Pogledaj cijelu verziju : Paladin
Za tankadina je klasična stvar Crystalforged sword (http://www.wowhead.com/?item=32660), koji se može nabaviti i u AH za nekih 250-300g (barem na Darksorrowu :) )
Od malo žešćih stvari, najbolji su Fang of the Leviathan (http://www.wowhead.com/?item=30095), Tempest of Chaos (http://www.wowhead.com/?item=30910), ili ako ideš češto na PvP onda nabaviš neku gladiator mace, recimo S2 Gladiator's Gavel (http://www.wowhead.com/?item=32963)Skoju ćeš za tjedan-dva moći kupiti samo za honor...
Vise bi reka da su http://www.wowhead.com/?item=34009S, http://www.wowhead.com/?item=33283S, http://www.wowhead.com/?item=34611
A e, i to je super, uglavnom, he gets the point :)
Kostolomac
23-06-2008, 17:37
evo napokon dingao lika na lvl70 i sad se planiram respeccat u ovaj max dps pve (http://www.wowhead.com/?talent=sxZVhZEf0t0cuiIot)Sbuild :)
Dark Saruman
26-06-2008, 23:28
PvE suxa. Dps pala? lol
U PvP-u se uči igrati :D
Kostolomac
27-06-2008, 11:02
pvp je za wow plejere koji ni ne znaju što je warcraft. pve rulez :P
ma najbolje je igrat i jedno i drugo. tako ću ja, sve isprobat :)
pvp je za wow plejere koji ni ne znaju što je warcraft. pve rulez :P
ma najbolje je igrat i jedno i drugo. tako ću ja, sve isprobat :)
dok ne udes u world of arenacraft...
Kostolomac
29-06-2008, 01:50
napokon danas u kari dobio svoj prvi komad tiera: Justicar Gauntlets (http://www.wowhead.com/?item=29072)S:)
Gratz...
meni se više ne da igrati, tako da sam već duže vremena lv 66... Cijeli exp bar mi je plavi (rested) :D
Kostolomac
29-06-2008, 11:25
ma samo se restaj u innu kad ti se neda pa kad kreneš ćeš cijeli friggin' day dobivat rested. znam jer je meni bila ista stvar, nije mi se dalo pa se log offao u innu. da vidiš 2 dana kasnije koliko resteda... a i sad dok je ovaj festival, samo ideš od područja do područja i kod alliance vatre pričaš sa čovjekom ("honor the flames") i dobiješ 6k xp, a za gašenje hordine vatre dobiješ 11-12k xp. normalno to vrijedi ako si alliance, za hordu je obrnuto :)
meni se više ne da igrati, tako da sam već duže vremena lv 66... Cijeli exp bar mi je plavi (rested) :D
Joj,nemoj sada odustati,svi imamo svojevrsne "PMS" faze u kojima bismo najrađe izbrisali lika.Ništa,ako ti je sve rested,nabavi si Joana's Azeroth Leveling Guide,i udri.Vidjet ćeš kada dođeš na 70-ti,koliko ćeš imati mogućnosti,te PvP,PvE,farmanje,mountovi,...tu igra počinje ;)
EDIT: Upiši na Youtube "paladin grind",ili tako nešto,pa vidi kako protection paladini mogu skidati po 20+ (!) protivnika odjednom.Zamisli sav taj XP :)
ajd kaciga neseri
Ovaj,što je bilo?
svog warra isi podigao na 70 ima godinu dana pa ga onda prodaš
Neda mi se raspravljati,quitao sam WoW,vjerojatno se vraćam za vrijeme ekspanzije,u čemu je problem?
Dosta offtopica,imate moj MSN,i PP.
Ima pravo Beaster. Ti si odustao od WoW-a i sada ovdje govoriš drugima kako ne igraju više.
ma daj ima kaciga pravo ... svako ima tih perioda kad mu se vise neda ali potrudi se jos 4lvl-a nije puno a kad dodjes na 70 bit ce ti odlicno.... to sto je on presto igrat , presto je sta ti sad znas koji su razlozi??
Joj,nemoj sada odustati,svi imamo svojevrsne "PMS" faze u kojima bismo najrađe izbrisali lika.Ništa,ako ti je sve rested,nabavi si Joana's Azeroth Leveling Guide,i udri.Vidjet ćeš kada dođeš na 70-ti,koliko ćeš imati mogućnosti,te PvP,PvE,farmanje,mountovi,...tu igra počinje ;)
EDIT: Upiši na Youtube "paladin grind",ili tako nešto,pa vidi kako protection paladini mogu skidati po 20+ (!) protivnika odjednom.Zamisli sav taj XP :)
...Ti si odustao od WoW-a i sada ovdje govoriš drugima kako ne igraju više.
Zar je zaista potrebno quotati samog sebe? Gdje sam ja ikoga nagovarao da odustane? Ja,ako sam odustao od WoW-a,nemam pravo postati na WoW podforumu?
nije on ni reko da si ti nekog nagovaro da odustane nego da prigovaras kako vise neigraju ... u pravu si samo si htio pomoc a sad svi chill.!
Sick : -_Vl0FHsU2wS :evil:
Ako se WotLK talent tree zadrže ovakvima kakvi jesu, shockadini, tj. općenito holy pala, će u ekspanziji biti predobri.
bornathepicek
02-08-2008, 19:26
S kojom mi je najbolje skrizati paladina u areni(2v2)?
S kojom mi je najbolje skrizati paladina u areni(2v2)?
ak si holy onda warior a ak si retradin onda resto shammy, rogue, warr, hunt, ma svaka klasa skoro
Yaaay, napokon dobio chargera i blood knight tabard :)
Kostolomac
06-08-2008, 10:54
gz :D
RIPtheREAPER
06-08-2008, 13:16
koji je talent tree najbolji za sto brze lvlanje? prot?
ne...
zato kaj ti je dmg gimpan... odi ret...
prot bus kasnije koristil... za aoe lvling ili farmanje..
edit:
koji si lvl ?
ako si dosao do lv 30 onda mozes i uzet prot...
Protection drvo ti je više za farmanje,dakle navučeš 3-4 moba (na nižim levelima) ili 15-20 (70) pa spamaš onaj vatreni krug (ono na Con...) i deri.Imaš na youtubeu dosta filmova gdje protadini farmaju,pa si odi pogledati.
Nadalje,retribution je jako dobar i za PvP,i za levelanje.Nabavi si što sporiji 2h sword/mace i deri.Nema neke matematike,većina paladinova dmg-a dolazi (barem dok ne dobiješ malo iskustva i magije) iz auto attacka.
I,na kraju,sve ovisi o tvom načinu igranja,strpljenju i količini slobodnog vremena.
RIPtheREAPER
06-08-2008, 13:55
ok, fala. ma tek sam poceo pa me zanima :P
Ja sam jedno vrijeme igrao s retrijem i samo me živcirao... Većinu sam igrao s protom (do 62. levela), a onda sam prešao na holy (shockadin) i sad mi je zakon.
S retrijem sam većinu vremena u situaciji da čekam sljedeći udarac i molim boga da crita. Dok dođe crit, health mi već padne na pola... i tako jedan po jedan mob, healanje nakon svakog fajta.
sta se zalis, zamisli da udaras jos losije ali nema hilanja, tj. lvlat igrat wara
molim ??? pa warr ima milju skillova za udarat ... a paladin koliko jednu ? dvije?
molim ??? pa warr ima milju skillova za udarat ... a paladin koliko jednu ? dvije?
e al zaboravil si normal atk >.<
nisam ja nis zaboravio ...
RIPtheREAPER
07-08-2008, 14:12
warr nema puno instant napada koji rade dmg kolko ja znam
nisam ja nis zaboravio ...
/sarkazam -.-
molim ??? pa warr ima milju skillova za udarat ... a paladin koliko jednu ? dvije?Sajde nabroji ih, a paladin je za lvlat ono laksi od wara jedno milijun puta
Kostolomac
07-08-2008, 17:40
e nebi se ja baš složio... warr je možda prvih 40lvla problematičan za lvlanje (dok se ne dočepa plejtića :) ) ali ista stvar je i sa paladinom. ne znam, meni je paladin ostao u sjećanju kao najteža klasa za lvlanje :thumbs1:
nebi se bas slozio, war i priest su najtezi, najteze im je ubijat mobove, znam da kad bi pula 2 moba moj lvl da bi mora bizat jer ce me ubit, od 60-70 je lakse, ali sve klase su onda ono lake...
