Pogledaj cijelu verziju : Shaman
aha.. a sprint bu ostal netaknut.. ko i shstep...
Heh ako ti mozes lemat rouga i ne pobrat teske batine svaka ti cast, ja recimo nemrem jer kak da ga sprijecis da dode do tebe(stvarno rougovi unistavaju wow...)
EDIT: i da ako znas kako mrknut rouga bez prevelikih batina molim te podijeli to samnom i ostalim shammyma
ahem.. ja igram rogua >.<
znam kako ga se mozes rjesiti...
stavljaj dotove na njega... ako mozes stunaj ga.. drzi se sto dalje od njega.. i ako si u mogucnosti nabavi free action potion i living action potione... spasili ti budu zivot..
nego.. znam jednog shammya...
casta earth shield na sebe.. pobaca neke toteme.. i onaj grounding totem.. tak da mi ode opener u qurac.. stavi earth shield i ima jos neki regen... jednostavno me outheala... jedva sam ga uspio skinuti.. mislim da je cak imao s3.. prejeben fight..
bjezi sto dalje od rougova... i castaj spellove.. imas onaj shock za slow...
i da, stavi onaj fire totem... bice mu teze vanishat iz fighta ako si u blizini totema..
pa RESTO SHAMAN je nob ako izgubi od roga
mi vamo pričamo o elementalu vs rog
resto shaman moze pobijediti roga, iako ce ga bolji rogueovi ownati ko iz sale
Pa ja sam Enhancement Shamman i meni rogovi nepredstavljaju nikakav veliki problem neznam zasto ali vecinom ih uspijem srediti , ali naravno uz pomoc Shamanistic Rage-a
ako su isto girani nema te sanse da ga dobije rog...opcenito sad kad gledas da svi imaju s3 gear rog ima problem sa svakim shamanom, enchancment shaman samo stavi shield i ovaj mu ga moze duvat(rog)...
ha-ha-ha
ha-ha-ha
neznam za tebe i protiv kakvih rogova igras... ja sam igro s najboljim rogovima u skupini pa prema tome gledam...
negledam neke osrednje karazhan gearane ili u zelenjavi rogove koji neznaju sto znaci CC ili koji neznaju resetati combat po 50 puta u jednoj borbi... istina je da rogue s gearom i skillom moze dobiti svaku klasu uz pravilno resetanje borbe i koristenje cda
govorimo o PVP znaci nema zelenjave i karazhan opreme vec gladiator na dalje
Diaboliq
17-06-2008, 14:32
Meni je jedini problem kao resto shamanu ubit dobrog locka, sve ostalo popapam ..... tj. nemoguce ga je ubit ...... ako neko kojim slucajem zna taktiku molim da javi :)
amo jedan off topic
kolko je vas tamo jos u tom Nightshift-u balakaca lolz
Diaboliq
25-06-2008, 23:26
Ostalo nas je još samo malo, prije nas je bilo preko 15 a sad smo pali na nekih 5, iako svi smo na utjecajnim mjestima, ja sam evo postao CL shamana prije par dana :) :)
Btw Recruitamo resto shamana , horde ofc koji ima barem 3/8 t6 i spreman je za Sunwell , mi smo trenutno na Muru-u. Ak ima zainteresiranih nek se jave
Shaman
* Totems are being "condensed" into a smaller amount of totems, for exemple Strength of Earth and Grace of Air totems will be merged into the same totem
* A new weapon enchantment will be available "Earthliving Weapon". It will increase the healing power of the Shaman.
* Flametongue will give spell damage bonus to the Shaman.
* Totems are being moved to physical school, you can't counterspell anymore.
* Totems will also affect raid members, not just the local party.
* Shamans are getting "Hex", a polymorph-like spell on a medium cooldown allowing them to turn an enemy into a frog. The enemy cannot cast or attack but is still in control of his character.
* Windfury won't be a weapon enchant anymore and will be changed to a buff. You will be able to use it in bear form or with poison.
ma to je beaster sanjo...
http://www.mmo-champion.com/
njubovi
dok nebude http://www.blizzard.comSfof :D
e stvarno ste nobovi
pa to su sve qvotovi sa blizzard foruma, blue postovi i Quote from Blizzard staff -.-
ma salim se jebote.. sta se pjenis..
bornathepicek
02-07-2008, 14:28
Ovak imam ovo oruzije(elemental spec)http://thottbot.com/i34009, jel ima koje bolje za ele. shammyja a da nije iz sunwell-a
Pao sam tako nisko da sam napravio draenai shamana (ne, nije female) na Kor'gallu :D
Ima dobru animaciju castanja...
Zna li netko postoje li kakve službene informacije o tome što bismo mi shammyi trebali očekivat u wotlk-u?
Stackabilne weapon enchante i toteme i nekakav hex spell koji pretvori neprijatelja u žabicu :D
Daklem, da ponovim ono što je i Beaster reko prije par dana, sa Blizzardove demonstracije WotLK-a:
Shaman
* Totems are being "condensed" into a smaller amount of totems, for exemple Strength of Earth and Grace of Air totems will be merged into the same totem
* A new weapon enchantment will be available "Earthliving Weapon". It will increase the healing power of the Shaman.
* Flametongue will give spell damage bonus to the Shaman.
* Totems are being moved to physical school, you can't counterspell anymore.
* Totems will also affect raid members, not just the local party.
* Shamans are getting "Hex", a polymorph-like spell on a medium cooldown allowing them to turn an enemy into a frog. The enemy cannot cast or attack but is still in control of his character.
* Windfury won't be a weapon enchant anymore and will be changed to a buff. You will be able to use it in bear form or with poison.
Wow, sad će nas bome svi u raidovima tražit, nice.
Arbiter of Change
04-07-2008, 21:49
Njušim OP i ubrzano dolazeći nerf kad se ekipa počne žaliti. :P
Nebi reko da je op, ali bit ce svakako korisniji u raidovima, prakticki ce svi imati sve toteme :D , novi weapon ench je odlicna stvar, hex bi moglo biti zanimljivo, zanima me kako ce to izgledati
Ovaj, samo da kažem off the record, volim purge :D
ja ne, svaka klasa mi moze sve dispelat, srecom ce armori postati nedispelablivi, to ce vec biti bolje
deco sve vam vamo piše što se dosad zna o klasama, http://wotlkwiki.info/index.php/Classes
za shamana
SNew Spells
New Trained Abilities
Elemental
* Hex: Transforms the enemy into a random critter, reducing the target's movement speed by 75%. While moving, the hexed target cannot attack or cast spells. Only one target can be hexed at a time. Only works on Humanoids and Beasts.
* Lava Burst: You hurl molten lava at the target, dealing 888 to 1132 Fire damage. If Flame Shock is on the target, Lava Burst will consume the Flame Shock, causing Lava Burst to critically hit.
* Summon Air Elemental: Summons an Air Elemental to accompany the caster until dismissed.
Enhancement
* Skin of Earth: Thorns sprout from the friendly target causing $s1 Nature damage to attackers when hit. Lasts $d.
Restoration
* Earthliving Weapon - Imbue the Shaman's weapon with earthen life. Increases healing done by $51940$s2 and each heal has a 20% chance to proc Earthliving on the target, healing an additional 180 over 6 seconds. Lasts 30 minutes. (Scales with spellpower)
New Talents
Elemental
* Elemental Oath: Increases your chance to hit with all spells by 50/100% while Elemental Mastery or Elemental Focus is active. (36 point)
* Astral Shift: When you are critically hit twice in a row, you have a 33/66/100% chance to shift into the Astra Plane, causing you to be immune to all physical damage for 3 sec. This effect has a 30 second cooldown. (41 point)
* Lava Flow: Increases the amount of spell damage gained while having Flametongue Weapon equipped by 5/10/15%, and increases the damage done by your Flame Shock and Lava Burst by 4/8/12%. (41 point)
* Storm, Earth, and Fire: Your Frost Shock has a 5/10/15/20/25% chance to root the target in frozen ice for 2 sec., your Earth Shock's range is increased by 1/2/3/4/5 yards and the periodic damage done by your Flame Shock is increased by 20/40/60/80/100%. (46 point)
* Thunder: You call down a bolt of lighting, energizing you and damaging nearby enemies within 10 yards. Restores 5% mana to you and deals 595 to 679 nature damage to all nearby enemies, knocking them back 200 yards [Not actually 200 yards]. (51 point)
Enhancement
* Elemental Shields: Increases the damage done by your Lightning Shield orbs by 5/10/15%, increases the amount of mana gained from your Mana Shield orbs by 5/10/15% and increases the amount of healing done by your Earth Shield orbs by 5/10/15%. (0 point)
* Mental Dexterity: Increases your Attack Power by 33/66/100% of your Intellect. (11 point)
* Improved Stormstrike: (36 point)
* Static Shock: You have a 2/4/6% chance to hit your target with a Lightning Shield Orb charge when you do damage, and increases your spell damage by $s2% when you have Lightning Shield active. (Lower 2 ranks " and increases your the number of charges of your Lightning Shield by 1.") (41 point)
* Improved Shamanistic Rage: While under the effect of Shamanistic Rage, you have a 50/100% chance also cause you to be immune to all stun, snare and movement impairing effects. (41 point)
* Weapon Specialization: (46 point)
o "Axe - Increases the critical strike damage bonus by $s1%.
o Mace - Has a $s2% chance to increase your melee haste by 10% for 15 sec.
o Fist - Attacks from your fist weapons have a $s3% chance to reduce the armor of your target by 20% for 6 sec."
