Pogledaj cijelu verziju : Gdje jesti
StormCr0w
18-07-2013, 14:45
Miješano meso sam isto tako jeo u nekom restoranu oko Ogulina, najbolje meso koje sam ikad probao. I pljeskavica, i ćevap, i ražnjić, štagod si stavio u usta bilo je prejebeno.
Gradina?
@Neven, da to su te :D
@Maloki, drugi put pljeskavica sa sirom!!! :D Mada da, s ničime tamo nemreš fulati :pray:
E to baš mislio pitat, koji sir stave gore?
Jer inače obožavam kajmak i ova varijanta sa kajmakom je rasturala.
Stol do našeg je bila neka veća ekipa i jedna od žena žderala pljeskavicu (dakle veliku) sa kajmakom. To je bilo cijelo brdo kajmaka na pljeskavici, jedva se vidjela. A ogromna je.
Nije sir odozgo, punjena je sirom i nisam ziher kojim, ali rula :D Inače kad restorani reklamiraju punjene pljeskavice, dobiješ qurac, a ne sira nutra. Ove su pune sira i sir je pre fin, malo je jačeg okusa i nevjerojatno paše.
Jeste dobili one lepinje narezane na trokute i prepečene sa svih strana? Nešto najfinije ikada :pray:
Da, rula im lepinja. Dobili smo toga cijelu hrpu, brijem da je praktički jedna cijela lepinja ostala. Lijepo mi je to vidjeti pošto sam se navikao da u restoranima ili dobiješ 2-3 šnite kruha ili ga ne dobiješ pa ga moraš naručit i platit.
Neven <R>
18-07-2013, 16:04
A jest jeli u tvornici pljeskavica kosta? Meni tamo najbolja ikad, ravnomjerno spečena, sočna, fino začinjena i dovoljno velika. Plus pomfri im je zakon
E pa to je to u Savskoj što sam pričao, tamo blizu Vjesnika. Nisam bio, ali čuo sam da imaju fenomenalne pljeskavice, definitivno ću morati probati.
Neven <R>
18-07-2013, 17:47
Je, apsolutno preporuka. Morat ću ja čekirati Granu također
McPingvin_v2.0
19-07-2013, 11:33
Frend se kune da bolje srpske hrane u gradu nema od Koste.
cham3leon
19-07-2013, 11:37
šta cpbnja uopće ima neku vlastitu kuhinju?
McPingvin_v2.0
19-07-2013, 14:51
Jednako koliko i mi (minus ribe, lignje i ostale morske stvari).
Neven <R>
19-07-2013, 15:49
Frend se kune da bolje srpske hrane u gradu nema od Koste.
Ja nisam neki gurman nit sam bio na puno mjesta, al meni najbolja pljeskavica u životu. Bolje od srbina na ravnicama definitivno
sickpetey
19-07-2013, 17:40
Pljeska u kajmaku. Vrh. Al oke to sam jeo bas u Beogradu nisam znao da ima po Zagrebu.
Windwalker
19-07-2013, 17:54
Ja sam valjda jedini kome kajmak ne valja. Nekak je slatki i glup.
Zato vrhnje rula. Tekuće i kiselo, a ne ono slatko želatinasto iz dućana.
Gdje se u Zagrebu (i okolici) može pojest dobar biftek?
beba nema zvečku
30-07-2013, 11:22
pošto nitko ne zna predlažem uradi sam metodu
46eRIxVxkG8
ovo (http://awrcourtreporting.files.wordpress.com/2011/09/temp-test.png)Sti pomogne da znaš kolko je pečen. nikakva mudrost.
Gdje se u Zagrebu (i okolici) može pojest dobar biftek?
Steak House "Opatija"
Adresa ti je Bukovačka Cesta 160b.
Kasnim par dana, ali jebiga :(
Pa ovo su nevjerojatno dobre cijene. Hvala.
@Beba - ma bude se i doma radilo sam ono, kad se nađemo Matej i ja u ZGu i budemo gladni pa hoćemo pojest neki biftek. Pozovemo te možda :P
Jedino ne kužim ovu sliku?
double post
Skužio sliku!
