Pogledaj cijelu verziju : Crytek: Crysis 2 će imati najbolji AI u povijesti gaminga
Kad započne marketinški hype za neki AAA naslov, znate kako to već ide - "Naš naslov je najbolji!!!", "Naš naslov će imati najviše lišća na drveću ikada!!!1" (da, i toga je bilo, hint: Fable II), "Naš naslov će imati najbolji AI!!1". E, s ovim zadnjim se u prsa busa Crytekov šef Cevat Yerli, koji tvrdi kako će neprijateljska i prijateljska umjetna inteligencija biti nešto najbolje što ste ikad imali prilike vidjeti u igrama. Bumo vidli.
Uf, to nismo nikad prije čuli.
Deadwalker
22-07-2010, 20:02
Pa ono, to je element koji danas najvise kaska naspram nekih drugih stvari u igrama pa bi stvarno to bilo lijepo vidjet. Al sam nekako skeptican. Pitam se zasto.
Ko što je rekao IgGy, bumo vidli :)
Već vidim stripove o ovoj izjavi.
Džabe im AI kad će služiti samo da budu pokošeni minigunom... :D
Arbiter of Change
22-07-2010, 22:07
Want some? Get some!
http://img15.imageshack.us/img15/305/thundertrailers.jpg
Ahem, ja još čekam AI u klasičnom FPS-u koji će potući FEAR (STALKER se ne broji jer je masivno različit pristupom).
Marvin OCX
22-07-2010, 22:51
Mozda i bude. Vecinu dosadasnjih obecanja su ispunili...
jebote i ovak me ownaju botovi a kamoli sa nekim naprednim AI-em :D
Marvin OCX
22-07-2010, 23:08
Kako rece Aerial_51 koristi minigun :)
Bome... prošli nastavak je sa malo novca ispao izvrsno, ako ovaj sa sigurno 10 puta više novca neispadne dobro onda zbolja...
Samo da ih slava nije opila.
Ono je bilo može se reći njihovo "opipljavanje" terena.Sada ide igra i na konzole te će sada zasigurno imati vrlo velik profit...Mada nemora biti ako igra ispadne totalno smeće...U što neželim vjerovati pošto su mi se prvi dio i ekspanzija jako svidjeli...
Razzarach
25-07-2010, 18:25
Lol kako ce to bit zahtjevno jebote.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.