PDA

Pogledaj cijelu verziju : Open Beta Medal of Honor link za download

W1k1n6
04-10-2010, 11:23
Danas je krenula open beta Medal of Honor, client možete skinuti sa sajta naših game-server providera Diabolic Servers - http://www.diabolic-servers.com/mohbeta/
Da biste mogli skinuti morate se samo registrirati na njihov sajt (ako već niste), a za skidanje nije potrebno raditi preorder igre već je full open i free za sve. Probat ću igrat tek navečer, no dečki mi kažu da je puno bolja od closed bete, jedino što je totalna navala pa ima povremenih problema s pronalaskom servera i pucanja veze s master serverom, znači morate biti strpljivi u sljedećih nekoliko dana dok se sve ne ustabili. GG!

p.s. ekipa koja je prije nekoliko dana iskazala želju za reaktiviranjem Sabbat klana nemate što razmišljat, a večeras mi svi budite dostupni na steamu, skypeu, faceu i sl. :)

Kid A
04-10-2010, 11:56
Count me in, boss

W1k1n6
04-10-2010, 12:19
Računam i na tebe, Daniu, Chuxa, Boza, Fabiu, Pinga i ostalu ekipu koja se nabrijala, da ne govorim o mojim starim klanovcima koji su već skoro prestali igrat video igre, sad ću ja to sve istrest iz cipela :)

RIDER32
04-10-2010, 13:52
Skida se..... veceras najvjerojatnije igram :)

W1k1n6
04-10-2010, 14:35
A domaćih servera ima ko u priči:

http://www.diabolic-servers.com/mohbeta/images/browser.jpg

W1k1n6
04-10-2010, 14:40
Upravo mi javio Ado iz Diabolic Serversa da konekcija s master serverom stalno zeza pa da kažem ekipi kako to nije do njihovih servera već s EA, a ovi su im rekli da intenzivno rade na tome.

Kid A
04-10-2010, 14:44
Ja veceras skidam a posto mi je slab net kod kuce (download est. time 6 sati) i nemam jak komp, bicu raspoloziv tek sutra.
Igracu na poslu u toku dana a navece opet mogu da skoknem do kancelarije (tamo mi jaci komp) pa da krenemo.

W1k1n6
04-10-2010, 14:49
BTW, ove dvije mape nisu iz closed bete, već nešto potpuno novo.
E da, prije nego počnete instalirati i igrati, ako ste imali closed betu, obavezno puknite uninstall na nju!!!

W1k1n6
04-10-2010, 14:53
fleGtMBbdaM

RIDER32
04-10-2010, 17:02
ma daj moram je skidati po drugi put...

jel se kome desio kakav error pri instalaciji?

Čux
04-10-2010, 17:58
Računam i na tebe, Daniu, Chuxa, Boza, Fabiu, Pinga i ostalu ekipu koja se nabrijala, da ne govorim o mojim starim klanovcima koji su već skoro prestali igrat video igre, sad ću ja to sve istrest iz cipela :)

Imam mumble server spreman pa se sam javite i puknem vam info :)

W1k1n6
05-10-2010, 09:59
Budemo se pomumblali, no prvo se treba skupit.

Kad je instalirate, onda možete dodati u Steamu pod "add non steam game", i pokretat od tamo pa bi se trebalo vidjet tko kad igra, mislim da ćemo se tako lakše naći. Inače jučer navečer su svi hrvatski serveri bili totalka zatrpani 24/24 igrača non stop, jedva sam uspio jednom uletit. Na žalost velika većina igrača su stranci, tolika je pomama za serverima da nije normalno. Što se mapa tiče, nisu me baš previše impresionirale, Kabul iz closed bete je bio bolji od obje, ali fora je što su orijentirane na objective pa će klanska igra biti gušt. Navodno su neki bugovi pokrpani, ja baš i nisam primijetio, recoila na žalost i dalje nema, ali veseli što i dalje nema prolaženja metaka kroz zidove. Ne znam koliko su radili na balansiranju i optimizaciji oružja, no još uvijek mi se čini da se pumpericom može skinuti nekog s prevelike udaljenosti nego što bi to bilo logično. Ekipe na serverima ima svakakve po skillu, no (barem za sada) nema prepucavanja i spika iz dječjeg vrtića ko u CoD-ovima. Opći dojam mi je i dalje isti kao i nakon closed bete, ništa originalno i spektakularno, ali sasvim dobra kombinacija različitih igara koja funkcionira prilično dobro, a poseban je užitak kokati US Rangerse i talibane, jedino se ne zna koga s većim guštom :)
E da, pucanje veze s master serverom je dosta česta pojava, to je najvažnije da se čim prije riješi, jer dva puta po jedno 10 minuta nisam mogao u igru.

Inače, ova open beta će raditi samo 4 dana, znači još 3 pa požurite ako hoćete isprobati.