* Feral Spirit: Summons 2 Spirit Wolves under the command of the Shaman, lasting 30 sec. (51 point)
Restoration
* Blessing of the Eternals: (36 point)
* Ancestral Awakening: When you critically heal with your Healing Wave or Lesser Healing Wave, you summon an Ancestral spirit to aid you, instantly healing the lowest health friendly target within 40 yards for 20% of the amount healed. (41 point)
* Improved Earth Shield: Increases the amount of charges for your Earth Shield by 1/2, and increasing the healing done by your Earth Shield by 5/10%. (41 point)
* Tidal Wave: Increases the critical effect chance of your Lesser Healing Wave and Healing Wave spells by 1/2/3/4/5%, and your Healing Wave and Lesser Healing Wave spells gain an additional 5/10/15/20/25% of your bonus healing effects. (46 point)
* Spirit Link: You link the friendly target with two nearby targets, causing 50% of the damage taken to be distributed to the linked targets. After 2200 damage, the link will sever. (51 point)
Lol, knockback 200 yards :D (da, vidim da piše da nije baš TOLIKO)
Sviđa mi se enhancement tree... stun i snare immune FTW. Rogue podforum pretrpan "OMG NERF SR" topicima
sam nesviđa mi se Feral Spirit: Summons 2 Spirit Wolves under the command of the Shaman, lasting 30 sec. (51 point) ako bude isto sranje ko od druje trentovi...
Sviđa mi se ovaj Hex.. 0.5 sec cast, traje nekih 7-8 sekundi, uspori neprijatelja za 70% i pretvori ga u sjedeću patk.. ovaj, žabu :D
Ne sviđa mi se to što su na videu demonstrirali ability sa draenai shamanom. Pfff, female draenai, mokri san svakog wow geeka :yuck:
mos dati link za taj video 8)
Sviđa mi se ovaj Hex.. 0.5 sec cast, traje nekih 7-8 sekundi, uspori neprijatelja za 70% i pretvori ga u sjedeću patk.. ovaj, žabu :D
Ne sviđa mi se to što su na videu demonstrirali ability sa draenai shamanom. Pfff, female draenai, mokri san svakog wow geekaS :yuck:
u jebote sta je tebi ??
Yep..
http://www.vimeo.com/1190132?pg=embed&sec=1190132
@lizard: što?.. pa činjenica je da fem draenai furaju samo zbog guzice :)
RIPtheREAPER
04-08-2008, 09:25
koja klasa owna shamane, odsnosno ench shamane?
bornathepicek
04-08-2008, 09:36
Rouge al samo ench i ele(barem po mojim iskustvima), resto stvarno melje rougove(isto po mojim iskustvima i rijeci forumasa)
nepostoje ench shamani
RIPtheREAPER
04-08-2008, 23:23
ugl. znate na sto sam mislio -.-
Na shamane koji se bave enchantingom, da.. :D
lol jbt i ja sam do sad mislil da pise ench a ne enhan :rotfl:
enhan + cement weže se dobro za swaku powršinu
bornathepicek
06-08-2008, 17:04
Pricajmo o spamu... :toilet:
a ti moras bit tocka na i jeli
ne on mora bit poklopac na loncu
ne on mora bit poklopac na loncu
A ti moraš na svakom topicu nekome reći da šuti,da odjebe,ili jednostavno prokomentirati post u kojemu se netko zabunio?
bornathepicek
07-08-2008, 16:28
Ja enchantment shaman i sad ako dropa (sto sigurno nece al da pitam)http://www.wowhead.com/?item=32235Si ja na to roll-am hoce li me prozvat ninjom?
EDIT: inace lizard I Petlare ko je sad bio poklopac i tocka na i...mda..
normalno da si ti i swako ko pocne pisat spam nakon 3 off topica
i da bio bi ninja po mom osobnom mišljenju ali da je mesto agilitija strength onda bi bilo saswim ok
bornathepicek
07-08-2008, 16:57
Pa kaj enchantment shamanu nije potrebniji agility vise od strenghta ono kaj nije glavna fora da dual vilda i da mu je skoro svaki udarac crit? Mislim ja sam ele al pitam za dan kad bum se prebacio na enchantment, sto ce bit uskoro pa se raspitujem sta da metnem na njega :)
Pa kaj enchantment shamanu nije potrebniji agility vise od strenghta ono kaj nije glavna fora da dual vilda i da mu je skoro svaki udarac crit? Mislim ja sam ele al pitam za dan kad bum se prebacio na enchantment, sto ce bit uskoro pa se raspitujem sta da metnem na njega :)
enhancement :wink:
eh... str ti bu dal vise sigurnog dmga... ( 1 str = 2 AP )
a agy... agy ti bude okrenul to sve na srecu tj na crit.. u doba s3 / s4 armora mislim da bu ti ipak bolje sa AP nego sa critom..
wotlk shaman
1 agi = 1 att pow + crit rate + dodge
1 str = 1 att pow + block
1 int = 1 att pow (talented, tier 2) + spell crit + mana ofc
----
ukida se strengt gear za shamana, samo plate će bit sa + strengt statsima
dobro je mi goworimo o trenutnom stanju do woltka mozemo umrt 5 puta :D
nisam mogal prije reagirat, WoW uzme svoje :P
dakle ovako
lizard i m0dkayZ smirite doživljaje
bak on topik kktnxbye
nabe flanderu di ti igraš
nabe Beaster, igram na Ragnarosu
a nabe Flanderu baš mi je krivo što neigram suprotnu frakciju na Rangarosu :D
igra Darkweaver ! =) aka Collosus
pa pise mu u sigu
memberlist.php?mode=viewprofile&u=6229 (http://www.pcplay.hr/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=6229)
DragonSoul
14-08-2008, 15:16
Počeo sam igrati WoW kao Tauren Shaman. Mene sad zanima gdje ja mogu kupiti ili dobiti toteme?
Toteme dobivaš obavljanjem questova specifičnih za shamana... Questovi su Call Of Earth (za earth totem), Call of Fire (fire totem) itd... Ako se dobro sjećam earth dobiješ vrlo rano (prije 10-tog lvla), fire na 10-tom, water na 20., a air totem na 30. levelu.
E, da, questove ti daju treneri. Bilo koji, glavno da je shaman trainer.
DragonSoul
14-08-2008, 15:43
Ja sam lvl 13, prošao sam rites of earhmother questove, ubio Arre'achea, ali nemam još nikakv totem. Budem pogledao te questove tko su questgiveri pa ću malo popričati s njima. Hvala na jako brzom odgovoru.
no problemo
Ako si krava :) onda ti prvi quest da shaman trainer u ... onom... eto ga na, zaboravio sam kako se zove selo u kojem počneš. Uglavnom, trener u prvom selu u kojem se stvoriš kad napraviš lika. Dati će ti quest u kojem moraš skupiti nekakve iteme da napravi nekakav potion kojeg popiješ i onda možeš razgovarati s onim velikim, crnim, okatim, živim kamenom (ako si ga vidio negdje jugoistočno od početnog sela) :)
DragonSoul
14-08-2008, 16:12
Uff... sad treba iz Thunder Bluffa doći do početnog sela. I vidio sam onog velikog kamenog lika, ali kad sam igrao trial nisam ga vidio, pa me malo fascinirao. Javim jeli uspjelo.
DragonSoul
14-08-2008, 16:29
Nema uspjeha... Krava nema questova za mene, nudi mi samo da načim skill (ili je to spell?) koji koristi Earth totem. Što da radim?
