PDA

Pogledaj cijelu verziju : BioWare: "Neki su Mass Effect 2 prešli 23 puta"

IgGy
08-09-2010, 22:04
BioWare je objavio neke doista impresivne statistike o naslovu Mass Effect 2, odnosno kako su ga igrači igrali. Dakle, ono što bi svatko očekivao jest da je 80% igrača odabralo muškog zapovjednika Sheparda kao avatara, no ovo što slijedi je prilično nevjerojatno.
Kako BioWare tvrdi, neki su igrači proveli 66 sati igrajući singleplayer porciju ovog sci-fi RPG-a, no još je nevjerojatniji podatak kako su neki igrači Mass Effect 2 prešli - 23 puta. Točnije, četiri je igrača to učinilo na Xbox 360 konzolama, no poraženi su od strane još više hardcore igrača na PC-u, točnije dvojice PC igrača koji su igru prešli 28 puta.

Nee Joe
08-09-2010, 22:17
BioWare je objavio neke doista impresivne statistike o naslovu Mass Effect 2, odnosno kako su ga igrači igrali. Dakle, ono što bi svatko očekivao jest da je 80% igrača odabralo muškog zapovjednika Sheparda kao avatara, no ovo što slijedi je prilično nevjerojatno.
Kako BioWare tvrdi, neki su igrači proveli 66 sati igrajući singleplayer porciju ovog sci-fi RPG-a, no još je nevjerojatniji podatak kako su neki igrači Mass Effect 2 prešli - 23 puta. Točnije, četiri je igrača to učinilo na Xbox 360 konzolama, no poraženi su od strane još više hardcore igrača na PC-u, točnije dvojice PC igrača koji su igru prešli 28 puta.

Mass Effect je igra koja se svakim nastavkom sve bolja i bolja. Dvojka mi je grafički i po priči bila puno kvalitetnija od jedinice, k tome još BioWareovo inzistiranje na jeftinim DLC-ovima (na Xbox Live!-u DLC-ovi su došli svega 800 MPointsa!) poguralo je ME na vrh vrhova Sci-Fi RPG igara, osobito na Xboxu. Iskreno, prešao sam ga samo dvaput, al sad imam volje još jedanput :D

Interceptor
08-09-2010, 22:17
Nek se ispleskaju.

Babitz
08-09-2010, 23:40
Koji mazohisti, lol.

W3DR4N
09-09-2010, 07:52
Bilo bi zanimljivo da Konami objavi statistiku za MGS. :)