Sgt. Bull
07-08-2008, 22:51
Prot paladin lvl 35, owna... tako da ne bulaznite, retardin saka uveliko...iako ima dobar dps, svaki fajt on se mora hilat dok je kod protadina drugačija priča, na 2 x 35 lvla potrošim od 2k mane cca 300 i maximalno 100hpa jer imam Seal of Light, Retribution Auru koje koristim, Seal of light + judgemen = 25hp-a, Seal of light=39 hp-a i na kraju BoS - 14 DmG i 10 Blocka + Conscekration (sry ne znam kako se pise) koji je na 35tom 64dmga u 8 sekundi u radijusu od 20 yardi = OWN! za 30tak minuta = 10k expa, pa ti biraj ;) 1h specc i shield i možeš biti tankadin u instancama što je najlakše praktično biti, samo stojiš i udaraju te kada ti vrisnu aggro iskoristiš Righteous Defense :)
Eda talenti = Redoubt i Reckoning = 30% šanse bloka napada/dodge i šansa za dodatni udarac (znači još više hp-a izhilano)
Meni je sa paladinom najteže bilo tamo oko 60-66...
Danas sam skoro cijeli 69-70 obavio :) Napunio oko 3/4 exp bara samo obavljajući Mana Tomb runove s par ljudi (nekih 5 runova).
Sgt. Bull
08-08-2008, 01:49
Prot paladin lvl 35, owna... tako da ne bulaznite, retardin saka uveliko...iako ima dobar dps, svaki fajt on se mora hilat dok je kod protadina drugačija priča, na 2 x 35 lvla potrošim od 2k mane cca 300 i maximalno 100hpa jer imam Seal of Light, Retribution Auru koje koristim, Seal of light + judgemen = 25hp-a, Seal of light=39 hp-a i na kraju BoS - 14 DmG i 10 Blocka + Conscekration (sry ne znam kako se pise) koji je na 35tom 64dmga u 8 sekundi u radijusu od 20 yardi = OWN! za 30tak minuta = 10k expa, pa ti biraj ;) 1h specc i shield i možeš biti tankadin u instancama što je najlakše praktično biti, samo stojiš i udaraju te kada ti vrisnu aggro iskoristiš Righteous Defense :)
Eda talenti = Redoubt i Reckoning = 30% šanse bloka napada/dodge i šansa za dodatni udarac (znači još više hp-a izhilano)
I da dodam još 1h specc +5% one hand weap dmga... owna? owna :) evo upravo "boostao" frenda u alteracu...looram 4 x 33-35 lvl i ConC (64dmg) - Seal of Light (samo na onog kojeg udaram) +25hpa - Seal Of Light na mene +39hp-a - BoS - 14dmg i 10 block i onda padne jedan isto na drugi samo prebacujes seal koji je dosada bio na tebi na drugog i novi bacas na sebe, ubijas, conc opet - cca 300-500 mane potrosis na 4 moba koja ubijes za oko max 1-2 minute! Prejako i preporuka u svakom slučaju! Sto je najbolje imas velike sanse za Reckoning i Redoubt kad tj kada dobijes Redoubt mobovi manji lvl od tebe (1-2 manji) te ne mogu udariti par udaraca ^^ i onda reckoning dobijes u 8 sec moguci swing (opet radi na low levelu koji je tebi zut ali je manji od tebe) i tup :)
Preporuka ti je da ne slusas price tipa loladin i gayladin - gluposti - mozes biti uvijek dobar charr bez obzira bio ti paladin ili rogue, vazno je da igras sa srcem i glavom... ako ti se ide na armory, vidi "Naqu" na Spinebreakeru - covjek je "loladin" koji jednostavno ostavlja bez rijeci! Poznat je po mass agru 20tak mobova i mass ownanju!
molim ??? pa warr ima milju skillova za udarat ... a paladin koliko jednu ? dvije?Sajde nabroji ih, a paladin je za lvlat ono laksi od wara jedno milijun puta
http://thottbot.com/?c=Warrior
kazmem da ih ti nabrojis, ne da mi das link, na linku sigurno nema milijun abilitya za napad, ocu da mi kazes koji su to abilityi koje war koristi, koje ima za napadanje pa mu je full lako
Preporuka ti je da ne slusas price tipa loladin i gayladin - gluposti - mozes biti uvijek dobar charr bez obzira bio ti paladin ili rogue, vazno je da igras sa srcem i glavom... ako ti se ide na armory, vidi "Naqu" na Spinebreakeru - covjek je "loladin" koji jednostavno ostavlja bez rijeci! Poznat je po mass agru 20tak mobova i mass ownanju!
Mislim da je rekord negdje oko 60 (!) mobova... oni blood elfovi na terasi Black Templea :)
Sgt. Bull
08-08-2008, 14:30
[quote="Sgt. Bull":1kxamupu]
Mislim da je rekord negdje oko 60 (!) mobova... oni blood elfovi na terasi Black Templea :)[/quote:1kxamupu]
Told you so :) zamisli kada bi warrior ili rogue tako nešto mogao uraditi :D
kazmem da ih ti nabrojis, ne da mi das link, na linku sigurno nema milijun abilitya za napad, ocu da mi kazes koji su to abilityi koje war koristi, koje ima za napadanje pa mu je full lako
hs -> ms ->slam .... Ej , sto posto mu je lakse nego paladinu koji ima judgment svakih 6 sec .. nisam reko da mu je lako sigurno mi nije lako ko druidu (feral) /rogu / enhan shamanu ali mu je lakse nego paladinu ..
http://img310.imageshack.us/img310/2584/paladins0gf.jpg
:pray: :pray: :rotfl:
imam paladina i warra 70 100 puta je lakse s paladinom questat i lwlat neg s warrom tak da to zapamtite jednom za swagda
Sgt. Bull
09-08-2008, 09:48
Pa pobogusi to i cijelo vrijeme govorim, da je hiljadu puta lakše igrati kao Prot a ne Retradin jer imaš heal i sve...ffs
hs -> ms ->slam .... Ej , sto posto mu je lakse nego paladinu koji ima judgment svakih 6 sec .. nisam reko da mu je lako sigurno mi nije lako ko druidu (feral) /rogu / enhan shamanu ali mu je lakse nego paladinu ..
a ajde ti pulaj s warom 2-3 moba ono tvoj ili malo veci lvl, jos po mogucnosti castera i s paladinom i reci mi oce ih pala ubit, normalno da oce, oce ih war ubiti nece, stos je u tome sto pala se more hilat bublat, sto ima buffove..., i nema nikakve sanse da je lakse lvlat s warom nego s palom, a ja sam lvla kao fury, mislim da je za armz jos teze, gubis vise hpa po mobu, ali nema toliko missanja
je ako si prot ...
aj lizard ne seri ja sam lwlo kao retardin i opet je lakse imas one kratke cc-e koje ti omoguciju da se bar bendiđaš u tih 3-4 sec ka nemaš mane a ako znas igrat s njima uwjek ces imat mane imas sanse da ubijes i preziwis 3-4 moba bez beda s warrom 3 moba su sigurna smrt
je ako si prot ...
aj lizard ne seri ja sam lwlo kao retardin i opet je lakse imas one kratke cc-e koje ti omoguciju da se bar bendiđaš u tih 3-4 sec ka nemaš mane a ako znas igrat s njima uwjek ces imat mane imas sanse da ubijes i preziwis 3-4 moba bez beda s warrom 3 moba su sigurna smrt
aj ne seri ti koje kratke cc ... paladinu je lakse sto ima heal .. a koliko on uopce ima melee skillova ? warr fury ako nemoze ubit 3-4 moba onda nek se malo preispita pa ce vidit di je problem.. mdaj...
ozbiljno pricas pizdarije preispitaj swoje psihološko stanje kod najbližeg psihijatra
Sgt. Bull
09-08-2008, 13:37
Hahah, kako ste samo smiješni, evo poređenja radi 30-38 4 dana lvlanja za Prot paladina ukupno negdje cca 30+tak sati ingame, WARRIOR 30-40 duplo više! Rogue? Rogue isto sati odigrano, 33 level! Znači pričate gluposti! Isto kao i one da se paladini samo bubblaju i hilaju! NIje isitina! Nervira me to što jedan rogue ima 100 energije i milion puta se ona napuni i one je potroši a meni nešto priča za manu! Isto je ili energy ili mana, OBOJE SE TROŠI OBOJE SE REPLANISHA!
ozbiljno pricas pizdarije preispitaj swoje psihološko stanje kod najbližeg psihijatra
hahahhah jesi smijesan u picku materinu
je ako si prot ...
aj ne seri ti koje kratke cc ... paladinu je lakse sto ima heal .. a koliko on uopce ima melee skillova ? warr fury ako nemoze ubit 3-4 moba onda nek se malo preispita pa ce vidit di je problem.. mdaj...
ajde molim te uzmi 4x lvl wara u pullaj 4 moba svoj lvl i ubij ih, ma ne seri tu bezveze ako neznas sto pricas, fury war ima 2 napada koji koristi, whirlwind i bloodthrist, ostalo vecinom autoattack, a pala ima judgmente, pala uvik more pobici, a war bome nemore
iz mog iskustva warru je najteže levelovat, jer je melee , konstanto prima dmg te dila slabiji dmg do lvl 70... znam koliko je morogot crkavo levelajući warra XD
mozda zato jer mu je prvi char??? I NE SEREM JA TU NISTA¨! nemojte kenjat ukljuci one sweeping strkes ... kao sto si reko whrilwind + cleave jebote svi ce ckrnut u isto vrijeme naravno ne stalno bit u zeker stanci ...
sam jedno pitanj, jesi lvla ti ikad wara?
