PDA

Pogledaj cijelu verziju : Max Payne 3

Stranica : 1 2 3 [4]

Maloki
23-11-2012, 00:17
Kupi ga, ljepši je na kompu.

Windwalker
23-11-2012, 01:21
Relativno.

Bartuc
23-11-2012, 10:42
Evo išao provjerit postavke i skužim da mi je sve na high, sa par iznimki na very high. Igru vrtim na 1920*1200, sa isključenim MSAA.
Konfa je Intel Quad Q9400, ATi Radeon HD4870 512MB i 4GB RAM.

Ovak to izgleda:
http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =109600704 (http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=109600704)

Zadnjih par screenova je sa tim postavkama, ima i jedan screen sa uključenim Noir modom.

Jebenica, igrati će se s guštom. Xero nema pojma :D

DelPiero
25-11-2012, 11:31
12,49€ na Steamu,fala.Ni ne vrijedi više.Uzimam.

W3DR4N
25-11-2012, 12:44
GOTY

Windwalker
25-11-2012, 15:06
Spec Ops mi se čini zanimljiviji. Ali morat ću ih odigrat da prosudim o GOTY. Nadam se uskoro.

Bartuc
01-12-2012, 14:40
Ovaj put postam u pravu temu :D Copy paste iz Mass Effect teme :D

@Maloki, zbilja igra radi pre savršeno, ne znam od kuda oni high end zahtjevi, valjda samo zbog Anti Aliasinga, pre strašno :D Igram na ovim postavkama i igra je savršeno fluidna, niti ne pomišlja trzuckati... Nevjerojatna optimizacija.

http://i.imgur.com/AiavP.jpg

Što se igre tiče, za sada je odlična, jedino mi na qurac idu oni efekti u cutscenama, bilo bi milijun puta bolje bez njih. Nije bitno da li se javljaju zbog boli ili pijanstva, ali su krajnje retardirani i ne pridonose uopće atmosferi ili bilo čemu. Također mi se ne sviđa taj bug sa vračanjem na 1 gun nakon svake cutscene. Ostalo sve rula, gameplay je do jaja, na razini MP1, drastično bolje od MP2. VA je fenomenalan, radnja je za sada OK, kretnje Maxa su pre savršene itd. Zadovoljan sam.

Deadwalker
01-12-2012, 14:45
Također mi se ne sviđa taj bug sa vračanjem na 1 gun nakon svake cutscene.

To nije bug. Kada te igra prebacuje s filmske sekvence u gameplay, svaki puta ti ostavlja default oružje.

The Boz
01-12-2012, 14:46
Ali ti ne makne druga oružja, možeš prebaciti. I ne vraća na default nego na primary one-handed.

Deadwalker
01-12-2012, 14:47
Dobro, na to sam mislio :)

Bartuc
01-12-2012, 14:51
To mi je bezveze, bio bug ili feature. Ako su mogli u cutscenama napraviti da Max nosi oružje koje si imao prije ulaska u cutscenu (drži ga u lijevoj ruci, dok je u desnoj pištolj), onda su mogli napraviti i da drži oružje sa obje ruke te ga nastavi koristiti nakon cutscene. Ali ajde, gun mi je zapravo najzabavnije i najdraže oružje kroz sve nastavke, samo ne znam da li će kasnije postati pre slabo.

Xero
01-12-2012, 14:54
Nekad jednostavno odbaci oružije u cutsceni. Kao kad ideš minirat onu zgradu.

Srle
01-12-2012, 15:15
Meni su glupa stvar one rane koje nastanu kad se pogodi Max...em što ružno djeluju, kad se povlače Max izgleda kao negativac iz Terminatora 2 i ne igraju nikakvu ulogu...

...još je gluplje što ga na stadionu snajper pogodi i onda sve to ima neku ulogu...a ovako u gameplay, trebalo je bez toga...

Bartuc
01-12-2012, 16:40
Zašto svaka igra mora imati neprijatelja kojemu treba milijun metaka da umre :( Jebo Heavye u SpecOpsu i jebo onog lika što ga u predvorju kolješ u MP3 :( Potpuno nepotrebno u takvim igrama :(

W3DR4N
01-12-2012, 16:47
Prestani hejtat.

Bartuc
01-12-2012, 16:51
Ne hejtam, sve super i onda ti naiđe takav lik koji nema veze s mozgom. Svakoga ubiješ jednim metkom u glavu, a ovoga sa par šaržera u glavu, samo da bi dobio potpuno bespotreban mini boss fight.

Maloki
01-12-2012, 16:51
Meni isto jedino sakaju one rane. Ali inače sve ostalo rula, a sa gunom se jedino i igra.
I efekti pijanstva i trežnjenja su supač.

Deadwalker
01-12-2012, 18:34
Ne kužim što ljudima toliko smetaju ti efekti. Meni mnogo bolje rješenje od klasičnog stripa.

Bartuc
01-12-2012, 18:51
Zato što su odvratni i dekoncentriraju, bolje bi bilo da su stavili čistu animaciju, eventualno poneki efekt koji je bolje odrađen. Ali ovi efekti konstantno iskaču i zbilja izgledaju kao artefakti prije nego grafa krepa :( PS: Mislim na ono dupliciranje likova i crte po ekranu... ne na stripolike efekte.

Da, emisije na TV-u su pre jebene :D

Maloki
01-12-2012, 20:26
Do kud si došo, jesi se ošišo?

Kid A
01-12-2012, 20:47
Do kud si došo, jesi se ošišo?
Kako ovo zvuci smijesno van konteksta :rotfl:

Srle
01-12-2012, 20:52
Zato što su odvratni i dekoncentriraju,
Ali Maksovo mentalno stanje nije ništa bolje...tako da su po meni ti efekti pun pogodak

Xero
01-12-2012, 21:50
Dobro da mu pijanstvo ne smeta u masakriranju tisuća ljudi.

Hexfire
01-12-2012, 22:03
Nije masakr nego samoobrana.

Bartuc
01-12-2012, 22:20
@Maloki, da, ošišao sam se i tu sam stao. Sad idem dalje...

@Srle, to što je Max u qurcu ne znači da moraju svaku cutscenu ujebati sa pre lošim efektima koji ti siluju oči i mozak.

Nego, sviđa mi se to što nema prijevoda za strane jezike, odnosno ima, ali su titlovi također na stranom jeziku :D Baš su fino pogodili Maxovu perspektivu... Morao bi staru posjesti kraj sebe da mi prevodi, zvuči dosta slično kao u sapunicama, snašla bi se ona :D

Maloki
01-12-2012, 22:30
@Srle, to što je Max u qurcu ne znači da moraju svaku cutscenu ujebati sa pre lošim efektima koji ti siluju oči i mozak.

