Log in

Pogledaj cijelu verziju : Torchlight 2

Stranica : 1 [2]

Aral
23-09-2012, 22:50
Eh, evo konačno odigrao par sati u komadu, sa Engineerom, rula skroz sa svojim topekom i ostalim trinketima. Jako dobra i zabavna igra, skroz na nivou.

1van
23-09-2012, 23:06
soliro do negdje 20-nekog levela, sad nastavljam s frendom, neloše. jedino mi bad što je sad i borderlands 2 izašo, a i dotu 2 igra, a i dark souls, ono :(

Sonic_Moronic
24-09-2012, 12:21
Kad ćemo neki coop? Mislio sam da će svi letiti, ali ne ide :D

StormCr0w
24-09-2012, 15:44
Tebe nitko ne zove.

Sonic_Moronic
24-09-2012, 17:25
Kad ste svi u trećem actu već valjda, jebiga tek sam lvl 16.

1van
25-09-2012, 00:50
ne, već te niko ne voli.

inače, lvl 30, outlander, ubio djinnija, manticore prije njega je isto prejeben bio. sad bi kao trebo ič u 3. grad kolko kontam. može se sa sigurnošču reć da je igra prejebena.

Karlo_from_Bjelovar
25-09-2012, 14:46
jel bi se netko htio na 2-3 dana đorat za D3 acc? da vidim jel mi se isplati pljunut dvajst ojra..

Deadwalker
25-09-2012, 14:52
Imaš demo verziju na Steamu.

flander
25-09-2012, 17:36
j da vidim jel mi se isplati pljunut dvajst ojra..

ne

Deadwalker
25-09-2012, 18:40
Isprobao malo demo. Ne mogu govoriti o nekim konkretnim stvarima, al ovako na prvi pogled, poboljšana jedinica u svim segmentima. Normalno, nema igra onu preskupu produkciju Diabla 3 i fali mi pomalo žestina Blizzardovog naslova, no ništa što bi me odbilo od igranja. Kada budem imao novaca i vremena, uzimam sigurno. Teško mogu bolje potrošiti 100-ak kn.

1van
25-09-2012, 18:51
ja ne kužim jel znaju ljudi koji tolko svršavaju na blizzard, da je ovu igru proizvodilo više ljudi koji su radili na originalnim diabloima, nego na samom diablo 3 nastavku.

Ovo mi je dosad definitivno najbolji h'n's koji sam igro, jedino mi ide na kurac usrana grafika, ali bože moj bar igra leti.

veliki plus su level design, bossevi i secret roomovi.

Sonic_Moronic
25-09-2012, 19:01
Zašto je grafika usrana?

Karlo_from_Bjelovar
25-09-2012, 19:17
trebaju je malo zamračit i bit će jebeno.. ovak je ko da gledam u LoL

Delirium
25-09-2012, 19:19
Isprobo. Sasvim solidan naslov za te pare.
Igro mal sa frendom i fakat je ugodno igrat MP.
GG

Kid A
25-09-2012, 19:27
Presao SP sad se mogu zajebavati u MP

1van
25-09-2012, 20:01
zaš bi neko ovo igro sp :(

Maloki
25-09-2012, 20:29
Isprobao malo demo. Ne mogu govoriti o nekim konkretnim stvarima, al ovako na prvi pogled, poboljšana jedinica u svim segmentima. Normalno, nema igra onu preskupu produkciju Diabla 3 i fali mi pomalo žestina Blizzardovog naslova, no ništa što bi me odbilo od igranja. Kada budem imao novaca i vremena, uzimam sigurno. Teško mogu bolje potrošiti 100-ak kn.
Ja ne znam koja je to preskupa produkcija Diabla 3 kad su jedino što je "kvalitetnije" i skuplje u D3 cinematicsi :)

Netko tko misli da se isplati dat 60€ za Diablo 3 ali ne 20€ za Torchlight 2 nije pri zdravoj svijesti. Za 20€ dobiješ dinamičniju i ispoliraniju igru koju možeš igrati kad ti želiš, kako ti želiš.
D3 mi je bio dobar, igrat ću ga u više navrata sigurno, ali Torchlight 2 mi je ugodniji.

zaš bi neko ovo igro sp :(
Statistike pokazuju da večina H'n'S igrača preferira SP umjesto MP.

Deadwalker
25-09-2012, 20:43
Fizikalni engine, način prezentacije radnje (ako zanemarimo grozan VA), in-game skripte za podizanje atmosfere i neki drugi sitini te ništa manje važni detalji...
No kao što rekoh, ne smeta me to toliko, vrijedi igra te novce.