Death By Sexy
14-08-2013, 09:00
Ljudi moji... koji ste iz Zagreba...
Odite u Granu (Prečko) i NEMOJTE naručiti ćevape!!!!!!!!! Naručite si sljedeće:
1) Pljeskavica sa sirom
2) Pekarski krumpir
3) Šopska salata (opcionalno)
Bartuče, koliko košta ovo? Idem tamo koji dan sad, pa da ne potrošim tisuće. I jel se treba rezervirati il mogu samo ušetat ko gazda?
Samo ušetaj, nema takvih gužvi, pogotovo sad dok su ljudi na moru.
35 kuna ti je pljeskavica i 10 kuna je pekarski krumpir. S time da uz pljesku dobiješ HRPU lepinje koja je pre savršena, tako da može i pekarski krumpir biti opcionalan ako želiš uštedjeti malo.
Death By Sexy
14-08-2013, 09:10
E, to to! Hvala ti!
Idem da probam tu božanstvenost :D
Javi dojmove, nadam se da će ti biti po guštu :friends:
McPingvin_v2.0
14-08-2013, 10:19
Najedi se i za mene :D
E, to to! Hvala ti!
Idem da probam tu božanstvenost :D
Uzmi si umjesto krumpira neku salatu, mislim da će ti bolje sjest.
Death By Sexy
15-08-2013, 09:58
Fala dečki, al izgleda da su na godišnjem... :(
Čekam Malokija da mi kaže sve.
DBS šta je sa blogom? Dobar je comic bio.
StormCr0w
15-08-2013, 10:06
To je radio samo zbog faksa. Cigan.
McPingvin_v2.0
15-08-2013, 12:37
Fala dečki, al izgleda da su na godišnjem... :(
Čekam Malokija da mi kaže sve.
Je, to smo Maloki i ja skužili jučer, baš nam te bilo žao ^^
In other news, dva najmanja forumaša su otišla na pizzu u Chello. Uzeli smo Doomsday (4 vrste mesa, 5 vrsta sira, tri vrste umaka, vidrine suze itd.) Ja nisam mogao pojesti svoju polovicu i sad me je sram. Kola je u kadru da dobijete osjećaj veličine (no homo).
http://i.imgur.com/QQJrGmMl.jpg (http://imgur.com/QQJrGmM)
Jebote, moram otići opet tamo :D Si skužio kakva je to rupa iznutra, ne kužim da imaju takve jebene pizze, a da ne ulože u bolji lokal :(
Da, to je i meni bilo baš čudno jer je lokal rupetina i bio sam skeptičan ali pizza je fakat dobra.
Death By Sexy
15-08-2013, 13:39
E, upropastila mi je ta vijest dan... Jebote, kad se nahajpam i onda sam još i curi rekao kak je dobro i sve... Aj dobro bar nisam išao do tamo bezveze.
E, fakat dobro pica izgleda!
Niko Bellic
15-08-2013, 13:42
Kako je zakon pizza. Budem se zaletio s burazom do tamo kad se vrati s mora.
Gotham City Pepperoni pizza izgleda predobro.
Can't wait!
McPingvin_v2.0
15-08-2013, 14:35
Jebote, moram otići opet tamo :D Si skužio kakva je to rupa iznutra, ne kužim da imaju takve jebene pizze, a da ne ulože u bolji lokal :(
Jer im je većina dostava, vjerojatno :)
Bio jednom, ja i frend teškom mukom skršili Doomsday, nekak smo ga pospremili u sebe :D Neš tolko epic je jedino onaj XXL u Crikvenici kad nas je šestero i isto jedva ide :)
Neda mi se sad bas trazit al cura me u pon za rodjendan vodi negdje jest , sad me zanima imal negdje u centru neki dobar restoran? Da ima neko brutalna klopa :D
Neda mi se bas sjest negdje na picu velicine nokta i platit 40 kna .
