Pogledaj cijelu verziju : World of Tanks
DJ Not Nice
02-12-2010, 17:01
Kad bude novi update, sredinom ovog mjeseca koliko se sjećam.
Morph_OS
02-12-2010, 18:12
Sav cu exp lupit u neki french tank :rotfl:
DJ Not Nice
02-12-2010, 18:25
Tak treba : )
sickpetey
02-12-2010, 18:49
......
Ali nam ne dolaze još francuzi, osim ako ne propuštam nešto :S
Enivej, ja si planiram uzeti KT-a opet, JT-a također,ISU definitivno, možda P2 ako mi se dadne, S-51 ili Objekt 212 nisam još odlučio i ako ostane išta IS-4 ili koliko se mognem njemu približiti.
Imam oko 1.2 mil xpa nadam se da će to biti dovoljno ^^,
SharpDressedChevap
02-12-2010, 21:04
Ja brijem da bi mogao do IS-7 i još bi mi mnogo ostalo :)
Al uglavnom, jedva čekam isprobat njemačke lovce (JagdPanther i Ferdi)
DJ Not Nice
02-12-2010, 21:16
Ja brijem da ću ići na fran. tenk PE N-IS, super tenk sa dobrom penetracijom, nebitno dali je veći kalibar il manji.
No naravno, veoma je bitna tehnika i taktiziranje.
SharpDressedChevap
03-12-2010, 13:32
Novi rekord, 9 uništenih tenkova, naravno AT-1 :)
Kupio sam S-51. Am disappoint. Preciznost je NULA naspram SU-26ice, kut gađanja je MNOGO niži, tako da je ciljano područje trostruko duže od tenka kojeg gađam, a kut paljbe je ULTRAUZAK.
blood4me
03-12-2010, 21:31
Hhhh...
Bajdevej, oce heavy tenkovi bit brzi od ISova?
Inace nakon wipea uzimam IS 7 fakjeaaa ;D
SharpDressedChevap
03-12-2010, 21:41
Da sam na tvom mjestu radije ne bih. Reparacije su ogromne i bolje ti je uzeti IS-3 ili IS-4 da se izvježbaš sa heavyijima prije IS-7 jerbo to nije tenk koji ćeš tako puno voziti kao ostale.
Inače, Boz, probaj Hummela. To je i TD i SPG u isto vrijeme, agilan, brz, BOG.
Boz, nabavljaj 203-icu odmah, nenormalna razlika, ja ga danas uzeo, prva borba odmah 4 killa, radi bolesnu štetu i precizniji je, premoćna stvar :D
Izgrindaj kako znaš i umiješ :P
Al top je mrcina, iako reloada oko minutu splash mu je toliki da bez problema tuče po dva tenka ako su imalo blizu :D
Meni kao najbolji tenk sad izgleda t30? Možda će ga nerfat poslije patcha ali onaj oklop ne može star trek fotonski torpedo tako lako probiti...
blood4me
04-12-2010, 14:23
koliko je brz T30 vise ko IS ili se vuce ko KV?
sickpetey
04-12-2010, 18:30
Vuce ko tanker
Morph_OS
06-12-2010, 10:39
NOB planira otvoriti wot sekciju kada igra krene live.
Problem je sto trebamo najmanje jos 14 ljudi da bi sekcija funkcionirala kako treba i da se mogu odrzavati warovi.
Trenutno nas ima oko 5. :rotfl:
Ako je netko zainteresiran..
http://www.mrcine.org/boards/index.php?app=uportal
SharpDressedChevap
06-12-2010, 11:27
Pa evo ja bih htio, pošto je većina ovog foruma odustala prošli put u zadnji čas.
snowblind
06-12-2010, 12:20
Prijavi se kod nas na forum i ispuni prijavu onda. A jel se zna otprilike kada taj patch sa cw modom treba doć?
blood4me
06-12-2010, 13:20
Eo ja sam se prijavio ^^
sickpetey
06-12-2010, 14:42
Meh mozda budem ako Boz bude,tak da vidite KV special task force :D
blood4me
06-12-2010, 14:47
Haha btw. zaboravih updejtat...
Sada trenutno Vozim KVa, KV-1Sa i KV3a.. svi tenkovi su mi pre... najdraze mi skidat one leoparde na velike udaljenosti, jer nea do tog feelinga kad ga skines sa drugog kraja mape ^^
DJ Not Nice
06-12-2010, 16:23
D real Leo drajver si neće dopustiti da ga netko skelji s velike udaljenosti, a kamoli izblizine ^^
sickpetey
06-12-2010, 18:06
D real Leo drajvers su ponekad tolko zauzeti dodganem teammatesa da se ponekad zabiju u moj KV..and than iI laugh..while I move my turret..slooowllllyyyyy
croat1gamer
06-12-2010, 18:38
Te moram podsjetiti kad sam kruzio dobrih par minuta u A-20 dok si se sloowly okretao? :)
SharpDressedChevap
06-12-2010, 20:02
Nabavio sam T-43, ono predobar tenk.
sickpetey
06-12-2010, 20:54
Te moram podsjetiti kad sam kruzio dobrih par minuta u A-20 dok si se sloowly okretao? :)
Ti se nisi zabio pod punim gasom ko debil u moj front hull XD
Bump (http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/21965-wot-newsletter-xmas-special/)
Prokleto se moram namučit da dođem do tog Panthera, predobro izgleda
blood4me
22-12-2010, 19:47
Ja cekam sad da dodje full verzija.. Lejm mi vako nekako igrat.. Ili mozda da pricekam da dodje wipe pa onda..
Dosadili mi ovi tenkovi.. ja bi nekon td-a igro sad.. fun fact..
Jucer prvi put igrah sa tdom (panzerjager mislim..) i imadoh 5 killova ;D
SharpDressedChevap
22-12-2010, 19:48
Bump (http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/21965-wot-newsletter-xmas-special/)
Prokleto se moram namučit da dođem do tog Panthera, predobro izgleda
Zašto nikoji link koji linkate od foruma ne radi?
"Sorry, we couldn't determine bla bla".
blood4me
22-12-2010, 19:51
loginaj se.. meni proradio kad sam se log ino
SharpDressedChevap
22-12-2010, 20:26
Što je najgore i jesam ulogiran.
Also u PIČKU MATERINU, update je sutra :
http://forum.worldoftanks.com/index.php ... ntry306009 (http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/22207-release-of-v0627-update-scheduled-on-december-23rd/page__pid__306009#entry306009)
A meni fali još 100k xpa za Panthera novog i još više od toga za Objekta 704 :(
SharpDressedChevap
24-12-2010, 00:40
Ja i Jopax upali u jebeni Tank Company, a kako je awesome bilo uh :D
Nek vam Jopax priča, ja sam još uživljen :)
Moramo se skupiti za ovo, prezabavno je, savršeni balans je negdje oko 12-13 igrača sa uglavnom t-7-8-9 tenkovima, teško da se išta može suprotstaviti tome, pogotovo ako ja uzmem mog finog ISU-a koji fino jebe mamicu Mausu i pojede ga za doručak sam samcat >:3c
SharpDressedChevap
24-12-2010, 01:10
Skupio fini exp. za danas, imam oko 67k expa a treba mi 80. Mogao bih ja to na Badnjak, ionako nemam ništa pametnije radit.
blood4me
24-12-2010, 01:36
De ajmio se dogovorit pa da se skupimo ;D
http://pix.sparky-s.ie/89133.jpg
http://lh5.ggpht.com/_MP1P_P_PlEw/S9IMWJ3q6FI/AAAAAAAABUc/NsTm4NRABBE/Camisa%20Fuck%20Yeah%20Mini.jpg
SharpDressedChevap
25-12-2010, 13:48
Izgleda jebački :D
Nego, ispizdio sam sa novcem, prodao sam T-43 i IS kako bih skupio pare za IS-3 ali mi i dalje fali nekih 400k. Niš, sutra ću convertat gold u pare i malo izgrindat i nabavit tu malu zvijer konačno :D
SharpDressedChevap
25-12-2010, 17:31
Dabl post, ali DOBIO SAM FAKING IS-3
Ono, sakam još u njemu i u konstantnom sam minusu kad igram s njim ALI ONO, IS-3 JEBOTE.
Arbiter of Change
27-01-2011, 15:31
Open Beta počela, a datum izlaska igre će biti otkriven za neka 2 tjedna.
http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game ... ences.html (http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/544/view/news/read/19415/World-of-Tanks-Open-Beta-Commences.html)
SharpDressedChevap
27-01-2011, 18:58
Jel igrate još? Izmjenio sam dosta tenkova, a igra je stvarno broken na momente... spotting i balansa je na trenutke užas.
Presto igrati zbog nemjerljive količine frustracije i neznatne količine balansa.
Ja sad uletim nekad samo da dnevni dupli bonus pokupim, nedavno je bio i onaj 5x na xp i lovu pa si imam tri t9 tenka i pomalo se zajebajem sa ruskim mediumima :)
Pro n00b
12-02-2011, 19:40
A eto malo mi je čudno da nitko ne otvara temu za ovu igru koja ima preko milion igrača ( tj . accounta). Super zarazna, još je u open beti - za mjesec dana ide u retail.
Ima jako puno hrvata koji igraju, a i drugih balkanaca tak da uvijek ima dosta ekipe za zajedničku igru. Za nekih 2-3 mjeseca dolazi i clan wars s kojim će guilde se borit za Eu teritorije , nešto kao u EVE-u.
F2p zasad skroz, kad izađe također će bit FTP al će se plaćat 10 $ za premium account koji daje više xp-a i creditsa, iako se može i bez toga doć do tier 5 ili 6 tenka bez problema. zasad postoje ruski, američki i njemački tenkovi uskoro dolazi i francuski i britanski tree.
Stvarno odlična igra, sa jako lijepom grafikom- ima još nekih problema sa balansom i invisible tenkovima ali devsi rade na tome ukoliko im je za vjerovat.
Evo tu je dosta dobra recenzija koju sam našao na nekom srpskom sajtu : http://www.benchmark.rs/benchmark-testo ... tanks.html (http://www.benchmark.rs/benchmark-testovi/gejming/opis-igre-world-of-tanks.html)
Evo i official tutoriala :
0SsRYLjR4NA
YbyURS54mF4
probajte ovo, bit ćete oduševljeni- ja nisam nikad igrao zarazniju igru.
Gets really old really fast. Pogotovo kada T2 tenk sa sretnim pucnjem ubije vozača T7 heavy tenka. Onak. Nasumično.
Previše retardluka u igri.
Ispričavam se, inače ne radim ovakve shutdown postove, ali sam dosta vremena izgubio na ovu glupost dok je bila "ranija" beta, u nadi da će RNG retardacije i gluposti sa detekcijom nestati. Ali devovi su se u međuvremenu izjasnili da se nasumične stvari ZAKON i UZBUDLJIVE! le sigh
Pro n00b
12-02-2011, 20:01
Ne -T2 tenk ne može ni uć u istu borbu sa t7, osim ak je u platoonu sa tierom 8 ili 9 recimo što bi bilo ekstremno glupo. a i da uđe , ne može ni ogrebat tier 7. Vozim tier 10 tank tak da imam dosta iskustva i znam dobro šta može koji tenk. Jedini koji su unbalanced i OP su ruski tenkovi, ali ništa što se sa malo skilla ne može pobjedit.
pogotovo u company battles i clan battles kad dođu, jer ove random battles i nisu u konačnici ono na šta se igra fokusira.A ove invisible tenkove bi sljedeći patch trebao popravit, kolko piše na patch infou. S obzirom da je igra do prije 2 tjedna bila u closed beti, izgleda odlično i stvarno ima jako malo bugova. Može jedino postat bolja , naravno ako će devsi slušat igrače.
ja igram nekih 3 mjeseca i zasad sam jako zadovoljan igrom.
