PDA

Pogledaj cijelu verziju : Predstavljena cijena, specifikacije i igre za Nintendo 3DS

IgGy
29-09-2010, 18:39
Nintendo je bacio bombu, atomsku bombu. Vjerojatno najprodavanija igraća konzola, Nintendo DS dobiva svog nasljednika, Nintendo 3DS kojeg je Nintendo sinoć predstavio na konferenciji za novinare. Na konferenciji je tako službeno predstavljena cijena, kao i službene speficikacije konzole. Nintendo 3DS tako će koštati 25.000 Yena, odnosno 299 američkih dolara, što i nije baš tako malo za handheld konzolu.

Što se specifikacija tiče, u paketu s konzolom dolazi stalak za punjenje, 2GB SD kartica, teleskopski metalni stylus, a 3DS će ponuditi i još neke dodatne interesantne funkcije poput browsanja webom, uključivanje i isključivanje Wi-Fi konekcije i modificiranje još nekih funkcija, bez potrebe za izlaženjem iz igre. Osim svega navedenog, u bundleu dolazi dodatan softver koji uključuje "Nintendo 3DS cameras", "Nintendo 3DS sound", "Mii Studio", "Chance Encounter Mii Plaza", AR Games" i "Book" (ebook čitač?). Mii Studio posebice je zanimljiv iz razloga što igračima omogućuje slikanje sebe samih i postavljanje vlastite fotografije za svog Mii avatara.
No, Nintendo je za 3DS predstavio i - igre, naravno. Ispod pronađite trailere za Super Street Fighter IV 3D Edition, Professor Layton and the Mask of Miracle, novi Resident Evil, Biohazard: The Mercenaries 3D, Fatal Frame, Rythm Heaven itd.

vT0Hl5ZYzDw&feature=player_embedded

DjkhZ9EgJ2U&feature=player_embedded

bsFQZMKVXok&feature=player_embedded

McPingvin_v2.0
29-09-2010, 22:41
Kolko je ono koštao PSP kad je izašao? :)

IgGy
30-09-2010, 12:01
Kolko je ono koštao PSP kad je izašao? :)

Previše :)

McPingvin_v2.0
30-09-2010, 12:40
Znam, zato mi se 300$ i ne čini puno za nešto što je 3D, jel :)

IgGy
30-09-2010, 12:56
Znam, zato mi se 300$ i ne čini puno za nešto što je 3D, jel :)

Možda. Čini mi se da je 3D samo gimmick da konzolu naplate više.

McPingvin_v2.0
30-09-2010, 12:58
"If only life was in 3D..."