U Dvojci ti je super pizza, ako želiš na pizzu. Možeš probati i ovu Tvornicu Pljeskavica Kosta, priča se da je odlična. I imaš Berubambi sa svime i svačime, to ti je tamo kod Mažuranca, na Zelenom Valu.
Death By Sexy
15-08-2013, 18:53
DBS šta je sa blogom? Dobar je comic bio.
To je radio samo zbog faksa. Cigan.
Malo offtopica:
Dugo sam planirao opet s tim krenuti, čak i imam dosta ideja zapisano i neke skice bezveze, al vidim sad da niš od toga jer mi se neda. Previše sam zauzet da radim to, uz posao i taj drugi diplomski. ALI! Imam masu ideja općenito za comice (jedan odnjih će sigurno biti filozofsko-počnog karaktera), napravit ću i sajt, a čak s burazom planiram napravit avanturu (možda u stilu The Yawhga, grafičkog romana ili neki p'n'c), ali neće to biti nešto prekvalitetno, bit će orijentirano na priču. Uglavnom, uzbuđen sam. Krećem s tim svim čim napišem diplomski.
McPingvin_v2.0
15-08-2013, 18:57
Reci burazu da prestane bit Poljak i da dođe na forum koji put.
Death By Sexy
15-08-2013, 19:04
Eh, niš od toga. Sad bi mu bilo još gore s ovim nekim likovima, a prije mu je već magasmor bilo.. Lik uživa i pušta bradu, dosta mu je to. :D
StormCr0w
15-08-2013, 20:00
blood4me
Death By Sexy
15-08-2013, 21:18
m777
Prepao sam da je stvarno blood4me.
Pozdravi ga, nekad me znao stalkat oko faksa.
Sonic_Moronic
15-08-2013, 22:27
Pozdravi ga i u moje ime.
Danas odveli djelatnike u Granu na pljeskavice sa sirom, pre jebeno je bilo. Čovjek kaže da je probao hrpu pljeskavica po restoranima, ali da je ova uvjerljivo najbolja što je u životu probao :D Nevjerojatno koje je to savršenstvo.
cham3leon
29-08-2013, 13:03
Nikad više gladan u ovaj topic.
Reci burazu da prestane bit Poljak i da dođe na forum koji put.
Still occupied.
McPingvin_v2.0
02-10-2013, 18:50
Dagnabbit.
The Great Duck
05-10-2013, 18:10
Jel tko ovdje naručivao iz Vivaxa? Jučer i danas naručivao od njih preko neta, nit su mi donijeli hranu, niti su me zvali ni ništa. :(
StormCr0w
05-10-2013, 18:12
http://i844.photobucket.com/albums/ab8/mcpingvin/05batka.jpg
The Great Duck
05-10-2013, 18:17
E, jeo sam ja već ćevape kod njih u restoranu, baš nisu za pola batka. :D
StormCr0w
05-10-2013, 18:21
Ocjenjuje se i usluga.
The Great Duck
05-10-2013, 18:51
Onda bi to trebao biti neki prosjek. :D 5 bataka valjda.
StormCr0w
05-10-2013, 18:57
Ako je hrana bila 10/10 onda da.
The Great Duck
05-10-2013, 19:14
Da, hehe. :D
Ništa, idem si onda skoknit do Sporta po ćevape kad ovi ne dolaze.
The Great Duck
09-10-2013, 01:08
Nego, preporučite mi nešto što ima dostavu za Utrinu.
http://www.pauza.hr/
EDIT: A može i neki dobar restoran/pizzeria/bistro/konoba/štaveć u Utrini ili Zapruđu.
Death By Sexy
09-10-2013, 07:40
Buco's - gyros
A1 - gyros
A1 ima ogromne i jako fine porcije. Jeo sam kod njih gyros, sendvič, pizzu i lazanje, pizza je nekako najlošija ali svejedno dobra.
Dostave ti u intervalu od pol sata do sat. Doduše, to je bilo tako za buzin, vjerujem da brže dostave ak si bliže.