Maloki
25-09-2012, 20:47
Priča je u obje igre užasna i užasno prezentirana. U T2 čak imaš i twist gdje se ističe da Alchemistov plan *gasp* nije toliko užasan i glup kako se čini. Ali je priča smeće.
Ne vidim neku razliku u fizikalnom engineu? Možeš dat neki konkretan primjer? I kakve in-game skripte za podizanje atmosfere, ne kužim na kaj točno misliš :)

Deadwalker
25-09-2012, 21:02
Dobro, nisam rekao kako priča valja (čak sam ranije rekao kako je nema smisla isticati), ovdje smo ipak u domeni hack'n slasha :)
Kako ne vidiš razliku? Ono, u trećem Diablu kamenje je letilo na sve strane kada si mlatario po groblju, da ne govorim koliko je bilo kaosa na ekranu kada je na tebe nahrlilo nekoliko packova neprijatelja što ovdje baš i nisam primijetio (možda i ima kasnije, nisam igrao puno). Što se tiče skripti, mislim na neke iznenadne nasumične događaje tipa da ti neki monster dok prolaziš raznese pola zida i nahrli na tebe. Ili čisto kroz formu prezentacije radnje dok spašavaš Caina pa padne veliki kamen i odroni pola zemlje kraj Caina i to gledaš u onoj filmskoj kameri. Takve stvari koštaju, zato kažem, skuplja i kvalitetnija produkcija no opet ništa toliko meni značajno.

Sonic_Moronic
25-09-2012, 21:28
Pa imaš u boss fightovima dosta skriptiranih momenata. Mislim da mi se to najviše sviđa zasad, svaki boss u nekom sidequestu bude epik event, pogotovo jer je u odvojenom dungeonu pa misliš "uuu, šta će sad bit".

flander
25-09-2012, 21:33
u TL2 koda mlatiš po papirnatim lutkama, nema tog gušta i te sočnosti dok kolješ masu mobova, tu i tamo mob eksplodira ako lupiš crit i to je sve

Sonic_Moronic
25-09-2012, 21:45
Osjećaj klanja je prejeben. Kad zviznem ogromnim čekićom i uništim 3 štita odjednom, bolji filing nego ikad u D2.

flander
25-09-2012, 21:48
jedini spell u D2 koji je imal dobar feeling močnosti bar meni je corpse explosion :D

1van
25-09-2012, 23:01
u svakom slučaju tl2 je isplativiji.

meni se diablo 3 nesviđa za to što nije dostojan nastavak, ko god mi krene srat nek pogleda path of exile i nek se zapita šta više liči na diablo.

Sonic_Moronic
26-09-2012, 13:16
http://cloud.steampowered.com/ugc/55870 ... E346B18D7/ (http://cloud.steampowered.com/ugc/558702233784969064/C663449AB5962B1AE7B3B4695495069E346B18D7/)

Ručna haubica, zašto ne?

Aral
26-09-2012, 18:39

meni se diablo 3 nesviđa za to što nije dostojan nastavak, ko god mi krene srat nek pogleda path of exile i nek se zapita šta više liči na diablo.
Poanta je u tome da D3 ne prati D2, niti ga treba kopirat, niti treba bit njegov nastavak, niti mora imat bilo kaj slično s njime.

T2 je zabavan ali Diablo je Diablo, kak god okreneš.

@Sonic_Moronic: Koja je to reza, 640x480, i još sve na low xD Imaš helmet ko i ja, a bogme i topek.

1van
26-09-2012, 18:50
čekaj diablo 3, dakle nastavak diablo franšize netreba bit nastavak diabla 2? gj :thumbs2:

Hexfire
26-09-2012, 18:57
D3 ima istu količinu zaraznosti i zabavnosti koju je imao i D2, a to je daleko najbitniji dio. To što je nekome Diablo bio poseban samo zbog mračne tematike je njihov problem, meni je to uvijek bilo sporedno.

mravojed20
26-09-2012, 19:37

Poanta je u tome da D3 ne prati D2, niti ga treba kopirat, niti treba bit njegov nastavak, niti mora imat bilo kaj slično s njime.

T2 je zabavan ali Diablo je Diablo, kak god okreneš.

D3 ne prati D2, istina.

No sve ovo ostalo što si napisao je jednostavno pogrešno.

Ako se igra naziva Diablo 3, onda je ona punokrvni nastavak Diabla 2 i kao takva MORA biti dosljedna u nekim elementima, ponajviše atmosferi i tmurnoj priči, gdje je fejlao žestoko i to nijedan patch ne može ispraviti.

Kako su loot system sjebali to samo oni znaju, jasno je da nemaju iskustva, nije to isti tim, RMAH i GAH dodatno sve upropastili, jer igra s njima više nije IGRA kakva treba biti, više nije cilj zabava nego zarada.

D3 je loš i sterilan kao igra jer nema kvalitetu i standarde koje je imao D2.

A Torchlight 2 pak ne valja jer nije dovoljno imati ok loot system i offline play.