Kaj nije ovo Paladin tema?
Lizard malo si se uzivio previse kao da ti zivot ovisi o tome ipak je to igra?
Wizard :pray: .
Kaj nije ovo Paladin tema?
Lizard malo si se uzivio previse kao da ti zivot ovisi o tomeSipak je to igra?
Wizard :pray: .
jeje kako si to lijepo primjetio !
nemogu trpit da mi nego kaze da ja ne serem a sere na 2 , i prodaje mi tu maglu .. ali nvm .. ja sam zavrsio s ovom raspravom
hahahhah jesi smijesan u picku materinu
nije ni trebalo da bude smješno
Sgt. Bull
10-08-2008, 01:51
Upravo ovakvi komentari često dovode do svađa i gluposti, svjestan sam toga jer igram iz internet centra često gdje je 90% wowaša i što bude? Nađe se netko pametan da priča o "loladinu i gayladinu" da bih mu ja ponudio da sjedne i igra, 99% slučajeva završi kako je i počelo, blijedim gledanjem i klanjanjem svetoj moći "loladina". Evo danas baš, lik priča kako je lagano, staviš fight baciš buff i to je to, aggram petoricu i ubijem i ostane mi preko 60% hp-a(što je loše za 40ti lvl prota) nakon njegovih komentara kako to svatko može, dao sam mu da vidi da li to može i uvjerio se u jedno - gluposti! Sve više ljudi priča i priča protiv paladina a i sami su svjesni činjenica kako je sa paladinom teško igrati, tako da ostavite se takvih rasprava, znam lika koji sa Rogueom ne može da se dinga dok ja sa paladinom mogu i potrebno mi je oko 2-3 sata uključujući i tumaranje po ifu itd. Shvatite jednu stvar svi vi koji pričate protiv paladina, Paladin isto kao BILO koja druga rasa ima svoje nešto rechargable to nešto je mana. Zamislite roguea bez energya? Kojeg sigurno sprži u jednom fightu oko 500-1k, što bi bio? ništa, vjerujte, sa druge strane, pogledajte paladina bez mane i vidjet ćete razliku i ko je tu loš a ko ne, tako da jednom za svagda se ovakve gluposti ne pišu. eda plate ftw :)
Bik je u pravu,a ti gušteru,malo smanji aroganciju i izbaci psovke i vrijeđanja,spominjanja majke,i inih gluposti u svakom postu.
e di sam ja nekom spomeno majku ? ajde quote molim te ... nikoga nisam uvrijedio prije nego je on mene ..
e di sam ja nekom spomeno majku ? ajde quote molim te ... nikoga nisam uvrijedio prije nego je on mene ..
isuse.....
Bik je u pravu,a ti gušteru,malo smanji aroganciju i izbaci psovke i vrijeđanja,spominjanja majke,i inih gluposti u svakom postu.
pravi mu se javio
back to topic plz
Oke, nakon patcha...
Nerf retri pls :(
Ovo je užas, stuna te hammerom i doslvno te ubije u tih par sekundi dok si stunnan.
RIPtheREAPER
17-10-2008, 18:12
ili te ubije u tri hita pa stuna drugog kojeg takoder ubije
Oke, nakon patcha...
Nerf retri pls :(
Ovo je užas, stuna te hammerom i doslvno te ubije u tih par sekundi dok si stunnan.
ovo sada nije predvidjeno da bude izbalansirano na lvlu 70
Sgt. Bull
17-10-2008, 21:40
Kako ne shvaćate da imamo spellove i abilitye od 80tog? Onog trenutka kada pally dinga 80ti, we all know what is going to happend... biti ćemo preslabi opet...
i ono da, prestanite vajnat, puni forumi whinera, godinu dana ste vi bili jači i bolji, valjda je vrijeme da nama prepustite par tjedana...čisto phur phan
Pa i likovi na 60-tom levelu mogu imati talente onog na 70-tom, pa je svejedno probavljiv pvp.
Na 80-tom bi se trebalo dogoditi neko čudo koje će smanjiti dmg od retrija za 70% ?
Sgt. Bull
17-10-2008, 22:28
Ama koji k vam smeta dmg? Jesi pogledao Roguea? Jesi? Jesi pogledao Warra? Zašto whinate? Konačno i paladini mogu jednom udariti i sada odjednom svima smeta, naučite živjeti sa tim pobogusi. Sve ostale melee klase udaraju i sada kada i mi konačno za one četiri sekunde zamahivanja dobijemo odgovarajući dmg to je problem?! FFS eto zašto nikada, ama baš nikada neće WoW biti dobra igra...
Doduše, ajd, WoW se u PvP-u svodi na to tko će koga prvi stunati/incapacitate/fear i onda ga brže-bolje ubiti u tih 5 sekundi.
Zato i nisam PvP-ao već nekih mjesec dana :)
Ama koji k vam smeta dmg? Jesi pogledao Roguea? Jesi? Jesi pogledao Warra? Zašto whinate? Konačno i paladini mogu jednom udariti i sada odjednom svima smeta, naučite živjeti sa tim pobogusi. Sve ostale melee klase udaraju i sada kada i mi konačno za one četiri sekunde zamahivanja dobijemo odgovarajući dmg to je problem?! FFS eto zašto nikada, ama baš nikada neće WoW biti dobra igra...
daj molim te pricas gluposti koja to klasa moze ubit nekog u 3 sekunde ??
Sgt. Bull
18-10-2008, 14:41
... 4 sekunde zamahivanja = 4 sekunde weap speeda? ti bi kao trebao igrati wow... omfg...
kakvo zamahivanje??? derne mi onaj crusader strike jos nesto se oko njega pocne vrtit + jedan melee strike izmedju toga i ja sam mrtav
Sgt. Bull
19-10-2008, 02:03
Onaj crusader strike zavisi od weapona kakav ima, ono sto se vrti, divine storm radi oko 1-2k holy dmga... ili si ti veoma slab ili se meni cini da su sanse da zakrita 10k od ova 2 casta jednake nemogućem?
1-2 K?? ma daj..... to se sad stacka s attack powerom tako da me kritne i po 4k ... imam 10544 Hpa i 300 ressija ... i paladin mi napravi nepopravljivu stetu ako mu dam da me stuna
BeHolder
19-10-2008, 09:13
sta znaci dobro je bildat paladina u retri talentima?
za pvp da .... za level up ja sam uvijek za protection...
U raidovima su sad retriji pri vrhu, ako ne i na samom vrhu DPS liste :)
Sgt. Bull
19-10-2008, 11:53
Retri je oduvijek bio za level up, bio sam jedno vrijeme i protadin i iskreno koliko god da je to dobro, to je nerve racking sporo tako da je retri uvijek bio i uvijek će biti moj prvi izbor. Paladini su i prije critali, vidio sam lično kada je paladin critnuo 8k lika PRIJE ovog talent builda tako da... Igram pallya sa osrednjim gearom (4/5 Scaled Crusaders i Mercilles Greatsword) i udaram po 1-2k, howom kritnem po 2.5k maximalno! Znači LUPETAŠ! Ne igraš lollyem i ne znaš kako se igra, to što ti naiđeš na paladina koji je full brutal, to nema nikakve veze jer je takvih malo, veoma malo.
Your lvl 70, they will tail off at 80 and with larger health-pool and working resilience should go back to a tickle like we had before the patch. Now want some cheese with your whine?
4/5 Scaled Crusaders i Mercilles Greatsword nije osrednji gear neg šit gear...
Smeagoul
19-10-2008, 14:32
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... l&n=Naabal (http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Kor%27gall&n=Naabal)
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... acredblond (http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Kor%27gall&n=Sacredblond)S(danas je digao sa 1500 na 2218)
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... gall&n=Cyd (http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Kor%27gall&n=Cyd)
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... Kostadinka (http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Kor%27gall&n=Kostadinka)
Prva trojica su samo iz gilde, ovaj 4. je dobar prijatelj.
Tako da ne znam bas kako ih je 'malo'.. prije 3.0 patcha War,Pala i RShaman combo je ownao 3vs3.. sad bi se reklo da 3x Ret Paladina ownaju 3vs3 :P
Sgt. Bull
19-10-2008, 17:01
@beaster:bez ikakvog vrijeđanja, neki od nas imaju rl i obaveze pa ne mogu da za dva tjedna uzmu "uber" gear tako da je ovo po meni osrednji gear...ti kada budeš za dva tjedna (dnevno prosječno 2h maximalno) uzeo full merci ili neki drugi ku*ac koji je bolji, free feel to talk, do tada odjebi u skokovima
@beaster:bez ikakvog vrijeđanja, neki od nas imaju rl i obaveze pa ne mogu da za dva tjedna uzmu "uber" gear tako da je ovo po meni osrednji gear...ti kada budeš za dva tjedna (dnevno prosječno 2h maximalno) uzeo full merci ili neki drugi ku*ac koji je bolji, free feel to talk, do tada odjebi u skokovima
hahaha
full merci nije nikakav uber gir ....