The Great Duck
08-11-2013, 21:08
Jel jeo tko ćevape u Jazz.ba u Varšavskoj? Neki kažu da su tamo najbolji ćevapi u gradu, drugi, pak, da su poprilično bezveze...
Lord Ragnarok
08-11-2013, 21:14
ja sam cuo da su smece...
navodno "najbolji" su tam pokraj antunovica, kaj se reklamiraju, nznm kak se zove
Zg, neka dobra i ne preskupa tjestenina za dostavu? Zna netko?
McPingvin_v2.0
09-11-2013, 00:00
Jel jeo tko ćevape u Jazz.ba u Varšavskoj? Neki kažu da su tamo najbolji ćevapi u gradu, drugi, pak, da su poprilično bezveze...
Jesam. Dobri su.
ja sam cuo da su smece...
navodno "najbolji" su tam pokraj antunovica, kaj se reklamiraju, nznm kak se zove
A neko Sarajevo kurac, nemam pojma, tamo kod Nove Galerije. Frend kaže da su za nijansu bolji od Jazz.be. Primjedba na Jazz.ba mi je malo i ne neke odlične lepinje i presitno nasjeckan luk, ko da je za pirjanje.
Zg, neka dobra i ne preskupa tjestenina za dostavu? Zna netko?
Puta por favor. Jede se mesetina.
Lord Ragnarok
09-11-2013, 00:05
http://sevdah-restoran.com/
best cevapi ikada. sad se sjetio
McPingvin_v2.0
09-11-2013, 01:28
E, to. Upozorilo: baklave su im minorne. Ono, nedonošče baklave dobiješ.
The Great Duck
14-11-2013, 21:32
Evo, baš se vratio iz jazz.be, i... ćevapi su dobri, al premali, stave premalo luka (i kao što je pingu rekao, presitno nasjeckano) i zbilja se dobije premalo za 30-ak kuna. Za desert jeo i tufahiju, ok, al opet, ništa posebno. Vivax grill mi zasad ostaje vrh što se tiče ćevapa. :)
The Great Duck
18-01-2014, 17:00
Nego, ima tko ovdje iskustva s indijskom hranom? Jel valjaju šta Maharadža i Royal India?
Lord Ragnarok
19-01-2014, 19:50
Kolko sam skuzio po reviewima, maharadja je smece od restorana, uzasna usluga, odvratna hrana. Prosjecna ocjena koju je dobio je oko 2-2.5/5
Royal india je dobio sam dobre ocjene kolko sam vidio, dobra psoluga, dobra hrana, ljubazno osoblje. ocjene su varirale izmedu 4 i 5.
isao sam ogledati radi sebe, pa javljam kaj sam nasao, imam zelju ici tam jednom pa gledam :D
Mek Pers - 9/10
A1 - 8/10
Good Food - 7/10
California Burrito - 6/10
OK, ajd, California Burrito bi mogao dobiti malo bolju ocjenu, jeo sam samo jednom, porcije su OK...
McPingvin_v2.0
22-01-2014, 08:54
Jao... Mek Pers.
Dobro, u tvojem slučaju Mlijeko/10.
The Great Duck
15-02-2014, 20:00
Gdje ima dobar kebab u Zagrebu? Osim Lokme, koja je odlična, ali jebeno preskupa.
croat1gamer
15-02-2014, 20:21
Ima u preckom, kod makedonca onog, al stvarno se nemrem sjetit kako se zove. Pingu ce znati.
Super je, iako, moglo je jos malo ljuće biti.
The Great Duck
15-02-2014, 20:30
Hmm super onda, frend mi tamo živi pa bih baš mogao navratit sljedeći put kad odem do njega. :D
croat1gamer
15-02-2014, 20:31
E da. I voli zajebavati.
McPingvin_v2.0
16-02-2014, 00:53
Ima u preckom, kod makedonca onog, al stvarno se nemrem sjetit kako se zove. Pingu ce znati.
Super je, iako, moglo je jos malo ljuće biti.