EDIT: Evo našao sam quest. Nije kod shaman trainera, nego malo lijevo kod nekog NPCa.
EDIT2: Evo ga, dobio sam svoj earth totem.
Puno hvala.
http://yogan.meinungsverstaerker.de/fun/success_baby.jpg
:)
ahahaha stvarno dobra slika ... lol ... i sig je dobar ako si ga sam izmislio ! a vjerujem da jesi ! hahaha
Pokupio sam ga nekome s eu-wow foruma :)
Demon Hunter
04-09-2008, 02:13
E moze malo informacija...posto sa, poceo igrat sa shamanom...prvi put pa mi recite...
Mislio sam uzet enchantment...tree talente...e sad sta bi to bilo tank/warior?
I sta je najbolje za njega!
E moze malo informacija...posto sa, poceo igrat sa shamanom...prvi put pa mi recite...
Mislio sam uzet enchantment...tree talente...e sad sta bi to bilo tank/warior?
I sta je najbolje za njega!
enhancement ^^
ne razmem se bas u enhan shammye al znam da treba sto sporija oruzja, znaci dual wield 2.6-2.8 speed, i gear sa + agy + stamina + str ako je moguce... btw ugl budes nosil leather armore...
ne razumjem zasto bi trebao imati spora oruzja. Imam na mome shamanu glad. rippera i ok su.
zato jer je windfury ima skriveni cooldown od 3sec ... znaci idealno bi bilo da mu svako oruzje ima speed 3.00 ali takva oruzja ne postoje pa je najbolja opcija 2.80 oba oruzja ... vazno je da shaman ima oba oruzja iste ili priblizno iste brzine..
ne razumjem zasto bi trebao imati spora oruzja. Imam na mome shamanu glad. rippera i ok su.
iams grafove n stuff na elitistjerksima ^^
pogledaj si, korisno je
Jep, idealno oko 2.6 speeda... Gladiator's Render (ili Ripper?... onaj od 2.6) je taman, recimo.
Ja sam sad lv 56, enhancement, jedva čekam da dođem na 70 i prebacim se na resto :)
Dosadilo mi razbijati sve što vidim...
Jep, idealno oko 2.6 speeda... Gladiator's Render (ili Ripper?... onaj od 2.6) je taman, recimo.
Ja sam sad lv 56, enhancement, jedva čekam da dođem na 70 i prebacim se na resto :)
Dosadilo mi razbijati sve što vidim...
idealno bi bilo da ima 3.0 speed.. al za sad jos nema..
Peoblem je sto Ripper imaju dva. Jedan offhand 1.6 ja mislim i main hande 2.6
Ima tri gladiator fist weapona... Jedan je main hand (http://www.wowhead.com/?item=35076)Ssa 2.6, a ova dva druga su off-hand, jedan sa 1.5 (http://www.wowhead.com/?item=35038)S(za roguea) i jedan s 2.6 (http://www.wowhead.com/?item=35037)S(za shamana).
Govorim o Merc. koji trenutno ne posjeduje left ripper sa 2.6. A ove ostale ne mogu ni primirisat jer niti nemam full merc.
Omg, da... tek sad vidim, S3 i S4 imaju 2.6 offhand, a prijašnji nemaju :(
A ništa, ona u SWP po Mounting Vengeance ili farmati badgeve za Vanir's Left Fist...
ahahha lol .... ali main hand nije oznacen kao MAIN HAND nego kao one hand znaci mozes ga stavit i u off =) samo sto moras dva puta nafarmat 18k honora =)
EDIT : jao istina fistovi nemaju ... ali zato uzmes mace ...
Yep, označen je kao main hand...
Da, može uzeti mace, ionako nije bitno koji je weapon type, nego brzina/dmg.
a ako je orc onda mu je bolje uzet axe-ove zbog raciala ...
a je , al koda je to tak bitno...
Interesantna analiza resto shamana u WOTLK-u, pod uvjetom da se u sljedeća dva mjeseca ne nerfaju talenti (a ako Blizz shvati o čemu se radi u ovom buildu, 99% šanse je da će nerfati) na američkim forumima:
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=9956328073&sid=1
Dakle, ključna stvar je u tome da u WOTLK-u talent Elemental Focus (3. red elemental tree) od sada daje Clearcast State čak i za healing spellove (-40% mana cost), a svaki crit heal instatno povuče jedan water shield (+mana) i dodatno heala preko novog talenta...
Sve u svemu, kad se poklope proccevi i talenti, shaman u raidu heala ko' lud i ne može ostati bez mane (zbog clearcasta + water shielda dobiva natrag više mane nego što je troši).
It nice :D
Da gledao u Project Lore, resto shamani su prebolesni
Interesantna analiza resto shamana u WOTLK-u, pod uvjetom da se u sljedeća dva mjeseca ne nerfaju talenti (a ako Blizz shvati o čemu se radi u ovom buildu, 99% šanse je da će nerfati) na američkim forumima:
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=9956328073&sid=1
Dakle, ključna stvar je u tome da u WOTLK-u talent Elemental Focus (3. red elemental tree) od sada daje Clearcast State čak i za healing spellove (-40% mana cost), a svaki crit heal instatno povuče jedan water shield (+mana) i dodatno heala preko novog talenta...
Sve u svemu, kad se poklope proccevi i talenti, shaman u raidu heala ko' lud i ne može ostati bez mane (zbog clearcasta + water shielda dobiva natrag više mane nego što je troši).
It nice :D
nabavite si jednog za wotlk, i to imba one
<----------------------- :D
Hahaha, klasika, mjesec dana prije finaliziranja igre Blizzard kaže sljedeće:
Spirit Link was creating too many technical issues, such as:
- Tech wise it was causing many bugs, for example there is no way for us to let you refresh it on the current target who has spirit link (which is what spurred the duration/cooldown)
- Allowing linked targets to break out of CC when you shared damage was too powerful, and the gimmicks we put on it were confusing and bad design
- Allowing you to put it on a tank was too powerful, so we had to address that too. Which was a downer.
In an upcoming build we're replacing Spirit Link with a new talent. It will be an instant cast beefy heal over time called Riptide on a short cooldown. It also has a cool side effect of when you Chain Heal that target it will consume the HoT, and increase the healing done by that Chain Heal.
...
Yay, vraćamo se na not-so-powerful anymore stanje :roll:
a jbga, al nemos rec da nije spirit link pre op, pogotovo za tanka
Pozdrav svima evo da se i ja prikljucim drustvu 8)
Evo komentar za resto shamana,prije patcha mogo hilat ko lud.....par minuta bez prestanka,sad jedva 20 sekundi lol.....ne znam sta je to napravio i zasto bilizzarda al isad gubimo mane ko ludi...i digli , visinu mane za hilanje....
sad ne znam ce to tako ostat ili ce nesto popraviti....ili ja to talno krivo nes radim :hangin:
evo tu moj shami tako da vidite opremu i tree
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... &n=Cropunk (http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Kilrogg&n=Cropunk)
sad mozda sam ja nesto lose ubacio u tree...ali sumnjam....jos se moram naviknuti na nove stvari i cekati da se addoni vrate na staro....
Phttp://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Kilrogg&n=Cropunk
Nešto očito ne valja sa armoryijem, jer pola talenata ne vidim, a ovi koji se vide su totalno zbrljani (ne tvojom greškom, nego armory ne valja) :D
Ja sam baš htio komentirati resto shamyja, stabilizirao se server pa sam malo trčkarao uokolo. Čini mi se zakon :)
Riptide možda nije imba kao neki drugi talenti, ali riptide+chain heal = omg heal.
