Pogledaj cijelu verziju : Ponoćna prodaja StarCrafta II i u Hrvatskoj
StarCraft II tek što nije izašao, i kako bi se njegov konačni izlazak pravilno upriličio, diljem Europe održati će se ponoćna prodaja u ponedjeljak (26. srpnja) na utorak (27. srpnja). Ponoćna prodaja u isto će vrijeme biti održana i u Hrvatskoj, i to u svim Algoritmovim bookshopovima, u Dubrovniku, Osijeku, Puli, Splitu, Varaždinu, Zadru i Zagrebu. Konkretne detalje o ponoćnoj prodaji StarCrafta II pogledajte na službenoj stranici Algoritma (http://www.algoritam.hr/?m=6&p=vijesti&opcija=prikaz&id=2228).
Sickmanno1
14-07-2010, 23:56
Idem :D
Mirogamemasta
15-07-2010, 00:07
Ja se samo nadam da nece sve prodati za 3 dana.... A mozda na kraju necu ni izdrzati, dici cu soma kuna sa bakomata i trk po collectors edition. :D
MasaKrisT
15-07-2010, 00:49
Ako dodju kakve nenadane pare,tamo sam.
Ja idem. Btw. po stoti put da pitam, koja će bit cijena otprilike?
Mirogamemasta
15-07-2010, 08:10
Ne pratis novosti koje nam Iggy donosi...ccc... sram te bilo.
Blizzard je upravo objavio cijene stadardne i kolekcionarske edicije prve "epizode" StarCrafta II, Wings of Liberty. Blizzard je tako objavio kako će standardna edicija Wings of Liberty stajati 60 američkih dolara (u Hrvatskoj vjerojatno oko 400 kn), dok će kolekcionarska edicija stajati čak 100 dolara. Kolekcionarska edicija donosi soundtrack na CD-u, "prequel" strip nazvan StarCraft 0, te brdo ekskluzivnog sadržaja za Battle.net servis.
Iako vjerujemo u ekskluzivnost dodatnog sadržaja, svejedno tvrdimo da je cijena od 100 dolara malo pretjerana.
Svejedno, ne sumnjamo da će trgovine biti opkoljene uoči izlaska StarCrafta II.
Pakiranje kolekcionarske edicije:
http://www.pcplay.hr/uploads//20100408235352starcraft2_collectors_edition.jpg
Update
Pakiranje standardne edicije:
http://www.pcplay.hr/uploads//20100409002405starcraft2_standard_edition.jpg
Ma mislio sam da je oko 400kn al ipak...tnx
Mirogamemasta
15-07-2010, 08:22
Standardna cijena, ista kao i vecina danasnjih novih igara kod nas. Nego... jel netko vidio Reika? Gdje je on do sad? :D
Vjerojatno već stoji u redu. :D
Ja ću pokušat ženu nafukat da dođe samnom xD Fino se s motorom dopelam tam navečer pred Gajevu i fino čekaj ^^
Sickmanno1
15-07-2010, 09:50
Ja ću pokušat ženu nafukat da dođe samnom xD Fino se s motorom dopelam tam navečer pred Gajevu i fino čekaj ^^
Daj budi musko i bolje odi sa sickom na pivu xD
I mislio sam da ćeš tek neš predložit :)
McPingvin_v2.0
15-07-2010, 12:44
Ne može, srušena drveća na putu.
Danget, na moru sam tada. Ajd, netko nek mi kupi CE
MasaKrisT
15-07-2010, 12:49
More ili sc2,promisli dvaput.
More naravno!
Ne da necu stajat tamo u redu, neg vjerojatno necu ni kupit igru odma.
Pricekat cu kad bude na snizenju (bilo bi super da bude na Steamu al cini se da nis od toga, kad Blizzard ne daje svoje igre tamo) ili kad izadju sve expanzije pa da ugrabim pack
Sickmanno1
15-07-2010, 13:37
Ja sam pitao tatu i bude me odvezo :D
Doći će samo... ReikO :)
Nemam što dolaziti, dok se tamo bude skupljala ekipa je ću ga već igrati :)
btw. rekoh vam još prije da će CE biti najmanje 700kn.
Arbiter of Change
15-07-2010, 14:31
Zanimljivo je što svi pretpostavljaju da će se SC2 sav rasprodati kao lud pa trebaju polnoćku odmah napraviti. Nije vam ovo WoW. :)
Razzarach
15-07-2010, 15:08
je kurac.
