Pogledaj cijelu verziju : EA izbacio Talibane iz Medal of Honora
Talibani. Ova ekstremistička i teroristička grupa jedna je od strana na kojoj biste mogli igrati u multiplayer komponenti nadolazećeg shootera iz prvog lica, Medal of Honor, no više nećete moći. Electronic Arts je naime objavio kako su dulje vrijeme pokušavali ignorirati i oduprijeti se od pritužaba udovica poginulih američkih vojnika i njihovih obitelji zbog mogućnosti igranja u ulozi Talibana u MP komponenti, a Electronic Arts je čak pokušao umiriti potonje argumentima kako su video igre jedno od "umjetničkih izračaja", no izdavački gigant naposljetku je ipak morao popustiti. Eto, nema Talibana u MoH-u.
No, zato je počela otvorena beta, a mi imamo link za download (http://www.diabolic-servers.com/mohbeta/). Domaćih servera ima k´o pljeve.
Prituzbi udovica? :pray:
O tugo moja
Ni EA nemože protiv žena... :(
Ne kužim kako sad izgleda multiplayer, marinci protiv marinaca? Što se tile tih pritužaba, nek se rađe tuže svojoj državi, nije EA njihove muževe slao u Afganistan.
Ma ostali su talibani, ne znam od kud ova informacija, možda ih jedino tako ne nazivaju, nemam pojma, u igri ne vidim nikakvu razliku između closed i open bete po tome.
vjerojatno samo službeno nisu talibani, al koga briga, mrmljaju arapski i imaju sekiru :kill: :D :D
GODSKILLER
05-10-2010, 15:25
noćas skinia,instalira i pet minuta se pritvorilo u 5 sati,inače talibani(glup naziv) afganistanaca ima u igri,znači po američkome,afganistanci su neprijatelji a američani,ono,znači u domovinskom mi bi bili talibani jna američani,drugi svjetski partizani talibani a nacist američani.
Sglupost nema granica,i svaki dan nam otkrije neko svoje novo lice
Inače, u singleplayeru je ogromni dio igre Afganistan, ne vidim kako bi mogli promijeniti totalno igru par tjedana prije izlaska, a i mape u MP-u su sve 4 viđene afganistanske. Morat će ameri gledat kako im talibani ubijaju us rangerse, nema im druge :)
croat1gamer
05-10-2010, 22:51
Jedino sta mogu reci je butthurt.
EA decided to change the game by replacing the word "Taliban" to "Opposing Force." Terrorist group will now be known as Opposing Force.
Znači koliko se vidi, promijenili su samo nazive, sve ostalo ostaje isto. Bit će obučeni ko talibani, pričat će arapski i moći ćemo normalno igrati MP na njihovoj strani.
GODSKILLER
06-10-2010, 10:26
ustvari bilo bi najbolje da lokaliziraju tu stvar znači na početku biraš tko će što biti,znači ako živim u afganistanu ili iraku da mogu izabrati da su američani teroristi a ovi drugi iračani ili afganistanci patriot force,a ovi koji žive u americi onda mogu ih nazvati fuckin terrorist
Misliš u singleplayeru? Sumnjam da će u SP biti ta mogućnost, možeš se kladit da ćeš moći igrati samo s "good guysima".
croat1gamer
06-10-2010, 14:09
EA decided to change the game by replacing the word "Taliban" to "Opposing Force." Terrorist group will now be known as Opposing Force.
Znači koliko se vidi, promijenili su samo nazive, sve ostalo ostaje isto. Bit će obučeni ko talibani, pričat će arapski i moći ćemo normalno igrati MP na njihovoj strani.
Ono, nije da se talibani u svakoj igri smjestenoj u moderno doba nazivaju OpFor.
Vjerojatno je gazda EA došao u studio i rekao im da moraju u roku od 3 minute maknut talibane pa se nisu mogli na brzinu niš bolje sjetit :)
baldrick_
13-10-2010, 19:54
koja glupost. ja zaista ne razumem zašto je američkim udovicama lepše ovako, ne vole da se stvari nazivaju pravim imenima, šta? koliko je to iskompleksirano i glupavo, strašno
a afganistanske udovice, one se ne žale
Amerima je važno samo zadovoljiti formu i svatko se boji svakog da ga ne tuži. Udovice sigurno ne dira MOH, već neke lažne moraliste. U SP-u pobiješ brda Talibana koji se tako i nazivaju, tko štiti prava njihovih udovica?
baldrick_
14-10-2010, 14:16
U SP-u pobiješ brda Talibana koji se tako i nazivaju, tko štiti prava njihovih udovica?
baš tako
ja se veoma retko nerviram u stvarnom životu, ali kad čujem za neke stvari krv mi proključa (doduše, samo na 5 minuta, ali opet). sad se u srbiji održala gej parada, i onda se skupe hiljade koje će da se pojave i izbiju gejeve na smrt! svuda gde se okreneš, neka glupost epskih razmera. neke stvari su strašne, i drago mi je što živim u srbiji, pa mogu samo da im pokažem srednji prst. ne znam zašto sam ovo napisao, al kad već jesam, da se ne baci
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.