Pogledaj cijelu verziju : Najavljen novi BioShock - BioShock Infinite
2K Games i Irrational Games (koji očito više nisu 2K Boston) najavili su novi BioShock naslov, BioShock Infinite. BioShock Infinite tako će predstaviti potpuno novu radnju, koja će, doduše imati sličnosti s Raptureom, a radnja će biti smještena u, hm, "nebeskom gradu" Columbia. Ken Levine se nakon stanke vratio u BioShock, što je i poprilično vidljivo u ovom traileru koji je jednako čudan koliko i fantastičan.
UlQabfm9LU0
BioShock 3???????????????
:bravo:
Prije bi bio Bioshock2 pošto "dvojka" baš i nije bila pravi nastavak. Dobro da u ime nisu stavili broj 3. Uglavnom, lajkam trailer i baš me zanima kako će to sve ispast.
Sbaš me zanima kako će to sve ispast.
loše, pošto najavljuju te nastavke prebrzo, teško da se može nešto novo izmislit
tako da ovo pada u vodu odma u samom startu
Sbaš me zanima kako će to sve ispast.
loše, pošto najavljuju te nastavke prebrzo, teško da se može nešto novo izmislit
tako da ovo pada u vodu odma u samom startu
BioShock Infinite u produkciji je nešto manje od tri godine, što je sasvim dovoljno za blockbuster naslov.
Idemo li logikom, pošto BioShock 2 nije radio Irrational Games, i pošto Ken Levine nije imao nikakve veze s BioShockom 2, već ga je radio 2K Marin, Irrational Games i Ken Levine za to su vrijeme očito radili na BioShocku Infinite.
Da. Dvojku su izbacili zbog potražnje tržišta za njom a i da zaključe kolko tolko priču. U biti Bioshock Infinite bi trebao biti pravi Bioshock2. Ova igra je na jednoj sasvim drugoj razini od prijašnjeg naslova.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.