Nego, sviđa mi se to što nema prijevoda za strane jezike, odnosno ima, ali su titlovi također na stranom jeziku :D Baš su fino pogodili Maxovu perspektivu...

Srle
01-12-2012, 23:13
Isto mi je palo na pamet :D

The Boz
01-12-2012, 23:22
Misao dana, dame i gospodo.

Hexfire
01-12-2012, 23:37
Tnx, iako je ostalo još 20 minuta.

Fuckface
02-12-2012, 14:50

Jeste, dobrovoljno putovanje po svijetu i započinjanje sukoba se može kvalificirati pod samoobranu.

Hexfire
02-12-2012, 16:14
Pa zato sam i napisao.

The Boz
02-12-2012, 22:31
Tipa koji je smislio ovaj sustav nalaženja clueova i golden gun komponenti treba propucat u koljena, kastrirat kiselinom, te bacit takvog da preživljava usred Australije.
Osim toga, igra je dobra.

Deadwalker
02-12-2012, 22:39
Slažem se. Ja na nekim levelima jednostavno nisam mogao naći golden partove. Bit će da sam glup il nešto :(

The Boz
02-12-2012, 23:03
Ma ne to da ih nemreš nać nego...
Oh vidi. Clue. *interact*
"Can't do that right now."
OK, ajd idem upucat par neprijatelja. *upuca par neprijatelja, sve grune, Max jedva preživi*
Toliko o tom clueu...

Bartuc
04-12-2012, 11:17
Prešao sam je, dojmovi...

+ grafika
+ fizika, iako kadkad zna failati
+ zvukovi
+ savršena optimizacija
+ gameplay je fenomenalan
+ na hard je vrlo izazovno čak i sa last standom, sve se bojim kak je na zadnje 2 težine koje se otključaju
+ dosta dugi SP, bar za današnje standarde
+ animacije apsolutno svega su najbolje u povijesti gaming industrije
+ puno sitnih detalja npr. realno ponašanje odjeće, gunovi u cutscenama, znoj na Maxu, nepoznati jezik, TV emisije rulaju, koalizija Max-a sa površinama u bullet timeu itd.
+ radnja je zanimljiva iako predvidljiva (znaš ko je glavni negativac u samom startu kad su pokrali "twist" iz Glup Gluplji sa Jim Carreyem)
+ voice acting je odličan
+ last stand sistem je fora

+/- omjer gameplaya i animacija bi morao biti više na strani gameplaya, iako se pred kraj igre to dovede u bolji balans

- efekti pijanstva i općenito Maxovog stanja u cutscenama su odvratni, mogli su to masu bolje osmisliti i realizirati
- vračanje na default oružje nakon cutscena
- full linearno, no drugačije niti nemre u ovakvoj story driven igri
- Social Club, zašto sve Rockstar igre moraju biti pune tog "malwarea" :(

9,6/10

Nisam odigrao sve što nudi 2012 godina, ali ovo je među najboljim igrama ove godine. Nevjerojatno koliko truda Rockstar uloži u te sitne detalje koji čine igru... "opipljivom".

W3DR4N
04-12-2012, 17:44
P
9,6/10

I bolje ti je.

Hexfire
11-12-2012, 11:37
Hoćemo onda probat jedan dan multi?

Maloki
11-12-2012, 11:47
Ja sam defač za.

Kid A
05-01-2013, 14:05
Poceo jutros igrati, prica je zasad ok iako Max mozda malo previse tvajlajta u monolozima. Ima par stvari koje mi se ne svidjaju ali su cisto tehnicke prirode, tipa od 50 puta di udjem u cover bar jednom se zaglavim i moram cekati da me ubiju. Ili sto se nakon svake cutscene vrati default oruzje. Loading je takodje predugacak, mislio sam da ce sve ici fluidno s obzirom da sam skidao 30 GB cijela tri dana

Kid A
06-01-2013, 19:11
Btw multi je cisti promasaj. Dlcovi nude razne pogodnosti tipa bolji armor ili perkove di protivnicima napravite slabiji health i staminu nakon respawna (wtf) ali cak i ako ih ne uzmete netko sa lvlom 20+ je u vecoj prednosti nad vama po pitanju oruzja i slicno. Uzasno nebalansirano. Jedino bi pomoglo da se nadje nas 5-6 s foruma jednakog levela jer nema smisla upadati u random meceve di vas likovi rejpaju kod respawn pointa

Hexfire
06-01-2013, 19:38
Nikak da se dogovorimo za multi :(.

Deadwalker
06-01-2013, 20:44
MP nije bio nešto ni u base izdanju igre. Ako već ideš uvoditi role-playing elemente, onda se barem potrudiš da ti matchmaking funkcionira. S tonom DLC-ova samo su pogoršali stvar.

Kid A
06-01-2013, 22:31
Evo jos sam malo igrao ne bi li promijenio misljenje, nazalost bez uspjeha. Likovi sa lvl 40-50 me ubijaju jednim metkom a oni malo iskusniji napamet znaju napamet spawn pointe pa campaju. Kao sto sam gore naveo, dobar dio ih ima dlcove sa vec otkljucanim perkovima i armorom a kako citam po netu ni hackeri im nisu nepoznanica

Hexfire
06-01-2013, 22:48
Meni je baš bilo ok, nešto malo drugačije. Mislim da nisam još igrao multi shooter iz trećeg lica. Nije mi se dogodilo da me netko ubio na spawn pointu, ali onaj lvl 50 lik sa Mona Sax skinom me rejpao žestoko. Balans je u kurcu, ali da nas se uspije naći 5-6 i da smo stalno na podjednakom stupnju razvoja, bilo bi zabavno.

hansi
06-01-2013, 23:11
uncharted 2 i 3 multi je dosta balansiran i zabavan

Kid A
07-01-2013, 14:13
Zavrsio juce igru, danas se vratio na neke achivemente i to je to. Prica je ok ako zanemarimo par gluposti tipa kad se odluci ostaviti alkohola tek tako a i twist je ocit jos od prvog chaptera. Najvise mi smeta dugacak loading u cutscenama i neujednacenost istih s gameplayom (2 minuta akcije - 1 minuta cutscene, 3 minuta akcije - 5 minuta cutscene). Nije mi jasno koji su vrag napucali igru na 30 GB ako moram jos cekat minutu-dve pre nego sto prekinem cutscenu.

Last stand i cover sustav je podosta bugovit (nekad se jednostavno zalijepi za zid i ne reagira na kontrole dok te u last standu okrene za 180 stupnjeva od protivnika tak da nema sanse da ga naciljas na vrijeme). Pohvale idu na optimizaciju, odlicne modele likova i solidan OST.