Zašto bi ja ubijao sve te monstere ako nemam motivaciju da ih ubijam? Svijet je nemaštovit, priča nije prezentirana na način da ŽELIM igrati dalje, a itemi izgledaju ko da su slikali igračke iz dječjih krevetića.

Razlog zašto smo ja i mnogi drugi uz mene igrali D2, leži u činjenici da je igra imala savršenu prezentaciju mračne beznadne atmosfere i intrigantne radnje, s kojima je DOČARALA taj sjebani svijet, imao si osjećaj da je sve oko tebe zaista staro, da su svi očajni, da si zaista jedini koji može nešto učiniti tu.

Kad ti u D2 padne jebeni item, ne samo da je gušt zbog njegovih statsa, nego je i grafički stil i naziv itema izgledao i zvučao kako treba, baš onako POGOĐEN, kao da si STVARNO našao neko oružje ili oklop izgubljen od davnina.

Kad ti nešto takvog kalibra padne u TL2 ili D3, ZNAŠ da je samo sklepano nabrzaka, hrpica šarenih piksela,nabacani neki statsi, artwork i dizajn itema u inventoriju izgleda bezvze.

Da igrači žele samo loot loot loot bez imalo priče i duše u HnS igrama, sve od sljedećih igara bi bile legendarne:

Sacred, Titan Quest, Sacred 2, Blade&Sword, Loki itd.

Ali nijedna od tih igara nije imala uspješnu kombinaciju vizualnog doživljaja UZ ono držanje igrača uz ekran na psihičkoj bazi di ima potrebu da nađe bolji loot.

Dark Souls je zapravo jedina igra koja otprilike hvata osjećaj Diabla 2.

Imaš savršeno mračan i gritty svijet pun sjebanih očajnih ljudi i događaja, i onda kad tamo naletiš na nešto tipa 'Dragon Shield of Artorias' (bubnuo ime bezveze) pa vidiš kako je taj štit lijepo izmodeliran realistično, pa kakav naziv ima, pa onda si jebeno spreman se suprotstaviti tim demonima u igri, osjećaš se super.

I onda pomisliš, oh...da je naći još neki legendarniji štit, ili mač. itd.

I što je najbolje Dark Souls te zaista i hrani s takvim itemima ako znaš što radiš.

Ja sam u D2 znao otvorit inventar i samo buljit malo u iteme koje imam koliko mi je gušt bio da posjedujem 'predmete iznimne moći s kojima ću ubiti Vraga'.

Isto ko što u Dark Soulsu bude gušt gledat lika u 3D-u i rotirat kameru oko njega da vidiš koliko mu svjetluca metal na oklopu i štitu, i koliko impozantno izgleda u njemu.

Tako evo da ne serem dalje, po mom mišljenju, D3 je sjebao jer nema atmosferu i loot D2, Torchlight 2 je sjebao jer je prešaren i nema priču kako spada.

Sad se čeka Path of Exile i Grim Dawn.

Maloki
26-09-2012, 20:22
Prvo, priča u H'n'S-u - rofl. Niti jedan H'n'S nije imao dobru priču. Da, čak ni Diablo 1 i 2.

Also, Diablo 2 me nikad nije očarao kao što je neke od vas, čak ga nisam ni završio.
I Diablo 3 i Torchlight 2 su mi zabavniji od njega.

Jebiga.

mravojed20
26-09-2012, 20:43
Ne osporavam da nisu obje igre zabavne, dapače.

Ali Diablo 1 i 2 JESU imali lijepo prezentiranu priču koju je ponajviše nosio voice acting i kvaliteta napisanog teksta.

To se ponajviše vidi u tomovima koje možeš nać kroz obje igre, da ne govorim o monolozima NPC-ova.

Svi su zvučali kao da točno pripadaju tamo gdje jesu, i u glasu im se osjetio očaj i duge godine patnje, nešto što ekipa iz D3 nikad nije uspjela postići, što zbog talenta a još više zbog kvalitete scenarija.

HnS žanr je poznat po tome da je priča u drugom ( ma i u petom) planu, no D1 i D2 smatram iznimkom koja potvrđuje pravilo. Njihova priča nije kompleksna naravno, ali je atmosferična i lijepo ispričana, bez obzira što je objektivno sto put viđena.

Diablo 3 sam prešao, više puta, nekako više jer je 'Diablo 3' i ' u nadi da će patchevi poboljšati igru' no uvijek sam svjestan bio da nikad neće doseći kvalitetu prethodnika.

Torchlight 2 pak ni ne pokušava bit ozbiljan, što mu je i minus i plus u isto vrijeme, a i osjećaj cijele igre je loš, kao što flander reče da su mobovi ko lutke kad ih ubiješ, papirnat osjećaj.. jednostavno nema tu razloga za ubijanje i trošenje sati i sati vremena na nešto tako prosječno.

