Pogledaj cijelu verziju : NOVA TAKSTATUR!!!!!!!!!!1
KAO STA VIDITE TREBA MI NOVA TAKSTATURA
OVU SAM MALO SJEBO (STA MISLITE ZAST JE SVE PISANO VELIKIM SLOVIMA) SADA SAM MALO POGLEDO NA NETU CASOPISIMA ITD
I NEMOGU SE ODLUCITI NI ZA STO
PAPOMAGAJ BURAZ DAJTE LINK ZA BILO KOJU TAKSTATURU KOJU MISLITE DA BI ODGOVARALA ZA NAPUCAVANJE NEPRIJATELJA
P.S. CIJENA NIJE BITNA
Logitech G15 Gaming Keyboard - oko 500-600 kn (ovisi o dućanu)
ili
Tipkovnica SHARKOON Home Digital Keyboard RF, bezicna - 500 kn
sada odluči koju hoćeš - običnu ili bežićnu (radije logitech-a za gaming)
ako ti to sje*avanje pređe u naviku, bolje da uzmeš neku od 20-30kn :)
ako ti to sje*avanje pređe u naviku, bolje da uzmeš neku od 20-30kn :)
istina, ja kupujem najnajjeftinije tipkovnice jer najprije nastrada tipkovnica - ipak Keytronic (30 kn) prima udarce već 1 godinu i još radi :pray:
mravojed
24-07-2006, 18:04
bez uvrede ljudima koji uzimaju tipkovnice od 500-600kn ali mene stvarno zanima sta one to imaju da tako puno kostaju?
ja imam neku crno srebrnu tipkovnicu platio je 90kn,jer mi je ona koju sam dobio jos 2001. riknula nekidan,a radila je savrseno. pa me zanima koji kurac dobijem za tih 500kn vise?
PAONDA MI VJEROJATNO TREBA JEDNA KOJA JE JAKOSIZDRŽLJIVA -OVA JE DOST PREŽIVILA-
STA ONDA MISLITE DA LI DA UZME 2-3 JEFTINE I JEDNU NESLOMLJIVU
mravojed
24-07-2006, 18:09
sve tipkovnice su jako izdrzljive samo ne smijes lupat glavom i sakama po njima.smiri se pa će ti duze trajat. mkej...
goGAMERo
24-07-2006, 18:17
Uzmi neku od multimedijalnog "diva" BenQ
MOZE LI MI NEKO KO SE ISTO IŽIVI NA TIPKOVNICI PREPORUCIT KOJU ON UZME
bez uvrede ljudima koji uzimaju tipkovnice od 500-600kn ali mene stvarno zanima sta one to imaju da tako puno kostaju?
ja imam neku crno srebrnu tipkovnicu platio je 90kn,jer mi je ona koju sam dobio jos 2001. riknula nekidan,a radila je savrseno. pa me zanima koji ***** dobijem za tih 500kn vise?
logitech ima multimedijalne tipke, lcd zaslon, PUNO lijepše izgleda i napravljena je posebno za igranje - tako da, u nedostatku bolje riječi, imaš savršenu tipkovnicu za igranje
Spookshow baby
24-07-2006, 18:29
nemoj se iživljavat na tipkovnici uzmeš CD na njemu se iživiš i problem rješen na toj igri se više nećeš morat iživljavat
nemoj se iživljavat na tipkovnici uzmeš CD na njemu se iživiš i problem rješen na toj igri se više nećeš morat iživljavat
hmmm
350 kn vrijedan cd/dvd ili 30 kn vrijedna tipkovnica
što prije razbiti?
hmmm
Spookshow baby
24-07-2006, 18:34
[quote="Spookshow baby":24pycwna]nemoj se iživljavat na tipkovnici uzmeš CD na njemu se iživiš i problem rješen na toj igri se više nećeš morat iživljavat
hmmm
što prije razbiti?
hmmm[/quote:24pycwna]
ak kupuješ ono što si ti reko po 500 kn onda bolje cd/dvd
[quote="Big Guy":3frlalmq][quote="Spookshow baby":3frlalmq]nemoj se iživljavat na tipkovnici uzmeš CD na njemu se iživiš i problem rješen na toj igri se više nećeš morat iživljavat
hmmm
što prije razbiti?
hmmm[/quote:3frlalmq]
ak kupuješ ono što si ti reko po 500 kn onda bolje cd/dvd[/quote:3frlalmq]
ja sam samo O-Okacu preporučio što je najbolje bez obzira na cijenu jer je napisao da nije bitna cijena
ja osobno kupujem najjeftinije tipkovnice
Spookshow baby
24-07-2006, 18:44
[quote="Spookshow baby":a5lxol0r][quote="Big Guy":a5lxol0r][quote="Spookshow baby":a5lxol0r]nemoj se iživljavat na tipkovnici uzmeš CD na njemu se iživiš i problem rješen na toj igri se više nećeš morat iživljavat
hmmm
što prije razbiti?
hmmm[/quote:a5lxol0r]
ak kupuješ ono što si ti reko po 500 kn onda bolje cd/dvd[/quote:a5lxol0r]
ja sam samo O-Okacu preporučio što je najbolje bez obzira na cijenu jer je napisao da nije bitna cijena
ja osobno kupujem najjeftinije tipkovnice[/quote:a5lxol0r]
me2 al ajd dosta idemo pomoc covjeku
Gamerska tipkovnica NESpostoji. Sve su to marketinške gluposti. Tko zbilja misli da će bolje igrati ako kupi tipkovnicu koja prikazuje municiju i health, ima posebne skinove i/ili rasporede tipaka? Zapravo, koliko igrača gleda u tipkovnicu dok igra?