Jedino mi je zao multiplayera koji je mnogo obecavao u teoriji, fakat mi nije jasno zasto su ga unistili dlcovima koji daju nepostenu prednost i overpowered perkovima, trebalo je sve biti kozmeticke prirode.

Shepard
07-01-2013, 14:24
Ne razumijem, ne postoji loading, standoff nije bugiran, počneš padati sa pozicije u kojoj si propucan i možeš uzvratiti paljbu samo ako je fizički to moguće (odnos smjera tijela, pištolja i mete), a i nikad nisam zapeo u coveru. Loading je valjda zbog pre slabog kompjutera, ali druge dvije primjedbe iskreno nisam primjetio.

Kid A
07-01-2013, 14:29
- "Ova igra mi se crasha"
- "Ma nemoguce da ti se crasha, meni se nikad nije crashala"

Ne vidim koliko mi moze biti slab komp kad sam sve igrao na high. I cutscene su zamaskirani loading sto je sasvim ocito

Xero
07-01-2013, 14:32
Cutscene su loadinzi. Cutscene traju 5 sati. Zaključak ide ovdje:__________________

W3DR4N
07-01-2013, 16:37
Ne razumijem, ne postoji loading, standoff nije bugiran, počneš padati sa pozicije u kojoj si propucan i možeš uzvratiti paljbu samo ako je fizički to moguće (odnos smjera tijela, pištolja i mete), a i nikad nisam zapeo u coveru. Loading je valjda zbog pre slabog kompjutera, ali druge dvije primjedbe iskreno nisam primjetio.

U pravu je oko covera i standoffa. Sve je bilo u redu, ali Rockstar je te stvari uspio patchevima zajebati. Pitaj boga kako. Pošto on igra na Steamu, ne može vratiti raniju verziju.

Hexfire
07-01-2013, 16:39
Super, znači piratska verzija koju sam već odigrao je bolja od ove "popravljene".

W3DR4N
07-01-2013, 16:45
Da. Ja sam igrao svih osam verzija dosad i vanila je najstabilnija.

Shepard
07-01-2013, 17:47
Pa i ja je imam na Steamu i nisam primjetio probleme, možda imam sreće.

W3DR4N
07-01-2013, 17:53
Ne znam. Ja izbjegavam NYMHC dok to ne isprave. Taman posla da odigram pola igre i da mi se onda frajer zaljepi.

Maloki
07-01-2013, 19:29
uncharted 2 i 3 multi je dosta balansiran i zabavan
Jel aktivno to kaj? Taman igram Among Thieves (rula Isusa Krista) pa me zanima kak je u multiju situacija.

Bara
08-01-2013, 11:44
Uncharted 2 nisam nikad ni zaigrao multiplayer zato što sam imao onaj od trojke raspoloživ. I mogu ti reći da sam se jako jako jako jako jako ugodno iznenadio. Prezabavan je multiplayer, mape su prekrasne, ne prevelike, i lako pamtljive, možda ti treba da ih pretrčiš 2-3 puta da ih skužiš cijele. Bit će malo problem u početku jer imaš jadnu pušku, a svi ostali oko tebe su level ne znam koji s ne znam kojim nadograđenim puškama i perkovima, pa ćeš uglavnom krasti killove, ali sat - 2 unutrar multiplayera i postaje makljaža vrhunska. Istina, igrao sam ga kojih 6-8 sati, ali sam se zabavio.

W3DR4N
08-01-2013, 17:05
Meni je Uncharted multi smeće. Ekipa uopće ne cilja, niti igra nekako taktički. Teži kaos. Svi samo trče s kalašima i pucaju s boka. Čisti spray 'n' pray. Al da je aktivan, je. Serveri su prepuni.

Falus
11-02-2013, 20:35
Završio maloprije.

Fenomenalna igra. Jedino što bi joj zamjerio je vraćanje na default oružje nakon cutscene i što se max ne može kretat među coverima. Tipa želim skrenut 90 stupnjeva desno u cover, Max mora prvo izać iz njega, dignut se na noge, popit 30 metaka i onda kad ga nanišanim na pravu stranu, uć u cover. Osim te 2 mušice sve mi je tip top. Prezentacija je odlična, priča, likovi, gameplay, osjećaj oružja, fluidnost kretnji i napucavanja, težina, itd. Vjerojatno jedna od najboljih igara što sam igrao.
E da, igra je odlično optimizirana, ali ne znam kako su svi po forumu to vrtili na DX 11 + very high/high? Ja sam imao te postavke po defaultu i poprilično se primjetilo trzanje u disku na početku igre. Dovoljno da ne mogu nišanit kako treba, pa sam je spustio na DX 9 i high/normal. Izgledala je i dalje lijepo i vrtila se kako treba :)
Probao sam i multi nešto sitno i izgleda zanimljivo u najmanju ruku.

Ocjena 9.6/10

Falus
11-02-2013, 22:53
Jel još tko imao problema da mu se igra kreša nakon jednog meča? MP je vjerojatno bolji i od SP-a, ali ovakve stvari stvarno nerviraju

Hexfire
11-02-2013, 23:25
Igrao sam nekih sat vremena MP i jednom me samo izbacilo van. MP je ok zamišljen i na trenutke zabavan, ali uglavnom je frustrirajuć. DLC-ovi su zeznuli stvar. Možda je bio super čim je igra izašla, dok su svi bili podjednaki level.

Falus
12-02-2013, 02:35
Istina da je dosta igrača jače, ali ja sam se navukao :D Roll backao sam drivere i za sad ne izbacuje, valjda će potrajat tako.

Duke of Earl
17-05-2013, 18:19
Završio danas, kratko i iznimno zabavno iskustvo. Animacije pokreta su nevjerojatne, mehanika pucanja i sranja oko tog je fantastična, kad bi to sve ubacili u GTA V, vjerojatno bi dobili igru stoljeća.

I soundtrack mi je definitivno najbolji orginalni OST koji sam čuo u nekoj igri, i vrhunski je uklopljen u sam gameplay.

gklRWx38vrM

Jebote.

W3DR4N
17-05-2013, 18:22
Završio danas, kratko i iznimno zabavno iskustvo.

Ne kužim. Pa igra je jako dugačka. I uskoro završavam peti ili šesti put.

Duke of Earl
17-05-2013, 18:25
Pa nemam pojma, nekak mi je brzo prošlo, 3-4 dana po 1-3 sata dnevno sam igrao.

I priča je iznenađujuće zrela i slojevita za jedan shooter. Jedina realna zamjerka je previše onih mini-cutscena, stvarno su malo pretjerali s tim.

BtT0K7hHL-I

Jebemti kako je dobar.

