PDA

Pogledaj cijelu verziju : Najavljen Neverwinter Online

IgGy
23-08-2010, 17:20
Evo interesantnih vijesti za sve fanove virtualnog D&D-a, odnosno za sve fanove odlične RPG franšize, Neverwinter Nights. Atari i Cryptic Studios (City of Heroes, City of Villains, Champions Online, Star Trek Online) najavlujuju novi projekt jednostavno nazvan - Neverwinter. Nismo baš sigurni koliko će ova vijest obradovati fanove Neverwinter Nights naslova, kao ljubitelje MMO naslova, no bez obzira na to, ovaj ćemo naslov imati pod povećalom. Neverwinter se očekuje tijekom 2011. godine.

http://www.playneverwinter.com/

Arbiter of Change
23-08-2010, 19:36
Cryptic, zar baš sve moraju uništiti? Da stvar bude gora, igra će koristiti 4e pravila.

keko
23-08-2010, 19:41
Zašto svaki RPG moraju pretvoriti u MMO? Ako mi i ME ili Witchera pretvore u MMO ja ću se objesiti :hangin: .

Tyrion
23-08-2010, 22:16
Poslije SoZ-a vise me nista ne moze neugodno iznenadit sto se tice NWNa. Bilo sta naprave, ne moze nikako biti gore. Nikako.

whiskey
23-08-2010, 22:48
I ja sam skeptican. Neki rpg-ovi jednostavno moraju ostat single player formatu, uvik sam smatra da ce neverwinter biti jedan od takvih ali eto prevarih se. Gaming industrija se totalno okrenula mmo-u na nažalost..

Sickmanno1
23-08-2010, 23:05
Zašto svaki RPG moraju pretvoriti u MMO? Ako mi i ME ili Witchera pretvore u MMO ja ću se objesiti :hangin: .

Nebrini, Witcher 2 ce fejlat i krent ce raditi na novom projektu (koji ce isto fejlat).

Rang€r
28-08-2010, 20:00
da witcher 2 će fejlat :roll:

nekužim, šta je tolko loše u tome da ide prelazi u mmo, ako se dobro izvede(što je velika rjetkost), mmo može pružit 1000 i više sati igranja, naprema rpgu kojeg se pređe za nekih 50-90 sati, i bez obzira na replay value nije isto kao kad prvi put igraš igru. GW2 će na primjer imat super rp elemente, imat če i pvp, razrađen setting, izgleda poput dragon agea primjerice, ako se tako šta napravi s neverwinterom, zašto ne?

The Boz
28-08-2010, 20:08
Treba još smeća napraviti na Championsovom engineu.

Dania
28-08-2010, 21:00
Online??? A, kriste...kud je bio loš i ovako, sad tek neću igrat :(