Pogledaj cijelu verziju : Pro Evolution Soccer 6
Igra je ka i inace standardno odlicna, mozda je ta standardnost vec postala dosadna, nikad nista novo, mogla bi ih uskoro dobiti fifa u kvaliteti, morat ce nesto prominit uskoro, inace igra je odlicna, njaoblji nogomet i tocka
demetrius
03-12-2006, 14:22
jučer je dobio,nego di je njemačka liga??smanjen broj klubova u odnosu na 5??kako se one glupe kontrole na padu namještaju??nikako namjestiti???
http://img484.imageshack.us/img484/3144/untitledmp2.th.jpg (http://img484.imageshack.us/my.php?image=untitledmp2.jpg)
ne smijte se crtežu :rotfl: to je moj pad
znači tipka 1 hoću da bude dodavanje u for
2šut na gol
3dodavanje tj kratki pas
4dugo dodavanje zrakom
i da mi označena tipka bude trčanje,nikako namjestiti
jučer je dobio,nego di je njemačka liga??smanjen broj klubova u odnosu na 5??kako se one glupe kontrole na padu namještaju??nikako namjestiti???
http://img484.imageshack.us/img484/3144/untitledmp2.th.jpg (http://img484.imageshack.us/my.php?image=untitledmp2.jpg)
2šut na gol
3dodavanje tj kratki pas
4dugo dodavanje zrakom
:cry:
MasaKrisT
03-12-2006, 15:42
omg koji crtez.car^^
King tiger
03-12-2006, 17:16
Inace Iggy i McPingvin su u pravu. cist primjer je bio na proslogodisnjoj utakmici serie a Juve-Roma, nedved je napravio tezak faul, lopta je dosla do igraca Rome koji je bio u prilici za gol ali je promasio gol.Kad je lopta otisla u gol aut sudija daje Nedvedu zuti karton.
P.S:I pa sta ako si treniro 8 godina? ja sam trenirao 5 i nijednu utakmicu nam nije sudio Colina, vjeruj mi.
demetrius
04-12-2006, 12:03
nekako uspio namjestiti,ali sve je konfuzno,u prijašnjem djelu kad sam kliknu na tipku na padu u meniu je tipka blinkala ako se ne varam,tu je totalna konfuzija namjestiti tipke na padu.
2šut na gol
3dodavanje tj kratki pas
4dugo dodavanje zrakom
primjer moderne umjetnosti. možda zaradiš hrpu love na njemu :) :)
2šut na gol
3dodavanje tj kratki pas
4dugo dodavanje zrakom
primjer moderne umjetnosti. možda zaradiš hrpu love na njemu :) :)
kubizam plus numerologija,a čuj nikad neznaš koja bena to može kupit za milje :wink: ja bi čuvao sliku pa nek se najde :D :D :D
omfgnoob1
07-12-2006, 14:07
Kako mjenjat tipke na tipkovnici ako se moze i kako to da ne mogu u 2 igraca igrat iman gamepad vec ukljucen?
Kako mjenjat tipke na tipkovnici ako se moze i kako to da ne mogu u 2 igraca igrat iman gamepad vec ukljucen?
Ovo prvo nisam razumio,a šta se tiče gamepada,uđi u local disc c ili d(ovisi di ti je instaliran Pes 6)-->Uđi u Konami>Settings>stisni player 2 i mišem potvrdi da će drugi igrač igrat na gamepadu(meni je logitechov),stisni OK i uđi ponovno u igru i bit će ti sve u redu.
to sam i ja dugo traio, otidji u settings tamo di ti je the no reka i mozes namistiti kontrole
Prince-Artas
07-12-2006, 19:33
@demetrius-očekuj bundesligu u prvom superpatchu
omfgnoob1
07-12-2006, 19:46
Problem je u tome sto meni prvi igrac i igra na gamepadu a za tipkovnicu ne mogu nigdje potvrdit da mi to bude player 2 ,a onaj prvi dio pitanja sam mislio da li mi bas pucanje mora bit A, pass X , u "for" W i nabacivanje D jer nisam navikao na takve tipke pa pitam jel se mogu mijenjat?
Button Configuration to trebas u igri namjestit.
omfgnoob1
07-12-2006, 19:48
Ok shvatio sam
omfgnoob1
07-12-2006, 22:42
Opet problem ne mogu nikako stavit tipke za player 2?
Opet problem ne mogu nikako stavit tipke za player 2?
Kad uđeš u button konfiguration u gornjem desnom kutu ti piše kontrolle 1,ti ako ti je tipkovnica kontroler 2,okreni sa slovom E i pisat će ti kontroler 2 i tamo sebi namjesti kako očeš da ti tipke budu.
omfgnoob1
08-12-2006, 11:58
Kad udjem u igru i kliknm button konfiguration u gornjem desnom kutu nema kontroler 1 ili 2 nego pise samo Type 1 ili Type 2 i koji god tu type stavia kad udjem u exibithion nacrtan mi je samo za playera 1 jedan gamepad i plavi covjeculjak nema ispod za playera 2 nikakve tipkovnice nacrtane ili crvenog covjeculjka da ga mogu micat lijevo i desno kuzis?? Pa se ja pitam gdje je taj crveni covik kao u PES 5 npr ispod playera 1 mi je player 2 i crveni covjek a tog u PES 6 nema pa me zanima di namistit da ga ima? U settings samo probao stavit player 2 tipke ali ne moze imam samo tipke za keyboard i player 1(moj gamepad).
Dyslexia
08-12-2006, 13:56
I ja sam se stim jebenim tipkama mucio ali jednostavno je imas control setings i tamo namjestis a u igri samo ukljucis i to je to.
Kad udjem u igru i kliknm button konfiguration u gornjem desnom kutu nema kontroler 1 ili 2 nego pise samo Type 1 ili Type 2 i koji god tu type stavia kad udjem u exibithion nacrtan mi je samo za playera 1 jedan gamepad i plavi covjeculjak nema ispod za playera 2 nikakve tipkovnice nacrtane ili crvenog covjeculjka da ga mogu micat lijevo i desno kuzis?? Pa se ja pitam gdje je taj crveni covik kao u PES 5 npr ispod playera 1 mi je player 2 i crveni covjek a tog u PES 6 nema pa me zanima di namistit da ga ima? U settings samo probao stavit player 2 tipke ali ne moze imam samo tipke za keyboard i player 1(moj gamepad).