:D

Hexfire
17-05-2013, 18:48
Nekih desetak sati se da izvuči, više nego solidno za današnje standarde.

Duke of Earl
17-05-2013, 19:40
Ja nisam naviknut na današnje standarde još :D

W3DR4N
17-05-2013, 20:30
Općenito se malo pretjeruje s tim prozivanjem kratkih igara. Pa niti jedna igra nije toliko kratka da se baš osjećaš zakinuto.
Onako na pamet kao kratke igre mi padaju ICO ili Portal. I God of War igre su dosta kratke izuzev dvojke koja traje poprilično.

Bartuc
17-05-2013, 20:56
Ako se ne varam, CoD Modern Warfare (ne znam koji nastavak) sam prešao u 4 sata, to je kratka igra :/ MP3 je vremenski dosta dugačka, ali previše otpadne na cut scene, morao bi omjer gameplay : cutscene biti više na strani gameplaya.

Windwalker
17-05-2013, 21:26
Meni je MP3 bio predug i zamoran.
A za soundtrack ne znam ni da ga je imao, lol.

W3DR4N
17-05-2013, 21:43
Ako se ne varam, CoD Modern Warfare (ne znam koji nastavak) sam prešao u 4 sata, to je kratka igra :/ MP3 je vremenski dosta dugačka, ali previše otpadne na cut scene, morao bi omjer gameplay : cutscene biti više na strani gameplaya.

I je. Samo si ti igrao na easy i s trainerom za neograničeno streljivo i zdravlje.

Windwalker
17-05-2013, 21:48
Pričaš o liku koji je soloao DAO na nightmare.
To čak ni ti nisi.

Bartuc
17-05-2013, 22:36
I je. Samo si ti igrao na easy i s trainerom za neograničeno streljivo i zdravlje.

To možda tak djeluje dok ja igram... :D Na Hard sam ga odigrao i moram priznati da je bio na trenutke čist izazovan, više zbog prebacivanja na default gun nego zbog AI-a, ali opet... :D

Koliko se sjećam, iznad Hard mi je bilo zaključano, a nije mi se dalo replayati. Sad se bojim da će mi kod ponovnog prelaska opet biti zaključano, jedino ako ima neki cloud sistem da prepozna od prethodne instalcije.

crnisokol
18-05-2013, 12:03

MW3 traje nekih 4-5 sati...

Duke of Earl
18-05-2013, 15:40
Pa kad imaš loš ukus.

Xero
18-05-2013, 16:19
Ja ga nisam čuo jer sam zaspao od previše loše priče. Kad sam se probudio cut scena još nije bila gotova.

Windwalker
18-05-2013, 17:19
Pa kad imaš loš ukus.
A sad sam se sjetio.
Ima onu jednu klišej noir melodiju koja se stalno proteže i ništa više.

Duke of Earl
18-05-2013, 17:37
Bravo.

Hexfire
10-06-2013, 18:06
Ubit će me ovaj Rockstar... Sad mi ni Max Payne 3 više ne radi...

Kad se ulogiram u social club nudi mi da linkam account sa steam accountom i onda mi piše da je već aktivirano kod drugog usera. Ako idem online na social club uredno piše da imam igru na accountu.

Našao sam nešto da su to s nekim patchom sjebali i sad moraju ručno deaktivirati igru da ju mogu opet aktivirati.

Baš za inat ću igrat piratski GTA V pi*ka im materina nesposobna. Idem slat ticket supportu.

Vedro
10-06-2013, 18:14
Kakav je to inat ako si im dao pare za igru?
Edit:GTAV?aha,nista...sry...

Windwalker
10-06-2013, 18:40
Ja samo stavim disk u stroj, i gle čuda, igra počne.

Wizard
12-06-2013, 18:49
Ja neki dan krenia nastaviti igrati nakon poduže pauze i igra odlučila da mi ne želi više spremati, 2 sata san igra i nestalo, nebi to bilo da nije autosavea. Sad gledam jel mogu skinit neki tuđi save al čini se da se nemore tako, za poludit.

Kid A
12-06-2013, 19:09
Eto sta bude kad trpas naknadni drm u servis koji je sam po sebi vec to

Hexfire
12-06-2013, 19:13
Yep. Niš, ja sad čekam odgovor od supporta, a ak niš s toga skinem si lako piratsku. Ionak je Weky rekao da su ovu verziju i po pitanju gameplaya nešto sjebali patchem.

W3DR4N
12-06-2013, 19:39
1.0.0.113 nadalje je ok.

Hexfire
12-07-2013, 07:10
Evo jučer su mi riješili problem nakon točno 30 dana, pa ću napisati kak je točno išlo jer će možda netko imati isti problem.

Uglavnom, sa jednim od ranijih patcheva su dodali u igru linkanje Social club accounta sa Steam accountom. Ako niste pokretali igru zadnjih 3-4 mjeseca, možda se i vama dogodi isto. To linkanje je prvi korak kod aktivacije igre. Meni, a i mnogim drugima se dogodilo da dobijete grešku kako je igra već aktivirana na nekom drugom Steam računu.

Našao sam na stranici supporta pojašnjenje što treba u tom slučaju. Napišete im hrpu podataka i screenshotove igre u libraryu i potvrdu transakcije. Ništa, pošaljem ja to i čekam. Jave se za par dana sa pitanjem kojim računom sam se išao ulogirati. Odgovorim da imam samo jedan račun, nitko drugi u kući nema Social club račun, pa nisam ni mogao slučajno koristiti krivi account.

Prođe još koji dan i jave mi da im pošaljem sve ono što sam već poslao u prvom mailu. Niš, javljam im da je sve to već u prvom mailu, pa opet čekam. Odgovore da nisu shvatili da sam poslao, te da čekam da sad unlinkaju accounte pa da ih mogu ponovno linkati. Javljaju za par dana da su riješili i da će sad ponovno linkanje proći bez problema. I stvarno, uđem u igru i sad normalno prođe ta procedura povezivanja sa Steamom.

Ali novi problem... Nakon postupka linkanja, igra traži od vas da aktivirate igru i na Social club accountu. Naravno, pošto mi je igra već aktivirana tamo par mjeseci, javlja mi grešku da je key već iskorišten... Pa znam da je kad sam ga ja iskoristio. Šta sad, šaljem ponovno mail da vjerojatno treba deaktivirati igru i sa Social cluba kako bih je mogao ponovno aktivirati.

