PDA

Pogledaj cijelu verziju : 2K Games vjerojatno radi na Duke Nukem Forever

IgGy
12-08-2010, 11:16
Posljednjih su dana počele kružiti glasine kako kreator naslova Borderlands, Gearbox Software radi na Duke Nukem Foreveru. Kolege s Kotakua (http://kotaku.com/5609770/rumor-borderlands-studio-reviving-duke-nukem-forever)Sprvi su otkrili te glasine, te su naposljetku i kontaktirali Gearbox, no direktor studija, Randy Pitchford opovrgnuo je glasine. Ipak, Pitchford je svejedno rekao kako će na nadolazećem Penny Arcade Expou objasniti o čemu se zapravo radi. Naime, postoji vjerojatnost kako 2K Games u nekom od svojih studija kuha Duke Nukem Forever, i izgledno je kako bi neke konkretne informacije o Đuki mogle isplivati ubrzo. Jednako se tako vjeruje kako bi čak i demo mogao biti raspoloživ krajem ove godine.

BigBongman
12-08-2010, 12:54
ma da i EA radi igro bi...

Teon
12-08-2010, 13:57
Meh... Volio bi da dodje novi nastavak Duke Nukema i da pomete pod svim genericnim rail-shooterima, no mislim da su sanse sve manje i manje da igra uopce izadje i ako izadje da ista valja :roll:

To me sjetilo da kupim Duke Nukem 3D za iPhone! Hail to the King, baby!

Aral
12-08-2010, 17:26
Pa, lijepo je vidjet da netko još uvijek radi na toj igri; možda bude nešto od toga na kraju krajeva :)

RIDER32
12-08-2010, 18:34
a što ga gnjave.... igra si je napravila već jednu tako veliku reklamu da bi već bio red da je neko prihvati, uloži pare i napokon pljune van xP

W1k1n6
13-08-2010, 02:57
Povjerovao bih jedino Blizzardu kad bi izjavio da će napravit Đuku, drugima sam odavno prestao vjerovati.

Dania
13-08-2010, 03:24
Evo, srce mi stane kad vidim naslov...Tko god radio, bilo bi i vrijeme :(

Nee Joe
13-08-2010, 14:00
Povjerovao bih jedino Blizzardu kad bi izjavio da će napravit Đuku, drugima sam odavno prestao vjerovati.

Mozda i BioWare da napravi..... Đuka RPG ... hmmmm...

Teon
13-08-2010, 14:28
Ma neeeeee....

Sad sam se sjetio.
Pa 2kGames! Mogli bi napravit Duke Nukem Turn-Based Strategy

Mislim ak TBS moze u FPS zasto ne obrnuto?!

Sickmanno1
13-08-2010, 15:47

Mah i Blizzardu nije bash za vjerovati...

Gdje su StarCraft: Ghost i WarCraft Adventure ^^

Aral
13-08-2010, 17:56
Super, ajmo nikom ne vjerovat onda :)

BigBongman
13-08-2010, 17:57
vjerujte meni...

Teon
13-08-2010, 18:00
Ili Terminatoru:

"Trust me, I know what I'm doing!"

Nee Joe
13-08-2010, 21:17
Ili Terminatoru:

Da, da, vjeruj njemu... Sjeti se što je rekao Đek Slejter:

You've seen these movies where they say "Make my day" or "I'm your worst nightmare"? Well, listen to this one: Rubber baby buggie bumpers!

BigBongman
13-08-2010, 21:28
[quote=Teon]Ili Terminatoru:

You've seen these movies where they say "Make my day" or "I'm your worst nightmare"? Well, listen to this one: Rubber baby buggie bumpers! [/quote:f9bllr99]

arhg punkut ce mi mozak....iz kojeg je to filma????

Nee Joe
13-08-2010, 21:30
[quote=Teon]Ili Terminatoru:

You've seen these movies where they say "Make my day" or "I'm your worst nightmare"? Well, listen to this one: Rubber baby buggie bumpers!

arhg punkut ce mi mozak....iz kojeg je to filma????[/quote:3r98gn9h]

Last Action Hero... Arnold Braunschweiger :rotfl:

baldrick_
14-08-2010, 17:59

nikako, đura je igra u kojoj je gameplay u službi priče. đuka je tu da kickuje assove, kakvo razvijanje lika i pričanje

Nee Joe
14-08-2010, 18:12
[quote=W1k1n6]Povjerovao bih jedino Blizzardu kad bi izjavio da će napravit Đuku, drugima sam odavno prestao vjerovati.

nikako, đura je igra u kojoj je gameplay u službi priče. đuka je tu da kickuje assove, kakvo razvijanje lika i pričanje[/quote:1tr51gfq]

It's called SARKAZAM, boy :wink:

John Wayne
16-08-2010, 08:54
Nakon što je James Bond proplako zbog ženske na ekranu, sve je moguće.

Psihološko podebljavanje likova je jako popularno zadnjih godina.

Možda Duke sretne tatu i, kroz suze, mu skreše u facu što ga je ovaj ošamario kad mu je bilo 6 godina jerbo je plako u zoološkom vrtu kada ga je tata ostavio 2 minute samog dok je kupovo sladoled za malog Đukicu i konjačić za sebe.
Radi te traume danas pretvara ljude u mikro kokoši, te ih gazi.

Slična glupost ko u Falloutu 3 :D