Ovako:idemo iz početka:
1)Uđi u local disk C ili D(tamo di ti je instaliran PES 6),>Konami>Pro Evolution Soccer 6.Kad si uša tu,uđi u settings.U settingsu imaš puno opcija,vidjet češ opciju keyboard(tipkovnica)-ta opcija ti je "osjenčena" i ne možeš je mjenjat.2 opcije nakon keyboarda ti piše player 2 TU,BAŠ TU mišem odaberi gamepad s kojim češ igrat(automatski će ti se pojavit ako ti je gamepad pravilno uključen u komp).NEMOJ NIŠTA STISKAT TAMO DI TI PIŠE PLAYER 1!!.Nakon svega toga pritisni OK i izađi.
2)Ponovno uđi u igru i uđi u Exibition mode i vidjet češ da češ moći pomaknuti čovječuljka.Tijekom igre stisni Escape i uđi u Button Configuration,e sad ako si pritisnuo escape pomoću tiokovnice onda češ namištat svoje kontrole za tipkovnicu,a ako stisneš escape pomoću gamepada,onda češ mjenjat kontrole na gamepadu.Tada bi ti sve trebalo bit okej.Ako nešto nije jasno postaj u ovu temu ili meni preko privatne poruke. :D
omfgnoob1
08-12-2006, 20:29
HVALA PUNO!!!! :D
HVALA PUNO!!!! :D
Nema problema! :D
Bob Dylan
09-12-2006, 12:04
dali u ovom pesu postoji tipka ''s'',i ako da kako da ju namjestim.sve sam namijestio samo mi je dodavanje još na ''x'',a hoću da bude na ''s''....help please!!!
dali u ovom pesu postoji tipka ''s'',i ako da kako da ju namjestim.sve sam namijestio samo mi je dodavanje još na ''x'',a hoću da bude na ''s''....help please!!!
Tijekom igre pritisni escape>uđi u Button configuration sa strane ti je prikazan kontroler i piše ti short pass,prvo stisni mišem na to,pa priitisni"S" i dodavanje će ti biti na S.
Ako nešto nije jasno pitaj preko privatne poruke.
Igrao sam demo i PES6 je odličan :D
Vjerojatno ću ga nabavit,inače u demou sve je u redu po pitanju imena igrača i reprezentacija(4 repke su)-je li tako i u cijeloj igri?
goGAMERo
09-12-2006, 13:10
Vjerojatno ću ga nabavit,inače u demou sve je u redu po pitanju imena igrača i reprezentacija(4 repke su)-je li tako i u cijeloj igri?
da, bar :(
BTW. Jel dostupan neki patch koji sve ono ispravlja?
King tiger
09-12-2006, 13:20
Ma uvijek je, idi na socceracces , tamo ti to ima.
Ubrzo dolazi superpatch koji ispravlja imena igrača i daje Bundesligu.
goGAMERo
20-12-2006, 18:18
Jel mi neko može objasniti kako igrati PES6 preko hamachia? :)
Ubrzo dolazi superpatch koji ispravlja imena igrača i daje Bundesligu.
Ima li tog patcha vise?
Jel mi neko može objasniti kako igrati PES6 preko hamachia? :)
viewtopic.php?t=6893 (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?t=6893)
goGAMERo
22-12-2006, 19:25
Zanima me jel izisao vise hebeni patch koji donosi sve licence, ispravlja imena, dresove..., ako jeste, molim lijepo link :)
Prince-Artas
22-12-2006, 21:30
Zanima me jel izisao vise hebeni patch koji donosi sve licence, ispravlja imena, dresove..., ako jeste, molim lijepo link :)
http://rapidshare.com/files/944134/KONA ... S6OPT.html (http://rapidshare.com/files/944134/KONAMI-WIN32PES6OPT.html)
http://rapidshare.com/files/944134/KONA ... S6OPT.html (http://rapidshare.com/files/944134/KONAMI-WIN32PES6OPT.html)
its OK :wink:
Mislite li kako su Adebayoru (ili kak se već piše), namjerno sjebali ocjene zato što je Henrey predobar pa da Arsenal nema baš vrhunski napad?? :o
Može mi netko stavit stranicu gdje mogu skinut patch za Pro evolution 3 i ako postoji neki protokol za njegovo stavljanje -thanks
Evo pogledaj ovdje sa desne strane :
http://www.bug.hr/master/download/
Može mi netko stavit stranicu gdje mogu skinut patch za Pro evolution 3 i ako postoji neki protokol za njegovo stavljanje -thanks
dajte neku drugu,ova japanska nevalja i nemogu nać
Što mislite o RANDOM SELECTION MATCH??
Meni je to baš zakon pogotovo kada igram protiv nekog frenda onda si izaberemo po 4 omiljena kluba i onda nam komp izmiksa igrače, pa bude baš ludo jer je zanimljivo očekivati koje ćeš dobiti i s njima igrati.
Eh da i dresovi su zakon!! (meni su bolji žuti) 8)
http://img247.imageshack.us/my.php?image=rsmfg6.png
icecoldkilla
17-01-2007, 18:57
Što mislite o RANDOM SELECTION MATCH??
Meni je to baš zakon pogotovo kada igram protiv nekog frenda onda si izaberemo po 4 omiljena kluba i onda nam komp izmiksa igrače, pa bude baš ludo jer je zanimljivo očekivati koje ćeš dobiti i s njima igrati.
Eh da i dresovi su zakon!! (meni su bolji žuti) 8)
http://img247.imageshack.us/my.php?image=rsmfg6.png
to je ludo, al htio sam rec da sam danas dobio FIFU 07 i stvarno je shit naspram PES 6
goGAMERo
17-01-2007, 19:08
Naspram PES-a je puna novosti, a pes samo recikliran!
Pippen47
17-01-2007, 19:23
@goGAMERo :bravo: potpuno se slažem
Ali pes je i recikliran pre dobar za razliku od fife koja je i renovirana ostala daleko ispod pesa :wink:
icecoldkilla
18-01-2007, 12:09
Ali pes je i recikliran pre dobar za razliku od fife koja je i renovirana ostala daleko ispod pesa :wink:
:bravo:
u fifi 07 ne mozes ici sam prema lopti kao u PES-u, nego moras cekat da sam igrac dotrci do lopte
Naspram PES-a je puna novosti, a pes samo recikliran!
Ma jednostavno pes je bolji u fifi 07 ima novacija ali će pes ostati pes uvijek
Slažem se sa par zadnjih postova. FIFA je u 2007 verziji puno napredovala ali igrivost (što je daleko najvažnije u simulaciji nogometa) je debelo na strani PES-a.