Možda sam to samo ja, i u pucačini volim priču i setting koji me drži, koji je zanimljiv, a potom tek da je i pucanje dobro izvedeno i sve šta ide uz gameplay.

Čak i vražji Warcraft 3...zaboga ta igra je bila šarena i 'dječjeg' izgleda, ali koliko su muke i kvalitete utrpali u one blesave cutscene u misijama pa to nije za vjerovati. Samo da onaj voice acting i kvalitetu teksta uzemš i napraviš film, bio bi dobar.

Ne znam, treba mi svrha da igram nešto, ne volim igrati radi igre, volim doživljaj i smisao.

Tetris, Pong i slično se igra 'radi zaraznog gameplaya'. Meni jednostavno za sve ostale tipove igara nije dosta da budu igrive, oću i da bude sadržajno zanimljivih stvari, a Tl2 i D3 to nikako nemaju nažalost.

Ispod površine u njima nema ništa jer lijepo ispričane uvjerljive priče i dubine settinga jednostavno nema.

Tl2 ni ne pokušava, al D3 pokušava a nikako mu ne ide, brate mili osjećaj je onako grozan ko kad gledaš kazališnu predstavu u osnovnoj školi, pa učiteljice govore djeci da onako 'izražajno' pričaju, pa svi zvuče skroz retardirano i lejm.

'The goatmen are running wild, it must be because of the sword!'
'YES, BRILLIANT LEAH!'

Ma ajde u :toilet: i pisci i scenaristi i ko god je zaslužan za ovakve bisere.

Bio je netko stavio review od jednog lika s jutuba, zašto je posve pogrešno smatrati Diablo 1 i 2 'bezumnim klikfestom di samo ubijaš'.

Pokušavam naći video, lik je to savršeno objasnio.

Maloki
26-09-2012, 20:52
Ja D2 nisam volio zbog užasno nečitljivog fonta gdje se space jedva skuži, a razlika između O i 0 je nikakva.
Eto, reko sam.

No da, kužim ja kaj ti hoćeš reć, Diablo 1 i 2 su svakako imali odličnu atmosferu, ali nije bilo dovoljno da me uhvati neko ludilo. Jedinica mi je još bila dobra, no dvojka mi je iz nekog razloga uvjek dosadila nakon prvog acta, drugi act sam samo jednom završio i dalje mi se nije dalo :)

Danas sam igrao unakrsno i Torchlight 2 i Diablo 3 i mogu reć da mi je Torchlight draži iz jednog jednostavnog razloga - dinamičniji je. Samo kretanje lika je puno brže nego u D3 gdje sam na trenutke imao osjećaj da mi lik hoda iako je izgledao kao da trči ;(

MILF hunter
26-09-2012, 20:57
Baš to. Priča u D2, iako ne osobito originalna na prvi pogled, bila je savršeno prikladna za takvu igru. Čak nije bila ni poanta u samoj priči, koliko u ugođaju i upravo toj beznadnoj atmosferi koju je mravojed spomenuo. Dobro je rekao, postoji razlog zbog kojeg mu se nijedan klon nije približio kvalitetom. Osjećaj kad prvi put naletiš na Duriela u verziji bez ekspanzije i patcha, ono, wtf. Level se nije ni učitao, a lik mi je ležao mrtav. Diablo bi se pojavio i unutar desetak sekundi bih krepao ili bio u bijegu. To je to, čitava poanta i čar igre, taj strah da se vratiš natrag gdje znaš da te čeka stvorenje koje će te pojesti za par sekundi. Beznadnost i strah postignut bez silnog forsa koji je prisutan u 3. nastavku. To čak nije ni za raspravu, jednostavno nema tog osjećaja u trojci. Znam da je do ukusa i sve to, ali kad mi je Diablo počeo recitirati sav onaj tekst, jednostavno mi je bio smiješan. Ne znam.

Sonic_Moronic
26-09-2012, 22:19
To što sam ja godinama igrao Diablo 2 online nije imalo veze s tim kakva je priča i kako je prezentirana. Questovi i likovi su postali samo prepreka do cilja - doći do Hell težine i tamo 85. levela da zaokružiš build. Maggot Lair je bio prokleto iritantan sa nekoliko ljudi, Arcane Sanctuary me uvijek živcirao jer je prevelik, zapravo kad promislim pola igre je postalo iritantno. Ali igralo se, jer je loot bio zakon i kvalitetni unique i set itemi su postali opće znanje. Ne znaš što je COH, šta uopće radiš ovdje lol? Igralo se jer je bilo toliko uzbudljivo dolaziti do tih moćnih itema i biti u mogućnosti prelaziti Hell. Igralo se zbog broja zanimljivih character buildova koja je igra nudila, igralo se zbog tog combat flowa i izazova na najvećoj težini. D2 je za mene jedini dobar MMO.