Prođe deset dana, nema odgovora. Šaljem ponovno mail da mi barem kažu neki update. Prođe još par dana i eto jučer mi pošalju novi key za aktivaciju na Social club jer nije bilo drugog načina. Napišu da slobodno aktiviram ključ na Social account računu. Ali ni tu nije bio kraj. Uđem u igru i dođem do dijela za aktivaciju. Skužim da ne mogu promijeniti key jer si igra po defaultu uzme key kojim sam i aktivirao na Steamu, pa samo mogu stisnuti activate koji javlja grešku ili quit game.
Mislim si, možda moram ići online na SC account pa tamo promijenim key. Naravno to nije moguće, jer se aktivacija obavlja direktno kroz sučelje u igri, a online onda samo vidite aktivirane igre.

Već sam planirao ponovno slati mail da mi objasne kamo sad sa tim vražjim keyom. Srećom odlučio sam proguglati malo i uspio naletjeti na rješenje. Trebalo je ručno promijeniti key u registryu i onda se on upiše i unutar sučelja u igri. Nakon toga sve radi.

Ono, glupa situacija da gluplja ne može biti. Al eto riješeno je. Možda se čak i prislim da vidim zašto mi GTA 4 + exp ne rade.

StormCr0w
12-07-2013, 07:14
:pray:

Deadwalker
12-07-2013, 07:14
Nezz...

:pray:

mravojed20
12-07-2013, 09:59
Hexov post je odgovor na pitanje zašto ljudi piratiziraju igre.

Deadwalker
12-07-2013, 11:07
Uglavnom piratiziraju jer smatraju da se software ne treba plaćati.
Al da, ima i ovakvih slučajeva.

Windwalker
12-07-2013, 11:32

StormCr0w
12-07-2013, 11:44
Obrlatio si Arala ali ostale nećeš!

cham3leon
12-07-2013, 11:44
Ja ni to ne moram.

Windwalker
12-07-2013, 12:02
Obrlatio si Arala ali ostale nećeš!
http://i.imgur.com/cuKJ5oo.jpg

flander
12-07-2013, 12:03
TOUCHE !!!

StormCr0w
12-07-2013, 12:03
MRŠ :cry:

cham3leon
12-07-2013, 17:15
Pa taj legacy collection ionako izlazi i za Master race.

StormCr0w
12-07-2013, 17:18
Ne.

Windwalker
13-07-2013, 00:11
Da.

Za PS3 igrače, jel.

StormCr0w
13-07-2013, 07:25
;_;

Xero
13-07-2013, 07:47
Ali te igre ne valjaju :(

StormCr0w
13-07-2013, 07:55
Najbolje ikad.

Aerial
17-07-2013, 14:12
Jeftinjak na steam saleu pa počeo igrati.
Čini se ok, samo me nevjerojatno živcira vizualni stil u kojem svakih par sekundi slika "bljeska" i razmazuje se nekakvim bojama, kao da gledam loš spot na MTV-u :( Zapravo sam pomislio da se radi o grafičkom bugu, onda gledam snimke iz igre i skužim da su oni zbilja napavili to O_o

Xero
17-07-2013, 14:14
To je taj rockstarov revolucionarni gejm dizajn.

Sonic_Moronic
17-07-2013, 14:18
Malo sam zamrzio Errant Signal kad je lik rekao kako je to moderan i opravdan prikaz.

Bartuc
17-07-2013, 14:21
Čini se ok, samo me nevjerojatno živcira vizualni stil u kojem svakih par sekundi slika "bljeska" i razmazuje se nekakvim bojama, kao da gledam loš spot na MTV-u :( Zapravo sam pomislio da se radi o grafičkom bugu, onda gledam snimke iz igre i skužim da su oni zbilja napavili to O_o

To je takva retardacija, užas jedan, a kad sam to popljuvao, onda su mene popljuvali da ne kužim kako je riječ o mentalnom stanju Maxa, lol :pray: Nije dovoljno da iz cutscena vidiš da je u qurcu nego moraš i te efekte trpiti koji nemaju nikakvu svrhu osim da unište te cutscene koje hvala bogu traju satima.

Ali izuzev toga, igra je fenomenalna.

Windwalker
17-07-2013, 18:45
Nije.

Taj efekt joj je najmanji problem.

Igra je generični TPS s previše dosadnih cutscena i gameplayom koji ne nudi apsolutno ništa novo nakon prvog levela.

Deadwalker
17-07-2013, 18:53
I onda je svizac odmotao čokoladu.

Windwalker
17-07-2013, 19:41
Istina boli. Žao mi je.

StormCr0w
17-07-2013, 19:47
gameplayom koji ne nudi apsolutno ništa novo nakon prvog levela

dark souls rofl

Windwalker
17-07-2013, 19:48
ROFL BOFL HOFL ne.

StormCr0w
17-07-2013, 19:50
Istina boli. Žao mi je.

Xero
17-07-2013, 19:52
Kako ti znaš dal nudi nešta novo kad si zapeo na prvom levelu jer ti je bilo preteško.

Aerial
17-07-2013, 19:53
Ja sam na stadionu, izluđujem. Ponajviše zbog onog kretena sa snajperom u loži iznad mene koji ne zna kako se puca iz toga.

Hexfire
17-07-2013, 20:35
Sad sam i ja na tom dijelu, ali igram na easy i imam lock on pa ne bi trebalo biti preteško.

cham3leon
17-07-2013, 21:42
I onda je svizac odmotao čokoladu.

Ta fora uopće ni ne paše kao replika na ovo :(

Izgubljeni
18-07-2013, 07:54
Meni je najbolje bilo kako te poslije cutscene lijepo vrati na neki pištoljčić iako držiš neku poštenu pušku u ruci, a ti okružen sa par pajdića pa se jebi s tim pištoljčićem. I ti efekti su odvratni bili, izuzev toga igra je vrh TPS.

StormCr0w
01-11-2013, 08:26
Zadnji level MP2 na Dead on Arrival. Uskoro krećem na MP3, možda čak i danas navečer. Baš sam čitao onu "raspravu" u "Zadnja igra koju sam prešao..." i ne kužim onaj hejt. Kakva će mi bit igra ako mi je MP2 vjerojatno najdraži tps? :(

Izgubljeni
01-11-2013, 09:44
Tebi to neće stat na HD, igra ima oko 25GB. Al je bolja od oba prva nastavka skupa.

Srle
01-11-2013, 09:49
Zadnji level MP2 na Dead on Arrival. Uskoro krećem na MP3, možda čak i danas navečer. Baš sam čitao onu "raspravu" u "Zadnja igra koju sam prešao..." i ne kužim onaj hejt. Kakva će mi bit igra ako mi je MP2 vjerojatno najdraži tps? :(
Meni je MP2 takođe najdraži FPS i ni najmanje nisam razočaran tricom...igra je odlična...Nedostatak stripovskih cutscena je jedina razlika u odnosu na prva dva...atmosfera je pogodila i nadmašila MP standard, napucavanje zna nekad biti malo čudno, ali sve u svemu odlična igra

StormCr0w
01-11-2013, 09:51
Tebi to neće stat na HD, igra ima oko 25GB. Al je bolja od oba prva nastavka skupa.