Da, u PES5 si mogao ici prema lopti, dok je ta opcija u PES6 totalni fijasko i nemoguce se izmaci skriptama kretnji - - smece na kvadrat... Nekako je PES6 u dosta segmenata losiji, jer je Konami sve mijenjao samo da ne ispadne je PES6 isti PES5!
Da, u PES5 si mogao ici prema lopti, dok je ta opcija u PES6 totalni fijasko i nemoguce se izmaci skriptama kretnji - - smece na kvadrat... Nekako je PES6 u dosta segmenata losiji, jer je Konami sve mijenjao samo da ne ispadne je PES6 isti PES5!
Evo ga opet ...
PES 6 je puno realnija igra od FIFE 07 , igrači se ponašaju prirodno i kad pucaju i kad se zabiju jedan u drugoga . U PES6 moraš biti u pravoj poziciji da bi uputio dobar šut prema golu . Također , golmanima može lopta ispasti iz ruku ako je šut neugodan i jak . Grafika je u redu , igrivost odlična i igra je jako realna , prirodna ili kako već hoćete . Kod Fife je grafika bolja ali njihovi igrači još uvijek imaju nadljudske sposobnosti a za golmane da ni ne govorim . Poboljšanja ima ali to još nije dovoljno da budu bolji od PES-a .
Lich, ti pišaš u vjetar
neće oni ništa od ovog pročitat http://cro-gaming.com/forum/Smileys/Alpha/wildy.gif
Ja baš mislim suprotno od toga što si napisao. PES 5 imam još na hardu, PES 6 igram od trenutka kada je izašao svaki dan i dobro znam razlike.
Ja ne znam oko čega se vi svađate,PES 6 je bolji od FIFE 07,jer je jednostavno prirodan i sve je kao u stvarnom nogometu.Jedino su mogli malo grafiku poboljšat,inače je sve i više nego dobro.
icecoldkilla
19-01-2007, 12:04
DA SE VISE NITKO NE SVADJA, PES JE UVIJEK BIO BOLJI OD FIFE I TAKO CE I OSTAT
Evo ga opet ...
PES 6 je puno realnija igra od FIFE 07 , igrači se ponašaju prirodno i kad pucaju i kad se zabiju jedan u drugoga . U PES6 moraš biti u pravoj poziciji da bi uputio dobar šut prema golu . Također , golmanima može lopta ispasti iz ruku ako je šut neugodan i jak . Grafika je u redu , igrivost odlična i igra je jako realna , prirodna ili kako već hoćete . Kod Fife je grafika bolja ali njihovi igrači još uvijek imaju nadljudske sposobnosti a za golmane da ni ne govorim . Poboljšanja ima ali to još nije dovoljno da budu bolji od PES-a .
Ja sam PES6 usporedjivao sa PES5!
Ok onda (ispričavam se) , ali svejedno opet mislim da nisi u pravu . PES 6 nije nikakvo smeće na kvadrat , kao što sam rekao u prošlom postu , igra je realnija od Fife pa i od svog prošlog nastavka tj. PES 5 .
Ok onda (ispričavam se) , ali svejedno opet mislim da nisi u pravu . PES 6 nije nikakvo smeće na kvadrat , kao što sam rekao u prošlom postu , igra je realnija od Fife pa i od svog prošlog nastavka tj. PES 5 .
Tu se moram složiti s tobom, šestica je realnija,ali to ne znači da je bolja. PES 6 sadrži mnoštvo dodataka koje PES 5 nije imao,ali i nedostataka koje je petica imala,kao npr. znak za puštanje prednosti, nedostatak nekih liga (Bundesliga) itd. A "prednosti" u šestici su poboljšana animacija likova(izgled igrača,način pucanja slobodnih,način slavljenja pogotka,kamere)itd. PES će uvijek biti bolji od FIFE,jedino šta mu fali je malo poboljšana grafika i navijači,koji su samo onako stavljeni kao da su od kartona(i jesu od kartona).
Ja ne znam oko čega se vi svađate,PES 6 je bolji od FIFE 07,jer je jednostavno prirodan i sve je kao u stvarnom nogometu.Jedino su mogli malo grafiku poboljšat,inače je sve i više nego dobro.
Vidi se da si Fan PES-a ... ne zelis da priznas da je PES ove god. uveliko PODBACIO !! Cak bih mogao reci da su samo promenili naziv na omotu iz PES 5 u PES 6 ... vidi se da nije ulozeno ni malo truda da igra bude bolja, sto se ne moze bas reci za FIFU jer je ta igra u poredjenju sa proslogodisnjim izdanjem - Nebo i zemlja ...
icecoldkilla
20-01-2007, 12:30
Vidi se da si Fan PES-a ... ne zelis da priznas da je PES ove god. uveliko PODBACIO !! Cak bih mogao reci da su samo promenili naziv na omotu iz PES 5 u PES 6 ... vidi se da nije ulozeno ni malo truda da igra bude bolja, sto se ne moze bas reci za FIFU jer je ta igra u poredjenju sa proslogodisnjim izdanjem - Nebo i zemlja ...
ja bas mislim suprotno, vidi se da je ulozeno truda u PES 6, npr. bolja grafika, bolje se puca, realnije...za mene je uvijek PES bio igriviji od FIFE!!
Istina da sam fan PES-a,zato šta je PES jedini prava,realna,nogometna simulacija na tržištu.Ako imaš FIFU 07 i PES 6,odigraj najprije FIFU,pa onda PES i ako si stvarno realan i ako kažeš ono šta misliš vidit ćeš koja je razlika.Ili usporedi PES 5 i FIFU 06.
PES je bolji od FIFA-e, ali ove godine PES je napravo mal korak naprijed, a FIFA velik, iako je PES bolji od FIFA-e jos uvjek FIFA-i treba odati vece priznanje jer su napravili golem pomak(napokon), ali nisu prestigli PES, ne jos, za nas gamere je ovo najbolja situacija, PES je napokon dobia dostojnog suparnika, znaci dai PES i FIFA mogu biti samo bolji, sljedece godie ce Komani morati uloziti vise truda ako zele da PES ostane no.1
PES je bolji od FIFA-e, ali ove godine PES je napravo mal korak naprijed, a FIFA velik, iako je PES bolji od FIFA-e jos uvjek FIFA-i treba odati vece priznanje jer su napravili golem pomak(napokon), ali nisu prestigli PES, ne jos, za nas gamere je ovo najbolja situacija, PES je napokon dobia dostojnog suparnika, znaci dai PES i FIFA mogu biti samo bolji, sljedece godie ce Komani morati uloziti vise truda ako zele da PES ostane no.1
Istina je da je FIFA napravila ove godine veći korak od PES-a,ali još uvijek nije bolji od PES-a.