Baš me zanima može li SC2 stvoriti kolone do Bogovićeve ko WoW. Ništa, doći ćemo pogledat i poslikat face kad vas zalijepe za izlog :)
Doći će samo... ReikO :)
Nemam što dolaziti, dok se tamo bude skupljala ekipa je ću ga već igrati :)
I ja, al ipak moram tam bit :) Mislim da neće bit gužve, doći će par nadobudnih ljudi i to je to ^^
Baš me zanima može li SC2 stvoriti kolone do Bogovićeve ko WoW. Ništa, doći ćemo pogledat i poslikat face kad vas zalijepe za izlog :)
Sumnjam.
Za WoW znaju i oni koji komp takli nisu...
A za sc pogotovo, pošto je došao godinama prije. U biti reklo bi se da tu tu negdje, diablo, sc i wow, sveto trojstvo.
nema jebene teorije da SC može nadmašit WoW
no faking way
Pa po broju igrača ne, nego po nećem drugom možda. WoW je ipak globalni brend kojeg i curice igraj ako treba. I bolje da sc nema takvu sudbinu, ne bi ga igrao iz principa.
Mnogo ljudi je već napravilo prednarudžbu pa neće čekati da SC2 dođe prvo na police naših trgovima pa bi red mogao biti manji jer će se u to vrijeme već ladderati kao ludo :)
Reiko će po svoju kopiju StarCrafta II doć ovime:
http://cache.gawkerassets.com/assets/images/9/2010/06/sc2jet.jpg
:)
to reiko dolazi vlastitim jetom ^^
Mirogamemasta
15-07-2010, 21:56
Reiko će po svoju kopiju StarCrafta II doć ovime:
http://cache.gawkerassets.com/assets/images/9/2010/06/sc2jet.jpg
:)
:? Ne znam bas... ja sam cuo da on leti Carrierom. :D
Sve vise i vise mi se cini da cu se ja ipak zaletiti do algoritma u ponoc. Ipak na SC se ceka vec 10 godina. Sve se meni cini da ce se to brzo rasprodati...
Baš ste vi naivni. Zna se kako će ReiKo doći u šoping.
http://img293.imageshack.us/img293/3471/reikoss2.jpg
Pa po broju igrača ne, nego po nećem drugom možda. WoW je ipak globalni brend kojeg i curice igraj ako treba. I bolje da sc nema takvu sudbinu, ne bi ga igrao iz principa.
Broj igrača veći od WOW-a će biti veći samo ukoliko uzmemo npr. igrače iz Južne Koreje.
@W1k1n6 :D
Sickmanno1
16-07-2010, 17:54
Inace prepirka vam nesma smisla. StarCraft je prodan u nemalo 12 milijona primjeraka, dok nije bilo digitalne distribucije and shit. I sumljam da postoji netko tko je kupio igru a da je nije igrao :D.
Stoga dvojci predvidam oko 15-18 kk (kak bi glupi poljaci napisali) prodanih primjeraka u prve dvije godine ^^
Koji ti je to broj sad na kraju? xD
Išao bih, ali sam na moru.
Inace prepirka vam nesma smisla. StarCraft je prodan u nemalo 12 milijona primjeraka, dok nije bilo digitalne distribucije and shit. I sumljam da postoji netko tko je kupio igru a da je nije igrao :D.
Stoga dvojci predvidam oko 15-18 kk (kak bi glupi poljaci napisali) prodanih primjeraka u prve dvije godine ^^
Radi se o igri koja će promjeniti eSports. 2006 eSports industrija u Južnoj Koreji je iznosila preko 4 bilijuna američkih dolara. Naših azijskih kolega ima nešto malo manje od 50 milijuna, i 2007. je svaki drugi korejac igrao SC. Prema zadnjoj anketi igrati će ga svaki, barem probati (prema anketama njihovih najjačih novina i gamerskih časopisa) čime će gorespomenuti iznos skočiti na vrtoglavih 26 bilijuna američkih dolara.
Uzmimo k tome činjenicu da eSports na zapadu sve više jača, počevši od pro-teamova, turnira, websajtova, communitya i spoznora - neminovno je da se radi o igri koja neće srušiti WOW po broju korisnika nego će ga potopiti. Naravno, svaka čast igračima WOW-a, pratim i njihovu "eSports" scenu dosta no nakon zadnjeg GOMTV eSports turnira sve je to počelo opadati, barem u tom kompetativnom smislu.