30 giga :D

Morao sam obrisat skoro sve igre :)))))))

Also, alternativni mp2 ending:
http://cloud-2.steampowered.com/ugc/524961421273585230/86A78297CE89E167D4FB5C0334D1A41DE93006EC/

Deadwalker
01-11-2013, 10:10
Jedinica mi je bolja.
No sviđa mi se kraj dvojke.

StormCr0w
01-11-2013, 10:23
Jedinica je dosta zastarila IMO. Igrao sam prije 2 tjedna, u odnosu na dvojku je lošija u gotovo svemu osim atmosferi. Dodge move je beskoristan (ne možeš ostat dole i pucat već se automatski digne, ako nisi pobio sve u sobi baj baj), kao i bullet time koji nema onu fast reload funkciju i prebrzo se troši. Čak su i neka oružja dosta loša, npr. pump action shotty kojeg presporo repetira tako da te uspiju napucat između tvoja 2 hitca. A o onim halucinacijama da ne govorim, stvarno glupo i bespotrebno. U MP2 su linearne i imaju nekog smisla, bar nisam popizdio sto puta ko u jedinici kad treba hodat po onoj krvi u mraku.

Xero
01-11-2013, 10:28
Baš me zanima hoće li ti se MP3 sviđat.

Sonic_Moronic
01-11-2013, 10:31
Jedinica je dosta zastarila IMO.

stopped reading there

Falus
01-11-2013, 10:32
Ne sumnjamo

StormCr0w
01-11-2013, 10:35
Baš me zanima hoće li ti se MP3 sviđat.

Hoće jer ga sonik ne voli.

Maloki
01-11-2013, 11:25
Max Payne 3 GOTY2012

Windwalker
01-11-2013, 12:21
Max Payne 3 najveće-razočaranje-2012

StormCr0w
01-11-2013, 12:23
KOME VJEROVATI

Sonic_Moronic
01-11-2013, 12:24
Mislio sam da znamo da je GOTY 2012 Katawa Shoujo.

Windwalker
01-11-2013, 12:32
KOME VJEROVATI
Srcu u kartama.

StormCr0w
01-11-2013, 12:38
Znači Malokiju.

Windwalker
01-11-2013, 12:40
Gubit ćeš!

StormCr0w
01-11-2013, 12:53
1gb remaining.

I kakve su to pizdarije s nekim cockstarovim drmom?

Deadwalker
01-11-2013, 13:17
Jedinica je dosta zastarila IMO. Igrao sam prije 2 tjedna, u odnosu na dvojku je lošija u gotovo svemu osim atmosferi. Dodge move je beskoristan (ne možeš ostat dole i pucat već se automatski digne, ako nisi pobio sve u sobi baj baj), kao i bullet time koji nema onu fast reload funkciju i prebrzo se troši. Čak su i neka oružja dosta loša, npr. pump action shotty kojeg presporo repetira tako da te uspiju napucat između tvoja 2 hitca. A o onim halucinacijama da ne govorim, stvarno glupo i bespotrebno. U MP2 su linearne i imaju nekog smisla, bar nisam popizdio sto puta ko u jedinici kad treba hodat po onoj krvi u mraku.

Dvojka je po gameplayu svjetlosnim godinama ispred, kao što je trojka ispred dvojke.
Više komentirao priču, atmosferu i ostalo vezano uz setting.

I kakve su to pizdarije s nekim cockstarovim drmom?

Nikakve.
Hex je doduše imao traume s tom igrom, no meni Social Club nije stvarao nikakve probleme.

Hexfire
01-11-2013, 14:35
Ne podsjećaj me

W3DR4N
01-11-2013, 14:40
Max Payne 3 GOTY2012

Amen

StormCr0w
01-11-2013, 15:43
2 sata igrao, stao sam na onom stadionu pa idem opet. Gameplay je stvarno vrhunski i za sad me ne smeta ono prekidanje cutscenama, ali čini mi se da su mi tjekom jedne oduzeli mitrač i dali uzi :|

Dok se nisam privikao na onaj blur i tehno sranja u cutscenama malo me glava bolila. Sad je okej, valjda će se smirit malo. Ali gameplay rula, fantastičan osjećaj napucavanja i hit detection.

Izgubljeni
01-11-2013, 15:45
A i za razliku od prva dva ima i priču i atmosferu.

StormCr0w
01-11-2013, 15:48
Pls :)

Ne znam, baš mi praćenje otežavaju ove cutscene, uopće se ne mogu fokusirat.
Atmosfera = akcić 90ih. Podsjeća me na neki film sa staloneom ili vilisom koji sam gledao davno, isto se odvija negdje u južnoj americi i mora štitit neku bogatu famaliju blabla...

Izgubljeni
01-11-2013, 15:52
Priča prvog maxa je na razini jednog Soldiera sa Kurt Rusellom u glavnoj ulozi ako ne i gora.

Hexfire
01-11-2013, 15:53
Al je ipak miljama ispred priče iz dvojke. Prošao sam dvojku barem 5 puta i dan danas nemam pojma koji kok se događa i zašto.

Srle
01-11-2013, 16:45
Najbolje je sto ni Max a ni ja ne znamo španski, pa je isti osjećaj konfuzije, kad ga sporedni likovi govore

Horny Devil
01-11-2013, 17:22
Pls :)

Ne znam, baš mi praćenje otežavaju ove cutscene, uopće se ne mogu fokusirat.
Atmosfera = akcić 90ih. Podsjeća me na neki film sa staloneom ili vilisom koji sam gledao davno, isto se odvija negdje u južnoj americi i mora štitit neku bogatu famaliju blabla...
Man on Fire s Denzelom. Čak su i efekte u cut-scenama iskopirali.

Najbolje je sto ni Max a ni ja ne znamo španski, pa je isti osjećaj konfuzije, kad ga sporedni likovi govore
Portugalski, brale, portugalski.

Windwalker
01-11-2013, 17:32
Man on Fire je dobar film sa simpatičnim likovima.

Max Payne 3 nije.

Falus
01-11-2013, 17:52
Wind čemu takva mržnja prema MP3? Igra se može u 2 sjedenja rješit koliko je zanimljiva. Gameplay je skoro bez mane.

StormCr0w
01-11-2013, 18:06
Nije mogao preć prvi level

THUNDER_DINIX
01-11-2013, 18:13
Jučer kupio Max Payne 3 preko Steama, još mi je u fazi downloada. Jedva čekam da skine.

StormCr0w
01-11-2013, 18:17
Ja 4 ipo sata utukao
Rulež žešći

Stao sam na onoj Sam Fisher misiji.