Isusa ti boga... Jučer smo bili tamo. Kroati si je toliko čilija natrpo da se Ali (vlasnik) šokirao. I onda se još vrati unutra po još :pray:
To ono kod šoping centra Prečko? Nije mi taj kebab neš specijalan.
McPingvin_v2.0
16-02-2014, 11:09
Jeo si s Jekom i sa mnom, mislio si da je lik Šiptar :D
Znam, još smo i pričali na albanskom i tražio me da mu sredim neki lokal u mamutici.
Jeo sam nedavno opet tamo pa sam bio razočaran, pamtio sam bolji kebab.
Nedavno sam u VG naišao na dobar kebab. Još ga napunili sa FETA sirom, bio je odličan.
Moram opet svratiti tamo ubrzo.
Lord Ragnarok
16-02-2014, 13:11
precko, vlasnik je obican shiptar, nista vise.
Doner kebab se zove. ima jedna prodavanocia jos na kvatricu ako se ne varam. najbolji kebab u gradu. osatale ni ne poksuavam jesti :D
Nedavno sam u VG naišao na dobar kebab. Još ga napunili sa FETA sirom, bio je odličan.
Moram opet svratiti tamo ubrzo.
City Kebab, za 20kn? Mislim da sam tamo potrošio sveukupno 300 kuna u zadnjih godinu dana. Odličan kebab.
City Kebab, tako je.
Bio sam tamo negdje oko nove godine, ubrzo ću se opet zaletit.
Lol pa svi koji imaju City Kebab imaju isti kebab pošto nabavljaju meso od firme City Kebab i rade umake po istom receptu.
Nisam znao, nije da sam se ikad previše zamarao njihovom nabavom, dovoljno mi je to da se za 20 kn solidno natrpam. :)
Ma dobro, sve 5, sam velim jer mi je smiješno kad mi netko kaže da mu je najbolji city kebab kod/u *random lokacija* :)
Neven <R>
17-02-2014, 20:17
Kad svi znamo da je kod malokija najbolji
Ja sam isto imao City Kebab dok smo u Karlovcu pred par godina imali pekaru, zato i znam.
Naibolji kebab je u Berlinu, pogotovo ako je motan kao tortilja (Durum Donër).
Neven <R>
18-02-2014, 01:46
Sad sam ogladnio, kad ćemo na kebab? :(
Ajmo rađe u Granu na punjeni lungić.
Worthaur
18-02-2014, 10:15
Fascinantno mi je sto je City Kebab iz Petrinje, i tu imaju samo jednu poslovnicu koja radi do 16h radnim danom, vikendom ni ne radi brijem. Tak da nisam ni probao taj kebab u Petrinji.
S cime najbolje ide kebab? Ja sam ga uglavnom jeo s tartarom, nisam iskusavao druge varijante.
Worthaur
18-02-2014, 10:34
Blagi / ljuti umak uglavnom nude, oba su dobra.
McPingvin_v2.0
18-02-2014, 12:31
Ja sam igra.
SharpDressedChevap
18-02-2014, 13:00
Ja nisam nikad probao taj kebab :(
Kako se to uopće fizički jede? S čim?
Smatraj se ponosnim sto je tvoj zavicaj uspjesno proveo odstranjivanje kebaba. pararararam-pam-pararam-pam-parararara-raaam
Duke v2.0
18-02-2014, 13:04
S rukama jebote. Kao hamburger.
S kurcem
S cim bi ti jeo bokte?
SharpDressedChevap
18-02-2014, 13:18
Ne pitam s čim kao s rukama jebote, nego prilozi i to.
cham3leon
18-02-2014, 13:21
Da li je ovo što se kod nas zove kebab isto što se u grčkoj zove gyros?
Izgubljeni_v2.0
18-02-2014, 13:22
Pa što hoćeš. Ko da nas pitaš što ćeš stavit u hamburger.
Ne sjećam se kad sam zadnji put kebab jeo. Kad u Splitu nema nigdje da valja.