Igram negdje od devetog mjeseca, igra je dosta zabavna ali može biti iznimno frustrirajuća, zato sam si našao par zabavnih tenkova i sa njima derem stalno, jebeš t9-t10 mrcine kad je t5 borba najzabavnija
Ne -T2 tenk ne može ni uć u istu borbu sa t7, osim ak je u platoonu sa tierom 8 ili 9 recimo što bi bilo ekstremno glupo. a i da uđe , ne može ni ogrebat tier 7. Vozim tier 10 tank tak da imam dosta iskustva i znam dobro šta može koji tenk. Jedini koji su unbalanced i OP su ruski tenkovi, ali ništa što se sa malo skilla ne može pobjedit.
Nemože penetrirati oklop nikako, ali zato HE municija može bez jednog jedinog postotka učinjene štete strgati podsustav, a AP može bez penetracije ubiti čovjeka. RNG gods.
pogotovo u company battles i clan battles kad dođu, jer ove random battles i nisu u konačnici ono na šta se igra fokusira.A ove invisible tenkove bi sljedeći patch trebao popravit, kolko piše na patch infou.
Već tri mjeseca, bez iznimke, apsolutno SVAKI patch info je imao "fixed view range/ghost/whatever" i slične probleme. Svaki. I niti jedan to nije popravio.
S obzirom da je igra do prije 2 tjedna bila u closed beti, izgleda odlično i stvarno ima jako malo bugova. Može jedino postat bolja , naravno ako će devsi slušat igrače.
Igra je iz closed bete izašla u Rusiji prije negdje osam, devet mjeseci. Jedini posao koji su u međuvremenu imali su lokalizacija, dodavanje novih tenkova i ispravljanje jednog jedinog retardiranog buga koji još nisu ispravili.
Pro n00b
12-02-2011, 20:35
[quote="Pro n00b":v8spz4u6]Ne -T2 tenk ne može ni uć u istu borbu sa t7, osim ak je u platoonu sa tierom 8 ili 9 recimo što bi bilo ekstremno glupo. a i da uđe , ne može ni ogrebat tier 7. Vozim tier 10 tank tak da imam dosta iskustva i znam dobro šta može koji tenk. Jedini koji su unbalanced i OP su ruski tenkovi, ali ništa što se sa malo skilla ne može pobjedit.
Nemože penetrirati oklop nikako, ali zato HE municija može bez jednog jedinog postotka učinjene štete strgati podsustav, a AP može bez penetracije ubiti čovjeka. RNG gods.
pogotovo u company battles i clan battles kad dođu, jer ove random battles i nisu u konačnici ono na šta se igra fokusira.A ove invisible tenkove bi sljedeći patch trebao popravit, kolko piše na patch infou.
Već tri mjeseca, bez iznimke, apsolutno SVAKI patch info je imao "fixed view range/ghost/whatever" i slične probleme. Svaki. I niti jedan to nije popravio.
S obzirom da je igra do prije 2 tjedna bila u closed beti, izgleda odlično i stvarno ima jako malo bugova. Može jedino postat bolja , naravno ako će devsi slušat igrače.
Igra je iz closed bete izašla u Rusiji prije negdje osam, devet mjeseci. Jedini posao koji su u međuvremenu imali su lokalizacija, dodavanje novih tenkova i ispravljanje jednog jedinog retardiranog buga koji još nisu ispravili.[/quote:v8spz4u6]
Nisam baš ziher al mislim da t2 ni nema HE ammo, tak da teško može oštetit jači tier.
A ako gledaš neki tier 5 koji koristi HE da ošteti tenk 2 ili više tiera od sebe, ne vidim ništa loše u tome jer bi inače bio beskoristan.
evo što sljedeći patch donosi u vezi spotting problema :
Visibility and spotting system are being worked on. Below are some details.
* Overall performance if the system will be optimized so as to consume less server resources
* The rate of visibility checks will see significant increase (approx 3-5 times more frequent)
* The number of "hard points" (special spots are verified during visibility checks and located on the vehicles) will be increased several times. That is supposed to make visibility mechanics more accurate and credible when determining sight between tanks.
* The number of visibility "sight lines" each vehicle emits is going to be increased several times. Small objects (posts, stones, bushes etc) won't affect visibility mechanics the way they do it now, their influence is to be reduced.
* "Camo" or visibility values are going to be reconsidered to reflect actual vehicle size and engine specs. Currently there is some mismatching, especially with German vehicles.
* "Post-firing" visibility will be systematized and redesigned according to gun specs
* ETA is to be announced.
Tak da mislim da će se stvari popravit jer su počeli slušat igrače konačno. Uglavnom otvorio sam ovaj topic da pokažem igru onima koji još nisu igrali, tko god proba sigurno se neće razočarat.
DJ Not Nice
12-02-2011, 20:37
viewtopic.php?f=7&t=41754&start=0&hilit=World+of+tanks (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=7&t=41754&start=0&hilit=World+of+tanks)
blood4me
12-02-2011, 22:54
Presto igrati zbog nemjerljive količine frustracije i neznatne količine balansa.
^This
Mozda pocnem dok igra izadje iz bete...
SharpDressedChevap
12-02-2011, 22:55
Stari igra više nego ja, ja ponekad zaigram na T23/T29/Jagdpanthera.
Pro n00b
13-02-2011, 08:59
Ah my bad, nisam ni vidio da postoji tema. Logično mi je bilo da je topic u online gaming ili MMO pdf-u.
Anyway jel ima neki cro clan koji misli igrat clan warse ? Ja znam samo rage, cro army clan i neke manje. Ja isto nemam baš volje sad igrat dok ne bude wipe jer dam isprobao sve što me zanima, pa ne vidim smisao igrat.
snowblind
13-02-2011, 17:56
Mrcine imaju wot sekciju, al isto se ceka da izade full verzija. Ako nademo dovoljno ljudi igrati cemo cw, za sada nas je jedno 7 il 8.
SharpDressedChevap
13-02-2011, 19:10
Evo prodao sam IS-3 - uopće nije zabavan tenk.
Sad se zajebavam uokolo sa M3 Stuartom i PzKpfw III/IV - ako ništa drugo, ova igra je blesavo zabavna u malim tierima :pray:
Da, Sherman mi je trenutno naj tenk, ono samo letim okolo i raznosim stvari, a ako me stavi u veći tier, onda idem u čoporu sa nečim većim i koristim zaklon i nindža taktike, bez problema tučem velike tenkove, pogotovo ako su vozači kukavice ili glupi, ono IS-3 stoji parkiran i prima granate koje mu troše po 10% umjesto da se malo pomakne, riskira još jedan pogodak i one shotta me, naravno onda mi dođe potpora koja primi par pogodaka dok ga ja stučem sa 80% na nula :>
blood4me
19-02-2011, 16:58
Eo instaliravam opet WoT..
Samo jedno brzo pitanje.. El bilo reseta onog?
Ako da, heavy tenkovi bolji njemacki/rus/americki?
Pro n00b
19-02-2011, 17:00
Nije bio reset, hard wipe je za mjesec dana kad igra izlazi iz bete. Što se tiče balansa tenkova zasad je sve isto ko i prije.
blood4me
19-02-2011, 17:01
Znaci ruski ftw? ^^
El ima neki bonusi ili nesto na sto bi trebao posebno obratit paznju?
Pro n00b
19-02-2011, 20:45
Ništa, jedino što se sad dobiva 250 golda po danu. Uzmi T -54, IS-7 ili object TD, rusi su preglupo jaki.
blood4me
19-02-2011, 20:45
Ma ganjam sad prvog IS-a..
Inace igram sa KV, KV-1s i KV3...
Fali mi jos 5k expa za IS >.<
Morph_OS
12-03-2011, 15:10
www.mrcine.org (http://www.mrcine.org)
Igrat ce se ural steel 60,a kasnije u full verziji clan warovi.
Ako ste zainteresirani mozete se prijaviti na link gore. Nakon prijave morate pricekati jedno vrijeme da dobije pristup wot dijelu foruma.
Vidimo se! :)
DJ Not Nice
12-03-2011, 19:02
Kad je hard wipe?
SharpDressedChevap
12-03-2011, 19:18
Non-stop ga pomiču - sad je najavljen za kraj ovog mjeseca.
DJ Not Nice
18-03-2011, 09:24
http://game.worldoftanks.com/news/gener ... ks-release (http://game.worldoftanks.com/news/general_news/world-tanks-release)
12.4 full release.
SharpDressedChevap
18-03-2011, 09:38
Ma neznaju ni oni sami kad će izać, ova igra sve više ide kvragu.
DJ Not Nice
01-04-2011, 13:19
Ri051Su polufinalu, Moskva je sve bliže i bliže : )
DJ Not Nice
15-04-2011, 17:25
Igra tko? Ja sam na pol puta za tier 7, imam malih poteškoća na tier6..nemam vremena igrati! xD
Ja lagano derem par tenkova odjednom, uglavnom su mi T2 i T3, plus onaj gift premium koji je teško sranje, al dobro dođe za neku bržu lovu X)
Pro n00b
15-04-2011, 23:48
Ma sranje je bez premiuma. Skoro pa mi dođe da uninstaliram. Kad dođe neki posao, možda ću i platit, ovako stvarno nema smisla bez premiuma.
DJ Not Nice
09-05-2011, 05:11
Ev, ja nisam igrao jedno dva tjedna, manjak vremena kao i prije.
No uspio sam dogurati PzIV na 100% posade i 100% skilla, isto važi i za Tiger, te PzIII.
Unaglavnom, da oživim temu;
http://i227.photobucket.com/albums/dd158/ErvinCRO/World%20of%20Tanks/shot_002.jpg
1vs1 okršaji sa njihova 4 najbolja tenka.
Na kraju sam ostao sam protiv njih četvero, od toga 2 full upgrade PzIV.
Dok ovo čitate stavite play na sljedeću stvar koja se konstantno vrtila na ripitu tokom bitke;
1fT2bfMI3f0
Odmah da se ogradim, pjesmica je o ljubavi prema Lore (šumarevoj kćerki : )S) i datira daleko prije WW2.
Uništio sam 3 tenka te mi je ostao PzIV kojeg sam uspio skinuti na 45% dok sam se zabavljao sa BT7 (uspio sam ga nasamariti tak da sam krenuo prema desnoj strani kuće, a kak je bila mal veća udaljenost nestao sam mu sa radara te je mislio da ću nastaviti tom stranom, ubacih u rikverc i izletim mu sa druge strane..naravno, nije se nadao tome), pred kraj sam išao u cap puštajući PzIV da mi priđe, no, otišao je i on na cap jer je znao(ja se nadam) da tak može izmusti draw, nakon pitanja tima smijem li krenuti na njega prvi odgovor je bio "go and get some!"(nije! al bi bilo kul da je) nakon čega krenuh na PzIV napuštajući cap, nakon minutu/dvije naguravanja sa njime skinuh ga ^^
1. hitcem me pogodio te skinuo na 7%, 2. hitac sam mu navukao u prazno nakon čega sam ga pogodio i spustio ga na 4%.
Postavio sam se agresivno zbog mogućnosti da će krenuti na mene te iskoristiti vrijeme mog reloada u svoju korist, na svu sreću bejtao je te se počeo povlačit prema drugoj strani kuće.
U tom trenu ubacujem u rikverc i stajem pod boljim kutem naspram kuće što on i nije baš učinio, na taj način je meni ostavio prostora za grešku, no također i prostora da ga uništim bez izlaganja sebe opasnosti : )S..i tak, opalih i gotovo.