Mana je trenutno možda problem zbog sje*anog downrankanja, ali:
1) ancestral knowledge diže intelect, a ne manu, pa zbog toga imaš više mane nego prije (ja sad imam 11.5k unbuffed, sa jedva nekakvom Kara/t4 opremom), healaš deblje i radiš veći dmg (koji nije bitan za raidanje, ali za solo grind je sasvim fino)
2) Earth Shield uz prave talente heala 25% jače i ima 2 charga više (ergo, manje ga castaš)
3) Glyph of Water Mastery :pray: daje 30% bonus mp5 od water shielda
4) Improved water shield instantno satare jedan water shield nakon crit heala (nažalost, ne chain heala), koji ti uz prave talente daje gotovo mane za još jedan dodatni heal
Enivej, nadam se da ćemo večeras uspiti organizirati nekakav raid pa da vidim kako je stanje u 25-man situacijama :)
hehe meni radi :wink:
ovaj.....za manu nemrem reci sigurno ali brijem da mi nije velika razlika...sad se ti sjeti kolko si imao lol...
dok ove stvari stoje je hila ko lud preko 5k hila chain heal ali kosto mislim oko 700 mane pa tak izracunas kolko mozes toga lupiti dok ti ne ode mana...
dok prije sam koristio onaj 2 rank 200 i n...e to je trajalo a mane oko 11k vise manje....mogao hilati par minuta ....i koja je logia recimo rankovi kod chain recimo da ih je 7 ne znam napamet prvih 6 kosta recimo 800 a zadnji sedmi dode 600 (nije tocna brojka jer sam na poslu pa nerem tocno pogledati)
nadam se da ce popraviti to sa manom,jer ubija :twisted:
i da btw mi juce odma u karaz.....zavrsili ga u nekih 2 sata max....ludilo,pre prelako..... smijeh zivi lol
aj bas me zanima kak je u 25 ....pa javi...
Jucer bili u ZA...i rasturili je :rambo:
jeste da mi bio prvi put do kraja ali bilo predobro :thumbs2:
i recimo da sam skuzio hilanje,vise nema spam hilinga ko prije,sad treba fakat paziti sta kako.....tek kad ponestane,onda hilati a posto chain heal sada je oko 4k hp digne recimo neka sredina,nema straha...jedino spam kad treba cjelu gruupu...je da ode ali posle par sekundi mir da se napuni mana :)
neka vidjet cemo kako ce dalje ici
Ja sam tek sad skužio da mogu earthliving weapon castati... Na wotlk wiki je pisalo da je to lv 80 spell pa uopće nisam išao kod trenera po to :) Usput skužio da mogu odmah i riptide rank 2 uzeti... cccc.
Jel mi netko moze reci koje statse moram povecat za Elemental Shamana i koju vrstu oruzja najbolje je imat
Intelect
Stamina
spell power
spell crit/haste (otprilike na nekih 30% spell crita prestani dizati crit i traži haste)
hit rating
Oružje kakvo god hoćeš u PvE ako ima prije spomenute statse, a u PvP naravno nekakav caster dagger/mace i štit.
Then again, elemental je trenutno broken klasa za PvP, tako da to možeš zaboraviti :)
nije broken, sam treba znat igrat sa njim... mal je teže za melee klase, al sad sa novim talentima (stun by fire nova, onaj thunderstorm) može se i njih dobit
ma ja ni ne igram PvP uopce samo PvE
EDIT: e da jos da pitam koju vrstu armora da nosim ili je svejedno samo da ima gore navedeno?
za pvp mail obavezno.. dok za pve nije bitno toliko... al bilo bi poželjno da ima mp5 ispred spirita... što nema cloth al to ej manje bitno
E ovako za par dana ću kupit wow i planiram igrat sa shamanom, igro sam nest malo na private serverima al to je za k**ac... Nego zanima me jel stvarno istina da je shaman sad jedna od najslabijih klasa i da je u pvp-u loš? Ja ću svejedno igrat sa njim iako znam da je jedna od težih klasa za igranje... :P
nije, resto shaman je premocan, a i svaki je, nije najjaca klasa, ali je sigurno jaka
*trenutno* resto shaman nije baš dobar u pvp-u, ali to nije boljka samo resto shamana nego healera općenito nakon 3.0.2. (novi talenti, a lv 70).
Stvar je u tome što su DPS klase dobile ogroman boost u dmgu, a healeri su u odnosu na to dobili mizeran boost u svojim sposobnostima, tako da će te većina DPS klasa ubiti prije nego ti proccaju 2 earth shielda.
neznam kak je sad, al kao resto shaman, možda jedino lock me mogao dobit u duelu, dok arena je druga priča.. to je stvar comboa
sad je jebeni spell power, sto mrzim to sranje, nako imas pala op, mag isto dosta op, ostali nako svi se tu negdi nadju, shaman je jako dobar, za pve svaka klasa je car sad, a za pvp svaka je ku*ac od ofce zbog trenutne neizbalansiranosti
nije sve u pvp...
Naravno da nije, zato ni nisam bio u BG/Areni već mjesec dana :)
Ali eto, čovjek je pitao za pvp...
Spellpower je ojačao uglavnom hibridne klase (ja kao resto shaman sad radim nekih 20-25% veći dmg nego prije patcha) pa je s moje perspektive sasvim dobar :)
E ljudi hvala vam na od odgovoru, evo ja sam krenio sad igrat trial, uzeo sam orc shamana, sad cu krenit sa elementalom dok prelazim levele pa se prebacit na resto kasnije zbog geara :roll: i da, igram na karazhanu (neznam jel se tako tocno pise) i u hordi sam, jel ima vas tamo?
Yay, 3.0.3 ja lagani buff za šamunjare, barem za mog restoa :)
Riptide je deblji i proca tidal wave, a earth shield dobiva +% crit.
Evo ja sam poceo igrat na Karazhanu sa shamanom pa ako ima koga tamo nek me stavi pod frendove, da nebudem sam... :cry: :) Lik mi se zove Yasamon, lvl 10 yaaay :killyou:
bornathepicek
11-11-2008, 10:04
Ovak imam jedno pitanjce...
Resto sam shammy i kad hilam(u raidu), dosta cesto oom-am, koristim mana tide totem, mana potion injector, te mana spring totem... Al i dalje oomam dosta brzo, mogu hilat ono pravo prvih neznam 5-10 min(mozda manje)...
Tu mi je gear i statsi... Pa pogledate i recite sto trebam promjenit...
http://www.imagesforme.com/show.php/221451_WoWScrnShot080408165702.jpg
hmm ne znam kako si tocno specan ali koliko sam ja skuzio nasi shamani u raidu tesko ostanu bez mane :o
nas GM ima samo intelect gemove i buffan ima skoro 20k mane e sad rasporedi se s ostalim shamanima koje toteme cete uzimati , napravite pravilnu upotrebu ''Mana tide'' pij mana potove nemoj cekati da ti mana bude low.. popij mana pot na cca 50% mane ako ne i prije
Al i dalje oomam dosta brzo, mogu hilat ono pravo prvih neznam 5-10 min(mozda manje)...
5-10 min?
To onda nije tvoj problem nego imate zelene DPSere.
Od 3.0.2 patcha NIJEDAN fajt ne traje duže od 5 minuta (izuzev onih koji su skriptirani da zbog nekakvih sekvenci traju duže, ali onda nije toliki pritisak na raidu).... većina bosseva pada u 3-4 minute.
Osobno sam se našao u situaciji da moram koristiti mana tide samo na 2-3 bossa, recimo Illidari Council kao jedan od najzahtjevnijih bosseva za healere.
Shvaćam da je WOTLK donio dodatni pritisak na healere (nema downrankanja i ograničenje na samo 1 potion po borbi), ali zato je DPS dobio boost i bossevi su -30% HP, tako da bi zapravo sve trebalo ostati na istome.
Također, provjeri da li su ti talenti u redu... Moj trenutni build je:
http://eu.wowarmory.com/character-talents.xml?r=Aerie+Peak&n=Syme
Napokon su updateali armory... Mrvica mi fali za 12,000 mane, damnit :D
Enivej, od zadnjeg patcha (i to definitivno zadnjeg, 3.0.3 zbog promjene u Riptideu) najbitnije stvari su ti:
- mp5
- int
- heal bonus
- spell crit
- ponešto hastea
Haste više ne igra bitnu ulogu od zadnjeg patcha jer sad i Chain Heal i Riptide proccaju Tidal Waves koji ti boosta castanje za sljedeća 2 spella. Pokušaj nabildati mp5 što više možeš a da ne osakatiš neke druge atribute. 150 mp5 bez water shielda je idealno (ja imam trenutno 137, a sa water shieldom i buffovima skoči na 300+).
bornathepicek
11-11-2008, 18:29
A jos kazem debilnom leaderu da nam treba dps-a jos a ne jos hilera... A frajer samo zove hilere...
Ono dps dva rogue-a i dva magea... :Smajlic_koji_udara_glavom_od_pod:
Oho Beaster vidim da još uvijek igraš WoW, pa daj mi reci, dal su nerfali shamana dosta il je još uvijek najbolji dps ( enhancement ) :D I kaj misliš dal da se vratim na WoTlK ? Onak još fakin 10 lvla -.- to mi se baš i neda dizati...
