiljno, je li ima još kakav superhero film sličan TDK serijalu? Mislim, zanima me, da pogledam.

StormCr0w
27-12-2012, 18:44
"Recenzent" ne govori o superhero filmovima, već o cjelokupnoj SVJETSKOJ filmskoj industriji, što je, složit ćeš se, retardirano.

Aerial
27-12-2012, 18:53
Da, istina, po tom pitanju je pretenciozna izjava.

Srle
27-12-2012, 19:21
Ja ne znam kako drugi, ali ja zaista u filmu ne vidim kritiku društva, paranoju kolapsa i slične dubokoumne teme...Ono što vidim je nezanimljiv i predvidljiv film pun rupa u fabuli...Takođe umjesto jednog, batmanovog "imam rak grla", glasa, imamo još jednog, Bane, koji zvuči kao Darth Vader u sezoni alergije...

Hexfire
27-12-2012, 19:29
Meni je pak Baneov glas jedino što valja u trećem dijelu. Jako mlak završetak trilogije, dosta slabiji od oba prethodnika.

Srle
27-12-2012, 19:35
Mene je njegov glas iritirao dok je imao monologe na stadionu i ispred Blackgatea... predugo traje da se glumac izgubi u svemu tome i nekako postaje piskutav...

StormCr0w
27-12-2012, 19:37
+1

Nisam pogledao film, ali ono što sam vidio iz raznih clipova iritira.