Za ostale tenkiće mi se neda pričati iako je bilo sa ovim drugim PzIV čak i zanimljivije : D
Geju, mene ne ide baš tako dobro, većinu ovih super bonusa što imamo ova tri dana sam potrošio na jako loše bitke :I
Ali gura se, sad ima StuG-a, fali mi još malo za 75-icu, isto tako i na Pz4, trenutno skupljam lovu za Priesta te lagano grindam za KV-a i Shermana, uglavnom je veselo, osim kad je ili tim totalno retardiran ili me baš neće taj dan pa ili stalno gorim ili eksplodiram bez razloga.
croat1gamer
09-05-2011, 14:12
E, jel napravljen server wipe i jel mogu korisiti svoj stari acc? Mozda budem opet isprobao; ako nadem za linukse.
Da, igra je aktivna kojih mjesec dana, acc bi ti trebao biti tu, samo nisam siguran dali ima verzija za bilo što osim za winse
Pro n00b
09-05-2011, 18:45
Ja dok nisam imao premium, odustao sam od igre skoro, no sad s premiumom ide puno lakše. IS se vozi i T-35. Sve osim rusa igrat nema smisla.
Pa ne baš, svaka nacija ima svoje OP i UP tenkove, i svi su različiti što se tiče stila igranja, tako da su mi rusi dobri što se tiče heavija (i to ne svih) dok im je ostalo više manje meh (osim t8-9 TD-a)
DJ Not Nice
09-05-2011, 19:27
Ne zaboravi na ruski med T-54..
Tegla Ajvara
09-05-2011, 19:38
jel ima king tiger u igri?
http://www.ioffer.com/img/item/961/130/25/TnyuX6jpf8qDbta.jpg
Forengner
09-05-2011, 19:39
Ima.Verovatno.To je ipak jedan od najpoznatijih tenkova Drugog Rata.
Tegla Ajvara
09-05-2011, 19:50
i najjaci 8)
Ovisi kako definiraš snagu tenka.
Forengner
09-05-2011, 20:21
Ali ima taj:
http://i250.photobucket.com/albums/gg264/rjbouw/kingtiger/octopustiger.jpg
JA JA JA KRUSCHEN ZIE DIE SCWAJNEN!!!HHHUUAHHEHHUU
Forengner
09-05-2011, 20:28
Failstika!
http://www.google.com/imgres?imgurl=http://i11.photobucket.com/albums/a187/joeytega/Failstika.jpg&imgrefurl=http://www.jimgoad.net/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi%3Fboard%3Dnews%3Baction%3Ddisplay%3Bnum%3 D1270339099&usg=__rDlqFUPQ5HAzd6F7T7-_8IQKKZw=&h=375&w=500&sz=48&hl=en&start=0&zoom=1&tbnid=VKIBm3iNyRfloM:&tbnh=151&tbnw=201&ei=QUDITcisGMfLswaVpaXaAw&prev=/search%3Fq%3Dfailstika%26um%3D1%26hl%3Den%26sa%3DN %26rlz%3D1C1GGGE_enRS409RS409%26biw%3D1440%26bih%3 D785%26tbm%3Disch0%2C100&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=139&vpy=4&dur=998&hovh=194&hovw=259&tx=182&ty=132&page=1&ndsp=27&ved=1t:429,r:0,s:0&biw=1440&bih=785p
Pro n00b
09-05-2011, 20:37
Ima.Verovatno.To je ipak jedan od najpoznatijih tenkova Drugog Rata.
Samo što se u WOT-u igraju i prototipovi razvijani nakon rata , tako da je KT , nažalost na višim tierima, kanta za napucavanje.
Ovaj je strah i trepet najveći :P
krQtU_dPZFc
Forengner
09-05-2011, 20:40
A dobro sad,Staljin tenk je po defaultu najjaci.
Tegla Ajvara
09-05-2011, 21:23
Ovisi kako definiraš snagu tenka.
jak oklop, jaka topcara
negdje je spomenuto da taj zavrjedi 6 komada T-34 tenka
najjaci za bitke na otvorenom polju
ima na youtubu neki domumentarac o njemu, govore onjemu ko o bogu
Dakle ignoriraju njegovu cijenu. Kill ratio je bio oko 9:1, ali je bio oko tridesetak puta skuplji od ostalih tenkova...
Tegla Ajvara
09-05-2011, 22:43
rekli su da je skup i da je skupo odrzavanje, al to je normalno, os imat masineriju - onda plati
al ovo je tenk svih tenkova 8)
http://www.filrobb.com/ArtWork/Generals/CCG36_Overlord.jpg
rekli su da je skup i da je skupo odrzavanje, al to je normalno, os imat masineriju - onda plati
al ovo je tenk svih tenkova 8)
http://www.filrobb.com/ArtWork/Generals/CCG36_Overlord.jpg
http://images.wikia.com/supcom/images/4/4f/UEFT4Fatboy.jpg
croat1gamer
09-05-2011, 23:18
I dalje smatram da je ovo najsmexy tenk. (http://media.moddb.com/images/groups/1/3/2074/command_conquer_red_alert_2_conceptart_3NDCA.jpg)
Al totalno bih obozavao da omoguce moddanje u ovakve grdosije. :)
http://www.hyperscale.com/galleries/2002/images/t54th_3.jpg
/thread
DJ Not Nice
10-05-2011, 00:05
M3 Lee, ODVRATNO!
Stepbrother of TDs, kopile prokleto!
Danas smo imali 2. fajt za ovaj turnir što se trenutno održava u čast "Viktori Deja", pobijedili sa 2 naspram 0, isti rezultat je bio i jučer.
Sutra je trebao biti 3. no ekipa protiv koje smo trebali igrati je diskvalificirana radi kempanja..odnosno niti jedan tim nije dobio bod.
sickpetey
10-05-2011, 07:00
@Ajvar- kopija apocalypse tanka :/
Anyway Boz da mi ponovo pokrenemo naš KV special task group :D?
Necu te više napucavati u kanister goriva matere mi.
Koliko god primamljivo zvučalo opet pucat u ljude iz point blank udaljenosti sa artiljerijskim topom, fakat mi se ne da :p
A ja skoro pa dobio KV-a opet :<
A vama dvojici ne vjerujem više, ako nećete biti cijelo vrijeme ispred mene ne igram sa vama
sickpetey
10-05-2011, 13:55
Šta smo ti mi napravili? Ja i Boz smo bili team mates za poželiti.
Da, najbolji trollcannon tagteam ikada!
croat1gamer
10-05-2011, 14:02
Good times. :)
sickpetey
10-05-2011, 14:05
Sjecas se kad smo KVa napadali sa 4 onih prvih tenkica sa noobcanonima?
croat1gamer
10-05-2011, 14:08
As i said, good times. :)
E, tko je od vas bio lako zapaljivi? Sjecam se tocno da sam nekoga od vas skoro pa svaki put iz prvog (slucajnog) pogotka zapalio.
Jel se moze sada igrati u platoonu bez koristenja premiuma, ili kakovec; ono, da se mozemo skupiti kao u cb.
sickpetey
10-05-2011, 14:14
Ne to sam bio ja.
Boz me jednom sa KVom pogodio iza ledja i odnjeo mi 20% pa sam stao i kao preko skypa mu reko da je na njemu red.
I opalim ja bezveze i nastavim kad ono Boz se dere "JEBEMU SVE"
Kad ono slucajno sam mu kanister strefio i lik je izgorio i otišo u zrak XD....AL TO JE BILO SASVIM SLUČAJNO MKAY?
Al zapravo brijem da si meni palio opremu u tenku smrade jedan :P
DJ Not Nice
10-05-2011, 16:26
As i said, good times. :)
Jel se moze sada igrati u platoonu bez koristenja premiuma, ili kakovec; ono, da se mozemo skupiti kao u cb.
Nop, no sad nedavno se dijelio gold i likovi iz klana su nabrali tih kodova milju..al doslovno.
Jedan kod = 1250 golda
No imaš "tank company" gdje se skupi vas par i odigrate uobičajenu partiju na izabranoj mapi do određenog broja bodova.
A gleda se tier tenka.
Kodovi?
Ja koliko znam imaju svakakve ove akcije ali da se baš dijele kodovi nisam znao :/
Nego, ja se također sjećam kada su ona dvojica igrali tko će prvi penetrirati jopaxovog KV-a, nije baš najbolje završilo :P
sickpetey
11-05-2011, 11:14
Lažove ja i Boz smo se vozili nevino u svojim malim artiljerijama a ti si nas bez ikakvog razloga ubio.
I zbog toga smo izgubili :(
Ja sam još tada bio u prcknedli dvajsšestici, ako se ne varam...
Obojica ste ih vozili, i sjećam se panike i histerije dok se masivni turret KV-a rotirao prema vama ^^
sickpetey
11-05-2011, 12:44
Zato si ti team killer i gorjet češ u paklu :(...jos si bio švabo
croat1gamer
11-05-2011, 14:15
Totalna je zabava kad jurcas u A-20 oko KV'a, ispucas dobrih 120 rundi te mu skines samo 10%. 5-10 minuta sam kruzio oko tebe.
Good times.
Al prezestoka je panika kad ti netko drugi sjebe gusjenice i ti mozes samo gledati u KV'ov turret kako se okrece prema tebi. :)
DJ Not Nice
11-05-2011, 14:39
Da, dijelili su kodove koji su donosili 1250 golda, ruski M3 tank (USA tank kao poklon rusima), te +1 mjesto u garaži.
Ekipa iz klana se nakupila i do +15 kodova po osobi.
Derpe gan na KVu totalno rula, baš je onak Balkaniše gan!
Koji tenk ste koristili/te kao mani mejker?
A ako nekog u kojem slučaju zanima klan, te aktivno sudjelovanje u svakodnevnim game natjecanjima, a tako i turnirima nek mi se slobodni javi ; )
croat1gamer
11-05-2011, 14:59
Citava njemacka AT linija koju sam otvorio (do Jagdpanthera) i A-20.
Low tier tenkovi su odlicni za exp collecting. Posebice ako zavrsite sa Marder II u u MS-1/Loltraktor matchu. (Citaj, stalno prva tri mjesta na listi :) )
Al opcenito, low tiersi su mnogo interesantniji od high tier borbi.
DJ Not Nice
11-05-2011, 15:57
Za moni farming koristim PzKpfw IV sa zadnjim topom, probijam tier8 sa boka bez problema.
U što me viši tier baci to sam sretniji, odnosno više love dobijem, a tako i expa.
Također je i Marder II, a tako i Stug dobar za farmanje.
Tu je naravno i KV, no on mi je nekak nepokretan i rađe igram sa Pz IV.
sickpetey
11-05-2011, 16:15
Za moni farming koristim PzKpfw IV sa zadnjim topom, probijam tier8 sa boka bez problema.
U što me viši tier baci to sam sretniji, odnosno više love dobijem, a tako i expa.
Također je i Marder II, a tako i Stug dobar za farmanje.
Tu je naravno i KV, no on mi je nekakSnepokretanSi rađe igram sa Pz IV.
Ne kad te frend konstantno gura ili ti prijeti vatrom :D
croat1gamer
11-05-2011, 16:54
Eda, jel jos uvjek kempanje prvih 5-10 minuta na high tierovima?
Prezirem takve matcheve, nekako mi je draze tank rushanje, ili makar nekakvo kretanje.
DJ Not Nice
11-05-2011, 17:07
Pa, ovisi sve od tima do tima, npr. ja obavezno se skempam na nekom mjestu i čekam da skaut il med otkriju što.