Btw Roosaymer je xD
neznam, ne igram šamana, prodao sam ga, al shaman je bio, ostat će i je najbolja klasa u wowu, najbolji hiler i najbolji dps, :D :D ,
pa savjetujem ti da odigraš tih 10 lvlova, qvestovi nisu loši a i sam northend je interesantan
A razmišljam o tome, i naravno da ću biti ENHANCEMENT bez predomišljanja, sam kaj trebam skupit pare za WoW Wotlk i još prepaid -.- malo preskupo ...
ma kaki šaman moraš sad ko on igrat mejđa tuđeg :P
Bez brige, imam ja i maga lvl 70 na Karazhanu, samo kaj je malo manje gearan :D
gear ti ne treba ak si lvl 70
Kak ne? Misliš ak igram do 80, naravno da mi onda niš neće koristiti gear s lvla 70... Ak si to mislio...
pa da, ak msiliš do 80 netreba ti
E ovako, imam dva pitanja i trebam vase misljenje. Sad sam 46 lvl sa shamanom i uzeo sam enhancment spec. i zanima me kad koristim dual wield jel bolje imat brza ili spora oruzija? I takoder me zanima jel vecina vas vise preferira elemental ili enhancment spec.? Evo link za mog lika pa prokomentirajte jel valjaju talenti i tak to... :roll:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... &n=Yasamon (http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Chromaggus&n=Yasamon)
holyfist
25-11-2008, 19:25
Bolje je imati sporija oružja jer veći base dmg daje jače windfury udarce.
Talenti su OK samo kasnije obavezno uzmi Unleashed Rage i Mental Quickness.
Static Shock i Earthen Power mozes preskociti (Earthen Power moze biti dobar za PvP ali za levelanje je beskoristan dok Water Shield>>>>>>>Lightning Shield)
Enchantment je nesto laksi za levelanje ali nije da ces se muciti previse ako odaberes Elemental ubijas jednako brzo ali kao elemental imas vise downtimea.
Je, mana je problem za elemental i resto prije 62. levela.
Nakon 62. levela shaman više ne poznaje riječ "downtime" :) (zapravo, mislim da je nakon 3.0.3 patcha water shield dostupan i na nižim levelima)
water shiled rank 1 dolazi na lvl 20 =) drugi na 28 )) tako da je sada shaman levelat jako lagano..
Taj water shield je definitivno najbolja stvar kod shaman kod shaman. Ak kojim slucajem i zafali mane jedan shamanistic rage i nakon jednog moga mana je opet puna i ajmo dalje
Taj water shield je definitivno najbolja stvar kod shaman kod shaman. Ak kojim slucajem i zafali mane jedan shamanistic rage i nakon jednog moga mana je opet puna i ajmo dalje
ajme koja rećenica :rotfl:
kuiš, da si imalo pametan :P shvatio bi da provociram,jel nekima to oČito smeta ^^
Aha, ok, excuse me for not being very perceptive :)
ma nemaš beda, uplati mi prepaid, i and all is forgiven ^^
jel se isplati na off hand stavljat flametounge , sada zbog lava lasha ?
Evo ja se respeco sa enhancment na elemental i mogu vam reci da je puno lakse u pvp-u, samo se treba naviknit... A ja stavljam flametounge samo zato sto mi povecava spellpower :roll:
lakse ali jeli i zabavnije ? =) ja nevolim da mi je lako , pogotovo ne u PvP-u =)
Paaa mislim da svi volimo ubijat u pvpu? :roll: Ali! Bude i zabavno kad vidis da se svi šibaju tamo u wsg-u i na pola hp-a su pa ti fino uletis i upalis ele mastery pa chain i ubijes ih sve jednim veeelikim critom :killyou: :D al ipak.... nije to taj osjecaj ko kad ti nekog ubijes sa windfuryem sa 2 sec :evil: evo btw ovo mi je uzor RBKOMclpmFs
a kad si bio enhancement , jesi stavljo flametounge na offhand zbog Lava Lasha?
Da, kad sam bio enhancment imo sam dual wield, pa na main stavim windfury a na drugi flametounge ili frostband.
wf/wf je bio jedino rješenje prije wotlk , sad neznam kako je stanje, al brijem da se nije puno promjenilo, taj novi attack je čisto sranje koliko sam primjetio
Dosadio mi shaman, pa sam odlučio eksperimentirati s njime...
Prebacio se na dual-wielding healera (lolwut), build 0/31/40. Heal bonus mi je veći nego kod standardnog healer builda jer imam 2xearthliving (što je kumulativan efekt i daje 50% šanse da proca HoT)... jedini bed je što vjerojatno u cijelom je*enom WoW-u ne postoji healersko/spellcaster oružje koje se može držati u offhandu :(
Nabavio sam si Librarian's Paper cutter (http://www.wowhead.com/?item=37856)Sza offhand...
Malo prije me frend invitao u 25man Obsidian Sanctum i ja ofc otišao da vidim kako stojim sa ovim buildom. I onako, pojavim se među ljudima u raidu, vide ljudi da nemam shield nego neki fancy blješteći zeleni offhand dagger ...
Sljedeće vidiš whisper "Hey are you sure you can heal this?", "m8 what build is that?", i raid leadera "syme, you silly shaman, wtf?" :D
Healing done na Recountu na kraju radia... pokazuje mene na prvom mjestu :P Prišt nakon mene, zaostaje 10%
Doduše, druid je bio noob, morati ću provjeriti kakvo je stanje u raidu s pro druidom.. nakon 3.0.8 :P
Razlog da rerollate shamana i počnete raidati u 3.1 s njim:
http://www.blogcdn.com/www.wowinsider.com/media/2009/04/t8_shaman_male.jpg
Je da smo cripple class, ali imamo fucking awesome dizajnirani t8 :)
Na stranu omgshoulderi, predobar detalj mi je onaj lanac na kacigi što visi s brade (na drugoj slici se bolje vidi)..
http://tbn1.google.com/images?q=tbn:YqVBALJuGxyL1M:http://wotlkwiki.info/up2/pages/news/031809/shaman_melee_dps.jpg (http://wotlkwiki.info/up2/pages/news/031809/shaman_melee_dps.jpg)
Trollu zaista odvratno stoji "shaman".
Nema još slika neke guzate draeneice :(
EDIT:
oh yeah baby
http://i40.tinypic.com/nbzywg.jpg
http://i44.tinypic.com/2aeyqsx.jpg
Može li neki shaman lvling build? Kaj je bolje enh ili elem? I brze fkors. I dali je dobro imat za elemental recimo cloth iteme plave? Trenutno sam lvl 15 na Dunemaulu.
Trollu zaista odvratno stoji "shaman".
u kac jes ti živ
koji je najbolji tj. koji su dobri totemi(relic) za pvp?
Deadly Glad's Totem of the Third Wind (http://www.wowhead.com/?item=42597)
Furious Glad's isti totem (http://www.wowhead.com/?item=42598)
Ja imam rating za prvi, ali nemam jos arena pointse, moram čekati sljedeći tjedan :P
lol samo 1250 .. pa to je lagano nabavit.
Yep, nije teško doći do 1500+ ratinga ako znaš čemu služi interrupt :P
Sad smo na 1365, nemam vremena baš ovih dana zbog faxa.. Igram s retri frendom u 2v2, i prekjučer mi se dogodila nevjerojatna stvar. Tri puta (3) sam preživio rogue/mage combo.. To bi trebao biti jedan posebni achivement od kojih 50-tak bodova. :D
ja igram 3v3 s rogom i retri palom.. IRL frendovi tako da je vise zajebancija nego neka igra ali docemo mi na svoje. Mislim da cu 2v2 s istim pallom takodjer pokusat.
Sad smo na 1365, nemam vremena baš ovih dana zbog faxa.. Igram s retri frendom u 2v2, i prekjučer mi se dogodila nevjerojatna stvar. Tri puta (3) sam preživio rogue/mage combo.. To bi trebao biti jedan posebni achivement od kojih 50-tak bodova. :D
trebali ste na mene naletit, mage rogue combo gubili smo svaku, respeca sam se frost, prvi put nakon mc, znaci vise od 3,5 god :(
Smeagoul
27-04-2009, 07:30
kako, pa bio si frost dok smo igrali u s2 ili s3, koja je vec bila
ja ti i afty
Jeeej, Just the Two of Us: 1550 :)
Son a bitch, priest/rogue je užas za ubiti :(
kako, pa bio si frost dok smo igrali u s2 ili s3, koja je vec bila
ja ti i afty
bia sam arcan/fire, pom pyro ftw
Ghostcrawler je objavio neke od nadolazećih promjena oko Shamana u 3.2.
