Pogledaj cijelu verziju : Need for Speed Hot Pursuit
onda ti je turbo istekao.
jer ako je turbo još aktivan, nakon takedowna te vrati u igru s turbom..
emp missed? da, ponekad.. i kaj sad cendraš? koliko puta si pokupio auto iza zavoja? ista stvar. restart i idi dalje
onda ti je turbo istekao.
jer ako je turbo još aktivan, nakon takedowna te vrati u igru s turbom..
emp missed? da, ponekad.. i kaj sad cendraš? koliko puta si pokupio auto iza zavoja? ista stvar. restart i idi dalje
Ne cendram nego samo velim što mi se ne sviđa...ne vrati me u turbo i trajao mi je no takedowno sam i i onda mi je završio..no dobro
limitacija te sprjećava da shvatiš i sry što sam rekao svoje mišljenje.
Niko Bellic
08-01-2011, 23:12
Ja na nekim time trial utrkama nikako da odvozim za zlato. Uvijek mi fali sekunda do dvije, a vozim k'o šumaher i probao s više različitih auta bezbroj puta. Ovo je fakat perverzija, ali bar nije prelagana. Aleluja. Sad se igra samo to i FIFA 11. Prelijen sam za ostalo.
Ja na nekim time trial utrkama nikako da odvozim za zlato. Uvijek mi fali sekunda do dvije, a vozim k'o šumaher i probao s više različitih auta bezbroj puta. Ovo je fakat perverzija, ali bar nije prelagana. Aleluja. Sad se igra samo to i FIFA 11. Prelijen sam za ostalo.
Time traileovi jesu neki izazov ali ove normalne utrke i policija je jako lagana...
Niko Bellic
08-01-2011, 23:36
Meni se ni nije fora utrkivat protiv kompa, jerbo ti komp uglavnom pušta ili vara u zavojima. Time trial i utrke ubrzanja su po meni jedine vrijedne i mjerodavne vrste utrkivanja, osim naravno onih gdje se utrkuješ protiv čovjeka od krvi i mesa.
konačno uspio ulovit vremena i završit racer kampanju.
brutalno..
onak.. zadnja utrka traje 70 !"#$%!!! kilometara.. 13 minuta..
ali najviše me isfrustrirao duel CCXR vs Veyron.. serpentine je potrebno odvozit nacistički precizno, inače tip u zadnjem kilometru proleti pored mene..
ta utrka mi je bila najlakša, završio sam nekih 30-ak sekundi prije svih :D
Serpentine mi nije bio bed a ni zadnja utrka...malo sam se jebao na početku jer mi je veyron bježao, ja sam vozio mclarena ftw.
ALi kasnije je išlo do 25-30 sek razlike....ali nije to ništa kad se sjetim po 10 sati utrkivanja u gt4 :)
IGoR_2803
10-01-2011, 10:58
ma igra je super... ne znam kaj cendrate, najbolji nfs u zadnjih par godina... sigurno tri puta zabavnije od onih pimp-my-ride smeća... i hvala bogu što su izbacili tuniranje i sve ostalo, šteta kaj i nitro nisu...
Praetorian
10-01-2011, 11:04
Ja bolji NFS nisam igrao, nemam ni jedne zamjerke igri.
ma igra je super... ne znam kaj cendrate, najbolji nfs u zadnjih par godina... sigurno tri puta zabavnije od onih pimp-my-ride smeća... i hvala bogu što su izbacili tuniranje i sve ostalo, šteta kaj i nitro nisu...
Kako kome, oprosti što neki imaju svoj ukus pa im se pimpanje možda i svidjelo. Sorry zvijezdo.
IGoR_2803
11-01-2011, 09:04
Sorry zvijezdo.
razmislit ću hoću li ti oprostiti...
[quote="*Fila*":10ev2dcy]Sorry zvijezdo.
razmislit ću hoću li ti oprostiti...[/quote:10ev2dcy]
Tvoj problem.
Prešao sam ga, sve u svemu prekopreodličan uradak :) Najviše mi se sviđa što su neke djelove staza ubacili iz hot pursuita 2 originalnoga. Prekul. Ne sjećam se kako se tamo grad zvao i to ali sjećam se nekih djelova staza.
IGoR_2803
17-06-2011, 17:39
a u kurčinu, povlačim sve prijašnje izjave... mazohista sam, priznam... ali uspio sam završiti ovo... kad kažem završiti, mislim da sam došao do creditsa, ne do zadnjeg ranka... katastrofa, s takvim guštom sam uninstalirao igru da to nije istina... i to prvenstveno zbog prokletog catch up mehanizma i zbog idiotskog AIa... :cry:
Online igra ti dodje, kao izvrstan odmor od career moda...
:wink:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.