Izgubljeni
01-11-2013, 18:39
Kojoj točno? Meni je soundtrack bio savršen.

76sfOCdHu90

Xero
01-11-2013, 18:40
Valjda kad treba ić naći žensku na onim dokovima.

StormCr0w
01-11-2013, 18:40
Prvoj šuljalačkoj u močvari.

Izgubljeni
01-11-2013, 18:56
A i nije baš šuljačka. Ja jedva čekam zaigrat GTA V kad izađe za PC, kako gledam napucavanje izgleda dosta kao u MP3.

Windwalker
01-11-2013, 20:35
Wind čemu takva mržnja prema MP3? Igra se može u 2 sjedenja rješit koliko je zanimljiva. Gameplay je skoro bez mane.
Meni ih je trebalo deset.
Svakih 20 minuta bi mi dopizdilo (s tim da su pola toga bile cutscene).

ProzoЯ
01-11-2013, 22:09
Meni su cutscene bile bas zanimljive imao sam osjecaj kao da gledam film, samo je falilo malo vise mracne teme

Hexfire
01-11-2013, 22:44
Mračnije nego u prethodnicima

StormCr0w
01-11-2013, 22:46
Koga vi pokušavate trolat :D
Po meni je igra brutalnija, mračnija nikako. Prve dvije igre su puno bolje ušle u psihu lika.

Maloki
01-11-2013, 22:55
Vjeruj mi, priča i teme su puno mračnije. Nisi ti još ništa vidio.

Srle
01-11-2013, 22:56
Imaju dve zaista mračne i brutalne scene, koliko se sjećam

StormCr0w
01-11-2013, 23:40
Jeste vi fo real ili?
Obrijao glavu, to bi valjda trebala bit polovica igre. Ja ovu priču još ništa ne kužim, svi koje bi trebao štitit crkavaju, ljudi ulijeću gliserima u štale i đipovima u penthaus, politički atentati, nestao cede sa snimkama nadzornih kamera...

Xero
01-11-2013, 23:43
6deep9you

W3DR4N
02-11-2013, 10:29
Ja tvrdim da Max 3 ima najbolju priču u igrama. Sve kak treba i nije smeće.

Deadwalker
02-11-2013, 10:41
Što se tiče priče, trojka je bez sumnje "najzrelija" (kak god si to protumačili). Za razliku od prethodna dva nastavka, dosta je fokusa stavljeno na besmisao tog nasilja te isticanje ideala u čije ime se ono provodi, što se može bez problema referencirati na bilo kakve današnje ideale i dogme.

http://cloud-3.steampowered.com/ugc/903254994346831544/5637D9C040186B21145DACF91110FDF11831C028/
http://cloud-2.steampowered.com/ugc/903255478750413354/30E0F95BFEF24F5400D569ABD0ABE661EBC0ED3D/

Kid A
02-11-2013, 10:42
Meni je MP3 bio cisto ok, ne razumijem te kritike na racun udaljavanja od noir stiha, nit sam to uopce dozivljavao u prve dve igre nit mi je bilo nesto vrijedno paznje

EDIT

Deadwalker ninja'd

Deadwalker
02-11-2013, 11:00
Kad si većina ljudi tumači noir kao tmurno vrijeme i noć.

Hexfire
02-11-2013, 12:02
Meni je isto to izdrkavanje na film noir smiješno. Bljuje mi se od argumenta tipa: "Prvi je rulao jer je imao snijeg i noć i to ti je noir. Trojka je loša jer ima sunca i nije noir." Jebemti glupe ljude.

Prvi je imao solidnu priče, cool glavnog lika (koji je čak i u trenutku smrti bio pozitivan :P) i za ono vrijeme inovativno i jako zabavno napucavanje. Zbog toga mi je igra ostala u jako lijepom sjećanju. Dvojka je podigla gameplay na još višu razinu (meni osobno), iako pričom dosta slabija, a trojka je uspjela dostaviti i odličan gameplay i za jedan shooter odličnu priču. Priča i sama atmosfera u trojci nije ništa manje turobna od prethodnika, ali eto, ljudi su vidjeli screenshot gdje Max nosi havajsku košulju po danu i odmah prekrižili igru u startu.

Deadwalker
02-11-2013, 13:18
Trojka zapravo ima najturobniju atmosferu. Ne shvaćam kako ljudi ne kuže da čar noira nije u noći i vremenu, nego u psihi glavnog progoniste koja se prenosi igraču putem monologa.

StormCr0w
02-11-2013, 13:24
Nisam još vidio da je netko spomenuo noir = noć i kiša. A i da je, ne vidim razloga zašto nekome čar nebi predstavljala okolina i vrijeme.

Windwalker
02-11-2013, 13:54
Ja znam samo da je najbolji nivo bio onaj na groblju.

StormCr0w
02-11-2013, 14:03
HUMAN GLUE :shock:

StormCr0w
02-11-2013, 19:17
Nemogu se loginat u rockstar social, kliknem sign in i vrti se onaj loading beskonačno. Jel imao netko sličnih poteškoća?

Xero
02-11-2013, 19:19
Mora da je do tebe jer Rockstar ne griješi.

THUNDER_DINIX
02-11-2013, 23:01
Imam također isti problem.

W3DR4N
02-11-2013, 23:04
Niste dostojni.

StormCr0w
02-11-2013, 23:06
Neće više cockstar vidit mojih novaca.

Maloki
02-11-2013, 23:59
Ja preorderam prvu iduću igru koju najave.

StormCr0w
03-11-2013, 00:03
Jedino sam San Andreas kupio, i to neko specijalno izdanje. 16 prelazaka, isplatilo se.
Ovo s drmom je sve mrtvi kurac.

Windwalker
03-11-2013, 00:11
Na PS3 toga nema.
Ne znači da igra valja.
Samo kaže.

StormCr0w
03-11-2013, 00:16
PS3 je drm sam po sebi.

Windwalker
03-11-2013, 00:39
LOL

W3DR4N
03-11-2013, 07:21
Ja preorderam prvu iduću igru koju najave.

Ane. Nemreju fulat. RDR2 bitches.

Hexfire
03-11-2013, 09:02
Uvijek postoji mala šansa za LA Noire 2...

StormCr0w
03-11-2013, 09:38
Ako se dobro prodao napravit će nastavak 100%

Nego, ovaj problem otišo sam od sebe. Imam osjećaj da sam na čistom kraju igre, još 2-3 checkpointa možda.

Maloki
03-11-2013, 10:02
Do kud si stigo?

THUNDER_DINIX
03-11-2013, 12:08
Konačno je proradio log in na Social club pa i ja počeo igrati :D Sada sam na 2-3 misiji.