Tu se moram složiti s tobom, šestica je realnija,ali to ne znači da je bolja. PES 6 sadrži mnoštvo dodataka koje PES 5 nije imao,ali i nedostataka koje je petica imala,kao npr. znak za puštanje prednosti, nedostatak nekih liga (Bundesliga) itd. A "prednosti" u šestici su poboljšana animacija likova(izgled igrača,način pucanja slobodnih,način slavljenja pogotka,kamere)itd. PES će uvijek biti bolji od FIFE,jedino šta mu fali je malo poboljšana grafika i navijači,koji su samo onako stavljeni kao da su od kartona(i jesu od kartona).
Ma PES6 je bolji od PES5, ali se u PES6 IGRAC NE MOZE SLOBODNO KRETATI PREMA LOPTI! Tko ovo porekne, sigurno nema puno dobrog PES iskustva... a PES6 za XB360 je drveniji od drvene Marije... ma Konami Sux u 2006-toj, samo sto su imali srece sto PES-ovi imaju dobru podlogu!
Jos uvijek nisam zadovoljan PES-om u potpunosti. Simbioza PES5 i PES6 je ono sto treba biti PES7!
mene raduje to kaj u PES6 golmani nisu takvi kreteni, tj. da samo gledaju loptu kad prođe 3mm od vratnice...
i quick restart rula
Ma PES6 je bolji od PES5, ali se u PES6 IGRAC NE MOZE SLOBODNO KRETATI PREMA LOPTI! Tko ovo porekne, sigurno nema puno dobrog PES iskustva... [/quote]
Ako imas original javi se pa da ti pokazem...to sto igras s par prijatelja offline i mozda pobjedjujes pa mislis da sve znas i da si najbolji...drage volje cu ti pokazati, iako sam samo u prvih 100 u eu. :?
P.S. Pes6 i bilo koja fifa ne moze ici u istu recenicu. nikako.
Kako bih ja volia zaigrat par partija protiv nekog od vas,već se 2 godine prakticiram na petici i šestici protiv svog brata.Pa da onda vidimo kako ko igra.
icecoldkilla
20-01-2007, 15:55
Ma PES6 je bolji od PES5, ali se u PES6 IGRAC NE MOZE SLOBODNO KRETATI PREMA LOPTI! Tko ovo porekne, sigurno nema puno dobrog PES iskustva...
Ako imas original javi se pa da ti pokazem...to sto igras s par prijatelja offline i mozda pobjedjujes pa mislis da sve znas i da si najbolji...drage volje cu ti pokazati, iako sam samo u prvih 100 u eu. :?
P.S. Pes6 i bilo koja fifa ne moze ici u istu recenicu. nikako.[/quote]
:bravo:
Ma PES6 je bolji od PES5, ali se u PES6 IGRAC NE MOZE SLOBODNO KRETATI PREMA LOPTI! Tko ovo porekne, sigurno nema puno dobrog PES iskustva...
P.S. Pes6 i bilo koja fifa ne moze ici u istu recenicu. nikako.[/quote]
Ovak...
Kao prvo: ja ne igram PES profesionalno, niti imam original, al znam sve moguce finte jer sam puno toga sa neta naucio... A o stilu igranja, 1000000% ti si bolji...
Kao drugo, ja sam govorio o tome da se u PES6 ne moze ic prema lopti normalno kao u PES5 jer je igrac zarobljen skriptom, koje su jadno isprogramirane. Usprkos tome sto vec jedno 2 mjeseca moddam PES6 na sve moguce nacine, ovo je nemoguce izbjec...
A kad budem nabavio original, javim ti se...
I da, BTW, ne igram ja samo sa svojim prijateljima, igram i po naseljima (fura svoj gamepad :))... Nisam noob u PES-u i sigurno ne igram dobro kao ti, mozda jednog dana i ja nabavim pravu stvar i odem na net igrati!
[quote="THE NO":4wbqtrsm]Ja ne znam oko čega se vi svađate,PES 6 je bolji od FIFE 07,jer je jednostavno prirodan i sve je kao u stvarnom nogometu.Jedino su mogli malo grafiku poboljšat,inače je sve i više nego dobro.
Istina da sam fan PES-a,zato šta je PES jedini prava,realna,nogometna simulacija na tržištu.Ako imaš FIFU 07 i PES 6,odigraj najprije FIFU,pa onda PES i ako si stvarno realan i ako kažeš ono šta misliš vidit ćeš koja je razlika.Ili usporedi PES 5 i FIFU 06.[/quote:4wbqtrsm]
Ja samo zelim reci da je FIFA ostvarila ogroman napredak u odnosu na proslogodisnju verziju, sto se bas ne moze reci za PES ... i prema tome mislim da ce ,ako se ovako nastavi, FIFA 08 biti bolja od PES 7 ... Nemoj me pogresno shvatiti - ja nisam fan FIFE, samo igram Fudbal koji je trenutno bolji - a po meni,sada je to FIFA ...
King tiger
20-01-2007, 19:20
Nije FIFA bolja jos , jos ima previse skripti i jos je PES 6 owna.
THUNDER_DINIX
20-01-2007, 19:21
@Rope - samo igram Fudbal koji je trenutno bolji - a po meni,sada je to FIFA ...
Fifa jos nije bolja od PES, al pokazuje veliki napredak... u skoroj buducnosti bi mogla postati bolja i igrivija od PES...
@Rope - samo igram Fudbal koji je trenutno bolji - a po meni,sada je to FIFA ...
Fifa jos nije bolja od PES, al pokazuje veliki napredak... u skoroj buducnosti bi mogla postati bolja i igrivija od PES...
To je upravo ono sto pokusavam objasniti :) ....
MasaKrisT
13-02-2007, 08:38
Da li mi itko moze pomoci?ovako nemam gamepad,a nemogu si slozit configuration,prelos je izbornik...ovako bi htio da mi izgleda
D-shoot
A-lob(visok ubac)
s-dodavanje
w-dodavanje u trk,dakle ispred igraca
shift-dribling
e-sprint
i sad neznam sto jos pes ima,noob sam,ako neko moze poslati screenshoot kak bi to trebalo izgledat u button configurationu,thx: )))
Da li mi itko moze pomoci?ovako nemam gamepad,a nemogu si slozit configuration,prelos je izbornik...ovako bi htio da mi izgleda
D-shoot
A-lob(visok ubac)
s-dodavanje
w-dodavanje u trk,dakle ispred igraca
shift-dribling
e-sprint
i sad neznam sto jos pes ima,noob sam,ako neko moze poslati screenshoot kak bi to trebalo izgledat u button configurationu,thx: )))
Ovako, kontrole konfiguriraj u Settingsu, koji je zasebna aplikacija PES-a (imas u Start Menu, pod Konami).