Većina ih je pozitivna... NAPOKON, jebeni zasluženi buff nakon 3 godine ffs :D
Dakle, za sad se zna sljedeće:
General Changes:
* A customizable totem bar will now be available for shaman allowing the storing of 4 different totems. These totems can be placed on the ground at once in one global cooldown for the combined mana cost of all 4 totems.
* All Shocks now have a default range of 25 yards, up from 20 yards.
* Base health increased by approximately 7% to correct for shamans having lower health than other classes (napokon imamo više HP od mačića).
* Chain Heal: Jump distance increased to 10 yards. In addition, the amount of healing now decreases by 40% as it jumps to each new target, instead of 50%.
* Ghost Wolf: Can now be learned at level 16. While in this form, snaring effects may not bring the shaman below base normal run speed (hah! je*ite se, DK i Spamstring warr).
Talents
Enhancement
+ Shamanistic Rage: Cooldown is now 1 minute, down from 2 minutes. Successful melee attacks now have a chance to generate mana equal to 15% of the shaman's attack power, down from 30%.
Restoration
+ Ancestral Healing: The buff from this ability now reduces the physical damage taken by the target by 3/7/10% instead of increasing the target's armor.
+ Cure Poison and Cure Disease: Combined into a single spell, Cure Toxins.
+ Earth Shield: Dispel effects will now remove charges of Earth Shield rather than the entire aura (jeeeeeej!!).
+ Healing Way: Redesigned. Rather than providing a chance of increasing Healing Wave spells on a friendly target, this talent now innately increases the effectiveness of the shaman's Healing Wave by 8/16/25%.
+ Mana Tide Totem: Totem health now equal to 10% of the shaman's health (u kombinaciji sa Stoneclaw totemom, Mana Tide sad možda i preživi dovoljno da jednom tickne, pas mater :) ).
+ Nature's Guardian: Redesigned. Now has a fixed 100% proc rate, has a 30 second internal cooldown, and increases the shaman's maximum health by 3/6/9/12/15% for 10 seconds (ovo mi je malo čudno tbh).
+ Nature's Swiftness: Cooldown is now 2 minutes, down from 3 minutes.
+ Tidal Waves: No longer reduces the cast time of Lesser Healing Wave by 30%. It instead now provides +25% critical strike chance to Lesser Healing Wave, along with the previous 30% cast time benefit to Healing Wave.
+ Improved Water Shield: This talent now has a 10/20/30% chance to be triggered by Chain Heal, and the charges of Water Shield are no longer consumed by this talent (weeeee! :) ).
O Elementalu još nema previše informacija, ali s ozbirom da novosti doslovno stižu svakih 2-3 sata, uskoro bi trebali nešto više saznati :)
aleluja svi totemi odjednom ... predobro.. isto kao i ghost wolf )) yay jedva cekam da isprobam.
Osobno, ova promjena na Ghost Wolfu mi se čini malo prežestoka da ode live... bojim se da to neće ugledati svetlo dana.
Death Knight koji ti spama Chains of Ice i Desecrated Ground - a tebe boli kita jer trčiš kroz sve to bez ikakvih problema?
Warrior spama Hamstring, a ti si de fakto imun na to?
Hunter baca Frost Trap, a ti pičiš kroz nju bez problema?
...
Eh, biti će gadnog QQ kad dotični počnu srati po shamanima :D
nije bas tako, usporit ce te na normal speed 100%, znaci isto trcete, znaci more da te prebija
Frost Shock anyone? Earthbind? :D
ma nerfat ce oni vas jos dosta dok izadje buff, vidit ces kad pocne wajnanje na ptr
Evo ja i frend smo poceli malo radit arena trenutno smo na 1.1k
On je Resto shamy ima jos dosta blue opreme na sebi.
I ja Arms Warrior Full hatefull,Deadly (bracers,wrist,boots,itd.) Grim Toll i mirror truth trinket,Ironsoul wep Napumpao gemove sa armor pene (kad grim toll proca imam 86% ignored armor).
Evo kako se cini Mage/rogue combo drapamo ko lude.
Pogotovo kad rogue vidi da ima problema ubit mog partnera pa se prebaci na mene a ja drapim retalitation i on umre u 3s xD epic moment. i jos lik pukne pazi Evasion kad da mi dodga ali dok ga lupim sa overpower oce plakat :rotfl:
Gubimo od tog comba jedino ako mage me drzi po sheepom cijelo vrijeme.... ali kud ces me ic sheepat ak mi je Lolstorm ukljucen xD
A e, Arms Warr je jako dobar trenutno za PvP :)
Ne znam kako stoje u 3.2 nisam još pogledao izmjene za warra..
Ma warrovi ce dobit samo mali sitni buff
Warrior
Talents: Fury
+ Armored to the Teeth: This talent now provides 1/2/3 attack power per 108 armor, up from per 180 armor.
i kakav je novi shammy PvP buff? jel konacno to ono sto je trebalo bit jos davno ? =) Aerial report!!!
Hah. A nisam baš previše igrao, samo par partija u 2v2. Puno je lakše pobjeći od melee likova naravno, pogotovo od DK-a koji osim peta ni nema nekih de facto stunova. Rogove se može dosta kitati, warriore također... S retrijima je isto ko i prije, pošto nisu ni imali snare skillove.
Ono što primjećujem, however, a čini se i veliki dio foruma, je da warriori udaraju ko' pobješnjeli bizoni. Taj "mali" buff na Armored to the Teeth možda i nije za sve odgovoran, ali kao shamanu mi je zbilja teško outhealati warriora.
nediraj mi warr-a :rotfl:
nekidan kad sam 3 shotao dk-a pomislio ovo mora da je nesta zbugano ili je on low gearan.
Par min poslije tog dk-a zaletim se u loladina i bam ode njegov hp u p.materinu
htio sam plakat od sreće ^^
neznam jel to ovaj armored to teeth kriv ali dps mi je dosta skocio primjeti osam i u pve
Arbiter of Change
03-10-2009, 14:10
Mnoge će razveseliti vijest da sa patchom 3.3, koji je sletio na PTR, dolaze updejtani modeli totema za Trollove i Orcove, zajedno sa Dwarfovskima kao predigrom:
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_e5c079a8.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/715597_totemstroll.jpg)S----- Troll
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_14b79b84.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/715596_totemsorc.jpg)S----- Orc
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_fce8031a.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/715595_totemsdwarf.jpg)S----- Dwarf
od Trollova mi prejeeebeno izgledaju
Joooj, da bar prvih tjedan dana dadu besplatno prebacivanje rasa...
I spola....
I frakcije...
:D
nemoj mi reć da igraš Allyu ?
:D
Fem draenei :D
Simpa mi se bilo u početku, sad mi ide na živce što ne mogu normalno nositi cloak na leđima, što nijedne čizme na meni ne izgledaju normalno, što imam kozje noge i trčim ko nakon prometne nesreće i što mi je shoulder armor manji od gnomovskog :(
..
i što gubimo 80% BG
ja namjeravam sad sljedeći tjedan krent sa frendom na nekom random serveru, zarolat Warlocka
na ally nema teorije, ni da dobiš 1000 zlata napočetku, ne fala ^^
FOR THE FORSAKEN!!
Arbiter of Change
04-10-2009, 13:35
ja namjeravam sad sljedeći tjedan krent sa frendom na nekom random serveru, zarolat Warlocka
Male Orc Warlock... je da izgledaš kao bodybuilder-in-a-robe, ali je vjerojatno jedan od rjeđih komboa koje sam vidio na Horde strani.
Undead Warlock... klišej, isto kao i Rogue. :)
Nisam dugo igro na ovom Shamanu. Levelovanje mi ide isuvise sporo. Gear mi suxa pomalo. Ovo mi je prvi shaman charr. ali levelovanje ide presporo stom klasom. Moze nekih tipova evo armory link http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... n=Shovvtek (http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Dunemaul&n=Shovvtek)
Kostolomac
15-10-2009, 09:37
Nisam jaaaako dugo igrao shamana, ali mislim da bi ti se levelanje trebalo ubrzat od lvl40 nadalje. Dobijaš mail, a mail je većinom bogat AP-om. Tako da, izdrži još malo :P
Nisam jaaaako dugo igrao shamana, ali mislim da bi ti se levelanje trebalo ubrzat od lvl40 nadalje. Dobijaš mail, a mail je većinom bogat AP-om. Tako da, izdrži još malo :P
na 40 dobis dual wield i onad si masina, ja sam koristio one hand+shield do 40 kao enhancment i brze mi je islo neko s 2handom
Shamani suxaju do 40. levela, deal with it :D
Demon Hunter
18-10-2009, 01:22
Evo ja sam bas sa Shamanom na 61 levelu...i mogu samo jedno reci....."Sto ga nisam dizo prije"
Prejeben je....
a moj je na 75 lvlu i nikako ga dignit do 80, sve molim da mi ga dignu, a niko nece, a mrzim to lvlanje iako je preimba lik
Demon Hunter
18-10-2009, 17:02
Meni je najteze i najdosadnije levelat do 58 u Azerothu.
