Pogledaj cijelu verziju : usb stik do 200kn
kao u naslovu kupujem stik do oko 200kn iz trgovine je u osijeku -links ili možda hgspot (al sumnjam)
gledo sam u linksu i recimo moji favoriti:
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=051209&id_artikl=051.209.214
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=051209&id_artikl=051.209.106
ili nešt treće
Corsairov
frend ga ima, ubija, gumen je sav tak da i ako staneš na njega nemaš brige
samo kaj mislim da bu ti 8 gige premalo :D
uzo sam mushkin od 8gb ovaj od corsaira je bio rezerviran,nemoš vjerovat, uvijek se meni to desi a kako sam bio živčan uzo sam taj
može prijedlog nekog testa da se uvjerim/uvijerite u performanse mog novog stika :D
IGoR_2803
27-07-2010, 17:20
što se tiče ovog corsaira gumenog imam i ja pa dojmova... cura mi ga je kupila jednom prilikom i uzela sebi još jedan... oba od 8 GB... meni je to bilo dosta jer nisam prebacivao neke velike image datoteke nego za video zapise, muziku, slike itd...
dizaj sticka je super, omotan u gumeno "kućište" je potpuno zaštićen od svega, možeš ga gaziti, razbijati ništa mu neće biti... gledao sam negdje test gdje su ga ostavili u čaši vode na par sati, vozili preko njega džipom i ne znam kakve još boleštine i stik je sve preživio...
ono kaj je problem je da je užasno spor i jednostavno me to nerviralo... na windowsima xp, na sedmici, na mom kompu, na curinom laptopu - stik je spor... ali dobro, ja nisam često prebacivao stvari pa sam preko toga prešao...
nažalost, izgubih ga pred kojih mjesec, dva negdje u tramvaju u zg... ispao mi iz pederuše kad sam vadio mobitel očigledno... :(
Razzarach
27-07-2010, 21:30
hmm. meni se usb odvojio od onog gumenog kucista. doslovno se izvuko van
IGoR_2803
28-07-2010, 13:47
hmm. meni se usb odvojio od onog gumenog kucista. doslovno se izvuko van
da, ako si ga držao za vrh ili još bolje imao na nekom privjesku kad ga izvlačiš iz utora, onda normalno da se izvuklo.
Razzarach
28-07-2010, 14:10
ne, nisam. normalno sam ga koristio. stojao je na stolu 24/7.
CoreDuoQuad
01-08-2010, 23:24
i ja se slazem sa flander-om.
I moj prijatelj ga ima, extra je stick. Memorije ti vise nece trebati 100%, osim ako ne planiras pola racunara na stick :)
A kvalitet je stvarno na nivou, mozes ga bacati - gaziti - ili bilo sta drugo, stick radi. :) Pozdrav
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.