Kocka ti mora biti shoot (D)
X ti je dodavanje (S)
Trokut ti je dodavanje u for (W)
Krug ti je ubacivanje i uklizavanje (A)
R2 ti je dribling (Shift)
L1 ti je spirnt (E)
MasaKrisT
13-02-2007, 15:12
thx;)
To je i meni bio problem neko vrijeme ali sam nadošao nakon nekog vremena. Inaće bolje su to napravili u petici ovo su zakomplicirali.
da se nadovezem za ovo fifa vs pes. FIFA nije ni P od pesa nit ce kad bit u svakom pogledu :kill:
Ovako, prije jedno pola mjeseca stavio sam Superpatch za PES6 i odlicni su dodaci, ali su bugovi u igri ostali i to dalje nevjerojatno nervira.
To je ovak: PES je u globalu bolji od FIFA-e, al one bugove koje ima PES su toliko jadni i usrani da je to JEBENO nevjerojatno i tri P.M. pa nazad...
Eto, vidite da je i PES ranjiv!
Nitko nije rekao da nije . Ima par bugova zbog kojih sam znao tekmu izgubiti . Izgleda da će ih uvijek biti .
Nitko nije rekao da nije . Ima par bugova zbog kojih sam znao tekmu izgubiti . Izgleda da će ih uvijek biti .
Da, al ocu rec da one bugove koje PES ima, to u EA-u ne bi mogli napraviti ni da angaziraju 200-tinjak programera i da samo prave bugove.
Da, al ocu rec da one bugove koje PES ima, to u EA-u ne bi mogli napraviti ni da angaziraju 200-tinjak programera i da samo prave bugove.
zato su uspijeli u fifi :wink:
THUNDER_DINIX
14-02-2007, 12:32
ma svaka igra ima bugova, zato i postoje patchevi
hajde da cujem te tolike BUGOVE sto nabrajate (ne kazem da ih nema).
OK!
1.) igrac je zarobljen pri dodavanju u for
2.) igrac ne moze ici prema lopti
3.) igracima sa visokim ocjenama skripte odbijanja lopte pomazu
4.) Adriano i Carlos imaju toliko jake sutove da ne mogu sutnuti po podu
5.) Kad vam netko napravi flip-flap, sama logika vam preuzme kontrolu i stvari odu 3x P.M. pa uvijek izgleda da ste nasjeli na trik
6.) Bicikl nista ne vrijedi u PES-u: nekom napravite pregenijalno bicikl (i jos pod uvjetom da ga totalno izbacite) i on zaostaje samo 2-3 koraka.
7.) Dodavanje igraca je slabije (snage, a ne precisznosti) kad dodaje iz prve nego kad ju prije dodavanja ustopa.
8.) Igra laze u zaledjima (npr. kad je zadnji igrac iza golmana, onda se golman racuna kao zadnji igrac)
...
Uglavnom, jednostavno se ne mogu svega sjetiti...
OK!
5.) Kad vam netko napravi flip-flap, sama logika vam preuzme kontrolu i stvari odu 3x P.M. pa uvijek izgleda da ste nasjeli na trik
6.) Bicikl nista ne vrijedi u PES-u: nekom napravite pregenijalno bicikl (i jos pod uvjetom da ga totalno izbacite) i on zaostaje samo 2-3 koraka.
7.) Dodavanje igraca je slabije (snage, a ne precisznosti) kad dodaje iz prve nego kad ju prije dodavanja ustopa.
8.) Igra laze u zaledjima (npr. kad je zadnji igrac iza golmana, onda se golman racuna kao zadnji igrac)
...
mene najviše živciraju nerealni faulovi,malo takneš lika faul,on tebe kamenom prednost :?
Daj mi ovo objasni , kako misliš da igrač ne može ići prema lopti ? Ako misliš na dodavanje onda se ne slažem a čini mi se da na to misliš .
sigurno na to misli, jer to i je sranje u pesu...kada nemoš prema lopti
Daj mi ovo objasni , kako misliš da igrač ne može ići prema lopti ? Ako misliš na dodavanje onda se ne slažem a čini mi se da na to misliš .
Mislio sam na to. To je najiritantnija stvar, jer u PES5 to funkcionira bez beda.
OK!
...
Igrac moze ic prema lopti odma da kazem.Drzi R2-R1 i mozes se kretat slobodno ne radi automatski .Adriano,carlos i ostali mogu sutat prema zemlji.
Bicikl ti vrijedi i to da znas koliko nemogu objsnit kako al kad vodis loptu uradis kraci bicikl ovaj sto ti hoce da uzme loptu uspori ti pritisnes r1 da trci i izbacis ga (nemogu objasnit bolje )
Igrac nije zarobljen pri dodavanju u fol opet ti tu sluzi R2-R1.. to za zaledje je tacno.....Opet sve u svemu Pes je duplo bolji od fife...
Edi Sm187
14-02-2007, 22:39
Zanimljivo je da sjene igrača nemaju ruke! (bar meni ne)
Mislio sam na to. To je najiritantnija stvar, jer u PES5 to funkcionira bez beda.
Kao što je hapa rekao , igrač može ići prema lopti . Da budem siguran čak sam isprobao u igri to napraviti i uspjelo je(makar znao sam odmah da se može ali htio sam biti 100% siguran) . Ovo ostalo što si naveo ne mogu komentirati , moram prvo provjeriti .
OK!
...
Igrac moze ic prema lopti odma da kazem.Drzi R2-R1 i mozes se kretat slobodno ne radi automatski .Adriano,carlos i ostali mogu sutat prema zemlji.
Bicikl ti vrijedi i to da znas koliko nemogu objsnit kako al kad vodis loptu uradis kraci bicikl ovaj sto ti hoce da uzme loptu uspori ti pritisnes r1 da trci i izbacis ga (nemogu objasnit bolje )
Igrac nije zarobljen pri dodavanju u fol opet ti tu sluzi R2-R1.. to za zaledje je tacno.....Opet sve u svemu Pes je duplo bolji od fife...
To i drzim. Kreces se prema lopti, al si usporen skriptom prema lopti i ne mozes trcati. Ti to nazivas kretanjem prema lopti????