Da, prvi prvom prelasku bilo je zanimljivo slušati likove i pratiti priču, ali budimo iskreni, singleplayer nije ništa vrijedno divljenja u toj igri. Prešao sam normal dva puta, više puta bih ponovno probao ali bih odustao u drugom činu. Dosadno je.

Torchlight 2 mi nikad neće dostići tu igru i sjećanja koja imam uz nju, ali uživam u njemu i ima svoje prednosti. Loot je daleko poboljšan od jedinice i stvarno mi baca zanimljive statove na tim predmetima, skill sistem pruža toliko slobode da je to ludo, bilo šta radi u ovoj igri. Odlučio sam da mi inžinjer koristi Blast Cannon i Ember Hammer ovisno o situaciji, sa prikladnim skillom pri mijenjanju oružja. Uz to će imati botove koji ga prate, hilaju i pucaju po monsterima. MOŽE.

Lord Ragnarok
26-09-2012, 23:51
kolko osjecaja

Gwin
27-09-2012, 14:18
Ssve od sljedećih igara bi bile legendarne:

Sacred, Titan Quest, Sacred 2, Blade&Sword, Loki itd.

Ali nijedna od tih igara nije imala uspješnu kombinaciju vizualnog doživljaja UZ ono držanje igrača uz ekran na psihičkoj bazi di ima potrebu da nađe bolji loot.
na čem si ti bio dok si igrao Sacred i TQ? i ja bih htio bit tolko high da mogu reć da je Sacred bezveze igra.

Sonic_Moronic
27-09-2012, 15:03
Sacred legendaran :rotfl:

Windwalker
27-09-2012, 15:35
Sacred je jedan od rijetkih hack and slasha koji sam završio.
Dakle, legendaran je (iako bi sad bio dosadan, kao i svi ostali).

Jedini H&S koji stvarno valja je Dungeon Siege 3.
Samo da je duži i otvoreniji.

Svi ostali su za zaspat.
(Osim Borderlandsa, no on je ipak dobrim dijelom FPS pa ga to spašava.)

Kid A
27-09-2012, 15:35
wtf kako si ubacio Borderlands u pricu?

Sonic_Moronic
27-09-2012, 17:03
Valjaju Diablo, Dungeon Siege prvi i torčlajt.
Ostalo se zijeva nakon par sati.

Deadwalker
27-09-2012, 17:24
Baš ste svi objektivni ovdje, nema šta. Recimo, mene ni 5% ne dira dark štih prve dvije Diablo igre koliko to dira mravojeda. S druge strane, antički ugođaj u Titan Questu mi je prejeben, a dobrom dijelu igrača ta igra je dosadna. Mislim, možemo ovako do sutra ovdje nabrajati sebi najbolje hack'n slash igre, al više-manje riječ je o ukusima. Maloki recimo nije ni završio Diablo 2 koliko sam vidio (toliko mu je bio dobar), dok je meni osnovni smisao igranja hack'n slasha loot i zabavna makljaža pa se mogu relativno zabaviti s bilo kojim naslovom koji ima dobro odrađene te elemente. Ne treba mi kao mravojedu nužno nekakva "priča" i atmosferičnost da igram takvu igru (naravno, samo mi je plus ako je to odrađeno po mom ukusu).
Uglavnom, ono što sam govorio na početku, Torchlight 2 je unaprijeđem u gotovo svim aspektima u odnosu na jedinicu i sigurno ću ga igrati kao takvog jer mi je i jedinica bila sasvim soldina. Ipak, Diablo 3 mi je zbog nekih stvari zabavniji naslov, no ništa da bi bio vrijedan flanderovih komentara u stilu "ne vrijedi tih novaca".

1van
27-09-2012, 18:41
diablo 3 nevrijedi tih novaca.

pogotovo kad se uzme u obzir da se za PoE neće davat novci.

Windwalker
27-09-2012, 18:48
wtf kako si ubacio Borderlands u pricu?
Ti kužiš da je pola Borderlandsa farmanje i gomilanje loota kao u tipičnom H&S.
Druga polovica je FPS.

Gothmog
27-09-2012, 19:14
diablo 3 nevrijedi tih novaca.

To je tvoje mišljenje...što znači, da nije nužno i ispravno.

crnisokol
27-09-2012, 19:19
50/60 eura?..ne znam kolika je točna cijena, ali nema te igre za koju bi ja dao te pare...

1van
27-09-2012, 19:25
ima te igre, ali ne vrijedi tih para kada postoje besplatne i bolje alternative.

objektivno ne postoji ta stavka diabla 3 koju nema PoE ili recimo TL2, tl2 je čak i grafiku diabla3 uspio kopirat.