Sgt. Bull
20-10-2008, 17:56
Full merci je sasvim dobar gear ako si tek dingao 70ti... ffs, vi ste full brutali odmah bili? Traženje bilo kakve smislene priče sa vama je očito bespotrebno jer osim pukog nabijanja na nos početnicima i konstatnog whinanja. ništa drugo ni ne znate
Over 'n Out
Full merci je sasvim dobar gear ako si tek dingao 70ti... ffs, vi ste full brutali odmah bili?
Stari, oni su toliko već ispred nas da disenchantaju Warglavies :)
nece on bit nerfan nego ce drugi radit veci dmg opet =)
aha ma ja sam ga valjda krivo razumio onda :D hvala
Basturina
21-10-2008, 17:49
Nemoze WoW podnijet da paladini budu jedna od najjacih PvP klasa, ono sad kad krenu zaljenja bit cemo nerfani do boli kao na pocetku WoW-a
bit cemo nerfani do boli kao na pocetku WoW-a
Mislis, na pocetku TBC-a? :)
bornathepicek
28-10-2008, 09:26
Ne da su jaki neg su uber prejaki(paladini), jednostavno im nemres nis, jos kad zabubbleaju na BG-u samo mirno izvucem tipkovnicu i krh preko koljena :-x
pretpostavljam rogue, jel rogovi protiv paladina niš nemogu, bubne onaj stun i onda drme one neke maljeve kaj se vrte, i 5k ode OWERKILL
Ne samo bubble, nego bubble+wings ... Avenging wrath sada ne uzrokuje forbearence.
Sgt. Bull
28-10-2008, 16:58
Govorite o bubble-boysima -_-' ja bih im dao ban doživotno jer su to 100% njubine... =/ Ako ne može da preživi jedan fight bez bubblea onda fkt... nije paladin za njega ^^
pretpostavljam rogue, jel rogovi protiv paladina niš nemogu, bubne onaj stun i onda drme one neke maljeve kaj se vrte, i 5k ode OWERKILL
fora je u tome da mu nedas da te stana ... opicis CoS pa nek se jebe a i ako te stana odma insignia , kad se oni maljevi pocnu vrtit pobjegnes od njega jer ti paladin danas nisu nikakvi igraci nego su jednostavno OP tako da nece ni trcat za tobom nego ce stajat na mjestu i cudit se kako mu nije critno...
da takvu finut sad i uvježbavam
ma za sad su OP, al bude to Blizz skresal u korijenu
glupo mi je to kaj u bubbleu može lupat po tebi i bacat one đađmente, to je pre OP, em si imun na sve pizdarije em moš lupat
god mod po meni
:P
Sgt. Bull
28-10-2008, 20:02
Evo da ne vajnate više, 40% nerf pallya, hepi? I hope so, n4bs =(
@lizard: baš si cool kada kažeš da pallyi nisu nikakvi igrači, uistinu, što si ti pak? Igračina? Misliš da je lako igrati sa najlošijom klasom u wowu? Hm, right, stfu plox =)
vec mi polako dizes zivac ...vidim paladina koji prije nije mogo imat 1600 rating sad ima 2020 rating , jednostavno su pre OP , zato ne seri i napravi si jedan lijepi macro bubble + hearthstone jer ce ti trebat za lvl 80 ....
ne kazem da ih netreba buffat ali ne ovolko .. mada meni ne smeta ,nemam problema s njima...
EDIT : npr kolko su buffali vec crusader strike i sad jos ima glyph koji mu dodatno povecava dmg ... sta je pretjerano je pretjerano..
i ko wajna ?? sta nerf pally ?? netreba im nerf kad su vecina noobovi koji ne zele naucit kako se igra i s malo mozga ga zasijes ko stoku...
@flander kad on bubble ti sprint i bjezi .. re stealth... <-- da to danas mozes napravit vecini paladina jer nisu u stanju bacit onda judgment koji ti neda da se kreces brze od normalnog speeda ( neznam ime ) ... ako ti je bacio onda vanish...
prepucavanje izbrisano...
nastavite sa temom
Ma bitno je da su paladini nerfani sada i to je to ,na 80 ce biti jos gori (retribution ) i vgg za nas :D
Kostolomac
30-10-2008, 20:03
ubio bih blizz kad vidim kako paladine mrcvare. napokon smo na par tjedana preuzeli rogonjama i lokovima prvo mjesto za najoupi klasu i sad opet kresanje :(
a niš, treba opet ljudima preporučivat da uzmu ili rogonju ili loka ako tek počinju igrat jer su to ez klase :)
(šalim se malo :P )
Sgt. Bull
31-10-2008, 00:07
Hm, da isuse fakat nas treba nerfat... eots = prvi/drugi uvijek... a imam šit gir... (sasječem i warriora =/)
RIPtheREAPER
01-11-2008, 19:47
ja sam gledao paladina kako je ubio odjednom 6 likova
sta od sad moze napadat dok ima bubl na sebi?
sta od sad moze napadat dok ima bubl na sebi?
Ummmm, mogao je i prije :roll:
Sgt. Bull
02-11-2008, 01:19
Ako ima Hand of Protection ne može, ako ima divine shield, može...
BeHolder
23-12-2008, 19:48
Koji sam ja debil sad po novom patchu paladini nemoraju riješavat quest za mounta.
A ja tard to nisam znao pa sam se jebo kao debil josh nemasš tko da ti pomogne jer karahzan suxx-a.
Zasto sucksa? Dodaj me na frend listu Blaacky :)
suxa jer nemos nac instancu za sholomance i slicne instance ni da si bog ..
nema tu trazenja grupe, neki frend te boosta ili platis nekome da te boosta, tako to ide u danjsnje vrime, ici scholo je besmisleno osim iz gusta, a nije neka dobra istanca ko strat da bi ima nekog razloga iz gusta ic iko :D
BeHolder
25-12-2008, 10:59
Ma pito sam po trade channelu nije nitko htio.
Pa sam nakraju ceko frenda da se ustane pa me boosto^^
Ma pito sam po trade channelu nije nitko htio.
Pa sam nakraju ceko frenda da se ustane pa me boosto^^
Stavi da plaćaš 30g ili boostaš njihovog alta i da vidiš kako za sekundu dobiješ grupu :)
Hihi, napravio sam nekog twinkastog paladina, lv 29.
Poslao mu BoA šoldere, nabavio Corpsemakera s crusaderom i odlučio testirati u WSG... Onak, na dobrom proccu skida 80% HP većine netwinkanih likova :P
http://i222.photobucket.com/albums/dd319/aerial51zd/WoWScrnShot_021209_142940.jpg
Malo živcira whiperanje ljudi koji nisu još čuli za BoA iteme, kao ovog na slici koji me inspecta :D
Evo vak 30 lvl pally trebam neki prot build za aoe lvling...heh.
RavenCRO
07-03-2009, 11:59
Hihi, napravio sam nekog twinkastog paladina, lv 29.
Poslao mu BoA šoldere, nabavio Corpsemakera s crusaderom i odlučio testirati u WSG... Onak, na dobrom proccu skida 80% HP većine netwinkanih likova :P
http://i222.photobucket.com/albums/dd319/aerial51zd/WoWScrnShot_021209_142940.jpg
Malo živcira whiperanje ljudi koji nisu još čuli za BoA iteme, kao ovog na slici koji me inspecta :D
ad boa item ili ti ga Heilroom item!!! to su itemi koji mozes kupiti sa main charom i poslati si na alta na istom realmu (pa cak i na lvl1), item je dobar jer kako ti lvliras tako ti se statovi povecavaju! a najbolje je sto ti item daje 10% vise expa od ubijanja mobova! mrak!
Umm, hvala na objašnjenu, Cpt. Obvious :D
Sta je s mountovima za paladina, jel oni mogu kupiti neki, ili samo zaraditi, osim onog konja kojeg dobe na lvl 30?
kupe na lvl 61; ali moraju kupit skill od trenera da bi ga mogli summonat
nije fora više trebalo im je ostavit da rješavaju one qvestove :D
rijesiti oni q u post-tbc bez nekoga da te busta je nemoguce, nac grupu za one istance, ja sam s lockom trazia ljude da mi je dopizdilo i kupia sam si normalnog mounta prvo
Yep, nema smisla to više...
RavenCRO
09-04-2009, 15:47
a sta kazete o onom majstoru koji je zabrijao da je najbolji paladin na svijetu?!? Athenelol ili tako nesto!?!?
on je trebao biti prvi lik koji je dingao na 80 ali su ga bannali!!! gledao ja video!!! ali mislim da je malo zabrijao previse da je najbolji paladin a i igrac na svijetu!!
athene je legenda :)
Ne mogu vjerovati da postoje neki ljudi koji misle da je on ozbiljan...
athene je legenda :)
Ne mogu vjerovati da postoje neki ljudi koji misle da je on ozbiljan...