Bs0d
05-10-2010, 12:08
Igrao sam closed betu, ne znam, jednostavno mi ne sjeda MoH. Ja sam CoD fanboy i to je to :) :)

Čux
05-10-2010, 12:09
Ja sam zavrtio malo jučer, al sam podijeljenog mišljenja. Ponaša se najviše ko BC2 glede mehanike, a zgleda ko neko CoD. Al i dalje je kepmeraj pravi, ak te neko primjeti prije ti njega, nemaš šanse nikakve, a i fali mi neka interakcija između "klasa". Objective based mape su zgodna ideja, al opet meni fali neki objective konačno, tu je dost protivnike rastjerat ko kokoši i stat se samo :D. Al sve skupa ima nade da od toga neš i bude.

E da, granate su koma totalna. Moš ju bacit 5 metara ispred sebe, a ak ciljaš na neki veći domet grune u zraku.

Glede skupljanja, najlakše se nadodavat ingame pod friendse i samo joinat jedni na druge.

W1k1n6
05-10-2010, 12:39
Otprilike se slažem s tobom, MoH sigurno nije nikakva revolucija, par sitnica zbog kojih me odbijao CoD/MW poput prolaženja metaka kroz zidove ovdje nema, potom je put do pobjede ili poraza objective, a ne kokanje po rundama dok jedna strana ne istrebi drugu, dok sve ostalo boluje od klasičnih boljki današnjih timskih pucačina, prije svega taj kemperaj koji je došao s BC/CoD igrama, no mislim da bi ljudi poludili kada bi im sad odjednom dao timsku pucačinu u kojoj bi morali razvijati movement skill ko u WET ili još bolje Q3A. S druge strane, baš ono što je nekom loše, a drugom će se dopasti je lakoća igranja, nema tu potrebe za previše bjesomučnog treniranja, brzo se uskoči u igru, kreneš polako bez jurcanja i odmah padaju prve žrtve, dakle uvelike je manja ona frustracija u igrama poput Quakea, UT-a ili WET-a, kad njub naleti na skillera s leđa, ispuca sve što ima u njega, a ovaj se lagano okrene, zalijepi mu šamarčinu i ubije ga :)
Nekako je igra prilagođena današnjim vremenima, ne treba igrat pet sati dnevno da bi se mogao smatrat solidnim igračem, tako da će uz malo aiming skilla do izražaja doći jedino malo taktike u teamplayu. Taman stvoreno za ljude kojima poslovne ili školske obveze ne daju previše vremena za gaming. Badass skilleri ovo neće doživljavati kao ozbiljnu igru, no ona njima nije ni namijenjena.
Naravno, sudbina MoH-a u multiplayeru uvelike ovisi o tome koliko će biti prihvaćen i kakva će ga ekipa igrati. Imam feeling da se s dobrom ekipom može fino zabavljati u njemu i zbog toga mu mislim dati šansu.

RIDER32
05-10-2010, 18:36
Sinoć sam ga ganjao koi sat... neda mi se sad pisati neka minireca iz svog viđenja, ali ugl nije me ni razočarala ali ni fascinirala. Vjerojatno ću odigrati ova 4 dana koliko traje beta (ako i to izdržim) i onda baj baj.
Još samo se dodaju prijateji na steamu bilo bi divno :)

Kid A
05-10-2010, 18:39
A ne mogu se dodavati?

RIDER32
05-10-2010, 20:14
Neznam ja ništa... nekužim se u taj steam :)

W1k1n6
06-10-2010, 01:13
Na Steamu imaš grupe slično kao na Facebooku, pa potražiš Hrvatsku, PC Play, Guru Gaming, HCL i druge naše komune, pa žicaš ljude koji su u njima da te uzmu za frenda. Ako si fin, pristojan i nenametljiv nitko te neće odbiti.

RIDER32
06-10-2010, 01:59
lol :D niš te nisam skužio.. ugl nebitno.. u PCP grupi sam već odavno... :wink:

Što se tiće same igre,malo malo zapnem za neko sranje dok trčim. U CoD se to ne dešava a pogotovo da granata ili čak cjeli leš propadne kroz texturu. DICE mora još puuno učiti od pokojnog Infinity Warda.
I još: igra ima neki ozbiljan problem. Ping je dobar ali problem je što igra pokrete prikazuje jeno 100 do 200 ms kasnije. Primjer: prvo primim par metaka i tek onda lik iskoci pred mene. Naravno ja sam već mrtav. ili bležim od metaka, već se dobrano sakrijem iza prepreke i tak onda padnem mrtav jer me lik vidio još uvjek dok sam se ja već sakrio, ali on pošto me vidi ispaljuje metke u mene i javlja mi da me ubio. A ja već pretrčo metar iza kamena :?

