Pogledaj cijelu verziju : Gameplay trailer za id-ov RAGE
id Software je na ovogodišnjem E3-ju pokupio nekoliko nagrada, među kojima je i u nekim gaming medijima nagrada za "najbolje od showa" pripalo njihovom nadolazećem hibridu shootera iz prvog lica i RPG-a, RAGE. Je li RAGE doista zaslužio te nagrade, te kako napreduje rad na igri koju očekujemo 2011. godine, pogledajte u ovom gameplay traileru kojeg su predstavile kolege s IGN-a.
mAw9MrIW7JM
Predivno, kako čekam ovu igru, prestrašno. Ko korenaci SC2 :)
Arbiter of Change
21-06-2010, 15:20
Jako dobro, igrati će se.
Civ 4 sam praktički preskočio tako da će me ovo vratiti na pravi put.
Kakav Civ4 te sad spopao, mislim da si zamjenio teme sa Civ5 temom ^^
Arbiter of Change
21-06-2010, 18:17
O shit. :)
hahahah, impovi tam kod joes shacka :D
cham3leon
22-06-2010, 10:21
Ček, nije li ovo totalni ripoff Fallouta?
bezimeni
22-06-2010, 13:17
Ne...ovo je FPS a Fallout to nije.Pucački dio u Falloutu je mizeran .Također ovo je puno šarenija , dinamičnija , ljepša i bolja igra.
cham3leon
22-06-2010, 14:18
Nisam na to mislio, nego svijet u kojem se zbiva je stopostotna kopija falloutovog wastelanda. Zapravo, tako se i zove. Mutanti, postapokaliptično doba, vaultovi u kojima su ljudi preživjeli apokalipsu, pa onda čak i dašak vestern ugođaja mjestimice... Praktički kao da su uzeli Fallout i prekrižili ime Fallout i napisali Rage.
Sad je pak svaka igra koja ima u sebi "wasteland" i "vault" ripoff. Great.
Enivej, in other news, hoću još više vijesti u skorije vrijeme, ova igra mi se taman smjestila pored DeusEx3 po svom awesomeness faktoru.
Nisam na to mislio, nego svijet u kojem se zbiva je stopostotna kopija falloutovog wastelanda. Zapravo, tako se i zove. Mutanti, postapokaliptično doba, vaultovi u kojima su ljudi preživjeli apokalipsu, pa onda čak i dašak vestern ugođaja mjestimice... Praktički kao da su uzeli Fallout i prekrižili ime Fallout i napisali Rage.
I da i ne. Tehnički bi skoro pa svaku postapokaliptičnu igru mogo na neki način optužit da kopira fallout na ovaj ili onaj način. Al opet, ja nikako nebi reko da Rage radi upravo to. Nuklearnog rata opće nema, ovo je primarno FPS s elementima vožnje i sve skupa ima više nego dosta svojih detalja da se takve paralele niti netrebaju povlačit. A kak bezimeni i veil, sam izgled niije toliko ispran i sve djeluje malo šarenije.
cham3leon
22-06-2010, 14:49
Sad je pak svaka igra koja ima u sebi "wasteland" i "vault" ripoff. Great.
Da. Kao što bi bio žestoki ripoff SW-a da se negdje pojavi Lightsaber i Death Star.
Nije me baš impresionirao sam gameplay trailer, sve mi nekako djeluje jako retro. Toliko priče o otvorenim prostranstvima, a sve je tako doomoidno, čak i dijelovi mape s vožnjom su nekako uski. Trebaju pozvat jedno 3-4 bagera da im sve to malo proširi. A što se tiče AI-a neprijatelja, to je također retro ali ono totalno. Nadam se da imaju još užasno puno za radit na igri, ovo im nije nešto za dičit se previše. Jel to samo meni ovdje izgleda tako, a svima drugima je super?
+1
I jel oni to ciljaju na neku cartonish grafiku? Jer, ako ne ovo loše izgleda.
bezimeni
23-06-2010, 15:41
Nisi jedini ...
I mene veseli da se nisu poveli za interaktivnim filmovima i to je debeli plus. Ali , na žalost , koliko vidim ova igra tuče praznu slamu .Sve je to već viđeno...protivnici su na razini Dooma 3 , vozila i putovanje pustoselinom je odavno prožvakano , grafika je nekako čudna i na razini Borderlandsa na kojeg me i najviše podsjeća...u stvari najviše me smeta nedostatak bilo kakve realnosti i ako će se ovakvi protivnici provlačiti kroz cijelu igru teško da ću se uživiti u to .A sjedni u auto i odi od točke a do točke b i tamo sve potamani mi je :( .Igrati ću ali vjerojatno preko one stvari .
Sviđa mi se level dizajn i oružja. Ostalo se čini generično.
Istina, "posebna" oružja su fora, nadam se da će toga biti dosta i da će imat konkretnu svrhu.
ja se nadam da nebu ispo ko doom na otvorenom s autekima, vjerujem da imaju u planu neš više od toga napravit.
Mene zapravo jedino ozbiljno muči onaj dio gameplay trailera u kojemu tip bježi u rikverc i puca po monsteru koji bezglavo pravocrtno juriša na njega. Nadam se da su to najosnovniji protivnici i da su svi drugi puno "pametniji". One koji kempaju na liticama ne računam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.