Pogledam di se tko kak rasporedio, mal si posložim taktiku in da hed i krećem.
Najčešće se igra u platunu sa frendačima iz klana tak da nemamo problema s kempanjem, krećemo se konstantno i pokrivamo, te ujedno i povlačimo za sobom ostale.
No kažem ti, sve ovisi od bitke do bitke, i naravno, mape.
Oh da! KV s većim tier motorom može nagaziti po gasu : )
Baš mi je žao što nisam igrao prije sa vama da se kreveljim : DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ja bi volio u klan, samo sad nemam previše vremena ni pristupa kompu.Također ako viška kod imate nebi bio na odmet ekstra slot u garaži ^^
DJ Not Nice
11-05-2011, 22:57
Slobodno mi okelji svoj nick ovdje pa budem rekao da te dodaju, il pak sam se odi đojnati na WoT stranici, traži LSD.
Moraš biti spreman na ogromnu količinu drkanja i korištenja TS3.
Kasnije kad te prime ti dam ostale podatke.
Ajd,
nadam se da se vidimo uskoro.
DJ Not Nice
11-05-2011, 23:35
Trailer za nadolazeći update..
0b5A8GfPj-g
Sviđa mi se glazba, podsjeća na C&C malo ^^
A što se tiče farmanja love, onaj gift Sherman i štug otkako ima 75-icu, jako fina parica ako uradim bilo šta, i m37 zna biti dobar ali on malo puno ovisi od tima :/
DJ Not Nice
12-05-2011, 23:03
Večeras mi istječe 1. mjesec primijuma : (
DJ Not Nice
17-05-2011, 08:16
Danas stižu dvije nove mape;
Mountain Pass i Prairies.
Te tucet novih tenkića;
Lowe, KV-5, Object 261, Gw-E serie, T-92, KV-13, Pz38NA.
v.0.6.4. update donosi;
http://game.worldoftanks.eu/in_development
DJ Not Nice
18-05-2011, 20:28
Kak vam se čine stvari sa novim pečom?
..dosta su toga popravili i izmijenili.
sickpetey
18-05-2011, 21:36
Meni se cini da si ti sam tu :(
Pro n00b
19-05-2011, 05:15
Kak vam se čine stvari sa novim pečom?
..dosta su toga popravili i izmijenili.
Ona mapa steppes mi je super, onu planinsku novu još ne kužim baš.
Ovi premium tenkovi novi su fenomenalni- LOWE zarađuje minimalno 50 k i kad izgubi, jedini što su ipak 30 eura što mi je ipak malo preskupo atm.
Uglavnom spotting system i dalje katastrofalan- gađa me aufsb sa 20 m i nestane, balans i dalje sranje -4 t8 na jednoj strani protiv 4 t7 na drugoj a nisu u platoonu.
Ne sviđa mi se ni onaj ghost mod ( il kak se već zove) kad pogineš, a i ono što možeš stavit da ti se tenk ne zatrese kad te pogode- totalno nerealno i glupo.
Uglavnom nisu niš pametno popravili, osim par kozmetičkih gluposti. Ono najvažnije i dalje ne valja.
EDIT : Da skoro sam zaboravio, lag je gori nego ikad a i loadanje na početku mi je uvijek duže nego što je bilo prije. I ono kad si u garaži a tenk dođe iz borbe i ekran ti se zacrni na 2 sekunde, pa ako si nešto tipkao u chat ti pol riječi proguta.
DJ Not Nice
19-05-2011, 08:26
Sve što si napisao je istina, osobito mi je zasmetalo što su maknuli vibraciju ciljnika pri pucanju il pogotku.
Mislim, može se to uključiti no čemu da sebe zakinem za tak neš.
Neki dan sam imao dilej nekih 2sec, strašno!
Uglavnom, da, što se tiče estetike i zvukova, doista su ogroman korak napravili, no server im je totalno u kurcu.
Meni novi apdejt radi kurčeve kad sam u sniper modu, pucao ja ili neprijatelj poprilično su velike šanse da će mi se čitav ekran zacrniti na par sekundi.Osim toga nisam primjetio velike razlike u spottingu, novi pagorki je sasvim dobar, steppes je kemperska mapa na razini malinovke a onu treću nisam probao još.
DJ Not Nice
19-05-2011, 09:17
Steps je sasvim oK, nije baš toliko kemperska kao što se čini.
Dovoljan je platun po boku i 2 tenka u sredini da se probije.
DJ Not Nice
20-05-2011, 00:36
LSD je danas odigrao svoju prvu bitku za regiju i izvukli smo pobjedu.
Regija se drži, a goldi se pune : )
Jope, javi mi se na PM sa nikom ak te i dalje zanima klansko igranje,
također, ak nekog zanima nek se slobodno javi.
zdravoj!
DJ Not Nice
23-05-2011, 21:12
viewtopic.php?p=1478252#p1478252 (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?p=1478252#p1478252)
..čekirajte : )
I mali update, danas osvojena druga regija : ))))))))))))))))))))
DJ Not Nice
09-06-2011, 20:21
fnR-11SyYTk
sXpjezVfswg
JwFEaM7L7vY
DJ Not Nice
10-06-2011, 00:20
http://i.imgur.com/2NUNm.jpg
DJ Not Nice
10-06-2011, 23:03
29U1Q_PZR-o
..zurenje upočetku u TD xD
Kako se lik sašio to nije istina, pravi rus XD
DJ Not Nice
29-06-2011, 11:37
Novi update;
4aKEop8R1GM
DJ Not Nice
07-07-2011, 15:19
Sa sljedećim updateom bi trebao doći 2-man platoon za non-premium usere.
DJ Not Nice
17-07-2011, 13:53
World of Tanks dobiva retail inačicu koja će koštati 20$ (zaokruženo), još nije potvrđeno što će sve biti u retail verziji, no, možemo se nadati nekom premium tenku, te pokojem goldu.
DJ Not Nice
19-08-2011, 01:10
Ez7juVSxICA
DJ Not Nice
22-08-2011, 06:12
Do 03:23.
1g5zNA5mBUg
DJ Not Nice
22-08-2011, 12:11
ZFU9EspBhpI
DJ Not Nice
14-10-2011, 17:11
FLQFmqzEOVs
DJ Not Nice
22-11-2011, 19:34
RIdldIEx_SU
Igrate li još uvijek ovo? Kupio sam T-34 i oduševljen sam, tko želi udružiti snage?
SharpDressedChevap
01-01-2012, 22:41
Igram, uzeo malu pauzu od igre jer mi se gade developeri i balans, a i ne da mi se grindat VK3001(H) :(
Ja sam se ubio dok sam prešao A-20. To je tenk za čelične živce. Ali zato sad teče med i mlijeko, upravo završio sa 5 killova i 19k creditsa. I 900 expa. :)
SharpDressedChevap
01-01-2012, 23:24
Ne znam, ja s onim imbecilima ne mogu igrat. Nisam ni ja nešto ali brate 90% igrača su idioti :(
Ja igram po pravilu "slijedi najtežeg tenka". Vučem se iza njega i služi mi kao zaklon i često uspijem ukrasti kill. T-34 je moneymaker.
SharpDressedChevap
01-01-2012, 23:40
Ja koristim PzKpfw IV... i super mi je tenk, nego ima neki zajeb kod preciznosti, projektili nestaju prečesto i iritira me. Imam jako malo Sniper awardova i hit ratio mi je oko 45% zbog ovoga...
Igram pretežito njemačke tenkove, od Rusa sam uzeo jedino KV zbog još jednog slota u garaži. Pokušavam i gurat američke lovce, zasad sam na T40 (onaj howitzer ima najsporiju brzinu projektila... ikada...) i mislim tu napredovat negdje do onog T25 AT. Ruse ne igram osim T-127, predobar je.
Meni je cilj i bio T-34 kad sam se natjerao ponovno igrati. I nisam pogriješio. Sljedeće na listi mi je full upgrejdati T-34. Sve consumablese i mountove pokupovati i imati uber killing machine. Imam problem kada je PzIV u duelu sa mnom, jednostavno slabo penetriram sprijeda ali ako ga uhvatim iza gotov je za 3 sec.
Ja još ponekad bacim rundu, puno rijeđe u zadnje vrijeme, čekam francuze valjda, i da T34 postane premium, ako hoćete ekipu za igrati samo se javite, nick mi je isti, ili nađite neki od domaćih klanova (DISCO!), dobra zajebancija i uvijek je tu netko za igru ^^
SharpDressedChevap
02-01-2012, 16:23
Ja sam i dalje PanzerRage, idem baš sad malo igrat, nemam pametnijeg posla.
Zar će T-34 postajati premium? :S
Večeras u 11:59 ću u ovoj temi ostaviti poziv za gejmanje. Tko bude želio igrati nek posta, čekam igrače do 00:10.
SharpDressedChevap
02-01-2012, 18:56
Ja mislim da je T34, a ne T-34.
Ja mislim da je T-34.
http://wiki.worldoftanks.com/T-34
EDIT: i malo sam zakasnio, tko će igrati?
Nope, Američki T34 T9 tank će postati premium T8 tank u 7.2 patchu navodno, to se trebalo desiti prošle godine ali eto nije iz nekog razloga :S
DJ Not Nice
03-01-2012, 15:58
Nađite si neku dobru ekipu za igrati, kad kažem dobru mislim na ekipu koja zna što radi. Dakle, kvalitetni igrači.
Ja evo već igram od CBete, ako vas nešto zanima, slobodno pitajte.
Želite neki savjet kako igrati sa pojedinim tenkom, pitajte.
Zanima vas neki tenk, pitajte.
Uglavnom, na raspolaganju sam vam u vezi sveg i svačeg.
Pa nije mi problem ni pucu popušiti ako ste lepi.
Evo ja igram sa T-34 i tražim ekipu za igranje. Reci mi kakvih prijedloga imaš za ovaj tenk jer planiram samo ići dalje sa ovim tenkom, sve do T-54. Isplati li se?
Bi li želio popušiti moju pucu Zis 57 mm?
SharpDressedChevap
03-01-2012, 16:56
Tu sam i ja sa svojim vjernim Pz IV i T-127 :D
Koji ti je nick da te addam da bacimo sad jednu?
SharpDressedChevap
03-01-2012, 17:38
Rekao sam već, PanzerRage.
DJ Not Nice
03-01-2012, 21:46
Reci mi kakvih prijedloga imaš za ovaj tenk jer planiram samo ići dalje sa ovim tenkom, sve do T-54. Isplati li se?
Igraj sa Zis4 topom.
Ako želiš do T54, morati ćeš do nejga igrati još sa T 34 85, T43, te T44.
T43 će ti sada dobiti u sljedećem patchu mega top koji je predobar tako da će ti biti mnogo lakše i veći gušt igrati sa njime.
Znači nimalo nisam pogriješio što sam pošao ovom granom tank treea :)
croat1gamer
04-01-2012, 00:46
E, kakva je uopce igra sad, u usporedbi sa CB?
DJ Not Nice
04-01-2012, 02:25
Ogromna razlika.
croat1gamer
04-01-2012, 02:41
Moze malo detaljnije?
DJ Not Nice
04-01-2012, 03:01
Ima neš da te zanima?
..mogao bih nabrajati do sutra : D
croat1gamer
04-01-2012, 03:16
Kreni. Imam cijelu noć. S:D
DJ Not Nice
04-01-2012, 05:59
Plagijatoru jedan! : P
..budem ti danas tokom dana napisao sve lijepo.
DXV59J2CTWc
A reci mi o kakvom si topu pričao za T-44?