Što se prodanih primjeraka tiče Sickmanoo1, uzmi u obzir da su tu i ekspanzije pa će se na prvotnu brojku nadovezati i njihova manja braća.
McPingvin_v2.0
16-07-2010, 20:25
preko 4 bilijuna američkih dolara.
Jesi siguran? :)
Taj iznos je bio aktualan 2006. Dakle možda čak i imaš pravo, danas se radi o većoj sumi kada su igrači poput Hitea, MBC-a, SKT1-a i KT-a počeli ulagati više jer im kriza nije došla ni do koljena, a kamoli do ušiju.
McPingvin_v2.0
16-07-2010, 21:21
Reiko, američki bilijun= naša milijarda, na to ciljam :)
Reiko, američki bilijun= naša milijarda, na to ciljam :)
Aha, na to - glavno da si razumio, referirao sam se na njihova istraživanja pa sam samo pljunuo informaciju. Uglavnom, poanta je u tome da se tu vrti velika količina novaca i da nije mala stvar.
McPingvin_v2.0
16-07-2010, 23:01
Gle, tisuću puta- simo tamo baš i nije tako mala razlika :D
To je inače jako česta greška kod naših ljudi koji puno čitaju ili govore engleski. Nadam se da se neće Šukeru omaknuti da obećaje ljudima bilijune umjesto milijardi za proračun :)
1 Eng. Billion = 1 Hrv. Milijarda
1 Hrv. Bilijun = 1000 Hrv. Milijardi
1 Hrv. Bilijun = 1 Eng. Trillion
Lord Ragnarok
19-07-2010, 14:10
kolko je bilijun nula?
a kolko trilijun?
Milijun = 1 * 10^6
Milijarda (aka eng. billion) = 1 * 10^9
Bilijun (aka eng trillion) = 1 * 10^12
BTW, na ponoćnu prodaju SCII u Zagrebu doći će i naša mala PC Play TV ekipa, svi koji ćete krenuti u šoping budite spremni na intervjuiranje koje uključuje najprovokativnija pitanja koja možete zamisliti :) :twisted:
Pitanja poput koja nam je keriganka više sexy? 8)
Damn, sad moram razmislit dal da dođem ili ne xD Kak je situacija krenula, više je da nebudem došao :(
Doctor Freak
23-07-2010, 13:15
http://img808.imageshack.us/img808/7889/sc2an.jpg
Vidimo se tamo :)
Pokušao sam naručit CE s Shopto.net i Game.co.uk, no artikle teže od 1 kg ne dostavljaju van UK :(
Ako ne ugrabim CE na ponoćnoj prodaji, idući dan slijedi ekspedicija po Algoritmovim dućanima u Zg :)
Imam CE, imam CE...osjećam ga samo njemu pripadam... :D
Arbiter of Change
23-07-2010, 17:30
Ja bi se mogao lagano došetati 27. ujutro i ubosti jedan SE. :)
A nemoš ništa drugo osim SE sada.
Imam CE, imam CE...osjećam ga samo njemu pripadam... :D
Ajd i čori s njim pa da ti rezerviramo smještaj u Vrapču.
Arbiter of Change
23-07-2010, 21:15
A nemoš ništa drugo osim SE sada.
Igra je ista. :eyebrows:
Izluđuje me to što još nitko u nas nije službeno objavio cijenu.
Inače, sadržaj CE kutije. Nije za one slabog srca.
http://img230.imageshack.us/img230/448/sc2ce.th.jpg (http://img230.imageshack.us/i/sc2ce.jpg/)
ako kupim igru necu imat za hljeba.
al zelim ju :(
Arbiter of Change
24-07-2010, 10:27
Oprezno što posjećujete jer neki već imaju CE tako da su počeli leakati priču i postati CGI filmove na youtube. :)
Radi se o ljudima koji imaju kontakte u Blizzardu. Npr. jedan tip je nabavio igru od strane sina zaposlenika iz Blizzarda no opet - nemože pokrenuti igru prije 27.7.2010 tako da mu džabe :P
Vidimo se 27.Ja taman sutra dolazim sa mora :D.Nadam se da će nas biti u što većem broju...
Constantine
25-07-2010, 18:29
koliko ce kostat digitalno izdanje sc2,ne vidim nigdje cijenu,samo preorder.