A sto se tice bicikla - - napisao sam, izbacis igraca, al on se prebrzo vrati tebi u korak...!
drzi R2R1 i vidjeces da se mozes slobodno kretat kako hoces !
U kojem to PES-u?
Covjece, znam tonu ljudi koji igraju PES od prvog dijela i igraju bogovski... Prijatelju, ovo jednostavno ne ide, probalo previse ljudi. Mozes se kretati, ali ne mozes trcati i igrac skace ko da ima kiseli kupus u guzici.
Kostolomac
15-02-2007, 19:25
mene živcira i kad ukližem nekom igraču, izbijem loptu i on se samo okrene i vrati ju. i kako može neki igrač iz tamo nekog jadnog kluba biti brži od npr ševčenka ili robbena?! mislim wtf, ovaj pes me razočarao. razumijem da igram na najteže, ali igram na normal :?
dosta propusta ima, i ono kad držiš tipku za dodavanje da automatski ide uzet loptu je retardirano... i živcira me što finte ne pomažu... i onda će neko reć da je pes realan :shock:
U kojem to PES-u?
Covjece, znam tonu ljudi koji igraju PES od prvog dijela i igraju bogovski... Prijatelju, ovo jednostavno ne ide, probalo previse ljudi. Mozes se kretati, ali ne mozes trcati i igrac skace ko da ima kiseli kupus u guzici.
ma imas to se zove super cancel idi na Game comands u igri pa proctaj to sam pokupio jos na pes5 i odlicno sluzi uvjek prije dodjem do lopte od protivnika... ne kazem da pes nema propusta al u svakom slucaju je najbolji fudbal
U kojem to PES-u?
ma imas to se zove super cancel idi na Game comands u igri pa proctaj to sam pokupio jos na pes5 i odlicno sluzi uvjek prije dodjem do lopte od protivnika... ne kazem da pes nema propusta al u svakom slucaju je najbolji fudbal
Covjece, PES znam u svaki kod! Jednostavno ne mozes trcati prema lopti. Mozes se kretati prema lopti unutar skripti.
mene živcira i kad ukližem nekom igraču, izbijem loptu i on se samo okrene i vrati ju. i kako može neki igrač iz tamo nekog jadnog kluba biti brži od npr ševčenka ili robbena?! mislim wtf, ovaj pes me razočarao. razumijem da igram na najteže, ali igram na normal :?
dosta propusta ima, i ono kad držiš tipku za dodavanje da automatski ide uzet loptu je retardirano... i živcira me što finte ne pomažu... i onda će neko reć da je pes realan :shock:ti si očekivao da će bit kao da zbilja igraš?
i da si igrao trening, znao bi za ovo "kad držiš tipku za dodavanje" jer je to tipka za pressing, kad igraš obranu
i kako finte ne pomažu? bicikl i marsej rulet djeluju ak ih imaš dobar tajming
a ovo s uklizivanjem...
ovisi o balansu igrača kojem ukliziš
tak sam ja adrianu uklizio 4x i ostao je na nogama
a i ovisi ti i o obrambenom s kojim si uklizio
i moguće je da je neki anonimac brži od ševčenka ili robbena
otkad su oni najbrži igrači svijeta? :pray:
Skripte uvijek pomazu boljim igracima. Npr. identicno uklizes Kranjcaru i Ronaldinhu, uklizavanje ce uspjeti, a Ronaldinhu ce se odbiti i to ce se jos na kraju realizirati u prednost...
Ne znam bas objasniti, al uglavnom, dobrim igracima skripte pomazu.
pa i inače će ronaldinho prije tako zadržati loptu nego kranjčar, ne?
upravu si to :D nemoj dzaba pricat da nemozes ic prema lopti R1R2 kad mozes idi ispropbaj... de hajde reci sta je dobro u fifi ?
upravu si to :D nemoj dzaba pricat da nemozes ic prema lopti R1R2 kad mozes idi ispropbaj... de hajde reci sta je dobro u fifi ?
Ajd molim te, nisam iz postovanja prema tebi naveo ono sto si napisao o onom Cancelu - - znas uopce sta je to? To je propustanje lopte, taman kad dodje do tebe, igrac ju propusti i krene trcat za njom. I da, po 10000000. put, u PES6 ne mozes trcat prema lopti!
joooj propustanje lopte (moze i to) kad korists to mozes se slobodno krentat kako hoces, ne krece se prema lopti automatik.. i nemoj me pravit budalom kad znam da moze :killyou:
King tiger
16-02-2007, 18:20
It iz true, mozes sa super kenselom ic prema lopti.
Jest da je malo ujebano sto nisu automatik tako napravili al eto...
Jebes mi sve - - ne kontam o cem vi na kraju pricate. Jel mislite na prilazenje lopti ili na trcanje prema lopti?
Kostolomac
16-02-2007, 22:33
ti si očekivao da će bit kao da zbilja igraš?
i da si igrao trening, znao bi za ovo "kad držiš tipku za dodavanje" jer je to tipka za pressing, kad igraš obranu
i kako finte ne pomažu? bicikl i marsej rulet djeluju ak ih imaš dobar tajming
a ovo s uklizivanjem...
ovisi o balansu igrača kojem ukliziš
tak sam ja adrianu uklizio 4x i ostao je na nogama
a i ovisi ti i o obrambenom s kojim si uklizio
i moguće je da je neki anonimac brži od ševčenka ili robbena
otkad su oni najbrži igrači svijeta? :pray:
dobro, možda sam malo pretjerao ali me neke stvari zbilja iritiraju. normalno da nisam očekivao da će bit realno. a ševčenka i robbena sam spomenuo jer igram sa chelsea-em. ma dobro, uspijem i ja nekad uvalit koju fintu, ne bih inače u master ligi pobjeđivao. ma samo neka izglade te neke bugove i ja sretan :)
MasaKrisT
25-02-2007, 16:35
e sta je sa patchem,jel tko skinuo onaj kitserver,ja to imam al neznam sto stime?
e sta je sa patchem,jel tko skinuo onaj kitserver,ja to imam al neznam sto stime?
Ja imam Superpatch 1.0 - - ima oko 2.6 GB
Prince-Artas
25-02-2007, 19:33
nestabilan je prvi super patch, čekam 2.0 verziju
Što taj patch napravi od igre?? :o
nestabilan je prvi super patch, čekam 2.0 verziju
Meni radi savrseno.