DJ Not Nice
02-02-2012, 14:27
7.2 update, novi tenkovi, nove mape.
qy1jMUv_N4w
Čekaj, šta to čujem, popravili su engine?
Jel i dalje retardirana količina nasumičnih "bounce"ova i "overpenetration"a? Jel mehanika artiljerije i dalje mutava? Jel se i dalje Trollcannon reloada pola minute?
Basically, jel se isplati opet krenut igrat ovo?
SharpDressedChevap
02-02-2012, 16:01
Ne.
DJ Not Nice
02-02-2012, 18:02
Da s ekipom.
Done.
Jeli WoT još uvijek besplatan?
Zadnji put sam igrao dok je beta bila :P
Jeli se oni credits moraju uplaćivati, ili se dobivaju igranjem?
josip_kraš
02-02-2012, 22:17
Da, besplatan je a creditsi i experience se dobivaju igranjem.Iako možeš i uplatiti.
o tsar, pa ti si ziv :D
igra je besplatna,neznan kako je bilo u beti al sad imas creditse i gold ako se ne varan(ne igran dugo i sad mi je bloka mozak :P)
creditse dobijas u bitkama i trosis na nove tenkove,municiju i pojacavanje tenkova, ne da mi se pisat sad sve privilegije premium usera al igrivo je bez golda..
Pro n00b
03-02-2012, 05:20
Igram igru jako dugo, pa ću vam reć da ako želite malo ozbiljniji engame igrat- dakle CW trenutno - morate imat gold, jer do tiera 9 i 10 nećete doć bez premiuma. Ako želite igrat onako casual do tiera 6 ili 7 , može se i besplatno.
Naravno gold se može osvojit u raznim nagradnim igrama ili eventovima koje wargaming održava dosta često, ali za to vam treba puno sreće. Eventualno ako vaš klan drži teritorije na CW mapi, možete dobit gold- malo bolji klanovi daju igračima i plaću s kojom si mogu platit premium account.
Ali sve u svemu , za nekakav endgame,gotovo je nemoguće igrat bez premiuma. Ali 10 eura nije uopće puno za ono što ova igra pruža, naravno ima još uvijek puno mana , ali ako zaigrate clan warse ili TC (tier 8 mi je posebno zabavan) vidjet ćete koliko je igra zabavna ( za razliku od randoma u kojem se često gube živci zbog ogromne količine noobova, afkera i raznoraznih idiota).
eto, nadam se da sam pomogao malo.
a koje su prednosti premiuma?
Pro n00b
03-02-2012, 09:12
50 % više xp i 50 % više kredita zarađuješ nego bez.
Možda ti se i čini moguće bez premiuma doć do tiera 10 , ali bez premiuma ćeš sa tierom 9 svaku partiju završavat s minusom u kreditima, jer je trošak popravka tenka i granata veći nego što možeš zaradit bez premiuma. Teoretski je moguće doć do t10 bez premiuma ali bi trebalo odigrati nekoliko tisuća partija sa nekakvim tier 5 moneymakerom samo da skupiš 6 miliona kredita za t10 tenk + još nekoliko stotina parija s tim t9 da otključaš t10 tenk uopće. Vrlo bolan proces, gotovo nemoguć- ja barem ne znam nikog tko je došao do tiera 10 bez premiuma, a igram još od bete.
Ako već nemaš love probaj doć do nekakvog tier 6 ili 7 bez premiuma pa onda kupi mjesec dana prem i grindaj cijele dane- može se tako stić do t9 ili 10. Ili , kao što rekoh igraj polako, casual sa nižim tierima besplatno- i oni znaju bit dosta zabavni, pogotovo sad kad postoji team company sa tier 4 ili 6 tenkovima.
U svakom slučaju preporučujem klan i platoone, jer ti je 10 puta lakše grindat tenkove s nekim, nego solo.
aj dajte nickove low tieri :)
SharpDressedChevap
03-02-2012, 11:18
PanzerRage.
A čuj, moguće je sve bez premiuma. Al jebeno bolno.
Meni su švabe sad prioritet i igrm da se zabavim, što je nekad užasno teško postići.
meni je nick isti ko na forumu, pocea san sa svabama, pa prisa na ruse, onda rjesio americke tank destroyere do wowerina jer mi se cinio dobar, a sad iden opet na ruse, al sad sa druge strane, na bt 7...al daleko najbolji mi je PzII, njega ne prodajen za nikakve pare :)
Wasteful
05-02-2012, 12:03
Bacite pogled na ESL-ov podforum. Dodan je World of Tanks na Hrvatski ESL gdje možete igrati 1v1 medium i heavy, 3v3 i 7v7 laddere :) Biti će i raznih kupova sa ingame nagradama. U nedjelju je opening cup 7v7 :)
viewtopic.php?f=121&t=46626 (http://pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=121&t=46626)
DJ Not Nice
05-02-2012, 14:42
Prijavljeni.
SharpDressedChevap
05-02-2012, 14:44
Ja sam glup pa ne razumijem ništa pročitano. Koji tieri igraju, gdje se prijavljuje, na ESL ili ovo drugo? Jel to nešto ko klanska borba?
zaviri onda tu, imaš sve o ESLu kao takvom i kak šljaka: viewforum.php?f=121 (http://pcplay.hr/forum/viewforum.php?f=121)
DJ Not Nice
05-02-2012, 18:50
mZhMcxEJ_iw
..pogledajte i njegove ostale videjčeke.
SharpDressedChevap
06-02-2012, 15:02
50% jeftiniji neki tier 7 tenkovi, isto tako i equipment. Najbolje je sad sve pokupovat, najskuplji sad koštaju 250.000 i isplati se. Već mi je skoro svaki tenk nakrcan s rammerima i ostalim :D
DJ Not Nice
26-02-2012, 21:31
\o/
BEXtnHO49Rk
bezimeni
26-02-2012, 22:25
Zaigrao i ja danas po prvi puta .Jako zarazno i jako zabavno .Multi kakav mi baš paše .Možeš u miru taktizirati , pripremiti se za borbu , nanišaniti , pobjeći ali i poginuti .Imam dobar osjećaj simulacije ali je dalje arkadno igriva .
josip_kraš
04-03-2012, 10:26
50 % više xp i 50 % više kredita zarađuješ nego bez.
Možda ti se i čini moguće bez premiuma doć do tiera 10 , ali bez premiuma ćeš sa tierom 9 svaku partiju završavat s minusom u kreditima, jer je trošak popravka tenka i granata veći nego što možeš zaradit bez premiuma. Teoretski je moguće doć do t10 bez premiuma ali bi trebalo odigrati nekoliko tisuća partija sa nekakvim tier 5 moneymakeromSsamo da skupiš 6 miliona kredita za t10 tenk + još nekoliko stotina parija s tim t9 da otključaš t10 tenk uopće. Vrlo bolan proces, gotovo nemoguć- ja barem ne znam nikog tko je došao do tiera 10 bez premiuma, a igram još od bete.
Ako već nemaš love probaj doć do nekakvog tier 6 ili 7 bez premiuma pa onda kupi mjesec dana prem i grindaj cijele dane- može se tako stić do t9 ili 10. Ili , kao što rekoh igraj polako, casual sa nižim tierima besplatno- i oni znaju bit dosta zabavni, pogotovo sad kad postoji team company sa tier 4 ili 6 tenkovima.
U svakom slučaju preporučujem klan i platoone, jer ti je 10 puta lakše grindat tenkove s nekim, nego solo.
Lol'd. Do milijuna sam s Pz4 (75mm L/70) došao za nekih 150 bitaka.Računaj da sam creditse trošio i na upgradeanje topa, kupole i ovjesa (suspensions, jel).Pomnožimo to sa 6 i dolazimo do brojke od 900 bitaka za 6 milijuna creditsa.Ajd zaokruži na 1000 da ti bude lakše. Kakvih nekoliko tisuća bitaka? Najgore je zapravo skupiti expireance a creditsi uopće nisu problem. :?
Anyways, trenutno imam VK3601, Pz4, Tigra, Tetrarcha, SU-26 i D2.
Cilj mi je trenutno doći do long 88 s Tigrom, a onda se neću žuriti na KT.Ići ću na Francuze, Nijemci su mi dosadili. :)
Pro n00b
04-03-2012, 11:23
[quote="Pro n00b":lj01a9om]50 % više xp i 50 % više kredita zarađuješ nego bez.
Možda ti se i čini moguće bez premiuma doć do tiera 10 , ali bez premiuma ćeš sa tierom 9 svaku partiju završavat s minusom u kreditima, jer je trošak popravka tenka i granata veći nego što možeš zaradit bez premiuma. Teoretski je moguće doć do t10 bez premiuma ali bi trebalo odigrati nekoliko tisuća partija sa nekakvim tier 5 moneymakeromSsamo da skupiš 6 miliona kredita za t10 tenk + još nekoliko stotina parija s tim t9 da otključaš t10 tenk uopće. Vrlo bolan proces, gotovo nemoguć- ja barem ne znam nikog tko je došao do tiera 10 bez premiuma, a igram još od bete.
Lol'd. Do milijuna sam s Pz4 (75mm L/70) došao za nekih 150 bitaka.Računaj da sam creditse trošio i na upgradeanje topa, kupole i ovjesa (suspensions, jel).Pomnožimo to sa 6 i dolazimo do brojke od 900 bitaka za 6 milijuna creditsa.Ajd zaokruži na 1000 da ti bude lakše. Kakvih nekoliko tisuća bitaka? Najgore je zapravo skupiti expireance a creditsi uopće nisu problem. :?
Anyways, trenutno imam VK3601, Pz4, Tigra, Tetrarcha, SU-26 i D2.
Cilj mi je trenutno doći do long 88 s Tigrom, a onda se neću žuriti na KT.Ići ću na Francuze, Nijemci su mi dosadili. :)[/quote:lj01a9om]
Daj prvo nabavi tier 10 pa onda pričaj , jer puno toga ne znaš. Tier 10 i bez premiuma zna izgubit i to dosta love, popravak i granate na t10 su ultra skupe a ako nemaš premium ti je gotovo nemoguće igrat t10.
Veliš da si milju i pol zaradio. A ne računaš da ti svaki tenk iznad t7 obavezno mora imat rammer koji košta 500 000, a poželjne su i ventilacije , GLD ili stabiliser. Ja se s premiumom mučim pokupovat equipment na svim tenkovima, a imam preko 8600 bitaka sa win ratiom ukupnim 57 % i sa loweom odigranih 920 partija. Zato molim te, prvo dođi do nekog top tiera pa onda pričaj- trebaš još puno špinata papati.
josip_kraš
04-03-2012, 19:43
Daj prvo nabavi tier 10 pa onda pričaj , jer puno toga ne znaš. Tier 10 i bez premiuma zna izgubit i to dosta love, popravak i granate na t10 su ultra skupe a ako nemaš premium ti je gotovo nemoguće igrat t10.
Veliš da si milju i pol zaradio. A ne računaš da ti svaki tenk iznad t7 obavezno mora imat rammer koji košta 500 000, a poželjne su i ventilacije , GLD ili stabiliser. Ja se s premiumom mučim pokupovat equipment na svim tenkovima, a imam preko 8600 bitaka sa win ratiom ukupnim 57 % i sa loweom odigranih 920 partija. Zato molim te, prvo dođi do nekog top tiera pa onda pričaj- trebaš još puno špinata papati.
Tu se slažem-imam puno špinata papati. :D
Iako sam daleko od T10 vidim već da će biti zanimljivo. U Tigru s jednim killom i 5 oštećenih jedva da mogu pokrpati popravke i municiju.U slučaju ako me unište i još izgubimo.Tako da praktički s Pz4 financiram Tigra. :wink: Da ne spominjem da je Tigar stock osim L/56 88.A taj top na njemu stvarno saka.