Mislim da nekih 60$, a za Europu onda vjerojatno 60€ (nadam se da nije tako, nego je jeftinije, ali sumnjam)
Al nvm, meni stize na vrata moja kopija standard editiona. Steta kaj CE tezi preko kile :(
The final countdown! (http://eu.blizzard.com/en-gb/company/events/starcraft2-midnight-openings.html)
XAg5KjnAhuU
Mirogamemasta
26-07-2010, 10:43
The final countdown! (http://eu.blizzard.com/en-gb/company/events/starcraft2-midnight-openings.html)
IIIIII.... mi nismo na popisu.... naravno. :(
Sgt. Bull
26-07-2010, 10:46
Budi sretan da imaš uopšte ponoćnu prodaju. Ovdje nisu za to čuli. Kontao sam ostati u hrv. do 27.ali sam onda ušao u algoritam i potrošio sve pare :(
Arbiter of Change
26-07-2010, 10:56
IIIIII.... mi nismo na popisu.... naravno. :(
Algoritam, danas u ponoć.
Mirogamemasta
26-07-2010, 11:07
Ma znam to.. ali nema Blizzardovaca i svih onih dodatnih aktivnosti. Nema veze glavno da igra dode, ja definitivno dolazim. :D
Ma znam to.. ali nema Blizzardovaca i svih onih dodatnih aktivnosti...
http://gameplay.com.ua/files/oldblog/2007/08/costumes1.jpg
Khm, khm. :)
Mirogamemasta
26-07-2010, 11:37
E bas to! :bravo: :D
Prije su trebali dofurat Queen of Blades al ajde :) Ne dolazim danas, malo mi se budžet preusmjerio na neke važnije stvari, tak da igru kupujem tokom 8mj.
Ja sam narucija tako da sutra idem po komad. Samo nisam siguran jel cijena 455 ili 495kn?? Nije toliko bitno al imam te dvi nepotvrđene informacije.. Uglavnom helll it's about time!!! :rambo:
Arbiter of Change
26-07-2010, 14:40
450kn je ipak, bar ako je Algoritmu vjerovati.
http://www.algoritam.hr/?m=6&p=proizvod ... &id=140555 (http://www.algoritam.hr/?m=6&p=proizvod&kat=264&id=140555)
Constantine
26-07-2010, 15:18
kad izlaze ovi ostali dijelovi i po cemu se ovaj dio razlikuje od ostalih?
Tegla Ajvara
26-07-2010, 17:14
neznam iz koje su vas ludnice pustili
al skoro 500kn dat za tu igru
no way :nonono:
50 do eventualno 100kn skuplje od ostalih igara, totalno nebitno. Manje pljugajte i pijte kroz mjesec pa će vam ovih 450kn bit dostupno :)
da imam para kupio bi :D al da imam para kupio bi 20% igrica kaj su dosle kod nas :D kolekcionarska vrijednost :D da imam para imao bi i komp koji moze pokrenuti SC2 pa bi ga i kupio :D
ovak ne...
Tegla Ajvara
26-07-2010, 19:14
nepijem, nepusim, nit inace kupujem orginal igre
i ako neku imam orginal, onda sam ju dobio na poklon
al za ovo dat te pare nooooo :nonono:
:toilet:
imam org diablo 2 kaj mi stara kupila sa kompom :D imat cu i D3 cim dodje :DD
nepijem, nepusim, nit inace kupujem orginal igre
i ako neku imam orginal, onda sam ju dobio na poklon
al za ovo dat te pare nooooo :nonono:
:toilet:
Kad pocnes zarađivat dat ces te pare za igru proizvođacu vrhunskog renomea bez beda jer nudi mnogo mnogo sati zabave i gušta ;)
Prokleti koreanci vec igraju sad..
a jbg ^^ preseli se u koreu pa uzivaj
Ovaj vikend sam pokušavao čim više spavat i akumulirat snagu, jer od sutra pa idućih par dana neću ni oka sklopit :)
Arbiter of Change
26-07-2010, 20:39
Ovaj vikend sam pokušavao čim više spavat i akumulirat snagu, jer od sutra pa idućih par dana neću ni oka sklopit :)
Ne dolazim danas, malo mi se budžet preusmjerio na neke važnije stvari, tak da igru kupujem tokom 8mj.
Tito te gleda. :eyebrows:
Vi ostali, nemojte da vas pregaze tamo.
