Log in

Pogledaj cijelu verziju : StarCraft II prodan u više od 3 milijuna komada

IgGy
05-11-2010, 14:52
Evo dobrih vijesti za Blizzard, ali i dobrih vijesti za PC gaming. Očito je kako je PC gaming još uvijek prilično dobro i zdravo jer se StarCraft II prodao u više od 3 milijuna primjeraka. To je još jedna poruka developerima i izdavačima kako je itekako moguće postići uspjeh s PC ekskluzivom, no u tom slučaju, baš kao i za ekskluzivu za konzole, i za PC je potrebno dobro uložiti u marketing i promociju, a ne je pustiti na tržište totalno nezamijećeno (ovdje mislimo na tebe Ubisoft). To, i naravno, osigurati da se igra može pokrenuti na nekoj "normalnoj" konfiguraciji.

W3DR4N
05-11-2010, 14:54
Jel to jedna od one sve skupa dvije PC ekskluzive izašle 2010. godine?

IgGy
05-11-2010, 14:56
http://adrianwerner.wordpress.com/games-of-2010/

W3DR4N
05-11-2010, 15:26
Oprosti, zaboravio sam BugBits, igru u kojoj mravinjak braniš od ostalih buba. To će oživjeti platformu. :thumbs2:

IgGy
05-11-2010, 15:34
Hpa, gledaj, za razliku od ekipe na PlayStationu 3, PC gameri bar imaju nešto za igranje.

flander
05-11-2010, 15:38
ma Blizzard su lopovi i kradu pare na sve strane, od kad su sa Aktivižnom se ujedinili Blizzard je sranje, žali Bože budale koji igraju njihove igre....puj puj...

:gitara:

Deadwalker
05-11-2010, 15:41
Joj, opce je poznato da Wedran cijeni jedino novac. Ako nije u produkciju uloženo nekoliko 100-na milja dolara, igra ne valja.

Arbiter of Change
05-11-2010, 16:30
Wedran se prisjetio potisnutih sjećanja kako su ga miš i zvučnici zlostavljali dok je bio klinac pa je sad sav protiv PC-a.
Radije uzimam PC ekskluzive koje će se u MP-u igrati duže od mjesec dana, za razliku od konzolaških naslova s MP-om.

keko
05-11-2010, 16:54
Opa, opa, hvala na linku Iggy (mislim na ovaj games of 2010.). Ima dosta igara koje su me zainteresirale, sve redom od manjih proizvođača. A sad, dalje na proučavanje liste.

Deadwalker
05-11-2010, 16:57
Wedran se prisjetio potisnutih sjećanja kako su ga miš i zvučnici zlostavljali dok je bio klinac pa je sad sav protiv PC-a.
Radije uzimam PC ekskluzive koje će se u MP-u igrati duže od mjesec dana, za razliku od konzolaških naslova s MP-om.

Čovjek je rob trendova na tržištu. Njemu bi uz dobru reklamnu kampanju prodao "sušilicu" pomoću koje mozeš instantno napraviti iz običnih šljiva one suhe.

bezimeni
05-11-2010, 17:21
Jel to jedna od one sve skupa dvije PC ekskluzive izašle 2010. godine?

Između ostalog i rade na full HD rezoluciji te su igrive sa mišom i tipkovnicom za razliku od igara sa plastičnih kutijica , koje koštaju ko svetog petra kajgana (mislim na igre ali nije da su i konzole nešto jeftine s obzirom koliko su već zastarjele ) i namijenjena su za djecu do 12 godina , te eventualno za njihove roditelje koji počinju sa rekreativnim gamingom i nisu čuli/vidjeli za bolje .

Aral
11-11-2010, 07:37
GG Blizz, nek ta brojka samo raste. I nek D3 isto tak dobro prođe.