Gwin
27-09-2012, 19:39
gotov.
level 50 berserker. dual wield hunter skillset

http://www.pohrani.com/f/a/yx/10vN3nZ5/torchlight2-resized.jpg

Gothmog
27-09-2012, 20:59
objektivno ne postoji ta stavka diabla 3 koju nema PoE ili recimo TL2, tl2 je čak i grafiku diabla3 uspio kopirat.

To tvoje objektivno je opet ispalo subjektivno...

Sonic_Moronic
28-09-2012, 11:56
Kako je to kopirao grafiku D3, pametno moje? Prije je onda D3 kopirao TL, ako ćemo tako.

1van
28-09-2012, 18:29
istina, lijepo si to istaknuo.

Aral
29-09-2012, 17:26
D3 nema veze sa TL grafikom. TL ima crtić grafiku, D3 je puno ozbiljniji, detaljniji i u svakom slučaju bolji.

Zanimljivo, čekam TL2 onak godinu dana, onda dođe, igram 2h i tjedan dana ništa. Damn.

1van
29-09-2012, 17:31
D3 nema veze sa TL grafikom. TL ima crtić grafiku, D3 je puno ozbiljniji, detaljniji i u svakom slučaju bolji.

nisam jako dugo iskoristio ovaj smajli, eto prigode.

:rotfl:

Tegla Ajvara
30-09-2012, 17:24
doso sam do one sume
igram na veteran sa outlanderom i muku mucim sa itemima, nikad nisam dovoljno jak da gazim sve i metem kao u 1.
ful tesko pratit iteme i sve, malo malo treba mjenjat, a nea se para stalno :|
inace nije losa igra :thumbs2:

hansi
30-09-2012, 18:02
poceo na normal, igrao 3 sata u komadu
igra rula, dosta je slicna diablu 3

1van
30-09-2012, 18:28
da užas je kako pare nestaju

Gwin
30-09-2012, 21:16
pare se troše samo i isključivo na enchant weapons :)
ako ostane kaj viška, onda i na enchant equipment.
niš drugo ne treba kupovat.. a itema fala bogu ima na bacanje..

1van
30-09-2012, 22:21
jel samo meni item dropanje sjebano, nekad mi zna istog tiera dropat po 3-4 pištolja(il nečeg drugog), a nečeg šta ti treba ni za lijek.

Markecgrad
30-09-2012, 22:41
Meni su skoro svi žuti dropovi samo za Berserkera. Engi sam :(

Maloki
30-09-2012, 22:54
pare se troše samo i isključivo na enchant weapons :)
ako ostane kaj viška, onda i na enchant equipment.
niš drugo ne treba kupovat.. a itema fala bogu ima na bacanje..
Jep, s time da si znam kupit i potione.

Gwin
01-10-2012, 08:41
potione? nisam kupio nijedan potion, samo nekoliko identify scrollova
sve sam skupljao po podu.. na kraju igre imao cca 100 giant health potione

Tegla Ajvara
01-10-2012, 13:59
Meni su skoro svi žuti dropovi samo za Berserkera. Engi sam :(
ija tak, jebo ih beerserjer :thumbs1: sve gold itemi zanjega

a sto se tice hilanja i toga, mene pet dosta spasava, njemu sam stavio healing spell i jos sumon kostura archera i neki imp
i prejeben je kad je guzva i kad suma 9kostura, ja pet i imp, sve gazimo :thumbs2:

Karlo_from_Bjelovar
01-10-2012, 15:28

nisam jako dugo iskoristio ovaj smajli, eto prigode.

:rotfl:
ne znam sta je tu cudno i smijesno... gledao sam SSove od TLa i dost mi je vise pinky&shiny-like od D3.. podsjecaju me boje na HoMM3 iz nekog razloga.. pogotovo zelena xd

1van
01-10-2012, 16:11
po tome što je i sam diablo 3 pinky shiny cartoony pička materina naspram svojih prethodnika, tako da neko nemože reć da mu je draži diablo 3 od tl2 zbog grafike.(mislim može, ali imo je jebeno retardirano)

@ tegla ajvara. bokte nisam znao da i pet može spellove koristit, ako na njeg stavim adventurer i slične scrollove, jel se bonusi applyaju na mene?

Gwin
01-10-2012, 17:10
ija tak, jebo ih beerserjer :thumbs1: sve gold itemi zanjega
zato meni 80% dropova ima req engineer ili outlander..
što je otprilike ravnopravni omjer između 4 klase.