A tek onaj Furious gengsta....omfg...hahaha
Nedavno sam gledao na WoWWikiju informacije o Stormscaleu (realmu na kojem igram) i naletim na ovaj dio:
http://www.wowwiki.com/Guild:Ad_Infinit ... rmscale_EU (http://www.wowwiki.com/Guild:Ad_Infinitum_(Stormscale_EU))
Umro sam. :D
athene ima predobru trebu
mislis na onu succubus biatch koja jede brokule?
XD
neznam, vidio sam je u nekom clipu di je lik pricao o sebi
Moze li mi netko objasniti kako korisiti paladin u battlegroundu kad nema nikakav koristan spell za damage samo one neke handove, blessinge i slicno
slanted_truth
28-07-2009, 15:02
Hahha, mislim da nemozes fulat s paladinom, mene redovito na priestu 2-shotaju. :D
Moze li mi netko objasniti kako korisiti paladin u battlegroundu kad nema nikakav koristan spell za damage samo one neke handove, blessinge i slicno
Ako si retribution, samo stiskaj jedan gumb (recimo auto attack) i sve ubijaš.
Ako si holy ili prote - .. ček, još nisi respecao na retri?
junkieee
29-07-2009, 06:36
Aerial_51 na kojem ti relamu igras?
Samnom na terrokaru igra jedno 10 ljudi iz Zadra .. Da nisi ti medu njima?
jesam, retribution sam, ovo je moj lik pa mi recite sto bi trebalo popraviti: http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... n=Delianna (http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Aerie+Peak&n=Delianna)
Aerial_51 na kojem ti relamu igras?
Samnom na terrokaru igra jedno 10 ljudi iz Zadra .. Da nisi ti medu njima?
Na Aerie Peaku :)
@Luka: o, pa ti si na istom serveru hehe. Pa onako, za početak, ako si retri, bilo bi dobro da mlatiš 2-handerom :)
Što se tiče talenata, makni sve iz Deflection, ne treba ti 5% parry, i uloži te bodove u Seal of Command (kojeg onda naravno počni koristiti) i Two-handed Weapon Specialization.
Ostalo je više-manje ok, pošto pretpostavljam da nemaš baš love za najbolju opremu i twink shit :)
hmm, dnevno dobivam nekih 5g, pa trenutno imam 50-55g
i malo sam pokvario tog lika jer sam se vec 4 puta respeco nisam znao sta da radim, to mi je prvi paladin i prvi char, imam i huntera na tom serveru al je on 32 lvl, a za palu mi pise na armoryu da sam lvl39, a ustvari sam 42
ovaj sad jel valja ovakva distribucija ja tak korisitim i oke mi je xD http://eu.wowarmory.com/character-talen ... oy&group=1 (http://eu.wowarmory.com/character-talents.xml?r=Kor%27gall&n=Icyboy&group=1)S i jel ima neki dobar minior glyph za moj lvl jel nemrem nac nikakav dobar T_T i kad se dobije onaj libram il kak vec?
ovaj sad jel valja ovakva distribucija ja tak korisitim i oke mi je xD http://eu.wowarmory.com/character-talen ... oy&group=1 (http://eu.wowarmory.com/character-talents.xml?r=Kor%27gall&n=Icyboy&group=1)
Skini si bodove s tog 5% parry, to je šrot :P
Stavi te bodove u susjedni talent, tj. -% mana na instant castove. E, da, i ne treba ti Eye for an Eye, eventualno ako želiš 24/7 igrati PvP :D
Ostalo je sve oke. Retribution tree je takav da jednostavno sve valja, i imaš dovoljno bodova da si popuniš skoro sve. Ne možeš fulati, otprilike.
ty ovaj jos sam lv 49 sam da idem u felwood ili azashara?
Felwood je dobra ideja. Un'Goro isto, Western Plaguelands itd.
Azshara je .. umm... specifična zona :)
Nema u njoj baš nekog konteksta, svega 2-3 questa. Očigledno je bilo nekakvih ideja u ranoj fazi WoW-a, ali su odlučili ostaviti se toga. U jugozapadnom djelu mape su čak i naznake onog što je trebao biti još jedan battleground ("Azshara Crater"), ali nije doživio svjetlo dana.
U Cataclysmu će biti jedna od ključnih zona, doduše.
Za sad je samo jedna velika zona u kojoj se ništa specifično ne zbiva. Osobno, meni jedna od najdražih zona :) Ima nešto privlačno i misteriozno u toj smirenoj, polupotopljenoj, jesenolikoj zoni :)
junkieee
03-10-2009, 17:29
arijel daj pukni svoj armory link da te malo vidim
Nooooo, ja sam undercover! :D
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Aerie+Peak&n=Syme
Ne znam jel to samo meni trenutno neš zeza ili je armory u ku*cu, ali tu mi fali više od pola itema :(
Fuck, hackan sam :(
Nema mi itema na srmoryju jer je debil prodaooo sveee aaaaa....
Peder je digo iz guild vaulta 18 crusader orbova :P
Bleh, poslao sam onaj web form, valjda će srediti...
Arbiter of Change
04-10-2009, 16:23
A kud te baš pogode. :)
to je i meni bilo trojan neki i mergo mi na battle.net, zato ljudi mergajte sami prije nego bude sranja.
junkieee
04-10-2009, 17:07
Nooooo, ja sam undercover! :D
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Aerie+Peak&n=Syme
Ne znam jel to samo meni trenutno neš zeza ili je armory u ku*cu, ali tu mi fali više od pola itema :(
paladina :D hocu vidjet
makar je i shaman lijep bez pol gira :shock:
Pa ne igram s paladinom :P
Mislim, imam pally alta na 77 levelu, ali i on je bez geara od danas...
http://img23.imageshack.us/img23/6199/lohnerf.png
:D
3.3. Paladin changes:
* Sacred Shield can now only occur every 30 sec. (Up from 6 sec)
* Lay on Hands can no longer be cast on yourself.
* Infusion of Light now also reduces the cooldown on the effect of Sacred Shield by 12/24 sec.
* Aura Mastery now lasts 6 sec. (Down from 10 sec)
ovaj lay on hands jel to ona magija kad se skroz hila za neš malo mane ?
mravojed20
28-10-2009, 12:16
Lay on Hands je uništen, ma krasno.
Još nek maknu bubble i paladini mogu komotno bit maknuti kao klasa iz igre.
Je, Flander, to je ono što u BG-u ponovno zahila onog palu kojeg si po *drugi* put ubio :D
Za PvP je logičan nerf (za arenu nebitan jer LoH se ionako u areni ne može koristiti), ali vidim da se neki tenkovi bune da sad ne mogu instant healati sebe dok tankaju bossa i nađu se u krizi.
Kao, valjda nemaju healere? :)
ma ko im hebe mater
kuiš iritantno je kad igraš protiv pale spustiš mu hp na faking 0.1% bubne balon i taj lay on hands, i opet sve ispočetka, a ovo za instance pa to imaju hilere kaj se bune opće, iovako kad wajpamo svi se žale na hilera :D bez obzira imao ti lay on hands ili ne, a i sad bu mogal drugog tanka hilat, tak da ak su dva paladina tankovi opet im dođe na isto ^^
Smeagoul
28-10-2009, 13:44
3.3. Paladin changes:
* Sacred Shield can now only occur every 30 sec. (Up from 6 sec)
* Lay on Hands can no longer be cast on yourself.
* Infusion of Light now also reduces the cooldown on the effect of Sacred Shield by 12/24 sec.
* Aura Mastery now lasts 6 sec. (Down from 10 sec)
Iskreno, mene je samo ovo zanimalo, cisto iz razloga sto mi to sranje zna cesto popiti citav explosive/chimera shot bez da sam ovome uradio ikakav dmg, a refresha se prije nego meni dodje cd na shot ;/
Vjerojatno namjenjeno nerfanju prot healera u PvP.. što su trebali, naravno, jer ta gamad odbija umrijeti :D
Holy healer i dalje ima (s talentima) 6 sec Sacred Shield.
Lay on Hands je uništen, ma krasno.
Još nek maknu bubble i paladini mogu komotno bit maknuti kao klasa iz igre.
daj molim te... hahhaha dobar si prijatelju
mravojed20
30-10-2009, 00:24
Smij se ti smij :yuck:
Koliko mi je puta Lay on hands spasio živu glavu, i to ne u instancama i raidovima već čisto obično questanje kad me naprči 4-5 neprijatelja a nikog nema da mi pomogne...
I sad nakon što su makli burst u prošlom patchu, tako da retri 'ne može ubijati u 4 sekunde', to nije bilo dovoljno, sad treba maknut i survivability klase, jer ju se 'ne može dovoljno brzo ubiti'. Isuse Kriste. Pomsilio bi čovjek da su babl i lay on hands na 1min cd-u a ne na 6 i 15-20 koliko već.
Kad ih okine, šta nakon toga onda? Onda ga se i dalje ne može ubiti? ma lol. :toilet:
Jadno je da se zbog PVP dijela mjenjaju stvari i u PVE dijelu.