Tegla Ajvara
26-07-2010, 20:43
ko kaze da vec neuzivam :evil:
jedinu igru za koju sam skupio pare u gvozdenima 500 kn je bc2 i nisam kupio na kraju
to bi mi bio najveci fail u zivotu :hangin:
al zamisli dodjem u trgovinu i istresem kesu i kazem kuji: broj! :killyou:
a nemre odbit, mora sve prebrojat
jedina igra koju cu sigurno kupit bez obzira na sve je generals 2 ako ikad se napravi ili izadje
Ne dolazim danas, malo mi se budžet preusmjerio na neke važnije stvari, tak da igru kupujem tokom 8mj.
Kak ti sve pratiš, svaka čast :)
Sickmanno1
26-07-2010, 20:48
Tegla Ajvara, na sta apeliras? Da su ljudi koji kupuju orginale glupani?
Grow up...
Tegla Ajvara, na sta apeliras? Da su ljudi koji kupuju orginale glupani?
Grow up...
Rađe ću uživati u igri kupljenoj svojim novcem i znat da je moja nego se skrivat ko picajzla i polovično (a ni toliko) uživat u nečemu što me koštalo prometa i ono najvažnije, vremena. Kupovina i odnos prema igrama je i odraz čovjeka kako se ponaša prema ostalim stvarima i osobama...
Tegla Ajvara
26-07-2010, 21:30
pa i nemora bit tak. jer zast bi bacio pare na igru koju cu jednom prec i vise nikad pogledat?
dat tolke pare na 2 do 5 dana zabave je promasaj cisti.
neigram nis prek mpa nit me to nes extra privlaci, al ovo je za nas standard preskupo
najmanji je problem nekom svabi pljunit 50-60 eura za orginal, kad je kodnjih prosjecna placa u eurima ko kodnas u kunama, a i ostale neke osnovne stvari su im jeftinije
da je 50 kn, mozda bi zazmirio i bacio tolko, al ovak nea sanse
egla Ajvara, na sta apeliras? Da su ljudi koji kupuju orginale glupani?
Grow up...
malo je pregruba rjec ''glupani''
al ono, ili imaju, il im nije bas lako
al to da ja neigram orginale i nije tak, ima fanatika ko i vi koji kupuju i od kojih posudim na par dana da se izdovoljim
kad bi postojalo nesta tipa videoteka di se iznajmi igra tipa 5kn po danu, to bi mi bilo savrseno
Kak ti sve pratiš, svaka čast :)
Ja cu mu posudit svoj orginal, da covijek moze komentirati. Jel tako Aral, sve smo već dogovorili? :D
Mislim da si se malo previže zanio, jer očito si ti jedini kojemu je to propala investicija i ti kupuješ igre da bi ih samo jednom prošao i nikad više igrao. I ne moraš ih više prelazit, prodaj kad ti je toliko krivo. Za tebe je očito kupovina kao neka vrsta nezamislive utopije, ti bi sve na srebrnom pladnju, badava.... Kupnja igre poput Starcrafta ili Diabla 3 definitivno vrijedi, igre nisu danas kao što su bile prije 15-20 godina i više...
Kupnja igre poput Starcrafta ili Diabla 3 definitivno vrijedi, igre nisu danas kao što su bile prije 15-20 godina i više...
Naravno da nisu... sada su mainstream zabava koju ćeš prijeći u jednom vikendu. :eyebrows:
Mislim da je prerano govoriti dali kupnja SC2 ili Diabla 3 vrijedi, treba najprije vidjeti koliko će uopće ispasti kvalitetne.
Sgt. Bull
26-07-2010, 22:19
SC2 definitivno će opravdati novce, no pitanje je isplativosti kupovanja igara dok ne dođe neki pack 2/3 u 1. Mada da imam lovu sad bi ju ispljunuo i već večeras guštao :P
Kupnja igre poput Starcrafta ili Diabla 3 definitivno vrijedi, igre nisu danas kao što su bile prije 15-20 godina i više...
Naravno da nisu... sada su mainstream zabava koju ćeš prijeći u jednom vikendu. :eyebrows:
Mislim da je prerano govoriti dali kupnja SC2 ili Diabla 3 vrijedi, treba najprije vidjeti koliko će uopće ispasti kvalitetne.