80 shaman, sylvanas, alliance.
junkieee
30-10-2009, 12:35
Ja sam rollao shamana pa cu sad uz furi vorijora, i retri holi pale imat i jednu lijepu dranejicu. Koiliko vidim enhencment je najbolji za leveliranje, al sta uzet uz resto ko drugi spec kad dodem na lvl 80?
ostat na enhencmet - makar mi to nema logike jer je sve puno mele depesova
ili ic na ele ? jel uopce ele shamy valja za pve?
ako tko jos imam kakav koristan savjet za shamana nek kaze
Bez obzira koji spec na 80 izaberes svaki je odlican za pve, svi oce shamane, enhan, ele, resto, bilo sta, nekako u nas je najmanje elea tako da bi to to rekao da se isplati al neznam stvarno :)
Arbiter of Change
10-11-2009, 14:20
Evo konačno i T10 Shaman set koji je kaskao za ostalima... moram reći, poprilično impresivno. :)
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_1f77e459.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/781201_hugesh.jpg)
bezveze stoji humanima, neznam zak nisu radije prezentirali na taurenima
Evo i ja digao prije jedno mjesec dana svog shamy na 80 odma zarollao enha.
Dosta brzo se opremio.
Mogu reci da nemam primjedbi niti na svoj dps, mozda jedino mrvicu surveability u pvp.
Sve ostalo čista petica.
Vidio sam dosta enha shamy sta plaču da nemogu radit velik dps a equal gearani ili vise neg ja.
A ja sa jedno 9k na koralonu jos nisam osjetio da radim 100% dps koju mi taj spec pruža.
Jednostavno nekužim šta ostali plaću.
Što se tiće lvling. Ofc sa full heirloom opremom digao sam ga brže čak i od Heirloom gearanog dk-a. A pvp od 60-70 ajme,jednostavno jedeš sve šta ti se nađe na putu. Nisam imao tolko šanse da isprobam pvp od 70-80 ali vjerujem da je isto dok ne lupiš 80 onda ti dosta surveabilitya fali
e i da armory link mog shamy-a
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... gn=CryMore (http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Sunstrider&cn=Katica&gn=CryMore)
Moram malo jos poboljšat opremu i promjenit par talenta.
Sve skupa super je gearan za 4. chara na 80 i 3. skojim raid-am
A e, ja igram shamana, i iskreno, nemam pojma čemu to whinanje oko DPS-a.
Ako ja u restoration opremi i bez ijednog elemental set bonusa mogu povući 4-5k DPSa, onda valjda netko tko već igra elementala/enhancementa par mjeseci jednostavno ne može imati manje od 6k na boss fightevima.
Ne samo to, nego je elemental jedna od najjednostavnijih PvE klasa. Treba ti 4 spella. od kojih jednog stalno spamaš (Light Bolt) i jedan kojeg opališ nakon svakih par sekundi cooldowna (LvB). Jedini jednostavniji build od toga je arcane mage koji koristi 3 spella :D
A enhan ima odlican dps, samo ga je mal teze igrat nego ostale dps klase, al kad se snadjes u svemu tome, cudo je sta radi, pojede bossa sam, ele nisam nikad igrao, od enhan shamana je tezi samo feralac a zato i je enhan najzabavnija dps klasa u igri
Kostolomac
25-11-2009, 21:51
Meni je enh shammy izgledao kao jedna od lakših klasa za igrat, barem što se meleea tiče :o
a od melee je samo druid tezi, nekazem da je tezak, dapace svi su lagani ali igrat rogue, wara, jos dka il palu mos zatrovenih ociju, naravno govorimo cisto o pve-u
Kostolomac
25-11-2009, 23:26
Heh, da si frost dps DK-a igrao na moj način vidio bi što je teško. Zapravo, nije bilo toliko teško koliko je bilo zabavno :D
Ali u globalu, svi su dosta slični. Nije baš ni druja zahtjevan. Priznajem da su od ret paladina napravili spamming sranje, ali da si ga igrao u TBC-u onda bi tek vidio što je zahtjevna melee klasa :P
Što se šamana tiče, kad dođe Cataclysm i ako se vratim WoW-u, definitivno rollam shammyja :)
neznam dali ste vidil ali evo cini se prilicno epic =) hJmPlIVh ... r_embedded (hJmPlIVhngY&feature=player_embedded)
Kako me živcira što sam fem draenei... armor mi je minijaturan, shoulderi mi se jedva vide :(
Kostolomac
04-12-2009, 00:00
Al zato imaš cute titties :oops:
Aerial aj daj kratki izvjestaj o shamanima u 3.3? :D Aerial POV
Čekam da skupim četiri komada tiera za resto, pa da vidim kako izgleda bonus zapravo (http://www.wowhead.com/?itemset=892):)
sretno =) nego kako stoje enhancment shamani?
Sad bi počeo igrat sa šamijem na pvp-u i zanima me koji smjer (talent) da uzmem ???
bolje shadow :D
mene su uvijek interesirali Ench shamani :D neam pojma zake al eto, možda jednog dana zarolam jednog ^^
zato bi ti ja preporućil Ench shamana ^^
Kostolomac
23-02-2010, 19:46
Enhancement a ne Enchantement, tj. Enh a ne Ench :wink:
a dobro isti klinac :D
slovo više manje bitno da zna na šta mislim, da nije holy ^^
junkieee
24-02-2010, 07:56
ne postoji holy shaman :D nego resto :P
FaTaL_mRkvA
24-02-2010, 10:49
Ja (Rogue) igram 2v2 u PvE gearu sa Shamanom (Resto) u plavom gearu i trenutno smo na 500 ratinga. Iz nekog nepoznatog razloga ownamo Rdrood/Warrior i Pala/DK teamove. Da, ni ja ne bih vjerovao :( (On je noob, i ja sam noob)
Jedino što nas owna su 2 warriora, tak da bi ti ja za PvP preporučio resto. Svi vole healere :D
EDIT: I da, smisao ovog posta je (očito) bio da napomenem kako sam ubr skillz0r, a ne da pomognem čovjeku :(
ne postoji holy shaman :D nego resto :P
Pa u biti i mislio sam na holy paladina :P
http://1.bp.blogspot.com/_lQbG6NAOFSs/SphFIXK5f-I/AAAAAAAAAAY/gJhaJhgNMlg/S220/Trollface.jpg
Thx uzeo sam enha. Nego da li mi preporučate dual-wield, mace ili staff???
kaj šamani mogu ščapove nosit ? mislim da ne, uzmi dual weild
Vidim da dugo nisi igro wow.
dual-wield od axe il mace
lol pa igram trenutno ali vjeruj mi nisam se opće zagledal da šamani mogu ščapove nosit :D
jbg-a Rougovi gledaju svoja posla :P
bornathepicek
28-02-2010, 12:22
Vidim da dugo nisi igro wow.
dual-wield od axe il mace
Ista je stvar, kod shammyja nema apsolutno nikakve razlike u pvp-u. Ono kaj ti ljepše zgleda :P
pa ako si orak imas racial bonus za expertise na sikiru i fist, tako da je bolje nego nesto drugo, iako neznam jel to znaci ista u pvp
Ako misliš PvP ići, krava je bolja. Onaj AoE stun može biti bogomdan shamanima koji imaju crowdcontrol spellove na razini lv 12 gnolla.
bornathepicek
06-03-2010, 15:31
Ako misliš PvP ići, krava je bolja. Onaj AoE stun može biti bogomdan shamanima koji imaju crowdcontrol spellove na razini lv 12 gnolla.
War stomp (jel?), ugl zbog tog raciala sam preživaljavo u areni nebrojeno puta :P
Da, stvarno odlican pvp racial, sto se pvpa tice tauren>orka i trolla, 5% vise hpa i war stamp, dok troll ima najbolji pve racial, berserking ftw
Arbiter of Change
06-03-2010, 18:45
Kažeš kao da Orcovski shoulderi veličine školskog busa ništa ne znače. :)
Imaju zastrasujuci ucinak na male gnomove, geyevske elfove te izvanzemaljce :P
Napokon....