Deadwalker
03-11-2013, 12:12
Uvijek postoji mala šansa za LA Noire 2...

Sada će ga radit Rockstar North pa će valjat.

Maloki
03-11-2013, 12:14
Ane. Nemreju fulat. RDR2 bitches.
Frend mi neki dan pričao da je vidio kak je ekipa iz Rockstara rekla najavit neku novu igru skoro al nemrem nać ništa u vezi toga.

StormCr0w
03-11-2013, 12:24
Do kud si stigo?

Prešao sam. Drugi vikend ću na hard i tako dok ne pređem na svim težinama. Onda vjerojatno onaj time trial i MP/coop.
15 sati mi je trebalo otprilike.

Windwalker
03-11-2013, 12:39
Jedino njihov RDR2 bi kupio i igrao (pod uvjetom da je Marston opet glavni lik).
Ništa drugo.

THUNDER_DINIX
03-11-2013, 13:52
Ovaj Social club definitivno šteka. Opet me neće spojiti :S

StormCr0w
03-11-2013, 14:06
Probaj restartat komp/ruter.

Izgubljeni
03-11-2013, 14:15
I dojmovi Storm? Meni je dio s favelama presavršeno odrađen. I Panama. Zapravo sve. Rockstar najbolji dev ikad.

StormCr0w
03-11-2013, 14:23
Imaš u koju igru trenutno igrate.

Igra je fenomenalna u svakom pogledu, čak i soundtrack koji je neprimjetan tjekom većine igre rula.
Još da Rockstar nije takav židov s DLCevima i da mogu igrat challenge mod bez da platim sigurno bi ih više rispektao.

THUNDER_DINIX
03-11-2013, 18:06
Probaj restartat komp/ruter.

Restartao router i ništa. Piše "initializing" i signing in ide u beskonačnost. Baš me iritira taj social club, ne kužim šta su uopće i radili to sr***.

THUNDER_DINIX
03-11-2013, 19:00
Nekako sam uspio iz 5-og puta :D

Sada sam na chapter 5, igra mi je predobra. Pratim i cut scene, prica je isto dobra.

THUNDER_DINIX
05-11-2013, 21:56
Turistički obilazak favele uz pogled na Maxovu čelavu glavu....

Neprocjenjivo :D

Idemo dalje s kampanjom...

THUNDER_DINIX
07-11-2013, 23:09
Blizu kraja :)

Chapters Complete: 15/17

Igram svaki dan po malo.

StormCr0w
08-11-2013, 10:56
Ja prelazim na hard, igra mi je puno lakša nego na normal. Skill

THUNDER_DINIX
10-11-2013, 10:13
Puno lakša? Hahahah.

Evo ja prešao igru na Medium, odlična igra.

Jučer sam počeo igrati MP koji me oduševio. Još malo zujim dok skontam šta-kako, pa će onda biti prava krkačina :D

Jel igra netko MP?

Windwalker
10-11-2013, 13:07
Pa meni je Spec Ops: The Line bio lakši na hard nego na normal, jer sam znao kako igrati i otprilike gdje me što čeka.
Ali sad na Fubar pišam čavle.

THUNDER_DINIX
10-11-2013, 14:53
A dobro jedino to što unaprijed znaš di šta i kako napraviti i gdje ići...

Nitko ne igra MP?

Hexfire
10-11-2013, 16:08
Igrao sam par puta samo, ali dosadi brzo kad me ubije netko tko si je putem DLC-a kupio jače oružje ili je sad ogroman lvl pa nemam šanse protiv njega.

Windwalker
10-11-2013, 16:15
Ili jednostavno igra bolje od tebe.

Hexfire
10-11-2013, 16:19
I to

THUNDER_DINIX
11-11-2013, 00:06
Kako me rokaju pa to je strašno. Likovi su baš naoružani do zuba i svi imaju neke ogromne levele. Ja sam trenutno level 7, ali ginem na sve strane. Strah me i pogledati na Social clubu koliko sam puta poginuo :D

Neki protivnici me ubiju maltene sa jednim metkom, a ja njih rešetam sa punim šaržerom i još prežive i na kraju me ubiju :D

Malo je nepošteno to što nemaju svi jednake uvijete, pa se mi noobovi koji smo tek počeli nemožemo kretati ni 2oo m a da nas netko ne ubije. No uglavnom, odličan MP.

Evo jedan skrin :D

http://imageshack.com/a/img440/4607/o5ak.jpg (http://imageshack.com/i/c8o5akj)Uploaded with ImageShack.com (http://imageshack.com)

THUNDER_DINIX
14-11-2013, 18:28
Kako da invajtam frenda u MP?

Kid A
14-11-2013, 18:34
Pa imas u opcijama ili negdje, ne sjecam se sad jer sam zadnji put pokrenuo MP3 prije godinu dana al pronjuskaj malo. Prije ces naci sam nego sto si potrosio vremena da pitas ovdje

THUNDER_DINIX
14-11-2013, 18:36
Ma gledao sam vec s legom, ali smo totalne zuje :D

flander
06-12-2013, 18:29
Završio igru danas.

Odličan TPS. Napucavanje je savršeno, zabavno i zarazno. Bullet time je krvav i detaljan, rupe na neprijateljima su sjajan dekor :D
Dok je Max bio samo u potkošulji pred kraj igre, kao da sam igral sa Jhon McClainom :D

ako mogu icemu igri zamjerit to je onda Lip Sync, nekako me do sada Rockstar nije impresioniral tim djelom. Nekako se nemogu uživit u dijalog, kad Voice actor priča jedno a lip sync ko lutke, tu mi je i dalje No.1 Naughty Dog, al to sam samo ja.

I da sukam jako u pucačinama što se ciljanja analogom tice, nebi naciljo da si bog isus, uf tu sam se znao par puta na nervirat, cijeli bullet time mi znao proč a da sam dvojcu ubio xD

Izgubljeni
07-12-2013, 09:14
Ne sjećam se da mi je bio loš Lip Snyc, al i da jest isto je najbolji TPS ikad.

StormCr0w
07-12-2013, 09:20
Lip Sync je loš i ukočen.

Izgubljeni
07-12-2013, 09:28
Sumnjam da je toliko loše jer je R* oličije kvalitete i primjer na koga bi se svi devovi trebali ugledat da počnu radit kvalitetne igre.

StormCr0w
07-12-2013, 09:33
Ok vrhunski je.
10/10 nikad prije viđeno u igrama.

Izgubljeni
07-12-2013, 09:52
Znao sam.

Xero
07-12-2013, 11:10
Ja nisam primjetio loš lip sync, ali pošto je Rockstar u pitanju vjerovatno je 0/10 najgori ikad.