Pogledaj cijelu verziju : Maxis zapošljava za nenajavljeni novogeneracijski MMO
Pošto Spore nije prošao baš tako slavno kako su Maxis i EA možda očekivali, došli smo do informacija kako ovaj slavni studio traži kandidate za nenajavljeni "novogeneracijski online simulacijski naslov". Ono što je sasvim sigurno kako se ne radi o Sims Online naslovu, no postoje nagađanja kako bi se potencijalno moglo raditi o SimCity Online, koji bi se možda mogao igrati i preko Facebooka.
koji bi se možda mogao igrati i preko Facebooka.
i c wut you did thar :)
Ali, for real, SimCity je igra koju želim igrati tijekom popodneva sa kavom na stolu, a ne kao MMO :(
Nadam se da je nešto drugo u pitanju..
Sims online!
*Yo dawg, I herd u liek to live, so we put yo life in ur game, so that u can live while u live.*
Ili tako nešto, nisam dobar u humoru... uglavnom, rađe bi da se drže singleplayer igara, no vidjet ćemo šta će biti od ovoga.
Electromaster
16-07-2010, 09:53
*Yo dawg, I herd u liek to live, so we put yo life in ur game, so that u can live while u live.*
But if you live while you live, you end up having no life at all!
... Da, nisu ni meni ove spike jača strana. :(
Uglavnom, ne zanima me previše. Već mi je odavno puna kapa Simsa, Sim-ova, i svega povezanog. A o Facebooku da i ne govorim.
Predo, tebi za to ne treba Sims Online. :(
Electromaster
16-07-2010, 11:58
Rugao se lonac loncu...
Već mi je odavno puna kapa Simsa, Sim-ova, i svega povezanog.
Nemoj Simse i SimCity stavljati u isti konkekst pretty please :D
SimCity je genijalan.
Simsi su digitalna retardacija :D
Electromaster
16-07-2010, 12:25
Nek je genijalan koliko god hoće, meni je odavno dosadio~
cham3leon
16-07-2010, 12:27
Sims online!
Ili tako nešto, nisam dobar u humoru... uglavnom, rađe bi da se drže singleplayer igara, no vidjet ćemo šta će biti od ovoga.
Yo dawg, I herd u like life, so we put a game of life in yo life, so u can live while u live.
fix'd :>
Šta se tiče Maxis MMO-a, moglo bi biti nešto kežualno tipa FreeRealms.
Rugao se lonac loncu...
Da, jerbo ja mijaucem.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.