SharpDressedChevap
18-02-2014, 13:29
Pa pitam, zanima me. Nisam nikad probao.
U Splitu ništa ne valja. Ima dva-tri mjesta koja su dobra, a to "dobro" je dobro za standarde Splita. Svugdje je bolje.
Izgubljeni_v2.0
18-02-2014, 13:33
Kaleta rula.
Da li je ovo što se kod nas zove kebab isto što se u grčkoj zove gyros?
Ne znam, ali ima u st fast food Gyros koji servira cevape (i to pristojne). Pa su mozda cevapi.
SharpDressedChevap
18-02-2014, 13:36
Pa dobro to, ali naspram nečeg drugog gore u Zg recimo, prosječno.
Žao mi je što nisam u Grane otišao u Zg, a blizu je bilo.
U Gyrosa je neko drugo meso mislim? Dobri su mi i tamo, ali Paulina mi je ono standard standarda. Doma na gradele sve valja.
Izgubljeni_v2.0
18-02-2014, 13:41
Gyros je dobar, ali su mu cijene pretjerane. Kaleta rula jer ima topli koji rula krista. Ostalo je meh u Kalete.
Najveće govno u gradu su Medeni, Popaj i Brzi Gonzales.
Slazem se, Paulina je ipak top tier.
cham3leon
18-02-2014, 13:49
Ne znam, ali ima u st fast food Gyros koji servira cevape (i to pristojne). Pa su mozda cevapi.
Ma ne, znam što je Gyros, kad ti iskrca meso s ražnjića u lepinju, doda povrća, začina i umak preko svega toga, drži se onako u ruci sve preklopljeno, pa ne znam dal je to isto što i kebab kod nas.
SharpDressedChevap
18-02-2014, 13:54
Gyros je dobar, ali su mu cijene pretjerane. Kaleta rula jer ima topli koji rula krista. Ostalo je meh u Kalete.
Najveće govno u gradu su Medeni, Popaj i Brzi Gonzales.
Ne jedem tople pa ne bih znao, ali ono ostalo što sam probao u Kalete mi je bilo okej.
Medeni mi čak nije ni toliko loš, imaju stvarno velike hamburgere/čizburgere. Nisam jeo odavno doduše.
Popaj je isto tako precjenjen i stvarno ne kužim hrpe ljudi koji konstantno tamo vise. Pizza im je najprosječnija, čak i lošija.
U Brzoga sam jeo par puta ali stvarno ne znam kakvi su više pa neću komentirati :)
Osobno, guilty pleasure mi je Điđi. Imaju toliko masnu i dobru jumbo pizzu da se ubijem ko konj u njoj. A onaj meni za 100 kn mi je bolji od ostalih samo zbog te pizze, nabace ti još ćevape, pomfrit i dvije gumaste palačinke unutra + sokovi.
Dok ono govno Ketchup... pizza im je nedorečena, ostalo meh.
Kod nas je to jedna velika masa mesa koja se rotira i pece na stroju, pa se kod svake porcije gule s te mase u mali komadici i servira na nacin kako si ti opisao. Valjda je to to.
@Sharp nema do big tasty bacona u jokera
Izgubljeni_v2.0
18-02-2014, 14:11
Medeni ima jedne od manjih Hamburgera u gradu, al ozbiljno. Kaletin Hamburger je pristojne veličine, al tamo rula onaj topli od 18kn što ti ne stane u ruke kako spada, a još je preukusan. Gricko isto ima dobre Cheeseburgere i Hamburgere.
A te pizze ja iskreno od kupovnih ne vidim neku razliku, za te pizze iz fast foodova su mi razlike u nijansama i svejedno mi je gdje uzmem. Osim u Gonzaleza koji ima najgoru pizzu ikad. Zaboravio sam i napomenut najgori fast food ikad, Rizzo. Koji ti napravi mali sendvič, al doslovno sendvič koji doma napraviš i prodaje ga pod topli za 14kn + dodatno prilozi. lol
Ja nisam htio spominjati Rizza da ne bi kome naglo skocio tlak.