Iskreno, ako tražiš robusnu tipkovnicu, uzet ćeš Keytronica. Te tipkovnice su neugodne, imaju previsok hod i nikakve su za igranje, ali takva stvar pretrpi udarce, padove, prolijevanje po njoj, pepel s cigarete i sve ostale gluposti. Ok, znam da ti to vjerojatno nije namjera, ali dobro je znati.
Meni je kod tipkovnica prvenstveno bitno da su ugodne za pisanje. Kupi tipkovnicu za cca 80-120kn. U tom rangu ima kvalitetnih tipkovnica, kako goGAMERo kaže, BenQ je tu i više nego dobar, pogotovo njihova X-Touch linija.
pa mislim da je sve jasno. logitech g15 ako se ne misli "iživljavat" , a ako misli onda odma u startu dvije za 30kn :)
GrannyKiller
25-07-2006, 00:57
kupio sam si G15, i jako sam zadovoljan.
sta dobiješ? dobiješ tihu, ugodnu, lijepo dizajniranu tipkovnicu sa 18 dodatnih G tipki (do 54 kombinacije za programe i igre), pozadinsko osvjetljenje tipki, LCD ekran (koji uopće nije beskoristan kao što mnogi kažu, samo treba skinut neke pluginove), dodatne multimedijalne tipke, USB hub sa 2 priključka...etc. etc.
ma da ne duljim, da ju probaš, znao bi zašto košta :wink:
a sada da pomognem čovjeku:
Tipkovnica Logitech DELUXE -> jako udobna, nečujna, i jeftina (80kn)
Imam ja jednu prastaru Keytronic sa svoje stare 386-ice. Jako je izdržljiva iako nije nepolomljiva.
NISAM OCEKIVO DA ODABRAT TIPKOVNICU JE TAKO TESKO SAD SAM MALO POGLEDO JA CU BOLJE OTIC I KUPIT DVIJE PO 30 KUNA I AKO OVA MALOSLOSIJE PRODE JEDNOSTAVNO UZMEM DRUGU
KingTomy
25-07-2006, 11:26
Taj sam ;) Uzmi najobičniju Keytronicovu i lupaj kolko oćeš. Garancija: 10 god. uz max lupanje a i za rokanje enemiesa je car ;)
@W3DR4N: Ne slažem se s tobom. Ja već posjedujem jednog Keytronica 3 godine (!!!) i u mnogim FPS igrama postižem rezultate, uobičajeno sam među prva tri na ljestvici u igrama koje igram. Vietcong: 1 i 2 uvijek. BF2: 1,2,3 varira. COD2 (kad sam igrao): 3, 4, 5, 6 :D Far Cry (LAN) 1 uvijek skoro.
Eto nešto od toga koliko su keytronicove tipkovnice loše tj. dobre
Taj sam ;) Uzmi najobičniju Keytronicovu i lupaj kolko oćeš. Garancija: 10 god. uz max lupanje a i za rokanje enemiesa je car ;)
@W3DR4N: Ne slažem se s tobom. Ja već posjedujem jednog Keytronica 3 godine (!!!) i u mnogim FPS igrama postižem rezultate, uobičajeno sam među prva tri na ljestvici u igrama koje igram. Vietcong: 1 i 2 uvijek. BF2: 1,2,3 varira. COD2 (kad sam igrao): 3, 4, 5, 6 :D Far Cry (LAN) 1 uvijek skoro.
Eto nešto od toga koliko su keytronicove tipkovnice loše tj. dobre
ja inace koristim najjeftinije tipkovnice(50 kn max), i meni je to najbolje. Mislim da je glupo govoriti kakva je koja tipkovnica jer mislim da je sve to stvar navike, meni lega ima neku zvjersku logitech tipkovnicu(kupio ju je u kompletu sa MX1000 misem, ako neko zna koja je to) ima sve te dodatne tipke za multimediju, a meni je moja 3x bolja... puno sam bolji sa tom svojom tipkovicom nego s njegovom...iako se u potpunosti slazem da su one "gejmerske" tipkovnice cista glupost da se jos malo zaradi....
GrannyKiller
25-07-2006, 23:17
mislim da je sve to stvar navike
:thumbs2:
tipkovnicu je najbolje isprobat prije nego ju kupiš. kakvu god da tražiš, ne bi smio na slijepo kupovat, jer je ipak najvažnije kako ti leži pod prstima, i šta hoćeš od nje.
Pa dobro ljudi što vi radite s tim tipkovnicam da ih morate mijenjat tako često ja svoju najobičniju sivu tipkovnicu imam 5 godina i još uvijek svaka tipka radi bezprijekorno i nikad nisam iskusio nikakav kvar.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.