W1k1n6
06-10-2010, 08:49
Nisam nigdje propadao u teksture, to svakako moraju riješiti ako se pojavljuje. Što se laga tiče, mislim da to ovisi o serverima, broju ljudi, kvaliteti veze, a i ping može varirati mada misliš da je stalno dobar. Ovo sam i ja na momente znao primijetiti na nekim serverima, mislim da to nema veze s net kodom jer se ne dešava stalno i svugdje.
Jučer smo Chux i ja malo igrali zajedno, bili smo u katastrofalnoj ekipi, a s druge strane je bilo 4-5 nekih klanovaca. Moram reći da su nas dobro izmasakrirali, naš tim nije ni jedan puta pobijedio, pa smo morali liječiti frustracije na drugom serveru. Kad se ekipa dobro postavi i još malo zakempa, jako je teško pobijediti bez neke organizacije igre. Također mislim da bi za klan fajtove trebalo ograničiti upotrebu snajpera na jedan po timu, jer kad ih je više, svi se igrači počnu zakempavat i igra gubi na dinamici.

Doctor Freak
06-10-2010, 14:24
Prvo pa muško : ))

http://www.pohrani.com/t/u/Fx/4baWR9pE/rkk.jpg (http://www.pohrani.com/?u/Fx/4baWR9pE/rkk.jpg)

RIDER32
06-10-2010, 14:33
Nisma baš živ propao kroz texturu ali mi se desilo da kad me neko ubije da jendostavno pocnem padati u ponor ispod mape. jednom mi se desilo kad me neko pogodio sniperom odletim sam u 3pm...
I recimo situacija: enemy campa sa sniperom u nekoj kuci a ja ispod rupe u zidu pokušavam ga pištoljem pogoditi, glava samo što mu ne izviri izvan letve (a nemože se gađati kroz zid -.-) i došno naciljam da bomba udari u zid i uleti u njegovu prostoriju. Ali retardirana bomba se nekako presmota, propadne kroz zid i stvori mi se pred nogama i što je još nagore ubije mene :@ takvo šta mi se nije ni jedan puta desilo u 800-900 sati koliko imam sveukupno u CoD engineu.

e da i što se tiće tog bodovanja... igra je živi užas. na onoj snježnoj mapi smo se 20 minuta natezali 8 amera i 5 talibana sa kojima sam i ja bio. bar 10 minuta se nisu maknili sa prve baze a toliko prosjecno traje runda na toj mapi. onda su se nekako uspjeli dovuci pred kraj mape i odjednom su pobjedili o.O i nikako mi neide uglavu kako su se sa skoro duplo više igraca jedva vukli po mapi i nakraju pobjedili.

W1k1n6
06-10-2010, 15:37
:) nije tu bitno bodovanje, ako ameri izvrše sve objective onda pobjeđuju, ako im koji ostane onda pobjeđuju talibani. Vjerojatno ste svi kempali a netko vam se provukao.

RIDER32
06-10-2010, 19:06
valjda.. :) zadnja 2 objectivea smo bili nigdje...
a kako onda pobjede teroristi?

W1k1n6
07-10-2010, 13:54
U objective modu (Combat Mission mod u MoH - mapa Shahikot Mountains), teroristi svaki puta pobijede ako ameri ne izvrše zadnji objective. U klan fajtovima će sustav bodovanja biti takav da u jednoj rundi jedni napadaju, drugi brane, a u drugoj se mijenjaju strane. Pobjeđuje onaj tko je imao više osvojenih objectivea, a u slučaju da su i jedni i drugi u napadu došli do kraja, onda pobjeđuju oni koji su zadnji objective izvršili u kraćem vremenu. To je sistem kao u Wolfu/WET i još nekim igrama.
Mapa Kunar Base je pak drugi mod (Sector Control), tamo se fajta za kontrolu istih točaka na mapi. Sudeći prema closed i open beti, ova dva moda će vjerojatno biti najigraniji, no meni se prilično dopao i timski death match na mapi Kabul (u closed beti), tako da brijem kako si svatko može naći način igre/mod koji mu odgovara. Inače, jučer sam na serverima vidio dosta veliki broj BF-ovaca, oni su u MoH ko ribe u vodi, pa pretpostavljam kako će više ljudi iz te komune zavoljeti MoH, nešto manje oni koji igraju CoD/MW, a najmanje će se dopasti onima koji briju na pucačine s movement skillom, njima će igra biti "odvratno kemperska". Kad vidim Voshija na MoH serveru odmah ću se prekrižiti :)

Čux
07-10-2010, 17:30
Kad vidim Voshija na MoH serveru odmah ću se prekrižiti :)

U zadnje vrijeme dosta BC2 rošta pa se pripremi ;)

W1k1n6
09-10-2010, 11:39
Ako Voshi igra BC2 onda bi vrlo lako mogao uletit. Gotovo sva ekipa iz BC2 je bila na MOH-u ovih dana, a DS-ovci su se opako nabrijali na njega.