SharpDressedChevap
18-02-2014, 14:18
Ma Rizzo je precjenjeno govno. Za one pare složim sendvič u Konzuma, da ti padne na nogu ozljedio bi te :)
Što se veličine tiče, zakunio bih se da je Medeni tu kralj. Ali možda sam u krivu, treboa bih opet probat.
Baš mi se jede neki čizburger u zadnje vrijeme, provjerit ću tog gricka.
@Dylan - Šta je to? Teta mi radi u Jokera ali prvi put čujem za to. Znam da su dobili ono govno što ti samo mijesi pizzu :)
McDonalds lol. Big Tasty Bacon meni.
SharpDressedChevap
18-02-2014, 14:39
Pa nemoš mi to.
McDonalds mi je bogovski kad imamo para i nakupujemo se malih čizburgera za 7 kn svaki, ali kad želim pošteni obrok... ne želim znat za Meka :)
Bar imas gdje sjesti ko covjek i na miru objedovati, ja osim u menzi drugdje u splitu to ne mogu. Svaki jebeni fast food izgleda ko kiosk.
Drzava nesto duradi.
Windwalker
18-02-2014, 15:07
U McD najviše rula Bacon Roasti, ali on je nažalost samo sezonski.
Inače, što se McD-a tiče, meso im je odvratno. Ali sa svim onim umacima i kojekakvim kemikalijama naprave ukusan sendvič.
No probajte to meso samo. Užas.
Izgubljeni_v2.0
18-02-2014, 15:11
Kaleta izgleda ko restoran. Ima normalno stolove i stolice. Prije su imali i 2-3 separea. Al da, što se tiće spize, Split je više-manje srednja žalost.
McDonald's je zakon. Al isto jedem u njega svako 3-4 mjeseca. Jedan meni te ispadne 50kn. lol
Gdje se nalazi ta Kaleta? I ono, sta im je najvise jestivo?
SharpDressedChevap
18-02-2014, 15:26
Nasupot onog Nostradamus kafića kraj HNK. Odmah kraj onog kioska nasuprot Svaguše
Izgubljeni_v2.0
18-02-2014, 15:38
Najbolje ti je uzesti Jumbo sendvič. Košta ti 18kn ili 20kn ako uzmeš više od 4 priloga i najedeš se ko prasac. Fora je u tome da rade sami svoj kruh a i ne štede na sastojcima pa rula sendvič. A i ono ogroman je. Ja ga prvi put nisam uopće cijelog pojeo. Ima ti još svašta nešto, al to ti je ko da odeš u Mc na salatu. Kad se ide u Kalete zna se šta se uzima.
Budem kusao kad se nađem u blizini.
Lord Ragnarok
18-02-2014, 18:38
http://www.mekpers.com/
itko jeo? jel valja kaj hrana?
Vele ovi u Vidiju da je predobro.
Neven <R>
18-02-2014, 22:43
Ajmo al fakat, javi se na fejsbuku kad dolaziš u zg i to
Mekpers mi je ok, al jednom sam tamo jeo samo
McPingvin_v2.0
19-02-2014, 09:09
http://www.mekpers.com/
itko jeo? jel valja kaj hrana?
Hrana za bogove. Ljuti umak prži usta, doslovno.
Zaš zalazim u ovaj topik dok sam na poslu, sad bi ždero neš najrađe :D
E meni na ovom mekpersu je urnebes, baš bi ih išo isprobat da su u mojoj galaksiji.
Count me in!
croat1gamer
19-02-2014, 13:27
Ljuti umak prži usta, doslovno.
Moram jednom isprobat.
Upozore te. Dva puta.
Uzmi. Ponesi mlijeko.
Death By Sexy
20-02-2014, 11:15
Dražite me s tom Granom. Još nisam bio... Kad ću opet ići će avion past na to sranje.
Treba mi preporuka gdje se mogu pojesti dobre pržene lignje (+ tartar, + pomfrit) u ZG.