@Nightyx: Superpatch ti donese sve timove licencirane, HD dresove, poboljsanju grafiku, nove stadione, poboljsanu igrivost...
[quote="Prince-Artas":1shgfr6z]nestabilan je prvi super patch, čekam 2.0 verziju
Meni radi savrseno.
@Nightyx: Superpatch ti donese sve timove licencirane, HD dresove, poboljsanju grafiku, nove stadione, poboljsanu igrivost...[/quote:1shgfr6z]
a što se događa s hardverskim zahtjevima??
Prince-Artas
25-02-2007, 22:11
mislim da ostaju isti
ps imaš recenziju superpatcha na hcl-u
nisam nikad instaliro super patch pa da pitam jel to se automatski instalira?
nisam nikad instaliro super patch pa da pitam jel to se automatski instalira?
Imas opsezne upute kako instalirati. Onome tko je ikada bilo kako patchirao PES te upute ni ne trebaju.
Superpatch ti se instalira naknadno.
mislim da ostaju isti
ps imaš recenziju superpatcha na hcl-u
aha nisam znao :)
MasaKrisT
27-02-2007, 16:29
jel moguce da se taj patch stavi na pcp dvd?malo mi puno skidat 2,5 gb?: )
jel moguce da se taj patch stavi na pcp dvd?malo mi puno skidat 2,5 gb?: )
Sumjam da ce toliko prostora posvetiti PES igracima - - jer, ipak, ne vole svi PES.
MasaKrisT
06-03-2007, 22:53
opet ja...jel se da izvuci kakav super potez prek tipkovnice nekom kombinacijom(nemam joypad:((( ) i
jel se moze pes preko hamachija odigrat htio bi s nekim da vidim gdje sam.hvala-
jel mi neko može nać patch koji stavlja dresove i imena kak spada te upute kako ga instalirati
super patch-> no go, nedamise tolko skidat.
Moze li se uopce PES6 preko hamachija igrat?
Ajd neka netko napise kako ako se moze jer mi se neda tlacit... hvala!
jel mi neko može nać patch koji stavlja dresove i imena kak spada te upute kako ga instalirati
super patch-> no go, nedamise tolko skidat.
http://www.wevolution.org
Registriraj se na forume. Imas onda na forumima tonu topica o tome. Fajl koji tebi treba se zove Kitserver 6.4. Potrazi preko googlea gdje ima za download. Mislim da ima oko 200 MB-a.
Moze li se uopce PES6 preko hamachija igrat?
Ajd neka netko napise kako ako se moze jer mi se neda tlacit... hvala!
PES6 se ne moze igrati preko Hamachija!
skino sam skoro super patch moram rec da je odlican... samo neznam jel do mene il ... al nema mi hrvatskih stadiona i reklame su na svakom stadionu iste jel to tako il je nesto do mene ...
neznam ja sta je nestabilno na onom patchu :pray:
nakon sto sam instalirao superpatch usao sam u igru i odabrao klubove namjestio sve i kada sam htio poceti utakmicu na loadingu me izbacilo van iz igre, sve sam probao, ali uvijek me izbaci!!!
POMOZITE!!!!!!!!!!!!! :pray:
nakon sto sam instalirao superpatch usao sam u igru i odabrao klubove namjestio sve i kada sam htio poceti utakmicu na loadingu me izbacilo van iz igre, sve sam probao, ali uvijek me izbaci!!!
Takav problem ima puno ljudi, nisi jedini. Mislim da ne postoji rjesenje, a pogotovo neko univerzalno. Nekom radi, a nekom ne - ja ne znam nijednog svog prijatelja kojem ne radi Superpatch, a svi imamo dosta razlicite konfiguracije i razlicite procesore, graficke, tipove i kolicinu memorije...
Jedino napravi cijeli postupak ispocetka, s time da deinstaliras PES6, obrises mapu u Program Filesima i obrises u My Documentima mapu KONAMI. Tako instaliraj sve ispocetka.
[quote="bob_marley":wajvfstg]nakon sto sam instalirao superpatch usao sam u igru i odabrao klubove namjestio sve i kada sam htio poceti utakmicu na loadingu me izbacilo van iz igre, sve sam probao, ali uvijek me izbaci!!!
Takav problem ima puno ljudi, nisi jedini. Mislim da ne postoji rjesenje, a pogotovo neko univerzalno. Nekom radi, a nekom ne - ja ne znam nijednog svog prijatelja kojem ne radi Superpatch, a svi imamo dosta razlicite konfiguracije i razlicite procesore, graficke, tipove i kolicinu memorije...
Jedino napravi cijeli postupak ispocetka, s time da deinstaliras PES6, obrises mapu u Program Filesima i obrises u My Documentima mapu KONAMI. Tako instaliraj sve ispocetka.[/quote:wajvfstg]
HVALA
Ali to sam znao i napravio, ali mislio sam da postoji neka mogućnost!
Zna li jos ko neko rješenje ovoga problema koji mora da se rješi!!!!