I činjenica da Blizz uvijek obeća 'alate' kojima ćemo moć bit nešto više od 3 button klase, a nikad niš od toga, e to mi je najgore u cijeloj priči.
već čisto obično questanje kad me naprči 4-5 neprijatelja a nikog nema da mi pomogne...
Vidiš, druge klase umiru u takvim situacijama... :P
mravojed20
30-10-2009, 10:38
Tell me about it, evo s warriorom sam na trial verziji čisto da vidim je mi ok, ono odem u redridge mountains, lvl 18, ako kojim slučajem dolete dva gnolla, 'skoro pa umrem'. a da ne govorim kako ni ne pomišljam na fajtanje 5 lvl jačeg moba, što je pala mogao izdržati.
Možda mu se vratim ako bude bolje napravljen u Cati kad dođe, jer me zasad privlači još jedino Crusader aura, volim se vozit brzo. :D
EDIT:
Lay on Hands promjena reverted zasad. :friends: In yo face haters! :P
FaTaL_mRkvA
31-10-2009, 16:13
Tell me about it, evo s warriorom sam na trial verziji čisto da vidim je mi ok, ono odem u redridge mountains, lvl 18, ako kojim slučajem dolete dva gnolla, 'skoro pa umrem'. a da ne govorim kako ni ne pomišljam na fajtanje 5 lvl jačeg moba, što je pala mogao izdržati.
Možda mu se vratim ako bude bolje napravljen u Cati kad dođe, jer me zasad privlači još jedino Crusader aura, volim se vozit brzo. :D
EDIT:
Ocito ne shvacas. Paladine nerfaju upravo zato jer su jači od drugih klasa. Upravo si i sam rekao da s Paladinom ubijes 5 lvla veceg moba a s Warriorom to nemozes. Kuzis, upravo to je bit svih tih patcheva, da svi budu podjednaki (iako ponekad naprave baš suprotno), a ne da Bubbleboyevi ownaju sve. (inace, sa svojim rogonjom ih gazim :D )
A tek kad spomenemo Divine Shield+Hearthstone combo. Nešto tolko gay nemogu ni zamisliti.
Nešto tolko gay nemogu ni zamisliti.
Evo nešto :) :
DK te ganka.
Ne može te ubiti.
Skoro ga ubiješ.
DK summona Army of the Dead.
DK te ubije.
...
:toilet:
mravojed20
31-10-2009, 23:26
EDIT:
Ocito ne shvacas. Paladine nerfaju upravo zato jer su jači od drugih klasa. Upravo si i sam rekao da s Paladinom ubijes 5 lvla veceg moba a s Warriorom to nemozes. Kuzis, upravo to je bit svih tih patcheva, da svi budu podjednaki (iako ponekad naprave baš suprotno), a ne da Bubbleboyevi ownaju sve. (inace, sa svojim rogonjom ih gazim :D )
A tek kad spomenemo Divine Shield+Hearthstone combo. Nešto tolko gay nemogu ni zamisliti.
Paladine nerfaju jer ljudi plaču da ih ne mogu ubit u PVP-u, ne zato jer se meni posreći da ubijem 5 levela jačeg moba dok questam, to mogu ionako samo ako imam lay on hands slobodan i bubble.
BIt je u tome da budu svi podjednaki, a ja mislio da različite klase postoje da bi bile različite u situacijama koje igra nudi???
mi nismo tražili burst onoliki, nismo se bunili kad su nam ga dali ali jebga, sad nema bursta, survivability nam hoće skresat, ali nam ne daju ništa zauzvrat, ništa.
Dok mi za warriora treba pol tipkovnice bindati, s paladinom mi treba par tipki, ono..postane mi dosadno klikat 3 ista skilla mjesecima, ali bilo je podnošljivo dok je burst bio velik, sad kad tog nema, ispalim crusader strike, divine storm i šta, gotovo..eventualno dokrajčit nekog s hammer of wrath.
Exorcism stavili da se može koristit na igračima ali više nije instant... pa jebemu mater, daj ti njega makni da se ne koristi u pvpu jer smo već navikli bez njega bili ali nek bude u pve instant, iznimno koristan je bio.
Meni je gej kad mi zelena mrcina od 200kg najednom kompletno nestane usred bijela dana ravno ispred face. Eto to je gej dizajnerska odluka, nelogična i pretjerana totalno čak i za warcraft svijet, a vidim je puno češće nego bubble+heartstone. Nema mi većeg gušta nego klat rogueove, podsjećaju me na one male Fetish pigmejce iz Diabla 2, onako šugavi i iritantni do bola, a rade veliki damage, ne moš ih ni lupit kako spada jer bježe a opale te jednom i pol healtha skinu. Zato kad uspijem razbiti 'stun, stun, stun, stun, stun, stun stun, stun, stun' taktiku i zveknem ga par puta pa napokon crkne e pa to je izniman gušt i svaki put će od mene dobit /spit. Ponekad i /fart ako je gnom.
FaTaL_mRkvA
01-11-2009, 10:47
Joj ma daj molim te...
Furate hebeni plate, imate bolesne healove, ako ponekad zagusti fino kliknes bubble i ishilas se do kraja, odes na kavu dok bubble ne istekne, vratis se, pobijes sve koji su oko tebe, ako ih je malo previse kliknes lay on hands...rinse and repeat...
Onak, stvarno steta sto nemate Vanish i Ambush. Ako to hoćeš rerollaj roguea pa ces vidit da nije tak jednostavno bezbrižno šetati po bg-u bez bubblea, instant 100% heala i nekih 40k healthi.
A i sam si rekao, kod paladina ti trebaju 3 tipke, a kod neke druge klase treba bindat pola tipkovnice, pa jesi mozda razmislio da nebi bilo fora da samo ukljucis autoattack i sve gazis (ko nekad) dok se s npr. rogueom treba pomucit malo, jer ipak ne fura on plate i nema niti jedan heal, ima premalo healtha, i da, radi veliki damage, ali treba znati igrati, koristiti cooldowne, itd. Rogue je klasa koja je dps, i samo to može raditi, dok Pala moze tankat, dpsat i healat, pa stvarno nebi bilo fora da Paladin i Rogue imaju jednak dmg. (iako bas nije previse velika razlika).
Kužiš, kad igraš Roguea treba RAZMIŠLJATI, nemožeš kao kad igraš sa Paladinom jesti burek, dopisivati se na msnu, komentirat sliku na fejsbuku i ponekad stisnuti 1,1,2,1,3...
mravojed20
01-11-2009, 11:21
Pretjeruješ maksimalno, ali ok.
KAo što rekoh prije, bubble i loh imaju dugačke cd-ove, tako da ja ne znam kako je problem ubiti paladina koji ih je netom iskoristio prije minutu a sljedeći loh mu je za 15 minuta dostupan tek.
U areni se čak ni ne može koristiti.
U BG-ovima ko zna igrati baci mass dispel i voila, ode bubble ća.
Jesam ja tražio rogue skillove? Nisam. Gadi mi se ta klasa čisto zbog jeftine i podle mehanike koju ima, da mi neko se samo 'stvori' pol metra iza leđa, i stuna me do beskonačnosti, pa da mi doslovno 'nestane' ravno ispred face, ma prejadno mi je to, pa ni ne želim tako igrati.
Nemam 40k healtha jer nisam tank.
Nemam bolesne healove jer nisam healer.
Jesam rekao da sam zadovoljan što je paladin 3-button class? Ne, želim/o upravo suprotno, a Blizzard to obećava i nikako da ispuni, a miče nam ono što već imamo.
Pa pokušaj nekako razumjeti to.
FaTaL_mRkvA
01-11-2009, 11:30
Mislim da Paladin nikad nece postati 3+ button class tako da gl u iscekivanju toga...
Inace, kad si Rogue, stvarno je zabavno i kad nekoga ubijes osjecas se kao da si dobio kill, a kolko mi se cini, kod Paladina to nije slucaj...
Mislim da Paladin nikad nece postati 3+ button class tako da gl u iscekivanju toga...
Inace, kad si Rogue, stvarno je zabavno i kad nekoga ubijes osjecas se kao da si dobio kill, a kolko mi se cini, kod Paladina to nije slucaj...
:pray:
junkieee
01-11-2009, 13:59
Joj ma daj molim te...
Furate hebeni plate, imate bolesne healove, ako ponekad zagusti fino kliknes bubble i ishilas se do kraja, odes na kavu dok bubble ne istekne, vratis se, pobijes sve koji su oko tebe, ako ih je malo previse kliknes lay on hands...rinse and repeat
Buble se da interuptat ... toliko o tvom znanju o paladinima
Onak, stvarno steta sto nemate Vanish i Ambush. Ako to hoćeš rerollaj roguea pa ces vidit da nije tak jednostavno bezbrižno šetati po bg-u bez bubblea, instant 100% heala i nekih 40k healthi
Top gearani paladini u PVE danas jedva imaju oko 40k heltha i to su TANK SPEC paladini. Takvi rijetko igraju BG. Sa PVP opremom NEMOZES imat 40k hp-a tak da si opet ispao glup.