Znači fino mekane, poželjno velike (jadranske, ako ima uopće tog na kopnu) i bogovska porcija... te da ne smrdi po starom ulju.
PS: Može i preporuka ako ima neki brand gotovih za kupiti, pa da si sam pržiš, i ne jebeš se sa čišćenjem. Takve su uglavnom male i žilave :/
Karlo_from_Bjelovar2
24-01-2016, 16:05
kolko su meni rekli, zajebano je kod lignji što ih se da više ulovit samo u ~10-11. mjesecu i to iza bure.
Treba mi preporuka gdje se mogu pojesti dobre pržene lignje (+ tartar, + pomfrit) u ZG.
Znači fino mekane, poželjno velike (jadranske, ako ima uopće tog na kopnu) i bogovska porcija... te da ne smrdi po starom ulju.
PS: Može i preporuka ako ima neki brand gotovih za kupiti, pa da si sam pržiš, i ne jebeš se sa čišćenjem. Takve su uglavnom male i žilave :/
Vukušić. Vjerojarno najjebenija riba u Zagrebu, a nije skupo.
Doma. Odeš na Dolac i tražiš domaću svježu lignju ako je ima, sve drugo ti je mačak u vreći. Plati dodatno pa ti ju i očiste. Za pripremu malo prosurfaj i to ti je to.
edit
prepoznal buš jadransku po cijeni 120-140 kn kila. uvozne smrznute su daleko jeftinije.
Kad smo već oživli temu, skoknite u Bistro 75 u Zadarskoj 75.
Preporučam sendvič od goveđeg repa.
Doma. Odeš na Dolac i tražiš domaću svježu lignju ako je ima, sve drugo ti je mačak u vreći. Plati dodatno pa ti ju i očiste. Za pripremu malo prosurfaj i to ti je to.
Kaj nije bilo jadrasnkih lignji na PC Expert tržnici?
Imaš na njuškalo.
http://www.njuskalo.hr/hrana-pice-ostalo/jadranske-lignje-oglas-6550219
cham3leon
25-01-2016, 07:32
:pray: jebo sve
McPingvin_v2.0
25-01-2016, 09:33
1. Kajkajkaj, jadranske lignje, PC Expert?
2. Kajkajkaj, Bartuc je živ?!
Likovi, jel tko u ovih 2 godine otkako je tema mrtva otkrio kakvo dobro mjesto za klopu... Nije bitno kaj, napisite restoran i kaj valja u njemu...
Ja sam tek nedavno otkrio Pingvin u teslinoj, imaju jebenu pljeskavicu sa sirom u lepinji (fast food), bas je fino zazare, okusi jebeni, mislim da je oko 26kn.
Da ne zujim po temi, mozda sam vec napisao, i dalje mi je najbolji kebab u Rubelju (Maricev prolaz), bas pravi komadi raznih sorti mesa na stapu. Dosta unikatni umaci, do jaja kad ste u centru.
Ali Kebaba kod Antunovića ima dobar kebab.
Mislim, to je i dalje isti kebab ko svugdje u gradu, ali uvijek imaju jako fino povrće i ne škrtare.
RogueMarin u folnegovićevom mi je u zadnjih godinu dana postao go to restoran.
Ugodan ambijent i jako fina hrana. Cijene su mrvicu višlje, ali imaju raznolik meni koji se redovito osvježuje novim receptima. U zadnje vrijeme su počeli gurati pulled pork koji im je jako fin ali mrvicu je lošiji nego što je bio u Bistro 75 (RIP).
Ginger Sushi mi ima skroz ok sushi i često znam skoknut do njih u Dugavama jer mi je lako dostupno i imaju dobre cijene.
Stafa’s restoran u Buzinu ima odlične steakove i to ne kažem samo zato jer mi je gazda restorana frend.
Mislim da je to to. Idem uskoro u China House u radničkoj i planiram u skorije vrijeme skoknuti do R&B Food na zagrebačkoj i u El Toro na kvatriću pa javim dojmove.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.