Istina, treba prvo vidjeti kako će ispasti, ali opet igre nisu iste upravo zbog onoga što ljudi najviše vole danas kod njih- multiplaya... Inače mi je jako žao što singleplay story pada kod većine igara u drugi plan :(
MasaKrisT
26-07-2010, 23:45
Vidi Bulla promjenio misljenje;)
Tegla Ajvara
26-07-2010, 23:54
[quote="Nee Joe Hendrix":1ift2st3]Kupnja igre poput Starcrafta ili Diabla 3 definitivno vrijedi, igre nisu danas kao što su bile prije 15-20 godina i više...
Istina, treba prvo vidjeti kako će ispasti, ali opet igre nisu iste upravo zbog onoga što ljudi najviše vole danas kod njih- multiplaya... Inače mi je jako žao što singleplay story pada kod većine igara u drugi planS:([/quote:1ift2st3]
vidis?
ja koji neigram online, i kojeg to nezanima neisplativo je kupovat samo da se predje
to ti je to
Mirogamemasta
27-07-2010, 00:07
Evo upravo sam se vratio sa trga. :D
Di ste decki? Pa nigdje nikoga... Bilo oko 20-ak ljudi. Gledam Secena i ekipu PC - Playa kako bauljaju okolo. Izgleda da su sve ispitali, hehe.
Mislio sam da ce vise ljudi doci, kad ono nista... Izgleda da sam se bez veze bojao da necu stici uzeti igru.
Glavno je da sam kupio svoj primjerak igre, a sad odoh instalirati, yay! :ekipa:
Reci nam doživljaje nakon kaj završiš sa igranjem (ako).
U Puli je bolo nekih 30ak ljudi, mozda manje. Ja upravo instaliravam :) .
Nisam mislio kupiti, ali na kraju sam pokleknuo.
Kako izgleda DVD!?
A kako kutija!?
Opiši sve!!
Me be very jelaous now :( ... Posudiš? :D
Što volim dan kad je bezbrižan
Što volim Collectors Edition
Što volim san kad je stvaran
Što volim dan kad je bezbrižan
Što volim san kad je stvaran
+50 :D
Dvadesetak ljudi? Na kojem trgu? :)
Bilo je oko 150-200 ljudi, toliko su otprilike igara i prodali, a najviše Collector's Editiona. Prije nego što su počeli puštati, red je bio do početka Bogovićeve. Naravno nije bilo gužvi kao za WoW, ali vrlo solidno. Danas ćemo smontirati prilog pa pratite naš PC Play TV kanal na www.youtube.com/pcplaymag (http://www.youtube.com/pcplaymag).
Mirogamemasta
27-07-2010, 08:46
A moram ih malo zezati gospodine Sečen. Naravno da nije bilo tako malo ljudi. :D
Dobro je da sam dosao vec u jedanaest. Oko 11:20 sam se stao u red i bio sam nekih 5-6 metara od ulaza.
Dobro da sam to napravio jer se iza mene stvorila poprilicna kolona. Ispred Algoritma se djelila voda i red bull kako nebi dehidrirali dok cekamo.
Ja sam bio negdje na 1/3 kolone. U 24:00 poceli su pustati ljude unutra. Nisu pustili odmah sve unutra, vec nakon sto bi pustili odredeni broj ljudi, napravili bi mali zastoj i nakon pola minute bi pustali opet.
Koliko sam vidio igre su se mogle kupiti na vise blagajna, a ne samo na onoj u centru kao inace.
Ja sam cekao u redu na centralnoj blagajni. Uzeo sam Collectors edition i Standard edition.
Kad sam sve zajedno platio 1148 kn covjek mi je rekao da se mogu smatrati sretnim jer sam kupio zadnji collectors edition!
MA TOOOOOOOOOOOO! Napokon da se i meni jednom u zivotu posreci... :pray:
Taman mi stane na policu! :D
Toliko sam happy da vam dajem jedan C -walk!
uffcQznVoIk&feature=related
A moram ih malo zezati gospodine Sečen. Naravno da nije bilo tako malo ljudi. :D
Dobro je da sam dosao vec u jedanaest. Oko 11:20 sam se stao u red i bio sam nekih 5-6 metara od ulaza.
Dobro da sam to napravio jer se iza mene stvorila poprilicna kolona. Ispred Algoritma se djelila voda i red bull kako nebi dehidrirali dok cekamo.
