Pogledaj cijelu verziju : E.Y.E., novi FPS/RPG
Jeste li U.O.Č.I.L.I. novi hibrid FPS-a i RPG-a? Niste? E, pa evo, mi smo ga U.O.Č... ok, shvatili ste.
Uglavnom, Streum On Studio priprema naslov koji zapravo ima sasvim solidno i brutalno, no neki koji su se okušali u kombinaciji FPS-a i RPG-a neslavno su propali. Hint: Vampire Masquerade: Bloodlines (hrpetina bugova), Hellgate: London (epic fail), izuzmemo li eventualno fantastični Kingpin za kojeg bi netko morao izraditi nastavak ili bar remake.
GzGAo2x2xQc
Jeste li U.O.Č.I.L.I. novi hibrid FPS-a i RPG-a? Niste? E, pa evo, mi smo ga U.O.Č... ok, shvatili ste.
Uglavnom, Streum On Studio priprema naslov koji zapravo ima sasvim solidno i brutalno, no neki koji su se okušali u kombinaciji FPS-a i RPG-a neslavno su propali. Hint: Vampire Masquerade: Bloodlines (hrpetina bugova), Hellgate: London (epic fail), izuzmemo li eventualno fantastični Kingpin za kojeg bi netko morao izraditi nastavak ili bar remake.
/cut
Blasphemy, sa community patchevima je jedna od najboljih igara ikad napravljenih. Bugovi su jebiga, nastali zbog Activisionve pohlepe da izbace prvu igru na hl2 engineu...
/cut
Blasphemy, sa community patchevima je jedna od najboljih igara ikad napravljenih. Bugovi su jebiga, nastali zbog Activisionve pohlepe da izbace prvu igru na hl2 engineu...
Vjerojatno, no u originalu je prepun bugova.
Obećavajući, sviđa mi se prvo lice i lean.
S druge strane, hakiranje izgleda retardno i pitam se kolki šupak ima da može samo izvlačit botove.
Svejedno, mislim da će završit kao neslavni deus ex ripoff.
Obećavajući, sviđa mi se prvo lice i lean.
S druge strane, hakiranje izgleda retardno i pitam se kolki šupak ima da može samo izvlačit botove.
Svejedno, mislim da će završit kao neslavni deus ex ripoff.
Pogotovo ako pokušaju uskladit vrijeme izlaska na par tjedana/dana prije deus ex-a, a bilo je sličnih primjera.
Ma svejedno, bitno da se još netko trudi odvesti FPS u ovom pravcu i da ne radi cover / autoheal kurac od igre za retarde koji se ne mogu pomaknut sami iza covera neg im treba posebna tipka. Cover i autoheal su toliko ubili taktiku u igrama da je žalosno, al to je priča za drugi put.
Sviđa mi se još to što igra baš izgleda kao FPS / RPG, ma koliko posuđuje ideje od Deusa. Samo se nadam da neće biti još jedan Bioshock koji je poznat po svojim izrazito kompleksnim odabirima i stilu igranja.
Ma svejedno, bitno da se još netko trudi odvesti FPS u ovom pravcu i da ne radi cover / autoheal kurac od igre za retarde koji se ne mogu pomaknut sami iza covera neg im treba posebna tipka. Cover i autoheal su toliko ubili taktiku u igrama da je žalosno, al to je priča za drugi put.
Sviđa mi se još to što igra baš izgleda kao FPS / RPG, ma koliko posuđuje ideje od Deusa. Samo se nadam da neće biti još jedan Bioshock koji je poznat po svojim izrazito kompleksnim odabirima i stilu igranja.
Cover je dobro funkcionirao sam u rijetkim igrama, tj. samo u rijetkim igrama je cover bio izveden tako da ga je bilo lako koristit i logično je bio strukturiran kroz levele. Evo prvo mi na pamet pada Call of Juarez dvojka...
Ne govorim o tome, govorim o tome što taj forsani cover sistem pretvara igre u ovo (http://justanothermobilemonday.com/Wordpress/wp-content/uploads/2007/07/image27.png).
Arbiter of Change
16-07-2010, 16:06
Ovo su samo borbene situacije i to je sve krasno, ali ajmo malo ne-borbenih rješenja.
Još jedan Hellgate. Najs.
:roll:
Postoji li neki određeni razlog zašto su koristili paletu boja identičnu onoj iz trailera za novi Deus Ex?
Prezentacija nije neka, imam feel kao da ce u najboljem slucaju ispast nesto poput VtM: Bloodlines...
No, nikako nemogu i nesmijem sudit igru iz obicnog trailera!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.