A i sam si rekao, kod paladina ti trebaju 3 tipke, a kod neke druge klase treba bindat pola tipkovnice, pa jesi mozda razmislio da nebi bilo fora da samo ukljucis autoattack i sve gazis (ko nekad) dok se s npr. rogueom treba pomucit malo, jer ipak ne fura on plate i nema niti jedan heal, ima premalo healtha, i da, radi veliki damage, ali treba znati igrati, koristiti cooldowne, itd. Rogue je klasa koja je dps, i samo to može raditi, dok Pala moze tankat, dpsat i healat, pa stvarno nebi bilo fora da Paladin i Rogue imaju jednak dmg. (iako bas nije previse velika razlika):
Ne trebaju 3 tipke. Ako bas hoces . Jud + CS + DV + exo + conc + av wr - to ti je vec 6 spelova osnovnih koje moras koristit a da ne govorim dalje. Onda... Paladin nemoze tenka, dpsat i healat u isto vrijeme tak da ne znam otkud ti to? Moze biti samo jedna klasa. Uostalom sta nisi druida spomenuo ? On moze isto to sve pa ne vidim da si tak nabrijan na druide?
Kužiš, kad igraš Roguea treba RAZMIŠLJATI, nemožeš kao kad igraš sa Paladinom jesti burek, dopisivati se na msnu, komentirat sliku na fejsbuku i ponekad stisnuti 1,1,2,1,3...
argumenti su ti na razini djeteta iz 1 razreda osnovne. Po tebi ispada da je sa palom lako igrat i da to moze svaka budala, al ocito nisi bas sam svoj.
lolque?
bornathepicek
01-11-2009, 16:29
Mislis dispelat? Mda...
argumenti su ti na razini djeteta iz 1 razreda osnovne. Po tebi ispada da je sa palom lako igrat i da to moze svaka budala, al ocito nisi bas sam svoj.
Pa aj reci da trebas bit pravi mozgavac za igrat retri pallu... Aj reci sta koristis osim Crusader strike, Divine storm, i Judgement? A da nema cd veci od 5 min... I ajd mozda povremeni heal... (al naravno samo na sebe, da te zamolim na BG-u da me nahilas otvorio bi trade i dao mi hrane najvjerojatnije...)
FaTaL_mRkvA
01-11-2009, 17:38
Po tebi ispada da je sa palom lako igrat i da to moze svaka budala
Da.
A nema mi boljeg kad se pala nece duelat jer mu je bubble na cd-u :thumbs2:
Ili kad se duelam s njim, frajer iskoristi bubble, loh, mozda i koji potion, prebije me, i onda se vise nece duelat. Pro.
EDIT: ocito sam stvarno njub. Nisam pojma imao da se instant cast spellovi mogu interuptati!
pa onaj mass dispel od prista dispela bubble ?
I shattering throw od Warriora :P
Kostolomac
01-11-2009, 21:18
Kužiš, kad igraš Roguea treba RAZMIŠLJATI
Pao sa stolice od smijeha :rotfl:
Hvala ti, uljepšao si mi cijeli tjedan :D
Kužiš, kad igraš Roguea treba RAZMIŠLJATI
Pa roguea rollaju svi bas zato sto razvaljuje i sto je jednostavan za igrat
Zarollaj shaman-a pa se onda k...i kako znas igrat i kako je tesko i kako trebas razmisljat
lol razmišljat hehehe
al što je je sa paladinom je lakše igrat od svih ostalih klasa, barem solo
tako sam bar ja stekal dojam, dobro aj sad blood DK-ovi su isto imba, jednostavno nemoš bez hp-a ostat svaki udarac neki određeni postotak na heal
ali fakat je iritantno igrat protiv pale spustit ga na 0.1% i on se shila :?
to ti je koda rogue može konstantno ić iz stealtha u stealth kad god mu se digne xD
kažem što je je paladini su laki za igrat,čim se možeš hilat par koraka si ispred, spel košta npr 100 mane a shilaš se za 5k
Kostolomac
01-11-2009, 22:57
Ah, nema se smisla sa rogonjama raspravljat :)
Problem je u tome što je rogue uvijek jak, a paladin je dosta oscilirao. Sumnjam da je puno vas igralo ret pallyja pre-3.0 tako da stfu. Zaslužili smo malo i mi bit OP :P
Retriji u areni nisu neki problem, barem ne meni (resto sham). Sav taj dmg je u neku ruku lako izbjeći uz dobar kite i purge.
Purge je bio savršen u TBC, a sad su nas malo zajebali pa su 'em stavili dispell resist, 'em su svakoj klasi dali milijun trash self-buffova koje treba skinuti da bi se došlo do onog bitnog buffa.
Tako da, ako mi se posreći sa purganjem Hand of Freedoma, mogu s retrijem bez problema na kraj izaći (naravno, ne mogu ga ubiti, ali zato služi partner s kojim igraš :P ). Skidanje BoM-a mu prilično sjebe dmg.
Ofc, ima dana kad razbijem tastaturu jer ga purgam 10 puta za redom i nemogu mu skinuti HoF/Wingse... al, eto.. :P
Smeagoul
01-11-2009, 23:04
Ofc, ima dana kad razbijem tastaturu jer ga purgam 10 puta za redom i nemogu mu skinuti HoF/Wingse... al, eto.. :P
Iiiiiiiiiiik
Krilca se ne diraju u areni, tad mi je najdraze ubit paladina =D
Kak ne diraju, što radiš dok te siluje s njima? :D
junkieee
02-11-2009, 07:49
vjerojatno bjezi :D
Smeagoul
02-11-2009, 08:11
<---------Hunter (http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Kor%27gall&n=P%C3%A4inkiller)
..ne bjezim, nego rejpam :P
FaTaL_mRkvA
02-11-2009, 08:57
Rogueovi iznose pola populacije na svim serverima zato jer njih rollaju samo iskusni igrači i zato se čine jaki. :D
EH2L7aa0L-E
Inače, nema na čemu za uljepšavanje tjedna, al više sam sebi uljepšo jer sam naživciro sve paladine na forumu^^
Kostolomac
20-11-2009, 22:41
Jebemu, predomišljam se dal da unfreezam account i zaigram malo palu. Nisam WoW igrao cca 5 mjeseci. Još samo da se dočepam neke kreditne... Da barem glupi Blizz prima Maestro ne bih trebao staru žicat za American :(
Da čujem, jel pala još OP? Jel hejteri još vajnaju? Vidio sam i neke promjene sa Sealovima, kao sad je SoC kao Cleave, SoR za trash single target, a SoV za bossove. Jel ima još kakvih značajnijih promjena?
Trenutno su tenkovi debilno OP u igri, pa tako i protection paladini.
Prot udara jače od retrija i heala bolje od holy :D
Kostolomac
20-11-2009, 23:00
Wtf?! Pa kako to sad pak? xD
Onda idem ownat Ulduar sa još 24 prot pallyja :D
Aha, ti bi PvE, mislio sam da govoriš o PvP :D
Ma u PvE sve prolazi, tu nema beda. Retri nije bas toliko jak kao i prije, ali je sasvim dobar :P
Kostolomac
21-11-2009, 01:49
Ma kakav PvP, oh the heresy :D
Devil Dog
14-12-2009, 19:06
Po vama jaci tank : warr or pally?
FaTaL_mRkvA
14-12-2009, 21:09
Warrior ofc...Mislim i pala je dobar tank, neke bosseve može i bolje tankati, ali warrovi su stvoreni da budu tankovi, a nitko ih nije želio igrati pa ih je blizzard buffo u nebesa da bi se povećao broj warriora...
Elraxery
16-12-2009, 19:09
warrior je uvijek jači tank od pale infact paladin je čak i više dps klasa (barem ju ja tako igram)
Oboje mogu preživjeti Big Bang (http://www.wowhead.com/?spell=64443)Ssa vlastitim cooldownima, tako da što se mene tiče, mogu oboje proći :D
Sam da se pohvalim, od prije dana imam napokon tu je*enu Starcaller titulu :D
imam pitanje oko haste-a (za dps). Dosta opreme mi ima haste, a oruzje ima brzinu 3.50, dok mi je ista smanjena na 2.90 zbog haste koji imam.
E sad, trenutno oruzje radi 232 dps na brzini od 3.50
ako je recimo brzina 2.90 onda je i dps dosta veci, a pored svega imam jos dosta prostora da haste ubacim na gear.
dakle situacija je ovakva, oruzje radi 232 dps na 3.50.
isto oruzje radi 272 dps na 2.9., sto je dosta veca razlika
Pitanje je: da li da gemam haste ili str. Imam osjecaj da bi s 20 haste dobio puno vise nego s 20 str. Negdje sam procitao da je haste beskoristan , ali ne znam dal je to pisano prije nekih patcheva i da li je ista patchevima mijenjano po tom pitanju.