SharpDressedChevap
04-03-2012, 22:03
Najgluplje je žuriti na neki tenk, gotovo svaki tenk je najbolje polako prelazit (osim 38 nA i još nekih bisera). Ja trenutno imam Traktora, Pz IV, Leoparda, VK 3001 H, VK 3001 P, Stug III, Tetrarcha i KV. Polako ideš. Otključaš sve module. Već sam otključao 3002 DB, još nekih 10k za Panthera. 3601 H ostavljam za kraj, na njemu ću grindat Tigera, a sad na 3001 P idem na Tigera P. Paralelno s tim igram malo TD liniju i nekad (ali jako rijetko) SPG liniju. Ostale nacije ne igram, osim KV-a koji mi služi za onaj slot i da otključam KV-3 za još jedan slot :D
Meni se nije svidilo. Na početku se bitke odvijaju jako sporo, svi oko mene imaju brži tenk (valjda treba upgradeat nešto? ali nemogu nikog dobit pa nema para za upgrade) a čim otkrijem centimetar tenka izvan bilo kakvog covera, dobijem odma granatu i gotovo. Neznam uopće kako dobit vremena za naučit nišanit kako treba kad zaginem čim vidim protivnika (a ponekad ga ni ne vidim)
Pro n00b
05-03-2012, 03:12
Meni se nije svidilo. Na početku se bitke odvijaju jako sporo, svi oko mene imaju brži tenk (valjda treba upgradeat nešto? ali nemogu nikog dobit pa nema para za upgrade) a čim otkrijem centimetar tenka izvan bilo kakvog covera, dobijem odma granatu i gotovo. Neznam uopće kako dobit vremena za naučit nišanit kako treba kad zaginem čim vidim protivnika (a ponekad ga ni ne vidim)
Mislim da ti u sljedećem patchu koji bi trebao svaki čas izać izlazi ingame tutorial koji bi trebao pomoć novim igračima dosta.
A i inače te prvih 20 partija ili tako nešto baca uvijek protiv isto tako totalnih početnika tako da te u početku ne bi trebali baš nešto ownat , jer su to sve isto tako početnici ko i ti.
Ako ne znaš baš nišanit dobro, probaj sa auto aimom- dupli desni klik na tenk, to bi ti trebalo pomoć u početku dok ne naučiš ciljat.
A savjet za preživljanje nekakav generalan : nikad ne idi nikud sam, ako si slabiji tenk pogotovo, uvijek prati neki jači tenk , nikad ne izlazi iz zaklona ako vidiš da te neki tenk cilja, jednostavno ga spotaj i pusti artiljeriji ili jačim tenkovima da odrade posao do kraja- takvom igrom si vrlo koristan svom timu koliko god slab tenk imaš.
josip_kraš
05-03-2012, 23:49
Sam tenk na otvorenom je mrtav tenk. Vidjet ćeš da se svi drže grmlja i covera.
Sam protiv više tenkova nemoj ništa pokušavati bez pojačanja. Drži se u skupinama jer sam možeš malo učiniti.Sudjelovanjem u bitci dobivaš creditse i expireance.S prvim kupuješ opremu a drugim je researchaš kako bi je kupio.Desni klik na tenk u garaži i research. Stock oprema ne vrijedi ničemu.
Igro danas. Došo do T4 jednom i T3 4 puta. Igra je i dalje govno.
DJ Not Nice
25-05-2012, 14:24
no u.
Počeo opet pomalo i kupio Hetzera. Zanimljivo malo govno, nema sredine, ili me ubiju na početku odmah ko žohara ili ubijem ja 3-4. Naravno ovo drugo ako me zapadne niži tier od običnog matchmakinga. Igram sa 10.5 HE jer ne vidim smisao u onom 7.5.
Igra je dobra, ali definitivno trebaju poraditi na razdoblju kada si opremio svog tenka, te grindaš da otključaš sljedećeg u nizu. Creditsi i nekako ali exp ide veoma sporo.
Frost Commander
26-05-2012, 20:37
Igra nema niti malo milosti prema novim igračima.
DJ Not Nice
26-05-2012, 21:36
..a ono.
ima neko key za world of warplanes betu?
Prebacio sam se sa German destroyera na američke i prezadovoljan sam s mojim M18 Hellcatom. Cepa sve u živo meso.
šcer od SAVE BAĆIĆA
01-08-2012, 09:22
Radovi na serveru su u tijeku a novi patch će biti nakon toga pušten.Naravno kada svi navale brzine će biti u banani .Evo vam direktni link za skinuti;
http://forum.worldoftanks.eu/index.php? ... oad-links/ (http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/137558-075-patch-full-client-download-links/)
Arbiter of Change
01-08-2012, 14:25
Patch je live za EU verziju.
http://worldoftanks.com/news/1453-75-re ... -downtime/ (http://worldoftanks.com/news/1453-75-release-and-server-downtime/)
http://worldoftanks.com/news/1446-75-update-note/
tqIIjwyaWjw
btw i ja igram sa ekipom...
7.5 mi osobno nije donio ništa zanimljivo, jadno mi je što kineski tenkovi nisu omoguceni i da jedva cekam update sa fizikom :)
Rideru aj me dodaj ingame nick Macolla. Ja igram najviše solo, i zato mi je 43% win sa M18. :(
Ocito liše pratiš skupinu :) ja imam po 60ak posto a vecinom igram sam i zapravo stalno ginem.. ^^
Dodam te, samo neigram bas cesto...
Usput nove vijesti s fronte: Od subote 04. kolovoz u 08:00h do utorka 07. kolovoz u 08:00h slijedeći bonusi: x3 prva pobijeda dana. PzKpfw IV, AMX 12t, M10 Wolverine i KV-1 zarađuju 200% para. PzKpfw VI Tiger, AMX M4 (1945), T20 i IS su na 50% popusta.
Znaci vidimo se sa PzIV :roll:
SharpDressedChevap
04-08-2012, 09:28
Jedva čekam sjest za svoje VKiće i Pz IV kad sredim komp :)
Jeli imate premium vas dvojica?
SharpDressedChevap
04-08-2012, 13:59
Dobra šala :)
Ak neko nije vidio, pičimo opet sa WoTom na ESL.hr pa dojdite igrat malo jer dijelimo golde za najbolje :)
http://www.esl.eu/hr/wot/news/203072/
Ovo sigurno nečete propustiti http://mmo-balkan.com/world-of-tanks-premium-giveaway/
Markecgrad
16-01-2013, 14:25
Bamp.
Igra još tko ovo? Skužio sam da imam nekakvi 7 day premium pa me navuklo opet na igru :)
Igram ja, još nisam pomako sa T6. Nemoguće koliko ovo treba igrat da bi napredovao...
SharpDressedChevap
16-01-2013, 15:29
Ja bi igrao da mi se komp ne gasi, ali ok je, igra je optimizirana i ide ka boljemu.
Markecgrad
16-01-2013, 17:12
http://i.imgur.com/EUcxn.jpg
Kako fino ide igra sa premiumom. Igram jedva 2 sata i već sam na ovome :)
ajme pa njega sam za 20 minuta otkljuco bez premiuma :)
btw: Klan IRUD regrutira nove clanove... uvjet je barem 50% pobjeda, 1500-2000 partija, tier 6 heavy tenk, 18+ godina, hejtanje poljaka.... aktivnost klana je na dnevnoj bazi, igra se platoon i TC medium, igraci su iskusni, kad se igra onda je win/lose 15-2, 21-3 i slicno... komunikacija se odvija preko fejsa, axona, ingame preko voisa i uživo jer smo gotovo svi iz istog grada... ako imate šta ponuditi javite mi se ;)
SharpDressedChevap
16-02-2013, 14:48
Jel igra još itko?
Evo ja pred koji dan instalirao i probao.
Onak tier I je fun da te navuce, sve super fer pravedno, a poslije te stavi sa tenkovima puno veceg tier-a. Sto nije uopce problem ako si light tenk, ali ako si matilda max brzina 25 na sat i to na ravnom onda se mozes komotno log out.
4 puta za redom rokam u tenka i nista svaki put pogodi, ali kao okrzne, nije probio oklop, a onda on skuzi da ga ja rokam okrene se prema meni opali jednu i bam nema me vise. Pogledam ime vidim naravno tier VI tenk. Da se ovo desi jednom na dan bilo bi super, ali svaka druga ili treca partija je ovak.
Opet da sam laki scout tenk ne bi mi smetalo oni ni ne ubijaju, imaju brzinu i tesko ih je pogodit tak da njima ne smeta toliko ni ako su protiv veceg tier tenka.
Nazalost ni churchil nije nista bajno zapravo jos veca katastrofa jer te trpa sa tier VIII tenkvima iako je navodno borba samo unutar 2 tiera dozvoljena. Churchil je malo bolji nakon upgrade cijevi(pogotovo zadnja konacno uspijes probit okolp i napravit makar neki dmg), ali doci do expa za to je muka. Poraz bez kila je manje od 100 exp, a pobijeda bez kila je opet manje od 200 exp.
Bodove za osvajanje baze je tesko dobit kad je tenk najsporiji, isto vrijedi i za uocavanje protivnika(scout)
Toliko je meh da sam odlucio probat SPG. Ovo je vec daleko bolje opet se desi da roknes nekog tko ima 5% hp nakon pogotka ima 4%, ali to je iznimka u pravilu udara dosta jako. Cak 3 do 4 tenka uspijem unistiti u boljim bitkama. Puno manje frustracije nego s sporim tenkom koji ima shit dmg tj. da budem bas pravedan nie toliko shit dmg koliko je problem u tier-u.
Matilda tier 4 ima 75 oklop okolo, a tier 3 medium ima nekih 13 ili 14, a to je samo 1 tier difference.
Nazalost prednost matildinog oklopa pada u vodu kad se boris sa jacim tierom.
Doduse desilo mi se sa matildom da upadnem u vecinom tier III bitku i 3 tenka oko mene sva 3 sam sredim bez da izgubim 5% hp. Udare oni, ali 0 dmg, a ja njih sa 2,3 hita unistim.
Vjerovatno imaju razlog zasto su tako napravili. Na primjer da se izbjegnu pat pozicije mozda... bubam bezveze recimo jaci tier tenk ce pomoc probit blokadu pogotovo ako artiljerija ne dohvati to mjesto. I sve to zvuci bolje kad se tako gleda, ali nije uopce dobro kad si low tier tenk, vec samo zivciranje i gubljenje vremena.
Dakle igra je i dalje govno?
Zakon.
SharpDressedChevap
21-03-2013, 16:29
U usporedbi s betom, ovo je NIŠTA.
Matchmaking je puno puno bolji, prije bi tier spread bio +-4, sad je +-2. Moguće je sve probit uz malo truda.
Međutim, glavni problem ove igre su Zero dmg pogotci i retardirani igrači. Igra ima NAJGORI community ikad, tko kaže suprotno - laže.
Igram, iako je ponekad stvarno mazohizam.
I da, novi britanski TDovi su OP do određenog tiera. I power creep topovi na njima sa 1750 dmg uz 250 penetracije isto tako uništavaju doživljaj (dobro, imam samo tier 7 ali tako ljudi kažu).
Hehe, pa ja se nekako nadam da ce mi netko reci da sam uzeo najgori tenk u igri ili nesto.
Izdrzo sam ja sa matildom(medium tank max spd 24km/h ) mislio sam novi tenk ce biti bolji, ali Churchil (heavy tank max spd 25.7kmph) nije nista bolji. A treba skupit exp sad opet za novi tenk sa matilde(tier IV) na Churchil(tier V) je bilo 11 500 exp sad gledam s Churchil(tier V) na Churchil CG (tier VI)49 050 exp.
