Pogledaj cijelu verziju : Microsoft daje signale o boljoj podršci za PC gaming
Eh, Microsoft... Što li sve nisu učinili kako bi napakostili PC gamingu u korist Xbox brandu, no izgleda kako bi se Microsoft mogao ponovno "vratiti" u PC gaming, a posljednji nagovještaj za to jest dolazak Fable III na PC. U jednom od internih Microsoftovih dokumenata bilo je postavljeno nekoliko pitanja na koje je Microsoft odgovorio relativno pozitivno za nas, PC gamere. U pitanju je tako stajalo je li Fable III na Windowsima signal ponovnog investiranja u PC gaming, a Microsoft je na pitanje odgovorio kako je Windows nadaleko i naširoko u pogledu profita najveća gaming platforma na svijetu, stoga je Microsoftu iznimno važna, te kako će se, osim Fablea III na Windowsima (7) događati još mnogo gaminga.
Nedefinirano, no barem nešto pozitivno.
Arbiter of Change
23-06-2010, 18:50
Microsoft nam je donio i GfWL. Nuff said.
Sickmanno1
23-06-2010, 18:52
Neznam bash. Mene najvise zanima kakva ce biti podrska za Kinect.
Nadam se nikakva, jer ono je sprdancija. Al ajde, treba i to od nekud počet, za jedno 5-10 godina to će bit normalno.
Sickmanno1
23-06-2010, 18:58
Po meni nije. Za tih 150 dolara jedva da mozes kupiti nekakvu bolju kameru za pc. Jos kad uzmes u obzir da ima i senzor uz pomoc kojeg se mozes fakat uljenit, nevidim zasto bi to bila sprdnja. Svaki proizvod ima svoje kupce. Ak ti ovo nemislis kupiti dobro, ali zato nemoras navijati da proizvod propadne, jel ako se to i desi, ovih 5-10 godina ce se povecat na 50...
Po meni nije. Za tih 150 dolara jedva da mozes kupiti nekakvu bolju kameru za pc. Jos kad uzmes u obzir da ima i senzor uz pomoc kojeg se mozes fakat uljenit, nevidim zasto bi to bila sprdnja. Svaki proizvod ima svoje kupce. Ak ti ovo nemislis kupiti dobro, ali zato nemoras navijati da proizvod propadne, jel ako se to i desi, ovih 5-10 godina ce se povecat na 50...
Koliko mi je poznato, Kinect će se za PC koristiti ponajviše za poslovne aplikacije tipa Office i slične.
Nisam ja protiv toga, sam gledan funkcionalnu primjenu. Za početak, fenomenalan je za djecu i klince, da razvijaju kolko tolko motoričke sposobnosti pošto su prošla ona vremena kad su se svi vani igrali i valjali u travi. Za jedan pravi gaming, bila to konzola ili pc, nema, barem za sada, nikakave 100% primjene. Al kao što rekoh, treba od nekud počet.
baldrick_
24-06-2010, 00:55
kakav je taj "interni microsoftov dokument"? zašto intervjuišu sami sebe, to je kao neki plan rada?
Microsoft nam je donio i GfWL. Nuff said.
nisam u toku, šta fali games for windows liveu?
apsolutno ništa osim sega moda :cry:
bezimeni
21-07-2010, 16:17
nisam u toku, šta fali games for windows liveu?
Baš ništa .Donio je standardizaciju gamepada za multiplatformske naslove tako da PC igrači nisu u gubitku naspram konzolaša ako žele igrati igru na jednak način.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.