TL2 je ipak mrvicu više cartoony od D3.. ali i daleko zabavniji.. baš zato kaj sami sebe ne shvaćaju ozbiljno

Tegla Ajvara
01-10-2012, 18:10
po tome što je i sam diablo 3 pinky shiny cartoony pička materina naspram svojih prethodnika, tako da neko nemože reć da mu je draži diablo 3 od tl2 zbog grafike.(mislim može, ali imo je jebeno retardirano)

@ tegla ajvara. bokte nisam znao da i pet može spellove koristit, ako na njeg stavim adventurer i slične scrollove, jel se bonusi applyaju na mene?
za te neke stvari nisam siguran jer te spelove ''koji su cjelo vrjeme aktivni'' ih ja furam nasebi
a ove stvari koje treba klikat, to stavio na peta
trenutno imam samo 1 ''magiju'' sve ostalo u buildu su aktivne stvari, vise se baziram na pravo puskaranje, neg na ''čaranje'' :D

Sonic_Moronic
01-10-2012, 18:13
Nisam još našao ni jedan koristan spell. Još manje su važni nego u jedinici, čini se. To onako da nabacim na ljubimca ako naiđem na neku healing magiju.

Karlo_from_Bjelovar
01-10-2012, 18:15
skuliraj se malo. to sto je diablo 3 vise cartuniš od diabla 2 ne znači da je jednako kartuniš ko i TL2..
D3 mi izgleda manje kartuniš od TL2. da, D3 mi ljepše i ozbiljnije zbog toga izgleda... uuu, koji sam ja retard.

Sonic_Moronic
01-10-2012, 18:54
Ovaj topic je baš prerastao u zanimljivu raspravu. Ko da sam se teleportirao u forum 2007.

Gwin
01-10-2012, 19:39
mkay.. isprobao ove ekstra levele. kupio mapu za dungeon od 48-56 (53 level berserkera). tri levela dungeona, spectral dragon na kraju. umro sam ravno 19 puta.
dvaput više nego kroz cijeli main quest
kinky..

1van
01-10-2012, 20:22
ja sam isprobo 2 mape, jednom išo na tog dragana, a drugi put na nekog nether demona, i oba sam sabijo ko zadnje čkipe, mislim da je outlander malo preimba s onim glaiveom. 10k+ critovi na lvl~60. i da imam negdje 30% crit chance i lupam 2 glaivea po sekundi otprilike.

gwin jesi za neki coop preko hamachija?

Gwin
02-10-2012, 19:28
hamachi? to se maže na kruh?

šalu na stranu, ne igram ništa online.. rijetko stignem ulovit pola sata dame ne prekidaju s nečim, a to ubija multi-gameplay pa sam odustao..

sad ću ispočetka, ali malo glumit revolveraša..

Sonic_Moronic
02-10-2012, 19:31
Ja sam čuo da ne radi hamachi ovdje, bar mnogima. Ja nisam ništa uspio.

hansi
02-10-2012, 20:20
tunngle radi, hamachi ne

Maloki
02-10-2012, 20:25
Ja počeo NG+ sa svojim engiejem, lvl 56 sam.

Tegla Ajvara
02-10-2012, 21:19
evo zast mi se upravo zgadila igra:
slucajno kupio item i vratim ga nazad i izgubim jebenih 5000 golda zbog niceg
sta nisu stavili neki k da se moze po istoj cjeni vratit item dok traje ta kupnja, znaci kad izadjes iz kupovine, onda nek bude sranja
afnfldfhklsdihfolsihflsigh :twisted:

1van
02-10-2012, 21:38
hamachi radi igro s frendovima ,treba samo sredit optionse, pol minute posla

@tegla, lol

Razzarach
29-10-2012, 02:07
Nikad nisam igro ovakav tip igre niti su me takve igre privlacile.
Ali eto iz zajebancije ajde idem probat i na kraju sam igro 8 sati za redom.
Ovako zarazno nesto nisam jos vidio O_O

1van
29-10-2012, 14:21
dakle prešo si s cod-a na h'n's, ovo je kao evolucija u malom.

Razzarach
29-10-2012, 15:36
Tako nešto da.
Igro sam league of legends nesto malo ali debilna mi je igra.

1van
29-10-2012, 15:42
to ti je zato što prije toga nisi igro neki item grinder u kojem svršavaš na brojeve, većina lolaša je to doživjela putem wowa, ali eto sad igraš tl2, kad ti dojadi probaj lol opet i više će ti se svidjet.

jedva čekam da gaming postane znanost.

Maloki
29-10-2012, 16:00
O čemu ti briješ.

1van
29-10-2012, 18:01
ako moraš pitat nikad nečeš znat.

ha.

cham3leon
29-10-2012, 18:02
O čemu ti briješ.
What are you shaving about?

Razzarach
29-10-2012, 18:56
O čemu ti briješ.
What are you shaving about?
Što je jedanvan htio reći?

Aerial
04-01-2013, 15:11
Igram ovih dana.
Brutalno koliko je igra klon Diabla II, od istih lokacija, glazbe, monstera... U načelu je ok, ali brate...

1van
04-01-2013, 15:44
ko da su ju isti ljudi radili, a

crnisokol
04-01-2013, 15:46
Jel dvojka teža od jedinice?
Jedinica je bila dosta prelagana...