Cataclysm class preview - Shaman (http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=12947352584&sid=1&pageNo=1)
Ne da mi se pisati ništa osim :pray: :D
Arbiter of Change
07-04-2010, 19:33
Spiritwalker’s Grace (level 85):SWhen this self-targeted buff is active, your spells are no longer interrupted by movement and possibly even by your own attacks. This will give shaman of all three specs another way to heal or do damage when it’s necessary to move in both PvE and PvP. Instant cast. 10-second duration. 2-minute cooldown.
Holy fukken shit! :)
A jeste znali da ce dwarfovi moci biti shamani :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Kostolomac
07-04-2010, 19:56
Naravno da jesmo. Dwarf Shaman, Tauren Paladin, NElf Mage... Bit će zabavno :)
A premocno, i Spiritwalker’s Grace, koji op ce to biti, bas me zanima kako ce Healing Rain izgledati, kazu da nece biti chaneled, ma sve u svemu svidja mi se :)
FaTaL_mRkvA
01-05-2010, 20:51
Stranglethorn Vale.
Oprema ovisi o talentima koje si odabrao.
Iako na tom lvlu netrebas kupovati opremu, dosta je dobra ona od quest rewardova.
A bokte, elemental shaman (http://cata.wowhead.com/talent#hVI0qcdbedfuAuVhfR0h)Su Cataclysm :D
Earthquake sa knockdown efektom, overload na gotovo sve spellove uključujući i Lava Burst, svaki tick flame shocka može resetirati CD od Lava Burst, pasivnih 15% movement speed increasea...
Respec inc :D
Sve je to lipo, al gle http://cata.wowhead.com/talent#hVhGqbzZgIcoVze0ucRuctS, uf, jedva cekam zaigrat s ovim specom :)
Enh su možda malo zakomplicirali (ne možda nego definitivno :P ) s tim Searing Flamesima jer sad moraš i debuff pratiti... al ajd, možda ni nece biti bitno, samo spammaj lava lash :D
..
E, da.
Amg, dual-wield pve resto http://cata.wowhead.com/talent#hZVIfo0uZxbeuIcoVzRfuioS.
To je to, dva nabrijana fist weapona sa Earthliving i +INT enchantovima na oba, i healaj :D
Ma svidja mi se sto su napravili s enhanom, dosad smo imali jedan besmisleni totem i ability, searing totem i ll koji ce sada postati korisni, a ne samo za udrit ll kad je sve ostalo na cd, ovih pasivnih 15% movmenta je premocna stvar i bas me zanima hoce li i drugim melee klasam da ti takvo sto. Jos da SR srede da imamo pravi defensiv cd, a ne da ga moramo koristiti samo za manu i odlicno. :)
Jos bi cak moglo biti teze igrat enhan s ll pormjenom al vidit cemo kako ce ispast, sto manje ljudi igra moju klasu to bolje :) .
Može mi netko dati build za shamya, i objasniti kako da ga bildam?
Koji spec igras, te pve ili pvp, il mozda lvling, bar za shaman ima milijun opcija.
Dunno ako je bitno, igram troll shamana, govorili su mi nešto elemental, al ja nemam pojma o čem pričaju. A volio bih brz lvling, i sve ostalo da je bar pristojno. :D
Nop, tek sam sinoć počeo.
Devil Dog
03-07-2010, 20:18
elemental idi u svakom slučaju
evo build, imaš neke talente za PvP i preživljavanje (storm, earth and fire)
http://www.wowarmory.com/talent-calc.xm ... 0000000000 (http://www.wowarmory.com/talent-calc.xml?cid=7&tal=5033001503213051322331351005050001000000000000 0000000005000000000000000000000000)
Na lvl 80 dual specaš pa imaš odličan dps i healing.
Mislim da bi ti bilo bolje umjesto Totemic Focus stavit Concussion, ostalo je ok. I naravno Elemental Precision, neznan sto ti to nije stavio, ali tesko mos falit, gotovo da mos sve s reda u elemental uzet dok lvlas, ionako ces se kasnije respecat.
Devil Dog
04-07-2010, 11:16
MOJ BUILD (dual spec) na šamanu
http://eu.wowarmory.com/talent-calc.xml ... 0000000000 (http://eu.wowarmory.com/talent-calc.xml?cid=7&tal=5533151523213351322331351000000000000000000000 0000000000000000000000000000000000)
http://eu.wowarmory.com/talent-calc.xml ... 1122331251 (http://eu.wowarmory.com/talent-calc.xml?cid=7&tal=0000000000000000000000000005000000000000000000 0000000050035301335313551122331251)
Losi su ti specovi, jako losi zapravo, ni pve ni pvp, ici s toliko talenata u 1 tree je besmisleno jos kad si shaman...
http://www.wowhead.com/talent#hVI0qfdItGfzAo0xxcoSbi bio kao neki klasicni elemental tree na 80, ali mozda je http://www.wowhead.com/talent#hEI0qcdItGfzAo0xx0oSbolji dok lvlas, mana cost da smanjis sto vise, al iskreno nisam nikad igrao ele shamana a lvla sam kao enhan/resto tak da...
Devil Dog
04-07-2010, 16:31
Kod lvlanja mana sa šamanom nikad nije problem, osim kaj ti ponestane na pola heroica, a spec se može činit loš, probaj zaigrat pa onda reci. -.-
lol Devil
Nekome tko 3 godine igra shamana ne možeš reći "probaj zaigrati pa reci" :) Specovi su ti čudni, mislio ti tako ili ne :D
Enivej, čovjek je tek 10-ti level, dok on shvati što je to "spec" proći će još tjedan dana.
Nemoj se zamarati takvim stvarima, nego jednostavno trpaj bodove gdje ti padne na pamet. Radi što misliš da je ok.
Početna faza WoW-a, kad ti je sve super i ništa ne kužiš, je zapravo i najbolja. Nemoj to prerano upropastiti :)
Definitivno se nemoj sekirat oko speccova, nisu ti bitni tako rano tj. ovo sto @Aerial_51 kaze je najveca istina.
Jebote ja sam na svom warru imao talente za improved rend :D do lvla70 pa me to nije sprijecilo da main tenkam BT i Sunwell
Q. Will Spirit Link make a return after all? Ghostcrawler mentioned he'd like to bring it back, but no sighting of it yet.
A. Anything’s possible, but at this point it isn’t looking good for our beloved talent….
If we changed it to be an absorb or a different sort of mechanic, then it wouldn’t be the iconic Spirit Link that we all remember from Warcraft III. But that core damage-sharing mechanic poses major design and balance challenges (e.g. does a rogue really want to start taking damage suddenly because the shaman in his group decided to link him to the tank?).
AHAHAAAHAHAHA
AHHHAAaaa
Shamani..
ahah
hah..
h..
Sreća, imam paladina na 80 s kojim ću igrati Cataclysm, a shamana slobodno izbrisati za jedan extra character slot na realmu.
Q. Will Spirit Link make a return after all? Ghostcrawler mentioned he'd like to bring it back, but no sighting of it yet.
A. Anything’s possible, but at this point it isn’t looking good for our beloved talent….
If we changed it to be an absorb or a different sort of mechanic, then it wouldn’t be the iconic Spirit Link that we all remember from Warcraft III. But that core damage-sharing mechanic poses major design and balance challenges (e.g. does a rogue really want to start taking damage suddenly because the shaman in his group decided to link him to the tank?).
AHAHAAAHAHAHA
AHHHAAaaa
Shamani..
ahah
hah..
h..
Sreća, imam paladina na 80 s kojim ću igrati Cataclysm, a shamana slobodno izbrisati za jedan extra character slot na realmu.
haha, nemoj tako, bit ce i za njih svijetlih trenutaka.
Al, mislim , ono...
Shamane se vuče već dobre 3 godine s nekakvim velikim idejama koje bi uskoro trebale biti implementirane, a koje naravno nikako da napokon ugledaju svjetlo dana.
Kao, prezeznute za dizajniranje, preveliki odmak od standarnog koncepta shamana, bla bla.
S druge strane, Paladine su valjda 5 puta potpuno izmjenili i, najluđe od svega, dali im Spirit Link kojeg su fino nazvali Hand of Sacrifice i onda prodaju shamanima foru da je tu istu stvar za njih teško implenetirati. Sigh.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.