PDA

Pogledaj cijelu verziju : 15 novih slika iz Gears of War 3

IgGy
07-09-2010, 20:12
Naletjeli smo na petnaest novih screenshotova iz novih Gearsa, i moramo priznati da slike izgledaju više no odlično. Kvaliteta detalja na slikama doista je impresivna, modeli izgledaju fenomenalno, a krvi još uvijek ima kol'ko o'šte, što je i automatski veliki plus za ovaj odličan serijal. Još samo da CliffyB malo smanji s tim egotripom i ubrza izlazak Gearsa 3, nitko sretniji od nas!

15 novih slika iz Gears of War 3. (http://www.playzone.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=83:15-novih-slika-iz-gears-of-war-3&catid=59:vijesti&Itemid=94)

x
09-09-2010, 13:30
Kaj se nikon ne sviđaju slike ;(

Feanor
09-09-2010, 13:52

Nema ti tu konzolaša prijatelju,u tome je problem. A Gears of War je exkluziva tako da hebiga... Očem dvojku na PC-u...

Nee Joe
09-09-2010, 21:23

Nema ti tu konzolašaSprijatelju,u tome je problem. A Gears of War je exkluziva tako da hebiga... Očem dvojku na PC-u...

Ehm, provjeri činjenicu bolje prije neg ju izjaviš :D... Nego, slike su legendarne, al kolko se sjećam, još sam ih u 6. mjesecu vidio, al možda se varam...

Feanor
09-09-2010, 21:54

Nema ti tu konzolašaSprijatelju,u tome je problem. A Gears of War je exkluziva tako da hebiga... Očem dvojku na PC-u...

Ehm, provjeri činjenicu bolje prije neg ju izjaviš :D... Nego, slike su legendarne, al kolko se sjećam, još sam ih u 6. mjesecu vidio, al možda se varam...

Ma znam da ima, ali usporedi Consoleum temu sa Gamingom opcenito, mozda 30% foruam samo komentira tamo, ako ne i manje...