Sa 100 i 200 exp se sporo ide do 49 000, jos ako ne uzivas vec se zivciras jos sporije.
Samo kazem nije sve totalno crno presao sam na SPG(artiljerija) vec sam na tier IV i to je puno bolje.
Nisu ni tenkovi toliko losi. Pogotovo tier I sve super i zabavno. Problem je sparivanje tenkova razlicitog tiera. Pogotov kad si teski(Churchil) ili medium tank(matilda), a spor pa scouting nema smisla.
Edit: @SharpDressedChevap
Pa jel ti 0 dmg pogotci nisu posljedica slabog topa koji udara jak oklop? A to je posljedica razlike u tieru.
Mislim neznam tocno mehanizam igre ali meni ima smisla da sa recimo metkom iz pistolja neces napravit dmg na tenku. I mislim da je to i tu slucaj svaki metak ima onaj dmg i penetraciju. Jednostavno veci tier ima jaci oklop i jaci top, a manji tier sve to ima manje i to je kao da ja idem s tenkom koji ima montiran pistoljcic i poklusavam probit drugima oklop. Ne ide.
Na neki nacim govorimo o istoj stvari. Samo sto ja krivim tier, a ti 0 dmg.
Doduse u pravu si da ja njemu napravim neki dmg makar 1/3 hp, a on meni cijeli to bi bilo podnosljivo ne ib toliko smetalo sto je on veci tier. Kazem desilo mi se da ga pogodim 4 puta i sva 4 puta nista, 0 dmg. Jos vise puta sam dozivio da ga pogodim 3 puta, a 0 dmg. Jednostano to je normalno u igri i jako frustrirajuce.
I to matilda ima vrlo dobar oklop, ali tier VI tenk je probije sa 1 udarcem najvise 2 tako da ta prednost matilde (oklop) ne znaci nista. Jednostavno si SPORA, LAKA i BEZOPASNA meta i nema puno smisla igrat.
Cak sam izdrzo do Churchilla. Posada matilde je na 99% 100% 99% 99% znaci nije ni to u pitanju.
Uglavnom. Sad, churchil je nocna mora dok ne skupis jedno 2 ili 3 upgrade-a topa. Onda konacno pocnes radit dmg. Cak mislim da je onaj prvi top na churchillu isti kao na matildi.
Je. Identican je, evo:
hp 50 50 60
pen 78 121 23
isto i na churchllu, ali kasnije, 15 400 exp, kasnije (skupito sa recimo 150 po 150 bude nekad vise a nekad 30-tak... znaci oko 100 borbi)
hp 135 135 175
pen 145 202 38
SharpDressedChevap
21-03-2013, 17:41
Zero dmg je posljedica jednog od ovoga:
- pogodio si spaced armor (znači, nekakv armor s više slojeva, u biti si probio površinski ali ne i onaj ispod)
- pogodio si neki modul (npr. trackse, kad gađaš IS-3 u gusjenice najvjerovatnije nećeš bouncat, ali nećeš ni dealat damage jer to nije dio tenka koji je vitalan što se HPa tiče (ne govorim ovo općenito, nego samo kad primaš štetu, detrack je opasna stvar) ili top npr, meni se događa na Pz III/IV da mi oštete top a i dalje full HP
- glupi kut pucanja (leti isus krist AMX oko tebe Mach 3 brzinom... pogodiš ga, nula štete, jerbo je valjda čudno naletio)
Matilda ima zakon oklop i owna sve živo kad je top tier (naravno, ako znaš igrat). Kod većih tierova tu je već drugačije.
Kad dođeš na tier 7+ vratit ćeš se kad tad na tier 5 da lovu zarađuješ i bit će ti drago i da vidiš dva tiera iznad sebe - možeš relativno sve probit, što znači više expa, e sad ovisi o tipu tenka.
Zato sam ja išao polako i evo, sad na tieru 7 grindam a usput igram 6 i 5.
Ako hoćeš tip, evo ti: igraj Ruse ako ti je sve ostalo teško, rusi su i dalje lagano OP koliko god drugi tvrdili suprotno. Npr. KV-1 je tier 5 heavy tank i uz pametno igranje nitko ti ne staje na kraj, osim artiljerije i samohodnih topova. Imaju dobar armor i dobre topove, dobru mobilnost i općenito su najbolji. Inače, moj mali sažetak svih nacija:
-Rusi (već sam sve rekao, idealno za njubine i početnike)
-Švabe (mogu da variraju od najvećeg smeća do ok tenkova, ali niti jedna nije truly OP, precizni su i to ti je uglavnom to, imat ćeš puno muka sa 88mm topom na tieru 6 koji slabo probija - igraj samo ako znaš. Hard mode)
-Ameri (najbalansiranija grana, imaju svega i svačega. Jedino T1 Heavy i M6 ne obećavaju, ali je T29 zato zvijer.)
-Francuzi (meh, imaju one revolver topove, ali općenito slabog armora, ali isto bi mogli biti vrlo efikasni ko i švabe u pravim rukama, njih igram čim završim sa švabama)
-Britanci (nemam pojma iskreno, njihovi TDovi su relativno novi i normalno OP, mislim tier 5 i ima 220mm frontalnog oklopa i 110 bočno i odzada)
-Kinezi (najgluplje stablo, nema smisla uopće, stavili su ga tek tako da navuku i kineze da igraju, copycatovi, komunjare ko i Rusi samo slabiji, dobra penetracija)
Nesto si razmisljam na artiljeriji kupit za 500 000 ono da ima -10% aim time. Jel to bacanje novaca ako se uzme u obzir da je tier IV?
Nekako od tenkica lagano odustajem arti FTW.
Stvar je u tom da treba 40k exp za tier V arti pa cu vjerovatno ostat para dana na tier IV sad jel tih 500 000 steta dati?
Inace bih rekao da je, ali posto si mi rekao da cu se kasnije vracat na manji tier razmisljam zasto ne bih uzeo. Em ce igranje bit mrvicu lakse i ugodnije em ce mi dobro doci kad budem trerbao farmat cash. Sta bi ti napravio?
Hvala za savijet o ruskim tenkicima mozda i to probam, ali za sad mi je artiljerija zakon. Tenkici nek se sakriju (doslovce hehe :D )
SharpDressedChevap
22-03-2013, 18:35
Ako planiraš zadržat, zašto ne.
Npr. ja imam od artya Grillea i Hummela. Grille mi je za medium tank company, i ima 100% crew sa camo net, enhanced laying drive i gun rammer.
To, naravno, jeste korisno ali ne u TOLIKO primjetnoj količini. Međutim, razlika 75% posade bez equipmenta i 100% sa equipmentom je velika (reloadanje, preciznost itd.)
Međutim, propustio si equipment discount ovaj prošli tjedan, sve je bilo 50% off :D
I arty ti je ono, nerfana na način da ne dobiva veliki profit (da ne bi svatko igrao arty + zato jer imaš najjači top), ali možeš biti u plusu svakako, uz malo sreće i predikcije.
Uzeo! :)
Bitno mi je ovo sto si rekao da na kasnijem tieru bude puno teze i da se svejedno vracas na manji tier.
A ovo mi je bas super. Ovaj tier i ovaj arti koji imam mi odlican. Mogu zaradit oko 10k nekad malo vise nekad samo 8k novca tak da i to mi je ok, ali najbitnije je da je zabavno. Evo bas sad igrao moj tier 4 arti sredio 2 tier VII tenka jedino kad me stavi s tier VIII tenkovima onda nije bas zabavno. od 3 do 5% sa svakim hitom mogu napravit znaci skroz zdrav tenk ne bi sredio ni da stoji nepomicno, ali rijetko me stavi s tier VIII pa mi je to ok. Razmisljam uzet ono da mi loada brze isto.
E da jos ovo taj kamuflage net imam na tier III arti e sad da li je on stvarno koristan? tj da li te skriva i kad pucas ili to vrijedi samo ako si miran i ne pucas.
Ako pomaze samo kad ne pucas onda mi je to i nije bas korisno. Znam da camuflage net ne pomaze kad se kreces, ali ako ne pomaze ni kad pucas onda sta ce mi to? pa to je onda dobro samo ako nista ne radis.
Edit: mozda mi se samo cini ali kao da se osijeti da brze cilja. Pise da je inace 4 sekunda aim time sa 10% manj trebalo bi biti skoro pola sekunde brze. Jos samo 10% loading i super :)
e da koliko granata ima tvoj arti tier IV
meni je 14 nekako premalo s ovim najjacim topom, inace s onim malo slabijim nosi 24 sto je ok.
Edit2: nisam ni igrao prosli tjedan tek sam ovaj poceo.
i da stavio sam slike u spoiler
evo rezultat borbe danas sa arti protiv tier VII tenikca
http://www.zaslike.com/files/hbknaf0sqhpfu0zvejx.jpg (http://www.zaslike.com/)
http://www.zaslike.com/files/7yc0pt07cljwhmkgeuf0.jpg (http://www.zaslike.com/)
http://www.zaslike.com/files/fmxgpslaakh7h7qult3o.jpg (http://www.zaslike.com/)
SharpDressedChevap
22-03-2013, 20:30
Camo net ti je samo kad stojiš (možeš primjetit kako ikonica dolje postane zelena nakon nekog vremena u kojem se ne mičeš) i ofc. daje 25% bonusa za camo, i to je vrlo korisno imati na scoutovima te TDovima, ali i za Arty nije loš.
Npr. ako scout projuri kraj tebe i ne skuži te šanse su da te nije ni spottao, ili jednostavno te ne napada. Da bi to još dodatno osigurao dok si iza grma, staviš camo net. Simple as that. Naravno kad ispucaš metak camo se razbije do nule pa se opet polako vraća na staro.
Međutim, korisno ti je mijenjati lokacije nakon ispucane granate da te ne bi njihov arty skužio i uništio. To je ukratko counter-arty (to ja volim radit :)) i uglavnom se svede na gledanje protivničke baze i traženja tracera (tj. vidiš obrise granate koji lete iz neke pozicije). E sad, to je isplativo samo ako je stalemate ili baš imaš vremena na bacanje pa sad gledaš gdje je njihov arty. To se ugl. svede na buljenje u grmove i mjesta gdje arty obično kempa (tako ti preporučujem da ne stojiš u najočitijim grmovima i sl., radije stoj negdje malo podalje ili u neko glupo mjesto)
A što se tvojeg artya tiče (SU-5), heh, to ti je čudna biljka. Ekstremno malen domet za taj tier, i vrlo malo granata (14). Praktički moraš biti vrlo blizu borbi da bi bio koristan. Zato je i Grille najbolja tier 4 artiljerija, jer ima dobar top i domet, mada pretpostavljam sporiji reload. Grille ima 18 granata btw. (kažu da francuski arty isto nije loš, ali Grille je tu ipak naj).
Poslije njega ti dolazi SU-8 koji je već respektabilan i na razini Hummela.
Zanimljivo, bas sam nub. Jos ja gledam zasto su ostali arti tako blesavi. Ja uvijek idem za tenkovima kao support onak ne bas odmah za njima, ali ih pratim jer inace nikog ne dohvatim.
Znaci ostali arti imaju veci domet.
znam za to i ja, ali samo s tenkom volim gadjat sve pozicije na kojima se inace skrivam. Sa arti to ne radim jer je 14 granata i ovako jako, jako malo.
A eto trebao sam se raspitati prije nego sam poceo igrat. Hvala na savijetima. Nekako mi se ne da pocet ponovo i arti i tenkove.