Koliko ja znam haste je koristan al isto tako mislim da se neisplati gemati haste, str ti daje vise, haste na gearu je dovoljan
junkieee
23-12-2009, 13:07
za palu samo strgh gemaj . ili +20 (+34 ak si jc) . Ja sam tak najveci dps izvuko.
Ma pala je cisto sranje,moj ga rodjak od 2 godine moze igrat.
Chuck Norris class :D
Al moze on igrat i svaku drugu klasu, nego viruj mi postoji razlika izmedju kako tvoj rodijak od 2 god igra palu i kako neko ko zna igrat igra palu, e pa razlika je ogromna (iako se najvise za Holy odnosi vrijedi i za ostale)
junkieee
08-01-2010, 08:22
Ma pala je cisto sranje,moj ga rodjak od 2 godine moze igrat.
Chuck Norris class :D
Ko sta ti pise na ej forumu paladin is very easy to play but very hard to master :D . Imas likova koji pojma nemaju i lupaju glavom u tipkovincu i ne rade 3k dpsa u 25 man raidu, dok ja recimo radim veci dps od dka koji je gearan kao ja. Sve ti to ovisi
Devil Dog
11-01-2010, 21:23
Evo krenuo sam s paladinom, sad sam lvl 61, ne mogu rec da je losa klasa, naprotiv. Stvarno dobra za PvP, i danđne, zbog bubblea/lay on hands i clensea niko nema sanse u 1v1.
Evo krenuo sam s paladinom, sad sam lvl 61, ne mogu rec da je losa klasa, naprotiv. Stvarno dobra za PvP, i danđne, zbog bubblea/lay on hands i clensea niko nema sanse u 1v1.
da a ?
Devil Dog
12-01-2010, 18:44
da a ?
aha, cak ni lock, kad mi je bubble na cooldownu imam Every man for himself
mravojed20
12-01-2010, 21:27
Probaj protvi restoration druida ili priesta. :D
Devil Dog
13-01-2010, 15:24
Dr00da bi rollao, al na taurenu imam grafickih problema, iritantnih, a night elfove mrzim, priest mi je dosadan za lvlat, pa cu samo palu dual specat za healing
Evo i Bubble Boy preview :)
http://www.mmo-champion.com/news-2/cataclysm-class-preview-paladin-188256/
Arbiter of Change
14-04-2010, 17:35
Guardian of Ancient Kings (level 85): Summons a temporary guardian that looks like a winged creature of light armed with a sword. The visual is similar to that of the Resurrection spell used by the paladin in Warcraft III. The guardian has a different effect depending on the talent spec of the paladin. For Holy paladins, the guardian heals the most wounded ally in the area. For Protection paladins, the guardian absorbs some incoming damage. For Retribution paladins, it damages an enemy, similar to the death knight Gargoyle or the Nibelung staff. 3-minute cooldown. 30-second duration (this might vary depending on which guardian appears).
Some serious shit there. :)
I ovo, dosta je više obraćanja pažnje kome se daje koji Blessing.
Blessing of Might will provide the benefit of Wisdom as well. If you have two paladins in your group, one will do Kings on everyone and the other will do Might on everyone. There should be much less need, and ideally no need, to provide specific buffs to specific classes.
bornathepicek
20-04-2010, 11:21
Holy shock će moć koristit svi specovi? LOL, baj baj zabava u BG-u ...
El Klinjo
24-04-2010, 18:38
Dakle, igram sa palijem, pa trebam jedan savjet.
Trebam savjet oko profesija.Trenutno imam mining/herb.
Zanima me da li da ostanem na tome ili da uzmem nešto poput mining/blacksmithing, jer kako ulazim u zone za više levele, teško mi je dizat oboje istovremeno?
Trenutno sam lvl 32
bilo bi ti bolje da si umjesto herbalisma uzeo skinning, tako ti je lakse a i novac brze dolazi
El Klinjo
24-04-2010, 19:17
to stoji, ali moje je pitanje da li mi je u ovom stadiju igre pametnije imati 2 sakupljačke profesije ili sakupljačku/običnu(neznam kako da nazovem profesije tipa blacksmithinga :D
Worthaur
24-04-2010, 19:55
ak zelis imat love onda gathering, ak ne zelis imat love onda slobodno uzmi blacksmithing il sta vec
http://www.wowhead.com/spell=85285#comments
kaj ? :D
nije im dosta healing spelova i onih balončića sad još i ovo ? dokle ?
FaTaL_mRkvA
19-10-2010, 23:26
Boli me pwnam ih ovako i onako.
ma znam, nije ih teško za srušit ali stvarno im pomažu da je to nevjerovatno :D
Kao shaman, koji je retardirano slab na interuptove i silence, naučio sam tako često fake-castati da neki put refleksno fakeam chain heal u PvE, tako da ću vjerojatno moći izaći na kraj s time :D
The RebukeStalent has been replaced with a new passive talent, Sacred Shield. Paladins who had Rebuke before will automatically have Sacred Shield. Sacred When reduced below 30% health, paladins gain the Sacred Shield effect. The Sacred Shield absorbs X damage and increases healing received by 20%. Lasts 15 seconds. This effect cannot occur more than once every 30 seconds. Undispellable.
Yo dawg, we heard you like bubbles, so we put a bubble in your bubble so you can bubble while you bubble.
Arbiter of Change
07-01-2011, 13:05
Ne trebaš ništa ni stiskati više. :)
HrcaPrca
07-01-2011, 15:44
Pala je sad u losoj poziciji,pve i pvp(retri).Ali ga neznaju buffat nikak drugacije a da nije bubble. :p
Pala je sad u losoj poziciji,pve i pvp(retri).Ali ga neznaju buffat nikak drugacije a da nije bubble. :p
Zasto bi paladin trebao buff ako ga znas igrat....Istko kao i ostale klase....A to sto se njubovi s alijanse preseravaju isto ko iza jebeni WG nititi jedan jedini WG nemogu dobit na Dunemaulu djaba su bili dobili tenacity kad se stanje nemjenja...ljudi fejlaju
ljudi failaju kao i tvoj pravopis
Preciznije, retriji trebaju buff, ne paladini općenito. Retri trenutno udara prilično slabo, a šansu da nekoga ubije ima jednom u tjedan dana kad mu svi procevi poklope. Na beti su mu promjenili mastery, doduše, pa se očekuje da će u sljedećem patchu raditi bolji dmg.
Zapravo, čak me i zabrinjava ovo što će svi paladini dobiti Rebuke kao baseline ability. Holy paladin je trenutno najbolji healer u igri i jedna od najjačih klasa u PvP-u, a s ovim buffom i buffom na Divine Plea (kraće traje i vraća više mane) će postati retardirano OP healeri. Zbilja se nadam da će do patcha nešto promjeniti, prvenstveno Word of Glory i Protector of the Innocent.
Sa Rebukeom kao baseline profitira i prot, koji je trenutno prokleto iritantan sa Avenger Shieldom i silencom... pretpostavljam da će sad biti pravo umijeće castati nešto pored protadina :D
ljudi failaju kao i tvoj pravopis
De ti meni reci sta tebe bk za moj pravopis? Nemoj bre da seres.
Preciznije, retriji trebaju buff, ne paladini općenito. Retri trenutno udara prilično slabo, a šansu da nekoga ubije ima jednom u tjedan dana kad mu svi procevi poklope. Na beti su mu promjenili mastery, doduše, pa se očekuje da će u sljedećem patchu raditi bolji dmg.
Zapravo, čak me i zabrinjava ovo što će svi paladini dobiti Rebuke kao baseline ability. Holy paladin je trenutno najbolji healer u igri i jedna od najjačih klasa u PvP-u, a s ovim buffom i buffom na Divine Plea (kraće traje i vraća više mane) će postati retardirano OP healeri. Zbilja se nadam da će do patcha nešto promjeniti, prvenstveno Word of Glory i Protector of the Innocent.
Sa Rebukeom kao baseline profitira i prot, koji je trenutno prokleto iritantan sa Avenger Shieldom i silencom... pretpostavljam da će sad biti pravo umijeće castati nešto pored protadina :D
Ija se nadam. Imam paladina 80 ali mi ga se jednostavno neda lvlat.
HrcaPrca
07-01-2011, 18:46
Zasto bi paladin trebao buff ako ga znas igrat....Istko kao i ostale klase....A to sto se njubovi s alijanse preseravaju isto ko iza jebeni WG nititi jedan jedini WG nemogu dobit na Dunemaulu djaba su bili dobili tenacity kad se stanje nemjenja...ljudi fejlaju
O čemu ti pričaš??? Ja sam mislio da je ovo paladin topic...
OT: Pala nije imao siguran silence,kao ostali tankovi. Nego se oslanjao na RNG avenger shield.
gospodo, ako uocite da se nekima nešto nemože objasnit molio bih vas da s e suzdržite epiteta
hvala !
http://media.mmo-champion.com/images/news/2011/september/t13paladin_small.jpg (http://media.mmo-champion.com/images/news/2011/september/t13paladin.jpg)
Iskreno? Najbolji tier do sad :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.