Ja sam bio negdje na 1/3 kolone. U 24:00 poceli su pustati ljude unutra. Nisu pustili odmah sve unutra, vec nakon sto bi pustili odredeni broj ljudi, napravili bi mali zastoj i nakon pola minute bi pustali opet.
Koliko sam vidio igre su se mogle kupiti na vise blagajna, a ne samo na onoj u centru kao inace.
Ja sam cekao u redu na centralnoj blagajni. Uzeo sam Collectors edition i Standard edition.
Kad sam sve zajedno platio 1148 kn covjek mi je rekao da se mogu smatrati sretnim jer sam kupio zadnji collectors edition!
Haha, i meni su rekli da je ostao jedva još jedan. Valjda prodaju fore ekipi tak da se osjećaju bolje :)
Uglavnom, bio s curom sinoć, ugrabio Collector's Edition. Odlično pakiranje.
Bilo je dvjestotinjak ljudi u redu. Solidno.
Inače, kolege Hrvoje i W1k1n6 su event snimali kamerom, tako da biste mogli osvanuti na PC Play TV-u :)
A čemu kupnja i SE i CE? :) Inače, lijepe kutijice.
Arbiter of Change
27-07-2010, 10:07
Meni je ipak malo previše dati toliko, bar za sada. Ono, premišljao sam se dok nisam došao do Algoritma sada i onda odlučio ipak ne. :)
Čekam neko GotY pakiranje ili dok se cijena spusti.
Sickmanno1
27-07-2010, 10:09
Mozes kupiti za 370kn cdkey ako zelis...
Mirogamemasta
27-07-2010, 10:49
A čemu kupnja i SE i CE? :) Inače, lijepe kutijice.
SE za buraza... On dao 200, ja dodao 250 kn
Meni je ipak malo previše dati toliko, bar za sada. Ono, premišljao sam se dok nisam došao do Algoritma sada i onda odlučio ipak ne. :)
Istina. Cijene su previsoke napram ostalih igara. Po meni bi trebale pasti za 100 kn (obe verzije). Tek onda bi bile u rangu sa ostalim cijenama.
Ajde vec naveliko igram...Istjero sve iz kuće upalio komp uzeo kolu i deri...Nadam se da ču se vidjeti na pcplay tv-u :D
Constantine
27-07-2010, 13:57
335 tocnije,ja sam kupio frendu danas,za sebe jos nemam novaca :(
a bas mi se igra sc2.
Sickmanno1
27-07-2010, 14:59
a bas mi se igra sc2.
325.86kn jos tocnije :P
Doctor Freak
27-07-2010, 15:46
DELETE
cuo si covjeka pingu, deletaj mu acc.
Niko Bellic
27-07-2010, 16:17
Ahahahahahahahahaha... :rotfl:
Doctor Freak
27-07-2010, 16:20
Ahahahahahahahahaah :rotfl:
Constantine
27-07-2010, 16:24
a bas mi se igra sc2.
325.86kn jos tocnije :P
ne
335,paypal i g2play ocito koriste razliciti tecaj .
Deadwalker
27-07-2010, 19:24
+1
Em sam kratak s lovom, em jednostavno nedam tako puno novaca za jednu igru. Pricekat cu kraj godine i bozicne popuste (a vjerojatno ce ih biti). Imam brdo toga za igrati u meduvremenu :)
Mirogamemasta
31-07-2010, 15:04
/CUT
Haha, i meni su rekli da je ostao jedva još jedan. Valjda prodaju fore ekipi tak da se osjećaju bolje :)
Uglavnom, bio s curom sinoć, ugrabio Collector's Edition. Odlično pakiranje.
Bilo je dvjestotinjak ljudi u redu. Solidno.
Inače, kolege Hrvoje i W1k1n6 su event snimali kamerom, tako da biste mogli osvanuti na PC Play TV-u :)
Bas kad pomislim da sam roden pod sretnom zvijezdom dode Iggy i dokaze mi suprotno. :(
Jos nesto da vam kazem. (nisam imao vremena pisati, igram Starcraft II :D )
Dok sam ja cekao da se otvori vec jednom taj Algoritam, cure su pocele djeliti Red Bull ekipi.
Nakon par minuta eto ti klosara odmah i pita da li moze on dobiti Red Bull.
Cure mu kazu da ne moze, to je samo za one koji cekaju igru.
A covjek kaze: "Ma cekam i ja"
:rotfl:
Nisam bio, ali skupljam lovu. :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.