SharpDressedChevap
22-03-2013, 21:42
Np :)
Ali znaj jedno - ako ti jedan određeni tip tenka stvara problema, vozi ga i ti. Nećeš nikad znat kako stat na kraj s npr. tank destroyerima ako ne probaš ih vozit.
Evo malo srece i 6 kills sa arti tier IV medju tier V
Naravno odmah vicu cheater reported.
http://www.zaslike.com/files/dpm981j9bt6aig2xmfh0.jpg (http://www.zaslike.com/)
http://www.zaslike.com/files/jwrmxl8pwrxyk25af1iu.jpg (http://www.zaslike.com/)
http://www.zaslike.com/files/7gyxhwvvrfiuje4uef5.jpg (http://www.zaslike.com/)
http://www.zaslike.com/files/pwkw4u8wkcoflpumbime.jpg (http://www.zaslike.com/)
Eto zato je arti zabavniji od tenkica. Ok iskreno ovako izgleda malo OP. Samo jos da je tim bio mrvicu bolji.
Jedno pitanje samo koji skill/perk odabrati za arti. Gledam brothers in arm kaze povecava skill drugih jel to onda znaci bolji aim reload itd? Da li to za svakog uzet ili samo recimo sta ja znam gunnera driver mi nije bitan ne vozam se puno.
Ako moze samo savijet u vezi toga znaci posada na 100% arti sta odabrati. Hvala.
BTW kupio sam SU-8 :) puno bolji range i dmg.
SharpDressedChevap
25-03-2013, 13:39
Za arty ti je IMO najbolje uzet Brothers in Arms, dakako na svima (jer skill radi na 100% samo kad cijela posada ima taj perk/skill, ista stvar kod repaira, camoa i firefightinga).
Tako sam barem ja stavio na Grille, a to ti, kao što si rekao, daje vrlo malen bonus na reload, preciznost, brzinu aima itd. Općenito kao da ti crew ide malo preko 100%, ajmo tako reć.
Hvala puno na odgovorima. Imam jedno pitanje kod engleza mi se sad poslije tier V dijeli na tier VI TD ili heavy tank. Koja grana bi bila bolja.
Znam da heavy tank i TD nisu isto, ali gdje manje suka englez u heavy tanks ili TD.
Gledam na wiki tanks i ne cini mi se dobra ni jedna ni druga. Imaju pro i cons, a brzina ocaj 20km/h
Onda sam gledao tier X(zadnji) i ni tu nisam bas odusevljen. Gledam i izmedju sve nekako blah
evo Caernarvon tier VIII
"poorly armored, fragile and with a large silhouette which attracts plenty of artillery fire, it also sports terrible traverse speed and lackluster acceleration, often making it a pain to position this tank right. And in order to unlock the top modules that simply render the Caernarvon decently playable, you will have a long grind ahead of you."
Mozda bolje da se drzim SPG :)
Stvar je u tom da je kod tenkica najgore kad te spare s visim tierom(precesto) inace je ok. Pa sam si racuno da je doci do tier IX i X onda te ne mogu sparit s puno vecim tierom.
Uglavnom u konacnici koji ti grana vise suka kod engleza TD ili heavy koju da odaberem?
Ili da krenem ispocetka s tenkicima. Neka druga grana(ruse si predlozio) samo sto treba vremena. Na ovu granu sam utuko sati i sati. matilda 143 bitke, Churchill I 185, a SU-5 sam ima 259 :)
SharpDressedChevap
26-03-2013, 10:46
Ma arty je dosadan. U biti nije, ovisi kako te udari raspoloženje (trenutno i ja grindam Hummela) ali ti dopizdi igrat s vremenom. Uostalom, imaš mnogo veći i pouzdaniji utjecaj na bitku kad si zapravo na bojištu kao medium ili heavy tenk.
Ne znam stvarno što se tiče engleza, znam da imaju OP armor na tieru 5, i OP top na tieru 10. TDovi, jel.
Najbolje ti je pronaći što ti više odgovara, medium tenkovi ili heavy.
Ako voliš medium tenkove, moji prijedlozi su ti američka i ruska linija. Ameri imaju Šermane koji su brdo zabave, T20 koji dođe kao vrlo dobar hulldown medium itd. Rusi imaju tipične T tenkove: T-34, T-34-85, T-44, T-54.
Ako si Heavy, najbolje ti je ruse. Imaš dvije osnovne linije, od KV linija koja vodi do IS-4 te IS linija koja vodi do IS-7. KV su spori, masivni, ali imaju dobar armor dok su ISovi vrlo mobilni s nakošenim oklopom i dobrim topovima, IS-3 je tu koji je po meni OP govno al eto.
Kupio sam tier VI artiljeriju i tier VI churchil GC(TD)
i da se pohvalim bitkom koja je upravo zavrsila.
Sredio sam 9
Matilda je medju tier IV nubovima cuda napravila :) posada 100% +ventilation i onaj faster reload.
http://www.zaslike.com/files/oi93x5ie0o9pnd5t0y2l.jpg (http://www.zaslike.com/)
http://www.zaslike.com/files/hj4o57euv6v7t51g6uws.jpg (http://www.zaslike.com/)
http://www.zaslike.com/files/dk9yvqt4ia1lzr4ot8x.jpg (http://www.zaslike.com/)
bome napredovao si.... kad sam vidio pitanja na pocetku, reko neki njub si.... sad kad ti vidim statse nebi se volio naci ispred tebe ;)
btw:
Za arty ti je IMO najbolje uzet Brothers in Arms, dakako na svima (jer skill radi na 100% samo kad cijela posada ima taj perk/skill, ista stvar kod repaira, camoa i firefightinga).
Brothers in Arms radi samo kada cijela posada ima taj skilli kada je taj skill na 100%, ostali skillovi rade pojedinacno, može ga imati ko hoce, a koliko ce biti efikasan to ovisi na koliko je posto taj skill :wink:
Ma jos sam njub. Treba imati srece i dobar tim, nemozes sve sam.
Uglavnom gustam marildu i arti, a ovo ostalo igram polako, napredujem malo po malo. Imam sada at7 (tier 7 TD), black princ (tier 7 heavy) i su14 (tier 6 arti).
Evo bas sam jucer napravio najbolji skor na matildi.
10 sam sredio, 1747 exp
http://www.zaslike.com/files/r35dr8usdtk0wqaafxu_thumb.jpg (http://www.zaslike.com/viewer.php?file=r35dr8usdtk0wqaafxu.jpg)
http://www.zaslike.com/files/qeg2h6rmc9tepyu3morl_thumb.jpg (http://www.zaslike.com/viewer.php?file=qeg2h6rmc9tepyu3morl.jpg)
http://www.zaslike.com/files/vb1xqwqd5ng9d2hn9y9v_thumb.jpg (http://www.zaslike.com/viewer.php?file=vb1xqwqd5ng9d2hn9y9v.jpg)
S matildom bas mozes preokrenuti bitku evo gledam imam 3 kolobanov's medal. To je ona medalja kad sam ostanes protiv 5 ili vise tenkova i pobjedis na kraju.
SharpDressedChevap
05-05-2013, 18:04
Trenutno malo pauziram od igre, pokupio sam nešto golda i tako. Ne da mi se svaki dan igrat s idiotima, mali cooldown.
evo jos jedna 10-tka s matildom, svjeza od maloprije.
10 kills 1405xp
http://www.zaslike.com/files/v077qho9wr5rlyx4q22s_thumb.jpg (http://www.zaslike.com/viewer.php?file=v077qho9wr5rlyx4q22s.jpg)
http://www.zaslike.com/files/cvsgzbsad03abgyn3bs_thumb.jpg (http://www.zaslike.com/viewer.php?file=cvsgzbsad03abgyn3bs.jpg)
http://www.zaslike.com/files/5dpwwf1tdf0y5hbncxz0_thumb.jpg (http://www.zaslike.com/viewer.php?file=5dpwwf1tdf0y5hbncxz0.jpg)
Znam sta mislis bas me bacio u 4 zaredom bitke sa tier 6.
3 smo izgubili i to 2 su bile onak 15:4 15:6 za poludit. Ja jos gledam ide mi dobro. Ziv sam, udaram radim malo dmg, ali makar nesto kad ono pogledam rezultat 8:0 gubimo a ni 3 minute nisu prosle.
SharpDressedChevap
05-05-2013, 19:41
Zato Matilde i slične gađam bez milosti kad igram neki sličan tier i mogu ih probiti. Gamad jedna :)
zato ti staristike i jesu tako dobre kad si doktorirao matildu :P
MM je velika kurva... ako vas nema barem 3 u platoonu uvjek baca retardirano...
-Britanci (nemam pojma iskreno, njihovi TDovi su relativno novi i normalno OP, mislim tier 5 i ima 220mm frontalnog oklopa i 110 bočno i odzada)
203 imaju odnaprjed, to ti je ravno 8 inča.. moguce ih je probiti samo gore u čep
SharpDressedChevap
05-05-2013, 21:20
A koji si nick u WoTu, vidim da je rider zvrk22 :)
evo sta meni MM radi. Vidi sliku.
Znaci samo 1 tier 4 na obje strane(ja), 0 tier 5, i sve tier 6 tenkovi.
Uspio sam cak 3 razbit i jos sam skoro at8 sredio dosao sam mu iza ledja i opalim 2, 3 puta kad iza me jos jedan tenk(doberman41). 1 hit i gotovo.
http://www.zaslike.com/files/n6wtodxo9k25r0y4sm99.jpg (http://www.zaslike.com/viewer.php?file=n6wtodxo9k25r0y4sm99.jpg)
http://www.zaslike.com/files/xct44moey1unek2h9ih_thumb.jpg (http://www.zaslike.com/viewer.php?file=xct44moey1unek2h9ih.jpg)
http://www.zaslike.com/files/zeso1wfywir73rql8vcp_thumb.jpg (http://www.zaslike.com/viewer.php?file=zeso1wfywir73rql8vcp.jpg)
http://www.zaslike.com/files/bqon32zqbgpq58cbk1y.jpg (http://www.zaslike.com/)
A koji si nick u WoTu, vidim da je rider zvrk22 :)
mislis wierd? :)
ja sam marcavk :roll:
Joj poludit cu s ovim match makerom. Nemogu dobit ni partije vise. Pokusavam sa arti pokupit onu prvu pobjedu u danu 5x je danas za prvu pobjedu i igram prva partija sa su-8 izgubim 15:2, druga 15:4
A ni sa su-14 nista bolje. I to sve dodje nakom 7 poraza u nizu sa matildom. Nekuzim sto se dogadja :(
Stvarno mi ubise volju za igranjem, ali da bas ni 1 pobjedu nemogu ostvarit.
Match maker treba ozbiljno mijenjati i uzet u obzir i druge faktore.
Edit: evo sad pobjede kad sam igrao sa su-8 14:5 (nisu isli ubit ovog zadnjeg nego su zauzeli bazu) a ja nisam ubio ni jednog. 5x za nista super.
Evo unistim 8 tenkova i izgubim.
http://www.zaslike.com/files/t0tblhlhvd971srzg18v.jpg (http://www.zaslike.com/viewer.php?file=t0tblhlhvd971srzg18v.jpg)
http://www.zaslike.com/files/i6sc7qstnv7or9qrdd3y.jpg (http://www.zaslike.com/viewer.php?file=i6sc7qstnv7or9qrdd3y.jpg)
http://www.zaslike.com/files/2xutq98yjgd7atps4o4.jpg (http://www.zaslike.com/viewer.php?file=2xutq98yjgd7atps4o4.jpg)
Neznam sta je s tom igrom u zadnje vrijeme.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.