Pogledaj cijelu verziju : NASA izbacila besplatnu igru na Steamu
Ako ste željni svemirskih avantura, evo dobre vijesti za vas. NASA je izbacila besplatnu igru na Steamu u kojoj na raspolaganju imate jedan scenarij spašavanja opreme i ostale krucijalne elemente, nakon što ih je pogodio meteor. Možete igrati u singleplayeru i u multiplayeru (co-op), a kako vas se NASA-ina igra dojmila, prokomentirajte na našem Forumu.
http://store.steampowered.com/app/39000/
Inače, igra je rađena prema stvarnom planu osnivanja mjesečeve baze koja se trebala početi graditi 2020. godine za kada je bio planiran povratak NASA letova na mjesec. Kažem "bio" jer je prije par mjeseci Obama zamrznuo ovaj program, kao i većinu drugih koji se tiču spuštanja ljudi na Mjesec i druge planete (Mars) zbog ekonomske krize, odnosno ogromnih troškova koji bi se svalili na leđa američkih građana. Zbog uvođenja zdravstvenog osiguranja majstor je prvo krenuo u rezanje svemirskih programa. Nećemo mi tako brzo do Warpa, bojim se :)
Sad nam kao jedina nada ostaju privatni letovi.
cham3leon
08-07-2010, 12:47
Ja i dalje mislim da je privatizacija letova u svemir budućnost. Državni svemirski program je samo golemi usisavač za državni novac.
Ono što fali jest neka veća motivacija ljudima da počnu odlaziti u svemir. Ostalo će se sve lako srediti. :D
Da ne bude offtopic, ne kužim baš ovu igru niti šta je cilj u njoj. Djeluje mi kao nekakav demo.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.