amen
Prince-Artas
12-04-2007, 19:15
to je do option file-a, pokušaj pronaći neki drugi na netu i ako nađeš podjeli ga s nama
ps i ja imam problema sa superpatchom, uđem u igru i nakon loadinga se sve zacrni
meni izvrsno radi :pray: pre dobar je superpatch :pray:
BTW to nije do option filea jer se može igrati i bez kopiranja tog koji se dobije sa superpatchom. Kažu da nije dobro optimiziran i da ne radi na svim maschinama dobro, pa ga ja nisam ni stavio, a pes mi sa superpatchom radi izvrsno, jbt detaljna grafika kaku nije vidila ni next-gen verzija na x306 niti će ikada vidit barem što se tiće PES6 :pray:
Prince-Artas
12-04-2007, 20:42
to jest do option filea jer sam samo njega skinuo (jer imam dial up) i isprobao
Systematic Reverse
13-04-2007, 00:35
Brisi option file stari i radit ce ti, nemas druge ~~ To je meni bilo u PES 5
Ali sumnjam da će option file toliko toga promjeniti, mislim da je ovdje kitserver nabitniji (2 GB ne nisam ga ja downoloado jer imam ograničerni promet, nego ovaj bob_marley pa je meni dao), jer on tu donosi velike promjene u detaljnosti grafike sada teren izgleda odlično baš kao i detaljni igrači, cristiano ronaldo više nije toliko ružan, ronaldinho ne izgleda kao konj, novi stadioni da ima ih stvarno puuuno, baš kao i odlične detaljne lopte, kopačke su sad izvrsno detaljne ma sve je odlično, naravno hardverski zahtjevi sada jesu nešto veći ali ne osjeti se toliko. :pray:
Brisi option file stari i radit ce ti, nemas druge ~~ To je meni bilo u PES 5
neće nije ti to isto kao i ovo
BTW ima li jos ko kakvo moguće rješenje
Prince-Artas
14-04-2007, 09:39
Ali sumnjam da će option file toliko toga promjeniti, mislim da je ovdje kitserver nabitniji (2 GB ne nisam ga ja downoloado jer imam ograničerni promet, nego ovaj bob_marley pa je meni dao), jer on tu donosi velike promjene u detaljnosti grafike sada teren izgleda odlično baš kao i detaljni igrači, cristiano ronaldo više nije toliko ružan, ronaldinho ne izgleda kao konj, novi stadioni da ima ih stvarno puuuno, baš kao i odlične detaljne lopte, kopačke su sad izvrsno detaljne ma sve je odlično, naravno hardverski zahtjevi sada jesu nešto veći ali ne osjeti se toliko. :pray:
option file ti daje bundes ligu, serie b, nove igrače i transfere, po meni najbitniji dio superpatcha
[quote="Prince-Artas":1xbnwqsh]to jest do option filea jer sam samo njega skinuo (jer imam dial up) i isprobao
option file ti daje bundes ligu, serie b, nove igrače i transfere, po meni najbitniji dio superpatcha[/quote:1xbnwqsh]
jel bi ga mogo negdje uploadat.....pls :pray:
[quote=Nightyx][quote="Prince-Artas":1ry8kmn3]to jest do option filea jer sam samo njega skinuo (jer imam dial up) i isprobao
option file ti daje bundes ligu, serie b, nove igrače i transfere, po meni najbitniji dio superpatcha[/quote:1ry8kmn3]
jel bi ga mogo negdje uploadat.....pls :pray:[/quote:1ry8kmn3]
pa imaš ga jel si ga već meni jučer uploadao na x fire, lol :rotfl:
[quote=Nightyx][quote="Prince-Artas":3atny2nn]to jest do option filea jer sam samo njega skinuo (jer imam dial up) i isprobao
option file ti daje bundes ligu, serie b, nove igrače i transfere, po meni najbitniji dio superpatcha
jel bi ga mogo negdje uploadat.....pls :pray:[/quote:3atny2nn]
pa imaš ga jel si ga već meni jučer uploadao na x fire, lol :rotfl:[/quote:3atny2nn]
mozda je drugi....treba probati.....pls uploadaj (nije veliko) :pray:
ne quotajte sve već samo dio na koji se osvrćete.
ne quotajte sve već samo dio na koji se osvrćete.
ok
Prince-Artas
14-04-2007, 18:29
recenzija superpatcha na hcl-u
http://www.hcl.hr/recenzije.php?TekstID=128&select=18
s desne strane gore je download option filea
recenzija superpatcha na hcl-u
http://www.hcl.hr/recenzije.php?TekstID=128&select=18
s desne strane gore je download option filea
ja kliknem na download i nece ode mi na neku stranicu :?
Prince-Artas
15-04-2007, 14:59
nije do mene, malo proguglaj
icecoldkilla
15-04-2007, 17:34
kolko sam skuzio i vidio na hcl-ovoj stranici da se dobije maksimir i poljud a sad jel se dobiju i neki drugi stadioni ili sam ta 2???
BTW nece ni meni skint option file na hcl
kolko sam skuzio i vidio na hcl-ovoj stranici da se dobije maksimir i poljud a sad jel se dobiju i neki drugi stadioni ili sam ta 2???
lol :rotfl: dobije se 230 novih stadiona
icecoldkilla
15-04-2007, 17:37
MISLIO SAM HRVATSKA
MISLIO SAM HRVATSKA
Da stavit će i gradski vrt :rotfl:
icecoldkilla
15-04-2007, 17:44
MISLIO SAM HRVATSKA
great :D
MISLIO SAM HRVATSKA
i 13. Srpanj :D
[quote="darac999":1t04l4w1]kolko sam skuzio i vidio na hcl-ovoj stranici da se dobije maksimir i poljud a sad jel se dobiju i neki drugi stadioni ili sam ta 2???
MISLIO SAM HRVATSKA
i skolsko igralište neke škole u Osijeku
i 13. Srpanj :D[/quote:1t04l4w1]
BOB MARLEY, viewtopic.php?t=4237&postdays=0&postorder=asc&start=375 (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?t=4237&postdays=0&postorder=asc&start=375)
čitaj skroz dno
još jednom, i ide lock te ostale sankcije.
De smiri se šta to tebi ima smetati, boli te ku*ac neg čovjek citira ak mu se da
BTW nemaš pravo samo tako lockati ovu temu o PES6, jer je iznimno popularna, ako ju lockaš zbog citiranja ide pp adminu pa nećeš više biti mod ovdje
De smiri se šta to tebi ima smetati, boli te ku*ac neg čovjek citira ak mu se da
neće moć, neka citira šta hoće, ali piramide neće ići.
BTW nemaš pravo samo tako lockati ovu temu o PES6, jer je iznimno popularna, ako ju lockaš zbog citiranja ide pp adminu pa nećeš više biti mod ovdje
moze
neće moć, neka citira šta hoće, ali piramide neće ići.
moze
zasto sada praviš frku oko toga, oćeš umrjet ako to citiram...jbt....sam da bi nekom srao...... :fof:
icecoldkilla
16-04-2007, 18:53
tako je, nije ova tema napravljena za svadjanje neg za raspravljanje o PES 6-ici
icecoldkilla
16-04-2007, 21:26
jel neko zna kak se rade skarice u PES 6??imam joystick isti ko za sony, probo sam na onaj nacin kao u PES 5 ali ne uspijeva
pls help :pray:
jel neko zna kak se rade skarice u PES 6??imam joystick isti ko za sony, probo sam na onaj nacin kao u PES 5 ali ne uspijeva
pls help :pray:
jednostavno, igrač se mora nać u takvoj situaciji da napravi škarice.
Jednostavno prilikom ubacivanja sa strane lopta mora igrachu zaci malo iza ledja i onda se pritisne shut i on sam napravi egzibiciju ;)
King tiger
17-04-2007, 09:32
istina, moras 2 puta shut pritisnut.
icecoldkilla
17-04-2007, 10:00
aj hvala, isprobat cu :D
icecoldkilla
20-04-2007, 22:15
i meni sad ne valja superpatch, isto ko g@ngreŁ-u kad je loading izadje iz igre :cry:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.