Sonic_Moronic
04-01-2013, 15:47
Veteran u TL2 je teži od Harda u jedinici, to je sigurno. Ali ne nešto drastično.

Aerial
04-01-2013, 17:32
Mislim da je teži.. sjećam se da je prvi dio bio walk in the park, a ovdje na Veteran se često nalazim u seconds-to-disaster situaciji :D

Boss fajtevi traju predugo :S Udari, trči u krug dok završi cooldown, udari, trči u krug..

StormCr0w
04-01-2013, 17:33
Fejk difficulty.

1van
04-01-2013, 18:08
težina ove igre je kurac naspram dark solsa

Sonic_Moronic
04-01-2013, 18:30
Pa Dark Souls je ipak najteža igra ikad.

StormCr0w
04-01-2013, 18:31
Tetris

The Boz
04-01-2013, 22:43
QWOP

StormCr0w
06-01-2013, 12:22
ADMINS ARE ASLEEP!

hansi
06-01-2013, 12:26
quick, post špine

http://www.njuskalo.hr/image-big/sve-ostalo/kuhinjska-spina-slika-15561302.jpg

Maloki
30-01-2013, 18:19
Insane Torchlight II Mod Adds New Class, Monsters, Raids (http://www.rockpapershotgun.com/2013/01/30/insane-torchlight-ii-mod-adds-new-class-monsters-raids/)

“SynergiesMOD is a complete conversion for Torchlight 2. Adding 108 Elite monsters, 6 Rare dragons, 28 Raid dungeons, 11 unique World Bosses, 4 Sets of Legendary Armor, 16 new Tier-1 Legendary Weapons, brand new Quest lines, a new World hub for ACT5, and a whole new class: The Necromancer. Future plans include 24 planned Classes, 3 more Raid Dungeon chains, 2 Quest hubs, 2 more ACTS of overworld play, 3 more Legendary Armor sets, a second tier of legendary weapons, as well as fleshing out the tier1 weapons with more options.”
Wat.

1van
30-01-2013, 19:46
bogmater

Arbiter of Change
03-04-2013, 09:53
Poveći patch, ali nije šala za 1. april.
http://forums.runicgames.com/viewtopic.php?f=30&t=54097

New Content

New Unique and Legendary weapons for every item class
New class armor sets
New MapRoom maps
Additional side dungeons in Act 1 and 2 during New Game Plus play
Nether-Realm portals take you to a new Nether-Realm tileset, with new creatures
Headcrab pet
Alpaca pet
Panda pet
Stag pet

Modding

Modding is now fully enabled. For Steam users, Steam Workshop support is integrated.
Modding is fully supported in multiplayer - filter available games by active mod combinations. With Steam Workshop, automatically subscribe to and match configurations to join modded games!
New to modding? Here's how to get started with GUTS - the Torchlight II GUTS wiki

Bugfixes

Socketable-granted DOT effects now get character damage bonuses from focus and items
Fixed issue where Reflection would change your target while fishing, which would leave you in a bad state
Various protections to prevent poorly formed mods
Other minor fixes

Deadwalker
18-05-2013, 12:41
Kul je igra, baš se navukao ovih dana.
Za moj ukus možda previše sličnosti s Diablom 2 (koncept radnje, leveli, mehanika, glazba itd.), no zabavno je dosta sve to zajedno. Veteran je pristojno izazovan, iako mislim da sam mogao od početka na elite. Ako je netko raspoložen za co-op, neka me cimne na Steamu, trenutno blizu 30. levela :)

StormCr0w
23-09-2013, 08:13
Nabavio igru. Danas počinjem igrat, vjerojatno navečer kad dođem doma. Oće netko multiplayer? Po mogućnosti netko iskusniji da me uputi :D

Deadwalker
23-09-2013, 08:32
Kad ćeš igrati?

StormCr0w
23-09-2013, 08:42
Nisam siguran, ali računaj oko 5-6 nadalje. Možda i prije.

Deadwalker
23-09-2013, 08:45
To mi nezgodno, ja ne mogu nista prije 20h. :(
Aj javi kada dođeš do drugog acta, ja stao negdje na polovici sa svojim mageom.

StormCr0w
26-09-2013, 08:23
Eto me na Act II.

Samo se trebam registrirat za online igranje? Nije mi to jasno baš. Da li mi ostaje lik?

flander
26-09-2013, 09:40
da, samo se regaš

lik ti ostaje, sa istim možeš offline i online igrat do mile volje

SharpDressedChevap
26-09-2013, 13:19
Da si kupio onaj 4 pack, možda bi i zaigrali.

StormCr0w
26-09-2013, 14:11
Čemu služi fame?

Maloki
26-09-2013, 14:29
Za svaki fame rank dobiješ skill point.